FPF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FPF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.027.731

Publication

27/02/2014
ÿþii ftills~ '

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

i

i

III

III

1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 FLû. 20 14

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.027.731

Benaming

(voluit) : FPF

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Koninklijkelaan 37 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verhuis van de maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van FPF NV te verhuizen van "Koninklijkelaan 37 te 2600 Antwerpen" naar "Generaal Wahislaan 17 te 1030 Schaarbeek" en dit met ingang vanaf 1 januari 2014.

Vanlancker BVBA, met vaste vertegenwoordiger,

Freddy Vanlancker,

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.05.2013, NGL 15.07.2013 13307-0377-017
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 28.06.2012 12235-0130-018
09/01/2012
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0440.027.731

Benaming

(voluit) : CARIBEL LIER

(verkort) :

Voo II!1! 1 1111 11111111111ff 11ff! 11111 ins

behou *12006072*

aan t

Belgil

Staats





NEERGELEGD

27 -12~ 2011

GRIFFIER~-iiBANK van KOOPHAN~ti. ~§ MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Misstraat 101 te 2500 Lier (Koningshooikt)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze

Vennootschap "CARIBEL LIER" met zetel te 2500 Lier (Koningshooikt), Misstraat 101, gehouden voor Notaris

Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 9 december 2011:

BLIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de naam van de vennootschap "Caribel Lier" is. De vergadering beslist de

naam te wijzigen in "FPF".

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de zetel van de vennootschap zich bevindt te 2500 Lier (Koningshooikt),

Misstraat 101. De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 2600 Antwerpen (Berchem), Koninklijkelaan

37.

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van de samenvattende staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011 en het verslag van de Raad van Bestuur nopens de geplande doelswijziging, opgesteld conform artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle aandeelhouders erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen, zodat artikel 3 er als volgt zal uitzien:

"Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de jaarvergadering van de vennootschap plaatsvindt op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig (20.00) uur. De vergadering beslist deze datum te wijzigen in de eerste woensdag van de maand mei om zestien (16.00) uur.

De vergadering beslist artikel 19 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist om artikel 8 van de statuten te vervangen door de volgende bepaling.

"Artikel 8.- Aard van de aandelen - Overdracht

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Afstand en overdracht van aandelen kunnen enkel plaatsvinden mits voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur, en mits inachtneming van de wettelijke beperkingen.'

De vergadering beslist om artikel 20 van de statuten te vervangen door de volgende bepaling.

"Artikel 20.- Toelatingsvoorwaarden aan de algemene vergaderingen - Vertegenwoordiging - Stemming per brief

Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering, en zolang aile aandelen niet zijn omgezet in aandelen op naam of zijn gedematerialiseerd, moet elke eigenaar van aandelen aan toonder zijn aandelen minstens drie dagen voor de datum bepaald voor de vergadering, tegen ontvangstbewijs deponeren op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op de in de oproepingen aangegeven plaats.

De eigenaars van aandelen op naam moeten binnen dezelfde termijn de raad van bestuur schriftelijk op de hoogte stellen dat zij het voornemen hebben de algemene vergadering bij te wonen.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen moeten binnen dezelfde termijn een attest neerleggen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op de in de oproepingen aangegeven plaats. Zulk attest dient afgeleverd door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling en legt de onbeschikbaarheid van deze aandelen vast, zulks tot na datum van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist om aan de raad van bestuur de bevoegdheid te verlenen om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten (en/of effecten op naam).

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat bij bijzondere algemene vergadering van 30 september 2010 ontslag gegeven werd aan de bestuurder, de naamloze vennootschap VALCK GROUP, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Koninklijketaan 37, met ondernemingsnummer 0447.048.551, met vaste vertegenwoordiger de heer Ramault Marc voornoemd. De vergadering heeft beslist tot goedkeuring van haar bestuur en heeft haar décharge verleend.

De vergadering stelt tevens vast dat bij zelfde vergadering van 30 september 2010 tot bestuurder benoemd werd voor de duur van zes jaar, de NV MMG, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Vanlancker Freddy, voornoemd.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist ontslag te geven aan de huidige bestuurders, 1) MMG NV, voornoemd, 2) de heer VANLANCKER Freddy, voornoemd, en 3) de heer RAMAULT Marc, voornoemd, die aanvaarden, beslist tot goedkeuring van hun bestuur en verleent hen décharge.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist tot bestuurders te benoemen voor de duur van zes jaar:

` w~ Voôr-behouden aan het Belgisch Staatsblad



1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANLANCKER, met zetel te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 485, BTW BE 0821.957.907 RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanlancker Freddy, voornoemd.

2) De naamloze vennootschap MMG, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Koninklijke laan 37, BTW BE 0881.475.820 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanlancker Freddy, voornoemd.

3) De naamloze vennootschap KAPMAN, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Koninklijke laan 37, BTW BE 0472.484.030 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vanlancker Freddy, voornoemd.

Zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De aldus benoemde bestuurders verklaren met eenparigheid van stemmen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter te benoemen: VANLANCKER BVBA, voornoemd.

ELFDE BESLISSING

De vergadering beslist tot coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het PV van de buitengewone algemene vergadering

- de gecoordineerde statuten

- bijzonder verslag van de raad van bestuur nopens de doelswijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 19.07.2011 11313-0231-028
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 20.07.2010 10331-0590-027
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 01.07.2009 09354-0234-031
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 07.07.2008 08358-0078-021
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 09.07.2007 07357-0377-021
14/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 06.07.2006 06397-0148-017
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.06.2005, NGL 08.07.2005 05429-0238-031
17/01/2005 : ME067970
29/07/2004 : ME067970
16/07/2004 : ME067970
29/10/2003 : ME067970
30/09/2003 : ME067970
31/07/2002 : ME067970
25/12/2001 : ME067970
25/12/2001 : ME067970
11/07/2000 : ME067970
13/07/1996 : ME67970
06/12/1995 : ME67970
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.05.2016, NGL 30.08.2016 16510-0395-012

Coordonnées
FPF

Adresse
GENERAAL WAHISLAAN 17 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale