FLEXLIFE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLEXLIFE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.615.451

Publication

21/10/2014
ÿþMOD WORD 11,1

Copie à publier aux an.nexe.s_d.fflopiteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

nsé

J

1111111111t11j1111111 Iflhil

I 0 OCT. 2014

au greffe du tribunal de commerce francophone eacruxelles

Ne d'entreprise 0453.615.451

Dénomination

(en entier): Flexlife

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Belgique, 1020 Bruxelles, Avenue de Lima 18

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte Renommination commissaire

L'assemblée générale du 30 juin 2014 a décidé, à l'unanimité des voix, de renommer le commissaire, la société coopérative à responsabilité limitée Grant Thornton Bedrijfsrevisoren, ayant son siège social à 2600 Anvers, Potvlietiaan 6, inscrite au registre de personnes morales sous le numéro d'entreprise 0439.814.826, représentée par monsieur Nicolas Dumonceau, réviseur d'entreprises, pour une durée de 3 ans, jusqu'à l'assemblée générale ordinaire en 2017, statuant sur l'exercice sociale clôturé le 31 décembre 2016 rémunération annuelle indexable liée à ce mandat sera de 4.000,00 euros.

SA Senior Assist, administrateur

SPRL Sam Sabbe, représentant permanent

Monsieur Sam Sabbe, représentant permanent

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2014 : BL589515
21/01/2014
ÿþ'b

Voor- behoudr aan he" Bel.gisc Staatsbl.

rood Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 1

mInJul11,11.11j!

.... ~--~

6 ~ 1

1 0 JAN 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0453.616.461

Benaming

(voluit) : ATRIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1160 Oudergem, Daniel Boonlaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING --ZETELVERPLAATSING - NAAMSWIJZIGING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN - VERTALING VAN DE STATUTEN NAAR HET NEDERLANDS - DOELSWIJZIGING - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 24 december 2013, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ATRIUM" met zetel te 1160 Oudergem, Daniel Boonlaan 2, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0453.615.451, met

" e eenparig held van stemmen van de aanwezige vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen in "FLEXLIFE" en dit met onmiddellijke ingang,

De vergadering beslist vervolgens met unanimiteit om artikel 1, eerste paragraaf van de statuten aan te passen. TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel te verplaatsen van 1160 Oudergem, Daniel Boonlaan 2 naar volgend adres: 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18, en dit met onmiddelijke ingang.

De vergadering beslist vervolgens met unanimiteit om artikel 2, eerste paragraaf van de statuten aan te passen, DERDE BESLUIT

De vergadering beslist met unanimiteit om de artikelen 8 en 21 van de statuten aan te passen aan de bepalingen van de Wet van 14 december 2005, aan het Koninklijk Besluit van 12 januari 2006, en aan de herstelwet van 25 april 2007, betreffende de opheffing van de aandelen aan toonder.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volledig nieuwe statuten aan te nemen, de tekst van de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen en de statuten te vertalen naar het Nederlands. De tekst van de statuten wordt vervangen door volgende tekst, waarvan de belangrijkste artikelen de volgende zijn:

cà Titel I - Naam - Maatschappelijke zetel - Doel - Duur

'C1D Vorm en Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam FLEXLIFE.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV", of in het Frans door de woorden "société anonyme" of de afkorting "SA".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, moeten de volgende gegevens vermelden: de naam, de rechtsvorm, de nauwkeurige aanduiding van de zetel, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting " RPR " gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en, in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

pq Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Brussel (Laken), Limalaan 18.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het

land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zonder statutenwijziging, mits

bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in

België en in het buitenland op te richten.

Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Titel Il - Kapitaal - Aandelen - Obligaties

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00),

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam.

Op de zetel van de vennootschap worden registers gehouden van de effecten op naam. Alle effecten zijn voorzien van een volgnummer. Elke houder van effecten kan inzage nemen van het register dat op zijn effecten betrekking heeft. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de houder van effecten een certificaat tot bewijs overhandigd.

Uitoefening van aan de effecten verbonden rechten

Ten aanzien van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. Indien een effect aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meerdere personen, mag de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap als houder van het effect is aangewezen.

Rechtverkrijgenden

De rechten en verplichtingen blijven aan het effect verbonden, in welke handen het ook overgaat.

Obligaties en Warrants

De raad van bestuur is bevoegd obligaties uit te geven ongeacht of die obligaties door een hypotheek of anderszins zijn gewaarborgd.

De algemene vergadering mag besluiten tot de uitgifte van converteerbare obligaties, obligaties met warrant of warrants in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Certificaten

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 503 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, Indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd.

De emittent van de certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister. Titel III - Bestuur en controle

Samenstelling raad van bestuur

Behoudens in het geval waar de raad van bestuur uit twee leden kan samengesteld worden overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen, telt de raad van bestuur tenminste drie leden, die geen aandeelhouders dienen te zijn,

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur om welke reden ook niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk of statutair minimum aantal leden zou tellen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar,

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurder-rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

Voortijdige vacature

In geval van voortijdige vacature in de raad van bestuur, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst, Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt. Voorzitterschap

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Vergaderingen van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

De oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste twee werkdagen voor de vergadering per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze verzonden.

Bij gebrek aan een voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een bestuurder doorzijn collega's daartoe aangeduid,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Beraadslaging

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, De nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig zijn. iedere bestuurder kan per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behalve wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden wordt samengesteld overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen.

Indien een bestuurder bij een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft zoals bedceld in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de bepalingen en formaliteiten voorzien in gemeld artikel te worden nageleefd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkocrd van de bestuurders. Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Notulen

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die door de aanwezige leden of hun lasthebber worden ondertekend. De volmachten worden aan de notulen gehecht.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door twee bestuurders of door een persoon belast met het dagelijks bestuur ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren.

1. Adviserende Comités

Overeenkomstig artikel 522,§1 van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur is bevoegd om een auditcomité op te richten, waaraan onder meer de bevoegdheid opgenomen in artikel 133 van het Wetboek van vennootschappen kan worden toegekend,

2. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht echter betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennoctschap of op handelingen die op grond van andere wettelijke bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Indien een rechtspersoon lid wordt van het directiecomité, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwocrdiger, natuurlijk persoon, te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te bencemen.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die behoort tot de bevoegdheden van het directiecomité, dienen de bepalingen en de formaliteiten voorzien in artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

3. Dagelijks Bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen. Indien de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij/zij de titel de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij/zij de titel van algemeen directeur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Alleen de raad van bestuur is bevoegd om deze delegatie te herroepen en de voorwaarden te bepalen waaronder de delegatie kan worden beëindigd.

Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootsohap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur, niet inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit moet leveren.

Elke persoon belast niet het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren. Vergoedingen

De opdracht van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte en het tekenen van notariële akten, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders, of door een gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden_ In beide gevallen dient geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur te worden voorgelegd.

Voor betalingen en verbintenissen tot vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) mag een bestuurder alleen optreden. In het kader van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité door een vennootschap wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, die door de raad van bestuur benoemd werd ten einde dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap uit te oefenen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Controle

in de mate waarin vereist door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast,

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Bij ontstentenis van commissaris wanneer zijn benoeming door de wet vereist is of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap,

Er wordt hen ieder semester door de raad van bestuur een staat overhandigd waarop de actieve en passieve toestand van de vennootschap wordt samengevat.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door aangestelden of andere personen voor wie zij instaan.

Titel IV - Algemene vergadering

Samenstelling en Bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Vergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van dè maand mei om achttien uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de aandeelhouders die samen een vijfde van het maatschappelijk Kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

De algemene vergaderingen vinden plaats op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld is in de oproepingen,

I, Bijeenroeping

De raad van bestuur, de commissaris(sen) of in voorkomend geval de vereffenaars roepen de algemene vergadering bijeen.

Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de algemene vergadering en geschieden in de vorm en binnen de termijnen vereist door de artikelen 189, 532, 533 en 535 van het Wetboek van vennootschappen, De bijeenroepingen gedaan door de raad van bestuur kunnen geldig in zijn naam ondertekend worden door de persoon belast met het dagelijks bestuur.

De regelmatigheid van de bijeenrceping kan niet worden betwist indien alle aandeelhouders, houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en alle bestuurders en commissarissen aanwezig zijn, regelmatig vertegenwoordigd zijn of schriftelijk verzaakt hebben aan hun recht om aan die algemene vergadering deel te nemen.

2. Toelating

t

i Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen op naam, minstens drie werkdagen voor de vergadering, aan de raad van bestuur schriftelijk hun voornemen meedelen om aan de algemene vergadering deel te nemen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De houders van obligaties, warranten en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. De houders van certificaten op naam dienen hun hoedanigheid te staven door overlegging van een certificaat van inschrijving in het certificatenregister of een kopie van hun inschrijving in het certificatenregister.

Alvorens aan de vergadering zelf deel te nemen, moeten de houders van effecten of hun volmachtdragers de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de houder van het effect, (ii) indien toepasselijk, de identiteit van de volmachtdrager en (iii) het aantal effecten dat zij vertegenwoordigen.

3. Vertegenwoordiging

Iedere aandeelhouder kan per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen, De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn.

4, Bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij gebreke van een voorzitter of indien de voorzitter verhinderd is, door een andere bestuurder die door zijn collega's daartoe werd aangeduid.

De voorzitter van de vergadering mag een secretaris aanduiden, die niet noodzakelijk aandeelhouder of bestuurder dient te zijn.

Indien het aantal aandeelhouders dit toelaat kan de algemene vergadering twee stemopnemers kiezen, De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Verdaging van de vergadering

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de gewone algemene vergadering met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda, binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met Inbegrip van de eventuele neerlegging van effecten of volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten. De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle aandeelhouders en andere vergaderingsgerechtigden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en alle aandeelhouders met eenparigheid besluiten over deze punten te beraadslagen.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap. In voorkomend geval, geven de commissarissen antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een beslissing tot benoeming geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald, Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

ledere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen, door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder; (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is; (Iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden, "ja", "nee" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

Schriftelijke Besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur per brief, fax, e-mail of andere schriftelijke wijze een rondschrijven  met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit- versturen naar de aandeelhouders, bestuurders en commissaris van de vennootschap [alsook naar de houders van obligaties, warrants en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven] met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst ervan het rondschrijvers correct

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats, vernield in het rondschrijven. Indien binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen is, worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Samen met het rondschrijven wordt aan de aandeelhouders, bestuurders en de commissaris van de vennootschap een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

De houders van obligaties, warrants en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de krachtens deze procedure genomen beslissingen,

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen.

Titel V - Jaarrekening - Winstverdeling

Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op alsmede de jaarrekening,

In de mate waarin vereist door de wet, stellen de bestuurders tevens een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals de informatie voorgeschreven door de artikelen 96, 523, 608 en 624 van het Wetboek van vennootschappen.

Uitkering van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de beperkingen voorgeschreven door artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Betaling van dividenden en interimdividenden

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld. Binnen de grenzen van de artikelen 617 en 618 van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

Titel VI - Ontbinding - Vereffening

Vervroegde Ontbinding

Wanneer ten gevclge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de bestuurders de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag aan de algemene vergadering. Indien de raad van bestuur voorstelt om de activiteit van de vennootschap voort te zetten geeft zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. De algemene vergadering moet, binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had mceten worden vastgesteld, bijeenkomen om te beraadslagen over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Wanneer het netto-actief tengevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten dcor een vierde van de ter algemene vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,

Vereffening

Eén of meer vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.»

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDI= BESLUIT

De vergadering ontslaat met unanimiteit de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de Raad van Bestuur en van de Commissaris: alle aandeekhouders erkennen een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en erkennen er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van deze verslagen wordt aan de akte gehecht,

De vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid goed.

De vergadering beslist met unanimiteit het doel van de vennootschap aan te passen en artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heelt als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden :

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord en in het bijzonder diensten in de zorgsector, de oprichting en exploitatie van tehuizen voor bejaarden, rusthuizen, verzorgings- en revalidatiehuizen en alle activiteiten die gelijkaardig zijn, samenhangen met of nuttig zijn voor de verwezenlijking van (een deel van) het maatschappelijk doel.

Het beheren en uitbaten van verzorgingsinstellingen, groepen van assistentiewoningen, service-flats, en bij uitbreiding ook woonzorgcentra en alle soortgelijke en/of aanverwante activiteiten in de meest ruime zin. Vallen daar onder en zeker niet exhaustief te interpreteren: maaltijdverstrekking, thuiszorg, verpleging, enzovoort en/of adviesverlening met betrekking tot voornoemde activiteiten.

Het verlenen van (para)medische verzorging en maatschappelijke hulp ter domicilie of in de instellingen vermeld hierboven, het verlenen in eigen naam, of met tussenkomst van derden, van voeding ter domicilie of in de instellingen hierboven vermeld,

Het verlenen van adviezen, van strategische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfscontrole, bedrijfstoezicht en bedrijfsorganisatie, in het bijzonder van het voeren van management en consultancy opdrachten, expertises en raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen, en dit in de ruimste zin van het woord.

Het beheer van onroerend patrimonium en het uitbouwen van onroerend patrimonium door aankcop, verkoop, huur, verhuur, ruil, aanneming, dit alles in de ruimste betekenis vara het woord; alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met dit beheer en uitbouwen van onroerend patrimonium en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Het beheer van roerend patrimonium, en in het bijzonder de aankoop, het beheer en é valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren ; de deelneming in andere vennootschappen en / of onde emingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg an verbintenissen van derden alle persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen, alsook aval verlenen.

Het aangaan en verstrekken van leningen aan vennootschappen en/of particulieren, on er eender welke vorm. Zo mag deyennootschap onder meer en zonder dat deze opsomming beperkend is, bo g verstrekken en aval verlenen, De vennootschap mag zich niet inlaten met activiteiten van vermogensbeheer of advies, bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met haar doel en met alle middelen belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, bestaand of op te richten, In België of in het buitenland, en waarvan het maatschappelijke doel analoog is aan of verband houdt met haar eigen doel en welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap met gelijk welk middel (onder meer deelnemen in, fusie, overname, opslorping, financiële tussenkomst, en andere..) belangen nemen in elke bestaande of op te richten vennootschap, firma of onderneming, waar ook gelegen, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verbonden is aan haar eigen maatschappelijk doel en welke dus de verwezenlijking ervan vergemakkelijkt of de activiteiten uitbreidt, In de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen?

ZESDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het vrijwillig ontslag van de volgende bestuurders:

a) De naamloze vennootschap « SENIOR-ASSIST », met zetel te 1020 Laken, Limalaan 18, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0875.416.783, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAM SABBE", met zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Eikendreef 25, RPR Brugge, ondernemingsnummer 0870.070.303, vertegenwoordigd door de heer SABBE Sam Albert Camiel, geboren te Brugge op 30 november 1965, nationaal nummer 65,11.30-249.02, identiteitskaart met nummer 591-5665125-39, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Eikendreef 25.

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « VALDAMI », met zetel te 1341 Ceroux-Mousty, Rue Chapelle Notre-Dame 10, RPR ondememingsnummer 0427.589.460, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer JANSSENS Geert Maurice Marguerite, geboren te Gent op 30 november 1969, nationaal nummer 69.11.30-169.69, wonende te 9290 Berlare (Overmere), Lindestraat 90A;

c) De naamloze vennootschap « RESIDENCE LES CHARMILLES », met zetel te 5060 Auvelais, Rue d'Eghezee 54, RPR ondernemingsnummer 0457.649.265, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer KLUPPELS Luc Maria, geboren te Willebroek op 6 februari 1960, nationaal nummer 60.02.06-309.09, wonende te 2870 Puurs, Eikevlietbaan 24 bus a.

Deze ontslagen gaan in op heden,

De vergadering verleent volledige vrijwaring aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat.

Voor-

behoyden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om als bestuurders te benoemen:

de naamloze vennootschap "ESTACO", met zetel te 2400 Mol, De Rooy 136, RPR Turnhout, ondernemingsnummer 0846,158.120, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer TORES F Sven, geboren te Herentals, op 11 mei 1979, nationaal nummer 79.05.11-191.09, wonende te 1840 Londerzeel, Plas 18;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APM FASHION", met zetel te 9890 Gavere, Ouden Herreweg 13, RPR Gent, ondernemingsnummer 0478.558.507, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger, de heer VANDERSCHRICK Bart Gerard Marcel, geboren te Kortrijk op 20 september 1969, nationaal nummer 69.09.20-315.15, wonende te Monaco, 9, Boulevard du Jardin Exotique;

- de naamloze vennootschap « SENIOR-ASSIST », voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAM SABBE", met zetel te 8490 Jabbeke (Varsenare), Eikendreef 25, RPR Brugge, ondememingsnummer 0870.070.303, vertegenwoordigd door de heer SABBE Sam Albert Camiel, geboren te Brugge op 30 november 1965, nationaal nummer 65.11.30-249.02, identiteitskaart met nummer 591-5665125-39, wonende te 8490 Jabbeke (Varsenare), Eikendreef 25.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Behalve de bevoegdheden van bestuur en vertegenwoordiging, zoals opgenomen in de statuten, zijn de volgende bevoegdheidsbeperkingen van toepassing:

- de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 2 bestuurders;

- de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 1 bestuurder voor de verbintenissen tot E 50.000,00.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

° De vergadering beslist om alle machten toe te kennen aan de bestuurders voor de uitvoering van de genomen beslissingen en aan de Notaris om de tekst van de gecoördineerde statuten te ondertekenen en naar te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 24 december 2013;

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2015
ÿþOndernemingsnr : 0453.615.451

Benaming

(voluit) : FLEXLIFE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1020 Brussel, Limalaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERHOGING KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 17 december 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "FLEXLIFE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1020 Brussel, Limalaan 18, RPR Brussel ondernemingsnummer 0453.615.451, met eenparigheid van stemmen van de, vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN GELD)

a. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op tweeënzestigduizend euro (¬ ; 62.000,00) te verhogen met vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), door inbreng van geld, met creatie van zestienduizend honderdnegenentwintig (16.129) nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde, van= dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen prorata temporis vanaf de datum der akte.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven.

Deze nieuwe aandelen worden geheel volstort op het ogenblik van de inschrijving. b, Recht van voorkeur

De naamloze vennootschap « GÈRISART », met zetel te 6043 Charleroi (Ransart), Rue Charbonnel 115A,: RPR Charleroi, ondernemingsnummer 0876.576.429beslist te verzaken aan het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

c. Inschrijving -- Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen, de naamloze vennootschap "SENIOR-ASSIST', met zetel te 1020 Brussel', (Laken), Limalaan 18, RPR Brussel ondernemingsnummer 0875.416.783; die na voorlezing te hebben; aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële; toestand van de naamloze vennootschap "FLEXLIFE".

Na deze uiteenzetting, verklaart de voornoemde vennootschap "SENIOR-ASSIST", in geld in te schrijven op zestienduizend honderdnegenentwintig (16.129) nieuwe aandelen, tegen de globale prijs van, vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00).

De inschrijver verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd, ingeschreven volledig afbetaald is en volstort door een storting in geld, dat zij gedaan heeft op rekening nummer BE94 7490 1108 0314 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank Aalst-Prinsenhof, te 9300 Aalst, Korte Nieuwstraat 11, zodat de vennootschap uit dien hoofde van heden af over een bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) beschikt.

Een attest van deponering in datum van 15 december 2014 werd aan ondergetekende notaris overhandigd om in zijn dossier bewaard te blijven.

D. Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te [eggen dat de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot vierhonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 462.000,00) gesplitst in achttienduizend zeshonderdnegenentwintig (18.629) aandelen zonder nominale waarde die elk één achttienduizend zeshonderdnegenentwintigste (1/18.629ste) van het kapitaal; vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met tweehonderd eenenzeventigduizend', tweehonderdvierenzeventig euro vierentachtig cent (¬ 271.274,84) om het kapitaal te verlagen van: vierhonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 462.000,00) tot honderdnegentigduizend zevenhonderdvijfentwintig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

geiegdinn a Verl Op

3 C ru 2014

ter griffie van de teer

rechtbank vaGrgibph,ci,taliga

MMO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" %t if

aura zestien cent (¬ 190.725,16), ter aanzuivering van verliezen overeenkomstig de goedgekeurde jaarrekening

per 31 december 2013 en overeenkomstig artikel 614 van het Wetboek van Vennootschappen,

De kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal dat niet voorkomt uit de

incorporatie van reserves in kapitaal.

Derhalve zal de fractiewaarde van elk aandeel verminderen.

DERDE BESLUIT : AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN AAN HOGER GEMELDE

KAPITAALSVERHOGING EN VERMINDERING.

De vergadering beslist artikel vijl der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen

beslissingen inzake kapitaalsverhoging en -vermindering, op te heffen en te vervangen door de volgende tekst:

"5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegentigduizend zevenhonderdvijfentwintig euro zestien cent '

(¬ 190.725,16).

Het is vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderdnegenentwintig (18.629) aandelen zonder,

vermelding van nominale waarde,"

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de bestuurders en/of notaris:

-om de voorgaande beslissingen uit te voeren;

-om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te

ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 17 december 2014

- de gecoördineerde statuten

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : BL589515
01/08/2012 : BL589515
20/03/2012 : BL589515
04/08/2011 : BL589515
08/12/2010 : BL589515
03/08/2010 : BL589515
10/06/2010 : BL589515
30/11/2009 : BL589515
25/09/2009 : BL589515
28/07/2009 : BL589515
12/02/2009 : BL589515
09/09/2008 : BL589515
03/08/2007 : BL589515
13/06/2007 : BL589515
20/04/2007 : BL589515
01/08/2006 : BL589515
28/09/2005 : BL589515
22/10/2004 : BL589515
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 29.07.2015 15365-0584-046
02/09/2003 : BL589515
24/08/2015
ÿþOndernemingsnr : 0453.615.451

Benaming

(voluit) : FLEXLIFE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Limalaan 18, 1020 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ondertekend op 5 augustus 2015

1. De aandeelhouders hebben beslist om met ingang op 6 augustus 2015 een einde te stellen aan het mandaat van de volgende twee bestuurders van de vennootschap:

_ ESTACO NV, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Limalaan 18, 1020 Brussel, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0846.158.120, vertegenwoordigd door de heer Sven Torfs, vaste vertegenwoordiger:

CIRIGAN BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Ouden Herreweg '13, 9890 Gavere, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0478.558.507, vertegenwoordigd door de heer Bart Vanderschrick, vaste vertegenwoordiger.

2, De aandeelhouders hebben beslist om met ingang op 4 augustus 2015 de volgende personen te benoemen als bestuurder van de vennootschap:

_ VALDAMI BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue Chapelle Notre Dame 10, 1341 Céroux Mousty, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0427,589.460, vertegenwoordigd door de heer Geert Janssens, vaste vertegenwoordiger;

- RESIDENCE LES CHARMILLES NV, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue d'Eghezée 54, 5060 Sambreville, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0457.649.265, vertegenwoordigd door de heer Luc Kluppels, vaste vertegenwoordiger.

Deze mandaten zijn ingegaan op 4 augustus 2015 en zullen eindigen, behoudens hernieuwing of eerdere herroeping, onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap die zal worden gehouden in het jaar 2021. Deze mandaten zijn onbezoldigd.

De aandeelhouders hebben eraan herinnerd dat de raad van bestuur van de vennootschap met ingang op 6 augustus 2015 is samengesteld uit de volgende personen:

- SENIOR ASSIST NV, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Limalaan 18, '1020 Brussel, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0875.416.783, vertegenwoordigd door 3RM BVBA, vaste vertegenwoordiger, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Roderick Peters, vaste vertegenwoordiger;

- VALDAMI BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue Chapelle Notre Dame 10, 1341 Ottignies-Louvain-la-Neuve, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0427.589.460, vertegenwoordigd door de heer Geert Janssens, vaste vertegenwoordiger;

- RESIDENCE LES CHARMILLES NV, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue d'Eghezée 54, 5060 Sambreville, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0457.649.265, vertegenwoordigd door de heer Luc Kluppels, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

;. neArge1t gd/ontvangen op

1 3 Ag 2015

ter gP3frl`é torf Nëdetdarldstalige

Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De aandeelhouders hebben beslist om een bijzondere volmacht te verstrekken aan mevrouw Christina Trappeniers, de heer Michiel Gevers, en mevrouw Jessie Vanoppen, advocaten met kantoor te Neerveidstraat 109, 1200 Brussel, ieder met de mogelijkheid om alleen te handelen en met het recht tot indeplaatsstelling, om alle documenten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met het oog op publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de genomen besluiten en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van de hierin genomen besluiten.

Jessie Vanoppen

Lasthebber

Op de laatste blz. van i uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2002 : BL589515
25/12/2001 : BL589515
12/07/2001 : BL589515
25/07/2000 : BL589515
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 15.07.2016 16332-0539-041

Coordonnées
FLEXLIFE

Adresse
LIMALAAN 18 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale