FAXIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAXIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.888.164

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.03.2014, NGL 09.04.2014 14092-0166-016
22/11/2013
ÿþ MM -Mi

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 M4\1 20Z

$RUSISe_

G riffie

Voor- 1ijill

behoud( aan he Belgisc *13176918*

Staatsbl

191 i



Ondernemingsnr :0806.888.164

Benaming (voluit) :"FAXIONS"

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Homeplein 7, 1083 Ganshoren (Brussel)

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Kapitaalsverhoging, uitbreiding doel, aanpassing statuten, benoeming zaakvoerder.

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen op 6 november 2013, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twintigduizend euro (¬ 20.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) op achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen. Het bedrag van de kapitaalsverhoging werd volledig geplaatst in geld en volstort, en dit door elk van de aandeelhouders in verhouding tot haar aandelenbezit -- zodanig dat beslist werd geen nieuwe aandelen te creëren. De plaatsing is geschied als volgt

- tot beloop van tienduizend euro (¬ 10.000,00) door mevrouw DROESHOUT Anne,

- en tot beloop van tienduizend euro (¬ 10.000,00) door mevrouw COLLAERT Karine.

Het bedrag van de kapitaalsverhoging, weze twintigduizend euro, werd op een bijzondere rekening geplaatst bij de KBC Bank met nummer BE60 7440 3935 0970 zoals blijkt uit het bewijs afgeleverd door de KBC bank, op 6 november 2013, welk bewijs door ondergetekende notaris in bewaring wordt gehouden.

Hierop verzoeken comparanten mij, notaris, te akteren dat de voorwaarden bedoeld bij de artikelen 214, 216 en 223 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd, zoals vereist bij het artikel 226, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de daadwerkelijke vervulling van de verhoging van het kapitaal vast. Om de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst die voortaan letterlijk zal luiden als volgt : "...Mike! 5 : kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00). Het is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en werd volstort tot beloop van dertigduizend euro (is toestand valstorting op 6 november 20.13),".

TWEEDE BESLUIT

Ondergetekende notaris wordt ontslagen van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 4 november 2013, evenals van de staat van activa en passiva de dato 30 september 2013. De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging (meer bepaald een doelsuitbreiding), en van de staat van activa en passiva per 30 september 2013, dus niet meer dan drie maanden voor heden opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording. De vergadering wenst echter de voorgestelde doelsuitbreiding nogomvaneker te maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

e gist

Staatsblad



Een exemplaar van gemeld verslag zal samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

De buitengewone algemene vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van het artikel drie van de statuten met betrekking tot het doel van de vennootschap door de tekst zoals hierna vermeld. "Artikel 3 doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

- Administratieve en ondersteunende activiteiten en diensten ten behoeve van kantoren, en overige zakelijke activiteiten;

- Het verlenen van diensten aan en organiseren van activiteiten, evenementen, reizen en excursies van korte duur, voor bedrijven en particulieren;

- verkoop en commercialisering van overnachtingen allerlei;

- Call-center diensten;

- Computerconsultancy-activiteiten;

- Realisatie van progamma's en gebruiksklare systemen met directe toegang voor het cliënteel;

- Het onderhandelen van voordelen, kortingen en promoties bij partners, ten behoeve van bedrijven en particulieren;

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

Verkoop lokale en andere producten via de website;

- Aanleggen van databanken;

- Ontwikkelen van marketing systemen en internet tools voor bedrijven;

- Ontwerpen en progammeren van computerpro gamma's die met deze activiteiten in verband kunnen worden gebracht.

De vennootschap mag alle commerciële, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel verrichten; en voorts het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens het uitoefenen van management-, consulting, en beheersactiviteiten, waaronder begrepen het uitoefenen van mandaten van (dagelijks) bestuur, verrefenaar, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, tot haar doel rekenen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds,- in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag beleggen in, huren, verhuren, onderverhuren, kopen, verkopen, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aile bebouwde of onbebouwde onroerende goederen zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap mag participeren in andere vennootschappen en kredieten verstrekken of waarborgen verlenen aan deze al dan niet verbonden ondernemingen. ".

DERDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist om tot gewone zaakvoerder van de vennootschap te benoemen mevrouw COLLAERT Karine, geboren te Dendermonde op 16 juni 1967, niet gehuwd, wonende te Hofstade (1981 Zemst), Ambroossteenweg 56. Haar mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur,

Mevrouw COLLAERT Karine verklaart dit mandaat te aanvaarden, Zij verklaart dat de ondergetekende notaris haar aandacht heeft gevestigd op de bepalingen vervat in het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, gewijzigd bij de wet van 4 augustus 1978 en bij de wet van 2 juni 1998, en verklaart niet getroffen te zijn door enige vdrbodsbepaling vervat in voormeld Koninklijk Besluit.

VEERDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering beslist om alle nodige machten te verlenen, inbegrepen het recht tot subdelegatie van deze machten aan ondergetekende notaris Rose-Marie VERBEEK te Mechelen om een gecoördineerde versie van de statuten van de vennootschap op te stellen en om deze gecoördineerde statuten neer te leggen bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Filamco", met maatschappelijke zetel te (1740) Ternat, Donkerstraat 55 (en vertegenwoordigd door haar aangestelden de heer Patrick Lambrechts en mevrouw Nadine Callebaut), wordt aangewezen, met recht van substitutie, ais lasthebber ad hoc van de vennootschap,









Voorbehouden aan het elgasc1i Staatsblad

Luik B - vervolg

met het oog op de eventueel nodige aanpassingen van de inschrijving van de vennootschap bij de

administratie van de B,T.W. en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het

mandaat waarmee zij belast is.

Tegelijk neergelegd : expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering; de

gecoördineerde tekst van de statuten; verslag van de zaakvoerder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

Rose-Marie Verbeek, notaris met standplaats Mechelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 02.08.2013 13396-0595-014
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 30.08.2012 12536-0203-014
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 31.08.2011 11533-0217-013
09/03/2015
ÿþ Mod word 11.1

r 4 Lob ,r13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging tergriffie van de áké ~~' i=E ~'a{

99~ 9 ~m ~,.I~4:~.. ,. .

111101

*15036229*

Ondernemingsnr : 0806.888.164

Benaming

(voluit) : Faxions

(verkort) :

Voor behoue

aan hi

Belgis Staatst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Homeplein 7, 1083 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Notulen van de Bijzonder Algemene Vergadering, gehouden op 1 januari 2015.

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, om de zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang vanaf 02 januari 2015 naar Esplanade 1 bus 32, 1020 Brussel.

De vergadering geeft hierbij de bevoegdheid aan Sary Van Moer, wonende te Provincielaan 34, 2870 Liezele om de publicatie van deze beslissing te publiceren in het Belgisch Staatsblad,

Sary Van Moer

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10522-0065-012

Coordonnées
FAXIONS

Adresse
HOMEPLEIN 7 1083 BRUSSEL

Code postal : 1083
Localité : GANSHOREN
Commune : GANSHOREN
Région : Région de Bruxelles-Capitale