GABRI REAL ESTATE

SA


Dénomination : GABRI REAL ESTATE
Forme juridique : SA
N° entreprise : 437.778.816

Publication

03/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 15.05.2014, DPT 28.06.2014 14241-0361-013
05/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 16.05.2013, DPT 28.06.2013 13246-0500-013
06/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.05.2012, DPT 29.06.2012 12251-0185-012
15/06/2012
ÿþ Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"12106258*

BRUSSEL

® JUN 2012

Griffie -

Ondernemingsnr : 0437.778.816

Benaming

(voluit) : ROUBERT & BOMAN BYGGNADS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zeecrabbestraat nummer 28 te Ukkel (1180 Brussel)

(volledig adres)

onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM »WIJZIGING DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ROUBERT & BOMAN BYGGNADS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1180 Ukkel, Zeecrabbestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0437.778.816, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard 1NDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK dei CRAYENCOUR", op twee mei tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op tweeëntwintig mei nadien, boek 38 blad 67 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd voor de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. NDOZI MASAKA, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "GABRI REAL ESTATE.

Tweede beslissing

Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen en bijgevolg de bestaande aandelen aan

toonder om te zetten in aandelen op naam.

Derde beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de artikelen 1, 8, 9, 13, 13bis en 30 van de statuten te wijzigen om deze in

overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en

met het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt

Artikel 1: Rechtsvorm  Naam  eerste paragraaf

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "GABRI REAL

ESTATE".

Artikel 8: Aard van de effecten

De aandelen, zelfs volledig volstort, zijn en blijven op naam.

op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen. Certificaten van inschrijving in het aandeelhoudersregister kunnen aan de aandeelhouders desgevallend afgeleverd worden.

De stortingen te verrichten op de bij hun inschrijving niet volgestorte aandelen moeten geschieden op de door de raad van bestuur bepaalde tijdstippen.

De aandeelhouder, die na een voorafgaande kennisgeving van vijftien dagen, bij aangetekend schrijven betekend, verzuimt aan een opgevorderde storting op de aandelen te voldoen, is aan de vennootschap interest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet met ingang van de dag waarop de storting eisbaar is geworden.

Op de laatste blz. van Lek B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede kennisgeving die gedurende één maand zonder resultaat is gebleven, de aandeelhouder van zijn rechten vervallen verklaren en zijn aandelen aan een of meerdere door hem erkende verkrijgers doen verkopen, onverminderd het recht het nog verschuldigde, alsmede alle eventuele schadevergoedingen en interesten, van hem te vorderen. Elke opgevorderde storting wordt in mindering gebracht op de gezamenlijke aandelen van de aandeelhouders.

De raad van bestuur kan de aandeelhouders machtigen hun aandelen bij anticipatie vol te storten; in dit geval bepaalt hij de voorwaarden waartegen de vervroegde stortingen worden toegestaan.

Artikel 9: Overgang van effecten

De overdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel van aandelen is als volgt geregeld.

De aandeelhouder die een deel of de totaliteit van zijn aandelen wenst over te dragen, moet hiervan ieder lid van de raad van bestuur verwittigen per aangetekende brief, fax, e-mail of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, met vermelding van het aantal aandelen (en hun nummers) dat hij wenst over te dragen, de identiteit van de overnemer, de prijs en alle voorwaarden van de overdracht.

Binnen de acht dagen moet de raad van bestuur alle andere aandeelhouders per aangetekende brief verwittigen.

Deze brief of aankondiging bevat de volledige en nauwkeurige weergave van de gegevens, vervat in de brief van de overlater.

De aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht uitoefenen per aangetekende brief gericht aan de raad van bestuur binnen de dertig dagen van de in vorige alinea vermelde bekendmaking. Dit document vermeldt het aantal aandelen dat ieder van hen wenst te verwerven. De aandeelhouders kunnen tevens voor het beëindigen van de voornoemde termijn van dertig dagen afzien van de uitoefening van hun voorkooprecht. Wanneer er geen antwoord wordt gegeven binnen de voornoemde termijn, wordt dit gelijkgesteld met een afzien van het voorkooprecht.

Indien het totaal aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend groter is dan het aantal aandelen dat te koop wordt aangeboden, zullen de aandelen bij voorrang worden toegekend aan de aandeelhouders in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

Indien de aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen mag de aandeelhouder-aanbieder zijn aanbod intrekken. Indien het aantal aandelen waarvoor de aandeelhouders hun voorkooprecht uitoefenen lager ligt dan het aangeboden aantal aandelen, mag de aandeelhouder-aanbieden zijn aanbod intrekken voor wat betreft het gedeelte van de aandelen waarvoor het voorkooprecht niet werd uitgeoefend. De aandeelhouder-aanbieder zal dan de totaliteit van zijn aandelen of het aangeboden deel waarvoor het voorkooprecht niet werd uitgeoefend, kunnen overdragen aan de kandidaat-ovememer.

Ingeval van de uitoefening van het voorkooprecht, worden de aandelen vervreemd aan de prijs overeen te komen tussen partijen. Indien tussen partijen geen akkoord kan worden bereikt over de prijsbepaling, zal deze bepaald worden door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk overleg tussen partijen overeenkomstig artikel 1854 van het burgerlijk wetboek of indien er geen overeenstemming bestaat over de deskundige, de deskundige aangestelde door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement van de maatschappelijke zetel van de vennootschap die uitspraak doet als in kort geding. Bij de bepaling van de waarde van de aandelen zal rekening gehouden worden met de waarde van het eigen vermogen van de vennootschap op het moment van het aanbod door de aandeelhouder-aasbieder, Ingeval tot prijsschatting wordt overgegaan zal de schattingsprijs als koopprijs gelden.

De aandeelhouder die de aandelen van een andere aandeelhouder overneemt in gevolge de hiervoor gestelde procedure, betaalt de prijs binnen de dertig dagen na de bepaling van de prijs. De aandelen blijven onvervreemdbaar tot na de betaling van de volledige prijs.

Elke notificatie moet op straffe van nietigheid en verval gedaan worden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de datum van afgifte aan de post. De termijnen bij bekendmaking in de pers lopen vanaf de datum van de laatste verschijning van de aankondiging in de pers. Bij de berekening van de termijnen zal de "dies a quo"' niet meegeteld, de "dies ad quem" wordt wel meegerekend.

Elke inbreuk op deze procedure kan aanleiding geven tot schadevergoeding, hetzij ten voordele van de vennootschap, hetzij ten voordele van een aandeelhouder, en zonder afbreuk aan de niet tegenstelbaarheid van de overdracht tegenover de vennootschap.

De brieven in de procedure voorzien bij dit artikel worden gericht aan de aandeelhouders op het door de vennootschap laatstgekende adres. De aandeelhouders die van adres veranderen zullen de vennootschap hiervan bij aangetekende brief verwittigen.

De kosten voor de diverse schattingen zullen in gelijke delen verdeeld worden tussen de verkopende en de kopende partijen.

Artikel 13: Obligaties en warrants

De raad van bestuur is bevoegd obligaties uit te geven, De raad van bestuur zef de wijze, het tijdstip en de

voorwaarden van uitgifte bepalen, de rentevoet, de wijze en het

tijdstip van de terugbetaling en alle bijzondere of hypothecaire zekerheden die daarbij zouden kunnen

gevoegd worden.

Tot de uitgifte van converteerbare obligaties of van obligaties met warrants en warrants kan slechts worden

besloten, overeenkomstig de wet.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 13 bis: Gedwongen overdracht

Eén of meer aandeelhouders - uitgezonderd een dochtervennootschap - die meer dan dertig ten honderd van de stemmen of van het kapitaal vertegenwoordigen (of twintig ten honderd van de effecten die geen kapitaal vertegenwoordigen) kunnen om gegronde redenen gerechtelijk vorderen dat een aandeelhouder zijn aandelen en converteerbare effecten aan hen overdraagt.

ledere natuurlijke of rechtspersoon die, alleen of gezamenlijk, vijf en negentig ten honderd van de stemrechtverlenende effecten bezit, kan het geheel van deze effecten verkrijgen. Na afloop van de procedure worden de niet-aangeboden effecten geacht te zijn overgegaan met consignatie van de prijs.

Artikel 30: Depotclausule

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering dee! te nemen bij een gewone brief, fax, e-mail of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCI< de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 27.06.2011 11220-0073-015
07/01/2011
ÿþMotl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIIIij11,11.11011111191111j1J11111

Neergelegd ter griffie de Rechtbank van Koophandel te LL,ti,ipen, op

Griffie 2 9 SEC. 2010

Ondernemingsnr : 0437778816

Benaming

(voluit) : ROUBERT & BOMAN BYGGNADS

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Noorderlaan 79 BUS 7

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 15 december 2010 op de maatschappelijke zetel.

De Raad van Bestuur beslist vanaf ler januari 2011 de maatschappelijke zetel over te brengen naar Zeecrabbestraat 28, 1180 Ukkel.

Uri VAN GELDER

Afgevaardigde-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 26.08.2010 10482-0523-016
20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.09.2009, NGL 14.10.2009 09814-0062-015
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 29.08.2008 08712-0345-016
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 17.05.2007, NGL 23.11.2007 07810-0233-015
03/03/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.02.2006, NGL 24.02.2006 06057-3354-012
11/02/2005 : BL521001
11/02/2005 : BL521001
25/01/2005 : BL521001
01/07/2004 : BL521001
15/03/2004 : BL521001
06/02/2004 : BL521001
19/01/2004 : BL521001
12/08/2003 : BL521001
15/10/2002 : BL521001
01/02/2002 : BL521001
18/09/1997 : BL521001
23/02/1994 : BL521001
20/08/1992 : BL521001
29/10/1991 : BL521001
14/07/1989 : BL521001

Coordonnées
GABRI REAL ESTATE

Adresse
ZEECRABBESTRAAT 28 1180 UCCLE

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale