GARAGE SAINT MICHEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE SAINT MICHEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.118.974

Publication

13/08/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 07.05.2014, DPT 08.08.2014 14409-0198-016
21/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 02.05.2013, DPT 13.08.2013 13425-0059-016
30/12/2014
ÿþ Mod Word 75.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootaschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : François Desmedtstraat, 122-124 te 1150 Sint-Pieters-Woluwe (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester Jean-François POELMAN, Notaris te Schaarbeek, op 11 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE SAINT MICHEL", waarvan de zetel thans gevestigd is te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, François Desmedtstraat, 122-124, bijeengekomen. RPR Brussel 0474.118.974, heeft beslist:

WIJZIGING VAN DE BENAMING

De vergadering beslist, vanaf heden, de huidige benaming te wijzigen in : ST-MICHEL.

VERPLAATSING VAN DE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verhuizen, vanaf heden, naar het volgende adres : Leuvensesteenweg, 51-53 te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)

WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de Franse versie van de statuten te schrappen en om ze in orde te brengen, met de vorige beslissingen, de hierna nieuwe statuten aan te nemen :

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte- aansprakelijkheid, onder de benaming " ST-MICHEL ".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe) Leuvensesteenweg, 51-: 53.

Hij mag overal eiders worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen opslagplaatsen en bijhuizen oprichten overal waar zij het nuttig oordelen. Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, de aankoop, verkoop, verhuring, commissie, uitwisseling, in-en uitvoer, de verwerking, herstelling van voertuigen nieuwe of tweedehands, van wisselstukken, motors en koetswerk in het algemeen, van allerlei accessoires en gelijkaardige machines, de uitbating van garages, car-wash, aankoop en verkoop en andere handelingen in smeermiddelen, brandstoffen, en aile onderhoudsproducten of automobiel verbranding en in het algemeen alle rechtstreeks of onrechtstreeks producten, en aile motorvoertuigen.

Ze mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan daarvoor aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen rechtstreek of onrechtstreek in verband met haar doel of dat die de verwezenlijking te bevorderen zou zijn.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door zeven honderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en niet 750.

Artikel 6.

De zaakvoerders zullen de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volstort werden, naargelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hen passend voorkomen. Ze mogen ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten. Deze vervroegde afbetalingen werden niet als een voorschot aan de vennootschap beschouwd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh

Ondernemingsnr : 0474.118.974 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

17 LEC. 2ciº%~~

t^f C~,'i3"i'ËO v

!.7-1

GARAGE SAINT-MICHEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

a.: . 14 De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning dertig dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend aan de wettelijke intrest, ten bate van de vennootschap moeten betalen, vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Indier} een tweede aanmaning van de zaakvoerders bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerders vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste.

Indien de ingebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van de aandelen te ondertekenen in het register der aandeelhouders, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit binnen de maand te vervullen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg dan zal de zaakvoerder mogen ondertekenen in plaats van de ingebreke zijnde vennoot. Neemt de zaakvoerder persoonlijk de aandelen van de ingebreke zijnde vennoot over, dan wordt zijn handtekening vervangen door die van een lasthebber daartoe bij-zonder aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de maatschappelijke zetel gevestigd

Artikel 7

De afstand onder levenden of de overdracht wegens overlijden der aandelen worden geregeld zoals bepaald in het Vennootschapswetboek, en meer bepaald met een voorkoop recht voor de medevennoot.

Artikel 8

De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot, zullen nooit, onder geen enkel voorwendsel, de verzegeling van de maatschappelijke boeken, goederen of waarden kunnen vorderen, er beslag op leggen, de verdeling of licitatie van het maatschappelijk fonds vervolgen, noch zich in het bestuur mengen ; voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten schikken naar de inventarissen en rekeningen en naar de beslissingen van algemene vergadering.

Artikel 9.

De vennootschap zal bestuurd worden door een of meerdere zaakvoerders.

De deur van hun mandaat is onbeperkt.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden, in alle omstandigheden alsmede om alle akten en verrichtingen te doen en toe te staan in verband met haar doel.

Zij hebben daartoe de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De algemene vergadering, bepaalt bij eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste of verhoudingsgewijze vergoedingen, die zullen toegekend worden aan de zaakvoerders, en in algemene kosten gebracht worden, onverminderd alle eventuele representatie , reis en verplaatsingskosten.

De zaakvoerders kunnen, in hun verhoudingen met derden, wel bepaalde machten, onder hun verantwoordelijkheid toevertrouwen aan ieder door hen gekozen persoon, vennoot of niet, voor zover het niet over algemene machten gaat.

De algemene vergadering zal, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen het commerciële en/of technisch dagelijks bestuur aan een derde, vennoot of niet, toe te vertrouwen.

Artikel 10 - Algemene vergadering.

De algemene vergadering der vennoten za! van rechtswege bijeenkomen, in de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats in de oproepbrief aangeduid, op eerste woensdag van de maand mei, om 11 uur 30, van ieder jaar.

Zij zal beraadslagen volgens de regels bepaald in de wetboek van de vennootschappen.

Bovendien zal een vergadering bijeengeroepen worden door de zaakvoering telkens de belangen van de vennootschap zulks vereisen.

Artikel 11.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De regels voorzien door het Vennootschappenwetboek zullen gevolgd worden voor wat betreft de inventaris en de jaarrekeningen.

Artikel 12.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, algemene kosten en noodzakelijke delgingen, vormt de netto winst van de vennootschap en wordt als volgt verdeeld :

vijf procent tot vestiging van het wettelijk reservefonds, tot dat dat laatste tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

het saldo wordt verdeeld onder de vennoten naar rate van het aantal aandelen.

Evenwel kunnen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat dit saldo, geheel of gedeeltelijk

opnieuw zal overgedragen worden, ofwel in een buitengewoon reservefonds zal belegd worden, ofwel

besteed als tantièmes in voordeel van de zaakvoering.

Artikel 13.

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen bij de wet voorzien.

Zij kan vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

ln geval van ontbinding zal de vereffening geschieden door de zaakvoering, tenware de algemene

vergadering een of meer vereffenaars zou aanduiden met bepaling van hun machten en hun vergoeding.

Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden

onder de vennoten in evenredigheid met hun respectievelijk aantal aandelen.

Artikel 14.

Tot uitvoering van onderhavige statuten, wordt ieder vennoot of maatschappelijk mandataris, die niet in

België gehuisvest is, geacht woonst gekozen te hebben in de maat-schappelijke zetel, waar aile mededelingen,

aanmaningen en dagvaardingen hem rechtsgeldig kunnen gedaan worden.

BENOEMING

Naast de huidige zaakvoerders, te weten de heer Piret Michel wonende te 1910 Kampenhout, Pattijzenlaan, '

27 en Mevrouw Piret Muriel wonende te 1910 Kampenhout, Tiendeschuurstraat, 147 beslist de vergadering als

zaakvoerder te benoemen de heer Olivier Piret wonende te 1910 Kampenhout, Eekhoornlaan, 8 die hier

aanwezig is en aanvaardt vanaf heden.

VOLMACHT

Volmacht wordt toegekend aan Partena om alle nodige handelingen te vervullen bij de kruispuntbank van de

ondernemingen, de BTW en andere administraties.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd vóór de registratie uitzonderlijk ter neerlegging op de Griffie van Rechtbank van Koophandel

J.F. POELMAN, Notaris

Ter zelfde tijd neergelegd: - Uitgifte akte

r .

VDQr-0

* bdhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 02.05.2012, DPT 25.07.2012 12339-0073-016
19/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 04.05.2011, DPT 12.08.2011 11403-0101-016
27/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 01.06.2010, DPT 23.08.2010 10442-0502-018
28/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 01.06.2009, DPT 20.08.2009 09625-0312-016
22/12/2008 : BL648437
08/09/2008 : BL648437
02/08/2007 : BL648437
25/04/2007 : BL648437
05/09/2006 : BL648437
28/09/2005 : BL648437
09/09/2004 : BL648437
23/02/2004 : BL648437
18/07/2003 : BL648437
05/07/2002 : BL648437

Coordonnées
GARAGE SAINT MICHEL

Adresse
RUE FRANCOIS DESMEDT 122-124 1150 WOLUWE-SAINT-PIERRE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale