FONDS DE PENSION DU PERSONNEL DE LA SOCIETE 'READER'S DIGEST WORLD SERVICES

Association sans but lucratif


Dénomination : FONDS DE PENSION DU PERSONNEL DE LA SOCIETE 'READER'S DIGEST WORLD SERVICES
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 432.352.754

Publication

25/08/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 2 -08- 2011

Le hUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0432.352.754

Ben a rrnirrt g

(voluit) : Fonds de Pension du Personnel de la Société "Reader's Digest World Services SA"

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Paepsemlaan 20, 1070 Brussel

Onderwerp akte : Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 15 juni 2011: collectieve overdracht, ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt vast dat er voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn om geldig te beraadslagen.

1. Bekraohtiging van de collectieve overdracht van reserves

De voorzitter legt uit dat Reader's Digest World Services SA (hierna: de inrichter) in het verleden een extralegaal pensioen heeft toegekend aan zijn personeelsleden en dat het beheer van deze pensioentoezegging werd toevertrouwd aan de WW Fonds de Pension du Personnel de la Société "Reader's Digest World Services SA" (hierna: het Pensioenfonds).

Bij beslissing dd. 16 februari 2011 heeft de inrichter besloten de pensioentoezegging door een andere pensioeninstelling te laten beheren. Vanaf 1 juni 2011 zal de pensioeninstelling niet langer het Pensioenfonds zijn maar de groepsverzekeraar Integrale. Ten dien einde is er een overeenkomst gesloten tussen de inrichter en die tot doel heeft de rechten en plichten van beide partijen met betrekking tot het beheer van de pensioentoezegging te regelen.

De raad van bestuur van het Pensioenfonds heeft met unanimiteit besloten om de totale activa van het Pensioenfonds over te dragen naar Integrale.

De Algemene Vergadering van het Pensioenfonds bekrachtigt deze collectieve overdracht met unanimiteit.

2. Beraadslaging en stemming over het voorstel tot vrijwilige ontbinding en in vereffeningstelling van de vzw

De voorzitter legt uit dat het Pensioenfonds niet langer beheerder is van de pensioentoezegging van Reader's Digest World Services SA Aangezien het pensioenfonds geen reden meer tot bestaan heeft, stelt de raad van bestuur daarom voor om het Pensioenfonds vrijwillig te ontbinden.

De Algemene Vergadering beslist unaniem om over te gaan tot de vrijwillige ontbinding en in vereffeningstelling van het Pensioenfonds.

3. Bestemming van het vermogen

De voorzitter zet uiteen dat het volledige vermogen van het Pensioenfonds overgedragen werd naar Integrale zodat het Pensioenfonds noch bezittingen, noch schulden, noch vorderingen heeft.

De Algemene Vergadering neemt akte van het feit dat het Pensioenfonds geen vermogen meer heeft, zodat dit agendapunt zonder voorwerp is geworden.

4. Ontslag bestuurders en verlenen van kwijting aan de bestuurders

De Algemene Vergadering stelt de automatische beëindiging vast van het mandaat van de volgende bestuurders en verleent hen kwijting voor het mandaat dat ze uitgeoefend hebben in het Pensioenfonds sinds 11 mei 2005:

" 11130968*

- De heer William Henry Magill, met woonplaats te 85 Saunders Lane, Redgefield 06877, USA

Op de laatste blz. van Luik B vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vererxging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2

Luik B - Vervolg

- De heer Franz Adolf Müller, met woonplaats te Steinacker Straffe 8, 79194 Gundelfingen, Duitsland

- De heer Jeremy David Thompson, met woonplaats te Old Lodge, High Street, Taplow SL6 OEX, United Kingdom.

5. Aanduiden van de plaats waar de boeken en verantwoordingsstukken met betrekking tot de vzw bewaard zullen worden

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de boeken en onderliggende verantwoordingsstukken met betrekking tot het Pensioenfonds zullen bewaard worden bij Uitgeversmaatschappij The Reader's Digest BV, Herikerberg 29 1101 CN, Amsterdam (Nederland) gedurende 10 jaar.

6. Goedkeuring van de afsluiting van de vereffening van de vzw

Als gevolg van afwezigheid van enig actief of passief na overdracht van alle rechten en verplichtingen, is het niet vereist een vereffenaar aan te stellen.

De Algemene Vergadering verklaart de vereffening van het Pensioenfonds afgesloten en verklaart dat het Pensioenfonds in vereffening definitief ophoudt te bestaan.

7. Verlenen van volmacht voor het vervullen van de formaliteiten met betrekking tot de ontbinding en vereffening van de vzw

De Algemene Vergadering beslist om aan de heer René de Rooij, geboren te Amsterdam op 26 februari 1970 met woonplaats te Weesperzijde 9, 1091 EA Amsterdam, Nederland bijzonder volmacht te verlenen voor het vervullen van alle vereiste formaliteiten bij de griffie van de rechtbank van koophandel naar aanleiding van de vrijwillige ontbinding en vereffening van het Pensioenfonds.

René de Rooij

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FONDS DE PENSION DU PERSONNEL DE LA SOCIETE …

Adresse
PAEPSEMLAAN 20 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale