GLAUDIO BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLAUDIO BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.200.536

Publication

18/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SRUSSEL

~~~ 2013Griffle

Ondememingsnr : 0463.200.536

Benaming

(voluit) : GLAUDIO BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Brugmannlaan, 147 - Vorst (B-1190 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 29 april 2013, met als registratievermelding

" Geregistreerd 3 bladen, zonder renvooi op het 3`e Registratiekantoor te Elsene, op 7 mei 2013,

Boek 76, blad 68, vak 10 Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR).Voor MARCHAL D. (getekend) : C. DUMONT',

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "GLAUDIO BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Vorst (B-1190 Brussel),; Brugmannlaan, 147, besloten heeft

1. overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en's modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van huidigei vennootschap "GLAUDIO BELGIUM" (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, van haar gehele vermogen, in del besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VF EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is; te Bornem (B- 2880 Bornem), Fountain Business Park, C. Van Kerckhovenstraat, 110, met; ondernemingsnummer BTW BE 0405.039.138 RPR Mechelen (overnemende vennootschap).

De vergadering heeft de ontbinding besloten zonder vereffening van de vennootschap.

De fusie wordt verwezenlijkt op basis van de balans per 31 december 2012. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sinds (en met inbegrip van) één januari tweeduizend dertien, zullen boekhoudkundig en voor directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

Het doet van de overnemende vennootschap zal niet moeten worden gewijzigd aangezien de activiteiten van de overgenomen vennootschap vallen binnen de draagwijdte van de activiteiten van de overnemende vennootschap.

2. dat voorgaand besluit genomen is onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gellktikilige neerlegging

- de expeditie van het proces-verbaal met bijlage :

- 1 onderhandse volmacht.

Op-de 4aatste biz. van Luik P, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc

beht

aar

Bell

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.05.2013, NGL 21.05.2013 13127-0077-032
08/03/2013
ÿþf&l ModNhrd 11.1

t I \ ]1{ ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1r E

L..._kn_

Voor" behoud aan ha Beigle Staatsut

11'11111 j1.1111111,1











2 7 FEV. 2013

Griffie`

Ortdememingsnr : 0463.200.536

Benaming

(voluit) : Glaudio Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Avenue Brugmann 147, 1190 Brussel

(volledig adres)

' Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 19 februari 2013.

Huidig fusievoorstel werd overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in gezamenlijk overleg opgemaakt door de Colleges van Zaakvoerders van Glaudio Belgium BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Avenue Brugmann 147, 1190 Brussel, België, en ondernemingsnummer BTW BE 0463.200.536 (RPR Brussel) ("Glaudio") en VF Europe BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Fountain Business Park, C. Van Kerckhovenstraat 110, 2880 Bornem,' België, en ondernemingsnummer BTW BE 0405.039.138 RPR Mechelen ("VF Europe").

i. Structuur van de voorgestelde fusie

Aangezien VF Europe op het ogenblik van de fusie eigenaar zal zijn van aile aandelen van Glaudio, zal de voorgestelde fusie een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676,1° van het Wetboek van vennootschappen uitmaken, en plaatsvinden overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Krachtens artikel 676, 1° en artikel 682, 3° van het Wetboek van vennootschappen, zal de voorgestelde verrichting tot gevolg hebben dat aile activa en passiva, alle rechten en verplichtingen, niets uitgezonderd of voorbehouden, van Glaudio van rechtswege zullen overgaan op VF Europe. Bij voltrekking van de voorgestelde fusie zal Glaudio van rechtswege en zonder vereffening worden ontbonden.

De in dit voorstel beschreven met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting blijft onder voorbehoud van de goedkeuring van de voorgestelde fusie door de algemene vergaderingen van de vennoten van VF Europe en Glaudio die minstens zes weken na publicatie van de neerlegging van huidig fusievoorstel op de griffie van de rechtbank van koophandel van Mechelen, respeotievelijk Brussel, voor notaris zullen worden gehouden.

Il. Modaliteiten van de voorgestelde fusie

Aile informatie met betrekking tot de fuserende vennootschappen (zijnde Glaudio en VF Europe) die krachtens artikel 719, § 2 van het Wetboek van vennootschappen moet worden vermeld in huidig fusievoorstel, wordt hierna uiteengezet.

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetei van de te fuseren vennootschappen

1.1. De opgeslorpte vennootschap - Glaudio Belgium BVBA

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Naam: Glaudio Belgium

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doel: "De vennootschap heeft tot doel:

- alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op de import, export, groot- en kleinhandel, transit, handling, promotie en distributie in de meest ruime zin van alle goederen en hulpstoffen welk in verband staan met textiel, breigoed, schoenen, lederwaren, accessoires enzomeer;

- aile diensten te doen met betrekking tot het ontwerpen en design van breigoed, textiel, schoenen, lederwaren, accessoires in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welk eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland."

Zetel: Avenue Brugmann 147, 1190 Brussel, België

1.2. De opslorpende vennootschap - VF Europe BVBA

Rechtsvorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Naam: VF Europe

Doel: "De vennootschap heeft tot doel de vervaardiging, de productie, het weven, opstaan, aankopen of verwerven op andere wijze, gebruiken, verdelen, verkopen in het groot en in het klein, invoeren en uitvoeren, en in het algemeen, handel drijven in alle producten van de textielindustrie hetzij deze natuurlijk, kunstmatig of synthetisch zijn, alsook in alle andere industriële of commerciële producten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële activiteiten ondernemen, en alle roerende of onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, hierin begrepen maar daartoe niet beperkt, de wetenschappelijke en technische research en ontwikkeling; de commercialisering van fabricatieprocédés, het vervoeren van de producten van de vennootschap, de verhuring, aankoop en detentie, de concessie en het gebruik onder alle vormen van licenties, brevetten en technische informaties.

De vennootschap kan het bestuur en het toezicht uitoefenen en/of diensten voorstellen aan geassocieerde of geaffilieerde vennootschappen; zij kan eveneens bij wijze van inbreng in kapitaal of in natura, van fusie, van onderschrijving, van participatie, van financiële tussenkomst of anderszins, deelnemen in alle bestaande vennootschappen of die zouden opgericht worden in België of in het buitenland en die een doel hebben dat gelijkaardig is of verwant met het hare of dat van aard zou zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen.

De vennootschap zal leningen kunnen toestaan en er zich borg voor stellen. De vennootschap zal deviezen kunnen aankopen en verkopen op termijnmarkt en dit zowel met commerciële ais financiële oogmerken.

De algemene vergadering kan bij statutenwijziging het maatschappelijk doel uitbreiden."

Zetel: Fountain Business Park, C. Van Kerckhovenstraat 110, 2880 Bornem, België

Gelet op het feit dat de activiteiten van Glaudio begrepen zijn in het maatschappelijk doel van VF Europe, Is er geen wijziging nodig van het maatschappelijk doe! van VF Europe naar aanleiding van de fusie.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De voorgestelde fusie zal voor boekhoudkundige doeleinden ingaan vanaf 1 januari 2013. Dit houdt in dat alle handelingen die door Glaudlo werden verricht sinds (en met Inbegrip van) 1 januari 2013 boekhoudkundig zullen geacht worden te zijn verricht voor rekening van VF Europe.

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien de statuten van Glaudio niet voorzien in bijzondere rechten voor haar vennoten en Glaudio geen andere effecten heeft uitgegeven dan gewone aandelen, zijn er geen vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch houders van enige effecten andere dan gewone aandelen. Bijgevolg worden geen rechten toegekend aan dergelijke personen en zullen jegens hen geen andere maatregelen worden getroffen.

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Geen bijzondere voordelen werden of zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Glaudio of VF Europe in het kader van onderhavig voorstel tot fusie.

111. Varia

1. Neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal zo snel als mogelijk, doch ten laatste zes (6) weken voorafgaand aan de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten waarnaar wordt verwezen in 01.2 hieronder, werden neergelegd (ter publicatie (bij uittreksel)) bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen door VF Europe en bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel door Glaudio.

2. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van VF Europe en Glaudio

De buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van VF Europe en Glaudio, waaraan huidig fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen ten vroegste worden gehouden zes (6) weken volgend op de neerlegging en publicatie (bij uittreksel) in het Belgisch Staatsblad van dit fusievoorstel, zoals beschreven in paragraaf 111.1 hierboven.

3. Pro fisco

De voorgestelde fusie zal plaatsvinden overeenkomstig artikelen 117 §1 en artikel 120 in fine van het Wetboek der Registratierechten, artikel 211 en volgende van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, en artikelen 11 en 18 §3 van het BTW-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel,

Curtis Andrew Holtz

Zaakvoerder en gevolmachtigde

Voor-

bohouden aan hot Sclgiaoh

Staatst,taat

f

On Cie :s3tstc b1.7. von Lrli;t B vemeldx;n RcotG Naam ,:ri haedaneeid 1'an de trtstriu7lenterG'ndp notaris hetzij van de tSeiSo(G}n(en} bçvicegci de rechtspersoon ten aanzien an derden te verteganrlaardiOen

Verso naam Ln handtekening

08/01/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

IIIIIIItiji101,1,1,1,111.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

OMM

Griffie 2 6 DEL 2

312

Benaming : Glaudio Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Brugmannlaan 12a - bus 12, 1060 Brussel, België Ondernemingsnr : 0463200536

Voorwerp akte : Eervolle ontslagen & benoemingen van zaakvoerders

Op 10 december 2012 is bij aandeelhoudersbesluit (in buitengewone vergadering) besloten;

1. om, met terugwerkende kracht naar vijftien juni 2012, als commissaris voor een periode van drie jaar te benoemen: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: PWC Bedrijfsrevisoren (800009), met maatschappelijke zetel te: Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (België), en administratieve zetel te: Wilsonplein 5G, 9000 Gent (België), conform artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen heeft PWC gemachtigd: Burg. BVBA Eddy Dams (600799), met maatschappelijke zetel te: Boekweithofstraat 18, 9120 Beveren (Haasdonk) (België), als officieel (gevolmachtigd) vertegenwoordiger, vertegenwoordigd door de Heer Eddy Dams (A00804), bedrijfsrevisor, belast met de uitoefening van het mandaat in naam van en voor rekening van PWC. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering van aandeelhouders, welke wordt geacht de jaarrekening goed te keuren per 31 december 2013;

2, om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar: Brugmannlaan 147, 1190 Brussel (België), met terugwerkende kracht naar 1 december 2012; en

3. om aan ANT Management (Belgium) NV een volmacht te verlenen om de wettelijke documenten te publiceren.

Voor ANT Management (Belgium) N.V.

Joannes Raphaël Maria van de Kimmenade

gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming : Glaudio Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugmanniaan 12a - bus 12, 1060 Brussel, België

Ondernemingsnr : 0463200536

Voorwerp akte : Eervolle ontslagen & benoemingen van zaakvoerders

Op 8 september 2012 is bij aandeelhoudersbesluit (in buitengewone vergadering) besloten:

om tot eervol ontslag over te gaan van de heer Scott Alan Roe, als zaakvoerder van de Vennootschap, met terugwerkende kracht naar 8 augustus 2012, en om hem volledige kwijting en décharge te verlenen voor zijn beheer en administratie van de Vennootschap tot en met de datum van zijn aftreden;

om tot benoeming over te gaan van de heer Curtis Andrew Holtz, met Amerikaanse nationaliteit, geboren te Pennsylvania (Verenigde Staten van Amerika) op 17 augustus 1962, verblijvende te 804, Bathwick DR, TN 37027-8768 Brentwood (Verenigde Staten van Amerika), als zaakvoerder van de Vennootschap, met terugwerkende naar 8 augustus 2012 (heden); en

om aan ANT Management (Belgium) NV een volmacht te verlenen om wettelijke documenten te publiceren.

Voor ANT Management (Belgium) N.V.

Joannes Raphaël Maria van de Kimmenade

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luík 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIIIV IIINIIIII VIIII III

*12179744*

bot aa Be Sta

A

~Au

Griffie eiV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.07.2012, NGL 29.08.2012 12502-0111-031
02/12/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



B II II II 1 I DIII H II I iii

St *11181342"

~ ~r~"

V 20 n

Griffie



Benaming : Glaudio Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Brugrnannlaan 12a - bus 12, 1060 Brussel, België Ondememingsnr : 0463200536

Voorwerp akte : Eervolle ontslagen & benoemingen van zaakvoerders

Op 14 oktober 2011 is bij aandeelhoudersbesluit (in buitengewone vergadering) besloten:

Bijlagen. hij_hot lielgissb..Staatsblad - 02L1212Q11 Annexes_ du, Moniteur belge om tot eervol ontslag over te gaan van de heer Jeffrey Benett Swartz, als bestuurder van de Vennootschap, met terugwerkende kracht naar 13 september 2011, en om hem volledige kwijting en décharge te verlenen voor zijn beheer en administratie van de Vennootschap tot en met de datum van zijn aftreden;

om tot eervol ontslag over te gaan van de heer Gregory Michael Saltzberg en de heer Antonius Andreas; Maria van Lier, als bestuurders van de Vennootschap, met terugwerkende kracht naar 14 oktober 2011 (heden), en om hen volledige kwijting en décharge te verlenen voor hun beheer en administratie van de Vennootschap tot en met de datum van hun aftreden;

om tot benoeming over te gaan van de heer Karlheinz Salzburger, met Italiaanse nationaliteit, geboren te: Bolzano (Italië), verblijvende te Via Nagra 5, 6926 Montagnola (Zwitserland), ais bestuurder van dei Vennootschap, met terugwerkende kracht naar 14 oktober 2011 (heden);

om tot benoeming over te gaan van de heer Scott Alan Roe, met Amerikaanse nationaliteit, geboren te Iowa (Verenigde Staten van Amerika), verblijvende te Via Ponte Tresa 23, 6924 Sorengo (Zwitserland), als; bestuurder van de Vennootschap, met terugwerkende naar 14 oktober 2011 (heden);

om tot benoeming over te gaan van de heer Bryan Hurley Mc NeilI, met Amerikaanse nationaliteit, geboren: te North Carolina (Verenigde Staten van Amerika), verblijvende te Hoogstraat 20, 2930 Brasschaat (België), als' bestuurder van de Vennootschap, met terugwerkende naar 14 oktober 2011 (heden); en

om aan ANT Management (Belgium) NV een volmacht te verlenen om wettelijke documenten te publiceren.





Voor ANT Management (Belgium) N.V.

Joannes Raphaël Maria van de Kimmenade

gevolmachtigde





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 23.08.2011 11433-0443-028
16/08/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Benaming : Glaudio Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugmannlaan 12a - bus 12, 1060 Brussel, België

Ondernemingsnr : 0463200536

Voorwerp akte : Eervol ontslag bestuurder

Op 25 juli 2011 is bij aandeelhoudersbesluit (in buitengewone vergadering) besloten:

om om tot eervol ontslag over te gaan van de heer John David Crimmins III, als bestuurder van de Vennootschap, met terugwerkende kracht naar 28 september 2009, en om hem volledige kwijting en décharge te verlenen voor zijn beheer en administratie van de Vennootschap tot en met de datum van zijn aftreden.

Voor ANT Management (Belgium) N.V.

Joannes Raphaël Maria van de Kimmenade gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

INNVI~tlI~II~AlI~IO~WIn~MI

+11125345

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q. AUG 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 25.08.2010 10458-0425-016
12/04/2010 : BL347211
17/11/2009 : BL347211
07/08/2009 : BL347211
25/07/2008 : BL347211
02/08/2007 : BL347211
06/09/2006 : BL347211
12/09/2005 : BL347211
09/07/2004 : BL347211
17/06/2004 : BL347211
24/12/2002 : BL347211
07/08/2002 : BL347211
15/03/2002 : BL624592
10/03/2001 : BL624592
17/11/1998 : BL624592
30/04/1998 : BL624592

Coordonnées
GLAUDIO BELGIUM

Adresse
BRUGMANNLAAN 147 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale