GREEN CROSSROADS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREEN CROSSROADS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.940.148

Publication

08/08/2014
ÿþ ModWord 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdiontvangen op

11111111111I 11111 1.1111j1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3 0 1111 Ni t

ter griffie van d@rielerlandstalige rechltank van koophandel Srussel

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : Groen Crossroads (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Ulensstraat 86 bus 6 (volledig adres)

Onderwerp akte; Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Anne Callewaert te Aarschot, op 25 juli 2014, voor registratie neergelegd, werd de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid 'Green Crossroads", met zetel te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Ulensstraat 86 bus 6 voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

De Heer POELMANS Thomas Marc Jozef Albert, geboren te Leuven op 18 februari 1985, wonende te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Ulensstraat 86 bus 6.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

De Heer POELMANS Thomas, voornoemd, houder van 186 aandelen.

Totaal; 186 aandelen.

Dat elk aandeel voor twee/derde in contanten volstort is, hetzij in totaal voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Pat de fondsen, vex5r het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd werden bij BNP Paribas Fortis (kantoor Grimbergen) door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer BE24 0017 3271 4838, zodat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde vrij beschikt over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

1. Consultancy en management activiteiten, omvattende onder meer;

- Het verlenen van adviezen en bijstand van o.a. financiële, commerciële, bestuursmatige en technische aard;

- Het ontwikkelen, uitvoeren, begeleiden en promoten van studies, onderzoek, business plannen, producten en diensten;

- Het voorbereiden, opstarten, uitwerken, begeleiden en uitvoeren van projecten in het binnen- of buitenland; - Het uitvoeren van due diligences, audits, evaluaties, assessments op niveau van projecten, vennootschappen, overheden of andere organisaties;

- Het verlenen van adviezen en bijstand op gebied van o.a. planning, organisatie, human resources, financieel management, efficiëntie, risicomanagement, beheer in het algemeen met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie, publicatie, en dergelijke meer.

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, begeleiden van bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennootschappen, bedrijven of andere rechtspersonen;

- Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties, o.a. door inbreng, participaties en voorschotten.

2. Handelsactiviteiten, omvattende onder meer:

- In - en export, groot- en kleinhandel, detailhandel van goederen en diensten in de ruimste zin van het

woord;

Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante

immateriële duurzame activa,

3. Vormen en beheren van een patrimonium, omvattende onder meer:

c7,55-e-" 890-/V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap zal leiding en controle, In hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over andere vennootschappen. De vennootschap kan, op gelijk welke wijze, deelnemen in, samenwerken met of financieel tussenkomen in andere vennootschappen, bedrijven, rechtspersonen of andere groeperingen of organisaties.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

- De Heer POELMANS Thomas, voornoemd, hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel de tweede dinsdag van de maand maart om zeventien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vecôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bi wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart 2016 om 17 uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 30 september 2015.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Voor-s, tiçiehbtiden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de'

algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er

een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte met volmacht en bankattest,

Getekend Anne Callewaert, geassocieerd notaris te Aarschot.

13/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangera op

" Se.. ~

1

IA

ui

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*15038 6*

Ondernemingsnr : 0556.940.148

Benaming

(voluit) : Green Crossroads

(verkort) :

0 3 MÂARJ 2015

ter grue van de Nederlandstalige rechtbank van Ir f Pandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Ulensstraat 86 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Blijkens akte verleden voor meester Anne Callewaert, geassocieerd notaris te Aarschot op 19 februari 2015, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Green Crossroads", met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Ulensstraat 86 bus 6.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Anne Callewaert, geassocieerd notaris te Aarschot, op 25 juli 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2014, onder nummer 14151927 en waarvan de statuten niet gewijzigd werden sinds de oprichtingsakte.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer 0556.940.148 en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer BE556.940.148.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieduizend vierhonderd euro (3.400,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweeëntwintig duizend euro (22.000,00 EUR), door inbreng in geld waarvoor vierendertig (34) nieuwe kapitaalaandelen zullen worden gecreërd, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie,

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk In geld ingeschreven aan honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, zonder agio of disagio. Deze aandelen worden geheel volgestort op het ogenblik van inschrijving.

De volgende intekenaar:

Mevrouw LAMMERTYN Charlotte Marie-Thérèse Godelieve, geboren te Oostende op 20 oktober 1985, echtgenote van de Heer POELMANS Thomas, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Ulensstraat 86 bus 6.

Deze, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap.

Zij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op vierendertig (34) nieuwe aandelen, aan honderd (100) euro per aandeel, hetzij drieduizend vierhonderd euro (3.400,00 EUR).

Derde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieduizend vierhonderd euro (3.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeëntwintig duizend euro (22.000,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd twintig (220) aandelen zonder nominale waarde, die elk één tweehonderd twintigste (1/1.220ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Waardoor de aandeelverhouding na deze kapitaalverhoging er uit ziet als volgt:

De Heer POELMANS Thomas, voornoemd, houder van 186 aandelen.

Mevrouw LAMMERTYN Charlotte, voornoemd, houdster van 34 aandelen.

Totaal: 220 aandelen.

Vierde besluit

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 5 van de statuten aan te passen aan het genomen besluiten als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweeëntwintig duizend euro (22.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd twintig (220) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

Vijfde besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist de Heer POELMANS Thomas, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger van de

vennootschap te benoemen.

Zesde besluit

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zevende besluit

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende notaris tot coordinatie van de statuten.

Achtste besluit

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Boekhoudkantoor De Bie & Anthonissen bv bvba 

Brusselsesteenweg 1 -9050 Gent en KMO Consult CVBA  Ringlaan 33/1  2170 Merksem, met recht van

indeplaatsstelling, aan wie macht verleend wordt om het nodige te doen voor inschrijving met inbegrip van

eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het register der

vennootschappen en bij diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, bankattest en gecoördineerde statuten.

(get.) Anne Callewaert, geassocieerd notaris te Aarsshot



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 08.12.2015, NGL 10.12.2015 15686-0291-012

Coordonnées
GREEN CROSSROADS

Adresse
ULENSSTRAAT 86, BUS 6 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale