FLEXTRONICS BEERSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLEXTRONICS BEERSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.068.786

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 12.07.2013, NGL 12.07.2013 13297-0600-035
11/06/2013
ÿþ Mod Word Ii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2:affriietr-Toimignm

1

31 M E l

eusse-

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0841.068.786

Benaming

(voluit) . FLEXTRONICS BEERSE

(verkort)

Rechtsvorm . Naamloze vennootschap

Zetel : Leuizalaan 331-333 te 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 30/03/2013

Met unanimiteit van stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering tot benoeming als commissaris, Marc Schoofs & C° Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA (0448.994.291), Prins Boudewijnlaan 177-179 te 2610 Antwerpen Wilrijk, vertegenwoordigd door de heer Marc Schoofs.

Het mandaat gaat in op 30 maart 2013 voor een periode van 3 jaar.

De vergoeding voor het mandaat van commissaris in de NV Flextronics Beerse wordt bepaald op 1750,00 EUR (excl. BTW 21%) per jaar.

Getekend,

Richters René

bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/11/2011
ÿþ mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

tui

Griffie

mli UflIflllI lIliIlUI IN

+11178168"

Ondememingsnr : o  8q1 o 86

Benaming : Flextronics Beerse

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 331-333

1050 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN

j Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder;; de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen" j met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op negen november tweeduizend en elf en neergelegd op de griffie van de Rechtbank: van Koophandel van Brussel vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

I. de vennootschap naar Nederlands recht "Flextronics Logistics B.V.", met maatschappelijke zetel te Venray (Nederland),;; Nobelstraat 10-14, 5807GA Oostrum Lb, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel voor Limburg', onder het nummer 12038111, en

2. de vennootschap naar Nederlands recht "Flextronics International Europe B.V.", met maatschappelijke zetel tel Amsterdam (Nederland), Nobelstraat 10-14, 5807GA Oostrum Lb, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van:: Koophandel voor Limburg onder het nummer 34114714,

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : "Flextronics Beerse".

ZETEL. De zetel is gevestigd te Louizalaan 33 1-333, 1050 Brussel.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigenij rekening of voor rekening van derden, het verrichten van alle activiteiten binnen de medische sector op het gebied van; ontwikkeling, productie, distributie, en marketing van medische apparatuur, inclusief software en andere aanverwante'! producten en diensten.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriele, handels-, financiële, roerende en onroerende: verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij;; mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met:; a het doel van de vennootschap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, en dit in de meest ruime zin.

:j Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die;' eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar; ;jj producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

j DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de datum van haar oprichting.

KAPITAAL. Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door.. 1.000 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Deze aandelen werden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

J 1. door "Flextronics Logistics B.V.", voornoemde comparante sub 1, ten belope van negenhonderd negenennegentig: aandelen, hetzij voor negenennegentigduizend negenhonderd euro (E 99.900,00);

2. door "Flextronics International Europe B.V.", voornoemde comparante sub 2, ten belope van één aandeel, hetzij voord honderd euro (E 100,00);

Totaal: duizend aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij honderdduizend eur&j (E 100.000,00).

BANKATTEST: De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de CITIBANK'' INTERNATIONAL PLC. , waarvan een attest, opgemaakt door de bank in kwestie op 27 oktober 2011, door de oprichters overhandigd werd aan de notaris.

Elk aandeel werd volledig volgestort.

ALGEMENE VERGADERING. Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op 10 september om negen uur.;; '; Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag s gehouden.

De gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel. Zij mag uitzonderlijk elders worden gehouden.

Iedere aandeelhouder kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem:, op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn. Een lasthebber meer dans

-------------- één" aandeelhouder-vertegenwoordigen.: - :- _ . _ - - -- . _ - : . _ : _ . . _ _ . .,:,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De raad van bestuur mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping

aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd. "

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op I april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minstens 3 leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die het mandaat van bestuurder in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de

vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie. "

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

; De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hun samenstelling en opdracht worden omschreven door de raad van bestuur.

Directiecomité. De raad van bestuur kan al zijn bevoegdheden of een deel ervan binnen de grenzen van artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van het algemeen beleid van de = vennootschap alsook alle handelingen die op grond van het Wetboek van vennootschappen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité telt minstens twee leden die al dan niet bestuurders zijn en welke door de raad van bestuur worden benoemd. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot lid van het directiecomité, dient zij een vaste vertegenwoordiger ; te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zal uitvoeren.

De raad van bestuur bepaalt de duur van de opdracht van de leden van het directiecomité, die zes jaar niet mag overschrijden. Indien het aantal leden van het directiecomité, om welke reden ook, daalt beneden het statutair minimum en zolang de raad van bestuur de vacature niet opvult, blijven de leden van het directiecomité, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

De raad van bestuur mag te allen tijde een lid van het directiecomité ontslaan. De raad van bestuur mag onder de leden van dit comité een voorzitter benoemen.

De vergaderingen van het directiecomité worden bijeengeroepen door de voorzitter of één van haar leden. De bepalingen van deze statuten betreffende de bijeenroeping van de vergaderingen, de beraadslagingen en de notulen van de raad van bestuur zijn per analogie van toepassing.Het lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdt met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, moet zich conformeren aan de bepalingen van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van lid van het directiecomité is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité. Dit laatste zal op regelmatige wijze rapporteren aan de

raad van bestuur, volgens modaliteiten die door de raad van bestuur worden bepaald. -

Dagelijks bestuur. De raad van bestuur of, indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich niet de bevoegdheid heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van gedelegeerd-bestuurder(s) zullen voeren, en/of aan één of meer personen die de titel van directeur(s) zullen voeren, die geen aandeelhouder moeten zijn.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur of desgevallend het directiecomité de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren. Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 21 van de huidige statuten, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van dit comité, worden', vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen. Wanneer meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door de persoon belast met ï het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

WINSTUITKERING. Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de beperkingen : opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~Geen uitkering kan geschieden indien, op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt ;

-----' .---_ '_'_ '--_---_--__ ' _

uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of ; ;. indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet ; ; mogen worden uitgekcerd.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de relevante bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren.

BETALING VAN DIVIDENDEN. De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad . van bestuur vastgesteld.

VEREFFENING. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. ; Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BENOEMINGEN.

i a) werden tot bestuurders benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het j

jaar 2017:

1.de heer FOSKIN Richard Anthony, geboren te Port Lairge/Waterford (Ierland) op zeventien januari ;

negentienhonderdtweeënzestig, van Ierse nationaliteit, wonende te Union Road, Kilmacthomas, Rocklands, County

Waterford, Ierland ; ." "

2.de heer VAN LOON Bartholomeus Prospère Henricus Maria, geboren te Tilburg (Nederland) op twee mei negentienhonderdzevenenzestig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Hogeschoollaan 240, 5037 EE, Tilburg,

3. de heer RICHTERS René Bernardus Hendrilcus Jozef, geboren te Enschede (Nederland) op één mei

negentienhonderdtweeënzestig, wonende te St. Jorisweg 10, 5963 ND Hegelsom, Nederland.

b) Er werd beslist de benoeming van een commissaris uit te stellen tot de eerstvolgende algemene vergadering van ;

aandeelhouders.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING.

-Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

-De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013, overeenkomstig de statuten.

E VOLMACHT. De Heren Olivier Van Raerndonck en/of Patrick Geeraert en/of iedere andere advocaat van het

advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, met kantoor te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel alsook PARTENA,

ondernemingsloket, gevestigd te Anspachlaan 1, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Sylvie Paesmans, werden :

aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, om de

nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en de ;

kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket, en hij de B.T.W.-administratie, alsook all formaliteiten bij

het Belgisch Staatsblad.

: VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte,tweevolmachten.

IRAE S, geassocieerd notaris.

/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

i _ ' ' ' _ _------_ __.--__---_----'_  '--__--' _--'__-----_---A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaho, hetzij van de norso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.09.2015, NGL 28.09.2015 15614-0444-021

Coordonnées
FLEXTRONICS BEERSE

Adresse
LOUIZALAAN 331-333 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale