GRIMOBEL

Divers


Dénomination : GRIMOBEL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 421.854.483

Publication

25/04/2014
ÿþ I. Mod Woni 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,11.111101111111

.. eingeFS14

Ç1 APR 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0421.854.483

Benaming

(voluit) : GR1MOBEL

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALSVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zeven april tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "GRIMOBEL", met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160, en met ondernemingsnummer 0421.854.483, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

1.Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato één april tweeduizend veertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van ZESHONDERD DRIEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 663.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij ZESENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (e 66200,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend, als volgt:

- aan de Heer Joseph Linkens, voornoemd: een bruto-bedrag ten belope van NEGENHONDERD TVVEEËNIWINTIG EURO ELF EUROCENT (¬ 922,11);

-aan Mevrouw Margriet Van Vaerenbergh, voornoemd, een bruto-bedrag ten belope van NEGENHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO ELF EUROCENT (¬ 922,11);

-aan de Burgerlijke Maatschap "LIVAST", voornoemd, een bruto-bedrag ten belope van ZESHONDERD EENENZESTIGDUIZEND HONDERD VIJFENVIJFTIG EURO ACHTENZEVENTIG EUROCENT (¬ 661.155,78).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op één april tweeduizend veertien, door boeking op rekening-courant van de respectieve vennoten.

2.Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op zeventien maart tweeduizend veertien, en de bedrijfsrevisor, de Heer Jeroen Verslype, bedrijfsrevisor te Gistelsesteenweg 150, 8400 Oostende, op drie april tweeduizend veertien, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. En artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

'De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NV Grimobel, bestaat uit 596.700,00 Eum en omvat de inbreng in natura van een als schuld geboekt te betalen dividend, na inhouding van 10% roerende voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsregeling ingeschreven in het artikel 537 W.I.B. 1992,

Bil het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng ln natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C) dat de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 431 aandelen van de vennootschap NV Grimobel, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 3 april 2014.

(getekend)

Jeroen Verslype

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoot erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

3. Kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met VIJFHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO 596.700,00) om het te brengen van ZESHONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZESENDERTIG EURO ELF EUROCENT (¬ 648.736,11) op EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD ZESENDERTIG EURO ELF EUROCENT (E 1.245.436,11), door inbreng in nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vierhonderd eenendertig (431) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie, om het aantal aandelen te brengen van zevenhonderd negentien (719) naar duizend honderd vijftig (1.150).

4.1.Inbreng

-De Heer Joseph Linkens, voornoemd, verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten ACHTHONDERD NEGENENTWINTIG EURO NEGENTIG EUROCENT (¬ 829,90), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

-Mevrouw Margriet Van Vaerenbergh, voornoemd, verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten ACHTHONDERD NEGENENTWINTIG EURO NEGENTIG EUROCENT (E 829,90), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

-De Burgerlijke Maatschap "LivAsr, voornoemd, verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten VIJFHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND VEERTIG EURO TWINTIG EUROCENT (¬ 595.040,20), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

4.2Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng in natura worden vierhonderd eenendertig (431) nieuwe aandelen gecreëerd, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze vierhonderd eenendertig (431) nieuwe volledig volgestorte - aandelen, worden, als vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen als volgt:

- één (1) aandeel aan de Heer Joseph Linkens, voornoemd;

- één (1) aandeel aan Mevrouw Margriet Van Vaerenbergh, voornoemd;

- vierhonderd negenentwintig (429) aandelen aan de Burgerlijke Maatschap "LIVASP, voornoemd. 5.Vervolgens stelt de vergadering vast dat voormelde kapitaalverhoging totstandgekomen is.

6.Aanpassing van artikel vijf, van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal:

6.1Artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD ZESENDERTIG EURO ELF EUROCENT (E 1.245.436,11), vertegenwoordigd door duizend honderd vijftig (1.150) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend honderd vijftigste (1/1.150ste) van het maatschappelijk kapitaal."

6.2Artikel 5 wordt aangevuld door volgende tekst:

"Het kapitaal werd door inbreng in nature verhoogd ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren op zeven april tweeduizend veertien, met vijfhonderd zesennegentigduizend zevenhonderd euro (E 596.700,00). Hierdoor komt het kapitaal in totaal op een miljoen tweehonderd vijfenveertigduizend vierhonderd zesendertig euro elf eurocent (¬ 1.245.436,11), zonder creatie van nieuwe aandelen."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoiirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffe van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de bestuurders tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

"

Op de taatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 18.12.2013, NGL 26.02.2014 14051-0292-016
19/06/2013
ÿþ C 'i " - Mat Word 11.1

j , , " ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIR 111

behouden *13092682*

aan het

Belgisch

Staatsblad





musse:

t`i VUN2O1

Ondernemingsnr : 0421.854.483

Benaming

(voluit) : GRIMOBEL

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op eenentwintig mei tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "GRIMOBEL", met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160, en met ondernemingsnummer 0421.854.483., de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap thans vastgesteld op zes miljoen Belgische frank (6.000.000,00 BEF) om te zetten in het overeenkomstige bedrag in EURO tegen de omrekeningskoers van één euro is gelijk aan veertig komma drie en dertig negen en negentig Belgische frank (40,3399 BEF).

Derhalve zal het kapitaal van de vennootschap honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig euro elf eurocent (¬ 148.736,11) bedragen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat omzetting van het kapitaal in EURO effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal gebracht is op honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig euro elf eurocent (¬ 148.736,11), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLISSING

De vergadering bevestigt dat de aandelen in december tweeduizend en elf werden omgezet in aandelen op naam en gaat aldus over tot de aanpassing van de statuten.

Volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de statuten:

Punt I1.6. van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"De aandelen zijn op naam. ledere aandeelhouder kan evenwel omzetting vragen in gedematerialiseerde aandelen. In voorkomend geval worden de statuten aangepast, waarbij wordt vermeld vanaf wanneer zij ingeschreven staan op een effectenrekening in gedematerialiseerde vorm bij een erkend rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het gedematerialiseerd effect wordt er vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder. Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die Inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

-Punt IV.23, van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti% w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge -De eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

-De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd."

VIERDE BESLISSING

1. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met NEGENENTWINTIG-DUIZEND VIERHONDERD NEGENENNEGENTIG EURO NEGENENDERTIG EUROCENT (¬ 29.499,39), om het te brengen van honderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig euro elf eurocent (¬ 148.736,11) op honderd achtenzeventigduizend tweehonderd vijfendertig euro vijftig eurocent (¬ 178.235,50) door het creëren van honderd negentien (119) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze honderd negentien (119) nieuwe aandelen zat worden ingeschreven mits inbreng in natura van het hierna beschreven onroerend goed te 9300 Aalst, Sint Janstraat 2, waarvan negenentwintigduizend vierhonderd negenennegentig euro negenendertig eurocent (¬ 29.499,39) zal geboekt worden als kapitaal en vierhonderd zeventigduizend vijfhonderd euro eenenzestig eurocent (¬ 470.500,61) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd ten honderd (100%),

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

GEMEENTE AALST, eerste afdeling

Een handelspand met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te 9300 Aalst, Sint-Janstraat 2, gekadastreerd volgens titel onder sectie B, nummer 421N/2 en volgens recent kadastraal uittreksel onder sectie B, nummer 4211W/2, met een oppervlakte van honderd veertig vierkante meter (140 m2).

Gewaardeerd, voor het geheel, op een bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

2. Verslagen

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt en dat haar beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato eenentwintig mei tweeduizend dertien, opgemaakt door bedrijfsrevisor, de Heer Peter Leyns, te 9940 Evergem, Eindeken 54B.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NV Grimobel bestaat uit een handelspand gelegen te Aalst, Sint Jansstraat 2 voor een bedrag van ¬ 500.000,00.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen

de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 119 aandelen op naam van de vennootschap NV

Grimobel met een waarde van ¬ 500.000, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen,

opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met

betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet

voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 21 mei 2013.

(getekend)

Leyns Peter

Bedrijfsrevisor"

VERSLAG BESTUURSORGAAN

Tevens wordt het bijzonder verslag de dato tien april tweeduizend dertien, opgemaakt door het

bestuursorgaan omtrent de inbreng in natura hier voorgebracht.

3.De vergadering stelt vast dat wordt ingeschreven op de kapitaalverhoging, als volgt:

4.1 VOor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



-door de echtgenoten Joseph Linkens -- Van Vaerenbergh Margriet, beiden voornoemd, op honderd negentien (119) aandelen.

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden aan de lnbrenger de aandelen toegekend, waarop zij hebben ingeschreven:

4.Vervolgens stelt de vergadering vast dat deze eerste kapitaalverhoging totstandgekomen is,

5.De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, te weten vierhonderd zeventigduizend vijfhonderd euro eenenzestig eurocent (¬ 470.500,61) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

6.De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met VIERHONDERD ZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO EENENZESTIG EUROCENT (¬ 470.500,61), om het te brengen van honderd achtenzeventigduizend tweehonderd vijfendertig euro vijftig eurocent (¬ 178.235,50) op zeshonderd achtenveertigduizend zevenhonderd zesendertig euro elf eurocent (¬ 648.736,11), door incorporatie bij het kapitaal van de hiervoor vermelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van vierhonderd zeventigduizend vijfhonderd euro eenenzestig eurocent (¬ 470.500,61).

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

7.Vervolgens stelt de vergadering vast dat deze tweede kapitaalverhoging totstandgekomen is. 8.Gelijkschakeling van de nieuwe aandelen met de oude, zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft. VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen. Aile voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie met gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de raad van bestuur



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 19.12.2012, NGL 05.03.2013 13058-0306-016
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 21.12.2011, NGL 27.01.2012 12019-0077-016
25/01/2012
ÿþ Moei Word 11, f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIII I IIIVlllllfll hll

" izoaa9~s+

iu

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 JAN 2412

DENDEMONDE

Ondernemingsnr 0421.854.483

Benaming

(votuit, . GRIMOBEL

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Louis D'Haeseleerstraat 2, 9300 Aalst (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN TE AALST OP 22 DECEMBER 2011

De bijzondere algemene vergadering van 22 december 2011 beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsten van Louis D'Haeseleerstraat 2, 9300 Aalst naar Jules Bordetlaan 160, 1140 Brussel (Evere) en dit met ingang van 22 december 2011.

Margriet Van Vaerenbergh

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 15.12.2010, NGL 14.02.2011 11032-0223-016
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 16.12.2009, NGL 19.01.2010 10018-0022-016
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 17.12.2008, NGL 16.01.2009 09015-0135-016
28/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 19.12.2007, NGL 21.12.2007 07846-0004-016
12/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 17.01.2007, NGL 05.02.2007 07042-2992-018
15/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2004, GGK 15.12.2004, NGL 08.02.2006 06045-3333-016
10/05/2004 : AA050666
22/03/2004 : AA050666
04/06/2003 : AA050666
04/02/2003 : AA050666
18/12/2002 : AA050666
18/05/2002 : AA050666
29/03/2002 : AA050666
07/12/2001 : AA050666
08/02/2000 : AA050666
11/03/1999 : AA050666
01/01/1997 : AA50666
01/01/1992 : AA50666
01/01/1989 : AA50666
01/01/1988 : AA50666
01/01/1986 : AA50666

Coordonnées
GRIMOBEL

Adresse
Zetel: 1140 Evere, Jules Bordetlaan 160

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale