GOLAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOLAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.974.821

Publication

27/12/2013
ÿþ MadWordSl.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel .1 040. Brussel (Etterbeek), Witte Patersstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 12 december 2013 te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt:

Oprichters:

1) de heer CORSTENS Rick Gerardus Henricûs Marinus, geboren te Helmond op 27 september 1988, ongehuwd, wonende te 3600 Hasselt, Kempische Steenweg 64

2) de heer CORSTENS Marinus Henricus E. , geboren te Baden op 27 maart 1966, wonende te 2370 Arendonk, Diepenbeemd 10

Naam: "Golau "

Maatschappelijke zetel: 1040 Brussel (Etterbeek), Witte Patersstraat 4

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland

" meccanografische gegevens verwerking;

" schade en risico expert;

" het verlenen van advies over soorten computers (hardware en configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing;

" realisatie van programma's en gebruiksklare systemen;

" analyseren, ontwerpen programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standard of speciale programmatuur,

fotografle ;

" overige zakelijke dienstverlening ;

" testen en analyseren van materialen, producten, installaties enzovoort In verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier

Op de laatste hlz. van Luik B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterehdenotaris, hetzij vande perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening,

Voor, behoudt aan he Beigisc Staatsbl;

i ia 3 DEC. 2013

Griffie



Onderrtemingsnr : Benaming

(voluit) : Golau

(verkort):

ose `i y S,21

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" algemene audit-activiteiten;

" klein en  groothandel van allerhande elektronicamaterialen en mechanische onderdelen , «audit en adviezen omtrent verlichting;

" realisaties van drukwerken en publiciteit;

" reklamebureau;

" IT werkzaamheden in de ruimste zin van het woord ;

" de in- en uitvoer, aan- en verkoop zowel in groot- als in kleinhandel, de handel als tussenpersoon, commissionair , consignataris en agentuur, de distributie , zowel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant op markten, beurzen of aan huis, op afstand via internet, elektronische of telefonische communicatie of enige andere wijze, in een onbepaald en onbeperkt productengamma van nieuwe en tweedehandse roerende goederen, uit en naar aile mogelijke landen van en naar België, kortom de handel in haar vormen van alle produkten, waren en goederen in de handel.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maat-schappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Duur ; De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen., onderschreven in geld door de oprichters ais volgt:

1) de heer CORSTENS Rick, voornoemd sub één; honderd negenenzeventig aandelen

2) de heer CORSTENS Marinus, voornoemd sub twee: zeven aandelen

Elk aandeel is volgestort ten belope van (iets meer dan) één/derde (hetzij in totaal zesduizend tweehonderd en een Euro (6.201,00¬ )) . Het bedrag, ten belope van de volstorting, werd gedeponeerd overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank (apenschap Hasselt-Stad) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 5 december 2013, aan de notaris overhandigd om bewaard te blijven in diens dossier. De vennootschap heeft aldus zesduizend tweehonderd en een Euro (6.201,00 ¬ )) tot haar beschikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op 12 december 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet.

Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur (voor het eerst in 2015).

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te warden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste ver de vergadering op de zetel besteld zijn.

c) schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden

Bestuur:

"Artikel 11. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt ais zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 13. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk of elk afzonderlijk optreden, zoals te bepalen door de algemene vergadering,

Artikel 14. : Bijzondere volmachten

F}

.4-''

Voor-

' behouden aan het Belgisch

* Staatsblad

P De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,"

* Werd benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur: de heer Rick Corstens voornoemd , die aanvaardde. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend

* Er werd geen commissaris benoemd.

Besluit van de zaakvoerder

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder tot bijzondere lasthebbers met bevoegdheid tot indeplaatsstelling aan te stellen, gelast om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., het sooiaal verzekeringsfonds, de aanvraag van vergunningen:

- de heer Marcel Tschoschia, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102;

-mevrouw Chantal Claesen, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102;

-de handtekeningsbevoegden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bofimac", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 359, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0458.824.450., rechtsgebied Hasselt

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

i ~fr f j In de bijlagen bij het Belgisch Milet *12,ekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ~).~Or7tyengen G~

~ 9 DtW,

ter griffie van

de

rechtbank ~ ,

~ 6~ c%T~

k ~en ko ~ . / ndstalige G ~~1~ 'rru`a1 ~ri1,~gCl

Voor-betloude,

aan het Belgisch Staatsbia.

v

Ondememingsnr ; 0542.974.821

Benaming (voluit) : GOLAU

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : WITTE PATERSTRAAT 4, 1040 Brussel 4, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 12/12/2014 wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Veldstraat 40

2450 Meerhout

Rick Corstens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ' Wecto :faam en hoedanighëiid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlr;n j

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tp vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GOLAU

Adresse
WITTE PATERSSTRAAT 4 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale