FIDELIUS TRACTATUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDELIUS TRACTATUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.468.414

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 21.08.2013 13449-0484-011
23/06/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

1111111.1111,11,1iíI955 *II

be

a Bi sta

10 JUIN 26~~U``S~L

Griffie

Ondernemingsnr: (4(-4

Benaming : Fidelius Tractatus

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Orchideeëngaarde 6

1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp akte : BVBA: oprichting - VERVOLLEDIGING PUBLICATIE DD. 3 JUNI 2011 "

In aanvulling van de publicatie van de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid "FIDELIUS TRACTATUS", verleden voor notaris Benoit Meert te Antwerpen op 13 mei 2011 neergelegd op 23 mei 2011 ter griffie van de rechtbank van koophandel Brussel, gepubliceerd in de bijlage tot;: het Belgisch Staatsblad van 3 juni daarna, bevestigt notaris Benoit Meert, dat de Heer OZCAN Yilmaz, geboren te Kizilhisar (Turkije) op drie augustus negentienhonderdachtenvijftig, echtgenoot van mevrouw ARIKAN Nesrin, wonend te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Orchideeëngaarde 6 deze besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "FIDELIUS TRACTATUS"heeft opgericht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso : Naam en handtekening

03/06/2011
ÿþ :nad 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



BRUSSEL

23 MÂIffie 2011

Gri

" iioenas

be

a Br Sta

; ---..

Ondernemingsnr : u, 63 (.{A

Benaming : Fidelius Tractatus

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Orchideeëngaarde 6

1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert op 13 mei 2011, neergelegd voor registratie, dat: 1.-

2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "FIDELIUS TRACTATUS".

3.-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Orchideeëngaarde 6. De maatschappelijke zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of; agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4.- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden :

-Het ontvangen van opdrachten en mandaten en het leveren van prestaties, welke haar toelaten het bestuur, het beheer, management, de vereffening van andere vennootschapen en ondernemingen, ongeacht: het doel ervan, uit te voeren, en welke haar toelaten de administratieve, financiële en commerciële problemen; van deze vennootschappen en ondernemingen onder haar controle te stellen en het dagelijks bestuur hieraan; verbonden waar te nemen.

-De toestand van alle ondernemingen zakelijk te onderzoeken, hun verbintenissen en de waarde van de: actieve en passieve bestanddelen na te gaan, evenals de consignatie van het resultaat van haar onderzoek; het; verlenen onder haar controle, van alle juridische of technische raadgevingen over alle kwesties welke de werking van de ondernemingen of vennootschappen aanbelangen; onder de controle van de werking van een onderneming, aile mandaten of functies vervullen dewelke een rol van nazicht inhouden.

-De administratieve hulpverlening, zoals het uitlenen van diensten en personeel: de adviesverlening op het; gebied van bedrijfsorganisatie en financiën; en marktstudies.

-Het leveren, verzorgen en presteren van administratief en bureauwerk allerhande, zoals dactylografie,; tektsver- en bewerking, vertaalwerk, mailing, redactioneel werk, het voeren van publiciteit, het alles in de meest ruime zin.

-Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, verkavelen, huren, verhuren, investeren, in leasing geven of nemen, verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht van en in alle onroerende goederen, dit alles in binnen- en buitenland.

- De verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in; aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering. Zich borg stellen voor alle; verrichtingen van roerende of onroerende aard.

- Het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie,; verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere; ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel,; commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln het algemeen kan de vennootschap alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband' houden met de hierboven vermelde doeleinden. De opsomming die voorafgaat heeft slechts een aanwijzend en geen beperkend karakter.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

5.-Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De 100 aandelen werden in speciën onderschreven door de Heer ÔZCAN Yilmaz voornoemd.

Ieder aandeel werd volledig volstort. De inbreng van achttienduizend zeshonderd euro werd volledig volstort op een bijzondere 330-0587565-90 bij de ING Bank de dato 06 mei 2011

7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

8.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair bezoldigd zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, de Heer DZCAN Yilmaz voornoemd, die aanvaardt.

ledere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

9.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op de derde donderdag van de maand juni om 12:00 uur en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan aan Meester Frédéric VAN VALCKENBORGH, met recht van indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor NOTIUS ADVOCATEN, met kantoren te 1210 Brussel, Kunstlaan 1, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- r

belt -ler aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FIDELIUS TRACTATUS

Adresse
ORCHIDEEENGAARDE 6 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale