GOORDEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GOORDEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.839.990

Publication

30/04/2013
ÿþ hsod Werd 11.1

. j I i ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIA

Vo beho aan Belg Staat

BRUSSEL

1 g AV R. 2013

Griffie

Ondememingsnr: 0404.839.990

Benaming

(voluit) : Goorden

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Klein Eiland 4, 1070 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 3 april 2013:

"De vergadering bespreekt het controleverslag van de commissaris en formuleert ter zake geen opmerkingen."

"3.De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekening, inclusief de resultatenrekening, die haar door de vereffenaar wordt voorgelegd, en dewelke door de rechtbank van koophandel te Brussel werd goedgekeurd bij vonnis dd. 16 december 2011 (AR: B/111749).

De vergadering beslist eenparig de vereffeningsrekening goed te keuren.

4.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen kwijting aan de vereffenaar en aan de commissaris voor wat betreft de uitoefening van hun respectievelijke mandaten.

5.De vergadering beslist eenparig de vereffening gesloten te verklaren.

6.De algemene vergadering beslist eenparig de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn te bewaren op volgend adres: Internationalelaan 55, Riverside Business Park, Building G, 1070 Brussel, België.

7,De vergadering beslist eenparig bijzondere volmacht te geven aan de heer Alain De Jonge, advocaat, of enig ander lid van Peeters Advocaten-Avocats, gevestigd te Alfons Gossetlaan 54 b11 te 1702 Groot-Bijgaarden (Brussel), met mogelijkheid tot in de plaatstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en aanpassingen te doen van de gegevens van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het Belgisch Staatsblad. Dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen alles te doen wat nuttig of nodig zou zijn voor de uitvoering van huidig mandaat met belofte van bekrachtiging. "

Tegelijk neergelegd: notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 3 april 2013,

Bij volmacht

Pieter Dierckx

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/12/2011
ÿþMotl 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII1IIIII11IUULI1UIIk!

*11180713

Ondernemingsnr : 0404839990

Benaming

(voluit) : GOORDEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Anderlecht (1070 Brussel), Klein Eiland, 4

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf oktober tweeduizend en elf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd drie bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Brussel, op dertien oktober tweeduizend en elf, boek 5)53, blad 68, vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur, a.i. (getekend) GATELLIER M.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap: ' "GOORDEN", waarvan de zetel gevestigd is te Anderlecht (1070 Brussel), Klein Eiland, 4, volgende: beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de naamloze vennootschap "GOORDEN", met maatschappelijke zetel te Anderlecht: (1070 Brussel), Klein Eiland, 4 en haar invereffeningstelling, te rekenen vanaf twaalf oktober tweeduizend en' elf.

20 Ingevolge de beslissing tot ontbinding, ontslag van de hiernavolgende bestuurders :

- de heer Eric DETRE;

- de heer Sabine DUYFJES;

- de heer Christophe JEUSSE;

- de heer Mirko Joel SCHNITZLER.

3° Benoeming als vereffenaar :

Mevrouw DUYFJES Sabine, van Duitse nationaliteit, wonende te Univar, Drahtzugstrasse 18, B.O. Box, 8032 Zurich, Zwitserland.

De vereffenaar zak zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4° Machten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek: van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere. belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de; vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank'

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

BRUSSEL

21 NOV. Zeilt

Griffie

van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

. 50 Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Alain De Jonge, die te dien einde woonstkeuze doet te

1702 Groot-Bijgaarden, Alfons Gossetlaan, 54 bus 11, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsioket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een beschikking van de : rechtbank van koophandel te Brussel de dato 26 oktober 2011 ter bevestiging van de benoeming van mevrouw Sabine DUYFJES als vereffenaar, het verslag van de raad van bestuur én het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, twee volmachten.)

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik e vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 30.08.2011 11515-0246-021
18/04/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



06 APR o

Griffie

Illij111.1!1,11,11111

Ondernemingsnr : 0404.839.990

Benaming

(voluit) : GOORDEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Klein Eiland 4, 1070 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder - Hernieuwing van het

commissarismandaat - Bevestiging van het ontslag en de benoeming van bestuurders en bevestiging van de huidige samenstelling van de raad van bestuur

Uittreksels uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering van 14 maart 2011.

De Aandeelhouder neemt akte van het ontslag van de heer Willem Waelput, wonende te Univar, Klein Eiland 4, 1070 Brussel, in hoedanigheid van bestuurder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders van 29 oktober 2010 en waarvan publicatie geschiedde in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november 2010, onder nummer 10167428, en dit met ingang van 25 februari 2011. Alle bevoegdheden die verleend werden aan de heer Willem Waelput in hoedanigheid van bestuurder, worden ingetrokken met ingang van 25 februari 2011.

De Aandeelhouder beslist om volgende persoon te benoemen in hoedanigheid van bestuurder, en dit met onmiddellijke ingang en voor een periode van iets minder dan vijf jaar. Het mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2015:

- de heer Mirko Joel Schnitzler, wonende te Maybachstrasse 6, 45133 Essen, Duitsland. Zijn mandaat wordt niet vergoed.

Volgens artikel 15 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die samen handelen.

De Aandeelhouder stelt het aantal bestuurders vast op vier.

Uittreksels uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering van 21 maart 2011.

De Aandeelhouder beslist het commissarismandaat te hernieuwen van de vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven bij het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0446.334.711, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Herman Van den Abeele, bedrijfsrevisoren, en dit met ingang van 16 juni 2008. De benoeming is voor drie jaar en zal eindigen na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2011, die zal samengeroepen worden om uitspraak te doen over de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2010.

De Aandeelhouder bevestigt dat de heer Roger Chantillon, wonende te 3360 Bierbeek, Korbeek Losestraat 104C, werd benoemd als bestuurder met ingang van 1 mei 2008 en dat zijn mandaat eindigde op 31 december 2008.

De Aandeelhouder bevestigt dat de heer John Phillpotts, wonende te 9 Grove Road, Manston LS 296 JD, West Yorkshire, Engeland, werd benoemd als bestuurder met ingang van 9 mei 2005 en dat zijn mandaat eindigde op 30 april 2008.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Aandeelhouder bevestigt het ontslag van de heer Erik de Goeij, wonende te Groenelaan 62, EH 1942'Beverwijk, Nederland, in hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 maart 2006.

De Aandeelhouder bevestigt dat de raad van bestuur momenteel bestaat uit de volgende bestuurders:

- de heer Eric Detré, wonende te 1500 Halle, Charles De Kosterlaan 24;

- mevrouw Sabine Duyfjes, woonplaats kiezende te Univar, Drahtzugstrasse 18, B.O. Box, 8032 Zurich,

Zwitserland;

" - de heer Christophe Jeusse, woonplaats kiezende te Univar, Godefriduskaai 16- 3e verdieping, 2000

Antwerpen; en

- de heer Mirko Joel Schnitzler, wonende te Maybachstrasse 6, 45133 Essen, Duitsland.

Hun mandaat zal onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2015.

Volmacht werd gegeven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie

" en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor)

,belhemden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 28.07.2010 10356-0067-021
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 22.07.2009 09468-0257-025
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 14.07.2008 08410-0365-027
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.11.2007, NGL 30.11.2007 07809-0376-020
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.07.2007, NGL 30.11.2007 07809-0375-022
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 12.12.2005, NGL 09.02.2006 06037-0237-016
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 21.10.2005, NGL 25.01.2006 06023-0164-018
21/02/2005 : AN024037
03/11/2003 : AN024037
03/07/2002 : AN024037
12/02/2000 : AN024037
04/11/1999 : AN024037
08/08/1996 : AN24037
27/06/1996 : AN24037
12/07/1986 : AN24037
01/01/1986 : AN24037

Coordonnées
GOORDEN

Adresse
KLEIN EILAND 4 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale