FEDERAL EXPRESS EUROPE, INC. & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FEDERAL EXPRESS EUROPE, INC. & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 418.467.896

Publication

28/02/2014
ÿþ Moa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11!





1 9 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0418.467.896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herverdeling taken en verantwoordelijkheden leden van Uitvoerend Comité - ontslag en benoeming lid van Uitvoerend Comité

A, Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het Uitvoerend Comité, d.d. 7 februari 2014:

1, Bevestiging van de herverdeling van de taken en verantwoordelijkheden onder de leden van het Uitvoerend Comité

1.1 De leden van het Uitvoerend Comité bevestigden kennis te hebben genomen van het ontslag van de heer Gerald P. LEARY als lid van het Uitvoerend Comité met ingang vanaf 1 januari 2014 en van de benoeming van de heer Michael HOLT als lid van het Uitvoerend Comité met ingang van 1 januari 2014. Ten gevolge hiervan was het Uitvoerend Comité van mening dat een herverdeling van de taken en verantwoordelijkheden onder de leden van het Uitvoerend Comité zich opdrong.

1.2 Het Uitvoerend Comité besloot dan ook, en bevestigde hierbij uitdrukkelijk, de bestaande taak- en verantwoordelijkheidsverdeling volledig in te trekken per 1 januari 2014, en besloot en bevestigde hierbij dat vanaf 1 januari 2014 de volgende taken en verantwoordelijkheden werden toegekend aan haar leden overeenkomstig artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap:

-Mn. David BINKS, President of EMEA, General Management;

-Dhr, Mark R. ALLEN, Senior Vice President, Legal and Regulatory Affairsr en

-Dhr. Michael HOLT, Senior Vice President, Operations Europe.

" 1.3 Het Uitvoerend Comité bevestigde de toekenning aan elk van deze leden van de taak en verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap dat verband houdt met hun titel, uit te voeren en op zich te nemen en dit vanaf 1 januari 2014, Elk van hen is gemachtigd alleen te handelen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-delegeren, Het Uitvoerend Comité bekrachtigde uitdrukkelijk alle handelingen gesteld door één of meer van de voormelde personen in het kader van het mandaat dat hen hierboven werd toegekend tussen 1 januari 2014 en de datum van onderhavige beslissing tot herverdeling van de taken en verantwoordelijkheden van de leden van het Uitvoerend Comité. Hun hierboven nader omschreven mandaat zal ten einde lopen op hetzelfde moment als hun mandaat als lid van het Uitvoerend Comité.

2, Bevoegdheidsdelegatie

Het Uitvoerend Comité besliste unaniem om volmacht te geven aan ieder lid van het Uitvoerend Comité, individueel handelend, alsook aan Mr, Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 "

'.il

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Uittreksel uit de notulen van de vergadering der Vennoten, d.d. 7 februari 2014:

1. Bevestiging van het ontslag en de benoeming van een lid van het Uitvoerend Comité

1.1 De vennoten bevestigen hierbij het ontslag van de heer Gerald P, LEARY, wonende te Avenue de la Renaissance 21, 1000 Brussel, België, ais lid van het Uitvoerend Comité en dit met ingang van 1 januari 2014. De vennoten bevestigen de intrekking van enige machten die hem werden toegekend met ingang van 1 januari 2014. De vennoten danken de heer LEARY voor de uitoefening van zijn mandaat.

1.2 De vennoten besluiten te voorzien in een vervanging van de heer Gerald P. LEARY en bevestigen hierbij de benoeming van de heer Michael HOLT, wonende te 17 Beech Lane, Grasscroft, Saddleworth, OL4 4EP, United Kingdom, met paspoortnummer 107960451, als lid van het Uitvoerend Comité en dit met ingang van 1 januari 2014. Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd.

1.3 De vennoten bevestigen dat het Uitvoerend Comité aldus sinds 1 januari 2014 uit de volgende personen bestaat:

-Dhr. Mark R. ALLEN;

-Dhr. David BINKS; en

-Dhr. Michael HOLT.

1.4 Overeenkomstig artikel 5.2 van de statuten van de Vennootschap wordt de bevoegdheid voor daden van beheer en daden van beschikking gedelegeerd aan het Uitvoerend Comité. De leden van het Uitvoerend Comité zijn individueel bevoegd om de Vennootschap voor daden van beheer en daden van beschikking te vertegenwoordigen.

2. Bevoegdheidsdelegatie

De vennoten beslissen unaniem om volmacht te geven aan ieder lid van het Uitvoerend Comité, individueel handelend, alsook aan Mr, Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 31.05.2013, NGL 17.12.2013 13689-0472-034
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 21.11.2014, NGL 27.11.2014 14678-0075-036
24/09/2013
ÿþ kk Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w ;IS P 2013

BRUSSEL,

Griffie

III IUIUhII U II II1

" 13195008'

i

v beh aa Be Stat

r

Ondernemingsnr : 0418.467,896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de vergadering der vennoten d.d. 4 september 2013:

1. Herbenoeming van de commissaris

De vennoten besluiten hierbij Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatscha'ppelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0446.334.711, vast vertegenwoordigd door de heer Piet Hemschoote, te herbenoemen als commissaris van de Vennootschap en dit voor een termijn van drie jaar, d.w.z. de controle over de boekjaren lopende van 1 juni 2013 tot en met 31 mei 2016. Zijn mandaat zef een einde nemen op de jaarlijkse algemene vergadering die de jaarrekening over het boekjaar eindigend per 31 mei 2016 zal goedkeuren.

2. Bevoegdheidsdelegatie

De vennoten beslissen unaniem om vormacht te geven aan ieder lid van het Uitvoerend Comité, individueel handelend, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, In naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2013
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 JUL 201_

etuie

Griffie

*1312393

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418.467.896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag lid van het Uitvoerend Comité

Uittreksel uit de notulen van de vergadering der vennoten d.d. 8 juli 2013:

1. Kennisname van het ontslag van een lid van het Uitvoerend Comité

1.1 De vennoten nemen hierbij kennis van het ontslag van mevrouw Elizabeth GALETTI, Amerikaans onderdaan, wonende te Arboretumlaan 47, 3080 Tervuren, België, ais lid van het Uitvoerend Comité en dit met ingang van 5 juli 2013. Enige machten die haar werden toegekend worden hierbij ingetrokken met ingang van 5 juli 2013.

1.2 De vennoten bevestigen dat het Uitvoerend Comité aldus vanaf 5 juli 2013 uit de volgende personen bestaat:

-Dhr. Mark R. ALLEN;

-Dhr. Gerald P. LEARY; en

-Dhr. David BINKS.

1.3 Overeenkomstig artikel 5.2 van de statuten van de Vennootschap wordt de bevoegdheid voor daden van beheer en daden van beschikking gedelegeerd aan het Uitvoerend Comit&. De leden van het Uitvoerend Comité zijn individueel bevoegd om de Vennootschap voor daden van beheer en daden van beschikking te vertegenwoordigen,

2. Sevoegdheidsdelegatie

De vennoten beslissen unaniem om volmacht te geven aan ieder lid van het Uitvoerend Comité, individueel handelend, alsook aan Mr.. Virginie Ciers, Mr. Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reeto : Naam en hoedanigheid van de "instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013
ÿþ " Mal 2.1

Dei] y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

~~~ 2013

111

*130 1 46*

V bah aa Bel Staa

I

Ondernemingsnr : 0418.467.896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe, Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging vestigingseenheid

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het Uitvoerend Comité dd. 14 mei 2012:

1. Wijziging van het adres van de vestigingseenheid te Steenokkerzeel

Het Uitvoerend Comité besluit hierbij het adres van de vestigingseenheid van de Vennootschap met nummer 2.102.236.260 te wijzigen van Airport Building 119, 1820 Meisbroek (Steenokkerzeel), België naar Vliegveld 117B, 1820 Steenokkerzeel, België en dit met onmiddellijke ingang wegens een wijziging in de adresgeving waartoe werd besloten door de gemeente Steenokkerzeel.

Het Uitvoerend Comité stelt bijgevolg vast dat de Vennootschap op heden de volgende vestigingseenheden heeft

-Vliegveld 1178, 1820 Steenokkerzeel;

-Twaalfapostelenstraat 18, 9051 Gent;

-Moerelei 125, 2610 Antwerpen;

-Kantersteen 47, 1000 Brussel;

-Rue de Hermée 255, 4040 Herstal;

-Rue du Bosquet 12, 1400 Nijvel;

-Budasteenweg 31-33, 1830 Machelen; en

-Vrijheidsweg 10, hall 8, 3700 Tongeren.

2. Volmacht

Het Uitvoerend Comité besluit tot het geven van een machtiging aan ieder van de huidige en toekomstige leden van het Uitvoerend Comité, woonplaats kiezend op de zetel van de Vennootschap voor deze doeleinden, evenals aan Meester Virginie Ciers en/of Meester Olivier Van Raemdonck of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, gevestigd te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel en aan het ondernemingsloket van de kamer van koophandel, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van maar niet beperkt tot het ondertekenen en neerleggen van aile aanvragen tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW administratie, het neerleggen van elk document bij de bevoegde griffie en het overgaan tot aile noodzakelijke formaliteiten voor de bekendmaking van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Om deze redenen kan de lasthebber in naam van de Vennootschap alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2015
ÿþraod 2.]

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a e

neergelegd/ontvangen op

0 9 JAN. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rçgq14E114 Yau e4:6eiteMi;?'iesl l4rUSei

e

d y

~~~ 4 ,\

~

1

d

Ondernemingsnr : 0418.467.896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe, Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Sub-delegatie van bevoegdheden lid uitvoerend comité

1. Uittreksel uit de schriftelijke verklaring van de heer David Binks van 18 december 2014:

DE ONDERGETEKENDE:

De heer David BINKS, President of EMEA, General Management, optredend in de hoedanigheid van lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap onder Firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondernemingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"), verklaart dat, overeenkomstig artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap, de taak en de verantwoordelijkheid aan hem werden toegekend om het deel van het bestuur dat verband houdt met zijn titel, President of EMEA, General Management, uit te voeren en dit ingevolge de beslissing van het Uitvoerend comité van 7 februari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2014 onder het nummer 14052816.

Ondergetekende heer David Binks [...] verklaart de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap dat verband houdt met Finance met ingang vanaf heden te sub-delegeren aan mevrouw Helena Jansson, geboren te Hogsbo, Zweden, op 27 oktober 1966, woonst kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel. Mevrouw Helena Jansson is gemachtigd om alleen te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van haar bevoegdheden, met de mogelijkheid haar bevoegdheden te sub-delegeren. Deze machtiging kan op elk ogenblik worden herroepen.

Ondergetekende heer David Binks, lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap, beslist om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de hoger vermelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

2. Uittreksel uit de schriftelijke verklaring van de heer Mark R. Allen van 10 december 2014: DE ONDERGETEKENDE:

De heer Mark R. ALLEN, Senior Vice-President, Legal and Regulatory Affairs, optredend in de hoedanigheid van lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap onder Firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondernemingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"), verklaart dat, overeenkomstig artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap, de taak en de verantwoordelijkheid aan hem werden toegekend om het deel van het bestuur dat verband houdt met zijn titel, Senior Vice President, Legal and Regulatory Affairs, uit te voeren, en dit ingevolge de beslissing van het Uitvoerend Comité van 7 februari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2014 onder het nummer 14052816.

[.-]



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

'" í

Voor-

* ehaudori aan het Belgisch

Staatsblad

Ondergetekende heer Mark R. Allen [...] verklaart de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap dat verband houdt met Legal and Regulatory Affairs met ingang vanaf heden te sub-delegeren aan de heer Roel Staes, geboren te Turnhout op 2 april 1973, woonst kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel. De heer Roel Staes is gemachtigd om alleen te handeten en de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-; delegeren. Deze machtiging Kan op elk ogenblik worden herroepen.

Ondergetekende heer Mark R. Allen, lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap, beslist om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de hoger vermelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van' de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 04.02.2013, NGL 21.02.2013 13044-0366-033
19/10/2012
ÿþ me Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1( II 'iII 1I'iI 'iI'i II( lillili I II

*iai~a»s*

BRUSSEl.

1_ ,~

~ oKGriff2012

~

ie

Vo beho

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418.467.896

Benaming

'(voluit) : Federal Express Europe, Inc. & Co,

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening exploitatiezetel

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het Uitvoerend Comité gehouden op 12 september 2012; 1. Opening van een nieuwe exploitatiezetel te Tongeren

Het Uitvoerend Comité besluit tot, en voor zover ais nodig ratificeert, de opening van een bijkomende exploitatiiezetelfvestigingseenheiid te Tongeren op het volgende adres; Vrijheidsweg 10, hall 8, 3700 Tongeren, en dit met effect vanaf 30 juli 2012.

Het Uitvoerend Comité stelt bijgevolg vast dat de Vennootschap op heden de volgende exploitatiezetels heeft:

- Airport Building 119, 1820 Melsbroek (Steenokkerzeel);

- Twaalfapostelenstraat 18, 9051 Gent;

- Moerelei 125, 2610 Antwerpen;

Kantersteen 47, 1000 Brussel;

- Rue de Hermée 255, 4040 Herstal;

- Rue du Bosquet 12, 1400 Nijvel;

- Budasteenweg 31-33, 1830 Machelen; en

Vrijheidsweg 10, hall 8, 3700 Tongeren.

2. Volmacht

Het Uitvoerend Comité besluit tot het geven van een machtiging aan ieder van de huidige en toekomstige leden van het Uitvoerend Comité, woonplaats kiezend op de zetel van de Vennootschap voor deze doeleinden, evenals aan Meester Virginie Ciers en/of Meester Olivier Van Raemdonck of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, gevestigd te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel en aan het ondernemingsloket van de kamer van koophandel, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot Indeplaatsstelling, om over te gaan tot alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van maar niet beperkt tot het ondertekenen en neerleggen van alle aanvragen tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de 61W administratie, het neerleggen van elk document bij de bevoegde griffie en het overgaan tot alle noodzakelijke formaliteiten voor de bekendmaking van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Om deze redenen kan de lasthebber in naam van de Vennootschap alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

30/01/2015
ÿþMotl 2.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op ,

20 JAN. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van çg phandel Brussel

Voorbehouden 111111111111111,1MINIIIIIIIII

aan het

Belgisch Staatsblad

Onderner lingsnr : 0418.467.896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe, Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Sub-delegatie van bevoegdheden lid uitvoerend comité

1. Uittreksel uit de schriftelijke verklaring van de heer David Binks van 15 januari 2015:

DE ONDERGETEKENDE:

De heer David BINKS, President of EMEA, General Management, optredend in de hoedanigheid van lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap onder Firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel. gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondememingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de- "Vennootschap"), verklaart dat, overeenkomstig artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap, de taak en de. verantwoordelijkheid aan hem werden toegekend om het deel van het bestuur dat verband houdt met zijn titel, President of EMEA, General Management, uit te voeren en dit ingevolge de beslissing van het Uitvoerend Comité van 7 februari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2014 onder het nummer 14052816,

.,

Ondergetekende heer David Binks j...j verklaart de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap dat verband houdt met Marketing and Communications met ingang vanaf heden te sub-delegeren aan de heer Andrew Self, geboren te Eye, Groot Brittannië, op 17 augustus 1967, woonst kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel, De heer Andrew Self is gemachtigd om alleen te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-delegeren. Deze machtiging kan op elk ogenblik worden herroepen.

Ondergetekende heer David Binks, lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap, beslist om' volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het; advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met' betrekking tot de hoger vermelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen,

2. Uittreksel uit de schriftelijke verklaring van de heer David Binks van 15 januari 2015:

DE ONDERGETEKENDE:

De heer David BINKS, President of EMEA, General Management, optredend in de hoedanigheid van lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap onder Firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondememingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"), verklaart dat, overeenkomstig artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap, de taak en de verantwoordelijkheid aan hem werden toegekend om het deel van het bestuur dat verband houdt met zijn titel, President of EMEA, General Management, uit te voeren en dit ingevolge de beslissing van het Uitvoerend. Comité van 7 februari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2014 onder. het nummer 14052816.

[-." j

Ondergetekende heer David Binks [...j verklaart de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap dat verband houdt met Planning and Engineering EMEA met ingang vanaf heden , te sub-delegeren aan de heer Markus Huber, geboren te Morback, Duitslan, op 30 oktober 1965, woonst'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel. De heer Markus Huber is gemachtigd om alleen te handelen en del Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-delegeren. Deze machtiging kan op elk ogenblik worden herroepen.

Ondergetekende heer David Binks, lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap, beslist om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de hoger vermelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de , aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor " Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en ' in het algemeen, het noodzakelijke doen.

3. Uittreksel uit de schriftelijke verklaring van de heer David Binks van 15 januari 2015 DE ONDERGETEKENDE:

De heer David BINKS, President of EMEA, General Management, optredend in de hoedanigheid van lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap onder Firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondememingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"), verklaart dat, overeenkomstig artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap, de taak en de verantwoordelijkheid aan hem werden toegekend om het deel van het bestuur dat verband houdt met zijn titel, President of EMEA, General Management, uit te voeren en dit ingevolge de beslissing van het Uitvoerend Comité van 7 februari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2014 onder het nummer 14052816.

[..j

Ondergetekende heer David Binks [...] verklaart de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap dat verband houdt met Information and Technology EMEA met ingang vanaf heden te sub-delegeren aan de heer Michael Foster, geboren te Oklahoma, Verenigde Staten van Amerika, op 1 maart 1967, woonst kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel. De heer Michael Foster is gemachtigd om alleen te handeten en de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-delegeren. Deze machtiging kan op elk ogenblik worden herroepen.

Ondergetekende heer David Binks, lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap, beslist om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester" Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de hoger vermelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor. Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.y

'Y+

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/05/2012
ÿþ1LALI

MOP WORD 11.1

eeil j Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

?'4.-Ès 0 9 M EI 2012

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0418.467.896

Dénomination

(en entier) : Federal Express Europe, Inc. & Co.

(en abrégé) :

Forme juridique : Société en nom collectif

Siège : Place Sainte-Gudule 14, 1000 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Changement de siège social

Extrait du procès-verbal de la réunion du Comité Exécutif tenue le 17 avril 2012:

Les membres du Comité Exécutif prennent les résolutions suivantes à l'unanimité des voix:

1. Transfert du siège social

Conformément à l'article 2 des statuts de la société, le Comité Exécutif décide de transférer le siège social (l'unité d'établissement inclus) de la société de la Place Sainte-Gudule 14, 1000 Bruxelles et de le déplacer à Cantersteen 47, 1000 Bruxelles à partir du 1' juin 2012.

Le Comité Exécutif décide d'amender l'article 2 des statuts conformément à la décision susmentionnée.

Le Comité Exécutif donne par la présente procuration à chaque avocat du cabinet d'avocat NautaDutilh, situé à 1000 Bruxelles, Chaussée de la Hulpe 120, afin de procéder à l'adaptation des statuts à la decision susmentionnée et le dépôt de ces derniers au dossier de la société au greffe du tribunal de commerce.

2. Procuration

Le Comité Exécutif décide de donner procuration à Me Virginie Ciers et Me Olivier Van Raemdonck ou à tout autre avocat du cabinet d'avocats NautaDutiih, situé à 1000 Bruxelles, Chaussée de La Hulpe 120, et au guichet d'entreprises des chambres de commerce, afin de procéder à toutes formalités généralement nécessaires ou utiles relatives aux décisions de la Société en ce compris le pouvoir de signer et de déposer toute demande de modification de l'inscription de la Société auprés de la Banque-Carrefour des Entreprises, de déposer tout document au greffe compétent et de procéder aux formalités nécessaires à la publication des décisions de la Société aux annexes du Moniteur belge. A ces fins, le mandataire peut au nom de la Société faire toutes déclarations, signer tous documents et pièces et, en générai, accomplir tout acte nécessaire.

Virginie Ciers

Mandataire

Déposé en même temps: une coordination des statuts

Gelijktijdig neergelegd: gecoordineerde statuten

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

*iaosaaas"

08/05/2012 : BL413349
27/10/2011 : BL413349
21/09/2011 : BL413349
26/05/2011 : BL413349
11/03/2011 : BL413349
24/01/2011 : BL413349
03/08/2010 : BL413349
19/07/2010 : BL413349
07/07/2010 : BL413349
17/03/2010 : BL413349
09/02/2010 : BL413349
04/02/2010 : BL413349
26/10/2009 : BL413349
16/10/2009 : BL413349
05/03/2009 : BL413349
13/02/2009 : BL413349
13/02/2009 : BL413349
13/02/2009 : BL413349
08/05/2008 : BL413349
19/03/2008 : BL413349
27/11/2007 : BL413349
21/09/2007 : BL413349
18/12/2006 : BL413349
03/11/2006 : BL413349
03/11/2006 : BL413349
11/08/2006 : BL413349
09/08/2005 : BL413349
09/08/2005 : BL413349
21/02/2005 : BL413349
23/11/2004 : BL413349
06/09/2004 : BL413349
06/09/2004 : BL413349
24/06/2004 : BL413349
30/01/2004 : BL413349
21/08/2015
ÿþ711"

Me12.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend" te maken kopie na neerlegging ter griffie va" ke rgel diontvangen op

Voor- 11111 991.

behoud+

aan he

Belgisc

Staatsbi

0 di







.. ~

1 2 c,'- 2015

ter griffie van de Nederlandstalige reSeereet) etweem eme

Ondernemingsnr : 0418.467.896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe, Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

onderwerp akte : Sub-delegatie van bevoegdheden

I Uittreksel uit de schriftelijke verklaring van mevrouw Helena Jansson van 3 augustus 2015:

Mevrouw Helena Jansson, optredend in de hoedanigheid van bijzondere lasthebber van de vennootschap; onder firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondernemingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"), gemachtigd om de Vennootschap te vertegenwoordigen betreffende het deel van het bestuur dat verband houdt met Finance, aangesteld hiertoe ingevolge beslissing van de heer David Binks, President van EMEA, General Management, van 18 december 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2015 onder. nummer 15010204,

Overeenkomstig voornoemd besluit heeft Mevrouw Jansson de mogelijkheid om haar bevoegdheden te sub-; delegeren aan anderen.

Ondergetekende mevrouw Helena Jansson beroept zich op deze mogelijkheid en verklaart de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van haar bevoegdheid met betrekking tot de functie van Managing Director Finance Controller EMEA met ingang vanaf heden te sub-delegeren aan de heer Stephen Parrott, geboren te Barrow in Furness, Verenigd Koninkrijk, op 15 november 1955, woonst kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel.

De heer Stephen Parrott is gemachtigd om alleen te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-delegeren. Deze machtiging kan op elk ogenblik worden herroepen.

Il. Uittreksel uit de schriftelijke verklaringen van de heer David Binks van 4 augustus 2015:

De heer David Binks, President of EMEA, General Management, optredend in de hoedanigheid van lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap onder Firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondememingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"),

Met betrekking tot de hoger vermelde beslissingen, alsook met betrekking tot de sub-delegatie van bevoegdheden van mevrouw Helena Jansson, optredend als bijzondere lasthebber van de vennootschap onder firma Federal Express Europe Inc, & Co, toegekend aan de heer Stephen Parrott met betrekking tot het deel van haar bevoegdheid met betrekking tot de functie van Managing Director Finance Controller EMEA, beslist: ondergetekende heer David Binks, lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap, om volmacht te geven. aan Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhuipsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen, met inbegrip van. het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2015
ÿþ1

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vdteketbeiontvangen 4p

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11 tij- ~..~~ " -~,

te ofiffle van de Nederifal7dstalige

reChtbank kogR11ar:oie! erussel

%RUI

Ondernemingsnr : 0418.467.896

Benaming

(voluit) : Federal Express Europe, Inc. & Co

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kantersteen 47, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Sub-delegatie van bevoegdheden

Uittreksel uit de schriftelijke verklaringen van de heer David Binks van 4 augustus 2015:

De heer David Binks, President of EMEA, General Management, optredend in de hoedanigheid van lid van het Uitvoerend Comité van de Vennootschap onder Firma Federal Express Europe Inc. & Co waarvan de zetel; gevestigd is te Kantersteen 47, 1000 Brussel met ondememingsnummer 0418.467.896 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"),

verklaart dat, overeenkomstig artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap, de taak en de, verantwoordelijkheid aan hem werden toegekend om het deel van het bestuur dat verband houdt met zijn titel,' President of EMEA, General Management, uit te voeren en dit ingevolge de beslissing van het Uitvoerend. Comité van 7 februari 2014, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2014 onder het nummer 14052816.

Overeenkomstig voornoemd besluit en artikel 5.3 van de statuten van de Vennootschap heeft elk lid van het Uitvoerend Comité de mogelijkheid om zijn bevoegdheden te sub-delegeren aan anderen.

Ondergetekende heer David Binks beroept zich op deze mogelijkheid en verklaart volgende sub-delegaties toe te kennen:

'Sub-delegatie van de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap dat verband houdt met de titel President of the Middle-East, Indian Subcontinent & Africa (MEISA) met ingang vanaf heden aan de heer David Ross, geboren te Sydney, Australië op 6 april 1954, woonst kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel.

De heer David Ross is gemachtigd om alleen te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-delegeren. Deze machtiging kan op elk ogenblik worden herroepen.

'Sub-delegatie van de taak en de verantwoordelijkheid om het deel van het bestuur van de Vennootschap met betrekking tot de functie van Managing Director Operations met ingang vanaf heden aan de heer Patrick' Stienlet, geboren te Leuven, België, op 12 april 1951, woonst kiezende te Kantersteen 47, 1000 Brussel.

De heer Patrick Stieniet is gemachtigd om alleen te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, met de mogelijkheid zijn bevoegdheden te sub-delegeren. Deze machtiging kan op elk ogenblik worden herroepen.

Met betrekking tot de hoger vermelde beslissingen, alsook met betrekking tot de sub-delegatie van bevoegdheden van mevrouw Helena Jansson, optredend als bijzondere lasthebber van de vennootschap onder firma Federal Express Europe Inc. & Co, toegekend aan de heer Stephen Parrott met betrekking tot het deel van haar bevoegdheid met betrekking tot de functie van Managing Director Finance Controller EMEA, beslist ondergetekende heer David Binks, lid van het Uitvoerend Comité van de Venncotschap, om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens enfof enige andere advocaat van het advocatenkantoor. NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukke_ n bij de bevoegde griffie en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2003 : BL413349
11/12/2002 : BL413349
24/08/2002 : BL413349
30/10/2001 : BL413349
08/04/1999 : BL413349
22/01/1999 : BL413349
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.05.2015, GGK 25.11.2015, NGL 07.12.2015 15683-0492-036
09/10/1998 : BL413349
01/01/1997 : BL413349
25/01/1995 : BL413349
25/08/1993 : BL413349
05/01/1993 : BL413349
08/04/1992 : BL413349
03/01/1992 : BL413349
01/01/1992 : BL413349
22/05/1991 : BL413349
01/01/1989 : BL413349
05/10/1988 : BL413349
05/10/1988 : BL413349
01/01/1988 : BL413349
26/02/1986 : BL413349
09/07/1985 : BL413349

Coordonnées
FEDERAL EXPRESS EUROPE, INC. & CO

Adresse
KANTERSTEEN 47 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale