FRESHFOOD

Société anonyme


Dénomination : FRESHFOOD
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 429.603.595

Publication

02/07/2014 : BL654718
11/07/2014
ÿþ Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mo:12.1

02 7 'ab

Greffe

HI1!IuhII1r un Nijl lIll1Iij 11

*14134038*

Ilr

N° d'entreprise : 0429.603.595

Dénomination

(en entier) : FRESHFOOD

Forme juridique : S.A.

Siège : Avenue des Olympiades 20 - 1140 Bruxelles

Obiet de l'acte : Extrait du P.V. de l'Assemblée Générale Ordinaire du 10.06.2014 - Nomination Administrateurs.

-Nomination administrateurs : renouvellement des mandats d'administrateur de Messieurs Giosino CORNACCHIA, Marc DE HAUW, Javier-Miguel RUBIO ALONSO et François-Melchior de POLIGNAC

Nomination administrateurs

L'Assemblée Générale constate que les mandats d'administrateur de Messieurs Giosino CORNACCHIA,

Marc DE HAUW Javier-Miguel RUBIO ALONSO et François-Melchior de POLIGNAC viennent à

échéance lors de la présente Assemblée Générale..

L'Assemblée Générale décide dès lors de prolonger ces mandats d'administrateur pour une durée de 3 ans, jusqu'à l'Assemblée Générale Ordinaire de l'année 2017.

Ces mandats seront exercés gratuitement

Giosino CORNACCHIA Marijke VANDEWJELE

Administrateur Administrateur

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2014 : BL654718
10/01/2014 : BL654718
18/07/2013 : BL654718
15/07/2013 : BL654718
21/01/2013
ÿþ. Mod Word 11.1

Forgrzl



Irae In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tinciMV 0 9 JAM. 2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

>13011588*

llo

Ondernemingsnr : 0429.603.595

Benaming

(voluit) : FRESHFOOD

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Olympiadenlaan 20 te Evere (1140 Brussel)

(volledig adres) KAPITAALVERHOGING en -VERMINDERING - WIJZIGING EN VERTALING DER STATUTEN - VOLMACHT

Onderwerp akte :



Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 18

december 2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. het kapitaal te verhogen met één miljoen vijfhonderdduizend euro (EUR 1.500.000,00) door de uitgifte van 7.648 aandelen, volledig afbetaald door een overschrijving die werd verricht op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij ING België NV, zodat de vennootschap daardoor over een som van één miljoen vijfhonderdduizend euro (EUR 1.500.000,00) beschikt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze storting is gebeurd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

2. het kapitaal te verminderen met één miljoen drieënzestigduizend vijfhonderd en acht euro achtendertig cent (EUR 1.063.508,38), zonder vernietiging van aandelen, door aanzuivering van de verliezen die voorkomen in de jaarrekening afgesloten op 31 december 2011. Deze kapitaalvermindering wordt bij voorrang aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal.

3. de statuten te wijzigen en te vertalen in het Nederlands (volgt een uittreksel uit de statuten):

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "FRESHFOOD".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moeten de vermeldingen bevatten van artikel 78 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1140 Brussel, Olympiadenlaan, 20.(...)

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor zichzelf als

voor rekening van derden, de commercialisering, in het groot, in de tussenhandel en in het klein, van alle food en non food producten, alle verwerkingen van vleesproducten, de uitbating van slagerijen, de fabricage en de handel in charcuterie en gezouten vleesproducten, evenals de aankoop en de verkoop van alle vlees-, melk- en afgeleide producten en bijproducten, van alle fruit en groenten, vis en afgeleiden, evenals van alle producten van de zee, of in het algemeen alle verse voeding, in conserven of diepvries, met inbegrip van alle dranken en sterke dranken, evenals het gamma non-foodproducten voor courant gebruik en textiel, en alles wat, in het algemeen, kan verhandeld worden in grootwarenhuizen.

De vennootschap kan in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar

Bijlagen bij hâllaTgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel of die van aard zijn om, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan meer bepaald uitlenen, ontlenen, hypothekeren.

De vennootschap kan - onder andere - op elke wijze, deelnemen in alle zaken, ondernemingen of Vennootschappen met een identiek, gelijkaardig, gelijkend of verwant doel, of dat van aard is om haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal is vastgesteld op één miljoen zevenhonderd vijftigduizend vijfhonderd drieënvijftig euro vijfenvijftig cent (EUR 1.750.553,55). Het is vertegenwoordigd door 14.348 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/14.348e` vertegenwoordigen van het vennootschapsvermogen.

Artikel 8. OPROEPING TOT BIJSTORTING.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen ; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.(...)

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

(...) Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te aIIen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer clan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststeIIing, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID --- TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDBEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één gedelegeerd bestuurder alleen handelend. Een gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap wanneer zij wordt benoemd als bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere person uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 23. DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, het attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling of de certificaten van de inschrijving in het register van de aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 24. VERTEGENWOORDIGING.

Elke verhinderde aandeelhouder kan schriftelijk, per telefax of via e-mail volmacht geven aan een andere persoon, al dan niet aandeelhouder, om hem te vertegenwoordigen op een bijeenkomst van de vergadering. De volmachten worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag bovendien de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 27. ANTWOORDPLICHT BESTUURDERS/COMMISSARISSEN.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht om op de Algemene Vergadering het woord te voeren met betrekking tot de uitoefening van hun functie voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen te ontvangen uiterlijk op de derde dag véér de vergadering.

Artikel 29. STEMRECHT.

Wanneer de aandelen een gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Artikel 3 ibis. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Werd binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 33. BOEKJAAR - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.(...)

De raad van bestuur stelt ieder jaar een inventaris op. Hij stelt ook de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.(...)

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 35. UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar.

Artikel 3& INTERIM DIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 39. ONTBINDING EN VEREFFENING.

(...) Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

"

Voor- Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het

behouden evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te

aan het doen.

" Belgisch Staatsblad Volmachten

De aandeelhouders:

1. de naamloze vennootschap GB RETAIL ASSOCIATES, met zetel te Evere (1140 Brussel), Olympiadenlaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0461.165.615.

2. de naamloze vennootschap CARREFOUR BELGI JM, met zetel te Evere (1140 Brussel),

Olympiadenlaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer

0448.826.918.

werden vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie Van Sever, te Machelen, overeenkomstig de

onderhandse volmachten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten en een coördinatie der statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2013 : BL654718
06/07/2012 : BL654718
16/08/2011 : BL654718
15/07/2011 : BL654718
22/04/2011 : BL654718
30/07/2010 : BL654718
16/07/2010 : BL654718
06/07/2010 : BL654718
28/01/2010 : BL654718
14/12/2009 : BL654718
12/08/2009 : BL654718
13/07/2009 : BL654718
24/09/2008 : BL654718
09/09/2008 : BL654718
20/03/2008 : BL654718
05/03/2008 : BL654718
07/08/2007 : BL654718
26/07/2007 : BL654718
08/06/2007 : BL654718
30/03/2007 : BL654718
08/09/2006 : BL654718
08/09/2006 : BL654718
17/07/2006 : BL654718
02/09/2005 : BL654718
08/08/2005 : BL654718
31/12/2004 : BL654718
21/10/2004 : BL654718
30/08/2004 : BL654718
07/08/2003 : BL654718
27/09/2002 : BL654718
29/03/2002 : BL654718
27/03/2002 : BL654718
14/03/2001 : BLA105601
11/03/1999 : CH154251
23/10/1998 : CH154251
03/01/1995 : CH154251
01/04/1993 : CH154251
01/01/1993 : CH154251
29/01/1992 : CH154251
01/01/1992 : CH154251
13/11/1990 : CH154251
13/11/1990 : CH154251
01/01/1988 : CH154251
04/12/2017 : BL654718
27/12/2017 : BL654718

Coordonnées
FRESHFOOD

Adresse
AVENUE DES OLYMPIADES 20 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale