G.E.G.2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.E.G.2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.743.121

Publication

24/07/2014
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangjeu op

1 11 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van kerilftindel Brussel

III

Ondernemingsnr : 0821.743.121 Benaming

(voluit) (verkort)

G.E.G. 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING EN WIJZIGING VAN DE DATUM VAN AFSLUITING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Sofia Janssen te Hasselt op 2 juli 2014, véér registratie, dat d& buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G.E.G. 2", met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

Rechtzetting en wijziging van de datum van afsluiting van het boekjaar en wijziging van de datum van, de gewone algemene vergadering

Historiek

De vergadering stelt vast dat bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen op negen augustus tweeduizend en elf, de afsluitingsdatum van het boekjaar werd vastgelegd op dertig maart van ieder jaar, en dat op één april van ieder jaar een nieuw boekjaar wordt aangevat.

De vergadering stelde bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen op 23 oktober 2013 vast dat bij deze beslissing zich een vergissing had voorgedaan zodat de afsluitingsdatum van het boekjaar diende vastgesteld te worden op eenendertig maart van ieder jaar.

Ingevolge daarvan stelde de algemene vergadering bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen op 23 oktober 2013 vast dat het voorgaande boekjaar werd verlengd van één juli tweeduizend en elf (01-07-2011) tot en met eenendertig maart tweeduizend en dertien (31-03-2013). Het toenmalige boekjaar liep van één april tweeduizend dertien (01-04-2013) tot en met eenendertig maart tweeduizend veertien (31-03-2014).

De vergadering stelt vast dat bij deze rechtzetting zich een vergissing had voorgedaan zodat de afsluitingsdatum van het boekjaar diende vastgesteld te worden op dertig maart van ieder jaar, zodat het nieuwe boekjaar begint op eenendertig maart,

Overzicht van de boekjaren

De vergadering verduidelijkt hierbij de respectievelijke afsluit- en begindata van de voorbije boekjaren:

 het boekjaar begonnen op 1 juli 2011 werd afgesloten op 30 maart 2013;

- het boekjaar begonnen op 31 maart 2013 werd afgesloten op 3D maart 2014;

- het huidige boekjaar werd begonnen op 31 maart 2014.

Wijziging

De vergadering beslist, na beraadslaging, volgende wijzigingen:

1) Wijziging van de datum van afsluiting van het maatschappelijk boekjaar, om deze te brengen op eenendertig december van ieder jaar, zodat het boekjaar, na rechtzetting begonnen op eenendertig maart tweeduizend veertien zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien, en bijgevolg een totale duur zal hebben van eenentwintig maanden en één dag.

2) Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering, om deze te brengen op de eerste dinsdag

van de maand juni om zeventien uur, en voor de eerste maal in tweeduizend zestien.

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de artikelen 18 en 22 van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikelen

integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen,

met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

Artikel 18: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op eerste dinsdag van de maand juni van ieder jaar om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerder(s) of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en de krachtens de wet mee te delen documenten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel 22. Boekiaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat ieder jaar in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en ' volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Sofie Janssen.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

- de gecoördineerde statuten

;ri AL

Voor-

behouden

aan het

Betgih

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.03.2014, GGK 18.06.2014, NGL 29.09.2014 14602-0390-010
20/11/2013
ÿþ Mod Wond 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I; lj ..

~ r

,

''-- 7 NOV 2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0821.743.121

Benaming

(voluit) : G.E.G. 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Het blijkt uit een akte verfeden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 23 oktober 2013, v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G.E.G. 2", met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLUIT - RECHTZETTING

De vergadering stelt vast dat bij akte verleden voor ondergetekende notaris op negen augustus tweeduizend en elfde afsluitingsdatum van het boekjaar werd vastgelegd op dertig maart van ieder jaar, en dat op één april van ieder jaar een nieuw boekjaar wordt aangevat.

De vergadering stelt vast dat bij deze beslissing zich een vergissing heeft voorgedaan zodat de afsluitingsdatum van het boekjaar diende vastgesteld te worden op eenendertig maart van ieder jaar.

Ingevolge daarvan stelt de algemene vergadering vast dat het voorgaande boekjaar werd verlengd van één juli, tweeduizend en elf (01-07-2011) tot en met eenendertig maart tweeduizend en dertien (31-03-2013). Het; huidige boekjaar loopt van één april tweeduizend dertien (01-04-2013) tot en met eenendertig maart; tweeduizend veertien (31-03-2014).

TWEED BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering besluit om artikel tweeëntwintig (22) van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing. DERDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en: volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.









Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoordineerde statuten





Op de laatste blz. van t.ulK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012
ÿþ Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*12129994* u

~3 JUL 2012

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0821.743.121

Benaming

(voluit) : G.E.G.2.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Havenlaan, 86C, bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN -WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP-

KAPITAALVERHOGING-STATUTENWIJZIGINGEN-ACHTEN.

Uit een akte verleden op 27 juni 2012 door Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris met standplaats Brussel, ter registratie neergelegd , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.E.G.2.", met zetel van de vennootschap te 1000 Brussel, Havenlaan, 86C, bus 103, beslist heeft

- artikel 2 van de statuten te wijzigen om het aan te passen aan de actuele zetel van de vennootschap zoals die verplaatst werd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 21 september 2011, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 2011 onder nummer 11163199. ln artikel 3, eerste zin, worden de woorden "3500 Hasselt, Bieststraat, 2" vervangen door :"1000 Brussel, Havenlaan, 86C, bus 103"

-het kapitaal te verhogen tot beloop van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) om het naar achtenzeventigduizend zeshonderd euro (C 78.600,00) te brengen door de uitgifte van tweehonderd twintig (220) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, ingeschreven in geld, a pari, volgestort tot beloop van vijftig procent en die in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

-de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze aan te passen aan de genomen beslissingen en artikel 5 te vervangen door de volgende tekst : "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld achtenzeventigduizend zeshonderd euro (C 78.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd twintig (320) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/driehonderd twintigste (1/320ste) van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen."

- de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen om die voortaan mogelijk te maken door één zaakvoerder, afzonderlijk handelend en artikel 14 van de statuten te vervangen door ;"De vennootschap wordt in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend) Carole Guillemyn

Geassocieerd Notaris

Samen neergelegd : uitgifte van de akte met bankattest , gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

'ídit< ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

27 APR 2012

Griffie

*iaoe1iaa*

ai

Be

Sta

Ondernemingsnr : 0821743121

Benaming

(voluit) : G.E.G.2

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Havenlaan 86C bus 103 te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming 2de zaakvoerder

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd 17 april 2012.

De algemene vergadering benoemt ais tweede zaakvoerder voor onbepaalde duur de naamloze vennootschap JOSTI (BE 0447.824.551) Havenlaan 86C bus 103, 1000 Brussel met als vast vertegenwoordiger mevrouw Maryse Odeurs, die aanvaardt.

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Diane Dehennin, wonende te 1981 Hofstade, Heymansstraat 3, om ten aanzien van de genomen beslissingen alle formaliteiten waar te nemen ten aanzien van de griffie van de rechtbank van koophandel en het ondememingsloket.

Diane Dehennin

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11163199'

V beh aa Bel Sta2

u

RECHTBAIlK VAN KOOPHANDEL

ij -r ei

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.743.121

Benaming

(voluit) : G.E.G.2

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Bieststraat 2 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming, wijziging maatschappelijke zetel.

Akte uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de BVBA G.E.G.2 dd 21 september 2011.

De algemene vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag zaakvoerder, heden schriftelijk aangeboden, van de heer Guy Van Dievoet-Van den Bosch, Franselei 35 te 2950 Kapellen en de naamloze vennootschap Intergerim, Havenlaan 86C bus 103 te 1000 Brussel met vast vertegenwoordiger de heer Philippe Van Der Beken.

De algemene vergadering verleent décharge aan de ontslagnemende zaakvoerders voor de bestuursdaden tot heden.

Zij benoemt als zaakvoerder voor onbepaalde duur de commanditaire vennootschap op aandelen Inter Real Estate Trusty, Havenlaan 86C bus 103 te 1000 Brussel met als vast vertegenwoordiger de heer Eric De Vocht, die aanvaardt.

De maatschappelijke zetel wordt overgebracht van Hasselt naar 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103.

De vergadering geeft volmacht aan Dehennin Diane, wonende te 1981 Hofstade, Heymansstraat 3, om ten aanzien van de genomen beslissingen alle formaliteiten waar te nemen ten aanzien van de griffie van de rechtbank van Koophandel en het ondernemingsloket.

Inter Real Estate Trusty Comm VA

Vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger

de heer Eric De Vocht

Zaakvoerder

Bijsagen bij hetBelgischStaatsblud -21/Î0/2011- Ariféxex iiü Mánitëür belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.09.2011, NGL 12.10.2011 11578-0441-012
30/08/2011
ÿþ I Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1.8 -88- 2Wei

Griffie

RAS

SE

u

*11132145*

VI óeh( aai Bel! Staa

Ondernemingsnr : 821.743.121

Benaming

(volut) : G.E.G.2

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bieststraat 2  3500 Hasselt

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 9 augustus 2011, vôbr registratie, dat. de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G.E.G.2, met zetel te 3500 Hasselt, Bieststraat 2, is bijeengekomen en dat zij volgende; beslissingen heeft genomen (bij uittreksel)

EERSTE RESOLUTIE

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het boekjaar voortaan te laten:

lopen van één april tot dertig maart van het jaar erna, in plaats van één juli tot dertig juni van het jaar'

erna.

Ingevolge daarvan beslist de algemene vergadering om het lopend boekjaar te verlengen van één

juli tweeduizend en elf (01-07-2011) tot dertig maart tweeduizend en dertien (30-03-2013).

TWEEDE RESOLUTIE

Ingevolge voormelde wijziging van het boekjaar beslist de algemene vergadering dat de jaarlijkse'

algemene vergadering voortaan gehouden zal worden de eerste vrijdag van de maand juni om'

negentien uur.

Ingevolge daarvan beslist de algemene vergadering om de eerstvolgende algemene jaarvergadering,

te zullen houden de eerste vrijdag van de maand juni 2013.

DERDE RESOLUTIE

De vergadering besluit om artikelen achttien (18) en tweeëntwintig (22) van de statuten aan te.

passen aan voormelde beslissingen.

VIERDE RESOLUTIE Volmacht coördinatie

De algemene vergadering geeft volmacht aan ondergetekende notaris om de coördinatie van de.

statuten op te maken en neer te leggen op de griffie van rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

-de gecoördineerde statuten

-volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
G.E.G.2

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 103 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale