GUOYI TANG BELGIUM

Société en commandite simple


Dénomination : GUOYI TANG BELGIUM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.399.540

Publication

03/05/2012
ÿþ~

Mal MW 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iaoesaez*

11

bel ar

Sta

eptuss v . ZQ12

20 AV

Griffie

Ondernemingsnr'. ©R5 55,f

Benaming

(voluit) : Guoyi Tang Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Rue de la Montagne 43, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte dd.31 maart tweeduizend en twaalf blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van volgende vennootschap

1, De naam van de vennootschap luidt : Guoyi Tang Belgium

2. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf haar oprichting.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Rue de la Montagne 43, 1000 Brussel;

4. De vennootschap heeft tot doel :

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

Acupunctuur en opleiding, massage, lichaamsverzorging, gezondheidszorg, kuuroorden en

schoonheidsinstituut.

Verkoop, im- en export van natuurlijke verzorgingsproducten en kruiden.

De oprichting, het aankopen en verkopen, de uitbating van en de participatie in horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector en de ontspannings-wereld, zoals onder neer de verhuring en de uitbating van feestzalen, café's, tavernes, tea-rooms, snack-bars, verbruikssalons, restaurants, dancings, discotheken, private clubs, cabarets, hotels en logementshuizen, ontspannings-centra en sportcentra, en alle andere etablissementen ressorterend onder de horeca-sector, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, het organiseren van vertoningen, concerten, tentoonstellingen, sport- en culturele manifestaties, de verhuring en de uitbating van galerijen en etalages. De uitbating van een catering service. De aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten. Voorgaande lijst van activiteiten mag niet beperkend geinterpreteerd worden en Is dus louter exemplatief, De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende- , onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden, Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen, Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. De rechtsvorm is een gewone commanditaire vennootschap

op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

6.De oprichters zijn

1. mevrouw Liling Tao, Vrijwillegerstraat 2, 2650 Edegem;

2. de heer Yinhuo Zhang, Vrijwillegerstraat 2, 2650 Edegem;

3 mevrouw Tsangsui Chong, Berchemlei 71, 2140 Borgerhout;

7. Het geheel geplaatste en volstorte maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000) vertegenwoordigd door tien gelijke aandelen. Mevrouw Liling Tao heeft zeven aandelen, mevrouw Tsangsui Chong heeft twee aandelen en de heer Yinhuo Zhang heeft een aandeel. Alle aandelen zijn op naam en hebben geen nominale waarde.

8. De zaakvoerders: Tsangsui Chong en Liling Tao, vernoemd

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk. 9.-Er is geen commissaris

10. Een vergadering van de vennoten, `jaarvergadering" genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december, om 14.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

11. Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2013

12. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist met inachtname van de wéttelijke bepalingen jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

13. OVERNEMING VERBINTENISSEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van huidige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

14. VOLMACHT

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de KBO, directe belastingen en BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan Yvan Linssen, Camotstraat 5 bus 57, 2060 Antwerpen.

Een exemplaar van de akte wordt hierbij gelijktijdig neergelegd op de griffie.

Liling Tao,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bj ágën bij hët Ilaglkh Stiâtsbf d - 03%05%2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 4 aart he,t Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GUOYI TANG BELGIUM

Adresse
RUE DE LA MONTAGNE 43 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale