GREENWISH

Société anonyme


Dénomination : GREENWISH
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 445.297.603

Publication

24/09/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 30.06.2014, DPT 18.09.2014 14589-0057-015
17/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 30.06.2012, DPT 13.09.2012 12563-0204-015
04/01/2012
ÿþ Motl 2.1

Ll'â In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0445.297.603

Benaming

(voluit) : GREEN WISH

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Maatschappelijke zetel : Evere (1140 Brussel), Carlistraat 1

Exploitatiezetel : 1970 Wezembeek-Oppem, Mechelsesteenweg 285

Onderwerp akte : Omzetting van het kapitaal in euro - verhoging van kapitaal - aanneming van nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Guillaume ROBERT! de WINGHE, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERT!", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op acht december tweeduizend en elf, dragende melding : "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 12 december 2011 boek 1364 blad 94 vak 2. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G.", dat de buitengewone algemene vergadering van de! aandeelhouders van de naamloze vennootschap GREEN WISH, met maatschappelijke zetel te Evere (1140; Brussel), Carlistraat 1 en met exploitatiezetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Mechelsesteenweg 285, (ondernemingsnummer : BTW BE 0445.297.603 RPR Brussel), volgende beslissingen heeft genomen :

1. Omzetting van het kapitaal in euro en verhoging van het kapitaal door incorporatie van overgedragen winst

a) Omzetting van het kapitaal in euro

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal in euro om te zetten zonder verhoging noch vermindering van het kapitaal, hetzij éénendertigduizend tweehonderd vierendertig euro achtenvijftig cent (31.234,58 EUR).

b) Verhoging van het kapitaal door incorporatie van overgedragen winst

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met dertigduizend tweehonderd vijfenzestig euro tweeënveertig cent (30.265,42 EUR) om het te brengen van éénendertigduizend tweehonderd vierendertig euro achtenvijftig cent (31.234,58 EUR) tot éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van dertigduizend tweehonderd vijfenzestig euro tweeënveertig cent (30.265,42 EUR) vooraf te nemen van de overgedragen winst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten, op 31 december 2010, goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van 5 september 2011,

Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen.

2. Vervanging van de huidige statuten door nieuwe statuten

De vergadering beslist om de huidige statuten te vervangen door nieuwe statuten, geactualiseerd err.

aangepast aan het Wetboek van vennootschappen, zonder wijziging van de essentiële kenmerken van de:

vennootschap doch rekening houdend met :

- de beslissingen genomen onder het punt 1 van de agenda;

- de beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar zijn huidig adres genomen door de afgevaardigd bestuurder op 12 september 2006 en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 oktober daarna onder nummer 06158615, welke beslissing bij deze bekrachtigd wordt door de algemene vergadering vanaf 12 september 2006;

- de beslissing dat de aandelen voortaan steeds op naam of gedematerialiseerd zullen zijn;

- de beslissing tot afschaffing van de stem krachtbeperking voorzien door artikel 21 van de statuten;

- de beslissing dat, voortaan, de minderjarigen, onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen, alsmede

de rechtspersonen, op de algemene vergadering zullen kunnen vertegenwoordigd worden door een lasthebbers

die geen aandeelhouder is.

Deze nieuwe statuten zijn de volgende (uittreksel)

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt GREEN WISH.

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Evere (1140 Brussel), Carlistraat 1.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I111 1U1UUII20 0III1IV1992III~

" 1*

~~'~~~ 4411~`~,

ó i~lU

22 RECé'2 01/1

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel advies te verstrekken in verband met bedrijfsbeheer, meer bepaald in marketing, in verkoop, in productie, in personeels- en in financieel beheer. In deze domeinen mag zij alle verrichtingen uitvoeren voor haar rekening of voor rekening van derden.

Het doel omvat eveneens het opzetten en beheer van verkoopspunten, rechtstreeks of via franchising. In dit opzicht mag de vennootschap elke verrichting uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met de handel van bloemen, planten, zaden en meer bepaald de aankoop, de productie, het verhuur, het schikken en de decoratie.

Ze kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel, burgerlijk, handels- en industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die het helpen verweze n I ijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op alle mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk, gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR); het is volledig volstort.

Artikel 11 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie leden (of twee wanneer de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt), al dan niet aandeelhouders, die benoemd worden voor een periode van maximum zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders, en die te allen tijde afzetbaar zijn door deze laatste.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als bestuurder, zal hij in deze functie vertegenwoordigd worden door een door hem benoemde vaste vertegenwoordiger.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de herverkiezing door de algemene vergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en eventueel een vice-voorzitter; hij kan ook één of meer afgevaardigd bestuurders kiezen.

Mochten één of meer bestuurdersmandaten vrijkomen dan kunnen de overblijvende bestuurders daarin voorlopig zelf voorzien tot aan de volgende algemene vergadering waarin tot een definitieve keuze wordt overgegaan.

Artikel 15 - Machten

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle noodzakelijke of nuttige handelingen te stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Artikel 16 - Externe vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur handelend als college en de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd :

a) hetzij, door twee bestuurders gezamenlijk optredend;

b) hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde(n) tot dit bestuur, die alleen of gezamenlijk optreden al naargelang hetgeen besloten is volgens artikel 17; indien niets uitdrukkelijk werd voorzien kan elke afgevaardigde tot het dagelijks bestuur alleen optreden;

c) hetzij, door speciale mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat.

Wanneer de vennootschap aangewezen werd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door de raad van bestuur.

Artikel 17 - Dagelijks bestuur - Delegatie - Directiecomité

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de maatschappelijke bedrijvigheid, evenals de vertegenwoordigingsbevoegdheid tot dit bestuur, delegeren aan één of meer bestuurders, directeurs en andere vertegenwoordigers, al dan niet aandeelhouders, zelfstandig of gezamenlijk optredend al naargelang hetgeen besloten is in de benoeming; indien niets uitdrukkelijk werd voorzien, kan elke afgevaardigde tot het dagelijks bestuur alleen optreden.

In geval van delegatie stelt de raad van bestuur de eventuele beperkingen van deze bevoegdheden vast alsmede de speciale vergoedingen verbonden aan deze functies.

De raad van bestuur kan een deel van haar bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden en de werkwijze van dit comité alsook de bezoldiging van haar leden, aan te rekenen op de algemene kosten.

Artikel 19 - Controle

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschap en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen wanneer de benoeming van een commissaris opgelegd wordt door de wet of wanneer de algemene vergadering zulks beslist.

Indien geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Algemene vergadering

Artikel 20 - Vergaderingen

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur (10u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

(" )

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangewezen in de oproeping.

(" " -)

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden. Artikel 21 - Toelatingsvoorwaarden

Om tot de algemene vergaderingen toegelaten te worden moet elke titularis van aandelen op naam, tenminste vijf volle dagen voor de algemene vergadering, de vennootschap informeren over hun voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke titularis van gedematerialiseerde aandelen moet binnen dezelfde termijn aan de vennootschap een attest afgegeven, attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling houdende vastelling van het aantal aandelen ingeschreven op naam van de eigenaar en van de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot aan de datum van de algemene vergadering.

Artikel 22 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23 - Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Evenwel mogen de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen, alsmede de rechtspersonen, vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen aandeelhouder is.

De mede-eigenaars evenals de schuldeisers en pandgevers dienen zich door éénzelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

De vruchtgebruikers zullen de naakte eigenaars vertegenwoordigen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen.

De raad van bestuur kan de formulering van de volmachten bepalen en eisen dat deze op een door hem aangewezen plaats worden neergelegd vijf volle dagen vóór de algemene vergadering samenkomt.

Artikel 25 - Boekjaar

Het boekjaar begint elk jaar op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 26 - Reserves - Winst en verdeling

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze winst dient vooreerst minstens vijf procent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen; deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient hervat te worden indien om welke reden dan ook het reservefonds wordt aangetast.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, over de aanwending ervan beslist, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 27 - Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren, aan te rekenen op het dividend uitgekeerd op basis van de bedrijfsresultaten, onder de voorwaarden voorzien door artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29 - Verdeling van het saldo na vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de sommen die hiertoe nodig zijn, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of in effecten het volstort bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars, voor de verdeling, het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden volstort.

Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

~

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris Guillaume Roberti de Winghe (getekend)

Tegelijk hiermee neergelegd :

.....__uitgifte. van. het proces-verbaal.van.de_buitengewone..algernene, vergadering, aanwezigheidslijst-inbegrepen_..: Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2011
ÿþ Mod 2.7

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Réservé

au

Moniteur

belge

IR

*11156896

N° d'entreprise : 0445.297.603

Dénomination

(en entier) : Green Wish

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Rue Carli,1 à 1140 Evere

Objet de l'acte : Prolongement des mandats des administrateurs

L'assemblée générale de ta Société Anonyme Green Wish, dont le siège social est établi à 1140 Evere, Rue Carli, 1, le 5 septembre 2011, a prolongé les mandats de Monsieur Edwin Buitendijk, administrateur de société, domicilié à 1970 Wezembeek-Oppem, Avenue des Ducs, 147 et de Madame Thérèse Deru, employée, domiciliée à 1970 Wezembeek-Oppem, Avenue des Ducs, 147, en tant qu'administrateurs de la société, avec effet à partir du 30 juin 2011., pour une durée de 6 années consécutives. Les mandats arriveront à échéance lors de l'assemblée générale ordinaire qui se tiendra en 2017. Le mandat de Madame Thérèse Deru est exercé à titre gratuit.

Edwin Buitendijk

Administrateur délégué.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

18/10/2011
ÿþi';yi;~.

~~t:~i. ,.~

MM 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Greffe

VOO

Moniteur iervé

belge IlI~um~uix~miiun~~u~uu~

X11156897

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0445.297.603

Dénomination

(en entier) : Green Wish

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Rue Carli, 1 à 1140 Evere

objet de l'acte : Prolongation du mandat de l'administrateur délégué

Le conseil d'administration de la Société Anonyme Green Wish, dont le siége social est établi à 1140 Evere, Rue Carli, 1, le 5 septembre 2011, a prolongé le mandat de Monsieur Edwin Buitendijk, administrateur de société,domicilié à 1970 Wezembeek-Oppem, Avenue des Ducs, 147, pour la gestion journalière de la société en tant qu'administratreur délégué, avec effet à partir du 30 juin 2011.

Edwin Buitendijk

Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

27/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 05.09.2011, DPT 22.09.2011 11551-0283-015
22/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 06.09.2010, DPT 14.09.2010 10543-0341-015
24/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.07.2009, DPT 13.08.2009 09592-0321-015
29/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 09.09.2008, DPT 23.09.2008 08742-0204-016
04/10/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 25.09.2007, DPT 26.09.2007 07746-0157-016
17/10/2006 : BL554105
25/07/2006 : BL554105
08/11/2005 : BL554105
01/08/2005 : BL554105
03/09/2004 : BL554105
14/08/2003 : BL554105
08/10/2002 : BL554105
15/08/2001 : BL554105
25/07/2000 : BL554105
15/10/1999 : BL554105
12/05/1998 : BL554105
23/10/1991 : BLA65908
05/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 31.08.2016, DPT 31.08.2016 16538-0040-014

Coordonnées
GREENWISH

Adresse
RUE CARLI 1 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale