GREENSKY

Société Coopérative à Responsabilité Limitée


Dénomination : GREENSKY
Forme juridique : Société Coopérative à Responsabilité Limitée
N° entreprise : 817.203.422

Publication

02/10/2014
ÿþV beh

aa

Be Sta;

Mao Word 11i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na Heerlegging ter griffie van del. gelegd/ontvangen op

2 3 SEP, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vaarimphandel Brussel

i

Ondernemingsnr : 0817203422

Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

De Raad van Bestuur heeft ter- zitting van 11 september 2014 onderstaande volmachten inzake dagelijks: bestuurder en onroerend goed verrichtingen verleend

BEVOEGDHEDEN INZAKE DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van bestuur heeft overeenkomstig artikel 16 van de statuten het dagelijks bestuur van de; vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, toevertrouwd aan, de Gedelegeerd bestuurder.

De Raad van bestuur heeft de heer Michel HERYGERS aangeduid als Gedelegeerd bestuurder.

De betrokken bevoegdheid inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, zijn door de Raad van bestuur tevens toevertrouwd aan volgende personen, die in dat verband twee aan twee optreden, dit of onder elkaar of niet de: Gedelegeerd bestuurder, voornoemd: de heer Didier LÉCHAUDÉ, de heer Nico PRIEM en mevrouw Mieke SAS.

ONROEREND GOED

Er wordt volmacht verleend aan de onderstaande personen om individueel te onderhandelen (mondeling en schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a, inzake erfpachtrechten, opstatrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap. Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of gedeeltelijke handlichting, niet of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van aile zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van aile onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering. In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager is dan 13.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2009) kan door deze hierbovengenoemde personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening van de vennootschap worden genomen.

De authentieke akte wordt niet verleden dan na bekrachtiging door de Gedelegeerd bestuurder, of twee bestuurders gezamenlijk handelend.

Boven voornoemd bedrag zullen onderstaande mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de Gedelegeerd bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd bestuurder, aan twee bestuurders gezamenlijk handelend. Pas na goedkeuring van, het voorstel kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de onderhandelingen of besprekingen verder formaliseren en zal de authentieke akte verleden of de definitieve overeenkomst afgesloten worden door één van de genoemde gemandateerden, gezamenlijk handelend met een bestuurder.

Tot deze verrichtingen worden gemandateerd:

Michel HERYGERS

Geoffroy DELVAULX

Daniele Dl FIORE

Stephane FINET

Jean-Claude MOREL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nico PRIEM

Mieke SAS

Hilde SOMERS

Karen WARNIER

Handrin WEMEL,

De Raad van Bestuur beslist volmacht te verlenen aan de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats Simon Bolivarlaan 34 te 1000 Brussel, individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Erwin Boogaerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behodtlen aan het Belgisch Staatsblad

03/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Jcgd/ontval Egen op



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 2 t NOV, 20

van de Nederlandstalige rechtbank vgÉngopharrd?i Rnme.pt



Ondernemingsnr : 0817203422

Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort) :





Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van Bestuur heeft ter zitting van 28 oktober 2014 onderstaande bevoegdheden inzake dagelijks bestuur verleend

BEVOEGDHEDEN INZAKE DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van bestuur heeft overeenkomstig artikel 16 van de statuten het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, toevertrouwd aan de Gedelegeerd bestuurder.

De Raad van bestuur heeft de heer Michel HERYGERS aangeduid als Gedelegeerd bestuurder.

De betrokken bevoegdheid inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, zijn door de Raad van bestuur tevens toevertrouwd aan volgende personen, die in dat verband twee aan twee optreden, dit 6f onder elkaar 6f met de Gedelegeerd bestuurder, voornoemd: de heer François THOUMSIN, de heer Nico PRIEM en mevrouw Mieke SAS.

De Raad van Bestuur beslist volmacht te verlenen aan de heer Erwin Boogaerts; met professionele verblijfplaats Simon Bolivarlaan 34 te 1000 Brussel, individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Erwin Boogaerts

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heilij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2014
ÿþMod Word iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op "

0 3 DEC. 20111

griffie van de NalmOandstalige wzningini mem

Ondernemingsnr : 0817.203.422

Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort) :

Rechtsvorm : Codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34 (volledig adres)

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR - OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN AANGAANDE VERRICHTINGEN INZAKE ONROERENDE GOEDEREN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel, op 14 november 2014, blijkt het dat;

lii

EERSTE BESLUIT

De Raad beslist om de volgende overdracht van bevoegdheden aangaande verrichtingen inzake onroerende goederen goed te keuren:

1.Er wordt volmacht verleend aan de in punt. 3 vermelde personen om individueel te onderhandelen (mondeling en schriftelijk); en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a., inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap. Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of gedeeltelijke handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van alle onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering.

In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager is dan 13.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2009) kan door deze hierbovenbedoelde personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening van de vennootschap worden genomen.

De authentieke akte wordt niet verleden dan na kennisgeving aan de Gedelegeerd bestuurder.

2.Boven voornoemd bedrag van 13.000,00 euro (te indexeren zoals vernield in punt 1 hierboven) zullen de in punt 3 vermelde mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de Gedelegeerd bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd bestuurder, aan de Voorzitter van de Raad van bestuur. Na goedkeuring van het betrokken voorstel volgens voornoemde procedure - waarbinnen tevens een verdere (deel)procedure van kennisgeving geldt vanwege de Gedelegeerd bestuurder of, in voorkomend geval, vanwege de Voorzitter van de Raad van bestuur, naar de Raad van bestuur van de vennootschap toe, indien het bedrag van de onroerende transactie hoger is dan 250.000,00 euro - kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de onderhandelingen of besprekingen verder formaliseren. De definitieve overeenkomst zal afgesloten en ondertekend worden of de authentieke akte zelf zal verieden worden namens de vennootschap door ofwel mevrouw Hilde SOMERS, ofwel de heren Rumold LAMBRECHTS, Michel HERYGERS, Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, Nico PRIEM of François THOUMSIN, die ter zake elk individueel kunnen handelen.

3.Onverminderd het hoger beschrevene onder punt 2 inzake het afsluiten en ondertekenen der definitieve overeenkomst of het verlijden der authentieke akte worden tot bovenvermelde verrichtingen gemandateerd;

Tim BRIJS

Geoffroy, DELVAULX

Daniele Dl FIORE

Stephane FINET

Michel HERYGERS

Rumold LAMBRECHTS

Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER

Nico PRIEM

Op de laatste Diz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

e w

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

.........

MekeSAS

Hilde SOMERS François THOt1MSIN Siegfried VANHEVEL Karen WARNIER.







Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.





"









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

" ileergelegá/ontvangen op

N° d'entreprise : 0817.203.422

Dénomination

(en entier) : GREENSKY

0 3 BEC, 2014

te griffe Ven d ~n erlandstalige feente;4Qk',a ~w eu

(en abrégé):

Forme juridique : Société coopérative à responsabilité limitée

Siège : Bruxelles (1000 Bruxelles), boulevard Simon Bolivar 34

(adresse complète)

Obïet(s) de l'acte ;CONSEIL D'ADMINISTRATION - DELEGATION DE POUVOIRS EN MATIERE IMMOBILIERE

D'après un procès-verbal reçu par Maître Matthieu DERYNCK, notaire associé à Bruxelles, Ie 14 novembre 2014, il résulte que :

PREMIERE RÉSOLUTION,

Le Conseil décide d'approuver la délégation de pouvoirs concernant des opérations sur les biens immobiliers suivante

1.Procuration est donnée aux personnes visées au point 3 pour négocier individuellement (oralement et par écrit) et conclure des promesses ou options en matière d'achat, de vente, de location et d'échange de biens immeubles et de droits immobiliers tels que, entre autres, en matière de droits d'emphytéose, droits de superficie, servitudes, etc., et le tout dans le cadre de l'objet de la société. Cette série d'actes comprend également la mainlevée partielle ou totale, avec ou sans détermination du paiement et renoncement à tous droits réels, d'hypothèque, de privilège et d'action en dissolution, de toutes inscriptions privilégiées ou hypothécaires, des transferts, saisies, oppositions, mises en gage, ou de tout autre empêchement ainsi que la dispense d'inscription d'office au conservateur des hypothèques, renonciation au rang, désistement ou substitution de tous droits réels immobiliers, qu'ils soient ou non privilégiés, et de l'action résolutoire.

En cas d'urgence, et lorsque le montant de la transaction immobilière ne dépasse pas 13.000,00 euros (indexé au départ de l'indice santé du mois de juin 2009), les personnes visées ci-dessus peuvent, agissant individuellement, prendre une option ferme ou un engagement formel de transaction au nom et pour compte de la société.

L'acte authentique ne pourra être passé qu'après notification à l'administrateur délégué.

2.Au-dessus du montant précité de 13.000,00 euros (à indexer comme indiqué au point 1 ci-dessus), les mandataires cités au point 3. transmettront d'abord une proposition à l'administrateur délégué, ou, en l'absence de l'administrateur délégué, au président du Conseil d'administration_ Après approbation de la proposition concernée suivant la procédure susmentionnée (dans le cadre de laquelle une procédure (partielle) supplémentaire de notification de la part de l'administrateur délégué ou, le cas échéant, du président du Conseil d'administration, au Conseil d'administration de la société, s'applique si le montant de la transaction immobilière est supérieur à 250.000,00 euros), les mandataires pourront formaliser plus avant les négociations ou discussions au nom de la société. Le contrat définitif sera conclu et signé ou l'acte authentique proprement dit sera passé au nom de la société par madame Hilde SOMERS ou par messieurs Rumold LAMBRECHTS, Michel HERYGERS, Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, Nico PRIEM ou François THOUMSIN, chacun pouvant agir à titre individuel dans le dossier.

3.Sans préjudice des éléments décrits ci-dessus au point 2 concernant la conclusion et la signature du contrat définitif ou la passation de l'acte authentique, sont mandatés pour effectuer les opérations susmentionnées:

Tim BRIJS

Geoffroy DELVAULX

Daniele Dl FIORE

Stephane FINET

Michel HERYGERS

Rumold LAMBRECHTS

Jean-Claude MOREL DE. WESTGAVER

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

A

e

Volet B - Suite

Nico PRIEM

Mieke SAS

Hilde SOMERS

François THOUMSIN

Siegfried VANHEVEL

Karen WARNIER.

Pour extrait analytique conforme.

Déposé en même temps : expédition

(signé) Damien HISETTE, notaire associé à Bruxelles.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire Instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

:,

t

~ a

10/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0817203422

Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

De Raad van Bestuur heeft ter zitting van 5 september 2013 onderstaande volmachten inzake onroerend: goed verrichtingen verleend :

Er wordt volmacht verleend aan de onderstaande personen om individueel te onderhandelen (mondeling en; schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a, inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap, Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of gedeeltelijke; handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van alle onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering. In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager Is dan 13.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2009) kan door deze hierbovengenoemde personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening:

van de vennootschap worden genomen. "

De authentieke akte wordt niet verleden dan na bekrachtiging door de Gedelegeerd bestuurder, of twee bestuurders gezamenlijk handelend.

. Boven voornoemd bedrag zullen onderstaande mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de:

Gedelegeerd bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd bestuurder, aan twee bestuurders gezamenlijk handelend. Pas na goedkeuring van, het voorstel kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de, onderhandelingen of besprekingen verder formaliseren en zal de authentieke akte verleden of de definitieve: overeenkomst afgesloten worden door één van de genoemde gemandateerden, gezamenlijk handelend met

een bestuurder. "

Tot deze verrichtingen worden gemandateerd:

Michel HERYGERS, Nir o PRIEM, Geoffroy DELVAULX, Stephane FINET, Mounhime BEN AYATA, Mieke SAS, Hilde SOMERS, Jean-Claude MOREL, Karen WARNIER, Handrin WEMEL,

beslist volmacht te verlenen aan de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats Troonplein 1 te- 1000 Brussel, individueel handelend, met recht van indepfaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het: oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Erwin Bocgaerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wortl 11.1

,,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q ? OKT 2013

eNueSgb

Griffie

i r

}e"c

'~

Ondernemingsnr : 0817203422

Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOLMACHTEN

De Raad van Bestuur heeft ter zitting van 5 september 2013 onderstaande volmachten inzake onroerend: goed verrichtingen verleend :

Er wordt volmacht verleend aan de onderstaande personen om individueel te onderhandelen (mondeling en; schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a, inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap, Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of gedeeltelijke; handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van alle onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering. In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager Is dan 13.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2009) kan door deze hierbovengenoemde personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening:

van de vennootschap worden genomen. "

De authentieke akte wordt niet verleden dan na bekrachtiging door de Gedelegeerd bestuurder, of twee bestuurders gezamenlijk handelend.

. Boven voornoemd bedrag zullen onderstaande mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de:

Gedelegeerd bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd bestuurder, aan twee bestuurders gezamenlijk handelend. Pas na goedkeuring van, het voorstel kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de, onderhandelingen of besprekingen verder formaliseren en zal de authentieke akte verleden of de definitieve: overeenkomst afgesloten worden door één van de genoemde gemandateerden, gezamenlijk handelend met

een bestuurder. "

Tot deze verrichtingen worden gemandateerd:

Michel HERYGERS, Nir o PRIEM, Geoffroy DELVAULX, Stephane FINET, Mounhime BEN AYATA, Mieke SAS, Hilde SOMERS, Jean-Claude MOREL, Karen WARNIER, Handrin WEMEL,

beslist volmacht te verlenen aan de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats Troonplein 1 te- 1000 Brussel, individueel handelend, met recht van indepfaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het: oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Erwin Bocgaerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wortl 11.1

,,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q ? OKT 2013

eNueSgb

Griffie

i r

}e"c

'~

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.06.2013 13193-0329-030
20/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13093376*

103900-;

et JUIN ZOO

Griffie

0817203422

GREENSKY

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Simon Bolivarlaan 34 - 1000 Brussel

STATUTAIRE BENOEMING

De gewone algemene vergadering heeft, ter zitting van 7 juni 2013:

- de opdracht van commissaris van de bv o.v.v.e. cvba Deloitte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cieymans, voor een termijn van 3 jaar hernieuwd. Deze opdracht zal een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2016. De emolumenten worden vastgelegd op 2.250,00 E per jaar, niet gedexeerd.

- beslist volmacht te verlenen aan de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats Troonplein 1 te 1000 Brussel, individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Erwin Boogaerts

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm

Zetel :

(vaedig adres)

Onderwerp akte

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

25/10/2012
ÿþ Mo 1 word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUIflhl I IIIlI II 111111111

*12175948*

11\6 QCT. 2012

Bnni`fieS~LSS

dndernemingsnr : 0817203422 Benaming

(voluit) : (verkort) :

GREENSKY

be

a

Bi

Sta

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; HERBENOEMING VAN DE VOORZITTER EN

DE GEDELEGEERD BESTUURDER

De raad van bestuur beslist, ter zitting van 6 september 2012, om volgende betrokken personen in hun respectieve functies te herbenoemen en dit voor een termijn van drie jaar :

- de heer Rumold Lambrechts, bestuurder, als voorzitter van de raad van bestuur;

- de heer Michel Herygers, bestuurder, als gedelegeerd bestuurder (afgevaardigd bestuurder).

Michel Herygers Rumold Lambrechts

Gedelegeerd bestuurder Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 28.06.2012 12250-0338-029
17/01/2012
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12013659*

bel ae Be Sta

Griffie ~ 3' rl«, 1014

Ondernemingsnr : 0817203422

Benaming

(voluit) : GREENSKY

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Regentlaan B - 1000 Brussel

Onderwerp akte : Verplaatsing van de zetel van de vennootschap

De raad van bestuur heeft beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1000 Brussel, Regentlaan 8, naar 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan 34, dit met ingang en uitwerking van 1 januari 2012.

Michel Herygers Rumold Lambrechts

Gedelegeerd bestuurder Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 20.06.2011 11187-0562-025
09/03/2015
ÿþMod Wald 11.1

i:4715.In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi'e,van de akte

fleergerAgd/onty

l

ngerr op

IMMUN

2 5 FEB, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van i S ?landel Brusspi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0817.203.422

Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "

Zetel : Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR - OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN AANGAANDE VERRICHTINGEN INZAKE ONROERENDE GOEDEREN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 11 februari 2015, blijkt het dat:

EERSTE BESLUIT

De Raad beslist om de volgende overdracht van bevoegdheden aangaande verrichtingen inzake onroerende goederen goed te keuren:

1. Er wordt volmacht verleend aan de in punt 3. vermelde personen om individueel te onderhandelen (mondeling en schriftelijk) en beloften of opties af te sluiten inzake aankoop, verkoop, huur en ruiling van onroerende goederen en van onroerende rechten als o.a., inzake erfpachtrechten, opstalrechten, erfdienstbaarheden, enz., en dit alles in het kader van het doel van de vennootschap. Deze handelingsreeks omvat ook de gehele of gedeeltelijke handlichting, met of zonder vaststelling van betaling en met verzaking van alle zakelijke rechten, van hypotheek, van voorrecht en van vordering tot ontbinding, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, van overschrijvingen, inbeslagnemingen, verzet, inpandgevingen of om het even welk andere beletselen en het ontslaan van de hypotheekbewaarder ambtshalve inschrijving te nemen; afstand van rang, verzaking of indeplaatsstelling van aile onroerende zakelijke rechten, al dan niet bevoorrecht, en van de ontbindende rechtsvordering.

In dringende gevallen en indien het bedrag van de onroerende transactie lager is dan 13.000,00 euro (geïndexeerd aan de gezondheidsindex juni 2009) kan door deze in punt 3. vermelde personen individueel handelend een vaste optie of een formele transactieverbintenis namens en voor rekening van de vennootschap worden genomen.

De authentieke akte, die door de in punt 3, vermelde personen  individueel handelend, - kan worden ondertekend, wordt niet verleden dan na kennisgeving aan de Gedelegeerd bestuurder.

Boven voornoemd bedrag van 13.000,00 euro (te indexeren zoals vermeld in punt 1, hierboven) zullen de in punt 3. vermelde mandatarissen eerst een voorstel overmaken aan de Gedelegeerd bestuurder, of, bij afwezigheid van de Gedelegeerd bestuurder, aan de Voorzitter van de Raad van bestuur. Na goedkeuring van het betrokken voorstel volgens voornoemde procedure - waarbinnen tevens een verdere (deel)procedure van kennisgeving geldt vanwege de Gedelegeerd bestuurder of, in voorkomend geval, vanwege de Voorzitter van de Raad van bestuur, naar de Raad van bestuur van de vennootschap toe, indien het bedrag van de onroerende transactie hoger is dan 250.000,00 euro - kunnen de gemandateerden namens de vennootschap de onderhandelingen of besprekingen verder formaliseren. De definitieve overeenkomst zal afgesloten en ondertekend worden of de authentieke., pkte..zelf zal verledeq, worden namens de vennootschap door ofwel mevrouw Hilde SOMERS, ofwel de heren Rumold LAMi3RECHTS, Miche! HERYGERS, Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, Nico PRIEM of François THOUMSIN, die ter zake elk individueel kunnen handelen.

3.Onverminderd het hoger beschrevene onder punt 1. en punt 2, inzake het afsluiten en ondertekenen der definitieve overeenkomst of het verlijden der authentieke akte worden tot bovenvermelde verrichtingen gemandateerd:

-Tim BRIJS wonende te Robijnstraat 7, 2600 Berchem

-Geoffroy DELVAULX wonende te Rue du Rouge Cloître 30,1310 La Hulpe

" -Daniele Dl FIORE wonende te Théodore de Cuyperstraat 179, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

-Stephane FINET wonende te Rue du Croiseau 55, 1460 lttre

-Michel HERYGERS wonende te Sint-Adriaanstraat 105, 3150 Haacht -Rumold LAMBRECHTS wonende te Sint-Niklaasstraat 20, 2260 Westerlo

-Jean-QJ.a_ude_MOREi,í .E.,VVEsTAyER_wortende, te_13ugsie__S_illx 40~_7b3C Tbpricgurt .._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch ",

Staatsblad

-Nico PRIEM wonende te Pannepolderstraat 10, 8340 Damme -Mieke SAS wonende te Abraham Hanslaan 35, 2550 Kontich -Hilde SOMERS wonende te Zandstraat 64, 3140 Keerbergen -François THOUMSIN wonende te Voie du Thier 23, 4607 Dalhem

-Siegfried VANHEVEL wonende te Rozenhoflaan 44, 1860 Meise

-Karen WARNIER wonende te Veerstraat 21, 9031 Gent,

De betrokken gemandateerden moeten het bestaan of de inhoud van de bijzondere kennisgeving of goedkeuring, voorzien volgens de hogergenoemde procedures, enkel aan de instrumenterende notaris verantwoorden, met uitsluiting daarbij van iedere andere derde in het algemeen en van de hypotheekbewaarder in het bijzonder,

Dit document vervangt elke vorige overdracht van bevoegdheden aangaande verrichtingen inzake onroerende goederen,

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2015
ÿþ3 ~

MOD WORD 11,1

Copie à publier aux annexes du Moniteur beige

après dépôt de l'acte au greffe

neergelegd/ontvan

P

Réservé

beige 111111111111111)1111111.1111111

au

Moniteur

2 5 FERI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van 1q1Steandel Brussel

N° d'entreprise : 0817.203.422

Dénomination

(en entier) : GREENSKY

(en abrégé) :

Forme juridique : Société coopérative à responsabilité limitée

Siège : Bruxelles (1000 Bruxelles), boulevard Simon Bolivar 34

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :CONSEIL D'ADMINISTRATION - DELEGATION DE POUVOIRS EN MATIERE IMMOBILIERE

D'après un procès-verbal reçu par Maître Damien HISETTE, notaire associé à Bruxelles, le 11 février 2015, il résulte que :

PREMIERE RÉSOLUTION.

Le Conseil décide d'approuver la délégation de pouvoirs concernant des opérations sur les biens immobiliers suivante

1.Procuration est donnée aux personnes visées au point 3 pour négocier individuellement (oralement et par écrit) et conclure des promesses ou options en matière d'achat, de vente, de location et d'échange de biens immeubles et de droits immobiliers tels que, entre autres, en matière de droits d'emphytéose, droits de superficie, servitudes, etc., et le tout dans le cadre de l'objet de la société. Cette série d'actes comprend également la mainlevée partielle ou totale, avec ou sans détermination du paiement et renoncement à tous droits réels, d'hypothèque, de privilège et d'action en dissolution, de toutes inscriptions privilégiées ou hypothécaires, des transferts, saisies, oppositions, mises en gage, ou de tout autre empêchement ainsi que la dispense d'inscription d'office au conservateur des hypothèques, renonciation au rang, désistement ou substitution de tous droits réels immobiliers, qu'ils soient ou non privilégiés, et de l'action résolutoire.

En cas d'urgence, et lorsque le montant de la transaction immobilière ne dépasse pas 13.000,00 euros (indexé au départ de l'indice santé du mois de juin 2009), les personnes mentionnées au point 3. peuvent, agissant individuellement, prendre une option ferme ou un engagement formel de transaction au nom et pour compte de la société.

L'acte authentique, qui peut être signé par les personnes mentionnées au point 3., agissant individuellement, ne pourra être passé qu'après notification à l'administrateur délégué.

2.Au-dessus du montant précité de 13.000,00 euros (à indexer comme indiqué au point 1. ci-dessus), les mandataires cités au point 3. transmettront d'abord une proposition à l'administrateur délégué, ou, en l'absence de l'administrateur délégué, au président du Conseil d'administration. Après approbation de la proposition concernée suivant la procédure susmentionnée (dans le cadre de laquelle une procédure (partielle) supplémentaire de notification de la part de l'administrateur délégué ou, le cas échéant, du président du Conseil d'administration, au Conseil d'administration de la société, s'applique si le montant de la transaction immobilière est supérieur à 250.000,00 euros), les mandataires pourront formaliser plus avant les négociations ou discussions au nom de la société. Le contrat définitif sera conclu et signé ou l'acte authentique proprement dit sera passé au nom de la société par madame Hilde SOMERS ou par messieurs Rumold LAMBRECHTS, Michel HERYGERS, Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER, Nico PRIEM ou François THOUMSIN, chacun pouvant agir à titre individuel dans le dossier.

3.Sans préjudice des éléments décrits ci-dessus au point 1. et au point 2. concernant la conclusion et la signature du contrat définitif. ou la passation de l'acte authentique, sont mandatés pour effectuer les opérations susmentionnées:

-Tim E3R1JS domicilié à Robijnstraat 7, 2600 Berchem

-Geoffroy DELVAULX domicilié à Rue du Rouge Cloître 30, 1310 La Hulpe

-Daniele Dl FLORE domicilié à rue Théodore de Cuyper 179, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

-Stepliane FINET domicilié à Rue du Croiseau 55, 1460 Ittre

-Michel Herygers domicilié à Sint-Adriaanstraat 105, 3150 Haacht

-Rumold LAMBRECHTS domicilié à Sint-Niklaasstraat 20, 2260 Westerlo

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2'015 - Annexes du Moniteur belge

Voie B - Suite

-Jean-Claude MOREL DE WESTGAVER domicilié à Rue de Silly 46, 7830 Thoricourt

-Nico PRIEM domicilié àPonnopo|darshaa 10, 8340 Damme

-Mieke SAS domicilié à Abraham Hanslaan 35, 2550 Kontich

-Hilde SOMERGdom[cUiéó Zandstraat O4.3140Keerbergen

-François THOUMSIN domicilié à Voie du Thier 23, 4607 Dalhem

-Siegfried VANHEVEL domicilié à Rozenhoflaan 44, 1860 Meise

-Karen WARNIER dom&ci|iëÜVeerstraat 21.9031Gent,

Les mandataires ne doivent justifier de l'existence ou de la teneur de la notification ou de l'approbation dont

question dans les procédures susmentionnées qu'au seul notaire, à l'exclusion de tous tiers et notamment du

conservateur des hypothèques.

Ce document remplace toute délégation de pouvoirs antérieure concernant des opérations sur des biens

immobiliers.

Pour extrait analytique conforme..

Déposé en même temps expédition

(signé) Damien HISETTE, notaire associé à Bruxelles.

Mentionner sur la dernière page du Volet : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au ver o`momnet signature

Réservé

Moniteur belge

e

eq

~

11/05/2015
ÿþMod Word 11.1

(ne L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIM PA6110 i 111

Ondernemingsnr : 0817203422 Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort) :

neergelegdlonfirangen op

2 3 PR, 2015

ter cris ~e y^n &neederlandstalïge

fDCi tbcrr, van-!<cophatic:al-Brussei

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : - ONTSLAGNEMING EN BENOEMING VAN EEN BESTUURDER

EN VERVANGING VAN DE GEDELEGEERD BESTUURDER

- DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van bestuur van bestuur heeft ter zitting van 26 maart 2015 :

- akte genomen van het ontslag als bestuurder en Gedelegeerd bestuurder (Afgevaardigd bestuurder) van, de heer Michel Herygers;

- de heer Nico Priem, wonende Pannepolderstraat 10 te 8340 Damme, voorlopig tot bestuurder benoemd om de opdracht van de heer Michel Herygers te voltooien. De eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders zal zich moeten uitspreken over de definitieve benoeming van de heer Nico Priem;

- de heer Nico Priem als Gedelegeerd bestuurder (Afgevaardigd bestuurder) benoemd teneinde het mandaat van Gedelegeerd bestuurder (Afgevaardigd bestuurder) van de heer Michel Herygers te voleindigen.

De Gedelegeerd Bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap (met inbegrip onder meer van de administratie, de opmaak van budgetvoorstellen, het voeren van de boekhouding, het thesauriebeheer, de vaststelling en opvolging van de marketing- en prijzenpolitiek, de inschakeling van derden voor welbepaalde elementen van dat dagelijks bestuur), onder voorbehoud van de bevoegdheden, die ter zake expliciet aan de raad van bestuur (of andere bestuursorganen) worden of blijven toegewezen alsmede in lijn met de (desgevallend) bijzondere lastgevingsbesluiten (volmachtregeling) die in toepassing van artikel 17 der statuten (zouden) wordenlzijn genomen.

- De betrokken bevoegdheid inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, zijn door de Raad van bestuur tevens toevertrouwd aan volgende personen, die in dat verband twee aan twee optreden, dit 6f onder elkaar óf met de Gedelegeerd bestuurder, voornoemd: de heer François THOUMSIN en mevrouw Mieke SAS.

Nico Priem Rumold Lambrechts

Gedelegeerd bestuurder Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdforlivnrlaen ep

~

a 2 JULI 2015

ter gr:,,ie van tw'e Nederlandstalige

rechtbank d'an Brasse'

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

Ondernemingsnr : 0817203422 Benaming

(voluit) : GREENSKY

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTAIRE BENOEMINGEN

De gewone algemene vergadering heeft ter zitting van 5 juni 2015

- op voordracht van de vennotengroep A, de definitieve benoeming als bestuurder goedgekeurd van de heer, Nico Priem, die in zitting van de raad van bestuur d.d. 26 maart 2015 voorlopig tot bestuurder was aangeduid,: dit in vervanging en ter voleinding van het mandaat van de heer Michel Herygers, lopend tot aan onderhavige; zitting der gewone algemene vergadering van 2015;

- de heren Rumold Lambrechts, Nico Priem  beiden benoemd op voordracht van de vennotengroep A -- en de heer Richard Marcelis - benoemd op voordracht van de vennotengroep B  tot bestuurders herbenoemd voor een nieuwe termijn van zes jaar, zijnde tot na afloop van de gewone algemene vergadering van 2021;

-volmacht verleend aan de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats Simon Bolivarlaan 34 te 1000 Brussel, individueel handelend. en niet recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (o.a. ondertekening van publicatieformulieren, alsook neerlegging van het uittreksel bestemd ter publicatie).

Erwin Boogaerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2015
ÿþij

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illhl1I15110409uv~uiuiiuiii

"

Ondernemingsnr : 0817.203.422

Benaming

(voluit) : Greensky

(verkort) :

IN

be

s

stc

neergelegd/ontvangen op

2 2 JULI 2015

ter griffe vt-in degrigtqerlartdstalige 1=ëivl~it't~:;~ri,~-v~~~,íü-~;~~~'i~~~I~-fïsri:~s~" ._ .._

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brussel (1000 Brussel), Simon Bolivarlaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN - OMWERKING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 10 juli 2015, blijkt het dat:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt akte van de gerealiseerde toetreding -- met effect op 10 juli 2015 - van de volgende vennoten, dit mede op basis van de besluitneming van de raad van bestuur van 3 juli 2015, houdende de principe-goedkeuring van de betrokken overdrachten, en zoals tevens blijkt uit het inmiddels reeds aangepaste vennotenregister:

-De intercommunale vereniging met de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRUSSELSE ELEKTRICITEITSINTERCOMMUNALE, in het Frans INTERCOMMUNALE BRUXELLOISE DE L'ELECTRICITE, voornoemd, die enerzijds de 5.610 aandelen C van TELFIN en anderzijds 3.060 aandelen A van Electrabel overgenomen heeft, en die - mede in toepassing van het principe-besluit van de raad van bestuur van Greensky van 3 juli 2015 tot een hercatalogering van alle aandelen, in het bezit van IBE, onder één categorie aandelen, met name de aandelen C, - eigenares is geworden van 8.670 aandelen C;

-De Stad Sint-Truiden, voornoemd, die de 11.730 aandelen D van TELFIN overgenomen heeft en eigenares is geworden van 11.730 aandelen D.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de gewijzigde vennotenstructuur, beslist de algemene vergadering om artikel 6 door volgende

tekst te vervangen:

De aandelen van de vennootschap zijn ingedeeld in vier categorieën van aandelen, zijnde A, B, C en D, met

allen dezelfde rechten en werden bij de oprichting ais volgt geplaatst :

Electrabel : 56 % zijnde 560 A-aandelen

Infrabel : 10 % zijnde 100 B-aandelen

Telfin : 34 % zijnde 110 C-aandelen en 230 D-aandelen.

Op de refertedatum 10 juli 2015 zijn de betrokken aandelen van de vennootschap als volgt geplaatst en

worden de respectieve vennoten als volgt ingedeeld in aandelencategorieën en vennotengroepen:

Electrabel : 50% zijnde 25.500 A-aandelen, vennotengroep A;

Infrabel : 10% zijnde 5.100 B-aandelen,"vennotengroep B;

IBE : 17% zijnde 8.670 C-aandelen, vennotengroep C;

Stad Sint-Truiden : 23% zijnde 11.730 D-aandelen, vennotengroep D.

Nieuw uitgegeven aandelen ten gunste van een bestaande vennoot zullen van dezelfde categorie zijn als

deze, waartoe de door de verkrijgende bestaande vennoot dan reeds aangehouden aandelen behoren. Nieuw

uitgegeven aandelen ten gunste van een derde nièuwe kandidaat-vennoot zullen deel uitmaken van een nieuwe

aandelencategorie, tenzij de raad van bestuur er anders over besluit.

DERDE BESLUIT

Bij wijze van implementatie in de tekst van de statuten van de op 25 september 2014 ondertekende aandeelhoudersovereenkomst Greensky (hierna de Aandeelhoudersovereenkomst), zoals inzonderheid in de context van het toetreden als vennoot in Greensky van de Stad Sint-Truiden en 1BE deels aangevuld en gewijzigd door het Addendum aan de Aandeelhoudersovereenkomst, dat heden ondertekend werd, beslist de vergadering om een nieuwe tekst omtrent de overdracht van aandelen aan te nemen.

Bijgevolg wordt artikel 7 van de statuten door volgende tekst vervangen:

Op de laatste biz. van Luik BB vermelden : " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7.1. Definities

Voor de toepassing van onderhavig artikel verstaat men onder effecten de aandelen, evenals de afgeleide, afscheidbare of autonome rechten, zoals inschrijvingsrechten, rechten op kosteloze toekenning, rechten op ruil bij splitsing of bundeling van het aandeel of wijzigingen in de structuur van de vennootschap, enz. (hierna globaal de "Effecten" genoemd), die in eigendom zijn of, op eender welk moment tijdens de looptijd van de aandeelhoudersovereenkomst, afgesloten en getekend, zoals eventueel gewijzigd (hierna genaamd "de Aandeelhoudersovereenkomst"), zullen zijn van een vennoot.

Voor de toepassing van onderhavig artikel verstaat men onder "overdracht" (en ervan afgeleide woorden of uitdrukKingen) elke transactie of verrichting onder levenden, vrijwillig of gedwongen, die tot doel of als gevolg heeft (of kan hebben) op eender welke wijze, geheel of gedeeltelijk, de eigendom van Effecten over te dragen of toe te kennen (of een recht of verplichting daartoe toe te kennen), ongeacht of dergelijke verrichting geschiedt onder bezwarende titel of niet, bij wijze van algemene rechtsopvolging of op een andere manier.

7.2. Vrije overdrachten

De overdrachten zijn vrij tussen vennoten.

De overdrachten van Effecten zijn eveneens vrij tussen een vennoot en elke vennootschap die met hem verbonden is door rechtstreekse of onrechtstreekse banden van gezamenlijke of exclusieve controle, in de zin van het Wetboek van vennootschappen, voor zover de overnemer zich aansluit bij de Aandeelhoudersovereenkomst. Dergelijke overdracht wordt evenwel slechts afgesloten onder ontbindende voorwaarde namelijk dat de overdracht geacht wordt niet te hebben plaatsgevonden indien de overnemer ophoudt deel uit te maken van de groep van de overdrager; deze voorwaarde is echter zonder voorwerp indien onmiddellijk een nieuwe overdracht gebeurt ken voordele van een vennootschap die deel uitmaakt van de groep van de oorspronkelijke overdrager.

De overdrachten van Effecten zijn eveneens vrij tussen Electrabel en elke vennootschap die behoort tot de GDF SUEZ-groep of tussen Infrabel en elke vennootschap die behoort tot de lnfrabel-groep of tussen een vennoot en elke vennootschap waarvan een vennoot rechtstreeks of onrechtstreeks, desgevallend samen met andere met haar verbonden vennootschappen, tenminste 40% van de aandelen aanhoudt, 40% van het kapitaal aanhoudt of 40% van de stemrechten aanhoudt, voor zover de overnemer zich aansluit bij de Aandeelhoudersovereenkomst met betrekking tot de vennootschap door het ondertekenen van een toetredingsovereenkomst. Dergelijke overdracht wordt evenwel slechts afgesloten onder ontbindende voorwaarde namelijk dat de overdracht geacht wordt niet te hebben plaatsgevonden indien de overdrager niet langer behoort tot de GDF SUEZ-groep voor wat betreft Electrabel of niet langer behoort tot de lnfrabel-groep

e voor wat betreft Infrabel of niet langer rechtstreeks of onrechtstreeks, desgevallend samen met andere met haar verbonden vennootschappen, tenminste 40% van de aandelen aanhoudt. 40% van het kapitaal aanhoudt of 40% van de stemrechten aanhoudt in dergelijke vennootschap; deze voorwaarde is echter zonder voorwerp indien een nieuwe overdracht gebeurt ten voordele van een vennootschap waarvan de oorspronkelijke overdrager wel behoort tot de GDF SUEZ-groep voor wat betreft Electrabel of wel behoort tot de Infrabel-groep voor wat betreft Infrabel of wel rechtstreeks of onrechtstreeks, desgevallend samen met andere met haar verbonden vennootschappen, tenminste 40% van de aandelen aanhoudt, 40% van het kapitaal aanhoudt of

ere 40% van de stemrechten aanhoudt.

De vestiging van enig pand  voor zover dit wettelijk is toegelaten -- in het kader van de bankfinanciering,

zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst, alsook enige overdracht in het kader van de uitwinning

van dergelijk pand, kwalificeert ook als een vrije overdracht.

Alle andere overdrachten zijn onderworpen aan de hierna vermelde procedure van voorkoop.

7.3. Kennisgeving van het voornemen om over te dragen wanneer de overdracht niet vrij is

Als een vennoot overweegt om Effecten over te dragen in een ander geval dan de in artikel 7.2. beschreven

et

gevallen van vrije overdracht, zal hij dit kenbaar maken aan de andere vennoten door de naam van de

kandidaat-overnemer te vermelden, evenals het aantal betrokken Effecten, de emstige en oprechte prijs,

uitgedrukt ln contanten, die op onherroepelijke wijze door deze kandidaat wordt geboden en aile andere

et

modaliteiten van de geplande overdracht met inbegrip van de essentiële voorwaarden, evenals het akkoord van

de kandidaat-overnemer om zich aan te sluiten bij de overeenkomsten, die de vennoten binden die de

Aandeelhoudersovereenkomst hebben ondertekend, en om de statuten van de vennootschap (en eventuele r

huishoudelijke reglementen) na te leven.

7.4. Recht van voorkoop

De andere vennoten moeten binnen de 45 (vijfenveertig) kalenderdagen laten weten aan de raad van

bestuur van de vennootschap door een schriftelijke kennisgeving of ze hun toestemming geven voor de

overdracht of van plan zijn de aangeboden Effecten over te nemen aan de prijs zoals voorzien onder artikel

etD 7.3., waarbij ieder het aantal Effecten vermeldt dat hij wil overnemen. Als de totale vraag het aanbod overstijgt of gelijk is aan het aanbod, gebeurt de verdeling naar verhouding van de bestaande participaties. Als de totale

pip vraag lager is dan het aanbod, worden de vennoten hiervan binnen de 10 (tien) kalenderdagen verwittigd en

t wordt binnen de 5 (vijf) werkdagen een tweede ronde georganiseerd, om het mogelijk te maken voor alle aangeboden Effecten een overnemer te vinden onder de andere vennoten. Indien de globale vraag niet alle Effecten dekt, heeft de overdrager de verplichting om alle Effecten over te dragen volgens de voorwaarden van artikel 7.5. hieronder.

7.5. Niet-uitoefening van het recht van voorkoop

Als de vennoten hun recht van voorkoop niet hebben uitgeoefend op alle Effecten (en bijgevolg hun toestemming voor de overdracht hebben gegeven), moet de overdragende vennoot de aangekondigde overdracht binnen de 15 (vijftien) kalenderdagen uitvoeren onder de voorwaarden en zoals bepaald in de kennisgeving van het voornemen tot overdracht van artikel 7.3.. Hij moet hiervan het schriftelijke bewijs leveren aan de raad van bestuur . Als hij deze overdracht niet uitvoert binnen deze termijn, heeft elk van de

andere vennoten de mogelijkheid om binnen 15 (vijftien) kalenderdagen gebruikte maken van een koopoptie op alle Effecten of een gedeelte ervan, tegen de prijs die is vermeld in de kennisgeving van het voornemen tot overdracht van artikel 7.3., verminderd met 20%. Als blijkt dat meerdere vennoten gebruik maken van de optie, worden de Effecten die het voorwerp uitmaken van de optie overgedragen in verhouding tot de bestaande participaties van deze vennoten.

In de in voorgaande alinea van onderhavig artikel 7.5. bedoelde hypothese kan de raad van bestuur van de vennootschap ook voor een duur van 3 (drie) jaar een vervreemdingsverbod opleggen aan de aangeboden en niet-overgedragen Effecten.

7.6. Betaling van de Effecten en eigendomsoverdracht

De Effecten zijn contant betaalbaar, waarbij de eigendomsoverdracht plaatsvindt bij betaling van de prijs en na inschrijving in het aandelenregister van de vennootschap.

7.7. Verboden overdrachten

Niettegenstaande voorgaande bepalingen van onderhavig artikel 7 en teneinde de diversiteit van het aandeelhouderschap van de vennootschap te waarborgen en concentraties van machtsblokken onder de vennoten van de vennootschap te vermijden, is iedere voorgenomen overdracht van Effecten bedoeld in dit artikel 7 verboden en zal zulke overdracht bijgevolg niet kunnen plaatsvinden indien dergelijke overdracht er toe zou kunnen leiden of als rechtstreeks of onrechtstreeks gevolg zou kunnen hebben dat:

(i)effecten worden overgedragen aan een vennootschap, rechtspersoon of entiteit die behoort tot een groep die enige activiteit ontplooit op het gebied van productie, levering of handel in elektriciteit op commerciële schaal als één van haar kernactiviteiten of die zelf zulke activiteit ontplooit als één van haar kemactiviteiten, en die op dit ogenblik geen partij is tot de Aandeelhoudersovereenkomst; dit verbod geldt niet voor de ingevolge artikel 7.2. toegelaten overdrachten;

(11)een vennootschap, rechtspersoon of entiteit of iedere vennootschap die met voornoemde in 7.7.(i) omschreven entiteiten is verbonden door rechtstreekse of onrechtstreekse banden van gezamenlijke of exclusieve controle, in de zin van het Wetboek van vennootschappen, meer aandelen van de vennootschap zou aanhouden of verkrijgen dan Electrabel of een met haar verbonden vennootschap die de aandelen heeft verworven ingevolge artikel 7.2. op dat moment rechtstreeks of onrechtstreeks aanhoudt in de vennootschap,

e met dien verstande dat indien Electrabel (alteen of gezamenlijk met een met haar verbonden vennootschap) niet langer minstens 40% (veertig percent) van de aandelen aanhoudt of zal aanhouden, deze bepaling ophoudt te bestaan en een dergelijke overdracht niet langer als verboden zal gekwalificeerd worden.

De vennoten erkennen en bevestigen uitdrukkelijk dat enkel Electrabel, of de op voordracht van Electrabel

e benoemde bestuurders, discretionair zal (zullen) kunnen beslissen te verzaken aan de bepalingen van onderhavig artikel 7.7.. Desgevallend zal Electrabel of de raad van bestuur, op verzoek van Electrabel, de andere vennoten daarvan schriftelijk op de hoogte brengen.

VIERDE BESLUIT

Om de statuten verder aan te passen aan de Aandeelhoudersovereenkomst, zoals inzonderheid in de context van het toetreden als vennoot in Greensky van de Stad Sint-Truiden en IBE deels aangevuld en

ere

gewijzigd door het Addendum aan de Aandeelhoudersovereenkomst, dat heden ondertekend werd, beslist de

N algemene vergadering de statuten te wijzigen.

Onder andere, betreffen de aangebrachte wijzigingen de volgende elementen:

(i)Vermelding van voorziene kapitaalverhogingen: een indicatief bedrag van een miljoen honderdduizend

e+~ euro (1.100.000 EUR) maximum per vergunde turbine in het kader van de kapitaalverhoging besloten door de raad van bestuur;

et (ií)De wijze van samenstelling van de raad van bestuur werd gewijzigd zodat het maximum aantal negen (9) leden telt, waarvan vier (4) bestuurders A, één (1) bestuurder B, één (1) bestuurder C, twee (2) bestuurders D en één (1) onafhankelijke bestuurder;

et(iii)Verfijning van het aanwezigheidsquorum binnen de raad van bestuur: minstens vijf bestuurders moeten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de raad van bestuur;

(iv)Beslissingsquorum binnen de raad van bestuur: een meerderheid van drie vierde van de stemmen, en

" r mits de meerderheid binnen elke categorie wordt bereikt, is vereist voor de volgende beslissingen van de raad van bestuur:

1.elke beslissing in verband met een kapitaalverhoging of -vermindering wat betreft het variabele gedeelte van het kapitaal, met uitzondering evenwel van de kapitaalverhogingen voor in het totaal maximum 7,7 miljoen euro (7.700.000,00¬ ) (indicatief bedrag) voor de vergunde windturbines op het grondgebied van Gingelom, en van de kapitaalverhogingen, gekoppeld aan goedgekeurde Investeringsbeslissingen;

2.elke beslissing om het aantal windturbines te verminderen, voor zover deze vermindering niet wordt ingegeven omwille van wettelijke, administratieve of regulatoire voorwaarden;

3.de investeringsbeslissing, met name de aankoop van de windturbines, alsmede elke andere beslissing tot investering of desinvestering of elke andere equivalente verrichting voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (100.000,000;

4.het sluiten, wijzigen of beëindigen van de hierna genoemde overeenkomsten, met betrekking tot het Windturbinepark of een gedeelte daarvan:

1.de overeenkomst met betrekking tot de opvolging van de realisatie van het Windturbinepark;

ii.de overeenkomst met betrekking tot de dagelijkse supervisie van het Windturbinepark, behalve het beëindigen ervan wat bij gewone meerderheid wordt beslist;

iii.de overeenkomst met betrekking tot het leveren van financiële en administratieve diensten voor het Windturbinepark, behalve het beëindigen ervan wat bij gewone meerderheid wordt beslist;

iv.de overeenkomsten met betrekking tot de verkoop van de elektriciteit, groenestroomcertificaten en

garanties van oorsprong verbonden aan de elektriciteit opgewekt door het Windturbinepark van de

vennootschap;

v.de overeenkomst niet de financiële instellingen betreffende de financiering van het Windturbinepark;

5.het sluiten, wijzigen of beëindigen van de overeenkomst met betrekking tot de aansluiting en toegang van

het Windturbine park op het Tractienet Spoor te Avernas;

6.het wijzigen van het Business Model;

7.de beslissing betreffende de verhouding aandeelhouderslening/ kapitaalinbreng in het kader van één of

meer Investeringsbeslissingen;

8.het beleid van hedging van de elektriciteitsprijzen;

9.elke beslissing met betrekking tot een herfinanciering en/of invulling van toekomstige

financieringsbehoeften van de vennootschap, andere dan in het kader van de Projecten;

10.elke belangrijke wijziging met betrekking tot lopende leningovereenkomsten en zekerheden, evenals elke

beslissing die de toestemming of de verzaking vereist van de ontleners;

11.elke beslissing met betrekking tot de uitgifte van obligaties, het verstrekken van leningen, krediet of

voorschotten, alsook het stellen van zekerheden en/of waarborgen;

12.het voeren van geschillen of juridische procedures, het aanwenden van rechtsmiddelen of het aangaan

van dadingen of schikkingsovereenkomsten voor een bedrag van minstens één miljoen euro (1.000.000¬ );

13.het doen van een voorstel van de jaarrekening aan de algemene vergadering, met inbegrip van de

bestemming van het resultaat en de eventuele uitkering van dividenden;

14.het aangaan van een overeenkomst met de fiscale autoriteiten;

15.de vaststelling en wijziging van de regels betreffende waardering en principes van boekhouding;

16.elke beslissing in het kader van de aanvaarding van een nieuwe vennoot;

~D 17.het uitsluiten van vennoten;

18.de benoeming van nieuwe bestuurders in het geval de raad van bestuur daartoe bevoegd is;

19.het aanduiden, benoemen, ontslaan en bepalen van de bevoegdheden van een orgaan van dagelijks

e bestuur; en

20.elke exclusieve delegatie van bevoegdheden.

(v)In geval van staking van de stemmen in de schoot van de raad van bestuur wordt een procedure voor

een deblokkering bepaald.

e (vi)De bepalingen in verband met de ontbinding, vereffening en verdeling zijn uitgebreider beschreven.

VIJFDE BESLUIT

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan en, bovendien, (i) teneinde de statuten aan te passen aan het

e Artikel 1.- Karakter van de vennootschap - Benaming.

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

M Ze draagt de naam Greensky.

.r ln onderhavige statuten wordt ze verder aangeduid met de benaming-de vennootschap".

et Artikel.2.- Zetel. "

.9 De zetel van de vennootschap is gevestigd te Brussel, Simon Bolivarlaan 34.

e . Hij kan, bij besluit van de raad van bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

et

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van de raad van bestuur.

De vennootschap kan bij besluit van de raad van bestuur en met inachtneming van de wettelijke bepalingen

inzake het taalgebruik in België, administratieve of exploitatiezetels, dochtervennootschappen, bijkantoren en

agentschappen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de constructie, de exploitatie en het

onderhoud van installaties die elektrische energie voorkomend uit windkracht opwekken, inzonderheid een

windturbinepark op de grondgebieden langs de E40-autosnelweg.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of

et

onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of ander aspect van haar doel, of die van aard zouden

zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

e huidige adres van de zetel van de vennootschap, (ii) aan de huidige bepalingen van het Wetboek van

d vennootschappen en (iii) beperkte tekstcorrecties door te voeren, beslist de vergadering de statuten van de

v~ vennootschap als volgt te herformuleren en om te werken, zonder nochtans enige wijziging te brengen aan het

r-+ artikel dat het maatschappelijk doel definieert:

N HOOFDSTUK 1. - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

i>`

Artikel 4.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van de datum van haar oprichting an dit onverminderd artikel 27 van onderhavige statuten.

HOOFDSTUK 11. - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Artikel 5,- Kapitaal - Aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk,

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde; het is volledig geplaatst en volgestort. Het kan enkel worden verhoogd of verminderd bij beslissing van een algemene vergadering, die beraadslaagt en beslist op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten.

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat. Dat gedeelte van het kapitaal varieert ingevolge de toetreding, de uittreding of de uitsluiting van vennoten, van het bijnemen en terugnemen van aandelen en door alle gevallen van beëindiging van het aandeelhouderschap van rechtswege. Het kapitaal varieert eveneens in functie van het aantal vergunde windturbines. Inzonderheid zal de raad van bestuur beslissen tot één of meerdere kapitaalverhogingen met een indicatief bedrag van 1,1 miljoen euro (1.100.000,00 ¬ ) maximum per vergunde windturbine. Met betrekking tot de aanpassing van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is geen wijziging van de statuten vereist. Met betrekking tot de aanpassing van het variabel gedeelte van het kapitaal wordt inzake de kapitaalverhoging besloten door de raad van bestuur.

Artikel 6.- Categorieën van aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn ingedeeld in vier categorieën van aandelen, zijnde A, B, C en D, met allen dezelfde rechten en werden bij de oprichting als volgt geplaatst

Electrabel : 56 % zijnde 560 A-aandelen

Infrabel : 10 % zijnde 100 B-aandelen

Telfin : 34 % zijnde 110 C-aandelen en 230 D-aandelen.

Op de refertedatum 10 juli 2015 zijn de betrokken aandelen van de vennootschap als volgt geplaatst en worden de respectieve vennoten als volgt ingedeeld in aandelencategorieën en vennotengroepen:

Electrabel : 50% zijnde 25.500 A-aandelen, vennotengroep A;

c Infrabel :10% zijnde 5.100 B-aandelen, vennotengroep B;

IBE : 17% zijnde 8.670 C-aandelen, vennotengroep C;

Stad Sint-Truiden : 23% zijnde 11.730 0-aandelen, vennotengroep D.

Nieuw uitgegeven aandelen ten gunste van een bestaande vennoot zullen van dezelfde categorie zijn als

deze, waartoe de door de verkrijgende bestaande vennoot dan reeds aangehouden aandelen behoren. Nieuw

uitgegeven aandelen ten gunste van een derde nieuwe kandidaat-vennoot zullen deel uitmaken van een nieuwe

aandelencategorie , tenzij de raad van bestuur er anders over besluit,

d Artikel 7.- Overdracht van aandelen.

7.1. Definities

err Voor de toepassing van onderhavig artikel verstaat men onder effecten de aandelen, evenals de afgeleide, afscheidbare of autonome rechten, zoals inschrijvingsrechten, rechten op kosteloze toekenning, rechten op ruil bij splitsing of bundeling van het aandeel of wijzigingen in de structuur van de vennootschap, enz. (hierna globaal de "Effecten" genoemd), die in eigendom zijn of, op eender welk moment tijdens de looptijd van de aandeelhoudersovereenkomst, afgesloten en getekend, zoals eventueel gewijzigd (hierna genaamd "de

M Aandeelhoudersovereenkomst"), zullen zijn van een vennoot.

Voor de toepassing van onderhavig artikel verstaat men onder "overdracht" (en ervan afgeleide woorden of

et

uitdrukkingen) elke transactie of verrichting onder levenden, vrijwillig of gedwongen, die tot doel of als gevolg

r heeft (of kan hebben) op eender welke wijze, geheel of gedeeltelijk, de eigendom van Effecten over te dragen of

toe te kennen (of een recht of verplichting daartoe toe te kennen), ongeacht of dergelijke verrichting geschiedt

et

onder bezwarende titel of niet, bij wijze van algemene rechtsopvolging of op een andere manier.

7.2. Vrije overdrachten

c r De overdrachten zijn vrij tussen vennoten.

De overdrachten van Effecten zijn eveneens vrij tussen een vennoot en elke vennootschap die met hem verbonden is door rechtstreekse of onrechtstreekse banden van gezamenlijke of exclusieve controle, in de zin van het Wetboek van vennootschappen, voor zover de overnemer zich aansluit bij de Aandeelhoudersovereenkomst. Dergelijke overdracht wordt evenwel slechts afgesloten onder ontbindende voorwaarde namelijk dat de overdracht geacht wordt niet te hebben plaatsgevonden indien de overnemer ophoudt deel uit te maken van de groep van de overdrager; deze voorwaarde is echter zonder voorwerp indien onmiddellijk een nieuwe overdracht gebeurt ten voordele van een vennootschap die deel uitmaakt van de groep

pip van de oorspronkelijke overdrager.

et De overdrachten van Effecten zijn eveneens vrij tussen Electrabel en elke vennootschap die behoort tot de GDF SUEZ-groep of tussen Infrabel en elke vennootschap die behoort tot de Infrabel-groep of tussen een vennoot en elke vennootschap waarvan een vennoot rechtstreeks of onrechtstreeks, desgevallend samen met andere met haar verbonden vennootschappen, tenminste 40°4 van de aandelen aanhoudt, 40% van het kapitaal aanhoudt of 40% van de stemrechten aanhoudt, voor zover de overnemer zich aansluit bij de Aandeelhoudersovereenkomst niet betrekking tot de vennootschap door het ondertekenen van een toetredingsovereenkomst. Dergelijke overdracht wordt evenwel slechts afgesloten onder ontbindende voorwaarde namelijk dat de overdracht geacht wordt niet te hebben plaatsgevonden indien de overdrager niet langer behoort tot de GDF SUEZ-groep voor wat betreft Electrabel of niet langer behoort tot de Infrabel-groep voor wat betreft Infrabel of niet langer rechtstreeks of onreohtstreeks, desgevallend samen met andere met haar

verbonden vennootschappen, tenminste 40% van de aandelen aanhoudt, 40% van het kapitaal aanhoudt of 40% van de stemrechten aanhoudt in dergelijke vennootschap; deze voorwaarde is echter zonder voorwerp indien een nieuwe overdracht gebeurt ten voordele van een vennootschap waarvan de oorspronkelijke overdrager wel behoort tot de GDF SUEZ-groep voor wat betreft Electrabel of wel behoort lot de Infrabel-groep voor wat betreft Infrabel of wel rechtstreeks of onrechtstreeks, desgevallend samen met andere met haar verbonden vennootschappen, tenminste 40% van de aandelen aanhoudt, 40% van het kapitaal aanhoudt of 40% van de stemrechten aanhoudt.De vestiging van enig pand  voor zover dit wettelijk is toegelaten -- in het kader van de bankfinanciering, zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst, alsook enige overdracht in het kader van de uitwinning van dergelijk pand, kwalificeert ook als een vrije overdracht.

Alle andere overdrachten zijn onderworpen aan de hierna vermelde procedure van voorkoop.

7.3. Kennisgeving van het voornemen om over te dragen wanneer de overdracht niet vrij is

Als een vennoot overweegt om Effecten over te dragen in een ander geval dan de in artikel 7.2. beschreven gevallen van vrije overdracht, zal hij dit kenbaar maken aan de andere vennoten door de naam van de kandidaat-overnemer te vermelden, evenals het aantal betrokken Effecten, de emstige en oprechte prijs, uitgedrukt in contanten, die op onherroepelijke wijze door deze kandidaat wordt geboden en alle andere modaliteiten van de geplande overdracht met inbegrip van de essentiële voorwaarden, evenals het akkoord van de kandidaat-overnemer om zich aan te sluiten bij de overeenkomsten, die de vennoten binden die de Aandeelhoudersovereenkomst hebben ondertekend, en om de statuten van de vennootschap (en eventuele huishoudelijke reglementen) na te leven.

7.4. Recht van voorkoop

De andere vennoten moeten binnen de 45 (vijfenveertig) kalenderdagen laten weten aan de raad van bestuur van de vennootschap door een schriftelijke kennisgeving of ze hun toestemming geven voor de overdracht of van plan zijn de aangeboden Effecten over te nemen aan de prijs zoals voorzien onder artikel 7.3., waarbij ieder het aantal Effecten vermeldt dat hij wil overnemen. Als de totale vraag het aanbod overstijgt

d1D of gelijk is aan het aanbod, gebeurt de verdeling naar verhouding van de bestaande participaties. Als de totale

vraag lager is dan het aanbod, worden de vennoten hiervan binnen de 10 (tien) kalenderdagen verwittigd en wordt binnen de 5 (vijf) werkdagen een tweede ronde georganiseerd, om het mogelijk te maken voor alle

e aangeboden Effecten een overnemer te vinden onder de andere vennoten. Indien de globale vraag niet alle

Effecten dekt, heeft de overdrager de verplichting om alle Effecten over te dragen volgens de voorwaarden van artikel 7.5. hieronder.

7.5. Niet-uitoefening van het recht van voorkoop

e Als de vennoten hun recht van voorkoop niet hebben uitgeoefend op alle Effecten (en bijgevolg hun

toestemming voor de overdracht hebben gegeven), moet de overdragende vennoot de aangekondigde overdracht binnen de 15 (vijftien) kalenderdagen uitvoeren onder de voorwaarden en zoals bepaald in de kennisgeving van het voornemen tot overdracht van artikel 7.3.. Hij moet hiervan het schriftelijke bewijs leveren aan de raad van bestuur . Als hij deze overdracht niet uitvoert binnen deze termijn, heeft elk van de andere vennoten de mogelijkheid om binnen 15 (vijftien) kalenderdagen gebruik te maken van een koopoptie op alle Effecten of een gedeelte ervan, tegen de prijs die is vermeld in de kennisgeving van het voornemen tot

ire overdracht van artikel 7.3., verminderd met 20%. Als blijkt dat meerdere vennoten gebruik maken van de optie,

ó worden de Effecten die het voorwerp uitmaken van de optie overgedragen in verhouding tot de bestaande participaties van deze vennoten.

pIn de in voorgaande alinea van onderhavig artikel 7.5. bedoelde hypothese kan de raad van bestuur van de vennootschap ook voor een duur van 3 (drie) jaar een vervreemdingsverbod opleggen aan de aangeboden en niet-overgedragen Effecten.

7.6. Betaling van de Effecten en eigendomsoverdracht

eª% t et De Effecten zijn contant betaalbaar, waarbij de eigendomsoverdracht plaatsvindt bij betaling van de prijs en

na inschrijving in het aandelenregister van de vennootschap.

7.7. Verboden overdrachten

et

Niettegenstaande voorgaande bepalingen van onderhavig artikel 7 en teneinde de diversiteit van het

aandeelhouderschap van de vennootschap te waarborgen en concentraties van machtsblokken onder de vennoten van de vennootschap te vermijden, is iedere voorgenomen overdracht van Effecten bedoeld in dit

rià

artikel 7 verboden en zal zulke overdracht bijgevolg niet kunnen plaatsvinden indien dergelijke overdracht er toe zou kunnen leiden of als rechtstreeks of onrechtstreeks gevolg zou kunnen hebben dat:

(i)effecten worden overgedragen aan een vennootschap, rechtspersoon of entiteit die behoort tot een groep die enige activiteit ontplooit op het gebied van productie, levering of handel in elektriciteit op commerciële schaal als één van haar kernactiviteiten of die zelf zulke activiteit ontplooit als één van haar kemactiviteiten, en die op dit ogenblik geen partij is tot de Aandeelhoudersovereenkomst; dit verbod geldt niet voor de ingevolge artikel 7.2. toegelaten overdrachten;

(ii)een vennootschap, rechtspersoon of entiteit of iedere vennootschap die met voornoemde in 7.7.(i)

t omschreven entiteiten is verbonden door rechtstreekse of onrechtstreekse banden van gezamenlijke of

exclusieve controle, in de zin van het Wetboek van vennootschappen, meer aandelen van de vennootschap zou aanhouden of verkrijgen dan Electrabel of een met haar verbonden vennootschap die de aandelen heeft verworven ingevolge artikel 7.2. op dat moment rechtstreeks of onrechtstreeks aanhoudt in de vennootschap, met dien verstande dat indien Electrabel (alleen of gezamenlijk met een met haar verbonden vennootschap) niet langer minstens 40% (veertig percent) van de aandelen aanhoudt of zal aanhouden, deze bepaling ophoudt te bestaan en een dergelijke overdracht niet langer als verboden zal gekwalificeerd worden.

De vennoten erkennen en bevestigen uitdrukkelijk dat enkel Electrabel, of de op voordracht van Electrabel benoemde bestuurders, discretionair zal (zullen) kunnen beslissen te verzaken aan de bepalingen van

onderhavig artikel 7.7.. Desgevallend zal Electrabel of de raad van bestuur, op verzoek van Electrabel, de andere vennoten daarvan schriftelijk op de hoogte brengen.

HOOFDSTUK f1L- VENNOTEN.

Artikel 8.- Toetreding.

De vennoten zijn de oprichters van de vennootschap, daartoe en als dusdanig aangeduid in de akte van oprichting der vennootschap, alsmede diegenen die later als vennoot toetreden of toegelaten worden, hetzij door op de daartoe voorziene aandelen in te schrijven en de ter zake benodigde inbrengen te verrichten, hetzij door overdracht van aandelen binnen de voorwaarden en grenzen, zoals bepaald in onderhavige statuten.

Kunnen in aanmerking komen om als nieuwe vennoot toe te treden of toegelaten te worden de personen (natuurlijke en/of rechtspersonen, met inbegrip van publieke instellingen), die de doelstellingen zoals omschreven in artikel 3 nastreven.

Overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen wordt op de zetel van de vennootschap een aandelenregister bijgehouden. De eigendomstitel van iedere vennoot zal uitsluitend voortvloeien uit het aandelenregister en waarin de maatschappelijke benaming en de maatschappelijke zetel van iedere vennoot zal zijn vermeld, evenals de datum van zijn toetreding en het aantal aandelen waarvan hij houder is.

Artikel 9.- Opvragingen op niet volgestorte aandelen,

De opvragingen op niet volgestorte aandelen worden soeverein beslist door de raad van bestuur. De vennoot die, na een waarschuwing van ten minste één maand, betekend per aangetekende brief, nalaat om te voldoen aan de gevraagde stortingen, is aan de vennootschap een interest verschuldigd, berekend aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee percent, te rekenen vanaf de dag van de opeisbaarheid van de stortingen.

De uitoefening van het stemrecht betreffende de aandelen, op dewelke de regelmatig gedane opvragingen niet werden verricht, wordt opgeschort zolang die stortingen niet gedaan werden.

Artikel 10,- Aansprakelijkheid.

De vennoten zijn slechts gehouden ten belope van hun inbreng in het kapitaal van de vennootschap. Er bestaat onder hen noch hoofdelijkheid, noch ondeelbaarheid.

Artikel 11.- Uittreding - Uitsluiting.

e

Mits instemming van alle vennoten, kunnen de vennoten hun ontslag geven of een gedeeltelijke

c terugbetaling van hun aandelen vragen gedurende de zes eerste maanden van het maatschappelijk jaar.

Dit wordt in het aandelenregister opgetekend, overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van

vennootschappen.

e Deze uittreding of terugbetaling is alleen toegelaten in zover het maatschappelijk kapitaal daardoor niet

re wordt teruggebracht op een bedrag dat minder is dan het vaste gedeelte van het kapitaal of het aantal der vennoten niet wordt herleid tot minder dan drie.

De vennoot die zijn ontslag geeft of een gedeeltelijke terugbetaling vraagt heeft het recht op de terugbetaling van zijn (gewenste) deel, zoals dit blijkt uit de balans van het maatschappelijk jaar waarin het ontslag werd gegeven, zonder dat hem echter een deel van de niet-beschikbare en/of niet-uitkeerbare reserves wordt toegekend. De uitbetaling, in voorkomend geval aldus na aftrek van de wettelijk in te houden belastingen

ó of heffingen, alsmede na eventuele verrekening  op basis van een punctuele beslissing van de raad van bestuur  van nog openstaande verbintenissen, die de betrokken vennoot nog heeft tegenover de

0 vennootschap, zal geschieden binnen de 15 (vijftien) dagen volgend op de goedkeuring van de balans.

De vennoten die uittreden of hun recht van terugbetaling uitoefenen zijn ertoe verplicht om hun ontslag en

hun terugbetaling te ondertekenen in het register der vennoten.

Elke vennoot kan worden uitgesloten om een gegronde reden of wanneer hij niet meer beantwoordt aan de

t voorwaarden voor toetreding zoals die voorzien zijn in huidige statuten.

De uitsluiting wordt uitgesproken door de raad van bestuur.

De uitsluiting kan slechts worden uitgesproken nadat de vennoot van wie de uitsluiting is gevraagd, verzocht

et

werd zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen, binnen de maand na het verzenden van het aangetekend

schrijven dal het met reden omklede voorstel tot uitsluiting bevat.

De vennoot moet worden gehoord indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat.

" mop De beslissing tot uitsluiting moet gemotiveerd worden.

De beslissing wordt opgetekend in een door de voorzitter van de raad van bestuur opgemaakt en

ondertekend proces-verbaal.

Een gelijkvormige kopie ervan zal binnen de vijftien dagen aan de uitgesloten vennoot worden toegestuurd.

De uitsluiting wordt vermeld in het register der vennoten.

De uitgesloten vennoot heeft recht op de terugbetaling van zijn deel zoals dit blijkt uit de balans van het

maatschappelijk jaar gedurende dewelke de uitsluiting werd uitgesproken, onder dezelfde voorwaarden en

voorbehouden die gelden voor een uittredende vennoot.

et

De uittredende, terugnemende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel

pq ander recht laten gelden,

HOOFDSTUK lV.- BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 12.- Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie en maximaal

negen leden, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van

aandeelhouders, onverminderd het bepaalde hierna. De algemene vergadering kan de bestuurders te allen tijde

ontslaan.

De voordrachtverrichting en de mandaattoekenning geschieden in functie van het onderschreven kapitaal.

De voordracht van de leden van de raad van bestuur geschiedt als volgt:

-door de vennotengroep A: vier bestuurders (hierna ook "Bestuurder(s) A" genoemd);

-door de vennotengroep B: één bestuurder (hierna ook "Bestuurder(s) B" genoemd);

" -door de vennotengroep C: één bestuurder (hierna ook "Bestuurder(s) C" genoemd);

-door de vennotengroep D: twee bestuurders (hierna ook "Bestuurder(s) D" genoemd);

-op gezamenlijke voordracht van alle voomoemde vennoten(groepen): één onafhankelijke bestuurder, die moet voldoen aan de criteria en voorwaarden, zoals bepaald in artikel 526ter van het Wetboek van vennootschappen.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de zitting der algemene vergadering, waarin over het voorstel tot herkiezing diende besloten te worden.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door een schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur,

In geval van een voortijdige vacature in de raad van bestuur, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig de vacature op te vullen totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, dit mits naleving van de overkoepelende modaliteiten inzake voordracht en mandaattoekenning, zoals vervat liggend in de voorgaande alinea's van onderhavig artikel. De definitieve benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende zitting der algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 13.- Voorzitterschap

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, aan te duiden onder de bestuurders, benoemd op voordracht van de vennoten van aandelencategorie A.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter, op de erin aangeduide plaats, in België, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen. Hij moet bijeengeroepen worden telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

De raad van bestuur duidt tevens een secretaris aan, al dan niet bestuurder. De duur van zijn mandaat, dat hernieuwbaar is, wordt door de raad van bestuur vastgesteld.

" ó Artikel 14.- Beraadslagingen - Stemming.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen en wanneer minstens een bestuurder van elke categorie van aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is en minstens vijf bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de raad van bestuur. Indien de raad van bestuur dit quorum om geldig te kunnen vergaderen niet bereikt, dan vergadert hij binnen de veertien dagen opnieuw en kan hij, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, geldig beraadslagen en besluiten over alle punten, die voor de tweede maal op de agenda werden ingeschreven. De betrokken oproepingsbrief vermeldt exhaustief de tekst van onderhavige statutaire bepaling.

Iedere bestuurder die belet is kan, zelfs per eenvoudige brief, telegram, elektronische briefwisseling of bij eender welk ander stuk, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Nochtans kan een bestuurder aldus niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

N Deze vergaderingen, inclusief de beraadslagingen en de stemmingen, kunnen op voorstel van de voorzitter verlopen via elk telecommunicatiemiddel, onder meer mondeling of visueel, dat debatten tussen geografisch van elkaar verwijderde deelnemers mogelijk maakt. In dit geval wordt de vergadering geacht pláats te vinden op de zetel en worden alle deelnemende bestuurders geacht aanwezig te zijn.

Alle beslissingen en besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen binnen de raad van bestuur, tenzij anders bepaald krachtens de wet of de statuten.

Volgende beslissingen worden genomen met een bijzondere meerderheid van drie vierden van de uitgebrachte stemmen binnen de raad van bestuur, en mits een meerderheid binnen elke categorie van bestuurders, waarbij met betrekking tot de gehanteerde terminologie in enige hiernavolgende (deel)rubrieken wordt verwezen naar de vigerende Aandeelhoudersovereenkomst:

1.elke beslissing in verband met een kapitaalverhoging of -vermindering wat betreft het variabele gedeelte

" van het kapitaal, met uitzondering evenwel van de kapitaalverhogingen voor in het totaal maximum 7,7 miljoen euro (7.700.000,00¬ ) (indicatief bedrag) voor de vergunde windturbines op het grondgebied van Gingelom, en

pQ van de kapitaalverhogingen, gekoppeld aan goedgekeurde investeringsbeslissingen;

2.elke beslissing om het aantal windturbines te verminderen, voor zover deze vermindering niet wordt ingegeven omwille van wettelijke, administratieve of regulatoire voorwaarden;

3.de investeringsbeslissing, met name de aankoop van de windturbines, alsmede elke andere beslissing tot investering of desinvestering of elke andere equivalente verrichting voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (100.000,00¬ );

4.het sluiten, wijzigen of beëindigen van de hierna genoemde overeenkomsten, met betrekking tot het Windturbinepark of een gedeelte daarvan:

i.de overeenkomst met betrekking tot de opvolging van de realisatie van het Windturbinepark;

ii.de overeenkomst met betrekking tot de dagelijkse supervisie van het Windturbinepark, behalve het beëindigen ervan wat bij gewone meerderheid wordt beslist;

iii.de overeenkomst met betrekking tot het leveren van financiële en administratieve diensten voor het Windturbinepark, behalve het beëindigen ervan wat bij gewone meerderheid wordt beslist;

iv.de overeenkomsten met betrekking tot de verkoop van de elektriciteit, groenestroomcertificaten en garanties van oorsprong verbonden aan de elektriciteit opgewekt door het Windturbinepark van de vennootschap;

v.de overeenkomst met de financiële instellingen betreffende de financiering van het Windturbinepark;

5.het sluiten, wijzigen of beëindigen van de overeenkomst met betrekking tot de aansluiting en toegang van

het Windturbinepark op het Tractienet Spoor te Avernas;

6,het wijzigen van het Business Model;

7.de beslissing betreffende de verhouding aandeelhouderslening/ kapitaalinbreng in het kader van één of

meer investeringsbeslissingen;

8.het beleid van hedging van de elektriciteitsprijzen;

9.elke beslissing met betrekking tot een herfinanciering en/of invulling van toekomstige

financieringsbehoeften van de vennootschap, andere dan in het kader van de Projecten;

10.elke belangrijke wijziging met betrekking tot lopende leningovereenkomsten en zekerheden, evenals elke

beslissing die de toestemming of de verzaking vereist van de ontleners;

11.elke beslissing met betrekking tot de uitgifte van obligaties, het verstrekken van leningen, krediet of

voorschotten, alsook het stellen van zekerheden en/of waarborgen;

12.het voeren van geschillen of juridische procedures, het aanwenden van rechtsmiddelen of het aangaan

van dadingen of schikkingsovereenkomsten voor een bedrag van minstens één miljoen euro (1.000.0000;

13.het doen van een voorstel van de jaarrekening aan de algemene vergadering, met inbegrip van de

bestemming van het resultaat en de eventuele uitkering van dividenden;

14.het aangaan van een overeenkomst met de fiscale autoriteiten;

15.de vaststelling en wijziging van de regels betreffende waardering en principes van boekhouding;

16.elke beslissing in het kader van de aanvaarding van een nieuwe vennoot;

17.het uitsluiten van vennoten;

18.de benoeming van nieuwe bestuurders in het geval de raad van bestuur daartoe bevoegd is;

19.het aanduiden, benoemen, ontslaan en bepalen van de bevoegdheden van een orgaan van dagelijks

CU

Ce bestuur; en

20elke exclusieve delegatie van bevoegdheden.

Ingeval van staking van stemmen, met name in geval van gelijkheid van stemmen bij beslissingen die met

e gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen binnen de raad van bestuur kunnen worden genomen,

CU

ª% ., binnen de raad van bestuur van de vennootschap (een "Deadlock Gebeurtenis"), zal zulke Deadlock

of Gebeurtenis terug op de agenda worden geplaatst van een volgende vergadering van de raad van bestuur van

X de vennootschap die zal plaatsvinden uiterlijk 2 (twee) weken volgende op de stemming over de Deadlock Gebeurtenis tijdens de eerste vergadering van de raad van bestuur. De voorzitter van de raad van bestuur of,

b bij gebreke daarvan, ieder ander lid van de raad van bestuur zal onverwijld schriftelijk kennisgeven aan de

rm vennoten van de vennootschap dat er een Deadlock Gebeurtenis heeft plaatsgevonden (de "Deaflock Kennisgeving").

CU

Zi Uiterlijk 1 (één) week volgende op de datum van de Deadlock Kennisgeving (i) zal iedere vennoot een

d memorandum opstellen en aan de andere vennoten laten geworden waarin diens begrip van de Deadlock Gebeurtenis wordt uiteengezet evenals diens positie en de redenen voor zijn stem alsook mogelijke voorstellen

ere om de Deadlock Gebeurtenis op te lossen en tot een beslissing binnen de raad van bestuur te komen; 'en (ii)

Nzullen vertegenwoordigers van iedere vennoot die behoren tot het "senior management" ("Senior Management") overleggen (bij wijze van een fysieke vergadering of een conference call of video conferentie) teneinde deze

o Deadlock Gebeurtenis te bespreken en zulten zij allen redelijke inspanningen leveren teneinde tot een oplossing

rr bij consensus te komen.

M Indien er geen oplossing bij consensus wordt gevonden door het Senior Management zoals bedoeld in

msvoorgaande alinea van onderhavig artikel en indien er tijdens de volgende vergadering van de raad van bestuur

et zoals bepaald in voorgaande alinea's opnieuw staking van stemming bestaat omtrent de beslissing die het

.9 voorwerp uitmaakt van de Deadlock Gebeurtenis, zullen de vennoten van de vennootschap uiterlijk binnen 1

et - (één) week gezamenlijk een derde-bemiddelaar aanstellen die als opdracht zal hebben om op een

et

onafhankelijke wijze de standpunten van de verschillende vennoten van de vennootschap te verzoenen.

ingeval de vennoten van de vennootschap niet gezamenlijk een derde-bemiddelaar kunnen aanstellen, kan ieder van de vennoten van de vennootschap de Stafhouder van de Nederlandse Orde van advocaten bij de

rm

balie te Brussel verzoeken om een derde-bemiddelaar aan te stellen (de "Bemiddelaar"). De

te

M bemiddelingsperiode zal niet langer duren dan 2 (twee) maanden te rekenen vanaf de aanstelling van de derde-

pq bemiddelaar. De erelonen en kosten van de Bemiddelaar zullen worden gedragen door de vennoten van de vennootschap in verhouding tot hun participatie in de vennootschap.

CU

,s1 Indien de bemiddeling leidt tot een akkoord omtrent de Deadlock Gebeurtenis tussen de vennoten van de

vennootschap, stelt de Bemiddelaar daarvan een proces-verbaal op waarin het akkoord tussen de vennoten wordt vastgelegd en wordt zulk proces-verbaal bezorgd aan de [eden van de raad van bestuur van de

D vennootschap. Er zal vervolgens binnen 1 (één) week een vergadering van de raad van bestuur worden

et bijeengeroepen waarin opnieuw zal worden gestemd over de beslissing die het voorwerp uitmaakt van de Deadlock Gebeurtenis overeenkomstig de oplossing gevonden tussen vennoten en, voor zover nodig, iedere in

P: het akkoord tussen de vennoten opgenomen implementatiemodaliteit.

De beslissingen van de raad van bestuur kunnen schriftelijk genomen worden bij unanieme instemming van de bestuurders, behoudens de wettelijke uitzonderingen.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, dient de bestuurder de raad van bestuur hiervan te informeren voorafgaand aan de beraadslaging en besluitvorming oer het betrokken agendapunt. De notulen maken melding van de redenen voor het belangenconflict van de betrokken bestuurder. De betrokken bestuurder kan aan de beraadslaging en stemming deelnemen.

Artikel 15.- Notulen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen, door de voorzitter van de vergadering en de secretaris opgesteld en ondertekend, dit in voorkomend geval samen met de bestuurders die erom vragen.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden hetzij door de voorzitter van de raad, hetzij door een Gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurders ondertekend. Deze bevoegdheid kan tevens worden opgedragen aan een lasthebber of, in voorkomend geval, de secretaris,

" Artikel 16.- Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, aan een Gedelegeerd bestuurder opdragen.

Artikel 17.- Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt geldig, vertegenwoordigd in en buiten rechte door twee bestuurders samen optredend. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gevolmachtigde tot dit bestuur. Deze rechtsgeldige vertegenwoordiging geldt eveneens voor de rechtsvorderingen of rechtsgedingen, zowel ais eisende dan als verwerende partij en met inbegrip van procedures voor de Raad van State en voor administratieve rechtscolleges.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

Artikel 18.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekening wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans is, bij afwijking van het bepaalde in de eerste alinea van onderhavig artikel, de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt,

e HOOFDSTUK V.- ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 19.- Samenstelling en bevoegdheden,

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten genomen door de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten zelfs voor de

afwezige vennoten of tegenstemmers.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij gebreke,

door de Gedelegeerd bestuurder, of bij gebreke, door een bestuurder.

De voorzitter stelt de secretaris aan.

De algemene vergadering kiest twee stemopnemers onder de vertegenwoordigers der vennoten.

De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

Artikel 20.- Vergaderingen.

N Ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid,

een gewone algemene vergadering gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde

uur plaats.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens

et het belang van de vennootschap het vereist.

De vergadering moet bijeengeroepen worden indien de vennoten die ten minste één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen erom vragen.

e -

Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet

r/) aandeelhouder, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, telegram of eltelecopie kan worden gegeven en waarvan de raad van bestuur in voorkomend geval de vorm kan bepalen.



_

re Artikel 21.- Oproeping.

te De algemene vergadering komt bijeen na oproeping door de raad van bestuur of door de commissaris en

pq overeenkomstig de wetsbepalingen dienaangaande.

Artikel 22.- Beraadslaging.

CU

el Geen algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet of door onderhavige statuten; kan de vergadering geldig beraadslagen met gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

CD Indien de beraadslagingen statutenwijzigingen tot voorwerp hebben, evenals de vervroegde ontbinding van

et de vennootschap, de wijziging van het reglement van inwendige orde, zal de algemene vergadering slechts geldig samengesteld zijn indien in de oproepingen een bijzondere melding wordt gemaakt van het voorwerp van de voorgestelde wijzigingen en wanneer de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Werd deze laatste voorwaarde niet vervuld, zal een nieuwe oproeping plaatsvinden en de nieuwe algemene vergadering zal geldig beraadslagen, welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten is.

Geen enkele wijziging der statuten wordt ingewilligd indien zij niet ten minste drie vierde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen bekomt.

Artikel 23.- Notulen.

" De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom vragen.

Kopieën of uittreksels, te verstrekken in het gerecht of elders, worden ondertekend door de voorzitter of

twee bestuurders.

HOOFDSTUK Vl.- BOEKJAAR - BALANS.

Artikel 24.- Boekjaar,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Met deze laatst vermelde datum als refertedatum stelt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening

op, alsmede, in voorkomend geval, zijn jaarverslag overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 25.- Bestemming van het resultaat.

Het batig saldo wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van dit saldo wordt minstens vijf percent voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Deze afneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de raad van bestuur ieder

jaar over de aanwending ervan zal beslissen, mits inachtneming van het bepaalde ter zake in de vigerende

Aandeelhoudersovereenkomst. Aan elk aandeel komt een gelijk dividend toe. Bij een gebeurlijk verlies, zal dit

verlies worden overgedragen onverminderd de mogelijkheid van het doorvoeren van een kapitaalverhoging.

Artikel 26.- Betaling van dividenden.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

HOOFDSTUK VIII.- ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 27.- Ontbinding.

De ontbinding van de vennootschap kan op ieder ogenblik uitgesproken warden door een besluit van de

algemene vergadering der aandeelhouders genomen volgens de regels vereist voor de wijzigingen van de

e statuten,

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door één of meer vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) tredenitreedt slechts in functie na bevestiging van hun/zijn benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel. Bij gebreke van benoeming van (een) vereffenaar(s), worden de leden van de raad van bestuur als vereffenaars beschouwd ten aanzien van derden.

re De vereffenaars vormen een college. Te dien einde beschikken/beschikt de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zijn/is verplicht om de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

ere De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s).

Artikel 28.- Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en de terugbetaling van het werkelijk

o volgestort kapitaal wordt het saldo per gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Ais op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het

M evenwicht onder de aandelen wat betreft de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door

gedeeltelijke terugbetalingen.

et

De vereffenaars zullen over de bestemming van het saldo een voorstel doen aan de algemene vergadering,

die zelf over de afsluiting van de vereffening zat beslissen. Het eventuele saldo van de vereffening dient te

ª% ^ allen tijde aangewend te worden rekening houdend met de doelstellingen van de vennootschap.

et

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van hetarrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Alle rechten en vorderingen van de gewezen vennoten of hun rechthebbenden, aangaande hun maatschappelijke rechten of de vereffening van hun aandeel, vervallen door verloop van twee jaar na beëindiging van de hoedanigheid van vennoot of door verloop van drie maanden na sluiting van de vereffening, in geval van ontbinding van de vennootschap. Stuiting van de verjaring gebeurt bij aangetekend schrijven gericht aan de raad van bestuur.

HOOFDSTUK VII.- ALGEMENE SCHIKKINGEN.

Artikel 29.- Reglement van inwendige orde.

et

Het reglement van inwendige orde kan, binnen de wettelijke en statutaire bepalingen, alle bepalingen

pq voorzien betreffende de uitvoering van onderhavige statuten. Het kan namelijk aan de vennoten en hun

rechthebbenden alle verplichtingen, die vereist zijn voor het maatschappelijk belang, opleggen.

Artikel 30.- Woonstkeuze.

leder aandeelhouder op naam, bestuurder, directeur, gemachtigde, vereffenaar, die in het buitenland woont

is, voor de uitvoering van onderhavige statuten, gehouden woonplaats te kiezen in België, Gebeurt zulks niet,

wordt hij geacht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap te hebben gedaan.

Artikel 31.- Gemeen recht.

`"

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de Belgische wettelijke beschikkingen.

ZESDE BESLUIT

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, beslist de vergadering om de bestaande Franse versie van de statuten door volgende tekst te vervangen, dit met inachtneming van het gegeven dat, ingeval van onduidelijkheid of ingeval van mogelijke tegenstrijdigheid met de Nederlandse versie van de statuten, de Nederlandse tekstversie voorrang heeft :

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist de volgende personen als bestuurders te benoemen:

-op voordracht van Electrabel  Bestuurders A:

" de heer Gwenaël PONCELET, wonende te 1060 Brussel, Bordeauxstraat 57;

" de heer François THOUMSIN, wonende te 4607 Dalhem, Voie du Thier 23.

-op voordracht van de Stad Sint-Truiden Bestuurders D:

" de heer David ENGELBOS, wonende te 3800 Sint-Truiden, Runkelen-Dorp 44;

" de heer André PICTOEL, wonende te 3800 Sint-Truiden, Capucienessenstraat 12, bus 301. -op voordracht van IBE  Bestuurder C:

" de heer Christian VIAENE, wonende te 8760 Koksijde, Dewittelaan 23A.

Bijgevolg is de raad van bestuur van de vennootschap samengesteld als volgt:

-op voordracht van Electrabel  Bestuurders A:

" de heer Rumold LAMBRECHTS;

" de heer Nico PRIEM;

" de heer Gwenaël PONCELET;

" de heer François THOUMSIN.

-Op voordracht van Infrabel , Bestuurder B:

" de heer Richard MARCELIS,

-op voordracht van IBE  Bestuurder C:

-de heer Christian VIAENE.

-op voordracht van de Stad Sint-Truiden  Bestuurders D:

" de heer David ENGELBOS;

-de heer André PICTOEL.

Alle betrokken mandaten van bestuurder lopen in principe voor een termijn tot na afloop van de zitting der

gewone algemene vergadering van 2021.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de raad van bestuur,

voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, aanwezigheidslijst en volmachten

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2015
ÿþx

MOD WORD

Copie à publier.; aux ap e ~eo, etw après dépôt deTacte au Ure e

22 illL1 200

ër griffie va--i Necieriandstelip,e rEcj-atbâtik vffiri l:dOphÉaidcl

Greffe



1111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0817.203.422 Dénomination

(en entier) : Greensky

(en abrégé):

Forme juridique : société coopérative à responsabilité limitée

Siège : 1000 Bruxelles, Boulevard Simon Bolivar 34 (adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :REFONTE DES STATUTS

D'après un procès-verbal reçu par Maître Damien HISETTE, notaire associé à Bruxelles, le 10 juillet 2015, il résulte que:

CHAPITRE I.- DÉNOMINATION  SIÈGE  OBJET  DURÉE.

Article 1.- Forme de la société - Dénomination.

La société prend la forme d'une société coopérative à responsabilité limitée.

Elle a pour dénomination "Greensky".

Dans les présents statuts, elle sera dénommée "la société".

Article 2.- Siège.

Le siège social est établi à 1000 Bruxelles, Boulevard Simon Bolivar 34.

Il peut être transféré en tout autre lieu en Belgique par décision du conseil d'administration.

Tout changement du siège social sera publié aux annexes du Moniteur Belge par tes soins du conseil

d'administration.

La société peut établir, par décision du conseil d'administration et dans le respect des dispositions légales

en matière d'usage des langues en Belgique, des sièges administratifs, sièges d'exploitation, filiales,

succursales et agences, tant en Belgique qu'à l'étranger.

Article 3.- Objet.

La société a pour objet :

L'exercice de toute activité en rapport avec le développement, la construction, l'exploitation et l'entretien

d'installations produisant de l'énergie électrique à partir de l'énergie éolienne, et en particulier un parc

d'éoliennes situé sur les terrains qui bordent l'autoroute E40.

Elle peut effectuer toutes opérations civiles, industrielles, commerciales, mobilières ou immobilières, se

rapportant directement ou indirectement, entièrement ou partiellement, à l'un ou l'autre aspect de son objet

social, ou de nature à en étendre ou favoriser la réalisation.

Elle peut s'intéresser, par toutes voies, dans des sociétés ou entreprises ayant un objet similaire ou connexe

au sien ou dont l'objet est de nature, même indirectement, à favoriser la réalisation de son objet social.

Elle peut égaiement conclure, avec de telles sociétés ou entreprises, tout accord de collaboration, de

rationalisation, d'association ou autre.

Elle peut, en faveur de toute personne physique ou morale liée ou non, se porter caution ou constituer des

sûretés personnelles ou réelles. Elle peut exercer la fonction d'administrateur, de gérant et de liquidateur.

Article 4.- Durée.

La société est constituée pour une durée illimitée qui prend cours à la date de sa constitution, sous réserve

de l'article 27 des présents statuts.

CHAPITRE IL - CAPITAL SOCIAL.

Article 5.- Capital  Parts sociales.

Le capital social est illimité et comprend une partie fixe et une partie variable.

La partie fixe du capital s'élève à cent mille euros (100.000 ¬ ) et est représentée par mille (1.000) parts

sociales sans désignation de valeur nominale ; elle est entièrement souscrite et est libérée à raison de (rente

mille euros (30.000 ¬ ). Elle ne peut être augmentée ou réduite que par décision d'une assemblée générale

délibérant et décidant de la manière requise pour une modification des statuts.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Le capital de la société est variable pour ce qui concerne le montant qui dépasse la partie fixe. Cette portion du capital varie en raison de l'admission, la démission ou l'exclusion d'associés, la souscription de nouvelles parts ou le retrait de parts et dans tous les cas de cessation de l'actionnariat de plein droit. Le capital varie également en fonction du nombre d'éoliennes autorisées. Le conseil d'administration décidera en particulier de procéder à une ou plusieurs augmentations de capital d'un montant indicatif de 1,1 million d'euros (1,100.000,00 E) maximum par éolienne autorisée. Aucune modification des statuts n'est requise en ce qui concerne la modification de la partie variable du capital. En ce qui concerne l'adaptation de la partie variable du capital, il appartient au conseil d'administration de statuer quant à l'augmentation de capital.

Articles 6.  Catégories de parts sociales

Les parts de la société sont divisées en quatre catégories de parts, à savoir A, B, C et D, toutes étant assorties des mêmes droits, et ont été souscrites comme suit lors de la constitution :

Electrabel : 56 %, à savoir 560 parts de catégorie A

Infrabel : 10 %, à savoir 100 parts de catégorie B

Telfin : 34 %, à savoir 110 parts de catégorie C et 230 parts de catégorie D

A la date de référence du 10 juillet 2015, les parts concernées de la société sont souscrites comme suit et les associés respectifs sont divisés en catégories de parts et groupes d'associés comme suit :

Electrabel : 50%, à savoir 25.500 parts de catégorie A, groupe d'associés A ;

Infrabel : 10 %, à savoir 5.000 pàrts de catégorie B, groupe d'associés B ;

IBE : 17 %, à savoir 8.670 parts de catégorie C, groupe d'associés C ;

Ville de Saint-Trond : 23 %, à savoir 11.730 parts de catégorie D, groupe d'associés D.

Les parts nouvellement émises au profit d'un associé existant seront de fa même catégorie que celle à

laquelle appartiennent les parts déjà détenues par l'associé existant qui les reçoit. Les parts nouvellement

émises au profit d'un nouveau candidat associé tiers feront partie d'une nouvelle catégorie de parts, sauf si le

conseil d'administration en décide autrement.

Articles 7  Cession de parts sociales.

7.1. Définitions

e Pour l'application du présent article, on entend par « titres » les parts sociales, ainsi que les droits dérivés, séparables ou autonomes, tels que les droits de souscription, les droits d'attribution gratuite, les droits d'échange en cas de fractionnement ou de regroupement de l'action ou de modifications de la structure de la société, etc. (désignés ci-après collectivement les « Titres »), qui sont ou seront en possession d'un associé à tout moment pendant la durée de la convention d'actionnaires, conclue et signée, telle qu'éventuellement

b modifiée (ci-après la « Convention d'actionnaires »).

Pour l'application du présent article, on entend par « cession » (et les termes ou expressions en dérivant) toute transaction ou opération entre vifs, volontaire ou forcée, qui a (ou pourrait avoir) pour but ou pour effet, d'une quelconque manière, en tout ou en partie, la cession ou l'attribution de la propriété de Titres (ou l'attribution d'un droit ou d'une obligation à cette fin), que telle opération ait lieu à titre onéreux ou à titre gratuit, par voie de transfert à titre universel ou d'une autre manière.

7.2. Cessions libres

0

Les cessions entre associés sont libres.

Les cessions de Titres sont également libres entre un associé et toute société qui lui est liée par des liens

p directs ou indirects de contrôle conjoint ou exclusif, au sens du Code des sociétés, pour autant que le cessionnaire adhère à la Convention d'actionnaires. Une telle cession n'est toutefois conclue que sous condition résolutoire, à savoir que la cession est réputée ne pas avoir eu lieu si le cessionnaire cesse de faire

.os partie du groupe du cédant'; cette condition est cependant sans objet si une nouvelle cession a lieu immédiatement au profit d'une société qui fait partie du groupe du cédant initial.

Les cessions de Titres sont également libres entre Electrabel et toute société qui appartient au groupe GDF SUEZ ou entre Infrabel et toute société qui appartient au groupe Infrabel ou entre un associé et toute société dont un associé détient, directement ou indirectement, le cas échéant conjointement avec d'autres sociétés qui lui sont liées, au moins 40 % des parts, 40 % du capital ou 40 % des droits de vote, pour autant que le cessionnaire adhère à la Convention d'actionnaires concernant la société en signant une convention d'adhésion. Une telle cession n'est toutefois conclue que sous condition résolutoire, à savoir que la cession est réputée ne pas avoir eu lieu si le cessionnaire n'appartient plus au groupe GDF SUEZ en ce qui concerne

pQ Electrabel ou n'appartient plus au groupe Infrabel en ce qui concerne Infrabel ou ne détient plus, directement ou indirectement, le cas échéant conjointement avec d'autres sociétés qui lui sont liées, au moins 40 % des parts, 40 % du capital ou 40 % des droits de vote dans telle société ; cette condition est cependant sans objet si une nouvelle cession a lieu au profit d'une société dont le cédant initial appartient bel et bien au groupe GDF SUEZ en ce qui concerne Electrabel ou appartient bel et bien au groupe Infrabel en ce qui concerne Infrabel ou détient bel et bien, directement ou indirectement, le cas échéant conjointement avec d'autres sociétés qui lui sont liées, au moins 40 % des parts, 40 % du capital ou 40 % des droits de vote.

L'établissement de tout gage -- dans la mesure où il est légalement autorisé - dans le cadre du financement bancaire tel que défini dans la Convention d'actionnaires de même que toute cession dans le cadre de la réalisation d'un tel gage est également une cession libre.

Toutes les autres cessions sont soumises à la procédure de préemption décrite ci-après.

7.3. Notification de l'intention de céder lorsque la cession n'est pas libre

Si un associé envisage de céder des Titres dans un cas autre que les cas de cession libre visés à l'article 7.2., il le notifiera aux autres associés en mentionnant le nom du candidat-cessionnaire ainsi que le nombre de Titres concernés, le prix sérieux et honnête, exprimé en espèces, offert de façon irrévocable par ce candidat et toutes les autres modalités de la cession projetée, y compris les conditions essentielles,. ainsi que l'accord du

e

candidat-cessionnaire d'adhérer aux conventions qui lient les associés signataires de la Convention d'actionnaires et de respecter les statuts de fa société (ainsi que les éventuels règlements d'ordre intérieur).

7.4. Droit de préemption

Dans les 45 (quarante-cinq) jours calendriers, les autres associés doivent faire savoir au conseil d'administration de la société par notification écrite s'ils consentent à fa cession ou s'ils ont l'intention de reprendre les Titres offerts au prix prévu à l'article 7.3., chacun précisant le nombre de Titres qu'il souhaite reprendre. Si la demande totale excède ou est égale à l'offre, la répartition s'effectue au prorata des participations existantes. Si la demande totale est inférieure à l'offre, les associés en sont avertis dans les 10 (dix) jours calendriers et un deuxième tour est organisé dans les 5 (cinq) jours ouvrables afin de permettre de trouver parmi les autres associés un cessionnaire pour l'ensemble des Titres offerts. Si la demande globale ne couvre pas l'ensemble des Titres, le cédant est tenu de céder l'ensemble des Titres aux conditions de l'article 7.5. ci-dessous.

7.5. Non-exercice du droit de préemption

Si les associés n'ont pas exercé leur droit de préemption sur l'ensemble des Titres (et, ont par conséquent, donné leur accord sur la cession), l'associé cédant doit effectuer la cession annoncée dans les 15 (quinze) jours calendriers conformément aux conditions et aux dispositions de la notification de l'intention de céder visée à l'article 7.3. II doit en fournir la preuve écrite au conseil d'administration. S'if n'effectue pas cette cession dans ce délai, chacun des autres associés a la faculté d'exercer, dans les 15 (quinze) jours calendriers, une option d'achat sur l'ensemble des Titres ou une partie de ceux-ci au prix mentionné dans la notification de l'intention de céder visée à l'article 7.3., diminué de 20 %. S'il apparaît que plusieurs associés exercent l'option, tes Titres qui font l'objet de l'option sont cédés au prorata des participations existantes de ces associés.

Dans l'hypothèse visée à l'alinéa précédent du présent article 7.5., le conseil d'administration de la société peut également prononcer l'inaliénabilité des Titres proposés et non cédés pour une durée de 3 (trois) ans.

7.6. Paiement des Titres et transfert de propriété

CU

Ce Les Titres sont payables au comptant, le transfert de propriété intervenant lors du paiement du prix et après

41 inscription au registre des actions de la société.

L« 7.7. Cessions interdites

CUNonobstant les dispositions qui précèdent du présent article 7 et afin de garantir la diversité de l'actionnariat

" . de la société et d'éviter les concentrations de blocs de pouvoir parmi les associés de la société, toute cession

o envisagée de Titres telle que visée au présent article 7 est interdite et une telle cession ne pourra par

X conséquent pas avoir lieu si elle est susceptible d'entraîner ou d'avoir pour effet direct ou indirect le fait que : e(i)des Titres soient cédés à une société, personne morale ou entité appartenant à un groupe qui déploie

IO

IO toute activité dans le domaine de la production, la fourniture ou le négoce d'électricité à l'échelle commerciale

CU comme l'une de ses activités principales ou qui déploie elle-même une telle activité comme l'une de ses

of activités principales, et qui n'est actuellement pas partie à la Convention d'actionnaires ; cette interdiction ne

p s'applique pas aux cessions autorisées en vertu de l'article 7.2. ;

d (ii)une société, personne morale ou entité ou toute société liée aux entités précitées décrites au 7.7. (i) par

v~ des liens directs ou indirects de contrôle conjoint ou exclusif, au sens du Code des sociétés, puisse détenir ou acquérir plus de parts de fa société que celles qu'Electrabel ou une société y liée qui a acquis les parts en vertu

N de l'article 7.2. détient actuellement directement ou indirectement dans la société, étant entendu que dans la

r mesure où Electrabel (seule ou conjointement avec une société y liée) ne détient ou ne détiendra plus au moins 40 % (quarante pour cent) des parts, cette disposition cesse d'exister et une telle cession ne sera plus qualifiée

M d'interdite.

1 Les associés reconnaissent et confirment expressément que seule Electrabel, ou les administrateurs

IO nommés sur la proposition d'Electrabel, pourra (pourront) décider de façon discrétionnaire de renoncer aux ca

ego dispositions du présent article 7.7. Le cas échéant, Electrabel ou le conseil d'administration, à la demande

r, d'Electrabel, en informera les autres associés par écrit,

ca CHAPITRE 111.- ASSOCIÉS.

ri) Article 8.- Admission.

,se Les associés sont les fondateurs de la société, désignés à cet effet et à ce titre dans l'acte constitutif de la

rm . société, ainsi que ceux qui adhèrent ou sont admis en tant qu'associés, soit en souscrivant les parts prévues à

te cet effet et en réalisant les apports requis, soit par la cession de parts dans les conditions et les limites fixées

CU

dans les présents statuts.

Peuvent entrer en considération pour adhérer ou être admis comme nouvel associé les personnes

CU

el (physiques et/ou morales, y compris les institutions publiques) qui poursuivent les objectifs décrits à l'article 3.

: Conformément à l'article 357 du Code des sociétés, un registre des parts est tenu au siège de la société. Le

ego titre de propriété de chaque associé résultera exclusivement du registre des parts, dans lequel seront

of mentionnés la dénomination sociale et le siège social de chaque associé, ainsi que la date de son admission et

CU

C le nombre de parts qu'il détient.

ca

Article 9.- Appels de fonds sur les parts non entièrement libérées.

P: Le conseil d'administration décide souverainement des appels de fonds sur les parts non entièrement libérées. L'associé qui, après en avoir été averti au moins un mois à l'avance par lettre recommandée, ne satisfait pas aux versements demandés, est redevable à la société d'un intérêt calculé sur la base du taux d'intérêt légal augmenté de deux pour cent, à compter du jour de l'exigibilité des versements.

L'exercice du droit de vote portant sur les parts sur lesquelles les appels de fonds effectués de manière régulière n'ont pas été exécutés, sera suspendu aussi longtemps que ces versements n'auront pas été réalisés. Article 10. Responsabilité.

Les associés ne sont tenus que jusqu'à concurrence de leur apport dans le capital de la société.

Il n'existe entre eux aucune solidarité ni indivisibilité.

Article 11.- Démission - Exclusion.

Moyennant l'accord de tous les associés, les associés peuvent démissionner ou demander un

remboursement partiel de leurs parts durant les six premiers mois de l'année sociale.

Ceci est consigné dans le registre des parts, conformément à l'article 357 du Code des sociétés.

Cette démission ou ce remboursement ne sera pas autorisé s'il a pour effet de réduire le capital social à un

montant inférieur à la partie fixe du capital ou de réduire le nombre d'associés à moins de trois.

L'associé qui démissionne ou qui demande un remboursement partiel a droit au remboursement de sa part

(souhaitée) telle qu'elle résulte du bilan de l'exercice social au cours duquel la démission a été donnée, sans

toutefois qu'une part des réserves indisponibles et/ou non distribuables lui soit accordée. Le paiement, le cas

échéant sous déduction des impôts ou taxes à prélever légalement ainsi qu'après compensation éventuelle 

sur la base d'une décision ponctuelle du conseil d'administration  d'engagements non réglés que l'associé a

encore vis-à-vis de la société, sera effectué dans les 15 (quinze) jours qui suivent l'approbation du bilan.

Les associés qui démissionnent ou qui exercent leur droit au remboursement sont tenus de signer leur

démission et leur remboursement dans le registre des associés.

Tout associé peut être exclu pour juste motif ou s'il cesse de répondre aux conditions d'admission prévues

dans les présents statuts.

L'exclusion est prononcée par le conseil d'administration.

Elle ne pourra être prononcée qu'après que l'associé dont l'exclusion est demandée aura été invité à faire

connaître ses observations par écrit, dans le mois de l'envoi d'un pli recommandé contenant la proposition

d'exclusion motivée.

S'il le demande dans l'écrit contenant ses observations, l'associé doit être entendu.

La décision d'exclusion doit être motivée.

Elle est constatée dans un procès-verbal dressé et signé par le président du conseil d'administration.

Une copie conforme de ce procès-verbal sera adressée dans les quinze jours à l'associé exclu.

Il est fait mention de l'exclusion dans le registre des associés.

e L'associé exclu a droit au remboursement de sa part telle qu'elle résulte du bilan de l'exercice social au cours duquel l'exclusion a été prononcée, sous les mêmes modalités et réserves qu'un associé démissionnaire. L'associé qui démissionne, se retire ou est exclu ne peut faire valoir aucun autre droit à l'égard de la société. CHAPITRE IV.- ADMINISTRATION ET CONTRÔLE.

e Article 12.- Conseil d'administration.

La société est administrée par un conseil d'administration composé de minimum trois et de maximum neuf membres, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale des actionnaires, sous réserve des dispositions ci-après. L'assemblée générale peut révoquer les administrateurs à tout moment.

La présentation de candidats et l'attribution des mandats se font en fonction du capital souscrit. La présentation des membres du conseil d'administration se déroule comme suit :

par le groupe d'associés A : quatre administrateurs (ci-après également dénommés «

tri

Administrateurs A ») ;

N _ par le groupe d'associés B : un administrateur (ci-après également dénommé « Administrateur

B»);

par le groupe d'associés C : un administrateur (ci-après également dénommé « Administrateur

C»);

' - par le groupe d'associés D : deux administrateurs (ci-après également dénommés «

Administrateurs D ») ;

-sur présentation conjointe de tous les (groupes d') associés précités : un administrateur indépendant, qui doit satisfaire aux critères et conditions définis à l'article 526ter du Code des sociétés.

Les administrateurs sortants sont rééligibles. Le mandat des administrateurs sortants non réélus prend fin immédiatement après la séance de l'assemblée générale appelée à statuer sur la proposition de réélection. " Chaque membre du conseil d'administration peut démissionner au moyen d'une notification écrite au conseil



re d'administration.

En cas de vacance prématurée au sein du conseil d'administration, les administrateurs restants ont le droit

pq d'y pourvoir provisoirement jusqu'à la nomination d'un nouvel administrateur par l'assemblée générale,

moyennant le respect des modalités générales en matière de présentation et d'attribution de mandat contenues aux alinéas précédents du présent article. La nomination définitive est mise à l'ordre du jour de la prochaine séance de l'assemblée générale. Tout administrateur ainsi nommé par rassemblée générale termine le mandat de l'administrateur qu'il remplace.

Article 13.- Présidence.

Le conseil d'administration choisit en son sein un président, à désigner parmi les administrateurs, nommé

:r.73 sur présentation des associés détenteurs de parts de la catégorie A.

Le conseil d'administration se réunit sur convocation du président, à l'endroit situé en Belgique désigné dans la convocation, chaque fois que les intérêts de la société l'exigent, Il doit être convoqué chaque fois que deux administrateurs au moins en font la demande.

Le conseil d'administration désigne également un secrétaire, administrateur ou non. La durée de son mandat, qui est renouvelable, est fixée par le conseil d'administration.

Article 14.- Délibérations - Vote.

Le conseil d'administration ne peut délibérer valablement que sur les points repris à l'ordre du jour et si au moins un administrateur de chaque catégorie de parts sociales est présent ou représenté et au moins cinq

administrateurs sont présents ou représentés à la réunion du conseil d'administration. Si ce quorum pour pouvoir se réunir valablement n'est pas atteint, le conseil d'administration se réunit à nouveau dans les quatorze jours et peut, quel que soit le nombre d'administrateurs présents ou représentés, délibérer et statuer valablement sur tous les points qui ont été inscrits pour la deuxième fois à l'ordre du jour. La lettre de convocation en question mentionnera dans son intégralité le texte de la présente disposition statutaire.

Tout administrateur empêché peut, y compris par simple lettre, télégramme, courrier électronique ou tout autre document, mandater un autre membre du conseil pour le représenter et voter à sa place. Néanmoins, un administrateur ne peut représenter de la sorte qu'un seul de ses collègues.

Ces réunions, en ce compris les délibérations et les votes, peuvent se dérouler, sur proposition du président, par le biais de tout moyen de communication, notamment verbal ou visuel, rendant possible des débats entre des participants éloignés géographiquement les uns des autres. Dans ce cas, la réunion est censée se dérouler au siège de la société et tous les administrateurs participant sont censés être présents.

Toutes les décisions et résolutions sont prises à la majorité simple des voix émises au sein du conseil d'administration sauf dans les cas où la loi ou les statuts en disposent autrement.

Les décisions suivantes sont prises à la majorité spéciale des trois quarts des voix émises au sein du conseil d'administration et moyennant une majorité dans chaque catégorie d'administrateurs, où il est renvoyé, concernant la terminologie utilisée dans les (sous-)rubriques ci-après, à la Convention d'actionnaires en vigueur

1.toute décision relative à une augmentation ou réduction du capital en ce qui concerne la partie variable du capital, à l'exception toutefois des augmentations de capital à concurrence d'un total de 7,7 millions d'euros (7.700.000,00 ¬ ) maximum (montant indicatif) pour les éoliennes autorisées sur le territoire de Gingelom et des augmentations de capital liées à une Décision d'investissement approuvée ;

2.toute décision de réduction du nombre d'éoliennes, dans la mesure où cette réduction n'est pas dictée par des conditions légales, administratives ou réglementaires ;

3.1a décision d'investissement, à savoir l'acquisition d'éoliennes, ainsi que toute autre décision d'investissement ou de désinvestissement ou toute autre opération équivalente d'un montant supérieur à cent mille euros (100.000,00 ¬ ) ;

e 4.1a conclusion, modification ou résiliation des conventions désignées ci-après relatives au Parc éolien ou à

une partie de celui-ci :

ó

Lie contrat relatif au suivi de la réalisation du Parc éolien ;

ii.le contrat relatif à la supervision journalière du Parc éolien, sauf sa résiliation qui est décidée à la majorité

e simple ;

iii.le contrat relatif à la fourniture de services financiers et administratifs du Parc éolien, sauf sa résiliation qui

est décidée à la majorité simple ;

iv.les contrats relatifs à la vente d'électricité, de certificats verts et de garanties d'origine liés à l'électricité

p produite par le Parc éolien de la société ;

v.le contrat avec les institutions financières concernant le financement du Parc éolien ;

5.1a conclusion, modification ou résiliation de la convention relative au raccordement et à l'accès du Parc

ere

ó éolien au Réseau de traction ferroviaire à Avernas ;

6.1a modification du Business Model ;

7.1a décision concernant le rapport prêt d'actionnaire/apport en capital dans le cadre d'une ou de plusieurs

0

Décisions d'investissement ;

8.1a stratégie de couverture du risque des prix de l'électricité ;

9.toute décision relative à un refinancement et/ou aux besoins de financement futurs de la société, autres

que dans le cadre des Projets ;

10.toute modification importante concernant les conventions d'emprunt et sûretés en cours, ainsi que toute

décision qui exige l'approbation ou la renonciation des emprunteurs ;

11.toute décision concernant l'émission d'obligations, l'octroi de prêts, de crédit ou d'avances ainsi que la

constitution de sûretés et/ou de garanties ;

12.1a conduite de litiges ou de procédures juridiques, l'utilisation de recours ou la conclusion de transactions

ou de conventions d'accord pour un montant d'au moins un million d'euros (1.000.000 ¬ ) ;

13.1a soumission d'une proposition de comptes 'annuels à l'assemblée générale, y compris l'affectation du

résultat et la distribution éventuelle de dividendes ;

14.1a conclusion d'un accord avec les autorités fiscales ;

15.1'établissement et la modification des règles concernant la valorisation et les principes comptables ;

16.toute décision dans le cadre de l'acceptation d'un nouvel associé ;

s:1 17.l'exclusion d'associés ;

18.1a nomination de nouveaux administrateurs lorsque le conseil d'administration est compétent à cet effet ;

19.1a désignation, la nomination, la révocation et la définition des compétences d'un organe de gestion

pq journalière ; et

20toute délégation exclusive de pouvoirs.

En cas de partage des voix, notamment en cas d'égalité des voix concernant des décisions qui peuvent être prises au conseil d'administration à la majorité simple des voix émises, au sein du conseil d'administration de la société (une « Situation de blocage »), cette Situation de blocage sera remise à l'ordre du jour d'une réunion suivante du conseil d'administration de la société, qui se tiendra au plus tard 2 (deux) semaines après le vote sur la Situation de blocage au cours de la première réunion du conseil d'administration. Le président du conseil

d'administration ou, en son absence, tout autre membre du conseil d'administration informera immédiatement les associés par écrit qu'une Situation de blocage s'est produite (l'« Avis de blocage »).

Au plus tard 1 (une) semaine après la date de l'Avis de blocage, (i) chaque associé rédigera et communiquera aux autres associés une note dans laquelle il expose sa conception de la Situation de blocage ainsi que sa position et la motivation de son vote, tout comme d'éventuelles propositions en vue de la résolution de la Situation de blocage et d'une décision au conseil d'administration ; et (ii) des représentants de chaque associé appartenant au « senior management » (« Senior Management ») délibéreront (dans le cadre d'une réunion physique, d'une conférence téléphonique ou d'une vidéoconférence) afin de discuter de cette Situation de blocage et consentiront tous les efforts raisonnables afin de parvenir à une solution par consensus.

Si le Senior Management ne trouve aucune solution par consensus telle que visée au précédent alinéa du présent article et si au cours de la réunion suivante du conseil d'administration telle que déterminée aux précédents alinéas, il y a de nouveau partage des voix concernant la décision qui fait l'objet de la Situation de blocage, les associés désigneront conjointement, au plus tard dans le délai de 1 (une) semaine, un tiers-médiateur qui sera chargé de concilier de manière indépendante les positions des différents associés de la société. Si les associés de la société ne parviennent pas à désigner conjointement un tiers-médiateur, chacun des associés de la société peut demander au Bâtonnier de l'Ordre néerlandophone des avocats du Barreau de Bruxelles de désigner un tiers-médiateur (le « Médiateur »). La période de médiation n'excédera pas 2 (deux) mois à compter la désignation du tiers-médiateur. Les honoraires et frais du Médiateur seront supportés par les associés de la société au prorata de leur participation dans la société.

Si la médiation débouche sur un accord concernant la Situation de blocage entre les associés de la société, le Médiateur en dresse un procès-verbal constatant ledit accord, qui est transmis aux membres du conseil d'administration de la société. Une réunion du conseil d'administration sera ensuite convoquée dans le délai de 1 (une) semaine au cours de laquelle il sera procédé à un nouveau vote sur la décision qui fait l'objet de la Situation de blocage conformément à la solution trouvée entre les associés et, pour autant que de besoin, sur toute modalité de mise en oeuvre mentionnée dans l'accord entre les associés.

Les décisions du conseil d'administration peuvent être prises par écrit par l'accord unanime des administrateurs, sous réserve des exceptions prévues par la loi.

e Si un administrateur a, directement ou indirectement, un intérêt opposé de nature patrimoniale à une décision ou à une opération relevant du conseil d'administration, il doit en informer le conseil d'administration préalablement aux délibérations et à la prise de décision sur le point de l'ordre du jour concerné. Le procès-verbal mentionne les motifs du conflit d'intérêts de l'administrateur concerné. Ledit administrateur peut prendre part aux délibérations et au vote.

Article 15.- Procès-verbaux.

Les décisions du conseil d'administration sont consignées dans des procès-verbaux rédigés par le président de la réunion et le secrétaire et cosignés, le cas échéant, par les administrateurs qui le demandent.

Les copies ou extraits de ces procès-verbaux sont signés soit par le président de la réunion, soit par un administrateur délégué, soit par deux administrateurs. Ce pouvoir peut également être délégué à un mandataire ou, le cas échéant, au secrétaire.

er+ Article 16.- Gestion journalière.

NLe conseil d'administration peut charger un administrateur délégué de la gestion journalière de la société, ainsi que de la représentation de la société pour ce qui concerne cette gestion.

o Article 17  Représentation.

La société est valablement représentée, en justice ou non, par deux administrateurs agissant conjointement. Dans le cadre de la gestion journalière, la société est valablement représentée par la personne chargée de cette gestion. Cette représentation en justice vaut tant pour les actions en justice que pour les instances

et

judiciaires, tant en demandant qu'en défendant, en ce compris les procédures devant le Conseil d'État et devant les juridictions administratives.

et La société est en outre valablement engagée par des mandataires spéciaux dans les limites de leur mandat, Article 18 -- Contrôle.

sl Le contrôle de la situation financière de la société, des comptes annuels et de la régularité des opérations à constater dans ces comptes est confié à un ou plusieurs commissaires, nommés pour trois ans par l'assemblée

d1D générale parmi les membres de l'institut des Réviseurs d'Entreprises.

Les émoluments du ou des commissaires sont fixés par l'assemblée générale à l'occasion de leur

nomination. Les commissaires sortants sont rééligibles.

" y

Néanmoins, par dérogation aux dispositions du premier alinéa du présent article, la nomination d'un ou

plusieurs commissaires n'est pas obligatoire lorsque la société répond aux critères fixés par la loi.

CHAPITRE V.- ASSEMBLÉE GÉNÉRALE.

Article 19 -- Composition et pouvoirs.

et L'assemblée générale se compose de tous les associés.

Chaque part sociale donne droit à une voix.

Les décisions prises par l'assemblée générale sont obligatoires pour tous les associés, y compris les

associés absents ou ceux qui ont voté contre.

L'assemblée générale est présidée par le président du conseil d'administration ou, à défaut, par

l'administrateur délégué ou, à défaut, par un administrateur.

Le président désigne le secrétaire.

L'assemblée générale désigne deux scrutateurs parmi les représentants des associés.

Les administrateurs présents complètent le bureau.

Article 20.- Réunions.

Une assemblée générale ordinaire se tient chaque année le premier vendredi du mois de juin à quatorze

heures au siège social ou dans tout autre lieu désigné dans les convocations.

Si ce jour est férié, l'assemblée se tient le premier jour ouvrable suivant à la même heure.

Des assemblées générales extraordinaires peuvent être convoquées par le conseil d'administration chaque

fois que l'intérêt de la société l'exige.

L'assemblée doit être 'convoquée lorsque des associés représentant au moins un cinquième du capital

social en font la demande.

Tout associé peut se faire représenter à l'assemblée générale par un tiers, actionnaire ou non, porteur d'une

procuration spéciale, laquelle peut être donnée par le biais d'une simple lettre, d'un télégramme ou d'une

télécopie et dont le conseil d'administration peut, le cas échéant, déterminer la forme.

Article 21.- Convocation.

L'assemblée générale se réunit sur convocation du conseil d'administration ou du commissaire et

conformément aux dispositions légales en la matière,

Article 22.- Délibérations.

L'assemblée générale ne peut délibérer que sur les points qui figurent à l'ordre du jour.

Sous réserve des cas prévus par la loi ou par les présents statuts, l'assemblée peut valablement délibérer

avec une majorité simple des voix présentes ou représentées.

Si les délibérations ont pour objet une modification des statuts, de même que la dissolution anticipée de la

société ou la modification du règlement d'ordre intérieur, l'assemblée générale ne sera valablement composée

que si les convocations comportent une mention particulière concernant l'objet des modifications proposées et

si les associés présents ou représentés représentent au moins la moitié du capital social. '

Si cette dernière condition n'est pas remplie, une nouvelle convocation aura lieu et la nouvelle assemblée

générale délibérera valablement quel que soit le nombre d'associés présents ou représentés.

Aucune modification des statuts ne sera acceptée si elle n'obtient pas au moins trois quarts des voix

présentes ou représentées.

ego Article 23.- Procès-verbaux.

e Les procès-verbaux des assemblées générales sont signés par les membres du bureau et par les associés

qui en font la demande.

Les copies ou extraits destinés à être produits en justice ou ailleurs sont signés par le président ou par deux

administrateurs.

CHAPITRE VI.- EXERCICE SOCIAL - BILAN.

Article 24.- Exercice social.

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année.

À cette dernière date comme date de référence, le conseil d'administration dresse l'inventaire et établit les

comptes annuels ainsi que, le cas échéant, son rapport annuel conformément aux dispositions légales.

Article 25.- Affectation du résultat.

Le solde bénéficiaire est arrêté conformément aux dispositions légales.

ere

Sur ce solde, il est prélevé au minimum cinq pour cent pour la constitution de la réserve légale. Ce

prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque la réserve atteint un dixième du capital social.

Le solde est mis à la disposition de l'assemblée générale qui, sur proposition du conseil d'administration, en

détermine chaque année l'affectation compte tenu des dispositions en la matière énoncées dans la Convention

d'actionnaires. Chaque part sociale donne droit à un même dividende. Dans l'éventualité d'une perte, celle-ci

sera reportée, sous réserve de la possibilité de procéder à une augmentation de capital.'

Article 26.- Paiement des dividendes.

Le paiement des dividendes se fait chaque année aux moments et aux endroits désignés par le conseil

d'administration.

CHAPITRE Viii: DISSOLUTION  LIQUIDATION.

Article 27.- Dissolution.

La dissolution de la société peut être prononcée à tout moment par une décision de l'assemblée générale

des actionnaires prise en conformité avec les règles requises pour la modification des statuts.

En cas de dissolution de la société, pour quelque cause ou à quelque moment que ce soit, la liquidation

pq s'opère par les soins d'un ou de plusieurs liquidateur(s), nommé(s) par l'assemblée générale. Le(s)

liquidateur(s) n'entre(nt) en fonction qu'après confirmation, par le président du tribunal de commerce, de sa/leur te

nomination. À défaut de nomination de liquidateur(s), les membres du conseil d'administration sont considérés comme liquidateurs à l'égard des tiers.

ego Les liquidateurs forment un collège. À cette fin, le(s) liquidateur(s) dispose(nt) des pouvoirs les plus étendus conformément aux dispositions applicables du Code des sociétés, sauf restrictions imposées par l'assemblée générale.

Le(s) liquidateur(s) est/sont tenu(s) de convoquer une assemblée générale chaque fois que des associés représentant le cinquième du montant des titres en circulation le demandent.

L'assemblée générale fixe les émoluments du/des liquidateur(s).

Article 28,- Répartition.

Après l'apurement de toutes les dettes et charges de la société et le remboursement du capital réellement libéré, le solde est réparti par quotités égales entre toutes les parts sociales.

Si toutes les parts n'ont pas été libérées dans une même mesure, les liquidateurs rétabliront l'équilibre entre les parts pour ce qui concerne la libération soit par un appel de fonds, soit par des remboursements partiels.

Volet B - Suite

Les liquidateurs feront une proposition concernant l'affectation du solde à l'assemblée générale, qui décidera elle-même de la clôture de la liquidation. Le solde éventuel de la liquidation doit à tout moment être affecté en tenant compte des objectifs de la société.

Les éléments d'actif restants seront répartis par quotités égales entre les parts sociales.

Avant la clôture de la liquidation, les liquidateurs soumettent le plan de répartition de l'actif entre les différentes catégories de créanciers à l'accord du tribunal de commerce de l'arrondissement dans lequel fa société a son siège.

Tous les droits et créances des anciens associés ou de leurs ayants droit, en ce qui concerne leurs droits sociaux ou la liquidation de leur part, prennent fin à l'expiration d'une période de deux ans à compter de la cessation de la qualité d'associé ou à l'expiration d'une période de trois mois à compter de la clôture de la liquidation, en cas de dissolution de la société. L'interruption de la prescription prend effet par lettre recommandée adressée au conseil d'administration.

CHAPITRE V.- DISPOSITIONS DIVERSES.

Article 29.- Règlement d'ordre intérieur.

Le règlement d'ordre intérieur peut contenir, dans les limites des dispositions légales et statutaires, toutes les dispositions relatives à l'exécution des présents statuts. Il peut notamment imposer aux associés et à leurs ayants-droit toutes fes obligations qui sont requises dans l'intérêt de la société.

Article 30.- Élection de domicile.

Pour l'exécution des présents statuts, tout actionnaire nominatif, administrateur, directeur, fondé de pouvoirs, liquidateur domicilié à l'étranger est tenu d'élire domicile en Belgique. À défaut, il sera censé avoir élu domicile au siège de la société.

Article 31.- Droit commun.

Pour tout ce qui n'est pas prévu dans les présents statuts, les dispositions légales belges sont d'application

Réservé

au

Moniteur

belge

k

Pour extrait analytique conforme.

Déposé en même temps : expédition, liste des présences et procurations

(signé) Damien HISETTE, notaire associé à Bruxelles.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
GREENSKY

Adresse
BOULEVARD SIMON BOLIVARD 34 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale