GETONIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GETONIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.410.005

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.07.2014, NGL 13.08.2014 14421-0325-011
13/09/2012
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meiseselaan, 81 te 1020 Laken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v66r Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 3 september 2012 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 3 september 2012, boek 194, blad 86, vak 13, vijf rollen, drie verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur ai., (getekend) L. MAESSCHALCK", dat er tussen :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Direct Solutions", met zetel te 2800 Mechelen, Maanstraat, 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen, onder het nummer 0451.867.966, en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, onder het nummer BE 0451.867.966, RPR Mechelen; opgericht onder de naam "Zakenkantoor De Roover-Brouwers" ingevolge een akte die werd verleden voor Meester Andre Costa, notaris te Sint-Katelijne-Waver met standplaats Onze-Lieve-Vrouw Waver, op 30 december 1993, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 22 januari 1994, onder het nummer 19940122/000654, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd en de huidige naam werd aangenomen ingevolge het proces-verbaal dat werd opgesteld door Meester Filip Huygens, notaris te Mechelen, op 30 september 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 23 oktober daarna, onder het nummer 20091023/150323; alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar statutaire zaakvoerder, de heer VAN REETH, Gerrit Eugeen Ida, geboren te Duffel op 26 januari 1960, wonende te 8301 Knokke-Heist, Van Cailliedreef, 7, in die hoedanigheid benoemd door de buitengewone algemene vergadering waarvan het proces-verbaal opgesteld door de genoemde notaris Filip Huygens op 30 september 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals hoger vermeld;

2) De heer RAES, Tom, geboren te Asse op 15 december 1977, ongehuwd, wonende te 9050 Gent (voorheen Gentbrugge), Voetbalstraat, 23, en

3) De heer LETEN, Nicolas-Laurent Claude Jan, geboren te Borgerhout op 25 juli 1978, echtgenoot van

mevrouw De Clerck, Elke, wonende te 9051 Gent (voorheen Afsnee), Veurestraat, 16, een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "GETONIC".

De vennootschap is gevestigd te 1020 Laken, Meiseselaan, 81.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van

de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel :

1) het uitoefenen van mandaten en andere functies in andere vennootschappen;

2) het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, waaronder het houden van participaties in andere vennootschappen, zowel in het binnen- als buitenland;

3) het participeren en/of samenwerken in gelijk welke vomi in en met alle vennootschap-pen en/of personen met een aanverwante of gelijke activiteit;

4) het verlenen van raadgeving met betrekking tot management, financieel beheer, commerciële of algemeen bedrijfseconomische aangelegenheden in de meest ruime zin, evenals het verlenen van iedere vomi van bijstand in dit domein;

5) het aanmaken en de ontwikkeling van webshops;

6) de in- en uitvoer en handel van goederen;

7) de bouw, verbouwing en verfraaiingwerken aan en van gebouwen, en

8) het ontwerp, de productie en installatie van producten voor de bouwsector.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Afod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaisa000=

BRUSSEL'

04 SEP. 2012

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : GETONIC

(verkort) :

o óFYI rio 00 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00). Het is verdeeld in driehonderdduizend aandelen met een nominale waarde van één euro per aandeel. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volledig volgestort, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de NV "KBC Bank", te Brussel, te weten door ;

1) de genoemde vennootschap "Direct Solutions" op tweehonderd en tienduizend (210.000) aandelen, hetzij voor tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000,00);

2) de genoemde heer Tom Raes op vijfenveertigduizend (45.000) aandelen, hetzij voor vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00), en

3) de genoemde heer Nicolas-Laurent Leten op vijfenveertigduizend (45.000) aandelen, hetzij voor vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00).

In totaal op driehonderdduizend (300.000) aandelen, voor driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennoot-schap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd : 1) de genoemde vennootschap "Direct Solutions" met als vaste vertegenwoordiger, de genoemde en ondergetekende heer Gerrit Van Reeth; 2) de genoemde heer Tom Raes, en 3) de genoemde heer Nicolas-Laurent Leten, die allen verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur en wordt kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doe! van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens 2 zaakvoerders.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juli, om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juli 2014.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, ver-meerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 maart 2014.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er beslist dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor-,beho en dan F t Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.07.2015, NGL 08.09.2015 15584-0561-011

Coordonnées
GETONIC

Adresse
MEISESELAAN 81 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale