GREEN FOREST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GREEN FOREST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 565.970.848

Publication

29/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verschaffen van risicokapitaal. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op en andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

De vennootschap kan alle zakelijke en/of persoonlijke rechten of rechten sui generis vestigen, toestaan, wijzigen, verkrijgen en vervreemden met betrekking tot alle onroerende goederen, ongeacht hun aard; zij kan deze goederen beheren, er alle bouwwerkzaamheden aan uitvoeren, alle diensten leveren ter ondersteuning van de gebouwen en alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de reiniging ervan en de landschapsverzorging. Zij kan alle financieringen, zoals leningen, kredieten of gelijkaardige verrichtingen, aangaan en toestaan.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de controle van het bestuur of de deelneming aan het bestuur van elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme, in voorkomend geval door het uitoefenen van een mandaat onder meer als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of de directieraad. Zij kan ook het mandaat van vereffenaar uitoefenen in elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap kan zich in het belang van de vennootschap borg stellen voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00). Het wordt vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500,00) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/61.500ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting

Het bedrag bestemd voor de volstorting inbrengen in geld, hetzij eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00) euro, werd gestort op een bijzondere rekening met, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank KBC.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00).

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze te allen tijde kan ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger. Deze vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Artikel 12: Beraadslagingen van de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere verhinderde bestuurder mag door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

naam te stemmen.

De beslissingen worden bij meerderheid der stemmen genomen. In geval van staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij er slechts twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden hetzij fysiek op de plaats aangeduid in de oproeping hetzij op afstand door middel van teleconferentie of videoconferentie of een elektronisch communicatiemiddel met behulp van telecommunicatietechnieken die de aan de vergadering deelnemende bestuurders toelaten elkaar simultaan te horen en simultaan met elkaar overleg te plegen hetzij een combinatie van de twee voormelde vergadertechnieken waarbij sommige bestuurders fysiek aanwezig zijn op de vergadering en sommige bestuurders deelnemen aan de vergadering door middel van tele- of videoconferentie of een elektronisch communicatiemiddel. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure mag echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 14: Machten van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Directiecomité Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

Het directiecomité of, indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de raad van bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze personen bestuurders zijn worden zij  gedelegeerd bestuurder genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen

bevoegdheden.

Artikel 18: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij twee bestuurders samen handelend,

- hetzij, binnen de bevoegdheden van het directiecomité, één lid van het directiecomité, ,

hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen. Deze ondertekenaars hoeven ten opzichte van derden niet het bewijs te leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 19: Samenstelling en machten

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeel-houders. Zij bestaat uit alle eigenaars van aandelen die stemrecht hebben, dat zij in persoon of via hun lasthebber uitoefenen mits inachtneming der wettelijke en statutaire voorschriften. De obligatiehouders, warranthouders en houders van effecten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven hebben het recht aan de vergaderingen deel te nemen, maar slechts met raadgevende stem.

Artikel 20: Vergaderingen

Ieder jaar de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur wordt er een gewone algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering van de aandeelhouders gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 21: Stemmen op afstand

Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat ten minste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste zeven dagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste zeven werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven). Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 23: Schriftelijke vragen

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag vóór de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 25: Vertegenwoordiging  Toelating tot de vergadering

Elke eigenaar van effecten mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders, warranthouders en houders van certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap kunnen deelnemen aan de algemene vergadering met raadgevende stem, mits vervulling van de voorwaarden bepaald in de vorige alinea s.

Artikel 26: Deelname op afstand

De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouders en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens dit artikel 26, eerste alinea in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Artikel 28: Verdaging

Elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag tijdens de zitting drie weken uitgesteld worden door de raad van bestuur ook al beperkt de agenda zich niet tot een beraadslaging over de jaarrekening.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 29: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 32: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen, bestemd tot vorming van een wettelijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 33: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 34: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds gestort.

Artikel 35: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeloste bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen, die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2016.

2. Benoeming van bestuurders

De comparanten benoemen als bestuurders:

1. de heer Axel BERNIA en

2. de heer Eric AVEILLAN, beide woonstkeuze doend op de zetel van de vennootschap, die hun mandaat hebben aanvaard.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2015. Hun mandaat wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

6. Volmachten

Instrumenterend notaris Jean-Philippe Lagae of elke andere door hem aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

09/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vngete-

agd/ontvangen op_

"

Ondernemingsnr : 0565.970.848

Benaming

(voluit) : Green Forest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : de Meecssquare 35 te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR EEN INBRENG IN GELD - WIJZIGING VAN DE STATUTEN  BENOEMING - BESLUIT ART. 556 W. VENN.

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 13 november 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. het kapitaal te verhogen met tien miljoen vierhonderdachtennegentigduizend vijfhonderd euro (EUR 10.498.500,00) om het van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00) op tien miljoen vijfhonderdzestigduizend euro (EUR 10.560.000,00) te brengen, door de uitgifte van tien miljoen vierhonderdachtennegentigduizend vijfhonderd (10.498.500) aandelen, volledig afbetaald door overschrijvingen op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij KBC Bank NV, zodat de vennootschap daardoor over een som van tien miljoen vierhonderdachtennegentigduizend vijfhonderd euro (EUR 10.498.500,00) beschikt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze stortingen zijn gebeurd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

2. het kapitaal te verhogen met twee miljoen zeshonderdveertigduizend euro (EUR 2.640.000,00)

door het kapitaal te brengen van tien miljoen vijfhonderdzestigduizend euro (EUR 10.560,000,00) op dertien miljoen tweehonderdduizend euro (EUR 13.200.000,00), door de uitgifte van 2.640.000

aandelen van dezelfde aard, volledig volgestort door een inbreng in natura.

De bedrijfsrevisor besluit zijn verslag als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Green Forest NV bestaat

enerzijds uit een schuldvordering op naam van de heer Stan Vandeputte ten belope van EUR

1.980.000 en anderzijds uit een schuldvordering op naam van de heer Patrick Cornette ten belope

van EUR 660.000.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4, de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is. De partijen zijn overeengekomen om de fractiewaarde per aandeel te hanteren als waarde per aandeel vôôr de kapitaalverhoging. Gelet op het feit dat de vennootschap Green Forest NV pas recent werd opgericht, is dit aanvaardbaar. De waardebepaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 8 NOV, 2014

~êr grïffic en de Nederlandstalige irt~`n~tI1;gt-e> ee 15gemmiel



~3~

111111q1.11 8

I

IN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 2.640.000 aandelen van de vennootschap Green Forest NV zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen fairness opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 13 november 2014

Grant Thornton Bedriffirevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor"

3. de statuten te vervangen door de hiernavermelde tekst teneinde deze in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging, met de rechten verbonden aan de nieuw gecreëerde categorieën van aandelen en in het algemeen met de tussen de vennootschap en de aandeelhouders gesloten aandeelhoudersovereenkomst. Volgt een uittreksel uit de statuten:

Artikel I : Vorm - benaming

De Vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "Green Forest",

Artikel 2 : Zetel van de Vennootschap

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35. (...)

Artikel 3 : Doel

De Vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- het verlenen, onder welke vorm ook, van prestaties van administratieve, technische en economische aard, bestaande uit onder meer, voornamelijk doch niet uitsluitend:

- advies- en studiediensten in verband met lange termijn investeringen en beleggingen in projecten en in ondernemingen en inzake het deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen met een mogelijk hoog groei- en rendabiliteitspotentieel;

- het voorbereiden van participaties onder welke vorm ook; het mede goedkeuren van participaties in bestaande of nog op te richten ondernemingen en vennootschappen van welke aard ook; het beheer, het bestuur en het toezicht voeren, onder contractuele of statutaire vorm, over vennootschappen; het te gelde maken en valoriseren van deze participaties, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van vennootschappen en hen technische, administratieve en financiële bijstand verlenen;

- de gunstige ontwikkeling van vennootschappen te bewerkstelligen en te stimuleren, door gepaste planning en coördinatie.

- beleidsadviezen in de ruimste zin van het woord te verstrekken. In het bijzonder behoren tot haar activiteitssfeer opdrachten van adviesverlening en bijstand op het gebied van de bedrijfsorganisatie; bedrijfseconomische en financiële expertises en aanverwante diensten; studie, analyse, advies of bijstand met betrekking tot specifieke bedrijfsproblemen;

- het verschaffen van risicokapitaal. De Vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op en andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven

De Vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dît doel beschreven activiteiten.

De Vennootschap kan alle zakelijke en/of persoonlijke rechten of rechten sui generis vestigen, toestaan, wijzigen, verkrijgen en vervreemden met betrekking tot alle onroerende goederen, ongeacht hun aard; zij kan deze goederen beheren, er alle bouwwerkzaamheden aan uitvoeren, alle diensten leveren ter ondersteuning van de gebouwen en alle activiteiten uitoefenen die verband houden met de reiniging ervan en de landschapsverzorging. Zij kan alle financieringen, zoals leningen, kredieten of gelijkaardige verrichtingen, aangaan en toestaan.

De Vennootschap heeft eveneens tot doel de controle van het bestuur of de deelneming aan het bestuur van elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme, in voorkomend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

geval door het uitoefenen van een mandaat onder meer als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of de directieraad. Zij kan ook het mandaat van vereffenaar uitoefenen in elke vennootschap, vereniging, groepering, onderneming of organisme.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

De Vennootschap kan zich in het belang van de Vennootschap borg stellen voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertien miljoen tweehonderdduizend euro (EUR 13.200.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door dertien miljoen tweehonderdduizend (13.200.000,00) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/13.200.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen samengesteld uit acht miljoen vijfhonderdtachtigduizend (8.580.000) aandelen van categorie A, één miljoen negenhonderdtachtigduizend (1.980.000) aandelen van categorie B en twee miljoen zeshonderdveertigduizend (2.640.000) aandelen van categorie C.

Artikel 6 ; Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de Aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel Ibis: Ondeelbaarheid der effecten

De Aandelen zijn ondeelbaar en de Vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van één Aandeel of indien de eigendom van een Aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de Vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de Vennootschap.

Artikel 9 ; Samenstelling van de Raad van Bestuur

(a) De Raad van Bestuur is samengesteld uit maximum vier (4) leden (de Bestuurders), elk van wie als volgt benoemd wordt door de Algemene Vergadering voor hernieuwbare periodes van zes (6) jaar (tenzij de Algemene Vergadering tot een kortere termijn zou besluiten):

(i) twee (2) Bestuurders zullen worden benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de Aandeelhouders van Klasse A (de A Bestuurders);

(ii) één (1) Bestuurder zal worden benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de Aandeelhouders van Klasse B (de B Bestuurder), voor zolang en voor zover zulke Aandeelhouders over 10% of meer van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap beschikken, met dien verstande dat voor deze berekening geen rekening gehouden zal worden met een verminderd aandelenpercentage ingevolge een verwatering (e.g. als gevolg van een kapitaalverhoging door slechts een deel van de Aandeelhouders of elke andere herstructurering met betrekking tot de Vennootschap met hetzelfde resultaat) tot een maximum verwateringspercentage van 10% (als gevolg waarvan het resterend aandelenpercentage 5% of minder zou zijn).

(iii) één (1) Bestuurder zal worden benoemd onder de kandidaten voorgesteld door Stijn Vandeputte als houder van Klasse C Aandelen (de C Bestuurder), voor zolang en voor zover zulke Aandeelhouder over 10% of meer van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap beschikt, met dien verstande dat voor deze berekening geen rekening gehouden zal worden met een verminderd aandelenpercentage ingevolge een verwatering (e.g. als gevolg van een kapitaalverhoging door slechts een deel van de Aandeelhouders of elke andere herstructurering met betrekking tot de Vennootschap met hetzelfde resultaat) tot een maximum verwateringspercentage van 10% (als gevolg waarvan het resterend aandelenpercentage 5% of minder zou zijn),

(b) Bij het wegvallen van een Bestuurder voor het einde van diens mandaat, zullen de overblijvende Bestuurders meteen een Bestuurder coöpteren op voordracht van de klasse van Aandeelhouders die de te vervangen Bestuurder voordroeg. De coöptatie zal ter ratificatie op de agenda worden geplaatst van de volgende Algemene Vergadering, Elke op dergelijke wijze door de Algemene Vergadering aangeduide Bestuurder zal het mandaat van Bestuurder uitoefenen voor het resterende gedeelte van het mandaat van de Bestuurder die hij vervangt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot Bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger. Deze vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De uittredende Bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende Bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de Algemene Vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Artikel 14 : Machten van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Directiecomité - Dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen, kan de Raad van Bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de Raad van Bestuur worden beperkt. De Raad van Bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet Bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur. Het directiecomité vormt een college.

De Raad van Bestuur duidt op zijn minst één (1) gedelegeerd bestuurder aan (de Gedelegeerd Bestuurder). De Gedelegeerd Bestuurder wordt vertrouwd met het dagelijks bestuur van de Vennootschap. Het dagelijks bestuur van de Vennootschap zal op zijn minst de volgende punten inhouden:

(c) het aangaan van een overeenkomst met een derde met een waarde van niet meer dan 500.000 euro per jaar of, met betrekking tot software, met een waarde van niet meer dan 1.000.000 euro per jaar;

(d) het opstarten van of liet aangaan van een dading met betrekking tot een rechtsprocedure met een waarde van niet meer dan 50.000 euro (tenzij in specifieke gevallen bepaald in de Aandeelhoudersovereenkomst);

(e) het aangaan of op zich nemen van financiële verplichtingen met een waarde van niet meer dan 250.000 euro per jaar alsook de daarop betrekking hebbende zekerheden;

(f) het aangaan van overeenkomsten met externe adviseurs met een waarde van niet meer dan 50.000 euro per jaar; en

(g) het aangaan van een leningsovereenkomst met een waarde van niet meer clan 50,000 euro. De Raad van Bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de Vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De Raad van Bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden. Artikel 18 : Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur en de interne beslissingsprocedure zoals uiteengezet in Artikel 12:, zal de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd zijn:

(a) met betrekking tot punten die binnen de bevoegdheid van de Raad van Bestuur vallen: door, twee Bestuurders, waaronder ten minste één A Bestuurder, gezamenlijk handelend, binnen zulke bevoegdheden;

(b) met betrekking tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap: door een Gedelegeerd Bestuurder (of bijzondere gevolmachtigden aangeduid door een Gedelegeerd Bestuurder) alleen handelend; en

(c) voor handelingen binnen hun specifieke bevoegdheden: door bijzondere vertegenwoordigers aangeduid door de Raad van Bestuur als gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze ondertekenaars hoeven ten opzichte van derden niet het bewijs te leveren van een voorafgaande

beslissing van de Raad van Bestuur.

De Vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun

mandaat.

Artikel 20 : Vergaderingen

Ieder jaar de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur wordt er een gewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

De gewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 21 : Stemmen op afstand

Elke Aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen v66r de Algemene Vergadering, per brief of langs elektronische weg.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de Raad van Bestuur ter beschikking van de Aandeelhouders wordt gesteld en dat ten minste de volgende vermeldingen bevat:

de naam van de Aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de Aandeelhouder tijdens de Algemene Vergadering wenst uit te

brengen;

de vorm van de gehouden Aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de Vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

de handtekening van de Aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste zeven dagen vóór de Algemene Vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke Aandeelhouder.

Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste zeven werkdagen vóór de Algemene Vergadering worden betekend aan de Raad van Bestuur (bij aangetekend schrijven). Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van Aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de Algemene Vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de Raad van Bestuur.

Het komt toe aan het bureau van de Algemene Vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 23 : Schriftelijke vragen

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen Aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de Bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die Aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de Vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De Vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag véôr de Algemene Vergadering te ontvangen.

Artikel 25 : Vertegenwoordiging -- Toelating tot de vergaderiin_g

Elke eigenaar van effecten mag zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, Aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur kan eisen dat teneinde aan de Algemene Vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van Aandelen op naam, ten minste zeven werkdagen v66r de datum van de Algemene Vergadering, de Raad van Bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen,

De obligatiehouders, warranthouders en houders van certificaten uitgegeven met medewerking van de Vennootschap kunnen deelnemen aan de Algemene Vergadering met raadgevende stem, mits vervulling van de voorwaarden bepaald in de vorige alinea's.

Artikel 26 : Deelname op afstand

De Aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de Algemene Vergadering door middel van een door de Vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de Aandeelhouders die op die manier aan de Algemene Vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de Algemene Vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van Aandeelhouders en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de Raad van Bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een Aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de Algemene Vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel,

Het komt toe aan het bureau van de Algemene Vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze Statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een Aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de Algemene Vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de Vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de Aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de Algemene Vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens dit artikel 26, eerste alinea in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de Vennootschap.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de Vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Artikel 28 : Verdaging

Elke gewone, bijzondere of buitengewone Algemene Vergadering mag tijdens de zitting drie weken uitgesteld worden door de Raad van Bestuur ook al beperkt de agenda zich niet tot een beraadslaging over de jaarrekening.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de Algemene Vergadering een andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of volmachten) blijven geldig voor de tweede,

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 29 : Stemrecht

Elk Aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31 :Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 32 : Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen, bestemd tot vorming van een wettelijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering het zal geven bij meerderheid der' stemmen, op voorstel van de Raad van Bestuur.

Artikel 33 : Interimdividenden

De Raad van Bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 34 : Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de Raad van Bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van Aandelen, die niet opgenomen zijn binnen de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de Vennootschap. Zij worden in het reservefonds gestort. Artikel 35 :Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeloste bedrag der Aandelen terug te betalen.

Indien alle Aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van Aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle Aandelen verdeeld.

4. bepalingen van overeenkomsten goed te keuren bij toepassing van artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. kennis te nemen van het ontslag van de heer BERNIA Axel, wonende te rue Saint Sebastien 7, 75011 Parijs, Frankrijk en de heer AVEILLAN Eric, wonende te rue René Boulanger 54, 75010 Parijs, Frankrijk op 13 november 2014.

6. om als bestuurders te benoemen tot en met 13 november 2020:

1. de heer BERNIA Axel, wonende te rue Saint Sebastien 7, 75011 Parijs, Frankrijk en de heer AVEILLAN Eric, wonende te rue René Boulanger 54, 75010 Parijs, Frankrijk, als bestuurders van categorie A op voorstel van de aandeelhouders van categorie A.

2. De naamloze vennootschap ACHARES, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 125 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0883.553.697, vertegenwoordigd door de heer CRACCO Philip, wonende te Kruisstraat 12, 8020 Hertsberge als permanente vertegenwoordiger, als bestuurder van categorie B op voorstel van de aandeelhouders van categorie B.

3. De heer VANDEPUTTE Stijn, wonende te 8540 Deerlijk, Vrijputstraat 40, wordt beschouwd als

bestuurder van categorie C aangeduid door de aandeelhouders van categorie C.

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens tegengestelde beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, vier volmachten, de verslagen van de raad van bestuur (art. 447,

602 §1 W.Venn.), de verslagen van de bedrijfsrevisor (art. 445 en 447, 602 W.Venn.) en een

coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GREEN FOREST

Adresse
DE MEEUSSQUARE 35 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale