GLODIMELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLODIMELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.733.029

Publication

16/10/2014
ÿþMd Word 11.1

_

In de bijlagen bij maken kopie

na neerlegging ter griffie van de fikeetegwo

het Belgisch h9r/S:eavtesbnlacideb:ec :der te

O

rechtbank var, k

? 2014

,i?gen

Ondernemingsnr : 0896.733.029

Benaming

(voluit) : GLODIMELS

(verkort) :

42.Sei

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; 1140 Evere, Lindenstraat, 91

(volledig adres)

Onderwerp akte VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZING VAN HET MAATSCHAPPELIJKE DOEL VOLLEDIGE HERZIENING VAN DE

STATUTEN - VERTALING VAN DE STATUTEN IN DE NEDERLANDSE TAAL

Uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Louis DECOSTER, met standplaats te Schaarbeek, op drieëntwintig juni tweeduizend en veertien, blijkt er uit dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLODIMELS", hebbende haar maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Lindensttraat, 91, onder andere de volgende beslissingen genomen heeft:

1. De vergadering heeft besloten de maatschappelijke zetel naar 1731 Asse (ex-Zellik), Meidoomstraat, 7 te verplaatsen.

2. De vergadering heeft besloten een volledige herziening van de statuten en de vertaling ervan in de

nederlandse taal, zoals volgt:

Artikel 1.- De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "GLOD1MELS".

Deze benaming wordt steeds voluit gebruikt met vermelding van de vennootschapsvorm. De

vennootschapsvorm kan afgekort worden.

Artikel 2.- De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1731 Asse Meidoornstraat, 7, en mag overal

in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders die aile machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Itlitaguff -bit berBagleli-SteUblicT:T6/11112-0-14=-Aiine-ies - duMoniteur belge

Anikel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, of in medewerking met dezen, aile handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op:

- Verhuur van aile soorten motorvoertuigen, met of zonder chauffeur,

- agent, adviseur en begeleider op het gebied van sport;

- organisatie van artistieke, culturele en sportieve evenementen;

- de uitbating van proef- en degustatie salon, snacks, frituur, drankslijterij, cafe's, restaurants, catering,

hotels, cafetaria's, zaten verhuring en organisatie van feesten en banketten;

- het vervoer, distributie en aflevering van kleine pakketten; afhaling van pakketten, sortering en aflevering

aan de bestemmeling;

- in- en uitvoer;

- de uitvoering van renovatiewerken van gebouwen;

- het in-en uitvoer van producten voor werken aan de gebouwen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltettjk vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4.- De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft,

TITEL Il : KAPITAAL deelbewijzen

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 E) en verdeeld in honderd deelbewijzen zonder nominale waarde, die werden in geld en tegen de prijs van honderd zesentachtig euro en gestort bij deze oprichting ten belope van één derde.

Artikel 6,- Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Artikel 7.- De deelbewijzen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun deelbewijzen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdstip waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op deelbewijzen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen, genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 8.- De deelbewijzen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het register van vennoten, in de zetel van de vennootschap gehouden.

Aan elke vennoot zullen op zijn naam getuigschriften, gelijkvormig aan dit register, ondertekend door zaakvoerder, worden afgeleverd die melding maken van het aantal aandelen dat hem toebehoort.

Artikel 9.- De deelbewijzen worden overgedragen onder de levenden of gaan over wegens overlijden volgens de bepalingen van de artikelen 249, 251 en 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 10,- De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschappelijk vermogen aanvragen of zich enigerwijze inlaten met haar beheer, zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslaging van de algemene vergadering. Artikel 11.- De deelbewijzen zijn ondeelbaar.

Indien een deelbewijs aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het deelbewijs is aangewezen.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk deelbewijs.

TITEL Ill: ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 12.- Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

Artikel 13.- De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur al dan niet vennoot en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Artikel 14.- Het is hen verder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in zaken welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

Artikel 15.- ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om aile daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 16.- Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering, buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten.

Het mandaat van zaakvoerder mag ook kosteloos uitgeoefend worden.

Artikel 17.- Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 18.- Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 19.- Wanneer de wet het voorschrijft wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan een of meer commissarisrevisoren benoemd voor drie jaren door de algemene vergadering.

In dit geval, bezit elke vennoot individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expertboekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten faste van de vennootschap.. De opmerkingen van de expertboekhouder zullen aan de vennootschap meegedeeld worden,

TITEL IV ; ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20.- De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede maandag van de maand juin, om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die tenminste een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de balans.

In 't bijzonder, antwoorden de zaakvoerders op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld betreffende hun jaarverslag of de punten op de agenda.

De commissarissen antwoorden insgelijks op de vragen die hun worden gesteld betreffende hun verslag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van

ter post aangetekende brieven, gericht tot de vennoten ten minste acht voile dagen voor de vergadering.

Artikel 21.- leder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk deelbewijs geeft recht op

een stem.

Artikel 22.- De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend. TITEL V: INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 23.- Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Binnen dertig dagen na haar goedkeuring worden de jaarrekening, alsmede de documenten voorzien in artikelen 98, 100, 101, 102 en 874 van het Wetboek van Vennootschappen neergelegd door de zorg van de zaakvoerder op de Nationale bank van België.

Artikel 24.- Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder deelbewijs recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 25.- De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Het in één hand verenigd zijn van aile deelbewijzen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuw vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot wanneer deze enige vennoot een vennootschap is geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile deelbewijzen in zijn hand, tot een nieuw vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen In een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald ln artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 26.- Bil ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

yoor-tehouden

" aàn het Belgisch Staatsblad

.... 

Artikel betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de deelbewijzen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Hat beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantel van hun deelbewijzen.

Artikel 28.- De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 29.- Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend door Notaris Louis DECOSTER.





Terzelfdertijd neergelegd : een uitgifte van de akte, samen met het verslag van de zaakvoerder en een côordinatie der statuten.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/10/2014
ÿþMoci 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffeeer,;c40,Pdion

tVe

ngen

1111111ME111,1011111

N° d'entreprise : 0896.733.029

Dénomination (en entier) GLODIMELS (en abrégé):

0

ter gri 7 OKT, 2014

ffie var) de

rechtbank Nederlandsialige

vaer phandel Bruclel

Forme juridique :société privée à responsabilité limitée

Siège :rue du Tilleul, 91

1140 EVERE

Objet de l'acte : TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL - MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL REFONTE DES STATUTS ET TRADUCTION DES STATUTS EN LANGUE NEERLANDAISE.

1)11.in acte reçu par le Notaire Louis DECOSTER, à Schaerbeek, vingt-trois juin deux mille quatorze, il résulte que s'est réunie l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée « GLODIMELS », ayant. ;.;son siège social à 1140 Evere, Rue du Tilleul, 91, laquelle at i!pris, à l'unanimité des voix les résolutions suivantes :

1. L'assemblée a décidé de transférer le siège social de



société a 1731 Asse (ex-Zellik), Meidoornstraat, 7.

2. Rapport.

Le gérant a déposé le rapport qu'il a établi, rapport exposant la justification détaillée de la modification proposée à l'objet social et de l'état y annexé.

'Ille rapport du gérant sera déposé au tribunal en même temps iiqu'une expédition du présent acte.

i3. Modification de l'objet social.

L'assemblée a décidé de modifier l'objet social en insérant4 après le premier alinéa de l'article trois des statuts le'(: texte suivant :

- la location de tous types de véhicules à moteurs, avec ou':!, sans chauffeur,

ij

!« agent, conseiller et encadreur dans le domaine du sport ;

;« organisation de manifestations artistiques, culturelles !et sportives ;

- l'exploitation de salons de dégustation, snacks, friteries, café, débit de boissons, restaurants, service de traiteur, hôtels, cafétérias, locations de salles et

organisation de fêtes et banquets ; ».

------- ----- -

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Mod 11.1

4. L'assemblée a décidé de refondre complètement les statuts' pour les mettre en concordance avec ce qui précède et traduction des statuts en langue néerlandaise, dont le texte fera l'objet d'une seconde publication.

5. L'assemblée a conféré tous pouvoirs au gérant pour l'exécution des résolutions à prendre sur les objets qui précèdent.

PROCURATION

Les associés et le gérant déclarent donner à la société privée à responsabilité limitée Kreanove-Jordens, à 1180 Uccle, avenue Kersbeek, 308, tous pouvoirs avec faculté de subdélégation afin d'effectuer toutes les démarches et signer tous documents auprès d'un guichet d'entreprises et à la TVA.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Signature:

Notaire Louis DECOSTER.

Déposés en même temps:une expédition de l'acte - le rapport du gérant avec situation active et passive.

./

Réservé

au

Moniteur

belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

07/03/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 10.06.2013, DPT 25.02.2014 14044-0018-013
25/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 25.06.2012, DPT 16.07.2012 12284-0072-007
17/08/2011
ÿþCopie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

ai

d IulI IB muni VI II I II

Il

MOD 2.2

N° d'entreprise :

Dénomination (en entier) :

(en abrégé) : Forme juridique : Siège : °1:llQt de l'acte :

0896.733.029

GLODIMELS

Société privée á responsabilité limitée 1140 Evere rue du Tilleul, 91 Nomination d'un gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

L'assemblée générale du 14/06/2011 a décidé de fixer le le nombre de gérant â 2

Elle appelle cette fonction pour une durée indéterminée Monsieur BOYATA MANDUNGU

prenommé, a les pouvoirs les plus étendus autorisés par la loi.

Mentionner sur la dernière page du Volet B I

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant.pouvolr de_replésenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature



13/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.12.2010, APP 14.06.2011, DPT 01.07.2011 11186-0233-007
04/05/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 05.04.2010, DPT 26.04.2010 10094-0042-007
29/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 08.06.2009, DPT 20.07.2009 09398-0311-007
19/01/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 24.06.2015, DPT 09.01.2016 16015-0122-012
16/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GLODIMELS

Adresse
RUE DU TILLEUL 91 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale