GE CAPITAL FUNDING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GE CAPITAL FUNDING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.237.237

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 22.05.2014 14131-0370-032
15/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ueergelegptb

111

Lusse!

ntvdngen op

C 3 CT. 2014

ter griffie

echtbank ver) de Neeriaricistalige

- van kooP51

fl

tRII1111.111

I Ut

Ondernemingsnr : 0476.237.237

Benaming

(voluit) : GE Capital Funding Services

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Gemeenschappenlaan 5, 1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de vennoten dd. 2/07/2014,

DE VENNOTEN VERKLAREN ZICH UNANIEM AKKOORD MET DÉ VOLGENDE BESLUITEN:

Benoeming van KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, en ondernemingsnummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Herwig Germens, bedrijfsrevisor, als commissaris van de Vennootschap voor een periode van drie jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die zich uitspreekt over het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

- Machtiging aan elke zaakvoerder van de Vennootschap, evenals aan mevrouw Susana Gonzalez Melôn, paralegal van Allen & Overy Belgium LLP, alsook aan elke advocaat en paralegal van Allen & Overy LLP, ten dien einde woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk individueel handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissing te implementeren, met inbegrip van het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

27/11/2014
ÿþ-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0476.237.237

Benaming

(voluit) : GE Capital Funding Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenschappenlaan 5, 1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel van grensoverschrijdende fusie door overneming

VOORSTEL VAN GRENSOVERSCHRIJDENDE FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG TITEL 7 VAN BOEK 2 VAN HET NEDERLANDSE BURGERLIJK WETBOEK EN TITEL VBIS VAN BOEK Xl VAN HET BELGISCHE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN ENERZIJDS GE CAPITAL COMMERCIAL FUNDING B.V. (de Verkrijgende Vennootschap) en ANDERZIJDS GE CAPITAL FUNDING SERVICES BVBA (de Verdwijnende Vennootschap) DD.18 NOVEMBER 2014.

DE ONDERGETEKENDEN:

1, alle leden van het bestuur van en als zodanig uitmakende het gehele bestuur van:

GE Capital Commercial Funding B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Breda, Nederland, met adres Bergschat 6912, 4817 PA Breda, Nederland (de "Verkrijgende Vennootschap");

2, alle zaakvoerders van en als zodanig uitmakende het gehele bestuur van:

GE Capital Funding Services BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Belgisch recht, gevestigd te Evere, België, met maatschappelijke zetel te Gemeenschappenlaan 5, 1140 Evere, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer BTW BE 0476,237.237 (RPR Brussel, Nederlandstalige afdeling) (de "Verdwijnende Vennootschap").

De Verkrijgende Vennootschap en de Verdwijnende Vennootschap, tezamen en individueel te noemen de "Vennootschappen" of de "Vennootschap".

IN AANMERKING NEMENDE:

1. De besturen van de Vennootschappen wensen een voorstel te doen tot grensoverschrijdende juridische fusie, waarbij de Verkrijgende Vennootschap het gehele vermogen van de Verdwijnende Vennootschap onder algemene titel verkrijgt en de Verdwijnende Vennootschap ophoudt te bestaan.

2. De fusie tussen de Vennootschappen wordt geëffectueerd met inachtneming van de fusievoorschriften van het Nederlandse recht (in het bijzonder titel 7 afdeling 3A van boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek) en het Belgisch recht (in het bijzonder Titel Vbis van Boek XI van het Belgisch Wetboek van vennootschappen).

3, De besturen van de Vennootschappen verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting rustend op de Verdwijnende Vennootschap om uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel een fusievoorstel neer te leggen en bekend te maken overeenkomstig artikel 77217 van het Belgisch Wetboek van vennootschappen.

~ e ~

Mod Word 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deeegelegd/QntvangefZ ®p

Lie)

- ~i

1



10 NOV. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

" rechtbank valtimpharldej Brussel

11)11,1i0,1101









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naar Nederlands recht dient het fusievoorstel opgesteld te worden overeenkomstig de artikelen 2:312 lid 2, 2:226 en 2:333d van het Nederlands Burgerlijk Wetboek en dient overeenkomstig artikel 2:314 lid 1 en lid 2 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek bij het handelsregister en ten kantore van de Vennootschappen het fusievoorstel neergelegd te worden, dan wel langs elektronische weg bij het handelsregister openbaar gemaakt te worden, Het fusievoorstel dient op basis van artikel 2:317 lid 2 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek ten minste één maand ter inzage bij het handelsregister gelegen te hebben, gerekend vanaf de dag na die waarop de Vennootschappen de neerlegging of openbaarmaking van het fusievoorstel hebben aangekondigd in een landelijk verspreid Nederlands dagblad, voordat het besluit tot fusie kan worden genomen.

4. Alle geplaatste aandelen in het kapitaal van zowel de Verkrijgende Vennootschap ais de Verdwijnende Vennootschap worden gehouden door General Electric International (Benelux) B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Breda, Nederland, met adres Bergschot 69, 4817 PA Breda, Nederland ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20029235.

De Verkrijgende Vennootschap zal conform de hieronder te vermelden ruilverhouding één (1) aandeel in haar kapitaal toekennen aan General Electric International (Benelux) B.V.

5. Alle aandelen in de Verdwijnende Vennootschap zijn volgestort, er zijn geen certificaten van aandelen van de Verdwijnende Vennootschap uitgegeven en op geen van de aandelen is een recht van vruchtgebruik of een pandrecht gevestigd.

6. Geen van de Vennootschappen is ontbonden, verkeert in staat van faillissement of in surséance van betaling.

7. Het boekjaar van elk van de Vennootschappen loopt gelijk aan het kalenderjaar. Het eerste boekjaar van de Verkrijgende Vennootschap eindigt 31 december 2015.

DE VENNOOTSCHAPPEN DOEN HET NAVOLGENDE VOORSTEL TOT JURIDISCHE FUSIE IN DE ZIN VAN ARTIKEL 2:309 VAN HET NEDERLANDS BURGERLIJK WETBOEK EN ARTIKEL 772/6 VAN HET BELGISCH WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN:

A. Naam. Rechtsvorm. Zetel. Maatschappelijk doel.

De Verkrijgende Vennootschap is genaamd GE Capital Commercial Funding B.V., haar rechtsvorm is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en zij heeft haar statutaire zetel te Breda, Nederland.

Het doet van Verkrijgende Vennootschap is:

a, het kopen, uitsluitend van vennootschappen welke behoren tot de General Electric Groep, al dan niet op recourse basis, wel of niet tegen een korting, van vorderingen welke zijn ontstaan (of in het geval van toekomstige vorderingen, zullen ontstaan) uit de normale bedrijfsuitoefening van deze vennootschappen, tezamen met zekerheidsrechten, persoonlijke zekerheidsstellingen of andere bijkomende rechten en het verkopen van vorderingen aan derden en het verlenen van diensten behorend bij dergelijke aankopen en verkopen (waaronder diensten inzake de betaling van rekeningen, versturen en innen van declaraties en handelsnota's en het innen van vorderingen);

b. het oprichten van, deelnemen in, bestuur voeren over en op enigerlei andere wijze financieel belang nemen in andere vennootschappen en ondernemingen;

c. het verlenen van diensten op administratief, technisch, financieel, economisch of bestuurlijk gebied aan andere vennootschappen, personen en ondernemingen;

d. het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en andere goederen, daaronder begrepen octrooien, merkrechten, licenties, vergunningen en andere industriële eigendomsrechten;

e, het ter leen opnemen en/of ter leen verstrekken van gelden, alsmede het zekerheid stellen, zich op andere wijze sterk maken of zich hoofdelijk naast of voor anderen verbinden, het vorenstaande al of niet in samenwerking met derden en met inbegrip van het verrichten en bevorderen van aile handelingen die daarmede direct of indirect verband houden, alles in de ruimste zin.

De Verdwijnende Vennootschap is genaamd GE Capital Funding Services BVBA, haar rechtsvorm is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en zij heeft haar maatschappelijke zetel te Gemeenschappenlaan 5, 1140 Evere, Belgium.

De Verdwijnende Vennootschap heeft als maatschappelijk doel:

In België, in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verlenen van financiële diensten aan andere vennootschappen binnen de groep van General

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Electric Company, inclusief maar niet beperkt tot alle activiteiten met betrekking tot factoring, diensten inzake betaling van facturen, rekeningen en vorderingen en overname van niet vervallen vorderingen~

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

B. Statuten van de Verkrijgende Vennootschap

De Verkrijgende Vennootschap werd opgericht en haar statuten werden vastgesteld bij akte op 17 november 2014, voor meester doctorandus Tjien Hauw Liem, notaris met plaats van vestiging Amsterdam verleden. De doorlopende tekst van de statuten zoals die thans luiden is aan dit voorstel gehecht als appendix B1. Na de fusie zullen de statuten van de Verkrijgende Vennootschap ongewijzigd blijven.

C. Toekenning van rechten en vergoedingen ten laste van de Verkrijgende Vennootschap Rechten die de Verkrijgende Vennootschap aan de vennoten met bijzonder rechten en aan de houders van effecten anders dan aandelen of deelbewijzen in het maatschappelijk kapitaal toekent, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Geen bijzondere rechten jegens de Verdwijnende Vennootschap, zoals een recht op uitkering van winst of tot het nemen van aandelen, zijn toegekend aan andere personen dan de aandeelhouder van de Verdwijnende Vennootschap. Derhalve zullen geen rechten of vergoedingen ten laste van de Verkrijgende Vennootschap worden toegekend aan dergelijke personen

Er zijn geen vennoten met bijzonder rechten noch houders van effecten anders dan aandelen of deelbewijzen, en er worden hen dan ook geen rechten toegekend door de Verkrijgende Vennootschap noch worden er jegens hen bijzondere maatregelen voorgesteld.

D. Bijzondere voordelen die worden toegekend aan de deskundigen die het voorstel voor een grensoverschrijdende fusie onderzoeken alsmede aan de leden van organen die belast zijn met het bestuur of de leiding van, of het toezicht of de controle op de Vennootschappen

In verband met de fusie zullen geen voordelen worden toegekend aan bestuurders van de Vennootschappen, of aan een ander die bij de fusie is betrokken.

De vergoeding van de accountant voor het opstellen van het verslag zoals bedoeld onder G. bedraagt ongeveer EUH 6,500.- exclusief BTW.

E. Samenstelling van het bestuur

Het voornemen bestaat de samenstelling van het bestuur van de Verkrijgende Vennootschap na de fusie niet te wijzigen, zodat het blijft bestaan uit:

-Timothy Carfir en

-Vivek Chaudhri.

F. Datum vanaf welke de handelingen van de Verdwijnende Vennootschap boekhoudkundig worden geacht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap te zijn verricht

De handelingen van de Verdwijnende Vennootschap worden geacht vanuit boekhoudkundig oogpunt te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 1 januari 2015, 00:00 uur. Derhalve zal het laatste boekjaar van de Verdwijnende Vennootschap eindigen op 31 december 2014, 23.59 uur,

G, Maatregelen in verband met de overgang van het aandeelhouderschap van de Verdwijnende Vennootschap  De ruilverhouding van de aandelen of deelbewijzen in het maatschappelijk kapitaal en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg in geld  De wijze van uitreiking van de aandelen of deelbewijzen in het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap

In ruil voor de thans geplaatste 665.186 aandelen in het kapitaal van de Verdwijnende Vennootschap, zal de Verkrijgende Vennootschap, ingevolge de akte van fusie, een (1) aandeel van nominaal EUR 1, in haar kapitaal toekennen aan General Efectric International (Benelux) B.V., zonder bijkomende betaling in geld.

t

1' " 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na de fusie zal de Verkrijgende Vennootschap de desbetreffende aantekeningen in haar aandeelhoudersregister maken.

Het bestuur van de Verkrijgende Vennootschap heeft Gerco Becter van Auren te Amsterdam aangewezen als accountant in de zin van artikel 2:328 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek om de inbrengverklaring van artikel 2:328 lid 1, tweede volzin, van het Burgerlijk Wetboek af te geven.

De aandeelhouder van de Vennootschappen heeft verklaard er mee in te stemmen dat (i) de accountant van de Verkrijgende Vennootschap geen accountantsverklaring en accountantsverslag dient af te geven, zoals bedoeld in artikel 2:328 lid 1, eerste volzin en lid 2 van het Burgerlijk Wetboek en (ii) de commissaris van de Verdwijnende Vennootschap geen schriftelijk verslag over het fusievoorstel, noch een onderzoek van het gemeenschappelijk voorstel tot grensoverschrijdende fusie dient af te geven, overeenkomstig artikel 772/9, §3 van het Belgisch Wetboek van vennootschappen en (iii) de besturen van de Vennootschappen hun aandeelhouder en de andere partij bij de juridische fusie niet zullen inlichten over na het fusievoorstel gebleken belangrijke wijzigingen ln de activa en passiva die de mededelingen in dit voorstel tot fusie (of in de toelichting) hebben beinvloed. De hierboven genoemde verklaringen zijn aan dit voorstel gehecht als appendix G.1 en appendix G.2. (de "Aandeelhoudersverklaringen").

Ten gevolge van de fusie zullen de aandelen in het kapitaal van de Verdwijnende Vennootschap van rechtswege vervallen. Er zullen geen aandelen in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap warden ingetrokken.

Er zijn geen houders van stemrechtloze of winstrechtioze aandelen.

H. Voortzetting van de werkzaamheden van de Vennootschappen

Het voornemen bestaat dat de werkzaamheden van de Vennootschappen zullen worden voortgezet door de Verkrijgende Vennootschap.

L. Goedkeuring van de fusie

De besluiten tot fusie van de algemene vergaderingen van de Vennootschappen zijn niet onderworpen aan enige goedkeuring.

J. Invloed van de fusie op de grootte van de goodwill en de uitkeerbare reserves

De fusie kan van invloed zijn op de grootte van de goodwill van de Verkrijgende Vennootschap, aangezien een eventueel negatief saldo van de activa en passiva van de Verdwijnende Vennootschap zal worden aangemerkt als goodwill. De fusie zal dan geen invloed hebben op de uitkeerbare reserves van de Verkrijgende Vennootschap.

Wanneer de activa en de passiva van de Verdwijnende Vennootschap een positief saldo hebben, zal de grootte van de goodwill niet veranderen, en zal het saldo worden toegevoegd aan de agioreserve, zodat de grootte van de uitkeerbare reserves toeneemt.

Op basis van de tussentijdse vermogensopstelling van de Verdwijnende Vennootschap zal er sprake zijn van een positief saldo van de activa en de passiva van de Verdwijnende Vennootschap, zodat dit zal worden toegevoegd aan de uitkeerbare reserves van de Verkrijgende Vennootschap / zal worden toegevoegd aan de agioreserve van de Verkrijgende Vennootschap.

K. Waarschijnlijke gevolgen voor de werkgelegenheid

De Verkrijgende Vennootschap heeft geen werknemers in dienst, derhalve zal de fusie geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid.

De Verdwijnende Vennootschap heeft op de datum van dit fusievoorstel één werknemer in dienst. Deze werknemer zal niet overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap in het kader van de grensoverschrijdende fusie, maar zal daarentegen vóór de juridische datum van de grensoverschrijdende fusie een nieuwe arbeidsovereenkomst sluiten met een andere vennootschap binnen de GE groep met behoud van anciënniteit en arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst met de Verdwijnende Vennootschap zal in onderlinge toestemming beëindigd worden voorafgaand aan de juridische datum van de grensoverschrijdende fusie.

L. Informatie over de procedures volgens welke regelingen worden vastgesteld met betrekking tot de wijze waarop de werknemers bij de vaststelling van hun medezeggenschapsrechten in de Verkrijgende Vennootschap worden betrokken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gezien de Verdwijnende Vennootschap geen werknemers meer in dienst zal hebben op juridische datum van de grensoverschrijdende fusie, zal er geen procedure zijn voor de vaststelling van regelingen met betrekking tot medezeggenschap in de Verkrijgende Vennootschap als bedoeld in artikel 2:333k van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek en artikel 772/6, j) van het Belgische Wetboek van vennootschappen.

M. Evaluatie van de activa en passiva die overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap

Het vermogen, activa en passiva, van de Verkrijgende Vennootschap is gewaardeerd aan de hand van de in Nederland geldende regels.

Het blijkt uit de tussentijdse cijfers per 17 november 2014 van de Verkrijgende Vennootschap dat deze vennootschap beschikt over een eigen vermogen tot beloop van EUR 50.000, activa voor EUR 50.000 en voor EUR 0 schulden.

Het vermogen, activa en passiva, van de Verdwijnende Vennootschap is gewaardeerd aan boekwaarde, volgens het Belgische boekhoudrecht.

Het blijkt uit de tussentijdse cijfers per 30 september 2014 van de Verdwijnende Vennootschap dat deze vennootschap beschikt over een eigen vermogen tot beloop van EUR 105.714.739, activa voor EUR 455.390.600 en voor EUR 349.675.861 schulden,

De Verkrijgende Vennootschap zal de activa en de passiva van de Verdwijnende Vennootschap die overgaan als gevolg van de fusie, verantwoorden in haar boeken overeenkomstig de in de balans van de Verdwijnende Vennootschap van 31 december, 2014 opgenomen boekwaarden.

N. Data van de rekeningen van de Vennootschappen die worden gebruikt om de voorwaarden voor de grensoverschrijdende fusie vast te stellen.

Voor het vaststellen van de fusie voorwaarden is van de Verdwijnende Vennootschap de tussentijdse vermogensopstelling per 30 september, tweeduizend veertien gebruikt en is van de Verkrijgende Vennootschap de tussentijdse vermogensopstelling per 17 november, tweeduizend veertien gebruikt.

O. Datum vanaf welke het nieuwe aandeel recht geeft te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

Het door de Verkrijgende Vennootschap toe te kennen aandeel in haar kapitaal zal General Electric International (Benelux) B.V. gerechtigd laten zijn tot de winst van de Verkrijgende Vennootschap, vanaf 1 januari 2015, 00:00 uur.

P. Regelingen volgens welke de rechten van de schuldeisers en van eventuele minderheidsvennoten/aandeelhouders van de Vennootschappen worden uitgeoefend alsook het adres waar kosteloos volledige inlichtingen over de regelingen kan bekomen worden

Binnen een termijn van 2 maanden te dateren van de publicatie van de fusieakte in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, kunnen de schuldeisers van de Verdwijnende Vennootschap, niettegenstaande anders overeengekomen, een zekerheid eisen, in zoverre de schuldvordering voorafgaat aan deze publicatie.

De schuldeisers van de Verkrijgende Vennootschap kunnen gedurende één maand na aankondiging van de neerlegging van het fusievoorstel en andere gegevens als bedoeld in artikel 2:314 lid 1 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek in een landelijk verspreid Nederlands dagblad, bij de rechtbank te Zeeland-West-Brabant in verzet komen door middel van het indienen van een verzoekschrift met vermelding van de verlangde waarborg tot zekerheid van voldoening van de vordering.

De Vennootschappen kunnen een dergelijke eis uitsluiten middels betaling van de schuldvordering naar zijn waarden, na aftrek van de disconto.

Meer gedetailleerde informatie kan bekomen worden op de maatschappelijke zetel van Vennootschappen zoals voornoemd,

PROCEDURE

1, Toelichting

Het bestuur van de Verkrijgende Vennootschap zal een schriftelijke toelichting opmaken, waarin de redenen voor de fusie met een uiteenzetting over de verwachte gevolgen voor de werkzaamheden en een toelichting uit juridisch, economisch en sociaal oogpunt worden weergegeven, alsmede de mededelingen genoemd in artikel 2:327 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders van de Verdwijnende Vennootschap zullen een omstandig schriftelijk verslag opmaken, bestemd voor de enige aandeelhouder waarin de stand van het vermogen van de Vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen voor de enige aandeelhouder, de schuldeisers en de werknemers ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

2a. Neerlegging ten kantore van het Nederlandse handelsregister

Ten kantore van het Nederlandse handelsregister zullen ter inzage worden gelegd;

- dit fusievoorstel, met inbegrip van appendix B1, G.1 en G.2;

- de laatste drie vastgestelde jaarrekeningen van de Verdwijnende Vennootschap met betrekking tot de

jaren 2011, 2012 en 2013 met de commissarisverslagen;

- de jaarverslagen van de Vennootschappen met betrekking tot de laatste drie vastgestelde jaarrekeningen;

- een tussentijdse boekhoudkundige staat van de Vennootschappen per 30 september 2014 en 17

november 2014;

- de verklaring van de accountant als bedoeld in artikel 2:328 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek.

2b. Neerlegging ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel

Ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel zal ter inzage worden neergelegd: -dit fusievoorstel, met inbegrip van appendix B1, G.1 en G.2,

3. Neerlegging ten kantore van de Vennootschappen

Tegelijkertijd met de neerlegging als bedoeld onder 2. zullen ten kantore van de Verkrijgende Vennootschap en op de maatschappelijke zetel van de Verdwijnende Vennootschap de volgende documenten worden neergelegd:

- de stukken als vermeld onder 2a.;

-het verslag en de toelichting vermeld onder 1.

De stukken liggen tot het tijdstip van de fusie, en op het adres van de Verkrijgende Vennootschap nog zes maanden nadien, ter inzage voor aandeelhouders en voor hen die een bijzonder recht jegens de desbetreffende Vennootschap hebben.

4. Aankondigingen van de neerleggingen

De Vennootschappen zullen in de Staatscourant en het Belgisch Staatsblad, de voorgenomen fusie aankondigen, met opgave van:

a. hun rechtsvorm, naam en statutaire zetel;

b. aanduiding van en het inschrijvingsnummer bij het register waarin de gegevens betreffende de Verkrijgende Vennootschap zijn ingeschreven;

c. het rechtspersonenregister en het ondememingsnummer van de Verdwijnende Vennootschap; en

d. de regelingen volgens welke de rechten van minderheidsaandeelhouders en schuldeisers kunnen worden uitgeoefend, en het adres waar zij kosteloos volledige inlichtingen betreffende die rechten kunnen verkrijgen

Bovendien zal de Verkrijgende Vennootschap in een landelijk verspreid dagblad aankondigen dat de stukken bedoeld onder 2. en 3. zijn neergelegd, met opgave van openbare registers waar zij liggen en de adressen van de Vennootschappen.

5, Advies van de ondernemingsraad, de medezeggenschapsraad en de vereniging van werknemers

Aangezien de Vennootschappen geen ondernemingsraad of medezeggenschapsraad hebben, zijn er geen adviezen of opmerkingen door dergelijke raden ingediend bij de Vennootschappen.

6. Goedkeuring door de raad van commissarissen

De Vennootschappen hebben geen raad van commissarissen, zodat de vereisten van goedkeuring en medeondertekening niet van toepassing zijn.

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Teneinde de voorgenomen fusie te verwezenlijken overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen, verstrekken de bestuursorganen van de Vennootschappen aan elkaar en aan de enige aandeelhouder, aile nuttige informatie overeenkomstig datgene dat is voorzien in het Belgisch Wetboek van vennootschappen., het Nederlands Burgerlijk Wetboek en de statuten.

De gegevens uitgewisseld onder de Vennootschappen in het raam van het voorstel zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich de één tegenover de ander om dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet goedgekeurd wordt, zullen deze gegevens terugbezorgd worden naar elke Vennootschap in die mate dat elke Vennootschap de originele documenten terugwint die haar betreffen.

8. Volmachten

Alle bevoegdheden zijn toegekend aan Johan Lagae, alsmede aan Els Bruis en aile advocaten en werknemers van Loyens & Loeff Advocaten-Avocats CVBA, 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, België, om het nodige te doen voor de neerlegging van dit fusievoorstel op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel van Brussel en de publicatie van een verklaring aangaande de neerlegging in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor de Verdwijnende Vennootschap.

Alle bevoegdheden zijn toegekend aan alle advocaten, (kandidaat-) notarissen en werknemers van Van Campen Liem / Liem & Partners N.V., om het nodige te doen voor de neerlegging en de publicatie van dit fusievoorstel in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Nederland.

Aldus in viervoud getekend op 18 november 2014. De besturen van de Vennootschappen erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen waarvan één bestemd is om neergelegd te worden in het maatschappelijk dossier op, respectievelijk, het Nederlandse handelsregister en de griffie van de rechtbank van koophandel en het ander bestemd is om bijgehouden te worden op de respectievelijke zetel van de Vennootschappen.

Getekend,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

R11-1 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

41 na neerlegging ter griffie van de akte

I Iflh1

III Il



gRussa-

1 5 OKT 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.237.237

Benaming

(voluit) : GE Capital Funding Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenschappenlaan 5 - 1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming dd. 7 oktober 2013

DE VENNOTEN VERKLAREN ZICH AKKOORD MET VOLGENDE BESLUITEN:

1, Kennisname van het ontslag van de heer Bjorn Erik Bergabo als zaakvoerder van de Vennootschap met

ingang vanaf 1 oktober 2013.

2. Benoeming van de heer Timothy Carfi als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 oktober 2013, tot en met de algemene vergadering die zal worden gehouden in 2019.

3. Machtiging aan mevrouw Inge Stiers, paralegal van Allen & Overy Belgium LLP, alsook aan elke advocaat en paralegal van Allen & Overy LLP, ten dien einde woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk individueel handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissing te implementeren, met inbegrip van het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bi) hetRefgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 26.06.2013 13232-0186-030
28/03/2013
ÿþmod 11.1

~"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

staatstsiac

1 9 MRT ZO*

GriFic

!lIllii~i1111111.113111111111,1011119i~u1111111.113111111111,1011111*

OrYeemerrüngLrw : 0476.237.237

Benaming (voluit) : GE Capital Funding Services

(verkort) :

Reehtzvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenschappenlaan 5

(volledig adres) 1140 Brussel (Evere)

Ondervrerr(en} akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 13 maart 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zesentwintig miljoen euro (¬ 26.000.000,00) door inbreng in geld, mits uitgifte van tweehonderdzestigduizend (260.000) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die dezelfde fractiewaarde zullen hebben als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 13 maart 2013 en zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC Bank.

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op zesenzestig miljoen vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 66.518.600,00).

Het kapitaal is volledig volgestort.

2. Artikel 5 van de statuten werd dienovereenkomstig aangepast zodat dit artikel werd gewijzigd en

voortaan luidt als volgt:

"ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesenzestig miljoen vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro

(¬ 66.518.600,00).

Het is verdeeld in zeshonderdvijfenzestigduizend honderdzesentachtig (665.186) aandelen zonder

nominale waarde."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz va uï1~B verrnelden :Reûte. : Naam en hoedarngne0 van de irnstnnnenWrende 2lotaris hetdp van ne persd(nlnren) bevoegd üe rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

lEe~sc " i+!aartt er nsnets-f.eninç;

28/12/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernernbisr,r : 0476.237,237

INIINIIIINNIIINIIIIII INNreI

=1220 ~~"

t5RU-~~

iiDEk~~.

Griffie

Vc bohc I~

aar Beil Staa-

Berreaming (voluit) : GE Capital Funding Services

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenschappenlaan 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge (volledig adres) 1140 Brussel (Evere)

Orid rwerp(n) akte : AAN DELENSPLIT - KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 12 december 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering besliste vooreerst om een aandelensplit door te voeren en om de bestaande twintig (20) aandelen om te zetten in honderdvijfenveertigduizend honderdzesentachtig (145.186) nieuwe aandelen in een verhouding van één (1) bestaand aandeel tegen zevenduizend tweehonderdnegenenvijftig komma drie (7.259,3) nieuwe aandelen.

De honderdvijfenveertigduizend honderdzesentachtig (145,186) nieuwe aandelen worden allemaal toegekend aan de enige vennoot van de vennootschap en zullen op haar naam in het register van aandelen worden ingeschreven in vervanging van de twintig (20) aandelen die ingeschreven zijn op haar naam.

2. De vergadering besliste vervolgens om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zesentwintig miljoen euro (¬ 26.000.000,00), mits uitgifte van tweehonderdzestigduizend (260,000) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die dezelfde fractiewaarde zullen hebben als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 12 december 2012 en zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC Bank,

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op veertig miljoen vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 40.518.600,00).

Het kapitaal is volledig volgestort.

3. Artikel 5 van de statuten werd aangepast overeenkomstig de voorgaande besluiten zodat dit artikel

werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertig miljoen vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬

40.518.600,00).

Het is verdeeld in vierhonderdenvijfduizend honderdzesentachtig (405.186) aandelen zonder nominale

waarde,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten,









Op de laatste blz ven Luik B varrnelden : Recto ,)stam en hoedanighe:d van de ínstrumen¬ erende notiiris hetzij van de perso(o)nren} ocwvoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertagonwooidigen

W,rso i33am er riandtekening

27/01/2015
ÿþBenaming (voluit) : GE Capital Funding Services

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenschappen laan 5

1140 Brussel (Evere)

Onderwerp akte :GRENSOVERSCHRIJDENDE FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG TITEL VBIS VAN HET BOEK Xl VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN en TITEL 7 BOEK 2 VAN HET NEDERLANDS BURGERLIJK WETBOEK - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid . GE Capital Funding Services waarvan de zetel gevestigd is te 1140 Brussel (Evere), Gemeenschappenlaan 5, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Na kennisname van :

a) het Gemeenschappelijke fusievoorstel, gezamenlijk opgesteld overeenkomstig artikel 772/6 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 2:312 lid 2, 2:226 en artikel 2:333d van het Nederlands Burgerlijk Wetboek, op 18 november 2014 door de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap; dit Gemeenschappelijke fusievoorstel werd neergelegd in hoofde van de Overgenomen Vennootschap op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van Koophandel te Brussel op 18 november 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 27 november daarna, onder nummer 20141127-213656;

b) het verslag van het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap de dato 18 november 2014 opgesteld overeenkomstig artikel 77218 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot van de Vennootschap heeft bij besluit van 18 november 2014 verzaakt aan de verplichting van de commissaris van de Vennootschap tot opmaak van een schriftelijk verslag over het Gemeenschappelijke fusievoorstel, noch een onderzoek van het Gemeenschappelijk voorstel tot grensoverschrijdende fusie dient af te geven, overeenkomstig artikel 772/9, §3 van het Wetboek van vennootschappen.

goedkeuring van het Gemeenschappelijke fusievoorstel met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie zoals hiervoor vermeld, zoals het werd neergelegd op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van Koophandel van Brussel op 18 november 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad zoals voormeld en goedkeuring van het fusieverslag van het bestuursorgaan,

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands reoht GE Capital Commercial Funding B.V., met statutaire zetel te Breda (Nederland), en adres te Bergschot 69/2, 4817 PA Breda (Nederland), ingeschreven in het handelsregister onder nummer 61898503, 'de Overnemende Vennootschap', de Overgenomen Vennootschap, bij wijze van een grensoverschrijdende fusie overneemt per juridische datum van één januari tweeduizend vijftien am 00:00 uur.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Ovememende Vennootschap en de vergadering beslist tot de ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap de overeenstemmende beslissingen neemt en onder de opschortende voorwaarde van de vaststelling van de voltooiing van de fusie overeenkomstig de Nederlandse wetgeving.

Datum vanaf welke het nieuwe aandeel recht geeft te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

Het door de Overnemende Vennootschap toe te kennen aandeel in haar kapitaal zal General Electric International (Benelux) B.V. gerechtigd laten zijn tot de winst van de Overnemende Vennootschap, vanaf 1 januari 2015, 00:00 uur.

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

L,Luik B in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

1 5 JAN. 2015

ter griffie vdrih Nederlandstalig

rechtbank van koophandeT Brussel

Ondememingsnr : 0476.237.237

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Maatregelen in verband met de overgang van het aandeelhouderschap van de Overgenomen Vennootschap  De ruilverhouding van de aandelen of deelbewilzen in het maatschappellik kapitaal en, in voorkomend Geval, het bedrag van de opleg in geld  De wiize van uitreiking van de aandelen of deeibewiizen in het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap

In ruil voor de thans geplaatste zeshonderdvijfenzestigduizend honderdzesentachtig (665186) aandelen in het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap, zal de Overnemende Vennootschap, ingevolge de akte van fusie, een (1) aandeel van nominaal één euro (gUR 1), in haar kapitaal toekennen aan General Electric International (Benelux) B.V. zonder bijkomende betaling in geld.

Na de fusie zal de Overnemende Vennootschap de desbetreffende aantekeningen in haar aandeelhoudersregister maken.

Het bestuur van de Overnemende Vennootschap heeft Gerco Recter van Auren te Amsterdam aangewezen als accountant in de zin van artikel 2:328 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek om de inbrengverklaring van artikel 2:328 lid 1, tweede volzin, van het Burgerlijk Wetboek af te geven.

De vennoot van de Overgenomen en Overnemende Vennootschappen heeft verklaard er mee in te stemmen dat (i) de accountant van de Overnemende Vennootschap geen accountantsverklaring en accountantsverslag dient af te geven, zoals bedoeld in artikel 2:328 lid 1, eerste volzin en lid 2 van het Burgerlijk Wetboek en (ii) de commissaris van de Overgenomen Vennootschap geen schriftelijk verslag over het Gemeenschappelijke fusievoorstel, noch een onderzoek van het Gemeenschappelijk voorstel tot grensoverschrijdende fusie dient af te geven, overeenkomstig artikel 772/9, §3 van het Belgisch Wetboek van vennootschappen en (iii) de besturen van de Vennootschappen hun aandeelhouder en de andere partij bij de juridische fusie niet zullen inlichten over na het Gemeenschappelijke fusievoorstel gebleken belangrijke wijzigingen in de activa en passiva die de mededelingen in dit voorstel tot fusie (of in de toelichting) hebben beinvloed. De hierboven genoemde verklaringen werden gehecht aan het Gemeenschappelijke fusievoorstel.

Ten gevolge van de fusie zullen de aandelen in het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap van rechtswege vervallen. Er zullen geen aandelen in het kapitaal van de Overnemende Vennootschap worden , ingetrokken.

Er zijn geen houders van stemrechtloze of winstrechtloze aandelen.

Boekhoudkundige datum "

De handelingen van de Overgenomen Vennootschap worden geacht vanuit boekhoudkundig oogpunt te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2015, 00:00 uur. Derhalve zal het laatste boekjaar van de Overgenomen Vennootschap eindigen op 31 december 2014, 23.59 uur.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae of Mevrouw Els Bruis, beiden woonstkeuze doende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht)

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2012
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III*izi II II III3as a I III II I IIII

behouden a*

aan het

Belgisch 8taatsbiae









I8 JUII. 101Z

musse_

Gril rie

Gnriernemi,nganr : 0476.237.237

Eenaming (volut) : GE Capital Funding Services

(verkort)

RechtsvOrnn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenschappenlaan 5

(volledig adres) 1140 Evere

Onderwerp(en) ante : WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 29 juni 2012, blijkt het volgende;

1. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de laatste maandag van de maand juni om tien uur en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eraan voorafgaande werkdag op hetzelfde uur, en dit voor de eerste maal in 2013.

De vierde alinea in artikel 24 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De jaarvergadering wordt gehouden op laatste maandag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze gewone algemene vergadering op de eraan voorafgaande werkdag gehouden op hetzelfde uur."

2. Artikel 37 van de statuten aangaande ontbinding en vereffening werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"AeTIKEL 37 - VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij aile in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vernielden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank."

3. De vergadering besliste om de hierna vermelde niet-statutaire zaakvoerders eervol te ontslaan uit hun

functie ale zaakvoerder met ingang van 1 juli 2012, te weten:

- de heer SANTIMAYS Robert;

- de heer BENDE Andras Quinn;

- de heer BLAAUW Oomke,

E ReCtC: h(}edô,,1g11e1C1 VaY3 tifà 17DULTTIEn(ererlpe notar" nhLJl van Oe pSrsDD-lfifen1

Vz" 'vpr;'0 cc rl::nLz.:,:rSQ`Jn ne6"0'a( I=

~E" ' - fY>,~~-, él fi,^.'1_.r.r i

rc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

3JaDk-1~41ou~ien ,bh

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

4. De vergadering stelde aan als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder voor een bepaalde termijn die ingaat op 1 juli 2012 en eindigt na de jaarvergadering in 2017, de heer ZABORSZKY Gergely Mark, geboren te Budapest (Hongarije) op 16 januari 1976, wonende te 25-29 Queensborough Terrace, Flat 31 Beaufort House, W23SS, London, Verenigd Koninkrijk.

Bijgevolg zal het bestuursorgaan vanaf 1 juli 2012 samengesteld zijn uit de volgende twee (2) zaakvoerders, te weten

- de heer BERGABO Bjom Erik, wonende te 62A Station Road, SW13 OLP, London, Verenigd Koninkrijk, die in functie blijft; en

- de heer de heer ZABORSZKY Gergely Mark, voornoemd.

5. Er werd aan mevrouw STIERS Inge, geboren te Sint-Truiden op 15 december 1975, wonende te 3890 Gingelom (Montenaken), Groenplaats 18, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T,W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten.

Cjn 12.73tsîo GIG ven Luik !' vcrfl'{eldfr nCctC, i+la2+rrt fïCled8r119fleld van de it'ks'."U/TYRlitthenl]E :IQicfTfc i'SetmÎi Cr hI?r.;oIe111i5ri

Ot\'OGvC! et fccilr,rersCo'r i.$r ,ê. YZICr `/á:, CI" : r;ler. Le n'erl`cgei4?'{Gc,rel z,r

"c r-.7( !'$$n cr '.F 1: . r._

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 29.06.2012 12246-0272-028
14/09/2011
ÿþ Mod 2.0

:c 3 in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1II ll Uit 111U1U1 H UhtIIflh1

*11138676*

Vol behoi aan Belg! Staat:

02Si2 Z011

L.,

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.237.237

Benaming

(voluit) : GE Capital Funding Services

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenschappenlaan 5, 1140 Brussel (Evere)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouder dd. 23/08/2011

De aandeelhouder neemt de volgende besluiten:

1. De aandeelhouder besluit kennis te nemen van het ontslag, met ingang vanaf heden, van de heer Paul De Domenico als zaakvoerder van de Vennootschap.

2. De aandeelhouder besluit de heer Bjorn Erik Bergabo, met woonplaats te 62A Station Road, London SW13 OLP, Verenigd Koninkrijk, te benoemen tot zaakvoerder van de Vennootschap voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden.

3. De aandeelhouder machtigt Inge Stiers, paralegal van Allen & Overy Belgium LLP, alsook elke advocaat van Allen & Overy LLP, met kantoor te Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, elk individueel handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stelten, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissing te implementeren, met inbegrip van het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 24.06.2011 11218-0548-027
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 05.07.2010 10275-0443-028
09/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 03.06.2009 09193-0056-027
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.07.2008, NGL 10.07.2008 08381-0006-027
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 14.05.2007 07141-0174-027
13/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.09.2005, NGL 03.10.2005 05757-0193-026
29/03/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 09.03.2005, NGL 22.03.2005 05083-0009-021
21/10/2004 : AN347404
20/11/2003 : AN347404
22/01/2002 : ANA069791

Coordonnées
GE CAPITAL FUNDING SERVICES

Adresse
GEMEENSCHAPPENLAAN 5 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale