GIESECKE & DEVRIENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GIESECKE & DEVRIENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.271.567

Publication

25/04/2014
ÿþVaal

behou( aan h Belgis

Staate

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HIII III lII IlUII II III II

*14088220*





-^ .........

Ondernemingsnr : 0413.271.567

Benaming

(voluit) Giesecke & Devrient

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 1930 Zaventem - Leuvensesteenweg 573 bus 11

Onderwerp akte In Vereffeningstelling

Ingevolge Proces-Verbaal, verleden voor Notaris Paul Bauwens, te Dilbeek, op 20 maart 2014, geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DILBEEK Il de 25 MRT 2014 Boek 610 Blad 53 Vak 02, Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) ai (get.) A. Somers, werden navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van de commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "KPMG Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te 2550 Konitch, Prins Bouciewijnlaan 24d, hier vertegenwoordigd door de heer Louis Vercammen, de dato 10 maart 2014, en van het jaarverslag van de Raad van Bestuur, de dato 3 maart 2014, met betrekking tot de jaarrekening van de Vennootschap voor het boekjaar van 1 januari 2013 tot 31 december 2013 en ontslaat de, voorzitter van voorlezing van desbetreffende verslagen.

De algemene vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de voomoemde verslagen goed.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering bespreekt de jaarrekening van de Vennootschap voor het boekjaar van 1 januari 2013 tot 31 december 2013.

De algemene vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de jaarrekening goed.

De jaarrekening wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de Nationale Bank van België.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft kwijting aan de heer Stefan Auerbach en de heer Andreas Schmid, bestuurders van onderhavige vennootschap en aan de commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vertegenwoordigd door de heer Louis Vercammen, en dit voor het boekjaar 2013.

VIERDE BESLISSING

De voorzitter geeft voorlezing van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, de dato 3 maart 2014, met aangehecht de staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2013, zijnde tevens de gcedgekeurde jaarrekening van het jaar 2013, en van het bijzonder verslag van de commissaris, de dato 7 maart 2014, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door de heer Louis Vercammen, bedrijfsrevisor, opgesteld in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten de volgende zijn:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passive afgesloten op 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de Vennootschap volgens de principe van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van 7.650.552,31 EUR en een netto passief van 10.769.771,54 EUR.

Uit de controlewerkzaannheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passive de toestand van de Vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kontich, 7 maart 2014"

De algemene vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de voornoemde verslagen goed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" î 4 APR 201t

Griffie

. ...._ . _..,__.... _.. ,. .. _ ...... __ ___ .,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze verslagen zullen samen met deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

VIJFDE BESLISS1NG

De algemene vergadering geeft ontslag aan de heer Stefan Auerbach, de heer Andreas Schmid, bestuurders van onderhavige vennootschap.

De algemene vergadering geeft tevens kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

ZESDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de Vennootschap vervroegd te ontbinden en beslist zij haar in vereffening stelling vanaf heden.

ZEVENDE BESLISSING

BENOEMING VAN VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars op één te bepalen.

Zij beslist ais vereffenaar te benoemen: De vennootschap naar Duits recht "G1ESECKE & DEVRIENT GmbH", voornoemd sub 1, dewelke hiervoor vertegenwoordigd wordt door de heer Rudi Van Nevel, voornoemd, die aanvaardt, hiertoe benoemd ingevolge bijgevoegde documenten, aangehecht aan onderhavige akte.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen, het één en ander onverminderd de arbeidsovereenkomst tussen de heer Rudi Van Nevel, voornoemd, met onderhavige vennootschap.

Homologatie door de rechtbank van koophandel

De Notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent aile machten aan Mevrouw Evy Claeyé, advocaat, met kantoor te Minervastraat 6, B-1930 Zaventem (België), de heer Bart Bellen, advocaat, met kantoor te Minervastraat 6, B-1930 Zaventem (België) en de hiervoor benoemde vereffenaar, die aanvaarden, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of homologatie van de benoeming van vereffenaar in te dienen bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank zal samen met de uitgifte van huidig proces-verbaal neergelegd worden in het vereffeningsdossier van de Vennootschap bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machtiging voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. HU mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de bewilliging van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waar deze vereist is en zonder verplicht te zijn een machtiging van een nieuwe algemene vergadering te bekomen in de gevallen dat zulks in de wet voorzien is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken, en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij bezit in het bijzonder, en zonder dat deze opsomming beperkend kan opgevat worden, alle machten om zakelijke rechten, voorrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding te verzaken, opheffingen te verlenen voor en na betaling van aile bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, bevel tot betaling, verzet en andere belemmeringen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving.

Hij mag op zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een of meerdere lasthebbers aanstellen bekleed met al of een deel van hun machten.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, ondertekend door de vereffenaar

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht aan het kantoor van Notaris Paul Bauwens, te Dilbeek, Rozenlaan 10 en zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der ondernemingen (KBO), eveneens alle formaliteiten betreffende de B.T.W. en de fiscale administraties, alsmede de publicatie in het Belgisch Staatsblad,

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist tot coördinatie en geeft hiertoe alle bevoegdheid aan de instrumenterende Notaris.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS:1 uittreksel - 1 expeditie - 1 jaarrekening - 2 verslagen van de Commissaris - 2 verslagen van de Raad van Bestuur - 1 Staat van actief en Passief - 1 homologatie van de vereffenaar - 1 gecoördineerde statuten

t

..

Voor.

behouden aar; het Belgisch

Staatsblad

Paul Bauwens Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2014 : BL378521
08/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"

c, ge egLiluntvangen op

Voor behouc aanhr seIgis Staatst

A A II"

itetià bee ti

grifk en londstaiir -

ÏÇ 9.1-4ttew.isI .0

1111111 1111131,E1.11 II

Ondernemingsnr : 0413.271.567

Benaming

(voluit) Giesecke & Devrient NV in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Leuvensesteenweg 573, bus 11, 1930 Zaventem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de vereffenaar, GIESECKE EN DEVRIENT GMBH, met maatschappelijke zetel te Prinzregentenstrasse 159, D-816877 München, Duitsland, ingeschreven in het vennootschapsregister van München onder nummer HRB4619, in haar hoedanigheid van vereffenaar van de GlESECKE & DEVRIENT NV, vertegenwoordigd door de heer Rudi van Nevel, d.d. 30 april 2014, die heeft:

BESLOTEN, met het oog op het afsluiten van de vereffening, en overeenkomstig artikel 2 van de statuten. van de Vennootschap, tot wijziging van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap van! Leuvensesteenweg 573, bus 11 Zaventem naar The Corporate Village - Gebouw Elsinore, Leonardo De, Vincilaan 9- 2de verdieping, 1935 Zaventem, met ingang vanaf 1 juli 2014

BESLOTEN om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Ellen Enkels of enig ander advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatssteliing, om in naam van de Vennootschap (I) deze beslissing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (fi) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

De Rechtbank van Koophandel van Brussel heeft bij vonnis van 10 juni 2014 homologatie verleend aan de, beslissing van de vereffenaar tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap.

Ellen Enkels,

Bijzonder gevolmachtigde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

17/02/2014 : BL378521
06/12/2013 : BL378521
30/12/2014
ÿþn

IIiriWiwm~wu~i~~im~1

" 192 8568"

II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va~~d~~~lc~tlegd/dntVangen op '

1 7 DEL 2014

têt gnffiê vein Nederlandstalige

Fïv f;twll V,G3~,1 ~ a+ i~~~ ~ ~~ ~ 6++araa~+

arr~i~-4~r.ar. ~,.-, ~`~¬ ~,~,°,~.~` ~.) ~ri rca ~,i

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0413.271.567

Benaming

(voluit) : GIESECKE EN DEVRIENT IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leonardo Da Vincilaan 9, Corporate Village - gebouw Elsinore, 1935 Zaventem

België.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Uit een uittreksel van de de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 10 november 2014 blijkt dat de bijzondere algemene vergadering;

KENNISGENOMEN heeft van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Brussel cLd. 27 oktober 2014 tot goedkeuring van het verdelingsplan.

BESLOTEN heeft dat er geen maatregelen moeten worden getroffen overeenkomstig artikel 195, §1, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

BESLOTEN heeft dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende de wettelijke termijn van ten minste 5 jaar zullen worden bewaard op het volgende adres: Shurgard, Leuvensesteenweg 504/2343 te 1930 Zaventem.

BESLOTEN heeft om de vereffening af te sluiten en

BESLOTEN heeft om een bijzondere volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Ellen Enkels of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, B-1930 Zaventem) om de afsluiting bekend te maken zoals voorzien in artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen en hiertoe alle nuttige en nodige handelingen te stellen.

Voor eensluidend verklaard,

Ellen Enkels

Volmachthouder

Op do laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzil van do porso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : BL378521
26/10/2012 : BL378521
23/10/2012 : BL378521
10/07/2012 : BL378521
12/08/2011 : BL378521
05/07/2011 : BL378521
31/05/2011 : BL378521
31/05/2011 : BL378521
31/05/2011 : BL378521
31/05/2011 : BL378521
24/06/2010 : BL378521
08/01/2010 : BL378521
05/08/2009 : BL378521
25/06/2009 : BL378521
28/07/2008 : BL378521
02/07/2008 : BL378521
21/06/2007 : BL378521
29/06/2006 : BL378521
01/02/2006 : BL378521
01/07/2005 : BL378521
25/02/2005 : BL378521
08/07/2004 : BL378521
05/07/2004 : BL378521
01/07/2003 : BL378521
29/01/2003 : BL378521
29/01/2003 : BL378521
04/07/2001 : BL378521
05/09/2000 : BL378521
27/07/2000 : BL378521
29/06/1999 : BL378521
01/01/1993 : BL378521
15/07/1992 : BL378521
15/07/1992 : BL378521
31/10/1991 : BL378521
01/01/1988 : BL378521
25/12/1986 : BL378521
01/01/1986 : BL378521
03/07/1985 : BL378521

Coordonnées
GIESECKE & DEVRIENT

Adresse
LEONARDO DA VINCILAAN 9 1935 ZAVENTEM

Code postal : 1935
Localité : Corporate Village
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale