FEDERATION EUROPEENNE DE PSYCHOLOGIE DES SPORTS ET DES ACTIVITES CORPORELLES IVZW (VERKORT) FEPSAC

Divers


Dénomination : FEDERATION EUROPEENNE DE PSYCHOLOGIE DES SPORTS ET DES ACTIVITES CORPORELLES IVZW (VERKORT) FEPSAC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 627.828.738

Publication

15/04/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

l--

I '1111i( I'III illil llI1 illil 'i'ill'i 1l1 IIlI I1( 1111

*15059899*

tu.,.eiù6l,c9dlar>:#oangen op

0 2 APR. 2015

ter griffie~ Nederlandstalige, l ~

rerechtbankV~rlr ¬ ~nt:',nh;r1,0r-1 prussel

Ondernemingsar 0629. &S" ~ 93ij

Benaming

(voluil) : Fédération Européenne de Psychologie des Sports et des Activités Corporelles IVZW

(verkort) FEPSAC

Rechtsvorm " internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel . 1050 Brussel, Pleinlaan 2 .

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op dertien januari tweeduizend vijftien, dat

* 1. De heer WYLLEMAN Paul René Fernand, geboren te Oostende op acht november negentienhonderd éénenzestig, met rijksregister nummer 61.11.08-015.36, van Belgische nationaliteit, wonend te 2550 Kontich, Pastoor De Laetstraat 4.

2. Mevrouw ELBE Anne-Marie, geboren te Berlijn (Duitsland) op vijfentwintig juli negentienhonderd tweeënzeventig, met paspoort nummer C3JPP9Y48, van Duitse nationaliteit, wonend te 14165 Berlijn (Duitsland), Plassstrasse 11 b.

3. De heer SANCHEZ-MASNOU Xavier, geboren te Granollers (Barcelona, Spanje) op acht mei negentienhonderd éénenzeventig, met paspoort nummer XDA847568, van Spaanse nationaliteit, wonend te LA1 5NP Lancaster (Groot-Brittannië), 16 Kellet Court.

4. De heer CEI Alberto, geboren te Torino (Italië) op vijf mei negentienhonderd vijfenvijftig, met paspoort nummer E289250, van Italiaanse nationaliteit, wonend te 00193 Rome (Italië), Via Tacito 84.

5, Mevrouw JANNES Caroline Rose Frédérique, geboren te Gent op zesentwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, met rijksregister nummer 72.11.26-010.23, van Belgische nationaliteit, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 840.

6. De heer CHATZIGEORGIADIS Antonios, geboren te Athene (Griekenland) op zevenentwintig oktober negentienhonderd éénenzeventig, met paspoort nummer AK 975088, van Griekse nationaliteit, wonend te 42100 Trikalá (Griekenland), Ntaí 7-9.

7. Mevrouw DEBOIS Nadine Henriette, geboren te Parijs (Frankrijk) op vijfentwintig september negentienhonderd éénenzestig, met paspoort nummer 06AK48238, van Franse nationaliteit, wonend te 92140 Clamart (Frankrijk), 3 Villa Cour Creuse,

8. Mevrouw NUTTER Rebecca Ivana, geboren te Castricum (Nederland) op vier juni negentienhonderd vijfenzeventig, met paspoort nummer NROBBFPB5, van Nederlandse nationaliteit, wonend te 1013 HE Amsterdam (Nederland), Brouwersgracht 248/F.

9. De heer RAAB Markus, geboren te Herzberg Am Harz (Duitsland) op tweeëntwintig april negentienhonderd achtenzestig, met paspoort nummer 100074733, van Duitse nationaliteit, wonend te 50859 Min (Duitsland), Zur Ahteí 3,

* een internationale vereniging zonder winstoogmerk hebben opgericht voor onbepaalde duur onder de naam van "Fédération Européenne de Psychologie des Sports et des Activités Corporelles IVZW", afgekort "FEPSAC", met zetel te 1050 Brussel, Pleinlaan 2, waarvoor rechtspersoonlijkheid werd verleend ingevolge een Koninklijk Besluit van acht maart tweeduizend vijftien.

* Het doel van de vereniging is;

wetenschappelijk, opvoedkundig en professioneel werk in de sportpsychologie in Europa te promoten; informatie te verspreiden en samenwerking te ontwikkelen in de sportpsychologie in Europa;

- sociale en wetenschappelijke betrekkingen tussen personen en werkgroepen, die werkzaam zijn in de sportpsychologie, voornamelijk in Europa, te onderhouden en om jonge Europese wetenschappers in de sportpsychologie aan te moedigen.

De vereniging is altruïstisch. Zij streeft in de eerste plaats een niet-winstgevend doel van internationaal nut

na.

De vereniging streeft exclusief en rechtstreeks doelen van openbaar nut na, overeenkomstig de Belgische

wetge.Ving.

* Om haar doelstelling te verwezenlijken kan de vereniging onder meer de volgende activiteiten organiseren:

Op de laatste blz. van Lu1I B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisçh Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~.~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

- om de vier jaar een congres organiséren;

andere sportpsychologische activiteiten rond onderwijs, onderzoek, praktijk en zakelijke aangelegenheden

coördineren;

" - sportpsychologische verenigingen en groepen samenbrengen en met elkaar in verbinding stellen binnen Europa;

- documenten en publicaties uitgeven en verdelen;

- binnen de FEPSAC IVZW is geen politieke, ideologische of religieuze/godsdienstige discriminatie toegestaan.

*1. De vereniging is toegankelijk voor natuurlijke personen en rechtspersonen, die de doelstellingen van de FEPSAC IVZW dienen na te streven. De rechtspersonen dienen wettelijke statuten te hebben en minstens tien leden tellen. Deze rechtspersonen zullen tevens vertegenwoordigers moeten aanstellen om haar te vertegenwoordigen binnen de FEPSAC IVZW. Rechtspersonen van eenzelfde land zijn toegelaten en ook rechtspersonen met leden van verschillende landen.

2. De vereniging is samengesteld uit werkende leden en steunende leden,

2a. Werkende leden:

Het minimum aantal werkende leden mag niet minder zijn dan drie, doch het aantal Is onbeperkt.

Om lid te worden dient een schriftelijke en gemotiveerde aanvraag gericht .te worden aan de Raad van Bestuur, waarbij zij hun doelstellingen en werkingsregels uiteenzetten. Om lid te worden dient men een schriftelijke aanvraag in te dienen bij het bestuur. De aanvaarding van nieuwe leden zal uitsluitend beslist worden door de Raad van Bestuur, die aan het kandidaat-lid schriftelijk een gemotiveerde beslissing zal meedelen.

De hoedanigheid van lid van de vereniging brengt automatisch de aanvaarding en de naleving van de statuten, het huishoudelijk reglement, de betaling van de jaarlijkse bijdragen en de gedragsregels van de vereniging met zich mee,

26. Steunende leden;

Verenigingen, organisaties of individuen kunnen hun kandidatuur stellen voor het lidmaatschap als steunend lid in deze vereniging, op voorwaarde dat ze geïnteresseerd zijn in de objectieven van deze vereniging.

De toetreding van een nieuw steunend lid wordt door de Raad van Bestuur goedgekeurd,

Werkende leden hebben stemrecht in de algemene vergadering, steunende leden hebben geen stemrecht in de algemene vergadering.

Steunende leden kunnen de vereniging ondersteunen met advies, financiële steun, promotie enzomeer. *1.Uitsluiting

Indien eender welk lid, hetzij een werkelijk lid, hetzij een steunend lid, zijn jaarlijkse bijdrage niet betaalt zonder enige ernstige reden, of zich schuldig maakt aan wangedrag, heeft de algemene vergàdering op aanvraag van de raad van bestuur de macht om een dergelijk lid uit te sluiten met tenminste tweelderde (213) van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De algemene vergadering beslist hieromtrent soeverein.

2.Uittreding

Elk lid is vrij op ieder ogenblik uit te treden uit de vereniging mits schriftelijk ontslag gericht door middel van een schrijven aan de voorzitter of secretaris van de raad van bestuur.

Het ontslag krijgt uitwerking op de dag van ontvangst van de kennisgeving, maar de ontslagnemer zal gebonden blijven zijn jaarlijkse bijdrage te betalen voor de reeds verlopen jaren en het nog lopende jaar. Ziekte, ontslag of verlies van één of meerdere leden zal niet leiden tot de ontbinding van de vereniging. De vereniging zal blijven bestaan tussen de overige leden.

*De leden betalen een jaarlijkse bijdrage, waarvan het bedrag bepaald zal worden door de algemene vergadering na advies van de raad van bestuur,

De leden, in die hoedanigheid, gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

*De algemene vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet of door de onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar exclusieve bevoegdheid:

1) de wijzigingen van de statuten;

2) de verslagen opgesteld door de raad van bestuur om hun management, werking en financiële situatie te controleren;

3) de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage vast te stellen op voorstel van de raad van bestuur;

4) de kwijting aan de leden van de raad van bestuur;

5) de goedkeuring van de jaarrekening;

6) de in vereffeningstelling en de ontbinding van de vereniging;

7) de fusie met ardere verenigingen met hetzelfde doel;

8) de aanvaarding overeenkomstig artikel 6.2.b. en de uitsluiting van een lid;

9) de verkiezing en het ontslag van de bestuursleden, indien nodig;

10) de voorstellen in volgende van belangrijkheid overwegen en behandelen, de welke de ontwikkeling van de vereniging aanbelangen en haar belangen behartigen.

*De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door onderhavige statuten en de wet.

De algemene vergadering van de leden wordt eenmaal per jaar gehouden. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op de in de bijeenroeping opgegeven plaats in Europa.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

De algemene vergadering kan door de raad van bestuur bijeengeroepen worden telkens het belang van de vereniging het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer een vijfde of meer van de werkende leden het vragen.

De oproeping wordt door de voorzitter gedaan aan elk lid gericht ten minste vijftien dagen vóór de vergadering en ondertekend, in naam van de raad van bestuur, door de voorzitter van de vereniging.

De oproeping van de werkende leden wordt samen met de agenda verzonden per aangetekende brief of per fax, per elektronische post of enig ander communicatiemiddel, gevolgd door een ontvangstmelding.

De oproeping van de steunende leden wordt, samen met de agenda verzonden per brief, per fax, per elektronische post of enig ander communicatiemiddel.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de vereniging of in geval van zijn afwezigheid door het oudst benoemde lid van de raad van bestuur.

* Elk stemgerechtigd lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander stemgerechtigd lid. Deze volmacht wordt schriftelijk gegeven. Elk lid mag niet meer dan twee volmachten dragen.

* Behalve in de gevallen bepaald bij deze statuten worden de besluiten aangenomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende werkende leden.

* De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te beslissen over een wijziging van de statuten van de vereniging,

Een besluit over een statutenwijziging kan slechts worden genomen indien het voorstel van wijziging in de oproeping werd vermeld.

Tot een wijziging van de statuten kan slechts worden besloten met een meerderheid van twee/derden van de stemmen van de aanwezige of rechtsgeldig vertegenwoordigde werkende leden van de algemene vergadering.

Elke wijziging van de in artikel 48, eerste lid, 2° van de wet van 27 juni 1921 vernielde gegevens moet door de Koning worden goedgekeurd. Wijzigingen van andere gegevens, zoals vermeld in artikel 48, 5° en 7° van voormelde wet, worden bij authentieke akte vastgesteld,

* De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te beslissen om over te gaan tot een fusie met een andere vereniging met een gelijkaardig doel, een in vereffeningstelling of een ontbinding, met een twee/derde (2/3) meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden van de algemene vergadering.

* Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die worden getekend door de voorzitter en de secretaris. Copies of uittreksels van voormelde notulen worden ondertekend door de voorzitter of door de secretaris. De leden kunnen de notulen en de beslissingen van de algemene vergadering op de zetel van de vereniging raadplegen. Derden krijgen er kennis van op de wijze voorzien door de wet.

* De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minimaal drie en

maximaal negen leden,

De Raad van Bestuur bestaat maximaal uit:

1.Voorzitter voor een mandaat van vier jaren;

2.Vice-voorzitter voor een mandaat van vier jaren;

3.Secretaris voor een mandaat van vier jaren;

4. Penningmeester voor een mandaat van vier jaren;

5. Bestuurslid voor een mandaat van vier jaren;

6.Bestuurslid voor een mandaat van vier jaren;

7.Bestuurslid voor een mandaat van vier jaren;

8.Bestuurslid voor een mandaat van vier jaren;

9.Bestuurslid voor een mandaat van vier jaren.

De voorzitter, de vice-voorzitter, secretaris, de penningmeester en de bestuursleden zijn herkiesbaar. De maximale duur van lidmaatschap in het bestuur is in totaal drie opeenvolgende termijnen. Men kan echter niet meer dan twee opeenvolgende termijnen optreden als voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, of penningmeester.

Alle leden van de Raad van Bestuur worden gekozen door de algemene vergadering.

Indien tussen twee algemene vergaderingen plaatsen vacant zijn, kan de Raad van Bestuur ad interim leden aanduiden om de resterende termijn van het desbetreffende mandaat de afwezigen te vervangen, ongeacht de reden van de beëindiging van hun mandaat,

De Raad van Bestuur moet in vervanging van de leden toezien, indien zij met minder dan drie leden overblijven.

Op de eerstvolgende algemene vergadering zullen de leden de benoeming al dan niet bevestigen.

De ad interim leden van de Raad van Bestuur, aangeduid zoals voormeld, zullen het mandaat van hun voorganger voortzetten, tot de afloop van de ambtstermijn van hun voorganger. Zij zullen ophouden leden van de raad van bestuur te zijn ingeval van aftreding, overlijden of verlies van het lidmaatschap van de vereniging.

* De leden van de Raad van Bestuur zijn natuurlijke personen en worden door de algemene vergadering zowel benoemd als afgezet bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen van de werkende leden. De akten betreffende de benoeming, de afzetting en de ambtsbeëindiging van de leden van de Raad van Bestuur en, in voorkomend geval, van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, opgesteld overeenkomstig de wet, moeten worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het dossier van de Vereniging op de griffie van de rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van de bestuurders-natuurlijke personen wordt beëindigd bij overlijden, vrijwillig ontslag, onbekwaamverklaring, ontslag door de algemene vergadering, door een beslissing van de rechtbank van eerste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vereniging gevestigd is, of bij verlies van hun mandaat in de vennootschap of vereniging die zij vertegenwoordigen.

Ingeval het aantal bestuurders terugvalt tot onder het wettelijk minimum blijven de bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

De eerste bestuurders worden In de oprichtingsakte benoemd door de stichters.

* Het mandaat van een lid van de Raad van Bestuur is onbezoldigd.

* De Raad van Bestuur heeft het recht zich te laten bijstaan door adviseurs (gekozen tussen de leden van de vereniging of erbuiten), of hun tijdelijk of definitief te benoemen, dewelke kunnen bijdragen tot de voortgang van de vereniging. De vereniging zal de onkosten van hun diensten voor zich nemen.

* De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte.

Zij heeft de bevoegdheid om alle handelingen te stellen tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van de bevoegdheden die worden voorbehouden aan de algemene vergadering door de wet van 21 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 31 mei 2004,

* De Raad van Bestuur zal zo vaak als nodig bijeen worden geroepen en minstens eenmaal per jaar door de voorzitter of door de secretaris, in het belang van de vereniging.

De bijeenroeping kan per brief, fax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats en bevat de agenda.

De Raad van Bestuur wordt geleid door de voorzitter.

Iedere bestuurder kan een volmacht geven aan een andere bestuurder bij brief, fax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel om hem op een vergadering van de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag niet meer dan één volmacht dragen,

De Raad van Bestuur kan vergaderingen per telefoon- of videoconferentie. De voormelde regels van

beraadslaging zijn van overeenkomstige toepassing. "

* De Raad van Bestuur kan slechts zetelen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Ingeval van ex aequo, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

* De beslissingen van de Raad van Bestuur worden vastgesteld in.notulen en worden ondertekend door de voorzitter of door de secretaris.

* De Raad van Bestuur is er toe gemachtigd interne regels vast te stellen over de verhoudingen tussen de vereniging en haar leden zoals gestemd door de Algemene Vergadering, De Raad van Bestuur mag comités oprichten die gericht zijn op bijzondere aangelegenheden. De Raad van Bestuur benoemt de leden en de voorzitter van ieder comité. De comités brengen verslag uit aan de Raad van Bestuur.

* Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door de voorzitter of twee bestuursleden samen handelend van de vereniging.

De verantwoordelijke voor alle beslissingen wordt geacht de voorzitter te zijn, tenzij zijn bevoegdheden door de Raad van Bestuur zijn ontnomen of expliciet aan de Raad van Bestuur worden toegewezen door wet of door de statuten. De voorzitter zal erop toezien dat de beslissingen van de Raad van Bestuur worden uitgevoerd. Hij zal er bovendien op toezien dat de activiteiten van de vereniging regelmatig worden uitgeoefend,

* Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

* De inkomstenbronnen bestaan uit;

I,jaarlijkse lidmaatschapsbijdragen;

Il. subsidies en dotaties;

III. opbrengsten van vergaderingen en bijeenkomsten;

IV. alle andere bronnen van inkomsten, op voorwaarde dat zij niet strijdig zijn met dwingend recht of met andere regelgeving.

De gelden van de vereniging mogen alleen gebruikt worden in het kader van het in artikel 4 vermelde doel en van de onderhavige statuten. De leden van de vereniging krijgen geen aandelen in de inkomsten van de vereniging.

Niemand mag voordeel halen uit uitgaven die niet de basisbelangen van de vereniging weerspiegelen noch uit disproportionele terugbetalingen.

* leder jaar maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op, overeenkomstig artikel 53 §1 van de wet van 27 juni 1921, alsook de begroting van het volgende boekjaar. De algemene vergadering keurt de jaarrekening en de begroting tijdens zijn eerstvolgende vergadering goed.

Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, spreekt de algemene vergadering zich uit over de kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur,

Indien de vereniging bij de afsluiting van het boekjaar minstens twee van de drie bij wet bepaalde drempels bereikt, houdt zij een boekhouding en maakt zij een jaarrekening op overeenkomstig de boekhoudwet van 17 juli 1975, behoudend aanpassingen omwille van haar bijzondere aard,

Verenigingen moeten de controle op hun financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen opdragen aan één of meer commissarissen indien zij voldoet aan de criteria bepaald in artikel 53 §5 van de wet van 27 juni 1921,

* Behoudens de gevallen van de gerechtelijke ontbinding, kan alleen de algemene vergadering overgaan tot de ontbinding overeenkomstig de wettelijke bepalingen, onverminderd de mogelijke andere verzoekers tot ontbinding zoals vermeld in artikel 55 van de wet van 27 juni 1921.

nor-

behouden aan het Belgisch Staatsbia

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

De ontbinding vereist de goedkeuring van drie/vierde (Y) meerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde werkende leden van de algemene vergadering.

Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

één of meer vereffenaars, en bepaalt tevens hun bevoegdheid.

* Ingeval van ontbinding zal de algemene vergadering overeenkomstig de Belgische wetgeving, bepalen

hoe het netto overblijvend maatschappelijk actief, na aanzuivering van de schulden en de lasten, wordt

overgedragen aan een vereniging, dienst of werk, of verscheidene van deze, aangeduid door de algemene

vergadering, vermogen dat in ieder geval bestemd is voor een belangeloos doel dat zo dicht mogelijk bij het

doel van de vereniging ligt.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken uitgaande van de vereniging

vernielden dan de naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Internationale vereniging

zonder winstoogmerk in vereffening".

* Eind- of overgangsbepalingen

1,Benoeming van de eerste bestuurders

Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene vergadering en

beslissen met eenparigheid van stemmen volgende bestuurders aan te stellen, bestuurders die hier

tussenkomen en verklaren hun ambt te aanvaarden:

- Paul Wylleman, ais voorzitter;

- Anne-Marie Elbe, als vice-voorzitter;

- Xavier Sanchez-Masnou, alssecretaris;

- Alberto Cei, als penningmeester;

- Antonios Chatzigeorgiadis, als bestuurslid;

- Nadine Debois, als bestuurslid;

- Rebecca Ivana Hutter, als bestuurslid;

- Markus Raab, als bestuurslid;

- Caroline Jannes, ais bestuurslid.

2.Eerste boekjaar

In afwijking van artikel 26 en bij uitzondering, begint het eerste boekjaar op de dag dat de vereniging de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt (op datum van het Koninklijk Besluit waarbij zij wordt erkend) en eindigt op 31

december 2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VáóR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-de expeditie van het Koninklijk Besluit van acht maart tweeduizend vijftien.

Geassocieerd Notaris Anne PEDE.

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FEDERATION EUROPEENNE DE PSYCHOLOGIE DES SPO…

Adresse
Zetel . 1050 Brussel, Pleinlaan 2 .

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale