FLUITEC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLUITEC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.757.433

Publication

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 19.08.2013 13439-0151-023
06/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

" i"iy =. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

amie

ZU Î3

2 61111. JU~~

ruilli i~iiiiiiiii~ii i iii

is zz~ o"

be a S Sti

i

Ondernemingsnr : 0405757433

Benaming

(voluit) : FLUITEC

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, 1090 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMINGEN

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 21 juni 2013

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist om de heer Philippe DELOUVRIER, wonende te NY 10128-1315 New York (Verenigde Staten van Amerika), 61 E 92ND ST appartement 2B, met onmiddellijke ingang, te benoemen ais bestuurder van de vennootschap en zulks tot en met 22 augustus 2015.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Tweede beslissing

De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Christophe HOOGSTOEL en aan Mt Kim VANTHOOR, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF &' PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven, publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is In dit verband.

Deze beslissingen wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Kim Vanthoor

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2013
ÿþr ,1" 111'

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

van Koophandel i:`e Mº%N `2

Griffie

fl1111 uui1ubno30*~iii

*305

be a B st:

111

Ondernemingsnr : 0405.757.433

Benaming

(voluit) : Fluitec

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijnkaai 37 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

(Uittreksel uit vergadering van de raad van bestuur d.d. 14 maart 2013)

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres en dit met ingang vanaf heden:

Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, bus 4 te 1090 Brussel (Jette).

André Annicq

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2013
ÿþMod Warti 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI

eteergeJegd ier griffie vnl' de Rerhthed ken Xoophardel ,e Antwerpen, op

Griffie 2 0 !PART 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0405.757.433

Benaming

(voluit) : FLU1TEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijnkaai 37 te 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 21 februari 2013 dat de volgende beslissingen werden genomen:

1e° Beslissing

Oe algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Anand

PHANSE, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap.

2de Beslissing

De algemene vergadering beslist om de heer Aditya DOSHI, wonende te W6 9LT London (Verenigd

Koninkrijk), Weltje Road 62 c, met onmiddellijke ingang, te benoemen als bestuurder van de vennootschappen

zulke tot en met 22 augustus 2015.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3de Beslissing

De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Christophe HOOGSTOEL en aan Mr. Kim VANTHOOR, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister vande Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Deze beslissingen wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Christophe Hoogstoel, bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2013
ÿþ mod 11.i



j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111)11111iie,10 111111

 .1 beh

as Be Stat

Neergelegd kr Tri;/Ic van do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen! op

2 1 FEB, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0405.757.433

Benaming (voluit) : Fluitec

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijnkaai 37

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien januari tweeduizend dertien, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met: handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende; registratiemelding draagt :

"Geregistreerd vier bladen zonder renvooien op hef 1ste Registratiekantoor van VORST op 30/1/2013. Boek; 91 blad 70 vak 12. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (getekend) VAN MELKEBEKE."

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "Fluitec", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Rijnkaai 37,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Uitgifte van drie (3) converteerbare obligaties op naam, met nominale waarde van twee miljoen vijfhonderd duizend US dollard (2.500.000 USD) elk, met een totale waarde van zeven miljoen vijfhonderdduizend US dollars (7.500.000 USD), die elk recht geven tot conversie in gewone aandelen van dei vennootschap, onder de vermelde voorwaarden en modaliteiten, overgenomen uit de bijlage gehecht aan hete, verslag.

2° Onder de opschortende voorwaarde van de conversie van de converteerbare obligaties conform de. vermelde voorwaarden, verhoging van het maatschappelijk kapitaal ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal geconverteerde obligaties, met twee miljoen vijfhonderdduizend US, dollars (2.500.000 USD). Deze nieuw uit te geven Classe C aandelen zullen dezelfde rechten genieten als de overige gewone Classe C aandelen zoals bepaald in de statuten.

3° Machten werden verleend aan twee bestuurders, samen handelend met vervangende machtiging, om de: voorgaande beslissingen uit te voeren en inzonderheid om, indien nodig, de conversie van de obligatie in aandelen, de daaruit voortvloeiende verhoging van het kapitaal, het aantal in vertegenwoordiging daarvan uitgegeven nieuwe Class C aandelen en de wijziging in de statuten die hiermee gepaard gaat, bij authentieke; akte vast te stellen, alsook de aantekening in het register van aandelen te verrichten en het nodige te doen met: het oog op de coördinatie van de statuten en, tenslotte het stellen van aile noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden

4° Aanvaarding van het ontslag van de heer Erik Max Michael Obermayer in zijn hoedanigheid vang bestuurder met ingang vanaf veertien januari tweeduizend dertien,

Werd benoemd als bestuurder : de heer Arild Nerdrum, wonende te Kenneth House, East Ilsley, Berkshire' RG20 7LW (United Kingdom) met ingang vanaf veertien januari tweeduizend dertien.

De nieuwe bestuurder is benoemd voor een duur van 4 jaar.

De nieuwe bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de Heer Christophe Hoogstoel voormeld, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, acht volmachten).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2013
ÿþ Mnd Word 11.1

i : w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsbla

ligkellegem

Ondernemingsnr : 0405757433

Benaming

(voluit) : FLUITEC

(verkort) :

. " ,

#~J~ei~; jegá +ur t~~ ~~; ~ ~~ ,, ,, ~ , : ~ is~>~û.~i7i~

van Koophandel to Aail'reipen, ©,0

p 4 fgB, 271

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : RIJMKAAI 37 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 22

augustus 2011

le Beslissing

De Voorzitter licht de aandeelhouders in dat hij een ontslagbrief heeft ontvangen van de heer Jacobus van

den Heuvel, de heer Frank Anthony Magnotti, de heer Jan Harm Musters en de heer André Annicq als

bestuurders van de vennootschap,

Dienvolgens wordt dit ontslag door de aandeelhouders vastgesteld met onmiddellijke ingang.

2e Beslissing

Er wordt door de aandeelhouders unaniem besloten om met onmiddellijke ingang en voor een termijn van vier (4) jaar te benoemen: de heer André Annicq ais bestuurder van Klasse A aandelen, de heer Jan Harm Musters als bestuurder van Klasse B aandelen, de heren Erik Max Michael Obermayer en Anand Phanse te benoemen ais bestuurders van Klasse C aandelen en de heer Frank Anthony Magnotti ais bestuurder van Klasse D aandelen, allen de nieuwe bestuurders van de vennootschap zijnde.

Mr. Christophe Hoogstoel en Mrs. Kim Vanthoor, met kantoren te B-1050 Brussel, Marsveldplein 2, samen of apart handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, zijn gemachtigd om de wettelijke publicatievereisten te vervullen alsook om de registratie van de vennootschap bij de bevoegde autoriteit (inclusief de wijzigingen in de KBO) aan te passen, indien vereist.

Uittreksel van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 22 augustus 2011

le Beslissing

De bestuurders nemen akte van het ontslag met onmiddelijke ingang van de heer Andre Annicq ais

Voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap.

2e Beslissing

Er wordt unaniem besloten om de heer André Annicq te benoemen als nieuwe Voorzitter van de raad van

bestuur, met ingang van vandaag. De heer André Annicq wordt benoemd voor een periode van een jaar vanaf

vandaag,

3e Beslissing

De leden van de raad van bestuur beslissen unaniem om de benoeming van de heer Frank Anthony,

Magnotti als gedelegeerd bestuurder formeel te bevestigen, dit voor een periode die gelijk is aan de duurtijd van

zijn mandaat ais bestuurder van de vennootschap.

Mr. Christophe Hoogstoel en Mrs. Kim Vanthoor, met kantoren te B-1050 Brussel, Marsveldplein 2, samen of apart handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, zijn gemachtigd om de wettelijke publicatievereisten te vervullen alsook om de registratie van de vennootschap bij de bevoegde autoriteit (inclusief de wijzigingen in de KBO) aan te passen, indien vereist.

Christophe Hoogstoel, bijzonder lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.08.2012 12429-0192-025
17/01/2012
ÿþ#

Mud 7. s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111111

*iaois7aa"

i

ui

 Joe- ~ - ~~ l~s -~Qr" z~

~ d * _.ct. ~ri.

L.

0 3 JAN. 20i2

Griffie

Ondernemingsar BE 0405 757 433

Benaming

(voluit) : Fluitec

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijnkaai, 37, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming Bestuurder

De leden van de Algemene vergadering van Aandeelhouders benoemen op 27 september 2010 de heer. Frank Magnotti als bestuurder voor een periode van 3 jaar.

Dit mandaat wordt beeindlgd bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in juni 2013.

Antwerpen, 8 februari 2011

André Annicq

Gedelegeerd Bestuurder

Fluitec N.V.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/09/2011
ÿþ MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fleergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Antwerpen, qa

12 SEP. 2011

Griffie

111111111111111111111 11

*11143137*

V beh aa Bel Stal

Ondernemingsnr: 0405757433

Benaming

(voluit) : Fluitec

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Rijnkaai 37

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien augustus tweeduizend en elf, door Meester Eric' SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Fluitec", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Rijnkaai, 37,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Creatie van categorieën van aandelen, en meer bepaald, aandelen van klasse A, B, C en D. Aan deze categorieën van aandelen zijn rechten verbonden met betrekking tot de samenstelling, de beraadslagingwijze en de besluitvormingswijze van de raad van bestuur en de overdracht van aandelen.

2° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van één miljoen zevenhonderd zesenzestigduizend honderd zestig euro zevenendertig cent (1.766.160,37 EUR), hetzij het equivalent in euro" van twee miljoen vijfhonderdduizend Amerikaanse dollar (2.500.000 USD), zodat het kapitaal verhoogd werd tot: zeven miljoen vijfhonderd zesendertigduizend vijfhonderd zestien euro vijfenveertig cent (7.536.516,45 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van: tweehonderd zesenveertigduizend negenenveertig (246.049) nieuwe aandelen van Klasse C, die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk boven pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort tot beloop van honderd procent (100 %) en dit door de inbreng van twee miljoen vijfhonderdduizend Amerikaanse dollar (2.500.000 USD).

De inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer n° 001-6479858-43 (IBAN Code: BE66 0016 4798 58431 BIC Code: GEBABEBB) op naam van de vennootschap bij BNP PARIBASFORTIS, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 12 augustus tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen vijfhonderd zesendertigduizend vijfhonderd zestien euro vijfenveertig cent (7.536.516,45 EUR).

Het is vertegenwoordigd door twee miljoen vijfhonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd en negen. (2.542.509) aandelen, die elk ene gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, waarvan één miljoen honderd vijftigduizend negenhonderd vierenveertig (1.150.944) aandelen worden aangeduid als klasse' A aandelen, zevenhonderd zevenenzestigduizend tweehonderd negentig (767.290) aandelen worden aangeduid als klasse B aandelen, tweehonderd zesenveertigduizend negenenveertig (246.049) aandelen worden aangeduid als klasse C aandelen, en driehonderdachtenzeventigduizend tweehonderdzesentwintig (378.226) aandelen worden aangeduid als klasse D aandelen.

Alle aandelen zullen van dezelfde rechten genieten, onder voorbehoud van de regels vastgelegd in de, artikelen 10, 14 en 15 van de statuten. "

4° Wijziging van artikel 10 van de statuten betreffende de overdracht van aandelen.

5° Vervanging van de tekst van artikel 14 van de statuten ('Samenstelling van de raad van bestuur') van de statuten door volgende tekst:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit minstens vijf leden,

- tenminste één (1) bestuurder wordt benoemd uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van, klasse A aandelen (A-bestuurder),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- één (1) bestuurder wordt benoemd uit de lijst van kandidaten voorgesteld door houders van klasse B

aandelen (B-bestuurder),

- twee (2) bestuurders worden benoemd uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van klasse

C aandelen (C-Bestuurder),

- één (1) bestuurder wordt benoemd uit de lijst van kandidaten voorgesteld door houders van klasse D

aandelen (0-bestuurder).

De leden van de raad van bestuur zijn natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders.

" De bestuurders worden benoemd voor vier jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze " ten allen tijde kan ontslaan. De bestuurders zijn herbenoembaar. Bij vacactures in de raad van bestuur zal de . hierboven beschreven voordrachtsregeling van toepassing zijn.

Als één of meerdere bestuurdersmandaten wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien door de benoeming van een vervanger onder de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van dezelfde klasse van aandelen als deze van de onbeschikbare bestuurder.

De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst, dewelke tot

" definitieve benoeming zal overgaan.

" Het mandaat van een bestuurder die alzo werd aangesteld zal de termijn van het mandaat van de vervangen bestuurder niet overschrijden.

Indien geen aandeelhouder aandelen bezit van een specifieke klasse van aandelen, dan zal niet in de benoeming van de relevante bestuurders in overeenstemming met artikel 14 worden voorzien tot minstens één (1) aandeel in het bezit is van een natuurlijke of rechtspersoon.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

De raad van bestuur zal onder zijn leden uit een lijst van kandidaten opgesteld en voorgesteld door de A-bestuurder, de B-bestuurder en de C-Bestuurder een voorzitter benoemen.

6° Aanpassing van de tekst van artikel 15 van de statuten ('Bijeenkomsten-beraadslaging en besluitvorming') als volgt :

- Vervanging van de zin "De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering." door "De . raad van bestuur streeft ernaar minstens één (1) keer per kwartaal te vergaderen. De raad van bestuur wordt tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, op het schriftelijk verzoek van twee bestuurders die eender welke klasse van aandelen vertegenwoordigen of in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen en de statuten." - Vervanging van de zin "Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend " door "Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend , voor zover dat er meer dan twee (2) bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op deze vergadering"

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan Peter MAES van VGD Bedrijfsrevisoren, te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

R- r-r

Ç'

loor-

béhouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, zeven volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f8etredepd ter griffie yen de t?^efhank

van Koopltafidef te Antwerpen, op

0 ~

SEP. 2011

Griffie

Hililil II ullNlll 111111 I II

*11143462*

b4

St

Ondernemingsnr : 0405757433

Benaming

(voluit) : Fluitec

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Rijnkaai 37

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

lijlagenTiij hët Bè7gisch Staáts6Iid- 21/0J72.01I - Annexes du -Moniteur bete

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negen augustus tweeduizend en elf, door Meester Denis; DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Geargelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Fluitec", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Rijnkaai, 37,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen, in toepassing van. artikel 614 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van tweehonderd zeventigduizend driehonderd achtenveertig euro zevenenveertig cent (270.348,47 EUR), om het te brengen op vijf miljoen. vijfhonderdduizend zeven euro eenenzestig cent (5.500.007,61 EUR) met vernietiging van honderd en zevenduizend vijfhonderd tweeënnegentig (107.592) aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

20 Verhoging van het kapitaal met tweehonderd zeventigduizend driehonderd achtenveertig euro. zevenenveertig cent (270.348,47 EUR) om het te brengen op vijf miljoen zevenhonderd zeventigduizend driehonderd zesenvijftig euro acht cent (5.770.356,08 EUR), door de uitgifte van honderd en zevenduizend, vijfhonderd tweeënnegentig (107.592) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die in de winsten zullen: delen vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de naamloze vennootschap "Société du Pont: Neuf', en afgekort "SOPON", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan, 133, aandeelhouder sub; 1l, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die laatstgenoemde heeft ten laste van de. vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

" Als vergoeding voor deze inbreng wwerden aan de naamloze vennootschap "Société du Pont Neuf', de honderd en zevenduizend vijfhonderd tweeënnegentig (107.592) nieuwe volledig volgestorte aandelen.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato vijf augustus tweeduizend en elf opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton, Lippens en Rabaey Bedrijfsrevisoren", te 9000 Gent, Lievekaai 21, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Rabaey, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Fluitec NV, bestaat uit de schuld ten aanzien van de bestaande aandeelhouder SOPON NV ten bedrage van 270.348,47 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zij wij van oordeel dat:

a)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering. leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is,

" met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-ttphoud zn aan het Belgisch Staatsblad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 107.592 aandelen van de venr tschap FÏuit c NV zonder vermelding van de nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid van de verrichting".

3' Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen zevenhonderd zeventigduizend driehonderdzesenvijftig " euro acht cent (¬ 5.770.356,08).

Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen tweehonderdzesennegentigduizend vierhonderdzestig (2.296.460) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/twee miljoen

tweehonderdzesennegentigduizend vierhonderdzestigste (1/2.296.460ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, zes volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôór registratie bij toepassing van artikel 173,10 bis van het Wetboek der Registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.04.2011, NGL 29.07.2011 11371-0551-026
02/08/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

1forrgeliegi ter gr/Ne var de Rsclefbadi vas>? Xoojrahafntid Aarfrerpea, op

2 a Alti 2011

Griffie

111111111111.11Wq1110* N

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0405757433

Benaming

(voluit) : Fluitec

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Rijnkaai 37

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA - SPLITSING VAN AANDELEN -ONTSLAGlBENOEMING VAN BESTUURDERS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig juni tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze" vennootschap"Fluitec", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Rijnkaai, 37,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal met een bedrag van twee miljoen honderdnegenenzeventigduizend vierhonderdvierentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 2.179.424,23) om het te brengen op vijf miljoen zevenhonderd-zeventigduizend driehonderdzesenvijftig euro acht cent (¬ 5.770.356,08), door de uitgifte van zesentachtigduizend zevenhonderdzesendertig (86.736) nieuwe aandelen, zonder vermelding van waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door:

1) de inbreng door de vennootschap Société du Pont Neuf', en afgekort "SOPON", met maatschappelijke' zetel te 1050 Brussel, Louizalaan, 133 van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de vennootschap, ten belope van in totaal in hoofdsom een miljoen driehonderdenzevenduizend zeshonderd-vierenvijftig euro vierenvijftig cent (¬ 1.307.654,54), en

2) de inbreng door de vennootschap naar Nederlands recht "Cinmar B.V.", met maatschappelijke zetel te Hondiuslaan, 40, 3528 AB Utrecht (Nederland) van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de vennootschap, ten belope van in totaal in hoofdsom achthonderdeenenzeventigduizend zevenhonderd-negenenzestig euro negenenzestig cent (¬ 871.769,69).

Deze inbrengen staan verder uitvoerig beschreven in het verslag van de commissaris.

De inbrengen in natura worden volledig gestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan:

1) de naamloze vennootschap "Société du Pont Neuf', tweeënvijftigduizend tweeënveertig (52.042) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend; en aan

2) de vennootschap naar Nederlands recht "Cinmar B.V.", vierendertigduizend zeshonderdvierennegentig (34.694) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Grant Thornton, Lippens & Rabaey, gevestigd te 9000 Gent, Lievekaai, 21, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Rabaey, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Fluitec NV, bestaat uit de volledige rekening-courant schuld ten aanzien van Sopon NV ten bedrage van 1.307.654,54 EUR en van de volledige rekening-courant schuld ten aanzien van Cinmar BV ten bedrage van 871.769,69 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" , laf

a' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

" De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 86.736 aandelen van de vennootschap Fluitec NV zonder'

vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 15 juni 2011

(Getekend)

Grant Thornton, Lippens & Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Stefaan Rabaey

Bedrijfsrevisor - Vennoot"

2° Splitsing van de tweehonderdnegenentwintigduizend zeshonderd-zesenveertig (229.646) bestaande '

aandelen en omzetting in twee miljoen tweehonderdzesennegentigduizend vierhonderdzestig (2.296.460) '

nieuwe aandelen.

De algemene vergadering gelast de raad van bestuur ermee om in het register van aandelen terzake de

nodige aanpassingen door te voeren en de aandeelhouders uit te nodigen in hetzelfde register de nodige

handtekeningen aan te brengen.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die :

voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen zevenhonderdzeventigduizend driehonderdzesenvijftig

euro acht cent (¬ 5.770.356,08).

" Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen tweehonderdzesennegentigduizend vierhonderdzestig (2.296.460) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/twee miljoen

" tweehonderdzesennegentigduizend vierhonderdzestigste (112.296.460ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4° Ontslag van de volgende bestuurders : "

- de heer ANNICQ Bruno, wonende te 9032 Wondelgem, Evergemsesteenweg, 59;

- Mevrouw BOZON Marie Anna Eva, wonende te Mosselweg 10, 1261 XC Blaricum, Nederland.

Werden benoemd als bestuurders:

- de heer Koos (Jacobus) van den Heuvel, wonende te Burgemeester van den Boschlaan 44A, 3956 DC Leersum, Nederland.

- de heer Janharm Musters, wonende te Leliegracht 37, 1016 GS Amsterdam, Nederland.

Het mandaat van de nieuwe bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar " tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Peter Maes van VOL) Bedrijfsrevisoren, die te dien einde woonstkeuze doet te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Dmunterlaan, 5, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van ' Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2011
ÿþ Mptl2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV 1I 10 O lll 01 II 1ll 1 li

*11001771*

Ondernemingsnr : 0405757433

Benaming

(voluit) : Fluitec

Pleeneieel fer grifeevn de

~ 2~

Be~icL irat~, 2 ,~l~~~l te hrhverji'en

Griffie enfiler,

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Rijnkaai, 27

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN - KAPITAALVERMINDERING TOT AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA (INBRENG SCHULDVORDERING)-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig november tweeduizend en tien, door Meester Denis. DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd vier bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Vorst, op twee december tweeduizend en tien, boek 72, blad 7, vak 17. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) VAN MELKEBEKE.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Fluitec", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Rijnkaai, 37, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op één en dertig december van elk jaar en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 35 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar."

2° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de tweede vrijdag van de maand april om veertien uur en derhalve vervanging van de eerste zin van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst:

' "De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand april om veertien uur." OVERGANGSBEPALINGEN

1/ De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één april tweeduizend; en tien, vervroegd af te sluiten op eenendertig december tweeduizend en tien.

2/ De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien, zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand april tweeduizend en elf.

3° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van een miljoen tweehonderdzesentachtigduizend honderdtweeënzestig euro tweeënnegentig cent (¬ 1.286.162,92), teneinde het te brengen op twee miljoen driehonderdenvierduizend zevenhonderdachtenzestig euro drieënnegentig cent

" (¬ 2.304.768,93), met vernietiging van zesenvijftigduizend zevenhonderdveertien (56.714) aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

4° Verhoging van het kapitaal door inbreng in natura (schuldvordering - welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris) met een miljoen tweehonderd-zesentachtigduizend honderdtweeënzestig euro tweeënnegentig cent (¬ 1.286.162,92) om het te brengen op drie miljoen vijfhonderdnegentigduizend negenhonderdeenendertig euro vijfentachtig cent (¬ 3.590.931,85), door uitgifte van zesenvijftigduizend zevenhonderdveertien (56.714) nieuwe aandelen.

- Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de naamloze vennootschap "Société du Pont Neuf", en afgekort "SOPON" de zesenvijftigduizend zevenhonderdveertien (56.714) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

- Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 18 november 2010 opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aangenomen, Grant Thornton, Lippens & Rabaey, gevestigd te 9000 Gent, Lievekaai, 21, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Rabaey, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Fluitec NV, bestaat uit een gedeelte van de rekening-courant schuld ten aanzien van de bestaande aandeelhouder SOPON NV ten bedrage van 1.286.162,92 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor

" de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit

te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

" inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 56.714 aandelen van de vennootschap Fluitec NV zonder

vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 18 november 2010

Grant Thornton, Lippens & Rabaey BVCV

Vertegenwoordigd door

Stefaan Rabaey

Bedrijfsrevisor - Vennoot"

5° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijfhonderdnegentigduizend negenhonderdeenendertig

euro vijfentachtig cent (¬ 3.590.931,85).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdtweeënveertigduizend negenhonderd-entien (142.910) aandelen,

zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdtweeën-veertigduizend negenhonderdentienste

(1/142.910ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouders :

1/ De heer ANNICQ André Napoléon Pierre Adrien Albert, wonende te 9032 Gent, Evergemsesteenweg, 59,

2/ Mevrouw LOUWERS Anne Marie Marguerite Caroline, wonende te 9032 Gent, Evergemsesteenweg, 59,

vertegenwoordigd door de heer ANNICQ André, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht,

3/ De naamloze vennootschap "Société du Pont Neuf', en afgekort "SOPON", met maatschappelijke zetel te

1050 Brussel, Louizalaan, 133, met ondernemingsnummer 0413.576.029, vertegenwoordigd door haar

gedelegeerd bestuurder de heer ANNICQ André, voornoemd,

4/ De vennootschap naar Nederlands recht "Cinmar B.V.", met maatschappelijke zetel te Hondiuslaan, 40,

3528 AB Utrecht (Nederland), ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30208124, vertegenwoordigd

door de heer ANNICQ André, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur én het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

%Voorbehouden aan het' Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.09.2010, NGL 16.11.2010 10606-0541-025
18/12/2009 : BL181094
03/11/2009 : BL181094
30/07/2008 : BL181094
19/11/2007 : BL181094
03/07/2006 : BL181094
13/07/2005 : BL181094
22/03/2005 : BL181094
09/08/2004 : BL181094
16/07/2004 : BL181094
18/11/2003 : BL181094
07/08/2003 : BL181094
31/07/2002 : BL181094
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.08.2015, NGL 30.09.2015 15627-0414-023
23/02/2002 : BL181094
05/02/2002 : BL181094
27/11/2001 : BL181094
03/10/2000 : BL181094
15/07/1999 : BL181094
02/08/1996 : BL181094
21/10/1995 : BL181094
10/06/1995 : BL181094
01/01/1995 : BL181094
01/01/1993 : BL181094
01/01/1992 : BL181094
20/04/1991 : BL181094
30/01/1991 : BL181094
01/01/1989 : BL181094
08/04/1988 : BL181094
08/04/1988 : BL181094
01/01/1988 : BL181094
22/04/1987 : BL181094
01/01/1986 : BL181094
06/11/1985 : BL181094

Coordonnées
FLUITEC

Adresse
BURGEMEESTER ETIENNE DEMUNTERLAAN 5, BUS 4 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale