FRANCIS VANDERHOYDONCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANCIS VANDERHOYDONCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.307.951

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.11.2013, NGL 19.12.2013 13694-0138-013
30/10/2013
ÿþmod 11.1

Luik B E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc I11HI ~u Alii iiii r~' '~~ ~ EL :! 1 ~!~

behoi +13169691 tele20 "'

aan I

Belgi

Staats











Ondernemingsn r : 0439, 307, 951

Benaming (voluit) : FRANCIS VANDERHOYDONCK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esplanade 1 bus 79

1020 Brussel (Laken)

Onderwerp akte :CVBA: wijziging

Uit de akte verleden voor notaris Isabelle Mostaert te Leuven op dertig september tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissing heeft genomen:

1. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de reeds doorgevoerde zetelverplaatsing naar 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 79.

2. Wijziging van het maatschappelijk doel:

- De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag dat werd opgemaakt

overeenkomstig artikel 413 W.Venn., met name het verslag van de raad van bestuur met In bijlage

een staat van actief en passief van de vennootschap.

Alle aandeelhouders, vertegenwoordigd als gezegd verklaren een afschrift van deze verslagen

ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Wijziging van het doel

Na bespreking van het verslag van de raad van bestuur en de staat van activa en passiva, besluit de

vergadering de in punt 2 b) van de agenda voorgestelde doelwijziging integraal goed te keuren.

3. De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer VANDERHOYDONCK Francis, mevrouw DE VOS Nicole en mevrouw VANDERHOYDONCK Peggy, als bestuurders en verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

4. De vergadering beslist dat de vennootschap voortaan bestuurd en vertegenwoordigd wordt door een statutair zaakvoerder.

5, De vergadering besluit onmiddellijk aansluitend te benoemen tot statutaire zaakvoerder de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DANAE Beheer, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 79, rechtspersonenregister Brussel, ondernemingsnummer 0832.371.351 met als vaste vertegenwoordiger de heer VANDERHOYDONCK Francis Marie Fernand, wonende te 3040 Huldenberg (Neerijse), Struikenbos 8, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

6, De vergadering beslist de huidige statuten op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statuten doch met behoud van de bepalingen in verband met naam, duur, boekjaar en jaarvergadering, winstverdeling en vereffening,

7, De vergadering beslist om de bestaande aandelen te splitsen, derhalve dat elk bestaand aandeel

wordt gesplitst in honderd (100) aandelen. De vergadering beslist om de aandelen toe te kennen aan

de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Uittreksel uit de statuten:

De vennootschap neemt de vorm aan van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar benaming luidt: "FRANCIS VANDERHOYDONCK".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 79.

Hij kan worden verplaatst bij eenvoudige beslissing van de statutair zaakvoerder, die echter in de

bijlagen van het Belgisch Staatsblad zal moeten worden bekendgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor_ behouden' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bij beslissing van de statutair zaakvoerder mag de vennootschap administratieve zetels, filialen en bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van advies aan derden met betrekking tot de bedrijfsvoering;

- Advies en bijstand verstrekken inzake het financieel beleid van ondernemingen;

- Het beheer van roerend en onroerend vermogen.

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering,

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschap, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven of die in het algemeen van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap in de hand te werken.

Deze deelname kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook,

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, alsook borgstellingen verlenen voor derden.

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18,550,00 EUR). Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd, dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor een statutenwijziging en mits naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalsverhoging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. De vennoten kunnen toegelaten worden de op het aandeel of aandelenpakket gestorte gelden geheel of ten dele terug te nemen of kunnen ontslagen worden van de voor haar aangegane verbintenis hun aandeel of aandelen vol te storten, bij besluit van de statutair zaakvoerder, genomen bij gewone meerderheid van stemmen, op voorwaarde dat het bedrag van de terugneming of de vrijstelling van volstortingsverplichting kan worden aangerekend op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal, zodat het vast gedeelte van het kapitaal minimaal gehandhaafd blijft op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR),

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in aandelen op naam onderverdeeld in aandelen met een nominale waarde van twee komma vierhonderdachtenzeventigduizend negenhonderdvijfendertig euro (¬ 2,478935) elk, Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een aantal aandelen dat overeenstemt met het minimumkapitaal moet te alle tijde onderschreven zijn.

Behoudens de bij de oprichting ingeschreven aandelen zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap andere aandelen mogen uitgegeven worden bij besluit van de statutair zaakvoerder die de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag, en in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en de op deze bedragen verschuldigde rente, zal bepalen.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen, zullen van rechtswege en zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden van 6 ten honderd, vanaf datum van eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg de invordering van gans het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen, of het recht de vennoot die niet volstort uit te sluiten. Het stemrecht toekomende aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, zal geschorst worden zolang deze stortingen, behoorlijk opgeëist en invorderbaar, niet zullen gedaan zijn.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vo r-

behouden+ De aandelen zijn opnaam, zijzijn ondeelbaar ten van de vennootschap die het recht heeft,

aan hetopzichtep

Belgisch in geval van onverdeeldheid, de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen, tot één der mede-

Staatsblad eigenaars te haren opzichte als eigenaar ervan zal zijn aangeduid.

Wanneer de aandelen met vruchtgebruik zijn bezwaard, zal het stemrecht aan de vruchtgebruiker

toebehoren, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar, in welk geval het stemrecht zal geschorst

zijn.

Zijn vennoten:

1) De ondertekenaars van deze akte;

2) De natuurlijke - of rechtspersonen die als vennoot

door de statutair zaakvoerder, is aanvaard en die de door vastgestelde voorwaarden

onderschrijven.

Deze personen moeten minstens één aandeel van de vennootschap onderschrijven tegen de

voorwaarden vastgesteld door de statutair zaakvoerder, met dien verstande dat deze onderschrijving '

de aanvaarding inhoud van de statuten en, in voorkomend geval, van het huishoudelijk reglement.

De statutair zaakvoerder is niet gehouden, ingeval de toelating wordt geweigerd, zijn besluit te

rechtvaardigen.

De toetreding van een vennoot blijkt uit het plaatsen van zijn handtekening en de datum van zijn

toetreding in het vennotenregister.

Er wordt aan iedere vennoot een aandeel op naam afgeleverd volgens de door de wet

voorgeschreven regels.

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door:

a) Uittreding;

b) Uitsluiting,

c) Overlijden;

d) Onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen;

e) Ontbinding gepaard gaande met vereffening.

Een vennoot mag slechts uittreden gedurende de zes (6) eerste maanden van het boekjaar, deze uittreding is eileen toegelaten mits toestemming van de statutair zaakvoerder en in zover het maatschappelijk kapitaal daardoor niet wordt teruggebracht op een bedrag dat minder is dan het vast gedeelte van het kapitaal of het getal der vennoten niet wordt herleid tot minder dan drie (3). De vennoten die uittreden zijn gehouden het ontslag te ondertekenen in het register der vennoten. De uitsluiting wordt uitgesproken door de statutair zaakvoerder overeenkomstig artikel 370 van het Wetboek van Vennootschappen,

Elke uittredende of uitgesloten vennoot blijft, overeenkomstig de wet, gedurende vijf jaar te rekenen vanaf zijn uitreding of uitsluiting, behalve wanneer de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, binnen de grenzen van zijn verbintenis persoonlijk instaan voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting

plaats vindt.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op uitkering van de waarden van zijn aandeel zoals , blijkt uit de goedgekeurde balans van het lopende boekjaar waarin het ontslag genomen of de uitsluiting uitgesproken wordt, zonder toekenning van een deel van de reserves, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de terugvordering aanleiding kan geven. In geen geval kan hem meer worden terugbetaald dan het door de vennoot volgestorte deel op zijn aandeel.

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot ontvangen zijn erfgenamen, schuldeisers of wettelijk vertegenwoordigers de waarde van zijn aandelen overeenkomstig de bovenvermelde bepalingen van artikel 14, onverminderd echter de mogelijke toepassing van het bepaalde in artikel 8 hierboven.

De erfgenamen van een overleden vennoot, de gefailleerde, onbekwaamverklaarde of in staat van kennelijk onvermogen verkerende vennoot, blijven verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap op dezelfde wijze als de ontsiagnemende of uitgesloten vennoot, overeenkomstig artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door een statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering der vennoten.

Tot die opdracht wordt de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DANAE Beheer, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 79, rechtspersonenregister Brussel, ondernemingsnummer 0832.371,351 met als vaste vertegenwoordiger de heer

VANDERHOYDONCK Francis Marie Fernand, wonende te 3040 Huldenberg (Neerijse), Struikenbos 8 aangesteld die de vennootschap in en boite rechte vertegenwoordigt,

Een statutair bestuurder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de bestuurder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van een statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mari 11,1

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van de statutair zaakvoerder en van de controlerende vennoot is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. Als de statutair zaakvoerder een opdracht vervult met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning wcrden toegekend.

De statutair zaakvoerder is met de meeste uitgebreide

macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur

als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, ondermeer:

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen, inclusief obligatieleningen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechten en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen, betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan, in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggaven toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de statutair zaakvoerder bij brief, die de agenda bevat; zij moeten ten minste acht (8) volle dagen voor de datum der vergadering aan de vennoten toegezonden worden. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen, de derde dinsdag van de maand november te 18 uur, om te beraadslagen over de jaarrekening van vorig boekjaar en om de bestuurders en de met controle belaste vennoot kwijting te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De vennoten kunnen ook in buitengewone vergadering bijeengeroepen worden; een buitengewone vergadering moet worden bijeengeroepen wanneer ofwel de controlerende vennoot, ofwel de vennoten, die minstens een/vijfde van de gezamenlijke aandelen bezitten, dit aanvragen; de bijeenkomst moet binnen de tien (10) dagen na de vordering plaatsvinden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Iedere vennoot mag zich, door een schriftelijke volmacht, laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet vennoot.

De rechtspersonen en onbekwamen mogen echter worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwcordigers, onverminderd de hiervoorafgaande bepaling.

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de statutair zaakvoerder. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit

worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen

opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behóude,ne aàn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle Mostaert Geassocieerd notaris

Wordt hier tegelijk neergelegd:

-uitgifte van voormelde akte; bijvoegsel hierbij: 1 volmacht;

-historiek en gecoördineerde tekst der statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.01.2015, NGL 12.01.2015 15011-0139-013
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.02.2013, NGL 22.02.2013 13045-0506-014
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.01.2012, NGL 14.02.2012 12034-0145-017
07/10/2011 : BL526707
20/12/2010 : BL526707
26/05/2010 : BL526707
15/12/2009 : BL526707
18/02/2009 : BL526707
28/02/2008 : BL526707
22/01/2007 : BL526707
27/02/2006 : BL526707
18/01/2006 : BL526707
31/12/2004 : BL526707
09/01/2004 : BL526707
22/01/2003 : BL526707
21/01/2000 : BL526707
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 04.01.2016 16002-0523-013
27/11/1993 : BL526707
01/01/1992 : BL526707

Coordonnées
FRANCIS VANDERHOYDONCK

Adresse
ESPLANADE 1, BUS 79 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale