GENEVIEVE BOLIAU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GENEVIEVE BOLIAU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.603.834

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.09.2013 13612-0483-013
03/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302501*

Neergelegd

29-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845603834

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke op zevenentwintig april tweeduizend twaalf, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  Geneviève Boliau , met zetel te Sint-Gillis (Brussel), en met als eerste adres: 1060 Sint-Gillis (Brussel), Defacqzstraat 109 door

Mevrouw Geneviève Nazarine Gustave BOLIAU¸ advocate, geboren te Wilrijk op 31 december 1946, echtgenote van de heer Hugo Carolina Hendrik Van Kerckhoven, wonende te 1547 Bever, Commijn 38. Gehuwd onder het stelsel van zuivere en eenvoudige scheiding van goederen, blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Benedikt van der Vorst, destijds te Brussel, op 31 juli 1996, ongewijzigd, zo zij verklaart.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00,-) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Het kapitaal van de vennootschap is gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De comparante verklaart op de totaliteit van de aandelen of honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00,-), in te tekenen.

Zij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten belope van twee/derden door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00,-), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-1016810-96, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de ING bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 23 februari tweeduizend en twaalf, dat mij, notaris, is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00,-).

Mevrouw BOLIAU Geneviève dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te storten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als het buitenland:

De samenvoeging van alle professionele activiteiten van de advocaten, in de breedste zin van het woord, zowel van de vennoot-oprichter die de oprichtingsakte heeft ondertekend, als van de vennoten die later toetreden.

Benaming (voluit): Geneviève Boliau

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1060 Sint-Gillis (Brussel), Defacqzstraat 109

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is onderworpen aan de professionele regels van toepassing op haar vennoten, aan deze statuten en aan de toepasselijke wetten.

Alle vennoten moeten zich onderwerpen aan de reglementen van de Orde waarvan zij lid zijn en van de Orde van Vlaamse Balies.

De vennootschap kan haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij kan zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle verrichtingen stellen die op welke wijze ook verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Zij kan alle beleggingen doen en deel hebben, bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, in alle bestaande of nog op te richten verenigingen of associaties.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Ingeval van ontbinding, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

III.- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd: mevrouw BOLIAU Geneviève, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd zal zijn en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het

jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot 31 december 2012.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparante op dit moment geen commissaris te benoemen.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van de Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 4 januari 2012, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOLMACHT.

De zaakvoerder geeft de BV BVBA FIBOCA, te 9400 Nederhasselt, vogelzangstraat 11 en zijn aangestelden, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde BV BVBA FIBOCA en zijn vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Th. Van Sinay, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15555-0528-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0225-012

Coordonnées
GENEVIEVE BOLIAU

Adresse
DEFACQZSTRAAT 109 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale