G4S AVIATION SECURITY

Société anonyme


Dénomination : G4S AVIATION SECURITY
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 417.198.780

Publication

07/10/2014
ÿþled Word li,1

nccrgcIcgd/ofltVctriefl op

26 SEP. 201k

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van &Mande! Brussel

11111111111t11111111811111111 1111

b(

B St

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0417.198.780

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade - 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming bedrijfsrevisor

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Gewone Algemene Vergadering van 30 juni 2014 Na beraadslaging, neemt de Algemene Vergadering, unaniem, het volgende besluit:

zij herbenoemt Klynveld Peat Marwick Goerdeler  bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Henk Vandorpe, in de hoedanigheid van commissaris van de onderneming. De opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar met ingang vanaf het boekjaar afgesloten op 31 december 2014, en eindigend bij de Algemene Vergadering die zich zal uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2016.

Brussel, 30 juni 2014

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

21/10/2014
ÿþ Riad woni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vmegtitig d/ontvangen op

10 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rp.qhtlwe b4-tki-tT1rtriel Brussel

Grime

Itil*R11111111211.111111111

vi behi vil

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0417.198.780

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Buro & Design Center PB 77- Hebei Esplanade - 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 31 juli 2014 Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

1. De algemene vergadering neemt hierbij kennis van het ontslag ais bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van de bvba JP Consulting. De algemene vergadering stemt met eenparigheid van stemmen in met het ontslag en dit met ingang van 31 juli 2014.

2. Voorts beslist de algemene vergadering van aandeelhouders bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid om voorlopige kwijting te verlenen aan de bvba JP Consulting voor de uitvoering van haar mandaat als bestuurder en gedelegeerd bestuurder voor de periode vanaf 01 juni 2010 tot en met heden, ()rider voorbehoud van bekrachtiging op de volgende gewone algemene vergadering.

3. De vergadering besluit de heer Jean-Paul Van Avermaet, gedomicilieerd te Manitobahelling 3-0901 - 8420 De Haan, voor een maximum hernieuwbare termijn van 6 jaar te benoemen als onbezoldigd bestuurder van de Vennootschap en dit vanaf 01 augustus 2014. Zijn mandaat zal van rechtswege eindigen op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2020,

4. De vergadering verleent aile machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Flemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake het ontslag van de bvba JP Consulting als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, alsook de benoeming van de heer Jean-Paul Van Avermaet als bestuurder, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 31 juli 2014

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

25/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1905 038

ï

1 4 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0417.198.780

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 2 december 2013

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door:

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door :

De Director ICT & Business Development samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel. Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director ICT & Business Development vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel,

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Business Unit Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Sales Manager Key Accounts, de Strategie Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Sales Manager Key Accounts, de Strategie Accounts Director of de Business Unit Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Business Unit Director vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door :

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director,

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Sourcing Manager.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door :

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bediendencontracten :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager, de Payroll Manager of de HR Knowledge Manager.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Compensation & Benefits Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Manager, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

I) Voor alle handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) In het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel of de Security Officer, afzonderlijk handelend,

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door :

De Marketing & Communication Manager, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door : De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Contrai Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat. Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuurders

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet

phr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 - 1410 Waterloo

Dhr, Wilhelmus van de Ven, Celle Casanova 59 - Atico 1A - Barcelona 08037 - Catalunya (Spain)

Managing Director :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director :

Dhr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Dhr, Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer

Mevr. Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director ICT & Business Development

BVBA Djeepeebee, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Pierre Bernaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Herk-De-Stad

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mej. Christine Schouteden, Boetestraat, 303 - 3012 Wilsele

Compensation & Benefits Manager :

Dhr. Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Manager

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 -1930 Zaventem

Legal Counsel

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

phr. Wim Hernalsteen, Verbindingstaan 48/b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager :

Mevr. Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Business Unit Director Aviation & NATO :

phr. Ronald Engels, Chaussée de Mons, 2517 - 1400 Nivelles

Commercial Director :

BVBA Gielba Consult, vertegenwoordigd door dhr. Bart De Keyser, Blakmeers, 20 - 1790 Affligera

Sales Manager Regional Accounts

Mevr. Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Sales Manager Key Accounts

phr. Arnaud Detienne, ingenieur Haesaertslaan, 93 - 2610 Wilrijk

Strategic Accounts Director

phr. Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Witrijk

Prevention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager:

Dhr. Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager

Mevr, Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

phr. Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 2 december 2013

Voor-IeDoWden aan het Belgisch Staatsblad

Hendrik Keersmaekers Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

1 4 FEB 2014

Greffe

*14050039*

111111

N° d'entreprise : 0417,198.780

Dénomination

(en entier) : G4S AVIATION SECURITY

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heysel Esplanade -1020 Bruxelles (adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Modification pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 2 décembre 2013

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de !'Accounting & Tax Manager.

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par ;

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel,

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

Le Director ICT & Business Development, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes un Administrateur, te Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Director ICT & Business Development pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par

Mentionner sur le dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Le Business Unit Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes ; un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, Ie Sales Manager Regional Accounts, le Sales Manager Key Accounts, Ie Strategic Accounts Director ou un Legal Counsel.

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés parle Managing Director, fe Commercial Director, le Sales Manager Regional Accounts, le Sales Manager Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou le Business Unit Director, agissant séparément.

En son absence, la signature du Business Unit Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle du Sourcing Manager.

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes: un Administrateur, le Managing Director ou un Legai Counsel,

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Benefits Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par ;

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Benefits Manager, du Payroll Manager ou du HR Knowledge Manager.

Le Compensation & Benefits Manager, le HR Knowledge Manager et le Payroll Manager sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux.

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director ou un Leg al Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

J) Pour la représentation de la société devant les'tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou le Security Officer, agissant séparément,

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention

Manager, agissant séparément. -

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par ;

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par ;

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, fa société est représentée par

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 - 1410 Waterloo

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Carle Casanova 59 - Atico 1e - Barcelona 08037 - Catalunya (Spain)

r

r '

Reservé

au

Moniteur

belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -1030

Schaarbeek

Finance & Administration Director :

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting & Tax Manager :

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer

Madame Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director ICT & Business Development

SPRL Djeepeebee, représentée par Monsieur Jean-Pierre Bernaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Herk-De-Stad

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mlle Christine Schouteden, Boetestraat, 303 - 3012 Wilsele

Compensation & Benefits Manager :

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Manager :

Mlle Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hemalsteen, Verbindingslaan 48/b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager

Madame Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Business Unit Director Aviation & OTAN :

Monsieur Ronald Engels, Chaussée de Mons, 25/7 -1400 Nivelles

Commercial Director :

SPRL Gielba Consultl, représentée par Monsieur Bart De Keyser, Blakmeers, 20 -1790 Affligera

Sales Manager Regional Accounts

Madame Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Sales Manager Key Accounts

Monsieur Arnaud Detienne, Ingenieur Haesaertslaan, 93 - 2610 Wilrijk

Strategie Accounts Director

Monsieur Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer:

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager

Monsieur Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Biicing & Credit Control Manager

Monsieur Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hemalsteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant la modification des pouvoirs, y compris la signature et le dépôt des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent.

Bruxelles, le 2 décembre 2013

Hendrik Keersmaekers Mandataire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

AU verso : Nom et signature

25/02/2014
ÿþVoor-

behoude aan hel Belgisci

5taatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itut!ii!gi,m!iiil1111

Ondernemingsar : 0417.198.780

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade - 1 020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 november 2013 Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

1. De algemene vergadering neemt hierbij kennis van het ontslag als bestuurder van Ann Cools bvba. Ann Cools bvba heeft bij schrijven van 19 juli 2013 te kennen gegeven van haar mandaat van bestuur ontheven te warden. De algemene vergadering stemt met eenparigheid van stemmen in met het ontslag en dit met ingang van 30 november 2013.

2. Voorts beslist de algemene vergadering van aandeelhouders bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid om voorlopige kwijting te verlenen aan Ann Cools bvba voor de uitvoering van haar mandaat als bestuurder voor de periode vanaf 15 september 2008 tot en met heden, onder voorbehoud van bekrachtiging op de volgende gewone algemene vergadering.

3. De vergadering besluit de heer Philippe Evrard, gedomicilieerd te Rue Victor Hugo 182 - 1410 Waterloo voor een maximum hernieuwbare termijn van 6 jaar te benoemen als bestuurder van de Vennootschap en dit vanaf 30 november 2013. Zijn mandaat zal van rechtswege eindigen op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2019.

4. De vergadering verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake het ontslag van Ann Cools bvba als bestuurder, alsook de benoeming van de heer Philippe Evrard als bestuurder, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 27 november 2013

Hendrik'Keersmaekers

Lasthebber

1 4 FEB 2014

teitisse.

Griffie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neer Plegd/onty

gcn op

1 0 NOV 2014

ter griffie van de lqederlandstalige rechtbank varM8phandel Brussel

192 83

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0417.198.780

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 juni 2014 Na beraadslaging werden volgende beslissingen. bij unanimiteit genomen:

1. De algemene vergadering neemt hierbij kennis van het ontslag als bestuurder van de heer Wilhelmus van de Ven, De algemene vergadering stemt met eenparigheid van stemmen in met het ontslag en dit met ingang van 30 juni 2014.

2. Voorts beslist de algemene vergadering van aandeelhouders bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid om voorlopige kwijting te verlenen aan de heer Wilhelmus van de Ven voor de uitvoering van zijn mandaat als bestuurder voor de periode vanaf 01 september 2010 tot en met heden, onder voorbehoud van bekrachtiging op de volgende gewone algemene vergadering.

3. De vergadering besluit de heer Graham Levinsohn, gedomicilieerd te Beech House - 60 Woodmansteme Lane - Banstead Village  Surrey - 5M7 3HD - England voor een maximum hernieuwbare termijn van 6 jaar te benoemen ais bestuurder van de Vennootschap en dit vanaf 01 juli 2014. Zijn mandaat zal van rechtswege eindigen op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2020.

4. De vergadering verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten cp 15 oktober 1972 en Wim Hemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake het ontslag van de heer Wilhelmus van de Ven als bestuurder, alsook de benoeming van de heer Graham Levinsohn als bestuurder, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 27 juni 2014

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.07.2013 13297-0436-034
16/01/2013
ÿþ Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behot

aan I

Belgi Staats

7 JAN 2013

BRUSSL,

Griffie

"130091bb*

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0417.198.780

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 30 november 2012

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst,

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door:

De Director ICT & Business Development samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director 1CT & Business Development vervangen worden door die van de ICT infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Business Unit Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Strategic Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Strategic Accounts Director of de Business Unit Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zin afwezigheid, kan de handtekening van de Business Unit Director vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspclissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door:

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director,

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legai Counsel vervangen worden door die van de Assistant Legal Department.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door

1) Arbeiderscontracten ;

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bed iendencontracten :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen ; een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door:

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager, de Payroll Coordinator of de HR Knowledge Manager.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Payroll Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Coordinator, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

~

,5

i. ae?y.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

I) Voor aile handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is oen Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) ln het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door ;

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel,

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door

De Director ICT & Business Development, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

p) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat,

Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap :

Bestuurders :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools

Dhr. Wilhelmus van de Ven, Calle Casanova 59  Atico 1a - Barcelona 08037 -- Catalunya (Spain)

Managing Director :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director :

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Dhr. Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Mevr. Canne Stiemon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director lCT & Business Development :

BVBA Rhimericc, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Pierre Bernaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Schulen

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mej. Christine Schouteden, Boetestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Dhr. Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 -1930 Zaventem

Legal Counsel :

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Dhr. Wim Hemalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mej. Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Business Unit Director Aviation & NATO :

Dhr. Ronald Engels, Chaussée de Mons, 25/7 -1400 Nivelles

Commercial Director :

BVBA Gielba Consult, vertegenwoordigd door dhr. Bart De Keyser, Blakmeers, 20 -1790 Affliger-ri

Sales Manager Regional Accounts :

Mevr. Ann Knapen, Diesterestraat, 98 -- 3294 Molenstede

Strategic Accounts Director :

Dhr. Christian Vertinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prévention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

BVBA Corebiz bvba, vertegenwoordigd door dhr. Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 ldegem

Quality Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Sitting & Credit Control Manager :

Dhr. Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

f



.

a

.,

Brussel, 30 november 2012

" Heo6dkH~~rmnmnk~no -------- ' ' '--'---'--'--- '---' '------' ' '----'--'--'-----' Lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van depamu(o)n(eo bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte envmumigon

Verso : Naam en handtekening

^

«unwu.ezlnn

" aan het

^ " Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013
ÿþ MOD WORD 11.1

NA-6 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



0 J A N 2015

i1RUXFUES

Inil 11111111111111 II

*13009789*

Rés' I II

a

Mon bel

N° d'entreprise : 0417.198.780

Dénomination

(en entier) : G4S AVIATION SECURITY

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heysel Esplanade - 1020 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Modification pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 30 novembre 2012

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & "fax Manager.

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

Le Director ICT & Business Development, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finanée & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Director ICT & Business Development pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Le Business Unit Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, Ie Commercial Director, le Sales Manager Regional Accounts, le Strategie Accounts Director ou un Legal Counsel.

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Regional Accounts, le Strategie Accounts Director ou le Business Unit Director, agissant séparément

En son absence, la signature du Business Unit Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legai Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle de l'Assistant Legal Department,

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et ia résiliation des contrats du personnel seront signés par

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, ie Business Unit Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager,

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, ia signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager, du Payroll Coordinator ou du HR Knowledge Manager,

Le Payroll Manager, le HR Knowledge Manager et le Payroll Coordinator sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux,

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont ie pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée par;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legai Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès dés parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou le Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par:

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par :

Le Director 1Ci & Business Development et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par :

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par :

L'Administration, Billing & Credit Contrai Manager, un Administrateur, le Managing Director, Ie Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occpper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

SPRL Ann Cools, représentée par Mme Ann Cools

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Colle Casanova 59  Atico la - Barcelona 08037  Catalunya (Spain).

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 - 1030

Volet B - Suite



Schaarbeek

Finance Si Administration Director

SPRL Ann Cools, représentée par Madame Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer

Madame Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director ICT & Business Development

SPRL Rhimericc, représentée par Monsieur Jean-Pierre Bemaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Schulen

ICT Infrastructure & Operations Manager

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director:

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager:

Mlle Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager:

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Coordinator

Mlle Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 -1930 Zaventem

Legal Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department

Mlle Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 -3090 Overijse

Business Unit Director Aviation Si OTAN :

Monsieur Ronald Engels, Chaussée de Mans, 25/7 - 1400 Nivelles

Commercial Director :

SPRL Gielba Consuiti, représentée par Monsieur Bart De Keyser, Blakmeers, 20 -1790 Affligera

Sales Manager Regional Accounts

Madame Ann Knapen, Diesterestraat, 98  3294 Molenstede

Strategic Accounts Director :

Monsieur Christian Vertinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

SPRL Corebiz, représentée par Monsieur Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 Idegem

Quality Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager:

Monsieur Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hernalsteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant la modification des pouvoirs, y compris la signature et le dépôt des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent.

Bruxelles, Ie 30 novembre 2012

Hendrik Keersmaekers

Mandataire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Résegvé

 ate

Moniteur

belge

Mentionner sur la dernière page du Volet 13 : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

16/02/2012
ÿþLuik B

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~,.,..-

MANITWR ir~i.GE





DU; 7" CT1ON

>~,-s~~~" ~



0 8 -02- 2012

82 FEV. 2012



BELGISCH STAATSBLAD BEE TUUR Griffie







i, Ondememingsnr : BE0417.198.780

Benaming (voluit) : G4S AVIATION SECURITY

kl

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Buro&Design Center PB 77 Heizet Esplanade 1020 Brussel

Onderweru akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd, notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & Jo Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op; achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Vilvoorde de dato negen; ,É januari tweeduizend en twaalf, zes bladen twee verzendingen boek 181 blad 49 vak 14.; Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur, blijkt; dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "G4S; 1 AVIATION SECURITY", waarvan de zetel gevestigd is te 1020 Brussel, Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade, de volgende beslissingen genomen heeft :

;; Eerste beslissing

Kapitaalsverhoging

De algemene vergadering besluit tot aanvaarding van een inbreng in cash geld ten; belope van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) in de vennootschap, waarvan duizend: euro (¬ 1.000,00) dient tot verhoging van het kapitaal, om het te brengen van!

;i tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) op tweehonderdeenen vijftigduizend; euro (¬ 251.000,00), tegen uitgifte van één nieuw aandeel, zonder vermelding van de

:t nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordele&

;!als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap; vanaf haar creatie, en waarbij het saldo zal worden geboekt als uitgiftepremie op eenj

il onbeschikbare reserve " Uitgiftepremie."

Dit nieuw aandeel wordt uitgegeven tegen de fractiewaarde vanduizend euro (¬ ; 1.000,00). Dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie van een miljoen, :; negenhonderdnegenennegentig duizend euro (¬ 1.999.000,00).

Aldus is de inschrijvingsprijs voor ieder nieuw aandeel vastgesteld op twee miljoen; euro (¬ 2.000.000,00).

Op dit nieuw aandeel wordt onmiddellijk in geld ingeschreven. Dit aandeel en de uitgiftepremie wordt geheel volgestort op het ogenblik van de inschrijving.

;! Tweede beslissing

Verzaking voorkeurrecht

Op dit ogenblik is de aandeelhouder van de vennootschap vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering, met name G4S NOMINEE, vertegenwoordigd door de;

:; heer Hendrik KEERSMAEKERS, geboren te Schoten op 15 oktober 1972, nationaal; nummer 72.10.15-063.02, wonende te 2018 Antwerpen, Juliaan Dillensstraat 8,. overeenkomstig de volmacht, tussengekomen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

16/02/2012

*12039879*

mod

Die, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart volledig kennis te hebben' van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van haar medeaandeelhouder en die verklaart, individueel en op uitdrukkelijke, op onherroepelijke en formele wijze, te verzaken aan haar voorkeurrecht en op haar uitvoeringsdatum bepaald in artikelen 592 en 593 van het Wetboek van vennootschappen, ten voordele van de onderschrijver hierna aangeduid.

Derde beslissing

Inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik kom tussen, de volgende aandeelhouder, vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering, met name G4S SECURE SOLUTIONS, vertegenwoordigd door de heer Hendrik KEERSMAEKERS, voornoemd, overeenkomstig de volmacht. Deze, vertegenwoordigd door haar gevolmachtigde, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap.

Zij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op het enig nieuw aandeel, a pari van duizend euro (¬ 1.000,00), te verhogen met een uitgiftepremle van een miljoen negenhonderdnegenennegentig duizend euro (¬ 1.999.000,00), hetzij twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00).

Vierde beslissing,

Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderdeenenvijftigduizend euro (¬ 251.000,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd eenenvijftig (251) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Vijfde beslissing

Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare reserve.

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij twee miljoen (2.000.000) en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij duizend euro (¬ 1.000,00), verschil dat aldus een miljoen negenhonderdnegenennegentigduizend euro (¬ 1.999.000,00) bedraagt, te boeken op de reserve "Uitgiftepremie".

De uitgiftepremie zal bij haar ontstaan op het passief van de balans van G4S AVIATION SECURITY worden vermeld onder het eigen vermogen, op de rekening "Uitgiftepremie" Deze rekening blijft onbeschikbaar en vormt, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden en kan alleen worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

Zesde beslissing

Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

* artikel vijf: dit artikel wordt door de volgende tekst vervangen:

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van tweehonderdeenenvijftig

duizend euro (¬ 251.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdeenenvijftig (251) aandelen op naam,

zonder vermelding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigt

één/tweehonderd eenenvijftigste van het kapitaal.

Zevende beslissing

Volmachten

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering

van wat voorafgaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlágëiï bij fiëfBérgiscfiSf hlifdd -1670/12Oi2 - Annexes du Moniteur belge

4.. ' Veor- behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

k ; Véor-

1 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Achtste beslissinct

De algemene vergadering stelt vast dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst werd met ingang van 17 maart 2010 naar haar huidig adres en besluit bijgevolg tot aanpassing van de statuten als volgt:

ARTIKEL 2 ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Brussel, Buro & Design Center PB 77- Heizel Esplanade. Hij kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur die over alle bevoegdheden beschikt teneinde op authentieke wijze de wijziging van de statuten vast te stellen die hieruit voortvloeit. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur ,

administratieve zetels, uitbatingszetels, bijkantoren, opslagplaatsen,

vertegenwoordigingen of agentschappen in België of in het buitenland vestigen.



`Rijlagen Eiij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2012
ÿþw , ~ Mod 11.1

c





Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Rése

ar.

Monif

belt

u1I1 II 110 II IIIWI II N

+120398A5'

BRUXELLES

02FEBffe 2012

Gre " " --

-t N° d'entreprise : BE0417.198.780

Il

Dénomination (en entier) : G4S AVIATION SECURITY

(en abrégé):

11 Forme juridique :société anonyme

t ~F

4 Siège :Buro & Design Center PB 77 Heizet Esplanade

1020 Brussel

Objet de l'acte : MODIFICATION DES STATUTS - AUGMENTATION DE CAPITAL

D'un acte reçu devant le notaire Jo ABBELOOS, à Vilvoorde, en date du vingt-huit' décembre deux mille onze, enregistré comme suit : "Geregistreerd te Vilvoorde dd.. negen januari 2012, zes bladen, twee verzendingen, Boek 181, Blad 49, Vak 14.

11

Ontvangen : Vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend Inspecteur", il? paraît que l'assemblée générale extraordinaire s'est tenue de la société anonyme "G4Si  AVIATION SECURITY" ayant son siège à 1020 Bruxelles, Buro & Design Center PB 77 Heizel Esplanade et a pris les décisions suivantes :

ié 1

Première résolution

Augmentation de capital

L'assemblée générale décide d' accepter un apport en société en espèces, à concurrence de deux millions d'euros (¬ 2.000.000,00), dont mille euros (¬ 1.000,00)i pour l'augmentation de capital, afin de le porter deux cent cinquante mille euros (¬ 250.000,00) à deux cent cinquante et un mille euros (¬ 251.000,00), avec émission d'une action nouvelle, sans mention de valeur nominale, du même type et jouissant desi mêmes droits et avantages que les actions existantes et participant aux résultats de lai société à partir de sa création, et dont le solde sera affecté comme prime d'émission à une réserve indisponible «Prime d'émission».

Cette action nouvelle sera émise au pair comptable de mille euros (C 1.000,00),i montant majoré d'une prime d'émission fixée à un million neuf cent quatre-vingt-dix neuf mille euros (¬ 1.999.000,00), de sorte que le prix de souscription de cette action; nouvelle est fixé à deux millions d'euros (C 2.000.000,00).

Cette action nouvelle sera immédiatement souscrite en espèces. Cette action et la; prime d'émission est entièrement libérée à la souscription.

ii Deuxième résolution

Renonciation au droit de préférence

A l'instant, intervient l' actionnaire suivant, dont question dans la composition dei l'assemblée, à savoir G4S NOMINEE représentée par monsieur Hendriki KEERSMAEKERS, numéro national 72.10.15-063.02, né à Schoten le 15 octobre 1972, demeurant à 2018 Antwerpen, Juliaan Dillensstraat 8, en vertu de la procuration. Laquelle, présente ou représentée comme il est dit, déclare avoir parfaite connaissance, de la présente augmentation de capital, du délai d'exercice de la souscription, des informations financières et comptables de l'opération et des conséquences financières résultant de la renonciation au droit de préférence au profit de sa coactionnaire et déclare renoncer, individuellement et de manière expresse formelle et irrévocable, à

it

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen birfiél-Bëlgiseh Staatsblad -15101/101/ - Annexes du Moniteur belge

4--

Réservé

au

Moniteur

belge

Mod 11.1

son d"

roit de préférence et à son délai d'exercice prévus par les articles 592 et 593 du Code des sociétés au profit du souscripteur ci-après désigné.

Troisième résolution

Souscription et libération

Aux présentes intervient l'actionnaire suivante, repris dans la composition de l'assemblée, à savoir G4S SECURE SOLUTIONS, représentée par monsieur Hendrik KEERSMAEKERS, prénommé, en vertu de la procuration.

Laquelle, par son représentant, après avoir entendu lecture de tout ce qui précède, déclare avoir parfaite connaissance des statuts et de la situation financière de la présente société.

Elle déclare ensuite souscrire la seule action nouvelle en espèces, au pair comptable de mille euros (¬ 1.000,00), à augmenter avec une prime d'émission de un million neuf cent quatre-vingt-dix-neuf mille euros (¬ 1.999.000,00), soit pour deux millions d'euros (¬ 2.000.000,00).

La société a dès à présent du chef de l'augmentation de capital à sa disposition une somme deux millions d'euros (¬ 2.000.000,00).

Quatrième résolution

Constatation de la réalisation effective de l'augmentation de capital

Tous les membres de l'assemblée requièrent le notaire soussigné d'acter que l'augmentation de capital est intégralement souscrite, que chaque action nouvelle est entièrement libérée et que le capital est ainsi effectivement porté à deux cent cinquante et un mille euros (¬ 251.000,00) et est représenté par deux cent cinquante et un (251) actions, sans mention de valeur nominale.

Cinqième résolution

Affectation de la prime d'émission à une réserve indisponible

L'assemblée décide d'affecter la différence entre le montant de la souscription, soit deux millions d'euros (¬ 2.000.000,00), et la valeur de l'augmentation de capital, soit mille euros (¬ 1.000,00), différence s'élevant donc à un million neuf cent quatre-vingt-dix-neuf mille euros (¬ 1.999.000,00), à une réserve «Prime d'émission».

Cette prime d'emission sera, à l'émission, portée dans les capitaux propres au passif du bilan de G4S AVIATION SECURITY à un compte "prime d'émission" Ce compte reste indisponible et constitue, au même titre que le capital social, la garantie des tiers en ne peut être réduit qu'en exécution d'une décision régulière de l'assemblée générale prise conformément aux dispositions du Code des Sociétés applicables aux modifications des statuts.

Sixième résolution

Modification des statuts

L'assemblée décide d'apporter aux statuts les modifications suivantes :

* article cinq: cet article est remplacé par le texte suivant :

«Le capital social est fixé à la somme deux cent cinquante et un mille euros (C 251.000,00).

Il est représenté par deux cent cinquante et un (251)) actions, sans mention de valeur nominale, représentant chacune un/cent cinquante-et-unième du capital social». Septième résolution

Pouvoirs

L'assemblée confère tous pouvoirs au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions prises sur les objets qui précèdent.

Huitième résolution

L'assemblée constate le transfert du siège social de la société à son adresse actuelle et ce depuis le 17 mars 2010 et décide dès lors de modifier l'article 2 des statuts comme suit

« ARTICLE 2 SIEGE SOCIAL

Le siège social est établi à 1020 Bruxelles, Buro & Design Center P8 77- Heizel Esplanade. II peut être transféré en tout autre endroit à Belgique par simple décision du

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

Réservé

au

Moniteur

belge

conseil d'administration qui a tous pouvoirs aux fins de faire constater authentiquement' la modification des statuts qui en résulte.

La société peut établir, par simple décision du conseil d'administration, des sièges administratifs, sièges d'exploitation, succursales, dépôts, représentations ou agences en Belgique ou à l'étranger. »

POUR EXTRAIT CONFORME ANALYTIQUE

]o ABBELOOS, notaire associé

Déposé simultanément : - expédition de l'acte

statuts coordonnées

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

30/01/2012
ÿþ~' ~ ~" ,' -~~ ;

j --"

~..

MM 2.0

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

di 1111111111111111111

*12026110*

.1 8 JAN. 2012

l ~[ y/ ,

, j,

Greffa

N° d'entreprise : 0417.198.780

Dénomination

(en entier) : G4S AVIATION SECURITY S.A.

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heysel Esplanade - 1020 Bruxelles

Objet de l'acte : Modification pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 30 novembre 2011

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués :

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager.

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

L'ICT Manager, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du ICT Manager pourra être remplacée par celle du ICT infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Le Business Unit Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou un Legal Counsel.

Mentionner sur la dernièra page du Volet B : AU recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale 3 l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans.engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par fe Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou le Business Unit Director, agissant séparément.

En son absence, la signature du Business Unit Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle de l'Assistant Legal Department.

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par :

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un .Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager, du Payroll Coordinator ou du HR Knowledge Manager.

Le Payroll Manager, le HR Knowledge Manager et le Payroll Coordinator sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux.

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

1) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les administrations fiscales, douanes et açcices et tous les autres services publics, la société sera représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, Ie Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou le Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par :

Le Commercial Director et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par :

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par :

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

SPRL Ann Cools, représentée par Mme Ann Cools

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Calle Casanova 59  Atico 18 - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 - 1030

Schaarbeek

Finance & Administration Director :

SPRL Ann Cools, représentée par Madame Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Volet B - Suite

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Madame Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

ICT Manager :

Monsieur Filip Driessens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mlle Christine Schouteden, Bernestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mlle Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legai Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hemalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mlle Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Business Unit Director Aviation :

Monsieur Ronald Engels, Chaussée de Mons, 25/7 - 1400 Nivelles

Commercial Director :

SPRL Gietba Consultl, représentée par Monsieur Bart De Keyser, Blakmeers, 20 - 1790 Affligera

Sales Manager Key Accounts :

Monsieur Patrick Beke, Erfstraat, 5 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Strategie Accounts Director :

Monsieur Christian Vertinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

SPRL Corebiz, représentée par Monsieur Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 ldegem

Quality Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Monsieur Herman De Knijf, De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hernalsteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant là modification des pouvoirs, y compris la signature et le dépôt des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent.

Bruxelles, le 30 novembre 2011

Wim Hemalsteen

Legal Counsel

Mentionner sur ia dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes avant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

beige

L

Annexes dü Môn teur belge

30/01/2012
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IIl III hill t II t IIIPoIIINW

*12026111*

ri 8 JAN. 2611

Grit=ie

Ondernemingsnr : 0417.198/80

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade - 1020 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 30 november 2011

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door:

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door :

De ICT Manager samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de ICT Manager vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door : De Business Unit Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de

"

Op de laatste blz, van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' F"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Key Accounts, de Strategic Accounts Director of éen Legal' Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Key Accounts, de Strategic Accounts Director of de Business Unit Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Business Unit vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Assistant Legal Department.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bediendencontracten :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zat de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager, de Payroll Coordinator of de HR Knowledge Manager.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Payroll Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Coordinator, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

I) Voor alle handelingen met de Staat, de oVerheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) In het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door :

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door :

De Commercial Director, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door : De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat. Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de vennootschap :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuurders :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools

Dhr, Wilhelmus van de Ven, Catie Casanova 59  Atico la - Barcelona 08037  Catakunya (Spain)

Managing Director :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director :

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Dhr. Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager_& Senior Buyer :

Mevr. Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

1CT Manager :

Dhr. Filip Driessens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mej. Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Dhr. Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel :

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Dhr. Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mej. Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Business Unit Director Aviation :

Dhr. Ronald Engels, Chaussée de Mons, 25/7 - 1400 Nivelles

Commercial Director :

BVBA Gielba Consult, vertegenwoordigd door dhr. Bart De Keyser, Blakmeers, 20 - 1790 Affligem

Sales Manager Key Accounts :

Dhr. Patrick Beke, Erfstraat, 5 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Wever

Strategic Accounts Director :

Dhr. Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

BVBA Corebiz bvba, vertegenwoordigd door dhr. Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 ldegem

Quality. Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Dhr. Herman De Knijf, De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Brussel, 30 november 2011

Wim Hernalsteen

Legal Counsel

Op de laatste biz. van Luik é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2011
ÿþ Mort 2,0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- !8

behouden " iiiszoaz

aan het

Belgisch

Staatsblad









I RUSSE

9 âe  10o Mil

Griffie

Ondernemingsnr : 0816.617.957.

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade - 1020 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming bedrijfsrevisoren

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Gewone Algemene Vergadering van 30 mei 2011 Na beraadslaging, neemt de Algemene Vergadering, unaniem, het volgende besluit :

zij herbenoemt Klynveld Peat Marwick Goerdeler  bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Henk Vandorpe, in de hoedanigheid van commissaris van de onderneming. De opdracht geldt voor een hemieuwbare termijn van 3 jaar met ingang vanaf het boekjaar afgesloten op 31 december 2011, en eindigend bij de Algemené Vergadering die zich zal uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

Brussel, 30 mei 2011

Wim Hernalsteen

Legal Counsel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 21.06.2011 11195-0215-020
30/03/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8 MRT)®l

Griffie

Ondernemingsvr : 0417.198.780

Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Explanade -1020 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 1 februari 2011

T

11111

" 1304793Q"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door:

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door :

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer. Deze laatsten mogen echter i enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door:

De ICT Manager samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de ICT Manager vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door : De Service Line Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

.41

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Managing Director, de Commercial Director, de Sales Director Key Accounts, de Strategic Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Director Key Accounts, de Strategic Accounts Director of de Service Line Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Service Line Director vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door :

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Assistant Legal Department.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Service Line Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bediendencontracten :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen :. een Bestuurder, de Managing Director of een Legai Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager of de Payroll Coordinator.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Payroll Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Coordinator, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Service Line Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

I) Voor alle handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) In het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door :

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Solutions Business Development worden getekend door : De Commercial Director, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door : De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term °director° zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een zaakvoerdersmandaat.

Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de vennootschap :

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bestuurders :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools

Dhr. Wilhelmus van de Ven, Calle Casanova 59  Atico la - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director :

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lad. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Dhr. Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Mevr. Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

1CT Manager :

Dhr. Filip Driessens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

1CT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mej. Christine Schouteden, Bomestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroil Manager :

Dhr. Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Huipe

Payroll Coordinator :

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legai Counsel :

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Kommandant Ponthierstraat, 17 - 1040 Etterbeek

Dhr. Wim Hemalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mej. Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Service Line Director Aviation :

Dhr. Ronald Engels, Chaussée de Mons, 25/7 - 1400 Nivelles

Commercial Director :

Dhr. Dimitri Verhoye, Opperstraat, 117 - 9180 Moerbeke-Waas

Sales Director Key Accounts :

Dhr. Luc Craps, Appelweg, 98 - 3221 Nieuwrode

Strategic Accounts Director :

Dhr. Christian Vertinden, Rue Pierre Hap Lemaitre, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

Dhr. Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 95061degem

Quality Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Contrai Manager :

Dhr. Herman De Knijf; De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

Brussel, 1 februari 2011

Hendrik Keermaekers

Legal Affairs Manager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2011
ÿþTT

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MaG2.6 " " " " " --

N° d'entreprise : 0417.198.780

Dénomination

(en entier) : G4S AVIATION SECURITY S.A.

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heyse! Esplanade - 1020 Bruxelles

Oblet de l'acte : Modification pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 1 février 2011

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués :

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager.

B)Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée parcelle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

L'ICT Manager, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du ICT Manager pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Le Service Line Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Director Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou un Legal Counsel.



Réservé

au

Moniteu

belge









*11047935*

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Director Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou le Service Line Director, agissant séparément.

En son absence, fa signature du Service Line Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle de t'Assistant Legai Department.

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par :

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Service Une Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager ou du Payroli Coordinator.

Le Payroll Manager, le HR Knowledge Manager et le Payroll Coordinator sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux.

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Service Line Director ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou Ie Security Officer, agissant séparément,

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Clà

DL

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant

conjointement.

e

Clà

N) Les documents relatifs au Solutions Business Development seront signés par :

Le Commercial Director et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement e

Clà

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par :

Clà

Le Quality Manager et Ie Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par :

L'Administration, Biiling & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, ie Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

et

^~ Pour autant qu'un document particulier doit étre signé par deux personnes, un tel document ne peut être

signé par une personne cumulant différentes fonctions.

et

et

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans tes pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat de gérant a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

P:

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions

suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

Clà

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

et et SPRL Ami Cools, représentée par Mme Ann Cools

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Catie Casanova 59  Atico la - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 - 1030

Schaarbeek

Finance & Administration Director :

SPRL Ann Cools, représentée par Madame Arm Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veitemstraat, 13 - 3020 Herent

Volet B - Suite

Procurement Manager :

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Madame Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

ICT Manager:

Monsieur Filip Driessens, Wilgenhof, I - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mile Christine Schouteden, Bomestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mlle Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27t1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Kommandant Ponthierstraat, 17. 1040 Etterbeek

Monsieur Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mlle Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Service Line Director Aviation :

Monsieur Ronald Engels, Chaussée de Mons, 25f7 - 1400 Nivelles

Commercial Director:

Monsieur Dimitri Verhoye, Opperstraat, 117- 9180 Moerbeke-Waas

Sales Director Key Accounts :

Monsieur Luc Craps, Appelweg, 98 - 3221 Nieuwrode

Strategic Accounts Director :

Monsieur Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

Monsieur Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 Idegem

Quality Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Monsieur Herman De Knijf, De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. "

Réservé

au

Moniteur

belge

Bruxelles, le 1 février 2011

Hendrik Keersmaekers

Legal Affairs Manager

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne eu des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 23.06.2010 10213-0298-021
29/07/2009 : BL666098
07/07/2009 : BL666098
23/02/2009 : BL666098
27/08/2008 : BL666098
21/05/2015
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanabrgkJgd/onjangen op

~..~~ ~ I ~

1 1 MEI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

l'MeifP5r1-1t1 eMhi MMt-fe#-ltiel Bl-Ussul

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : G4S AVIATION SECURITY (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten & aanduiding afgev. bestuurder Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 23 februari 2015

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De Raad stelt de heer Jean-Paul Van Avermaet aan als afgevaardigd bestuurder.

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van cie vennootschap worden ondertekend door;

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door ;

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Facility & Procurement Manager of de Facility - Warehouse Manager. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst,

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door

De Director ICT samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director,'de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director ICT vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst,

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

0417.198.780

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door :

De Director Aviation, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Commercial Director, een Sales Manager, de Strategie Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, een Sales Manager, de Strategic Accounts Director of de Director Aviation, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director Aviation vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door:

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Sourcing Manager.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Director Aviation, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bediendencontracten

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager of de Payroll Manager.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Compensation & Benefits Manager of de Payroll Manager, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Director Aviation of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

" , Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

I) Voor alle handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door ;

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

S) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) In het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel, de Security & Risk Manager of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door :

De Marketing, Communication & Business Development Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door :

De Marketing, Communication & Business Development Manager, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door : De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor aile handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat.

Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap :

Bestuurders

Dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 3/901 - 8420 Wenduine

Dhr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Dhr. Graham Levinsohn, Beech House - 60 Woodmansterne Lane - Banstead Village - Surrey - SM7 3 HD -

England

Managing Director:

Dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 31901 - 8420 Wenduine

Finance & Administration Director

Dhr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting & Tax Manager

Dhr. Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Facility & Procurement Manager

Dhr. Peter Joris, Schouwburghofstraat, 9 - 3512 Stevoort

Facility  Warehouse Manager :

Mevr. Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

Director ICT

Dhr. Filip Driesens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager:

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

Compensation & Benefits Manager:

Dhr. Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La !guipe

Payroll Manager

Mej. Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Legal Counsel

Dhr, Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Dhr, Wim Hernalsteen, Verbindingslaan 48/b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager :

Mevr. Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Director Aviation :

Dhr, Ronald Engels, Kwartelstraat, 11 - 3770 Riemst

Commercial Director:

Dhr. Bart Verbeeck, Acacialaan, 22 - 2630 Aartselaar

Sales Manager

Mevr. Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Dhr. Arnaud Detienne, Ingenieur Haesaertslaan, 93 - 2610 Wilrijk

Dhr. Geert Van Der Straeten, Groenstraat, 25 -1740 Ternat

Strategic Accounts Director:

Dhr. Christian Verlinden, rue Pierre Hap Lemaître, 65 -1040 Bruxelles

Security & Risk Manager :

Dhr. David Mosselmans, Mollekensstraat, 28A - 1700 Dilbeek

Security Officer :

Mevr, Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing, Communication & Business Development Manager :

Dfir. Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Contrai Manager :

Dhr. Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

in aanvulling op de geldende vertegenwoordigingsbevoegdheden, mogen de bestuurders en de volmachtdragers, die niet aan de opleidingsvoorwaarden voorzien in artikel 5 van de wet van 10 april 1990 voldoen, geen handelingen stellen die betrekking hebben op de werkelijke leiding van de onderneming, zoals bedoeld in artikel 5 van de wet van 10 april 1990,

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegde rechtbank van koophandel,

Brussel, 23 februari 2015

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþMOO WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte aul elegdlontvangen op

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

1 1 MEI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

º%-etitt5eie WiMl" ,ieidél Brussel

Greffe

II

i

>1507 Q 6*

N° d'entreprise : 0417.198.780

Dénomination

(en entier) : G4S AVIATION SECURITY

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heysel Esplanade -1020 Bruxelles (adresse complète)

Obiet(s)_de l'acte ;Modification pouvoirs & désignation administrateur délégué Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 23 février 2015

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Le Conseil nomme Monsieur Jean-Paul Van Avermaet comme administrateur délégué.

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués ;

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager,

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Facility & Procurement Manager ou du Facility - Warehouse Manager. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

Le Director ICT, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Director ICT pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel,

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Le Director Aviation, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, Ie Managing Director, le Commercial Director, un Sales Manager, le Strategic Accounts Director ou un Legal Cou nsel.

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, Us pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, un Sales Manager, te Strategic Accounts Director ou le Director Aviation, agissant séparément.

En son absence, la signature du Director Aviation pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que !a conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle du Sourcing Manager.

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par:

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Director Aviation, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Benefits Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Ben efits Manager ou du Payroll Manager.

Le Compensation & Benefits Manager et le Payroll Manager sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux.

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Director Aviation ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les

administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par ;

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel, le Security & Risk Manager ou Ie Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou Ie Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Le Marketing, Communication & Business Development Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par ;

Le Marketing, Communication & Business Development Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

0) Les documents relatifs à la qualité seront signés par

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par :

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs

Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 3/901 - 8420 Wenduine

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Réservé Volet B - suite

au

`Moniteur

belge



Monsieur Graham Levinsohn, Beech House - 60 Woodmansterne Lane - Banstead Village - Surrey - SM7

3HD - England

Managing Director :

Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 3/901 - 8420 Wenduine

Finance & Administration Director :

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting) & Tax Manager

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Facility & Procurement Manager:

Monsieur Peter Joris, Schouwburghofstraat,9 - 3512 Stevoort

Facility - Warehouse Manager

Madame Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

Director ICT:

Monsieur Filip Driesens, Wilgenhof,1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director:

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

Compensation & Benefits Manager

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Manager :

Mlle Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Legal Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hernalsteen, Verbindingslaan 481b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager

Madame Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Director Aviation :

Monsieur Ronald Engels, Kwartelstraat, 11 - 3770 Riemst

Commercial Director :

Monsieur Bart Verbeeck , Acacialaan, 22 - 2630 Aartselaar

Sales Manager

Madame Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Monsieur Arnaud Detienne, Ingenieur Haesaertslaan, 93 - 2610 Wilrijk

Monsieur Geert Van Der Straeten, Groenstraat, 25 -1740 Ternat

Strategic Accounts Director :

Monsieur Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 -1040 Bruxelles

Security & Risk Manager :

Monsieur David Mosselmans, Mollekensstraat, 28A -1700 Dilbeek

Security Officer

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing, Communication & Business Development Manager :

Monsieur Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Monsieur Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840 De Pinte

En complément des compétences de représentation en vigueur, les administrateurs et les mandataires, qui ne satisfont pas aux conditions prévues à l'article 5 de la loi du 10 avril 1990, ne peuvent poser des actes qui se rapportent à la direction effective d'une entreprise, comme visé par l'article 5 de la loi du 10 avril 1990.

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hernalsteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant la modification des pouvoirs, y compris la signature et le dépôt des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bruxelles, le 23 février 2015

Hendrik Keersmaekers

Mandataire



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

08/11/2007 : BL666098
17/10/2007 : BL666098
01/09/2005 : BL666098
29/06/2005 : BL666098
28/09/2004 : BL666098
22/07/2004 : BL666098
15/04/2004 : BL666098
04/07/2003 : BL666098
03/07/2003 : BL666098
27/05/2003 : BL666098
27/05/2003 : BL666098
18/12/2002 : AN348564
28/05/2002 : AN348564
28/05/2002 : AN348564
29/03/2002 : ANA045897
20/10/1990 : ME56715
01/01/1986 : ME56715

Coordonnées
G4S AVIATION SECURITY

Adresse
BURO & DESIGN CENTER, BTE 77 - ESPLANADE DU HEYSEL 1020 BRUXELLES

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale