GLC CONSULTANCT, AFGEKORT : DCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLC CONSULTANCT, AFGEKORT : DCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.342.737

Publication

02/12/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111M#101111

RRpssEr

201y0% 2013

Griffie

OnàeBenami ng 5 CI2, `Y/di y 3 /

(voluit) : DOMINIQUE DUSSARD CONSULTING

(verkort) : DConsult

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1170 Watermaal-Bosvoorde, Van Becelaerelaan 113 A (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALL1AUW Peter, notaris te Gent, op 5 november 2013, geregistreerd, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1) Benaming: DOMINIQUE DUSSARD CONSULTING, afgekort DConsult

2) Zetel: 1170 Watermaal-Bosvoorde, Van Becelaerelaan 113 A

3) Aandeelhouders:

De heer DUSSARD Dominique Michel, geboren te Léopoldville (Belgisch Congo  thans Congo) op drie oktober negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Van Becelaerelaan 113 A,

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het aan- en verkopen, het beheren, het beleggen, het beleggen in en het bemiddelen bij aan- en verkoop van alle portefeuillewaarden.

Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven.

Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar.

De dienstverlening inzake industriële, commerciële en financiële marketing en dienstverlening, het optreden ais tussenpersoon in de handel, de studie van industriële, commerciële en financiële projecten, evenals het begeleiden ervan, het verlenen van managementsadviezen in de industriële, commerciële en financiële sector, bijstands- en raadgevend kantoor inzake bedrijfs- en projectleiding, de aankoop en verkoop van allerlei ' industriële producten.

Het ondersteunen van andere financiële, commerciële of industriële ondernemingen; het deelnemen of bemiddelen als aandeelhouder in hun oprichting of hun ontwikkeling en het waarborgen van hun verbintenissen;,

Het verstrekken van alle technische, bedrijfseconomische, fiscale, sociale, financiële en juridische adviezen en het verlenen van administratieve bijstand op elk gebied;

Op de laatste blz. van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'74

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

x

Het bemiddelen bij instellingen en ondernemingen in deze sectoren;

Het opstellen van technische, commerciële, administratieve, financiële en juridische rapporten en het voeren van onderhandelingen met alle daarbij betrokken instellingen en ondernemingen.

Het beheren, verhuren, in bruikleen geven van patenten, octrooien, formules in om het even welke sector. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en gebouwde goederen van alle aard en voor alle bestemmingen; het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in aile stadia van afwerking,

Het huren, verhuren en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en gebouwde goederen,

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, zcdat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

5) Duur: Onbepaalde duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6) Kapitaal: Achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd onderschreven als volgt`

Door de Dussard Dominique, ten belope van honderd (100) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volstort ten bedrage van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Bewijs van deponering

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-7094144-28 bij BNP Parisbas Fortis bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 oktober tweeduizend en dertien afgeleverd bankattest, dat in het dossier van de notaris wordt bewaard.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven is volgestort ten belope van honderd procent, Het kapitaal is volgestort ten belope van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00) euro.

7) Zaakvoerders:

Een niet-statutaire zaakvoerders:

De heer Dussard Dominique, wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Van Becelaerelaan 113 A.

74 Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De zaakvoerders die zonder beperking van duur en in de akte van oprichting zijn benoemd moeten beschouwd worden als statutaire zaakvoerder; zij worden geacht te zijn benoemd voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Aan de zaakvoerders kunnen vaste en/of schommelende wedden of vergoedingen worden toegekend, welke als algemene onkosten geboekt worden.

ledere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vertegenwoordiging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijzondere machten.

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

8) Boekjaar: van één januari tot eenendertig december van ieder jaar en het eerste vanaf datum van oprichting om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

9) Jaarlijkse algemene vergadering:de laatste donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden, Eerste algemene vergadering in tweeduizend en vijftien.

10) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze

voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een

interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit In overeenstemming met de vigerende voorschriften

12) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen zoals voorzien betreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

13) Overname verbintenissen.

De vennootschap neemt alle verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting sedert een juli tweeduizend en dertien, over.

14) Volmacht,

Door de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met vermogen gezamenlijk of afzonderlijk op te treden aan;

- de heer De Grave Aimé, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Marcus Van Vaernewijckstraat 21, om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op:

de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen ' en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer BTW), de registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter Johan te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 5 november 2013,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþ*15058287

<j

l.-y 1.M.w.4. .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neerg gdtur rtvar,gen op

I 0 APR. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgis4h Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0542.342.737

Benaming

(voluit) : DOMINIQUE DUSSARD CONSULTING

(verkort) : DConsult

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Van Becelaerelaan 113 A, 1170 Watermaal-Bosvoorde (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam - wijziging van de statuten.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent, op 31 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "DOMINIQUE DUSSARD CONSULTING', met eenparigheid van Memmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in: "CLG Consultancy".

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besloot om gelet op de vorige beslissing, artikel één van de statuten aan te passen, zodat dit artikel thans luidt als volgt:

Artikel 1  Vorm  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap, zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "CLG Consultancy" afgekort "DConsult".

DERDE BESLUIT.

De vergadering verleende alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat, Tevens gaf zij aan de notaris of aan de zaakvoerder de opdracht, indien nodig, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statutén en keurde deze goed.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTEREORMALITEITEN.

De vergadering en de zaakvoerder gaven bij deze, elk afzonderlijk, bijzondere volmapht aan het accountantskantoor A. De Grave te 9030 Gent (Mariakerke), Marcus van Vaernewijckstraat 23 of één door dit kantoor aangeduide lasthebber, om voor de vennootschap alle handelingen te stellen die nodig ;zijn voor het aanvragen van vestigingsattesten, registratienummer aannemer, alsook voor het uitvoeren van inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen in het handelsregister, alsook om voor de vennootschap op té treden als gevolmachtigde ten overstaan van de B.T.W.-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd;

- afschrift van de akte, de dato 31 maart 2015;

- gecoördineerde statuten, de dato 31 maart 2015

edwiliigtttgffiw.afflitiuücreerregen:, :tttena tltuîleteel +eudfPilïettnteet1stepite

rnsle=i1>e4jimeetresjntgi> liewesieFeiitteriee,ststaWd-L ffifteettedocsieteme

1fGI~GÁ~ H4..IlllriiiÁp M

1::L~Lti

15/05/2015
ÿþ Ma12.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0542342737

Benaming

(voluit) : CLG Consultancy

2015 2 ó APR. 2015

deelf-AP van * e,

reel ~t~~~Il~~rc~f~li~e

bank ven koophandel Brussel

506994

11111

MONITEUP, BELGE" neergelegd/ontvangen op

0 l -05- LGISCH ST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1170 Watermaal-Bosvoorde, \Am. 3GG ee, ,113 A Onderwerp akte : RECHTZETTING WIJZIGING NAAM

Ondergetekende, meester Calliauw Peter, notaris te Gent, zet uiteen hetgeen volgt:

1/ Dat op 31 maart 2015 op zijn kantoor werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van:

vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dominique Dussard Consulting", met

maatschappelijke zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Van Becelaerelaan 113 A, waarvan proces-verbaal werd

opgemaakt.

2/ Dat de rechtsgeldig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder méer.de volgende

besluiten heeft genomen:

"EERSTE BESLUIT,

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in: "CLG Consultancy".

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit om gelet op de vorige beslissing, artikel één van de statuten aan te passen, zodat dit

artikel thans zal luiden als volgt:

Artikel 1 -- Vorm -- Naam,

De vennootschap is een handelsvennootschap, zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "CLG Consultancy" afgekort "DConsult".

3/ Dat evenwel ingevolge materiële misslag er telkens werd vermeld CLG Consultancy, doch dat dit diende

te zijn: GLC Consulting.

4/ Dat dan ook de lesluiten in de akte zelf dienden te luiden als volgt:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in: "GLC CONSULTING"

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit om gelet op de vorige beslissing, artikel één van de statuten aan te passé", zodat dit

artikel thans zal luiden als volgt:

Artikel 1 -- Vorm -- Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap, zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "GLC Consulting" afgekort "DConsult".

5/ Dat dit in de akte werd recht gezet.

61 De bekendmaking in het Belgisch Staatsblad werd gedaan bij uittreksel, neergelegd op de griffie van de

rNederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel op 10 april 2015 en gepubliceerd in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad op 22 april 2015 onder nummer 15058287, in welke publicatie de verkeerde naam werd

vermeld.

71 Dat derhalve wel degelijk moest gepubliceerd worden als naam van de vennootschap: GLC Consultancy.

VOOR RECTIFICEREND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naare en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0459-010

Coordonnées
GLC CONSULTANCT, AFGEKORT : DCONSULT

Adresse
VAN BECELAERELAAN 113A 1170 WATERMAAL-BOSVOORDE

Code postal : 1170
Localité : WATERMAEL-BOITSFORT
Commune : WATERMAEL-BOITSFORT
Région : Région de Bruxelles-Capitale