FISC-PROTECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FISC-PROTECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.617.928

Publication

15/01/2014
ÿþ mod 11.1



_es In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

afiussa

n r1 . 1 A rl 2014

Griffie

1111

*19014 33*

Ondernemingsnr : 0442.617.928

Benaming (voluit) : FISC-PROTECT

(verkort):' $

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

il

li Zetel ; Alfred Duboisstraat 25

: 1080 Sint-Jans-Molenbeek

beperkte aansprakelijkheid

ü Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

:: I

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 30 december 2013, váór registratie, geregistreerd te Schaarbeek, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISC-PROTECT' heeft besloten A) BIJZONDERE VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De voorzitter leest het bijzonder verslag van de zaakvoerder voor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, betreffende de inbreng in natura van een schuldvordering, waarin; zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng voor de Vennootschap wordt uiteengezet.

ii B) VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "DE MOL, MEULDERMANS & Partners", met maatschappelijke zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer DE MOL Johan, bedrijfsrevisor.

Dit verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de; vergoeding die als tegenprestatie voor de inbrengen wordt verstrekt.

' De besluiten van het verslag luiden als volgt: :

"V. Besluit

ü De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BURG. BVBA FISC-PROTECT bestaat uit 2i schuldvorderingen voor een globaal bedrag van ¬ 1.289.080,00.

De schuldvorderingen zullen ontstaan in het kader van de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 van hef, , Wetboek van Inkomstenbelastingen (W1B92 - Aanslagjaar 2014), zoals bepaald in artikel 6 van dei i programmawet van 28 juni 2013 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer i: 2013203870).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarden van dei ; voorafgaandelijke beslissing door de algemene vergadering:

11 - tot vermindering van het kapitaal ten bedrage van ¬ 169.013,31, zonder vernietiging van aandelen,;

mits aanrekening op dein het verleden in het kapitaal geïncorporeerde reserves; tot de uitkering van een dividend ten bedrage van ¬ 1.263.297,80 bruto; en de unanieme goedkeuring door de algemene vergadering tot inbreng van de aldus ontstane; schuldvorderingen voor een globaal bedrag van ¬ 1.289.080,00 (¬ 169.013,31 + 1.263.297,80) _; 1.432.311,11 10% roerende voorheffing = ¬ 1.289.080,00) in kapitaal, van oordeel dat: a, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de; bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van;

nauwkeurigheid en duidelijkheid; ,

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden, van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van dei tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

De vergoeding vad de inbreng in natura bestaat uit 52.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BURG. BVBA FISC-PROTECT, Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders van de BURG. BVBA FISC-PROTECT proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom 9 december2013

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door Johan De Mol Bedrijfsrevisor"

V. BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten: VERMINDERING VAN HET KAPITAAL

het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderdnegenenzestigduizend dertien euro éénendertig cent (¬ 169.013,31), mits aanrekening op de in het verleden in het kapitaal geïncorporeerde belaste reserves, om het kapitaal te brengen van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) op dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30,986,69), zonder vermindering van het aantal aandelen en met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMINDERING IS VERWEZENLIJKT

mij, Notaris, te verzoeken vast te stellen dat de voormelde kapitaalvermindering is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

Nadat de vergadering heeft vastgesteld dat de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van 15 juni 2012, wordt eenparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van een miljoen vierhonderdtweeëndertigduizend driehonderdenelf euro elf cent (¬ 1.432.311,11).

VIERDE BESLUIT: BETAALBAARSTELLING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist dat gezegde dividenden onmiddellijk, ten belope van 90% van het betaalbaar gestelde brutobedrag van een miljoen vierhonderdtweeëndertigduizend driehonderdenelf euro elf cent (¬ 1.432.311,11), zullen geboekt worden als een vordering van de vennoten op de Vennootschap. AANWENDING VAN NETTO DIVIDEND

Na kennisname van wat voorafgaat, beslissen de voormelde vennoten, ieder voor zich, dat zij de aldus verkregen vordering, te weten, het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10% volledig zullen aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B.`92.

ZESDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op de voornoemde verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat. Een orirrineei van beide verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, zal worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

het kapitaal te verhogen met een miljoen tweehonderdnegenentachtigduizend tachtig euro (¬ 1.289.080,00), overeenstemmende met 90 % van het betaalbaar gestelde tussentijds dividend, cm het maatschappelijk kapitaal te verhogen van dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69) naar een miljcen driehonderdtwintigduizend zesenzestig euro negenenzestig cent (¬ 1.320.066,69), door het creëren van tweeënvijftigduizend (52.000) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte.

Op deze tweeënvijftigduizend (52.000) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de inbreng door de hierna genoemde inbrengers van een schuldvordering, die zij hebben ten laste van de Vennootschap voor de totale prijs van een miljoen tweehonderdnegenentachtigduizend tachtig euro (¬ 1,289.080,00).

Ieder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort ten belope van honderd procent (100%).

De nieuwe, volledig volgestorte aandelen zullen aan de inbrengers worden toegewezen als vergoeding van de inbreng van een schuldvordering.

Deze tweeënvijftigduizend (52.000) nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 1251 tot 53.250, VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING ons, Notaris, bij akte te verzoeken vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot een miljoen driehonderdtwintigduizend zesenzestig euro negenenzestig cent (¬ 1.320.066,69), vertegenwoordigd door drieënvijftigduizend tweehonderdvijftig (53.250) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

als gevolg van de voornoemde genomen besluiten, de statuten van de Vennootschap hieraan aan te passen, als volgt:

de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

Voor-

behouden aan het 13elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Het geplaatst kapitaal bedraagt een mi joen driehonderdtwintigduizend zesenzestig euro negenenzestig cent (¬ ry

1.320.066,69), vertegenwoordigd door negenduizend drieënvijftigduizend tweehonderdvijftig (53.250) aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 7 tot 53.250."

NEGENDE BESLUIT: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

elke machtiging te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIFS

 voor zover als nodig  elke machtiging te verlenen aan de heer PEETERS Rudi , voor de uitvoering van

onderhavig proces-verbaal, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de Vennootschap bij

de Kruispuntbank voor Ondernemingen evenals bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde

Waarde in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmacht, verslagen

- de gecoördineerde statuten.

À " º%

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijtágëri bij 1i tBëTgiscli Sf àr b1 d 7 I5T0I720I4 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : BLT004940
29/07/2011 : BLT004940
28/06/2010 : BLT004940
29/06/2009 : BLT004940
26/06/2008 : BLT004940
03/09/2007 : BLT004940
12/07/2006 : BLT004940
17/05/2006 : BLT004940
27/06/2005 : BLT004940
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0458-015
22/06/2004 : BLT004940
08/07/2003 : BLT004940
05/07/2002 : BLT004940
15/05/2001 : BL541679
26/08/2000 : BL541679
01/01/1997 : BL541679
31/10/1992 : BL541679

Coordonnées
FISC-PROTECT

Adresse
ALFRED DUBOISSTRAAT 25 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale