G4S EVENT SECURITY

Société anonyme


Dénomination : G4S EVENT SECURITY
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 464.550.024

Publication

21/10/2014
ÿþmod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

rgele cliontven Pin n

I Q QKT, 2014

zgiriceetarilulreeedengrl7id:rtuaslisgeel

" _

1114Mgel

Ondernenningsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade - 1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 31 juli 2014 Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen;

De algemene vergadering neemt hierbij kennis van het ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van de bvba JP Consulting. De algemene vergadering stemt met eenparigheid van stemmen in met het ontslag en dit met ingang van 31 juli 2014,

2, Voorts beslist de algemene vergadering van aandeelhouders bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid om voorlopige kwijting te verlenen aan de bvba JP Consulting voor de uitvoering van haar mandaat ais bestuurder en gedelegeerd bestuurder voor de periode vanaf 01 juni 2010 tot en met heden, onder voorbehoud van bekrachtiging op de volgende gewone algemene vergadering.

3. De vergadering besluit de heer Jean-Paul Van Avermaet, gedomicilieerd te Nlanitobahelling 3-0901 - 8420 De Haan, voor een maximum hernieuwbare termijn van 6 jaar te benoemen ais onbezoldigd

bestuurder van de Vennootschap en dit vanaf 01 augustus 2014. Zijn mandaat zal van rechtswege eindigen op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2020.

4. De vergadering verleent aile machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim n Hemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake het ontslag van de bvba JP, Consulting als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, alsook de benoeming van de heer Jean-Paul Van Avermaet als bestuurder, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 31 juli 2014

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2014
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

eUsse

1 FEB 201h

Griffie

1 111111 111J1,11.11,11111,11/11158

11111111

Ondemerningsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 november 2013 Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

1, De algemene vergadering neemt hierbij kennis van het ontslag als bestuurder van Ann Cools bvba. Ann Cools bvba heeft bij schrijven van 19 juli 2013 te kennen gegeven van haar mandaat van bestuur ontheven te worden. De algemene vergadering stemt met eenparigheid van stemmen in met het ontslag en dit met ingang van 30 november 2013,

2, Voorts beslist de algemene vergadering van aandeelhouders bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid om voorlopige kwijting te verlenen aan Ann Cools bvba voor de uitvoering van haar mandaat als bestuurder voor de periode vanaf 15 september 2008 tot en met heden, onder voorbehoud van bekrachtiging op de volgende gewone algemene vergadering.

3. De vergadering besluit de heer Philippe Evrard, gedomicilieerd te Rue Victor Hugo 182 -1410 Waterloo voor een maximum hernieuwbare termijn van 6 jaar te benoemen als bestuurder van de Vennootschap en dit vanaf 30 november 2013. Zijn mandaat zal van rechtswege eindigen op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2019.

4. De vergadering verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake het ontslag van Ann Cools bvba ais bestuurder, alsook de benoeming van de heer Philippe Evrard als bestuurder, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 27 november 2013

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2014
ÿþLood word 17.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111,1 111111111

1 4 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 2 december 2013

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door:

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager,

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door :

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door:

De Director ICT & Business Development samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel,

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director ICT & Business Development vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Business Unit Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Sales Manager Key Accounts, de Strategic Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Sales Manager Key Accounts, de Strategic Accounts Director of de E3usiness Unit Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Business Unit Director vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Sourcing Manager.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bediendencontracten

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager, de Payroll Manager of de HR Knowledge Manager.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Compensation & Benefits Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Manager, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor aile ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende Drieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

I) Voor alle handelingen met de Staat, de overheads-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) In het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband niet de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door ;

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door :

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door

De Marketing & Communication Manager, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat.

Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap :

Bestuurders :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet

Dhr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 - 1410 Waterloo

Dhr. Wilhelmus van de Ven, Catie Casanova 59 - Atico 1' - Barcelona 08037 - Catalunya (Spain)

Managing Director :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Van denbusschestraat, 40

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director :

Dhr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Dhr. Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer

Mevr. Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director ICT & Business Development

BVBA Djeepeebee, vertegenwoordigd door dhr, Jean-Pierre Bernaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Herk-De-Stad

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mej. Christine Schouteden, Bomestraat, 303 - 3012 Wilsele

Compensation & Benefits Manager :

Dhr, Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

Payroll Manager :

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 -1930 Zaventem

Legal Counsel ;

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Dhr. Wim Hemalsteen, Verbindingstaan 48/b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager :

Mevr, Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Business Unit Director Guarding Static, Mobile & Events :

BVBA Now, vertegenwoordigd door dhr. Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A - 2018 Antwerpen

Commercial Director

BVBA Gielba Consult, vertegenwoordigd door dhr. Bart De Keyser, Blakmeers, 20 -1790 Affligera

Sales Manager Regional Accounts :

Mevr. Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Sales Manager Key Accounts

Dhr. Arnaud Detienne, Ingenieur Haesaertslaan, 93 - 2610 Wilrijk

Strategic Accounts Director

Dhr. Christian Vertinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 -1040 Bruxelles

Security Officer :

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

Dhr. Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Dhr. Peter Dick, l=ekbuik, 10 - 9840A De Pinte

In aanvulling op de geldende vertegenwoordigingsbevoegdheden, mogen de bestuurders en de volmachtdragers, die niet aan de opleidingsvoorwaarden voorzien in artikel 5 van de wet van 10 april 1990 voldoen, geen handelingen stellen die betrekking hebben op de werkelijke leiding van de onderneming, zoals bedveld in artikel 5 van de wet van 10 april 1990,

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de

Voor-

behouden

anhet

' B ~gisch

Staatsblad

bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 2 december 2013

Hendrik Keersmaekers Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilç B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

i\n\

1111111WMI~~VV,1~1NGNV

N' d'entreprise : 0464.550.024

Dénomination

(en enter) : G4S EVENT SECURITY

Réservé

au

Moniteui

berge

~ 4 FEB 2014

Greffe

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heyse! Esplanade - 1020 Bruxelles

(adresse complète)

Objets) de l'acte :Modification' pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 2 décembre 2013

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués :

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par:

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal CounseL

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager.

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par ;

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service,

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

Le Director ICT & Business Development, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Director ICT & Business Development pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Le Business Unit Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Regional Accounts, le Sales Manager Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou un Legal Counsel.

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Regional Accounts, le Sales Manager Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou le Business Unit Director, agissant séparément.

En son absence, la signature du Business Unit Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle du Sourcing Manager.

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par :

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément,

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Benefits Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, serdnt signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Benefits Manager, du Payroll Manager ou du HR Knowiedge Manager.

Le Compensation & Benefits Manager, le HR Knowledge Manager et le Payroll Manager sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux,

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers,

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, Ie Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou le Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, Ie Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou Ie Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par :

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par :

Le Quality Manager et Ie Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par :

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans tes pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Celle Casanova 59 - Atico 1a - Barcelona 08037 - Catalunya (Spain)

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -1030

Schaarbeek

Finance & Administration Director

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting & Tax Manager :

Monsieur Dominique Decoen, Lod, Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer

Madame Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director 1CT & Business Development

SPRL Djeepeebee, représentée par Monsieur Jean-Pierre Bernaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Herk-De-Stad

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mile Christine Schouteden, Bomestraat, 303 - 3012 Wilsele

Compensation & Benefits Manager :

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Manager :

Mlle Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hernalsteen, Verbindingsiaan 48/b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager :

Madame Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Business Unit Director Guarding Static, Mobile & Events

SPRL Now, représentée par Monsieur Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A - 2018 Antwerpen

Commercial Director :

SPRL Gietba Consult, représentée par Monsieur Bart De Keyser, Blakmeers, 20 -1790 Affligera

Sales Manager Regional Accounts :

Madame Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Sales Manager Key Accounts :

Monsieur Arnaud Detienne, Ingenieur Haesaertslaan, 93 - 2610 Wilrijk

Strategic Accounts Director

Monsieur Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer:

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

Monsieur Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Monsieur Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

En complément des compétences de représentation en vigueur, les administrateurs et les mandataires, qui ne satisfont pas aux conditions prévues à l'article 5 de la loi du 10 avril 1990, ne peuvent poser des actes qui se rapportent à la direction effective d'une entreprise, comme visé par l'article 5 de la loi du 10 avril 1990.

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hemalsteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant la modification des pouvoirs, y compris la signature et ie dépót des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent.

Bruxelles, le 2 décembre 2013

Réservé

au

Moniteur

Moniteur

belge

" I.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Volet B - Suite

Hendrik Keersmaekers

Mandataire





20/11/2014
ÿþV beh aa Bel stal

iN

AI

1920





et, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte acijrnt-varagen op

1 0 Mn. 2014

:r griffie van de Nederlandstalige vxxridfrephandei Brussel

Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizef Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 juin 2014 Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

1. De algemene vergadering neemt hierbij kennis van het ontslag als bestuurder van de heer Wilhelmus van de Ven. De algemene vergadering stemt met eenparigheid van stemmen in met het ontslag en dit met ingang van 30 juni 2014,

2. Voorts beslist de algemene vergadering van aandeelhouders bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid om voorlopige kwijting te verlenen aan de heer Wilhelmus van de Ven voor de uitvoering van zijn mandaat als bestuurder voor de periode vanaf 01 september 2010 tot en met heden, onder voorbehoud van bekrachtiging op de volgende gewone algemene vergadering.

3. De vergadering verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake het ontslag van de heer Wilhelmus van de Ven als bestuurder, alsook de benoeming van de heer Graham Levinsohn ais bestuurder, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 27 juin 2014

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.07.2013 13297-0466-034
06/02/2013
ÿþ ModWare!11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Un II

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

i



BRUSSEL

25 j25 Jlef2013

Ondernerningsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bedrijfsrevisoren

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 09 januari 2012 Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

1 ste besluit : op de gewone algemene vergadering gehouden op 08 Juni 2012 werd Klynveld Peat Marwick Goerdeler bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Henk Vandorpe, in de hoedanigheid van commissaris van de onderneming - herbenoemd voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar met ingang vanaf het boekjaar afgesloten op 31 december 2011, en eindigend bij de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013.

De algemene vergadering herziet deze beslissing, en benoemt KPMG voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar met ingang vanaf het boekjaar afgesloten op 31 december 2012, en eindigend bij de algemene vergadering die zich zal uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2014.

2de besluit : de vergadering verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissing, hier inbegrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank . van koophandel.

Brussel, 09 janurai 2013

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013
ÿþV beh

aa

Bel Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word ti.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111111

*13009802*

Ondemerningsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) G4S EVENT SECURITY

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 30 november 2012

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door:

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager,

BRUSSEL

07 JAN 2013

Griffie

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door :

De Director ICT & Business Development samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director ICT & Business Development vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Business Unit Director, samen handelend met één van de volgende personen: een Bestuurder, de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Strategic Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Regional Accounts, de Strategic Accounts Director of de Business Unit Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Business Unit Director vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel,

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door :

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Assistant Legal Department.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door :

1) Arbeiderscontracten

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bediendencontracten :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel,

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager, de Payroll Coordinator of de HR Knowledge Manager.

De sociale documenten magen echter ondertekend worden door de Payroll Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Coordinator, afzonderlijk handelend,

H) Ontvangstbewijzen voor aile ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

%

~

a,

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden,

I) Voor alle handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door ;

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennoctschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) in het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel of de Security Officer, afzonderlijk handelend,

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door ;

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door :

De Director 1CT & Business Development, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door : De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director' zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat.

Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de

e

.

...," -Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap

Bestuurders :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools

Dhr. Wilhelmus van de Ven, Catie Casanova 59  Atico 1a - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr, Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director:

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lod, Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager ;

Dhr. Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Mevr, Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director ICT & Business Development :

BVBA Rhimericc, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Pierre Bemaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Schulen

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E Vanderveldéstraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager

Mej. Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Dhr, Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 -1930 Zaventem

Legal Counsel :

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstreat, 8 - 2018 Antwerpen

Dhr. Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mej, Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Business Unit Director Guarding Static, Mobile & Events :

BVBA Now, vertegenwoordigd door dhr. Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A te 2018 Antwerpen

Commercial Director;

BVBA Gielba Consult, vertegenwoordigd door dhr. Bart De Keyser, Baakmeers, 20 -1790 Affligent

Sales Manager Regional Accounts :

Mevr. Ann Knapen, Diesterestraat, 98  3294 Molenstede

Strategic Accounts Director :

Dhr. Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 -1040 Bruxelles

Security Officer:

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

BVBA Corebiz, vertegenwoordigd door dhr. Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 Idegem

Quality Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Contrai Manager :

Dhr. Peter Dick, Eekbuik, 10 - 9840A De Pinte

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 30 november 2012

w/

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor`

l'bho4iden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Moo WORo t1.1

BRUXELLES

a7 JAN 2013

Greffe

111111,11M1,1,11j11



Mo b

11

N° d'entreprise : 0464.550.024

Dénomination

(en entier) : G4S EVENT SECURITY

(en abrégé)

Forme juridique: Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heysel Esplanade -1020 Bruxelles (adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Modification pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 30 novembre 2012

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager.

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

Le Direotor ICT & Business Development, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes,: un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Director 1CT & Business Development pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Le Business Unit Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Regional Accounts, le Strategic Accounts Director ou un Legal Counsel.

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Regional Accounts, le Strategic Accounts Director ou le Business Unit Director, agissant séparément.

En son absence, la signature du Business Unit Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal CounseL

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle de l'Assistant Legal Department,

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par :

1) Les contrats ouvriers

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes: un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager, du Payroll Coordinator ou du HR Knowledge Manager.

Le Payroll Manager, le HR Knowledge Manager et le Payroll Coordinator sont toutefcis habilités à agir séparément pour les documents sociaux.

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée par:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, Ie Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou le Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par :

Le Director 1CT & Business Development et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Contrai, la société est représentée par :

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, te Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

SPRL Ann Cools, représentée par Mme Ann Cools

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Calte Casanova 59  Atico le - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

t

-~

Réservé

au

''Monitéur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

. Volet B - Suite

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -1030

Schaarbeek

Finance & Administration Director :

SPRL Ann Cools, représentée par Madame Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Monsieur Dominique Decoen, Lod, Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Madame Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 -1495 Tilly

Director ICT & Business Development :

SPRL Rhimericc, représentée par Monsieur Jean-Pierre Bemaerts, Kerkstraat, 11 - 3540 Schuten

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director:

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mlle Christine Schouteden, Boetestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Coordinator

Mlle Heidi LagneauX, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legai Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mlle Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overi;se

Business Unit Director Guarding Static, Mobile & Events :

SPRL Now, représentée par Monsieur Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A te 2018 Antwerpen

Commercial Director

SPRL Gíelba Consult, représentée par Monsieur Bart De Keyser, Blakmeers, 20 -1790 Affligera

Sales Manager Regïonal Accounts :

Madame Ann Knapen, Diesterestraat, 98  3294 Molenstede

Strategie Accounts Director :

Monsieur Christian Veriinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

SPRL Corebiz, représentée par Monsieur Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 Idegem

Quality Manager:

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager:

Monsieur Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hemaisteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant la modification des pouvoirs, y compris la signature et le dépôt des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent.

Bruxelles, le 30 novembre 2012

Hendrik Keersmaekers

Mandataire

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

30/01/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen o

2 0 JAN, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van endel Brussel

Ondememingsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 31 oktober 2014 Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

1, De vergadering besluit de heer Graham Levinsohn, gedomicilieerd te Beech House - 60 Woodmansterne Lane - Banstead Village  Surrey - SM7 3HD - England voor een maximum hernieuwbare termijn van 6 jaar te benoemen als bestuurder van de Vennootschap en dit vanaf 01 november 2014. Zijn mandaat zal van rechtswege eindigen op de gewone algemene vergadering gehouden tijdens het jaar 2020.

2, De vergadering verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hemalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake het ontslag van de heer Wilhelmus van de Ven ais bestuurder, alsook de benoeming van de heer Graham Levinsohn als bestuurder, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 31 juli 2014

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 1111111 IIII IINIIIII

*iasavosi* iII

Ondernemingsnr : 0464.550.024.

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming bedrijfsrevisoren

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Gewone Algemene Vergadering van 08 juni 2012

1 7 MUT 201Z

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na beraadslaging, neemt de Algemene Vergadering, unaniem, het volgende besluit

zij herbenoemt Klynveld Peat Marwick Goerdeter bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Henk Vandorpe, in de hoedanigheid van commissaris van de onderneming. De opdracht geldt voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar met ingang vanaf het boekjaar afgesloten op 31 december 2011, en eindigend bij de Algemene Vergadering die zich zal uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekening afgestoten op 31 december 2013.

Brussel, 08 juni 2012

Wim Hemalsteen

Legal Counsel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luit< 13

IV





MONITEI3ftBE~GE BRUSSEL ~~Z

DIRECTION p 2 FEV. 2



0 8 -02- 2012

 «LiELGTSCHI STkATSBtAFS

~ aESTIJl,JIi



Griffie





Ondernemingsnr : 464.550.024

Benaming (voluit) . G4S EVENT SECURITY

(verkort) : *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77Heizel Esplanade

1020 Brussel (Laken)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALSVERHOGING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd;; È notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; i, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & 30 Abbeloos,,

geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, opi ;s achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Vilvoorde de dato negenti

januari tweeduizend en twaalf, éénentwintig bladen één verzending boek 181 blad 49;; :i vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur,;;

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "G4S, s EVENT SECURITY", waarvan de zetel gevestigd is te 1020 Brussel, Buro & Design;;

Center PB 77  Heizel Esplanade, de volgende beslissingen genomen heeft :

I.

Eerste beslissing: Omzetting van het kapitaal in euro

i, De algemene vergadering stelt vast dat het kapitaal dat drie miljoen (3.000.000 BEF);, Belgische Frank bedroeg, na de invoering van de euro, thans vierenzeventigduizend;; i driehonderd achtenzestig euro (¬ 74.368,00) bedraagt.

si Tweede beslissing: Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

De algemene vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen opet

et naam. Zij stelt vast dat de aandelen werden vernietigd en dat de omzetting is gebeurd;;

i door inschrijving in het aandelenregister.

cà il

Eo ss Derde beslissing: Kapitaalsverhoging ,1

°? ; Kapitaalsverhoging .

i De algemene vergadering besluit tot aanvaarding van een inbreng in cash geld tenu ü belope van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) in de vennootschap, waarvan;, !tweehonderdzevenenveertig euro tachtig cent (¬ 247.80) dient tot verhoging van het.,

e ss kapitaal, om het te brengen vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro (EiCà

; 74.368,00) op vierenzeventigduizend zeshonderdvijftien euro tachtig cent (¬ ; 74.615,80), tegen uitgifte van één nieuw aandeel, zonder vermelding van de nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als ders i, bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf;; ü haar creatie, en waarbij het saldo zal worden geboekt als uitgiftepremie op eens; onbeschikbare reserve " Uitgiftepremie."

Dit nieuw aandeel wordt uitgegeven tegen de fractiewaarde van; tweehonderdzevenenveertig euro tachtig cent (¬ 247,80). Dit bedrag wordt verhoogd;,

met een uitgiftepremie van een driehonderdnegenennegentigduizendsi

,.

;_zea!eohonder-dtviee nvijitige_ur_o_twintig_c_ent_(e_399.7.52,2(1)r__ __= __-:--_____-- _,-____ 11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Aldus is de inschrijvingsprijs voor ieder nieuw aandeel vastgesteld op vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00).

Op dit nieuw aandeel wordt onmiddellijk in geld ingeschreven. Dit aandeel en de uitgiftepremie wordt geheel volgestort op het ogenblik van de inschrijving.

Vierde beslissing

Verzaking voorkeurrecht

Op dit ogenblik is de aandeelhouder van de vennootschap vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering, met name G4S BELGIUM NOMINEE, vertegenwoordigd door de heer Hendrik KEERSMAEKERS, geboren te Schoten op 15 oktober 1972, nationaal nummer 72.10.15-063.02, wonend te 2018 Antwerpen, Juliaan Dillensstraat 8, overeenkomstig de volmacht, tussengekomen.

Die verklaart volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van haar medeaandeelhouder en die verklaart, individueel en op uitdrukkelijke, op onherroepelijke en formele wijze, te verzaken aan haar voorkeurrecht en op haar uitvoeringsdatum bepaald in artikelen 592 en 593 van het Wetboek van vennootschappen, ten voordele van de onderschrijver hierna aangeduid.

Vijfde beslissing

Inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik komt tussen, de volgende aandeelhouder, vermeld in de samenstelling van de algemene vergadering, met name G4S SECURE SOLUTIONS, vertegenwoordigd door de heer Hendrik KEERSMAEKERS, voornoemd, overeenkomstig de volmacht. Deze na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap.

Zij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op het enig nieuw aandeel, a pari van tweehonderdzevenenveertig euro tachtig cent (¬ 247,80), te verhogen met een uitgiftepremie van driehonderdnegenennegentigduizend zevenhonderdtweeënvijftig euro twintig cent (¬ 399.752,20), hetzij vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00). Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00)

Zesde beslissing

Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op vierenzeventigduizend zeshonderdvijftien euro tachtig cent (¬ 74.615,80) en is vertegenwoordigd door driehonderdeneen (301) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Zevende beslissing

Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare reserve.

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij tweehonderdzevenenveertig euro tachtig cent (¬ 247,80), verschil dat aldus driehonderdnegenennegentigduizend zevenhonderdtweeënvijftig euro twintig cent (¬ 399.752,20) bedraagt, te boeken op de reserve `Uitgiftepremie".

De uitgiftepremie zal bij haar ontstaan op het passief van de balans van G4S EVENT SECURITY worden vermeld onder het eigen vermogen, op de rekening "Uitgiftepremie" Deze rekening blijft onbeschikbaar en vormt, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden en kan alleen worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

Achtste beslissing_

Volmachten

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering

van wat voorafgaat.

Negende Beslissing

De algemene vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen te beslissingen en ze te hernummeren,herformuleren en te coordineren overeenkomstig de Wet op de Corporate Governance en het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering stelt de navolgende statuten vast van de naamloze vennootschap

"NAAM  JURIDISCHE VORM

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. De naam luidt "G4S EVENT SECURITY".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelformulierén en andere documenten die van de vennootschap uitgaan, zullen deze naam moeten bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de initialen "NV". Ze moeten ook de nauwkeurige aanduiding bevatten van de zetel van de vennootschap, gevolgd door het ondernemingsnummer en door de aanduiding van de zetel van de rechtbank binnen welke ambtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft.

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Brussel, Buro&Design Center PB 77-Heizel Esplanade.

Hij kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur die over alle bevoegdheden beschikt teneinde op authentieke wijze de wijziging van de statuten vast te stellen die hieruit voortvloeit.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, uitbatingszetels, bijkantoren, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen in België of in het buitenland vestigen.

DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel :

alle diensten van dag- en nachtwacht en beveiliging waaronder begrepen:

- toezicht op en bescherming van roerende goederen en onroerende goederen,

- bescherming van personen,

- toezicht op en bescherming bij vervoer van goederen,

- beheer van alarmcentrales,

- beheer van camerasystemen op afstand,

- het geven van opleidingen en cursussen voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

De vennootschap mag alle roerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven huren en verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bijl et Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaannemingen in het algemeen, en in de uitbating van alle intellectuele rechten die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen voor derden op gelijk welke wijze met inbegrip van de hypotheekstelling.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland door middel van inbreng, fusie, inschrijving,borgstelling of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, industriële en financiële handelingen mogen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering die besluiten neemt

zoals inzake statutenwijziging.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een bedrag van vierenzeventigduizend zeshonderd vijftien euro tachtig cent (¬ 74.615,80), het is vertegenwoordigd door driehonderdeneen (301) deelbewijzen op naam, zonder vermelding van nominale waarde; elk deelbewijs vertegenwoordigt één/driehonderdste en één (1/301ste)van het maatschappelijk vermogen. Het kapitaal is volledig volgestort.

AANDELEN MET OF ZONDER STEMRECHT

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht. Bij uitgifte van aandelen zonder stemrecht door omzetting van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht, is de raad van bestuur gemachtigd om het maximum aantal aandelen vast te stellen dat voor omzetting in aanmerking komt en om de voorwaarden van de omzetting vast te stellen.

WINSTSEWIJZEN

Uitgifte. - Er kunnen winstbewijzen worden uitgegeven.

Rechten - De winstbewijzen verlenen :

- het recht op een dividend;

- het stemrecht binnen de wettelijke grenzen;

- een recht in de verdeling van de vereffeningstegoeden;

Overdracht - De winstbewijzen kunnen niet eerder overgedragen worden dan tien dagen na de neerlegging van de tweede jaarrekening na hun uitgifte. Totdat die termijn verstreken is, kunnen zij alleen worden overgedragen bij authentieke akte of bij onderhands geschrift, betekend aan de vennootschap binnen één maand na de overdracht, een en ander op straffe van nietigheid. In de akten betreffende de overdracht van die aandelen wordt vermeld van welke aard zij zijn, op welke datum zij uitgegeven zijn en welke voorwaarden voor hun overdracht gesteld zijn.

VERHOGING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal mag worden verhoogd door een besluit van de algemene vergadering die beslist volgens de voorschriften gesteld voor de wijziging van de statuten.

Het is de vennootschap verboden om rechtstreeks of onrechtstreeks op haar eigen kapitaalverhoging in te tekenen, onder voorbehoud van artikel 585, § 2, van het Wetboek van vennootschappen.

Bij elke kapitaalverhoging stelt de raad van bestuur het bedrag en de uitgiftevoorwaarden voor de nieuwe aandelen vast, tenzij de algemene vergadering hier zelf over beslist.

Wanneer een uitgiftepremie wordt voorzien bij de kapitaalverhoging, moet het bedrag van de premie volgestort worden bij de inschrijving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOORKEURRECHT OP INSCHRIJVING VAN HET KAPITAAL

A. Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de aandelen in principe bij voorkeur aangeboden aan de aandeelhouders in verhouding van het aantal effecten dat zij bezitten op het ogenblik van de uitgifte.

B. Indien bij het verstrijken van de intekenperiode niet op alle aandelen op onherroepelijke wijze is ingetekend, kan hierop worden ingetekend door derden, behalve tenzij de raad van bestuur heeft besloten dat de aandeelhouders die reeds gebruik hebben gemaakt van hun voorkeurrecht, hierop zullen kunnen inschrijven in verhouding van hun aandelen tot het kapitaal.

C. Houders van aandelen zonder stemrecht hebben eveneens een voorkeurrecht en dit, zowel bij uitgifte van aandelen met stemrecht als zonder stemrecht, behoudens toepassing van de situatie die voorzien is in artikel 592, alinea 2, van het Wetboek van vennootschappen.

D. Houders van converteerbare obligaties of warrants kunnen de omzetting van hun effecten bekomen of hun recht uitoefenen en eventueel aan de nieuwe uitgifte deelnemen als aandeelhouder, in de mate dat dit recht toekomt aan de oude aandeelhouders.

E. De algemene vergadering die beslist zoals inzake statutenwijziging, kan in het belang van de vennootschap en met eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het voorkeurrecht beperken of opheffen.

F. De raad van bestuur heeft, in ieder geval, mits eerbiediging van de wettelijke bepalingen en tegen de voorwaarden die zij voorstelt, de mogelijkheid om met derden overeenkomsten af te sluiten teneinde de intekening op uit te geven aandelen geheel of gedeeltelijk te verzekeren.

VIERMINDERING VAN HET KAPITAAL

Tot een vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering die beslist volgens de voorschriften gesteld voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproepingen wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

Bij kapitaalvermindering ter aanzuivering van een geleden verlies of om een reserve te vormen tot dekking van een voorzienbaar verlies, kan het kapitaal verminderd worden tot beneden het wettelijk minimum bedrag. Dit besluit heeft echter eerst gevolg op het ogenblik dat het kapitaal zal verhoogd worden tot een niveau dat ten minste even hoog is als wettelijk minimum.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de vennootschapszetel wordt een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het voornoemde register, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden, zij kan ook geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen voorgeschreven door artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN

De effecten zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een effect in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de rechten desaangaand uitgeoefend door de vruchtgebruiker. UITGIFTE VAN OBLIGATIES EN WARRANTS

1, De vennootschap kan op ieder ogenblik obligaties aanmaken en uitgeven, zowel hypothecaire als andere, andere dan diegene die zijn voorzien onder punt 2 hierna, bij besluit van de raad van bestuur die de uitgiftevoorwaarden vaststelt.

2. De in aandelen converteerbare obligaties en warrants worden uitgegeven ingevolge een besluit van de algemene vergadering die beslist zoals inzake statutenwijziging of door de raad van bestuur in het kader van het toegestane kapitaal; de algemene vergadering is in ieder geval uitsluitend bevoegd voor de uitgifte van warrants die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

voorbehouden zijn in hoofdzaak aan een of meer welbepaalde personen andere dan leden van het personeel van de vennootschap of van een of meer van haar dochtervennootschappen.

3. Bij uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, genieten de aandeelhouders van een voorkeurrecht overeenkomstig de artikelen 592 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

4. De overdracht van obligaties of andere effecten die door de vennootschap zijn uitgegeven, onder welke vorm ook, wordt onderworpen aan de regels die voorzien zijn in artikel 16 van de statuten.

5. De obligaties of andere effecten aan toonder worden om geldig te zijn ondertekend door twee bestuurders. Deze handtekeningen mogen vervangen worden door naamstempels.

INKOOP OF INPANDNAME VAN EIGEN AANDELEN DOOR DE VENNOOTSCHAP

1. De vennootschap kan haar eigen aandelen, winstbewijzen of certificaten die erop betrekking hebben verkrijgen of in pand nemen, met eerbiediging van de wettelijke voorwaarden, ingevolge een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de in artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorschriften inzake quorum en meerderheid; de algemene vergadering stelt de voorwaarden voor de verwerving vast.

De voorwaarden voor de vervreemding van die aandelen, winstbewijzen of certificaten worden vastgesteld door de algemene vergadering die beslist volgens dezelfde voorwaarden.

2. De raad van bestuur mag de effecten waarvan sprake onder 1 verwerven wanneer deze verwerving noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden. Deze machtiging is gedurende drie jaar geldig, te rekenen vanaf de bekendmaking van deze statuten; zij kan voor dezelfde termijnen worden verlengd bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de in artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorschriften inzake quorum en meerderheid.

In dat geval moet de algemene vergadering volgend op de verwerving door de raad van bestuur worden ingelicht over de redenen en het doel van de verkrijgingen, het aantal en de nominale waarde of, bij gebreke ervan, de fractiewaarde van de verkregen effecten, het aandeel van het geplaatste kapitaal dat zij vertegenwoordigen en hun vergoeding.

3. Zolang die effecten tot het vermogen van de vennootschap behoren, worden de daaraan verbonden stemrechten geschorst.

WEDERINKOOP VAN AANDELEN ZONDER STEMRECHT

Bij uitgifte van aandelen zonder stemrecht, kan de vennootschap de wederinkoop eisen van, hetzij al haar eigen aandelen zonder stemrecht, hetzij bepaalde soorten ervan, waarbij elke soort wordt omschreven op basis van de uitgiftedatum. De wederinkoop van een aandelensoort zonder stemrecht moet betrekking hebben op alle aandelen van die soort

Het besluit tot wederinkoop wordt door de algemene vergadering genomen met inachtneming van de in artikel 626 van het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorschriften.

De aandelen zonder stemrecht die zo worden wederingekocht worden vernietigd en het kapitaal wordt van rechtswege verminderd.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders; de algemene vergadering van aandeelhouders benoemt hen voor hoogstens zes jaar en kan hen steeds ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Evenwel, wanneer de vennootschap werd opgericht door twee personen of wanneer, tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders, is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, dit tot op de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op voorstel van de raad van bestuur kan de algemene vergadering de eretitel van hun functies verlenen aan de voormalige bestuurders van de vennootschap; wanneer hij het nuttig acht, kan de voorzitter van de raad van bestuur de ere-bestuurders uitnodigen om deel te nemen aan de vergaderingen van de raad, echter slechts met raadgevende stem.

Indien een rechtspersoon beheerder of lid van het directiecomité benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn (hun) benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

VOORZITTERSCHAP VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter en, in voorkomend geval, een onder-voorzitter. Bij gebrek hieraan zullen de functies van voorzitter uitgeoefend worden door de bestuurder die aangeduid is door zijn collega's.

BIJEENROEPING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of, indien deze verhinderd is, van de ondervoorzitter of van een bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of telkens tenminste twee bestuurders hierom verzoeken.

De bijeenroepingen geschieden schriftelijk of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten laatste vierentwintig uur voor de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid; in deze laatste situatie worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in het oproepingsbericht of in het verslag van de vergadering.

De vergaderingen hebben plaats op de dag, het uur en de plaats die in de bijeenroepingen worden vermeld.

BERAADSLAGINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

1. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan een van zijn collega's volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht dient schriftelijk te zijn of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft. In dat geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Een bestuurder kan hoogstens één collega vertegenwoordigen.

Een bestuurder kan eveneens, maar slechts indien de helft van de leden van de raad van bestuur in persoon aanwezig zijn, zijn mening schriftelijk laten kennen en zijn stem schriftelijk uitbrengen of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft. Wanneer een beraadslaging vereist is, mag deze de vorm nemen van een telefonische conferentie of een videoconferentie. De verslagen dienen de technische middelen nauwkeurig te vermelden.

2. Wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

3. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Evenwel, indien de raad van bestuur twee leden telt, is de stem van diegene die de raad voorzit niet meer beslissend, tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

4. Er wordt verwezen naar artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in geval van belangenconflict.

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

HET DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, evenals het bestuur van het geheel of een deel van de sociale zaken toevertrouwen:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bijliét 1 ëlgisdi Staatsblad - ib1O27 i 12 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad \y"

mod 11.1

- ofwel aan een of meer van zijn leden die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen;

- ofwel aan een of meer directeurs of gevolmachtigden van binnen of buiten de raad. Iri geval van het gelijktijdig bestaan van meerdere algemene bevoegdheidsdelegaties stelt de raad van bestuur de respectievelijke bevoegdheidstoewijzingen vast.

De raad van bestuur en de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere machten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad kan de lastgevingen verleend aan de personen die in de voorgaande alinea's zijn vermeld op elk ogenblik ontslaan.

Hij stelt de toekenningen en verloning vast voor de personen aan wie hij bevoegdheden heeft toevertrouwd; deze uitkeringen kunnen vast of variabel zijn.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP BIJ HAAR HANDELINGEN EN IN RECHTE

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door :

- twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerde bestuurder;

- binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden die hen werden

overgedragen, door de gedelegeerde voor dit bestuur;

-- door twee leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden in het kader van

de uitvoering van de beslissingen genomen door het directiecomité.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers

binnen de grenzen van hun volmacht.

VERGOEDING

Het ambt van bestuurder wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

AANSPRAKELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS

De bestuurders, de leden van het directiecomité en de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn aansprakelijk, tegenover de vennootschap, voor de uitvoering van hun lastgeving en voor de fouten die zij hebben begaan bij hun bestuur.

De beheerders en de leden van het directiecomité zijn hoofdelijk aansprakelijk, hetzij tegenover de vennootschap, hetzij tegenover derden, voor elke schade die het gevolg is van een inbreuk op de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen of van deze statuten.

SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering is samengesteld uit alle houders van aandelen; dezen kunnen hun stem ofwel zelf uitbrengen, ofwel door een lasthebber, mits eerbiediging van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De houders van aandelen zonder stemrecht worden tot de algemene vergaderingen toegelaten. Zij hebben het recht om aan de stemming deel te nemen in de gevallen die voorzien zijn in artikel 39 van deze statuten.

BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

1. De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

2. De vergadering kan buitengewoon bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen op vraag van de aandeelhouders die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproeping wordt vermeld.

34 BIJEENROEPING VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

1. De algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone, vergadert na bijeenroeping door de raad van bestuur of door de commissaris(sen), als er zijn.

2. De oproepingen vermelden de agenda en worden gedaan door middel van aankondigingen die worden geplaatst :

a) ten minste acht dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad;

b) tweemaal, met een tussentijd van ten minste acht dagen en de tweede maal ten minste acht dagen voor de vergadering, in een landelijk verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagenbï 7iét Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

een brief gezonden. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs' te worden overgelegd.

Wanneer aile aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

3. De agenda geeft de te behandelen onderwerpen aan.

4. De oproepingen voor de jaarvergadering vermelden verplicht als onderwerpen op de agenda, de beraadslaging over de verslagen over het bestuur en van de commissarissen, de beraadslaging en goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting van de bestuurders en de commissarissen, de herverkiezing en de vervanging van bestuurders en commissarissen die uittreden of ontbreken.

VERTEGENWOORDIGING

Elke houder van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze alle voorschriften die voorgeschreven zijn om toegelaten te worden tot de algemene vergadering heeft nageleefd.

Rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen aandeelhouder is; de minderjarigen, zij die onder gerechtelijk raadsman zijn geplaatst of andere onbekwamen handelen door middel van hun wettelijke vertegenwoordigers. Medeëigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, de schuldeisers en schuldenaars-borgstellers moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

De raad van bestuur kan de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat deze zouden neergelegd worden op de door haar aangeduide plaats en binnen de door haar vastgestelde termijn.

Het verzoek tot verlening van een volmacht en het openbaar verzoek tot verlening van volmacht zijn onderworpen aan de verplichte vermeldingen en voorwaarden die voorzien zijn in artikelen 548 en 549 van het Wetboek van vennootschappen.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij gebrek hieraan door de vice-voorzitter of bij gebrek hieraan door een bestuurder die hiertoe is aangeduid door zijn collega's. In geval van afwezigheid of verhindering van de voormelde personen, wordt de vergadering voorgezeten door een aandeelhouder die aanwezig is en bereid is om te worden aangeduid door de vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan.

De vergadering kiest onder de aandeelhouders twee stemopnemers, indien het aantal aanwezige aandeelhouders het toelaat.

De bestuurders vervolledigen het bureau.

HET STEMRECHT

1. Elk aandeel geeft recht op één stem.

2. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben recht om deel te nemen aan de stemming in de gevallen die voorzien zijn in artikel 481 van het Wetboek van vennootschappen. In dergelijke hypothese, oefenen zij hun stemrecht uit volgens de voorwaarden die voorzien zijn in artikel 541 van voornoemd Wetboek.

3. In toepassing van de artikelen 442, § 1, 461, 541, 585, § 1, 622, § 1, 631, § 1, en 632 van het Wetboek van vennootschappen en van de wet van twee maart negentienhonderd negenentachtig, kan het stemrecht van de effecten die door die bepalingen worden bedoeld, geschorst worden.

4. Stemovereenkomsten tussen aandeelhouders zijn geldig, ter uitzondering van de overeenkomsten die bedoeld zijn in artikel 551, § 1, alinea 3, van het voornoemde Wetboek; de stemmen die zijn uitgebracht op de algemene vergadering, op grond van overeenkomsten die nietig zijn, zijn nietig overeenkomstig het voornoemde artikel 551, § 3.

BERAADSLAGINGEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

1. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders tegenwoordig zijn en eenparig akkoord gaan om over nieuwe punten te beraadslagen, of behoudens de situatie waarin uitzonderlijke omstandigheden die nog ongekend waren op het ogenblik van de bijeenroeping, vereisen dat er een besluit wordt genomen in het belang van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen-li j Eet Bélgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mal 11.1

2. De houders van aandelen zullen aan de stemming kunnen deelnemen indien zij de voorschriften van artikel 37 van de statuten hebben nageleefd.

3. De stemming geschiedt door handopsteking en naamafroeping, door ondergetekende of onder elektronische vorm biljetten, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

4. Behoudens in de gevallen die de wet of deze statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen zonder rekening te houden met de onthoudingen, ongeacht het aantal effecten dat op de vergadering vertegenwoordigd is. Indien, bij een benoeming, geen enkele kandidaat een meerderheid van stemmen heeft bekomen, gaat men over tot een herstemming tussen de kandidaten die de meeste stemmen hebben bekomen. Bij gelijkheid van stemmen bij de herstemming, is de oudste kandidaat verkozen.

5. Om de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid te bepalen, wordt er geen rekening gehouden met de aandelen waarvan het stemrecht geschorst is en ook niet met de aandelen zonder stemrecht, behoudens de gevallen waarin voor hen wel een stemrecht is voorzien.

6. De aandeelhouders mogen, met eenparigheid van de stemmen, schriftelijk al de beslissingen nemen die aan de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten verleend worden. De dragers van obligaties, houders van warrants of van certificaten uitgegeven met de medewerking van de vennootschap, mogen kennisnemen van deze beslissingen.

BIJZONDERE MEERDERHEID

1. Wanneer de vergadering te beslissen heeft over een kapitaalverhoging of een kapitaalvermindering, een fusie of splitsing van de vennootschap, de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, de vervroegde ontbinding of elke andere statutenwijziging, kan hierover slechts beraadslaagd en besloten worden wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen.

2. Heeft het besluit echter betrekking op de verkrijging van eigen aandelen door de vennootschap, de wijziging van het doel van de vennootschap, de wijziging van de respectievelijke rechten die aan verschillende soorten effecten verbonden zijn, de vervroegde ontbinding van de vennootschap wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het kapitaal van de vennootschap of de omvorming van de vennootschap, dan is de vergadering slechts geldig samengesteld en kan men slechts besluiten mits eerbiediging van de aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden die voorzien zijn in de artikelen 620, 559, 560, 633 en 781 van het Wetboek van vennootschappen.

VERBINDEND KARAKTER VAN DE BESLUITEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De besluiten van de algemene vergadering, die werden genomen overeenkomstig de wet en de statuten, verbinden alle aandeelhouders, zelfs zij die afwezig waren of tegenstemden.

DE JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op deze laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur een inventaris evenals de jaarrekening overeenkomstig de wet op. Het jaarverslag bevat een commentaar op de jaarrekening, alsook de gegevens en de aanwijzingen voorzien door artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen. De commissarissen stellen over de jaarrekeningen een schriftelijk en omstandig verslag op. De raad van bestuur overhandigt de stukken een maand voor het verloop van de wettelijke termijn binnen welke het verslag moet ingediend worden als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de commissarissen vermeldt nauwkeurig wat voorzien is in artikel 144 van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder :

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BíjTágëïï bij het T{élgiscliStaatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1° hoe zij hun controletaak hebben verricht en of zij de opheldering en inlichtingen' hebben gekregen die zij hebben gevraagd;

2a of de boekhouding is gevoerd en jaarrekening is opgesteld in overeenstemming met de wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften die daarop toepasselijk zijn;

3° of naar hun oordeel de jaarrekening een getrouw beeld geeft van het vermogen, van de financiële toestand en van de resultaten van de vennootschap;

4° of het jaarverslag de door de artikelen 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen vereiste inlichtingen bevat en in overeenstemming is met de jaarrekening;

5° of de winstbestemming die aan de vergadering wordt voorgelegd, in overeenstemming is met het Wetboek van vennootschappen;

6° of ze geen kennis hebben van verrichtingen of beslissingen in strijd met de statuten of met het Wetboek van vennootschappen.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders, de houders van obligaties of warrants, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven in de zetel van de vennootschap kennis nemen : 1° van de jaarrekening;

2° in voorkomend geval, van de geconsolideerde jaarrekening;

3° van de lijst van de aandeelhouders die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

4° van de lijst van openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

5° van het jaarverslag en van het verslag van de commissarissen.

De jaarrekening, alsook het jaarverslag en het verslag van de commissarissen worden ter beschikking gesteld overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

STEMMING OVER DE JAARREKENING EN KWIJTING

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen) en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van deze laatste, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de balans, en, wat de extra-statutaire verrichtingen of de verrichtingen in strijd met het Wetboek van vennootschappen betreft, wanneer deze nauwkeurig zijn aangegeven in de oproeping.

VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt voorafgenomen :

- vijf procent voor de wettelijke reserve; deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; de verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken;

Indien de voor dat boekjaar uitkeerbare winst onvoldoende is, is het bevoorrecht dividend niet inbaar;

Het saldo zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering er heeft aan gegeven bij meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

VERLIES VAN HET KAPITAAL / ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald Is tot minder dan de helft van het kapitaal van de vennootschap, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat ter beschikking van de aandeelhouders wordt gehouden, overeenkomstig de wet.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één vierde van het kapitaal van de vennootschap, wordt de ontbinding uitgesproken wanneer zij door één vierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen is goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumkapitaal, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vórderen; deze kan een termijn toestaan aan de vennootschap om haar toestand te regulariseren.

VEREFFENING -- VERDELING

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, zorgen de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, voor de vereffening; bij gebrek aan zulke benoeming, geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) hiertoe over de meest uitgebreide machten die toegekend zijn door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, in voorkomend geval, de vergoeding voor de vereffenaar(s).

De vereffenaars of, in voorkomend geval, de bestuurders die gelast zijn met de vereffening, vormen een college dat beslist met toepassing van de regels die gebruikelijk zijn voor de beraadslaging en besluitvorming in vergaderingen.

Elk jaar legt (leggen) de vereffenaar(s) de jaarrekening voor aan de algemene vergadering met opgave van de redenen waarom de vereffening nog niet is afgesloten. Zij dienen de jaarrekening op te stellen; deze jaarrekening dient te worden voorgelegd aan de algemene vergadering en binnen de dertig dagen te rekenen vanaf de algemene vergadering te worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, overeenkomstig artikel 193 van het Wetboek van vennootschappen,

De vergaderingen worden bijeengeroepen en voorgezeten door de vereffenaar(s) op de wijze zoals dit voorzien is in deze statuten.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zullen bij de eerste jaarvergadering die volgt op de aanvang van hun functie, aan de algemene vergadering verzoeken om kwijting te verlenen aan de laatste bestuurders.

Na aanzuivering van alle schulden en van alle kosten en lasten van de vereffening of de consignatie van de nodige sommen hiertoe, dient het netto-actief eerst om het gestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen te vergoeden; dit kan geschieden in geld of in effecten.

Indien niet op alle aandelen op gelijke wijze is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens te verdelen, rekening houden met deze situatie en eerst het evenwicht herstellen door alle aandelen op een absoluut gelijke voet te stellen, hetzij door aanvullende stortingen te vragen lastens de aandelen waarop onvoldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande uitkeringen in het voordeel van de aandelen waarop meer werd gestort. Indien er geen aandelen zonder stemrecht zijn, wordt het saldo gelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Als er aandelen zonder stemrecht bestaan, dient het netto-actief bij voorrang aangewend te worden voor de terugbetaling van de inbreng in het kapitaal, in voorkomend geval verhoogd met de uitgiftepremie, betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Het saldo zal vervolgens aangewend worden voor de terugbetaling van de inbreng in het kapitaal, in voorkomend geval verhoogd met de uitgiftepremie, betreffende de aandelen met stemrecht.

Het overschot van de vereffening zal op gelijke wijze verdeeld worden tussen de houders van de aandelen van beide categorieën.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap neer : een verslag omtrent het beheer van de vennootschapsgoederen alsmede de rekeningen, samen met de stukken tot staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris, beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. De vergadering hoort, in voorkomend geval, het verslag van de commissaris en beslist over de ontlasting van de vereffenaars."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bilagen bij ïïé Belgisch Staatsblad -16/0272012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

1

1 T Y

mod 11.1

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4,

15/02/2012
ÿþift5 et WB~

*iaos~sis*

Mod 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

q 2 FEB 24121

ERIeriLLEG

Greffe

N9 d'entreprise : 464.550.024

Dénomination (en entier) : G4S EVENT SECURITY

11

(en abrégé):

Forme juridique :société anonyme

Siège :Buro & Design Center PB 77Heizel Esplanade

1020 Brussel (Laken)

Objet de l'acte : MODIFICATION DES STATUTS - MODIFICATION DU CAPITAL EN EURO AUGMENTATION DE CAPITAL

D'un acte reçu devant le notaire Jo ABBELOOS, à Vilvoorde, en date du vingt-huit ?décembre deux mille onze, enregistré comme suit : "Geregistreerd te Vilvoorde dd.i negen januari 2012, éénentwintig bladen, één verzending, Boek 181, Blad 49, Vak 16.? Ontvangen : Vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend Inspecteur", il? paraît que l'assemblée générale extraordinaire s'est tenue de la société anonyme "G4S? EVENT SECURITY" ayant son siège à 1020 Bruxelles, Buro & Design Center PB 77 Heizel Esplanade et a pris les décisions suivantes

Première resolution: Transformation du capital en euro

L'assemblée générale constate que le capital, qui s'élevait à trois millions Francs Belges? ° (3000.000 BEF), après l'introduction de l'euro s'élève actuellement à soixante-quatorze; mille trois cent soixante-huit euros (¬ 74.368,00).

Deuxième resolution: Conversion dees titres au porteur en titres nominatives L'assemblée décide de convertir les titres au porteur en titres nominatives. Elle constate que les titres au porteur ont été détruites et que la conversion s'est réalisée par; 'i inscription dans le régistre des actionnaires.

Troisiëme decision: Augmentation de capital.

Augmentation de capital

L'assemblée générale décide d' accepter un apport en société en espèces, ài concurrence de quatre cents mille euros (¬ 400.000,00), dont mille euros (¬ 1.000,00) pour l'augmentation de capital, afin de le porter de soixante-quatorze mille trois cent?, soixante-huit euros (¬ 74.368,00) à soixante-quatorze mille six cent quinze euros;; quatre-vingts cents (¬ 74 615,80), avec émission d'une action nouvelle, sans mention:; de valeur nominale, du même type et jouissant des mêmes droits et avantages que les i? actions existantes et participant aux résultats de la société à partir de sa création, etc; dont le solde sera affecté comme prime d'émission à une réserve indisponible «Primei d'émission».

Cette action nouvelle sera émise au pair comptable de deux cent quarante-sept euros?; quatre-vingts cents (¬ 247,80), montant majoré d'une prime d'émission fixée à trois;? cent quatre-vingt-dix-neuf mille sept cent cinquante euros vingt cents (¬ 399.750,20), de sorte que le prix de souscription de cette action nouvelle est fixé à quatre cents mille;,

euros (C 400.000,00). :,

Cette action nouvelle sera immédiatement souscrite en espèces. Cette action et la prime d'émission est entièrement libérée à la souscription.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

Réservé

eau

Moniteur

belge

7\5_

Quatrième résolution

Renonciation au droit de préférence

A l'instant, intervient I' actionnaire suivant, dont question dans la composition de l'assemblée, à savoir G4S BELGIUM NOMINEE représentée par monsieur Hendrik KEERSMAEKERS, né à Schoten le 15 octobre 1972, numéro national 72.10.15-063.02, demeurant à 2018 Antwerpen, Juliaan Dillenstraat 8, en vertu de la procuration.

Laquelle déclare avoir parfaite connaissance de la présente augmentation de capital, du délai d'exercice de la souscription, des informations financières et comptables de l'opération et des conséquences financières résultant de la renonciation au droit de préférence au profit de sa coactionnaire et déclare renoncer, individuellement et de

manière expresse formelle et irrévocable, à son droit de préférence et à son délai d'exercice prévus par les articles 592 et 593 du Code des sociétés au profit du souscripteur ci-après désigné.

Cinquième résolution

Souscription et libération

Aux présentes intervient l'actionnaire suivante, repris dans la composition de l'assemblée, à savoir G4S SECURE SOLUTIONS, représentée par monsieur Hendrik KEERSMAEKERS, prénommé, en vertu de la procuration.

Laquelle après avoir entendu lecture de tout ce qui précède, déclare avoir parfaite connaissance des statuts et de la situation financière de la présente société.

Elle déclare ensuite souscrire la seule action nouvelle en espèces, au pair comptable de deux cent quarante-sept euros quatre-vingts cents (¬ 247,80), à augmenter avec une prime d'émission de trois cent quatre-vingt-dix-neuf mille sept cent cinquante-deux euros vingt cents, soit pour quatre cents mille euros (¬ 400.000,00).

La société a dès à présent du chef de l'augmentation de capital à sa disposition une somme quatre cents mille euros (¬ 400.000,00).

Sixième résolution

Constatation de la réalisation effective de l'augmentation de capital

Tous les membres de l'assemblée requièrent le notaire soussigné d'acter que l'augmentation de capital est intégralement souscrite, que chaque action nouvelle est entièrement libérée et que le capital est ainsi effectivement porté à soixante-quatorze mille six cent quinze euros quatre-vingts cents (¬ 74.615,80) et est représenté par trois cent un (301) actions, sans mention de valeur nominale.

Septième résolution

Affectation de la prime d'émission à une réserve indisponible

L'assemblée décide d'affecter la différence entre le montant de la souscription, soit quatre cents mille euros (C 400.000,00), et la valeur de l'augmentation de capital, soit cieux cent quarante-sept euros quatre-vingts cents (C 247,80), différence s'élevant donc à trois cent quatre-vingt-dix-neuf mille sept cent cinquante-deux euros vingt cents (C 399.752,20), à une réserve «Prime d'émission».

Cette prime d'emission sera, à l'émission, portée dans les capitaux propres au passif du bilan de G4S EVENT SECURITY à un compte "prime d'émission" Ce compte reste indisponible et constitue, au même titre que le capital social, la garantie des tiers en ne peut être réduit qu'en exécution d'une décision régulière de l'assemblée générale prise conformément aux dispositions du Code des Sociétés applicables aux modifications des statuts.

Jluitième résolution

Pouvoirs

L'assemblée confère tous pouvoirs au conseil d'administration pour l'exécution des

résolutions prises sur les objets qui précèdent.

Neuvième résolution:

L'assemblée générale décide de modifier renuméroter, et coordonner les statuts afin de les mettre en accord avec les résolutions prises et les dispositions de la loi sur le Corporate Governance et le Codes des Sociétés.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto ; Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mal 11.1

Réservé

eau

Moniteur

belge

Elle arête comme les statuts de la société anonyme :

"DÉNOMINATION  FORME JURIDIQUE

La société adopte la forme d'une société anonyme. Elle est dénommée "G4S EVENT SECURITY".

Tous les actes, factures, annonces, publications, lettres, notes de commande et autres documents émanant de la société devront contenir cette dénomination, précédée ou suivie immédiatement de la mention "société anonyme" ou des initiales "SA". Ils devront contenir également l'indication précise du siège de la société, suivis du numéro d'entreprise, ainsi que l'indication du siège du tribunal dans le ressort territorial duquel la société a son siège social.

SIEGE SOCIAL

Le siège social est établi à 1020 Bruxelles, Buro& Design Center PB 77- Heizel Esplanade

II peut être transféré en tout autre endroit à Belgique par simple décision du conseil d'administration qui a tous pouvoirs aux fins de faire constater authentiquement la modification des statuts qui en résulte.

La société peut établir, par simple décision du conseil d'administration, des sièges administratifs, sièges d'exploitation, succursales, dépôts, représentations ou agences en Belgique ou à l'étranger.

OBJET SOCIAL

La société à pour objet:

tous les services de garde de jour et de nuit, et de protection, ce qui comprend:

- surveillance et protection de biens meubles et immeubles,

- protection de personnes,

- surveillance et protection lors du transport de biens,

- gestion de centrales d'alarmes,

- gestion à distance de systèmes de caméras,

- formations et cours autant pour compte propre que pour compte de tiers.

La société peut en outre faire tout ce qui peut contribuer de manière directe ou indirecte au sens le plus large du terme à la réalisation de son objet.

La société peut acquérir, louer et donner en location, fabriquer, céder ou échanger tous les biens meubles, matériel et équipements, et plus généralement peut exercer toutes les transactions commerciales, industrielles ou financières, qui sont en rapport direct ou indirect avec son objet social, y compris la sous-traitance en général, et l'exploitation de tous les droits intellectuels qui s'y rapportent. Elle peut acquérir tous les biens meubles comme investissement, même si ceux-ci ne sont, ni directement, ni indirectement, en rapport avec l'objet social de la société.

La société peut assurer l'administration d'autres sociétés.

La société peut, de quelque manière que ce soit, se constituer caution pour des tiers, y compris constituer des hypothèques.

Cette énumération est seulement énumérative et non limitative.

La société peut, aussi bien en Belgique qu'à l'étranger, par le biais d'apport, de fusion, de souscription, de cautionnement ou d'autre manière, acquérir une participation dans toutes les entreprises, associations ou sociétés, qui aspirent à un objet semblable, ou qui sont simplement utiles à la réalisation générale ou partielle de son objet social. En général, la société pourra effectuer toutes les transactions mobilières, immobilières, industrielles et financières, en rapport direct ou indirect, total ou partiel avec son objet social ou qui sont de nature à faciliter ou étendre l'accomplissement de son objectif.

DU REE

La société est constituée pour une durée illimitée.

Elle peut être dissoute par décision de l'assemblée générale délibérant comme en

matière de modification aux statuts.

CAPITAL SOCIAL

Le capital social est fixé à la somme soixante-quatorze mille six cent quinze euros quatre-vingts cents (¬ 74.615,80); il est représenté par trois cent un (301) parts nominatives, sans mention de valeur nominale, représentant chacune un/trois cent et unieme (1/301ème) de l'avoir social. Le capital social est entièrement libéré.

ACTIONS AVEC OU SANS DROIT DE VOTE

Le capital peut être représenté par des actions avec ou sans droit de vote.





Bijlagen bid TïéïBëlgiseb Sta asblad -131Ü272Ü12 - Annexes du Moniteur belge





Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

iNod 11.1

Réservé

au

Moniteur

belge

En cas de création d'actions sans droit de vote par voie de conversion d'actions avec droit de vote déjà émises, le conseil d'administration est autorisé à déterminer le nombre maximum d'actions à convertir et à fixer les conditions de conversion.

TITRES BENEFICIAIRES

Emission. -- Il peut être créé des parts bénéficiaires.

Droits  Les parts bénéficiaires confèrent :

- le droit au dividende;

- le droit de vote dans les limites légales;

- un droit dans la répartition du boni de liquidation;

Cession  Les parts bénéficiaires ne sont négociables que dix jours après le dépôt des deuxièmes comptes annuels qui suit Leur création. Jusqu'à l'expiration de ce délai, leur cession ne peut être faite que par acte public ou par écrit sous seing privé, signifié à la société dans le mois de la cession, le tout à peine de nullité. Les actes relatifs à la cession de ces parts mentionnent leur nature, la date de leur création et les conditions prescrites pour leur cession.

AUGMENTATION DE CAPITAL

Le capital peut être augmenté par décision de l'assemblée générale délibérant dans les conditions requises pour la modification des statuts.

Il est interdit à la société de souscrire directement ou indirectement à sa propre augmentation de capital, sous réserve de l'article 585, § 2, du Code des sociétés. Lors de toute augmentation de capital, le conseil d'administration fixe le taux et les conditions d'émission des actions nouvelles, à moins que l'assemblée générale rien décide elle-même.

En cas d'augmentation de capital avec création de prime d'émission, le montant de la prime doit être intégralement libéré à la souscription.

DROIT DE SOUSCRIPTION PRÉFÉRENTIELLE

A. En cas d'augmentation de capital par souscription en espèces, les actions sont en principe offertes par préférence aux propriétaires d'actions au prorata du nombre de leurs titres au jour de l'émission.

B. Si toutes les actions ne sont pas souscrites à titre irréductible à l'issue du délai de souscription, elles pourront être souscrites par des tiers sauf au conseil d'administration de décider que les droits de souscription seront exercés, proportionnellement à la partie du capital que représentent leurs actions, par les actionnaires anciens qui avaient déjà exercé leur droit.

C. Les propriétaires d'actions sans droit de vote ont un droit de souscription préférentielle en cas d'émission d'actions nouvelles avec ou sans droit de vote, sauf application du cas prévu par l'article 592, alinéa 2, du Code des sociétés.

D. Les titulaires d'obligations convertibles ou de droits de souscription peuvent obtenir la conversion de leurs titres ou exercer leur droit de souscription et participer éventuellement à la nouvelle émission en qualité d'actionnaires, dans la mesure où ce droit appartient aux actionnaires anciens.

E. Toutefois, l'assemblée générale délibérant comme en matière de modification aux statuts peut, dans l'intérêt social et conformément aux prescriptions légales, limiter ou supprimer le droit de souscription préférentielle.

F. Le conseil d'administration a, dans tous les cas, la faculté de passer, avec tous tiers, dans le respect des dispositions légales, aux clauses et conditions qu'il avise, des conventions destinées à assurer la souscription de tout ou partie des actions à émettre.

REDUCTION DE CAPITAL

Toute réduction du capital ne peut être décidée que par décision de l'assemblée générale délibérant dans les conditions requises pour les modifications aux statuts, moyennant le traitement égal des actionnaires qui se trouvent dans des conditions identiques.

Les convocations indiquent la manière dont la réduction proposée sera opérée et le but de l'opération.

En cas de réduction du capital en vue d'apurer une perte subie ou de constituer une réserve pour couvrir une perte prévisible, le capital peut être réduit en dessous du capital minimum légal, mais cette décision ne sortira ses effets qu'au moment où interviendra une augmentation portant le montant du capital à un montant au moins égal au minimum légal.

NATURE DES ACTIONS



Bíjïagen bij fiée Télgisc Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge





Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

Les actions sont et restent nominatives.

Il est tenu au siège social un registre des actions nominatives dont tout actionnaire peut prendre connaissance.

La cession d'actions nominatives s'opère par une déclaration de transfert inscrite sur ledit registre, datée et signée par le cédant et le cessionnaire ou par leurs fondés de pouvoirs, ainsi que suivant les règles sur la cession de créances établies par l'article 1690 du Code civil.

XNDIVISIBIIITE DES TITRES

Les titres sont indivisibles à l'égard de la société.

S'il y a plusieurs propriétaires d'une action, la société peut suspendre l'exercice des droits y afférents jusqu'à ce qu'une seule personne soit désignée comme étant, à son égard, propriétaire de l'action.

En cas de démembrement du droit de propriété d'une action entre nu-propriétaire et usufruitier, les droits y afférents sont exercés par l'usufruitier.

ÉMISSION D'OBLIGATIONS ET DE DROITS DE SOUSCRIPTION

1. La société peut, en tout temps, créer et émettre des obligations hypothécaires ou autres, autres que ceux visés au point 2 ci-après par décision du conseil d'administration qui déterminera les conditions d'émission.

2. Les obligations convertibles en actions ou les droits de souscription sont émis en vertu d'une décision de l'assemblée générale délibérant comme en matière de modification aux statuts ou par le conseil d'administration dans le cadre du capital autorisé; toutefois, l'assemblée est seule compétente en cas d'émission de droits de souscription réservée à titre principal à une ou plusieurs personnes déterminées, autres que des membres du personnel de la société ou d'une ou de plusieurs de ses filiales.

3. En cas d'émission d'obligations convertibles ou de droits de souscription, les actionnaires bénéficient d'un droit de souscription préférentielle conformément aux articles 592 et suivants du Code des sociétés.

4. La cession des obligations ou autres titres émis par la société, sous quelque forme que ce soit, est soumise aux règles énoncées par l'article 16 des statuts.

5. Les obligations ou autres titres au porteur sont valablement signés par deux administrateurs. Ces signatures peuvent être remplacées par des griffes.

RACHAT OU PRISE EN GAGE PAR LA SOCIETE DE SES PROPRES TITRES

1. La société peut acquérir ou prendre en gage, dans le respect des conditions légales, ses propres actions, parts bénéficiaires ou certificats s'y rapportant aux termes d'une décision de l'assemblée générale statuant aux conditions de quorum et de majorité prévues à l'article 559 du Code des sociétés; l'assemblée fixe les conditions d'acquisition.

Les conditions d'aliénation de ces actions, parts bénéficiaires ou certificats sont décidées par l'assemblée générale statuant dans les mêmes conditions.

2. Le conseil d'administration est autorisé à acquérir les titres dont question sub 1 lorsque cette acquisition est nécessaire pour éviter à la société un dommage grave et imminent. Cette autorisation est valable trois ans à dater de la publication des présents statuts et est prorogeable pour des termes identiques, par l'assemblée générale statuant aux conditions de quorum et de majorité prévues à l'article 559 du Code des sociétés.

Pans ce cas, l'assemblée générale qui suit l'acquisition doit être informée par le conseil d'administration des raisons et des buts des acquisitions effectuées, du nombre et de la valeur nominale ou, à défaut de valeur nominale, du pair comptable des titres acquis, de la fraction du capital souscrit qu'ils représentent, ainsi que de leur contrevaleur.

3. Aussi longtemps que ces titres demeurent dans le patrimoine de la société, les droits de vote y afférents sont suspendus.

RACHAT D'ACTIONS SANS DROIT DE VOTE

En cas d'émission d'actions sans droit de vote, la société a la faculté d'exiger le rachat, soit de la totalité de ses propres actions sans droit de vote, soit de certaines catégories d'entre elles, chaque catégorie étant déterminée par la date d'émission. Le rachat d'une catégorie doit porter sur l'intégralité des actions de cette catégorie.

Le rachat est décidé par une assemblée générale statuant dans les conditions requises par l'article 626 du Code des sociétés.

Les actions sans droit de vote ainsi rachetées sont annulées et le capital est réduit de plein droit.

Mentionner sur la dernière page du Volet B ; Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

'au

Moniteur

belge

Staatsblad -1g/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

.au

Moniteur

beige

Mod 11.1

COMPOSITION DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

La société est administrée par un conseil composé de trois membres au moins, actionnaires ou non, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale des actionnaires et en tout temps révocables par elle. Les administrateurs sortants sont rééligibles. Toutefois, lorsque la société est constituée par deux fondateurs ou que, à une assemblée générale des actionnaires de la société, il est constaté que celle-ci n'a pas plus de deux actionnaires, la composition du conseil d'administration peut être limitée à deux membres jusqu'à l'assemblée générale ordinaire qui suivra la constatation, par toute voie de droit, de l'existence de plus de deux actionnaires.

Le mandat des administrateurs sortants, non réélus, cesse immédiatement après l'assemblée générale qui a procédé à la réélection.

Sur proposition du conseil d'administration, l'assemblée générale peut conférer le titre honorifique de leurs fonctions aux anciens administrateurs de la société; quand il le juge utile, le président du conseil d'administration peut inviter les administrateurs honoraires à assister aux séances du conseil, mais avec voix consultative seulement.

Si une personne morale est nommée administrateur ou membre du comité de direction, elle désignera parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution de cette mission et pourra également désigner un suppléant pour pallier tout empêchement de celui-ci. A cet égard, les tiers ne pourront exiger de justification des pouvoirs du représentant, autre que la réalisation de la publicité requise par la loi de sa (leur) désignation en qualité de représentant.

PRESIDENCE DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

Le conseil d'administration élit parmi ses membres un président et, le cas échéant, un vice-président. A défaut, l'administrateur désigné par ses collègues assume les fonctions de président.

CONVOCATION DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

Le conseil d'administration se réunit sur la convocation et sous la présidence de son président ou, en cas d'empêchement de celui-ci, du vice-président ou d'un administrateur désigné par ses collègues, chaque fois que l'intérêt de la société l'exige ou chaque fois que deux administrateurs au moins le demandent.

Les convocations sont faites par écrit ou tout autre moyen de communication ayant un support matériel, au plus tard vingt-quatre heures avant la réunion, sauf urgence, auquel cas la nature et les motifs de cette urgence sont mentionnés dans l'avis de convocation ou dans le procès-verbal de la réunion.

Les réunions se tiennent aux jour, heure et lieu indiqués dans les convocations.

DELIBERATIONS DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

1. Le conseil d'administration ne peut délibérer et statuer valablement que si la moitié au moins de ses membres sont présents ou représentés.

Tout administrateur peut donner, par écrit ou tout autre moyen de communication ayant un support matériel, à un de ses collègues, mandat pour le représenter à une réunion déterminée du conseil et y voter en ses lieu et place. Le mandant est, dans ce cas, réputé présent. Toutefois, aucun administrateur ne peut représenter plus d'un de ses collègues.

Un administrateur peut aussi, mais seulement lorsque la moitié des membres du conseil sont présents en personne, exprimer ses avis et formuler ses votes par écrit ou tout autre moyen de communication ayant un support matériel.

Lorsqu'une délibération est requise, celle-ci peut prendre la forme d'une conférence téléphonique ou d'une vidéoconférence. Les procès-verbaux doivent mentionner avec précision les moyens techniques utilisés.

2. Dans les cas dûment justifiés par l'urgence et l'intérêt social, les décisions du conseil d'administration peuvent être prises par consentement unanime des administrateurs, exprimé par écrit.

3. Les décisions du conseil d'administration sont prises à la majorité des voix. En cas de partage, la voix de celui qui préside la réunion est prépondérante.

Toutefois, si le conseil d'administration est composé de deux membres, la voix de celui qui préside la réunion cesse d'être prépondérante jusqu'à ce que le conseil d'administration soit à nouveau composé de trois membres au moins.

4. Il est référé à l'article 523 du Code des sociétés en cas d'opposition d'intérêts.

POUVOIRS DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1



Réservé

'au

Moniteur

belge

Le conseil d+administration a le pouvoir d'accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social de la société, à l'exception de ceux que la loi ou les statuts réservent à l'assemblée générale.

GESTION ]OURNALIERE

Le conseil d'administration peut conférer la gestion journalière des affaires de la société ainsi que la représentation de la société en ce qui concerne cette gestion et confier la direction de l'ensemble ou d'une partie des affaires sociales :

- soit à un ou plusieurs de ses membres qui portent le titre d'administrateur-délégué;

- soit à un ou plusieurs directeurs ou fondés de pouvoirs choisis dans ou hors de son sein.

En cas de coexistence de plusieurs délégations générales de pouvoirs, le conseil d'administration fixe les attributions respectives.

Le conseil d'administration et les délégués à la gestion journalière dans le cadre de cette gestion peuvent déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire.

Le conseil peut révoquer en tout temps les mandats des personnes mentionnées aux alinéas qui précèdent.

Il fixe les attributions et les rémunérations, fixes ou variables, des personnes à qui il confère les délégations.

REPRÉSENTATION DE LA SOCIÉTÉ DANS LES ACTES ET EN JUSTICE

La société est représentée dans tous les actes et en justice :

soit par deux administrateurs agissant conjointement ou par un

administrateur-délégué;

-- soit, dans les limites de la gestion journalière et des pouvoirs qui leur ont été

conférés, par le délégué à cette gestion;

- soit par deux membres du comité de direction, agissant conjointement, dans le cadre de l'exécution des décisions prises par ie comité de direction.

Elle est en outre valablement engagée par des mandataires spéciaux dans les limites de leurs mandats.

INDEMNITES

Le mandat d'administrateur sera exercé gratuitement, sauf décision contraire de l'assemblée générale.

RESPONSABILITE DES ADMINISTRATEURS

Les administrateurs, les membres du comité de direction et les délégués à la gestion journalière ne contractent aucune responsabilité personnelle relativement aux engagements de la société.

Ils sont responsables, à l'égard de la société, de l'exécution de leur mandat et des fautes commises dans leur gestion.

Les administrateurs et les membres du comité de direction sont solidairement responsables, soit envers la société, soit envers les tiers, de tous dommages-intérêts résultant d'infractions aux dispositions du Code des sociétés ou des présents statuts.

COMPOSITION ET POUVOIRS DE L'ASSEMBLEE GENERALE

L'assemblée générale se compose de tous les propriétaires d'actions, qui ont le droit de voter soit par eux-mêmes, soit par mandataire, moyennant observation des prescriptions légales et statutaires.

Les propriétaires d'actions sans droit de vote sont admis aux assemblées générales. Ils ont le droit de prendre part au vote dans les cas prévus par l'article 39 des présents statuts.

RÉUNION DE L'ASSEMBLÉE GÉNÉRALE

1. L'assemblée générale annuelle se réunit le deuxième vendredi du mois de juin à dix-huit heures. Si ce jour est un jour férié légal, l'assemblée a lieu le premier jour ouvrable suivant.

2. L'assemblée peut être convoquée extraordinairement chaque fois que l'intérêt de la société l'exige.

Elle doit l'être sur la demande d'actionnaires représentant ensemble le cinquième du capital social.

Les assemblées générales se tiennent au siège social ou à l'endroit indiqué dans la convocation.

CONVOCATION DES ASSEMBLEES GENERALES

1. L'assemblée générale, tant annuelle qu'extraordinaire, se réunit sur la convocation du conseil d'administration ou des commissaires s'il en existe.













Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto ; Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod ü.i

Réservé

" au Moniteur belge



2. Les convocations contiennent l'ordre du jour et sont faites par des annonces insérées

a) huit jours au moins avant l'assemblée, dans le Moniteur belge;

b) deux fois, à huit jours d'intervalle au moins et la seconde, huit jours au moins avant l'assemblée, dans un organe de presse de diffusion nationale et dans un organe de presse régional du siège de la société.

Des lettres missives seront adressées, quinze jours avant l'assemblée, aux actionnaires, porteurs d'obligations ou titulaires d'un droit de souscription en nom, aux titulaires de certificats nominatifs émis avec la collaboration de la société, aux administrateurs et aux commissaires, mais sans qu'il doive être justifié de l'accomplissement de cette formalité.

Quand l'ensemble des actions, obligations, droits de souscription ou certificats émis avec la collaboration de la société est nominatif, les convocations peuvent être faites uniquement par lettres recommandées.

3. L'ordre du jour contient l'indication des sujets à traiter.

4. Les convocations à l'assemblée générale annuelle mentionnent obligatoirement, parmi les objets à l'ordre du jour, la discussion des rapports de gestion et des commissaires, la discussion et l'adoption des comptes annuels, la décharge des administrateurs et des commissaires, la réélection et le remplacement des administrateurs et commissaires sortants ou manquants.

REPRESENTATION

Tout propriétaire de titres peut se faire représenter à l'assemblée générale par un mandataire, pourvu que celui-ci ait accompli les formalités requises pour être admis à l'assemblée.

Les personnes morales peuvent être représentées par un mandataire non-actionnaire; les mineurs, interdits ou autres incapables agissent par leurs représentants légaux. Les copropriétaires, les usufruitiers et nus-propriétaires, les créanciers et débiteurs gagistes doivent se faire représenter respectivement par une seule et même personne. Le conseil d'administration peut arrêter la formule des procurations et exiger que celles-ci soient déposées au lieu indiqué par lui dans un délai qu'il fixe.

La demande de procuration et la sollicitation publique de procuration sont subordonnées aux mentions obligatoires et conditions prévues par les articles 548 et 549 du Code des sociétés.

COMPOSITION DU BUREAU

Toute assemblée générale est présidée par le président du conseil d'administration ou à défaut par le vice-président ou à défaut par un administrateur désigné par ses collègues. En cas d'absence ou d'empêchement des personnes ci-avant citées, l'assemblée est présidée par un actionnaire présent et acceptant désigné par l'assemblée.

Le président désigne le secrétaire.

L'assemblée choisit deux scrutateurs parmi les actionnaires, si le nombre d'actionnaires présents le permet.

Les administrateurs présents complètent le bureau.

DROIT DE VOTE

1. Chaque action donne droit à une voix.

2. Les propriétaires d'actions sans droit de vote ont le droit de prendre part au vote dans les cas prévus par l'article 481 du Code des sociétés. En pareille hypothèse, ils exercent leur droit de vote selon les conditions prévues à l'article 541 du Code précité.

3. Par application des articles 442, § 1, 461, 541, 585, § 1, 622, § 1, 631, § 1, et 632 du Code des sociétés et de la loi du deux mars mil neuf cent quatre-vingt-neuf, le droit de vote afférent aux titres visés par ces dispositions légales peut être suspendu.

4. Les conventions de vote entre actionnaires sont licites, à l'exception des conventions visées par l'article 551, § 1, alinéa 3, du Code précité; les votes émis en assemblée générale en exécution des conventions entachées de nullité sont nuls conformément à l'article 551, § 3, précité.

DÉLIBÉRATIONS DE L'ASSEMBLÉE GÉNÉRALE

1. Aucune assemblée ne peut délibérer sur des objets qui ne figurent pas à l'ordre du jour, sauf si tous les actionnaires sont présents et marquent leur accord à l'unanimité pour délibérer sur de nouveaux points, ou sauf le cas de circonstances exceptionnelles





137U272012 - Annexes dü IVrénïteur berge







Mentionner Sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

Réservé

au

Moniteur

beige

inconnues au moment de la convocation exigeant une décision dans l'intérêt de laj' société.

2. Les titulaires d'actions pourront prendre part au vote s'ils ont accompli les formalités prévues à l'article 37 des statuts.

3. Les votes se font à main levée par appel nominal, par bulletins signés ou sous forme électronique, à moins que l'assemblée générale n'en décide autrement.

4. Sauf dans les cas prévus par la loi ou les présents statuts, les décisions sont prises, quel que soit le nombre de titres représentés à l'assemblée, à la majorité des voix, sans tenir compte des abstentions. En cas de nomination, si aucun candidat ne réunit la majorité des voix, il est procédé à un scrutin de ballottage entre les candidats qui ont obtenu le plus de voix. En cas de parité de voix au scrutin de ballottage, le candidat le plus âgé est élu.

5. Pour la détermination des conditions de présence et de majorité, il n'est pas tenu compte des actions dont les droits sont suspendus ni des actions sans droit de vote, sauf dans les cas où un droit de vote leur est reconnu.

6. Les actionnaires peuvent, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale, à l'exception de celles qui doivent être passées par acte authentique. Les porteurs d'obligations, détenteurs d'un droit de souscription ou de certificats émis avec la collaboration de la société, peuvent prendre connaissance de ces décisions.

MA3ORITE SPECIALE

1. Lorsque l'assemblée doit décider d'une augmentation ou d'une réduction du capital, de la fusion ou de la scission de la société, de l'émission d'obligations convertibles ou de droits de souscription, de la dissolution anticipée ou de toute autre modification aux statuts, elle ne peut délibérer et statuer que si l'objet des modifications proposées a été spécialement indiqué dans la convocation et si ceux qui assistent à la réunion représentent la moitié au moins du capital social.

Si cette dernière condition n'est pas remplie, une nouvelle convocation est nécessaire et la nouvelle assemblée délibère valablement quelle que soit la portion du capital représentée.

Aucune modification n'est admise que si elle réunit les trois / quarts des voix.

2. Toutefois, lorsque la délibération porte sur l'acquisition par la société de ses propres titres, sur la modification de l'objet social, sur la modification des droits respectifs de catégories de titres, sur la dissolution anticipée de la société dans le cas où l'actif net est réduit à un montant inférieur au quart du capital social ou sur la transformation de la société, l'assemblée n'est valablement constituée et ne peut statuer que dans les conditions de présence et de majorité requises respectivement par les articles 620, 559, 560, 633 et 781 du Code des sociétés.

FORCE OBLIGATOIRE DES DECISIONS DE L'ASSEMBLEE GENERALE

Les décisions de l'assemblée, prises conformément à la loi et aux statuts, obligent tous les actionnaires, même absents ou dissidents.

COMPTES ANNUELS

L'exercice social commence le premier janvier et se clôture le trente et un décembre de chaque année.

A cette dernière date, les écritures de la société sont arrêtées et le conseil d'administration dresse un inventaire et établit les comptes annuels conformément à la loi.

Le rapport de gestion comporte un commentaire sur les comptes annuels, ainsi que les données et indications prévues par l'article 96 du Code des sociétés. Les commissaires rédigent à propos des comptes annuels un rapport écrit et circonstancié. Le conseil d'administration leur remet les pièces, un mois avant l'expiration du délai légal dans lequel le rapport doit être présenté en vertu du Code des sociétés.

Le rapport des commissaires indique spécialement les mentions reprises à l'article 144 du Code des sociétés, et notamment :

1° comment ils ont effectué Leurs contrôles et s'ils ont obtenu les explications et informations demandées;

2° si la comptabilité est tenue et si les comptes annuels sont établis conformément aux dispositions légales et réglementaires;

3° si, à leur avis, les comptes annuels donnent une image fidèle du patrimoine, de la situation financière et des résultats de la société;







Staatsbl d = T5/O 2012 = Annéïès ail Moniteur belge









Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

-au

Moniteur

belge

Mod 11.1

4° si le rapport de gestion comprend les informations requises par les articles 95 et 96

du Code des sociétés et concorde avec les comptes annuels;

5° si la répartition des bénéfices proposée à l'assemblée est conforme aux statuts et au

Code des sociétés;

6° s'ils n'ont pas eu connaissance d'opérations conclues ou de décisions prises en

violation des statuts ou du Code des sociétés.

Quinze jours avant l'assemblée générale, les actionnaires, les porteurs d'obligations et

les titulaires d'un droit de souscription et de certificats émis avec la collaboration de la

société peuvent prendre connaissance au siège social :

1° des comptes annuels;

2° le cas échéant, des comptes consolidés;

3° de la liste des actionnaires qui n'ont pas libéré leurs actions, avec l'indication du

nombre de leurs actions et celle de leur domicile;

4° de la liste des fonds publics, des actions, obligations et autres titres de sociétés qui

composent le portefeuille;

5° du rapport de gestion et du rapport des commissaires.

Les comptes annuels, de même que le rapport de gestion et le rapport du/des

commissaires, sont mis à disposition conformément à l'article 535 du Code des sociétés.

VOTE DES COMPTES ANNUELS ET DECHARGE

L'assemblée annuelle entend le rapport de gestion et le rapport du (des) commissaire(s) et discute les comptes annuels.

Après l'approbation de ceux-ci, l'assemblée se prononce par un vote spécial sur la décharge des administrateurs et du (des) commissaire(s). Cette décharge n'est valable que si les comptes annuels ne contiennent ni omission, ni indication fausse dissimulant la situation réelle de la société et, quant aux actes faits en dehors des statuts ou en contravention du Code des sociétés, que s'ils ont été spécialement indiqués dans la convocation.

REPARTITION DES BENEFICES

Le bénéfice annuel net de la société est déterminé conformément aux dispositions légales.

Sur ce bénéfice, il est prélevé :

 cinq pour-cent pour la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve atteint un/dixième du capital social; il doit être repris si la réserve légale vient à être entamée;

En cas d'insuffisance du bénéfice distribuable de l'exercice, le dividende privilégié n'est pas récupérable;

Le solde restant recevra l'affectation que lui donnera l'assemblée générale statuant à la majorité des voix, sur proposition du conseil d'administration dans le respect de l'article 617 du Code des sociétés.

PERTE DU CAPITAL/ DISSOLUTION DE LA SOCIETE

Si, par suite de perte, i'actif net est réduit à un montant inférieur à la moitié du capital social, l'assemblée générale doit être réunie dans un délai de deux mois maximum à dater de la constatation de la perte ou du moment où elle aurait dû être constatée en vertu des obligations légales ou statutaires, en vue de délibérer, le cas échéant, dans les formes prescrites pour la modification des statuts, de la dissolution éventuelle de la société et éventuellement d'autres mesures annoncées dans l'ordre du jour.

Le conseil d'administration justifie ses propositions dans un rapport spécial tenu à la disposition des actionnaires, conformément à la loi.

Lorsque l'actif net est réduit à un montant Inférieur au quart du capital social, la dissolution aura lieu si elle est approuvée par le quart des voix émises à l'assemblée.

Si l'actif net est réduit à un montant inférieur au capital minimum légal, tout intéressé peut demander la dissolution de la société au tribunal qui peut accorder à la société un délai en vue de régulariser sa situation.

LIQUIDATION  PARTAGE

En cas de dissolution de la société, pour quelque cause et à quelque moment que ce soit, la liquidation s'opère par les soins de liquidateur(s) nommé(s) par l'assemblée générale et, à défaut de pareille nomination, la liquidation s'opère par les soins du conseil d'administration en fonction à cette époque.

Le(s) liquidateur(s) dispose(nt) à cette fin des pouvoirs les plus étendus conférés par les articles 186 et suivants du Code des sociétés.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

I

4, Mod 11.1



Réservé

au

Moniteur

belge



L'assemblée générale détermine, le cas échéant, les émoluments du (des) liquidateur(s).

Les liquidateurs ou, le cas échéant, les administrateurs chargés de la liquidation forment un collège qui délibérera suivant les règles admises pour les assemblées délibérantes.

Chaque année, le(s) liquidateur(s) soumet(tent) à l'assemblée générale les comptes annuels avec l'indication des causes qui ont empêché la liquidation d'être terminée. Ils doivent établir des comptes annuels, les soumettre à l'assemblée générale et, dans les trente jours de la date de l'assemblée, les déposer à la Banque nationale de Belgique, conformément à l'article 193 du Code des sociétés.

Les assemblées se réunissent sur convocation et sous la présidence du (des) liquidateur(s) conformément aux dispositions des présents statuts.

Les liquidateurs doivent convoquer l'assemblée générale sur la demande d'actionnaires représentant le cinquième du capital social.

Lors de la première assemblée annuelle qui suivra leur entrée en fonction, les liquidateurs auront à mettre l'assemblée en mesure de statuer sur la décharge à donner aux derniers administrateurs.

Après apurement de toutes les dettes, charges et frais de liquidation ou consignation des sommes nécessaires à cet effet, l'actif net sert d'abord à rembourser, en espèces ou en titres, le montant libéré (non amorti) des actions.

Si toutes les actions ne sont pas libérées dans une égale proportion, les liquidateurs, avant de procéder aux répartitions, tiennent compte de cette diversité de situation et rétablissent l'équilibre en mettant toutes les actions sur un pied d'égalité absolue, soit par des appels de fonds complémentaires à charge des titres insuffisamment libérés, soit par des remboursements préalables en espèces au profit des titres libérés dans une proportion supérieure.

S'il n'existe pas d'actions sans droit de vote, le solde est réparti également entre toutes les actions.

S'il existe des actions sans droit de vote, l'actif net sert par priorité à rembourser le montant de l'apport en capital augmenté, le cas échéant, de la prime d'émission des actions sans droit de vote.

Ensuite, le solde servira à rembourser le montant de l'apport en capital augmenté, le cas échéant, de la prime d'émission des actions avec droit de vote.

Le boni de liquidation sera réparti également entre les titulaires des actions des deux catégories.

Après la liquidation et au moins un mois avant l'assemblée générale ou la réunion des actionnaires, les liquidateurs déposent un rapport sur l'emploi des valeurs sociales au siège de la société et soumettent les comptes et pièces à l'appui. Ces rapports sont contrôlés par le commissaire. A défaut d'un tel commissaire, les actionnaires disposent d'un droit individuel d'investigation, pour lequel ils peuvent se faire assister d'un expert-comptable ou d'un réviseur d'entreprises. L'assemblée entend, le cas échéant, le rapport du commissaire et statue sur la décharge des liquidateurs."



Bijlàgën biflié -Sélgiséh Staatsblad =137Ü2721r2 - Annexes du Moniteur belge

POUR EXTRAIT CONFORME ANALYTIQUE

Jo ABBELOOS, notaire associé

Déposé simultanément : - expédition de l'acte

- statuts coordonnées





Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

30/01/2012
ÿþ Mud 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

î 8 JAN. 2W2

G9 ií`ûl~

1111111111111 II I I I 11111 1I

*12036103*

Iq

Ondernemingsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade - 1020 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 30 november 2011

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door:

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van cie Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer, Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door

De ICT Manager samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de 1CT Manager vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door :

De Business Unit Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Key Accounts, de Strategie Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Manager Key Accounts, de Strategie Accounts Director of de Business Unit Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Business Unit Director vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door :

Een Legal Counsel, samen handelend mei één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Assistant Legal Department.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door :

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bediendencontracten :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager, de Payroll Coordinator of de HR Knowledge Manager.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Payroll Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Coordinator, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Business Unit Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1) Voor alle handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) In het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door :

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door :

De Commercial Director, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tof het kwaliteitsmerk worden getekend door : De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Contral, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat. Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de vennootschap :

, behouden aan het 3èigisch Staatsblad

Bestuurders :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul" Van Avermaet

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools

Dhr. Wilhelmus van de Ven, Calle Casanova 59  Atico la - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director :

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Dhr, Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Dhr. Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Mevr. Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

ICT Manager :

Dhr. Filip Driessens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mej. Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Dhr. Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel :

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Dhr. Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mej. Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Business Unit Director Guarding Static, Mobile & Events

BVBA Now, vertegenwoordigd door dhr. Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A te 20.18 Antwerpen

Commercial Director :

BVBA Gielba Consult, vertegenwoordigd door dhr. Bart De Keyser, Blakmeers, 20 - 1790 Affligem

Sales Manager Key Accounts :

Dhr. Patrick Beke, Erfstraat, 5 - 2561 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Strategic Accounts Director :

Dhr. Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

BVBA Corebiz, vertegenwoordigd door dhr. Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 Idegem

Quality Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Dhr. Herman De Knijf, De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 30 november 2011

Wim Hernalsteen

Legal-Counsel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening

" i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2012
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.0

d *izoaeioa"

BRUXELLES

Greffe -~w l

J

N° d'entreprise : 0464.550.024

Dénomination

(en entier): G4S EVENT SECURITY S.A.

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heysel Esplanade - 1020 Bruxelles

Objet de l'ace : Modification pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 30 novembre 2011

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués :

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager.

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'a signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

L'ICT Manager, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du ICT Manager pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Le Business Unit Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou un Legal Counsel.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Nroniteuriié1gc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Manager Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou le Business Unit Director, agissant séparément.

En son absence, la signature du Business Unit Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle de l'Assistant Legal Department.

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par :

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager, du Payroll Coordinator ou du HR Knowledge Manager.

Le Payroll Manager, le HR Knowledge Manager et le Payroll Coordinator sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux.

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Business Unit Director ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres, services publics, la société sera représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, ie Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à ia représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou le Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par:

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par :

Le Commercial Director et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par :

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par :

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

SPRL Ann Cools, représentée par Mme Ann Cools

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Calle Casanova 59  Atico 1 a - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 - 1030

Schaarbeek

Finance & Administration Director :

Volet B - Suite

SPRL Ann Cools, représentée par Madame Ann Cools, Struiki~eidestraat, 16B - 28"12 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer

Madame Carine Stiernpn, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

ICT Manager :

Monsieur Filip Driessens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mlle Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mlle Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaan Diilensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mile Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Business Unit Director Guarding Static, Mobile & Events :

SPRL Now, représentée par Monsieur Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A te 2018 Antwerpen

Commercial Director :

SARL Gietba Consult, représentée par Monsieur Bart De Keyser, Blakmeers, 20 - 1790 Affligera

Sales Manager Key Accounts :

Monsieur Patrick Beke, Erfstraat, 5 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Strategic Accounts Director :

Monsieur Christian Ver¬ inden, Rue Pierre Hap Lemaitre, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

SPRL Corebiz, représentée par Monsieur Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 Idegem

Quality Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Contrai Manager :

Monsieur Herman De Knijf, De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hernalsteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant la modification des pouvoirs, y compris la signature et le dépôt des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent. .

" Bruxelles, le 30 novembre 2011

Wim Hernalsteen

Legal Counsel

Mentionner sur la demiere page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rés , Res erv.x au

M®ni:aur

belge

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 21.06.2011 11195-0279-031
30/03/2011
ÿþMcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iioa~9as"

Ondernemingsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY N.V.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Explanade -1020 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 1 februari 2011

1 ^.~ti,~~ o, ,.r;,u ree

~~~~ ~ ErRiu-esn: Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De volgende handtekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door:

De Finance & Administration Director, sàmen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door :

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Procurement Manager of de Facility Manager & Senior Buyer. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door :

De iCT Manager samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de ICT Manager vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door : De Service Line Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de

Op de laatste blz. van kik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Managing Director, de Commercial Director, de Sales Director Key Accounts, de Strategic Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, de Sales Director Key Accounts, de Strategic Accounts Director of de Service Line Director, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Service Line Director vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door:

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director.

Tijdens zijn afwezigheid, zaf de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Assistant Legal Department.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door :

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Service Line Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2) Bedienden contracten :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager.

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door :

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Payroll Manager of de Payroll Coordinator.

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Payroll Manager, de HR Knowledge Manager of de Payroll Coordinator, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Service Line Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

;r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

I) Voor alle handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) In het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, worden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counset of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door :

De Marketing & Communication Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Solutions Business Development worden getekend door De Commercial Director, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

0) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door :

De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Contrai Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie.

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert.

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat. Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de vennootschap :

Bestuurders :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools

Ohr. Wilhelmus van de Ven, Calle Casanova 59  Atico 1e - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director :

BVBA JP Consulting, vertegenwoordigd door dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 -

1030 Schaarbeek

Finance & Administration Director :

BVBA Ann Cools, vertegenwoordigd door Mevr. Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Dhr. Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility Manager & Senior Buyer :

Mevr. Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

ICT Manager :

Dhr. Filip Driessens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremeio

Human Resources Director :

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 - 1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mej. Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Dhr, Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mej. Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel :

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Kommandant Ponthierstraat, 17 - 1040 Etterbeek

Dhr. Wim Hemalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mej. Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Service Line Director Guarding Static, Mobile & Events :

Dhr. Robby Van Mele,-Margaretsedijk, 31 - P.A. 4585 - Hengstdijk (Nederland)

Commercial Director :

Dhr. Dimitri Verhoye, Opperstraat, 117 - 9180 Moerbeke-Waas

Sales Director Key Accounts :

Dhr. Luc Craps, Appelweg, 98 - 3221 Nieuwrode

Strategic Accounts Director :

Dhr. Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaitre, 65 -1040 Bruxelles

Security Officer :

Mevr. Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

Dhr. Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9506 Idegem

Ctuatity Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Biping & Credit Control Manager :

Dhr. Herman De Knijf, De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

Brussel, 1 februari 2011

Hendrik Keermaekers

Legai Affairs Manager

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor= Ke houden aan het Belgisch Staatsblad

30/03/2011
ÿþRéservé

au

Moniteu

belge

Mod 2.0 ((y

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

N° d'entreprise : 0464.550.024

Dénomination

(en entier) : G4S EVENT SECURITY S.A.

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heysel Esplanade - 1020 Bruxelles

Objet de l'acte : Modification pouvoirs

Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 1 février 2011

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises á l'unanimité:

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués :

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager.

~~~n~~:~

Greffe

1111

*uaeIeae"

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Procurement Manager ou du Facility Manager & Senior Buyer. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

L'1CT Manager, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du ICT Manager pourra être remplacée par celle du ICT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par :

Le Service Line Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Director Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou un Legal Counsel.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à la négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, le Sales Director Key Accounts, le Strategic Accounts Director ou le Service Line Director, agissant séparément.

En son absence, la signature du Service Line Director pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle de l'Assistant Legal Department.

F) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par :

1) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Service Line Director, fe Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager.

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Payroll Manager ou du Payroll Coordinator.

Le Payroll Manager, le HR Knowledge Manager et ie Payroll Coordinator sont toutefois habilités à agir séparément pour les documents sociaux.

H) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour les plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Service Line Director ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers.

1) Pour les actes avec l'État, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée par

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans le cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel ou le Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par :

Le Marketing & Communication Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

N) Les documents relatifs au Solutions Business Development seront signés par : Le Commercial Director et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par :

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par :

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut.être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

Pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

SPRL JP Consulting, représentée par M. Jean-Paul Van Avermaet

SPRL Ann Cools, représentée par Mme Ann Cools

Monsieur Wilhelmus van de Ven, Celle Casanova 59  Atico la - Barcelona 08037  Catalunya (Spain)

Managing Director :

SPRL JP Consulting, représentée par Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Vandenbusschestraat, 40 - 1030

Schaarbeek

Finance & Administration Director

SPRL Ann Cools, représentée par Madame Ann Cools, Struikheidestraat, 16B - 2812 Muizen

Accounting & Tax Manager :

h

Réservé

au

Moniteur

belge

Volet B - Suite

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Procurement Manager :

Monsieur Erik Deleersnijder, Weynesbaan, 66 - 2820 Rijmenam

Facility'Manager & Senior Buyer :

Madame Carine Stiemon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

ICT Manager :

Monsieur Filip Driessens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

HR Knowledge Manager :

Mlle Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Payroll Manager :

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

Payroll Coordinator :

Mlle Heidi Lagneaux, Nijverheidsstraat, 27/1 - 1930 Zaventem

Legal Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Kommandant Ponthierstraat, 17 - 1040 Etterbeek

Monsieur Wim Hernalsteen, Tervuursesteenweg, 153 - 3078 Everberg

Assistant Legal Department :

Mlle Virginie Peeters, Bruegheldreef, 21 - 3090 Overijse

Service Line Director Guarding Static, Mobile & Events :

Monsieur Robby Van Mele, Margaretsedijk, 31  P.A. 4585  Hengstdijk (Nederland)

Commercial Director :

Monsieur Dimitri Verhoye, Opperstraat, 117 - 9180 Moerbeke-Waas

Sales Director Key Accounts :

Monsieur Luc Craps, Appelweg, 98 - 3221 Nieuwrode

Strategic Accounts Director

Monsieur Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security Officer :

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing & Communication Manager :

Monsieur Alain D'Haese, Driesstraat, 77 - 9508 Idegem

Quatity Manager :

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Monsieur Herman De Knijf, De Bergen, 31 - 1700 Dilbeek

Bruxelles, le 1 février 2011

Hendrik Keersmaekers Legal Affairs Manager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 23.06.2010 10216-0285-034
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 30.06.2009 09342-0111-035
29/09/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.09.2008, NGL 22.09.2008 08742-0023-031
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.08.2008, NGL 29.08.2008 08698-0269-029
21/05/2015
ÿþMod word 11,1

[De # =1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.550.024

Benaming

(voluit) : G4S EVENT SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Buro & Design Center PB 77 - Heizel Esplanade -1020 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging volmachten & aanduiding afgev. bestuurder Uittreksel uit het proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 23 februari 2015

Na beraadslaging werden volgende beslissingen bij unanimiteit genomen:

De Raad stelt de heer Jean-Paul Van Avermaet aan als afgevaardigd bestuurder.

De volgende handfekeningsbevoegdheden toe te kennen :

A) Financiële verbintenissen en handelingen op de rekeningen van de vennootschap worden ondertekend door

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen ; een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Accounting & Tax Manager.

B) Documenten met betrekking tot de aankoop en de gebouwen worden ondertekend door :

De Finance & Administration Director, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

lijdens zijn afwezigheid, mag de handtekening van de Finance & Administration Director vervangen worden door die van de Facility & Procurement Manager of de Facility - Warehouse Manager. Deze laatsten mogen echter enkel documenten tekenen die betrekking hebben op hun dienst.

C) Documenten met betrekking tot informatica (telecommunicatie-materiaal inbegrepen) worden ondertekend door

De Director ICT samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director ICT vervangen worden door die van de ICT Infrastructure & Operations Manager. Deze laatste mag enkel documenten tekenen met betrekking tot zijn dienst.

Tijdens de afwezigheid van de Managing Director of van de Finance & Administration Director, mogen hun handtekeningen vervangen worden door die van een Legal Counsel.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1101119

nee geleydlorltvangen op

iw

1 1 MEI 2015

ter griffie van de geriandstalige réChiï'ISme *MI PMKM-I?oe-rtaxl c4.c~gu



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

D) Documenten met betrekking tot de verkoop en de operaties worden ondertekend door :

De Director Guarding Static, Mobile & Events, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director, de Commercial Director, een Sales Manager, de Strategic Accounts Director of een Legal Counsel.

Voor zover de documenten modelcontracten zijn of slechts betrekking hebben op de onderhandeling der contracten, zonder nieuwe verbintenissen, op de uitvoering van de contracten of op de bevestiging van dienstaanvragen, mogen zij ondertekend worden door de Managing Director, de Commercial Director, een Sales Manager, de Strategic Accounts Director of de Director Guarding Static, Mobile & Events, afzonderlijk handelend.

Tijdens zijn afwezigheid, kan de handtekening van de Director Guarding Static, Mobile & Events vervangen worden door die van de Managing Director of van een Legal Counsel.

E) Documenten met betrekking tot de verzekeringen, zoals het afsluiten van verzekeringspolissen andere dan deze onderschreven door de internationale groep alsook de regeling van schadegevallen, worden ondertekend door :

Een Legal Counsel, samen handelend met één van de volgende personen : een Bestuurder, de Managing Director of de Finance & Administration Director,

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Legal Counsel vervangen worden door die van de Sourcing Manager.

F) Documenten met betrekking tot de aanwerving, bevordering, en opzegging van personeelscontracten worden ondertekend door

1) Arbeiderscontracten :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Director Guarding Static, Mobile & Events, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

2)13ediendencontracten

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen ; een Bestuurder, de Managing Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager,

G) Sociale documenten, cheques en overschrijvingen met betrekking tot de bezoldiging van het personeel worden ondertekend door ;

De Human Resources Director, samen handelend met één van de volgende personen ; een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel.

Tijdens zijn afwezigheid, zal de handtekening van de Human Resources Director vervangen worden door die van de Compensation & Benefits Manager of de Payroll Manager,

De sociale documenten mogen echter ondertekend worden door de Compensation & Benefits Manager of de Payroll Manager, afzonderlijk handelend.

H) Ontvangstbewijzen voor alle ontvangen bedragen, deurwaardersexploten en ook voor de aangetekende brieven en colli aan de vennootschap geadresseerd door tussenkomst van de deurwaarders, de post, de douane en accijnzen, de spoorweg, luchtvaart en andere transportmaatschappijen worden ondertekend door:

Een Bestuurder, de Managing Director, de Director Guarding Static, Mobile & Events of een Legal Counsel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie,

Zij beschikken over de bevoegdheid om deze volmachten over te dragen aan derden.

I) Voor aile handelingen met de Staat, de overheids-, provinciale en gemeentelijke administraties, de belastingadministraties, douane en accijnzen en alle andere openbare diensten wordt de vennootschap vertegenwoordigd door

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend.

J) Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in rechte, met inbegrip van de burgerlijke partij-stelling, is een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, de Human Resources Director of een Legal Counsel afzonderlijk bevoegd.

K) ln het kader van de aan hen toevertrouwde opdrachten, warden alle documenten in verband met de vertegenwoordiging van de vennootschap bij het parket, de federale en lokale politiediensten en de gerechtelijke politie, met inbegrip van het indienen van klachten en het afleggen van verklaringen in naam van de vennootschap, ondertekend door

Een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director, een Legal Counsel, de Security & Risk Manager of de Security Officer, afzonderlijk handelend.

L) Voor alle handelingen die tot de opdracht van de preventie en veiligheidsadviseur behoren, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

Een Bestuurder, de Managing Director, de Human Resources Director, een Legal Counsel of de Prevention Manager, afzonderlijk handelend.

M) De documenten met betrekking tot Marketing worden getekend door :

De Marketing, Communication & Business Development Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

N) De documenten met betrekking tot Business Development worden getekend door :

De Marketing, Communication & Business Development Manager, met mogelijkheid tot substitutie, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

O) De documenten met betrekking tot het kwaliteitsmerk worden getekend door : De Quality Manager, samen handelend met de Managing Director of een Legal Counsel.

P) Voor alle handelingen en documenten inzake Facturatie en Credit Control, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door :

De Administration, Billing & Credit Control Manager, een Bestuurder, de Managing Director, de Finance & Administration Director of een Legal Counsel, afzonderlijk handelend met mogelijkheid tot subrogatie,

Voor zover een bepaald document door twee personen dient ondertekend te worden, mag zulk document niet ondertekend worden door één persoon die verschillende functies cumuleert,

Voor de goede orde, de term "director" zoals hierboven vermeld, verwijst niet naar een bestuurdersmandaat. Deze volmachten vervangen alle voorheen toegekende volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De volgende personen zijn, tot publicatie van het tegendeel, bevoegd voor volgende functies binnen de vennootschap :

Bestuurders :

Dhr, Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 3/901 - 8420 Wenduine

Dhr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Dhr. Graham Levinsohn, Beech House - 60 Woodmansterne Lane - Banstead Village - Surrey - SM7 3 HD -

England

Managing Director

Dhr. Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 3/901 - 8420 Wenduine

Finance & Administration Director :

Dhr. Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting & Tax Manager :

Dhr. Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Facility & Procurement Manager:

Dhr. Peter Joris, Schouwburghofstraat, 9 - 3512 Stevoort

Facility  Warehouse Manager:

Mevr, Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

Director ICT

Dhr. Filip Driesens, Wilgenhof, 1 - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager :

Dhr. Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director:

Dhr. Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 -1480 Tubize

Compensation & Benefits Manager :

Dhr. Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 -1310 La Hulpe

Payroll Manager :

Mej. Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Legal Counsel :

Dhr. Hendrik Keersmaekers, Juliaan Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Dhr. Wim Hernalsteen, Verbindingslaan 481b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager:

Mevr. Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Director Guarding Static, Mobile & Events :

Dhr. Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A - 2018 Antwerpen

Commercial Director :

Dhr. Bart Verbeeck, Acacialaan, 22 - 2630 Aartselaar

Sales Manager

Mevr. Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Dhr. Arnaud Detienne, Ingenieur Haesaertslaan, 93 2610 Wilrijk

Dhr. Geert Van Der Straeten, Groenstraat, 25 -1740 Ternat

Strategie Accounts Director

Dhr. Christian Verlinden, rue Pierre Hap Lemaître, 65 - 1040 Bruxelles

Security & Risk Manager :

Dhr. David Mosselmans, Mollekensstraat, 28A - 1700 Dilbeek

Security Officer:

Mevr, Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prévention Manager

Dhr. Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing, Communication & Business Development Manager :

Dhr. Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager :

Mevr. Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager :

Dhr. Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840A De Pinte

De Raad verleent alle machten aan Hendrik Keersmaekers geboren te Schoten op 15 oktober 1972 en Wim Hernalsteen geboren te Leuven op 17 mei 1983, afzonderlijk handelend, om de nodige formaliteiten te vervullen tot uitvoering van de voorvermelde beslissingen, inzake de aanpassing van de volmachten, hierin begrepen de ondertekening en neerlegging van de standaard publicatieformulieren ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Brussel, 23 februari 2015

Hendrik Keersmaekers

Lasthebber

Voorbehouden s aan hét Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Monitedr belge

Op de laatste blz. van LuiK vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþ MOU WORO 11.1

Copie à publier aux annapee Me o

après dépôt de l'acte au greffe" ~~f A

eo



{

1111111

150 2415*

Réservé

au

Moniteur belge -,

1 1 MEi 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

Bf UCSG1

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0464.550.024

Dénomination

(en entier) : G4S EVENT SECURITY

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Buro & Design Center BP 77 - Heyse] Esplanade -1020 Bruxelles (adresse complète)

Objet(s) de l'acte :Modification pouvoirs & désignation administrateur délégué Extrait du procès-verbal du Conseil d'Administration du 23 février 2015

Après délibération, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité:

Le Conseil nomme Monsieur Jean-Paul Van Avermaet comme administrateur délégué.

Les pouvoirs de signature suivants sont attribués :

A) Les engagements financiers et les opérations sur les comptes de la société seront signés par

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director sera remplacée par celle de l'Accounting & Tax Manager.

B) Les documents relatifs aux achats et aux bâtiments, seront signés par :

Le Finance & Administration Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Finance & Administration Director pourra être remplacée par celle du Facility & Procurement Manager ou du Facility - Warehouse Manager. Ces derniers ne sont habilités qu'à signer les documents se rapportant à leur service.

C) Les documents relatifs à l'informatique (y compris le matériel de télécommunication) seront signés par :

Le Director ICT, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Director ICT pourra être remplacée par celle du 1CT Infrastructure & Operations Manager. Ce dernier n'est habilité qu'à signer les documents se rapportant à son service.

En l'absence du Managing Director ou du Finance & Administration Director, leur signature pourra être remplacée par celle d'un Legal Counsel.

D) Les documents relatifs à la vente et aux opérations seront signés par

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Le Director Guarding Static, Mobile & Events, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Commercial Director, un Sales Manager, le Strategie Accounts Director ou un Legal Counsel.

pour autant que les documents sont des contrats-type ou ne se rapportent qu'à !a négociation des contrats, sans engagements nouveaux, qu'à l'exécution des contrats ou à la confirmation de demandes de services, ils pourront être signés par le Managing Director, le Commercial Director, un Sales Manager, le Strategie Accounts Director ou le Director Guarding Stalle, Mobile & Events, agissant séparément,

Én son absence, la signature du Director Guarding Static, Mobile & Events pourra être remplacée par celle du Managing Director ou d'un Legal Counsel.

E) Les documents relatifs aux assurances, tels que la conclusion de polices d'assurances autres que celles souscrites au niveau du groupe international ainsi que le règlement des sinistres, seront signés par :

Un Legal Counsel, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou le Finance & Administration Director.

En son absence, la signature du Legal Counsel sera remplacée par celle du Sourcing Manager.

p) Les documents relatifs à l'engagement, la promotion et la résiliation des contrats du personnel seront signés par :

i) Les contrats ouvriers :

Un Administrateur, le Managing Director, le Director Guarding Static, Mobile & Events, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément,

2) Les contrats employés :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Benefits Manager,

G) Les documents sociaux, les chèques et virements se rapportant aux rémunérations du personnel, seront signés par :

Le Human Resources Director, agissant conjointement avec l'une des personnes suivantes : un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel.

En son absence, la signature du Human Resources Director sera remplacée par celle du Compensation & Benefits Manager ou du Payroll Manager.

Le Compensation & Benefits Manager et le Payroll Manager sont toutefois habilités à agir séparément pour jas documents sociaux,

I.1) Les décharges pour les montants réceptionnés et pour les exploits de huissier ainsi que pour tes plis et les colis recommandés adressés à la société par l'intermédiaire de huissiers, de la poste, des douanes et accices, des chemins de fer, des compagnies aériennes et autres sociétés de transport, seront signés par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Director Guarding Static, Mobile & Events ou un Legal Counsel, agissant séparément, avec pouvoir de substitution.

Ils ont le pouvoir de transmettre ces pouvoirs aux tiers,

I) Pour les actes avec l'Etat, les administrations gouvernementales, provinciales et communales, les administrations fiscales, douanes et accices et tous les autres services publics, la société sera représentée

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

par

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel, agissant séparément.

J) Pour la représentation de la société devant les tribunaux, en ce compris se constituer partie civile, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, le Human Resources Director ou un Legal Counsel sont habilités à agir séparément.

K) Dans !e cadre des missions qui lui sont confiées, tous les documents relatifs à la représentation de la société auprès des parquets, des polices fédérale ou locale et de la police judiciaire, en ce compris porter plainte et faire des déclarations au nom de la société, seront signés par

Un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director, un Legal Counsel, le Security & Risk Manager ou le Security Officer, agissant séparément.

L) Pour les actes qui répondent à la mission du conseiller en prévention et sécurité, la société est représentée par :

Un Administrateur, le Managing Director, le Human Resources Director, un Legal Counsel ou le Prevention Manager, agissant séparément.

M) Les documents relatifs au Marketing seront signés par

Le Marketing, Communication & Business Development Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement,

N) Les documents relatifs au Business Development seront signés par :

Le Marketing, Communication & Business Development Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement et avec possibilité de substitution.

O) Les documents relatifs à la qualité seront signés par :

Le Quality Manager et le Managing Director ou un Legal Counsel, agissant conjointement.

P) Pour les actes et documents relatifs à la Facturation et Credit Control, la société est représentée par

L'Administration, Billing & Credit Control Manager, un Administrateur, le Managing Director, le Finance & Administration Director ou un Legal Counsel, agissant séparément avec pouvoir de substitution.

Pour autant qu'un document particulier doit être signé par deux personnes, un tel document ne peut être signé par une personne cumulant différentes fonctions.

pour le bon ordre, le terme de director comme mentionné dans les pouvoirs ci-dessus, ne signifie pas qu'un mandat d'administrateur a été accordé.

Ces pouvoirs remplacent tous ceux attribués précédemment.

Les personnes suivantes sont, jusqu'à publication du contraire, désignées pour occuper les fonctions suivantes au sein de la société:

Administrateurs :

Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 3/901 - 8420 Wenduine

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Monsieur Graham Levinsohn, Beech House - 60 Woodmansteme Lane - Banstead Village - Surrey - SM7

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Volet B - Suite

3HIJ - England

Managing Director :

Monsieur Jean-Paul Van Avermaet, Manitobahelling, 31901 - 8420 Wenduine

Finance & Administration Director :

Monsieur Philippe Evrard, Rue Victor Hugo, 182 -1410 Waterloo

Accounting & Tax Manager :

Monsieur Dominique Decoen, Lod. Van Veltemstraat, 13 - 3020 Herent

Facility & Procurement Manager

Monsieur Peter Joris, Schouwburghofstraat,9 - 3512 Stevoort

Facility - Warehouse Manager

Madame Carine Stiernon, Avenue des Sapins, 6 - 1495 Tilly

Director ICT:

Monsieur Filip Driesens, Wilgenhof,) - 3290 Diest

ICT Infrastructure & Operations Manager ;

Monsieur Stefan Wauters, E. Vanderveldestraat, 23 - 3120 Tremelo

Human Resources Director :

Monsieur Stéphane Gilles, Rue du Pire, 35 ..1480 Tubize

Compensation & Benefits Manager;

Monsieur Robert Feiten, Rue de la Procession, 49 - 1310 La Hulpe

payroll Manager ;

Mire Christine Schouteden, Bornestraat, 303 - 3012 Wilsele

Legal Counsel :

Monsieur Hendrik Keersmaekers, Juliaars Dillensstraat, 8 - 2018 Antwerpen

Monsieur Wim Hernalsteen, Verbindingslaan 481b107 - 3001 Heverlee

Sourcing Manager :

Madame Katia Vanderstappen, Lombaardstraat 1/2 - 3200 Aarschot

Director Guarding Static, Mobile & Events

Monsieur Robby Van Mele, Lange Leemstraat, 224A - 2018 Antwerpen

Commercial Director ;

Monsieur Bart Verbeeck , Acacialaan, 22 - 2630 Aartselaar

Sales Manager :

Madame Ann Knapen, Diesterestraat, 98 - 3294 Molenstede

Monsieur Arnaud Detienne, Ingenieur Haesaertslaan, 93 - 2610 Wilrijk

Monsieur Geert Van Der Straeten, Groenstraat, 25 - 1740 Ternat

Strategie Accounts Director :

Monsieur Christian Verlinden, Rue Pierre Hap Lemaître, 65 -1040 Bruxelles

Security & Risk Manager

Monsieur David Mosselmans, Mollekensstraat, 28A- 1700 Dilbeek

Seeurity Officer

Madame Sandra Van de Steen, Boomsesteenweg, 53 bus 2 - 2610 Wilrijk

Prevention Manager :

Monsieur Daniel Blum, Boulevard Hector Denis, 50 - 4000 Liège

Marketing, Communication & Business Development Manager:

Monsieur Philippe Docx, Louis Huybrechtsstraat, 18 - 2150 Borsbeek

Quality Manager

Madame Nancy Demeyere, Geraardbergsesteenweg, 264 - 9404 Aspelare

Administration, Billing & Credit Control Manager

Monsieur Peter Dick, Eekbulk, 10 - 9840 De Pinte

Le Conseil décide de nommer Hendrik Keersmaekers, né à Schoten le 15 octobre 1972 et Wim Hernalsteen, né à Louvain le 17 mai 1983 en tant que mandataire spécifique, avec droit de substitution, afin de remplir toutes les formalités concernant la modification des pouvoirs, y compris la signature et le dépôt des formulaires de publication au greffe du tribunal de commerce compétent.

Bruxelles, le 23 février 2015

Hendrik Keersmaekers

Mandataire

Réservé au , Moniteur belge

08/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 17.09.2007, NGL 31.10.2007 07794-0347-018
08/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 31.10.2007 07794-0345-016
14/11/2006 : AN333436
13/07/2005 : AN333436
20/09/2004 : AN333436
25/06/2004 : AN333436
25/07/2003 : AN333436
26/07/2002 : AN333436
23/07/2002 : AN333436
08/03/2001 : AN333436
13/01/2001 : AN333436

Coordonnées
G4S EVENT SECURITY

Adresse
BURO & DESIGN CENTER, BTE 77 - ESPLANADE DU HEYSEL 1020 BRUXELLES

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale