GUSTO & ARTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUSTO & ARTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.995.478

Publication

10/02/2014
ÿþ Md 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t-k,érgidibttd griffEe der

l,iec wz ~ ~i vtr~ Ko~ ~~lenet~rg ~0 JAN, leilt

GRIFFIER,

Griffie

behc

aar

belt Staa

Ondernemingsnr : 0502.995.478 Benaming

(voluit)

Gusto & Arte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : I-Iertogstraat 160, 3001 Heverlee.

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2013 werd met algeheelheid van stemmen beslist dat de heer Marino José ontslag neemt als zaakvoerder. De heer Koçibellinj blijft aangesteld als enige zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Kocibeflinj Altin,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

05/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300819*

Neergelegd

01-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502995478

Benaming (voluit): Gusto & Arte

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Hertogstraat 160

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 1 februari 2013, nog te registreren, blijkt dat: 1. De heer Koçibellinj Altin, geboren te Albanië op 2 november 1977, Albanese nationaliteit, wonende te 3010 Leuven, Prins-Regentlaan 35 en 2. De heer Marino Josè, geboren te Argentinië op 15 juni 1956, Italiaanse nationaliteit, wonende te 3050 Oud-Heverlee, Dorpsstraat 40, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met vaststelling van de statuten met de volgende essentiële elementen:

1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Gusto & Arte , met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Hertogstraat 160.

2. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

I. Horecabedrijf.

1. Inrichting van alle horecabedrijven, zoals herbergen, tavernes, restaurants, tearooms, snackbars, verbruikzalen, feestzalen, dancings, bars, private clubs en hotels, hetgeen onder meer inhoudt de aan- en verkoop van al dan niet alcoholische dranken, maaltijden, snacks, voedingswaren en rookwaren, zonder dat deze opsomming beperkend is, de bereiding, verkoop en aan huisbestelling van gerechten van welke aard ook, de organisatie en voorbereiding van banketten, recepties, feestmalen, spektakelvertoningen evenals de organisatie van allerlei culinaire, muzikale, culturele of sportieve manifestaties.

II. Handel in voedingsmiddelen en huishoudartikelen.

1. Groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren, bakkerij en banketbakkerij, vlees en vleeswaren, vlees en gevogelte en wild, vis en schaaldieren, zuivelproducten, droogvoeding, groenten en fruit, alcoholische en niet-alcoholische dranken, tabakswaren en huishoudelijke artikelen.

2. Algemene onderneming voor de voedingsnijverheid.

3. Groot- en kleinhandel in alle huishoudartikelen, zoals huishouduitrusting, onderhouds- en drogisterijproducten, verwarmingsproducten en brandstof, mechanisch en elektrische huishoudapparatuur.

4. De uitbating van grootwarenhuizen, kruidenierswinkels, night-shops, en de handel in het algemeen.

III. Kunstgalerij.

1. Uitbating van een kunstgalerij, tentoonstellingszaal voor oude en moderne kunst.

2. Groot- en kleinhandel, import en export, verhuur, tentoonstelling van kunstvoorwerpen en kunstwerken, antiek, design, meubilair, schilderijen, reproducties, wand- en vloerbekleding, decoratiematerialen, binnenhuisinrichting.

3. Tentoonstelling en te koop stellen van dergelijke in consignatie gehouden kunstwerken en andere voorwerpen, toebehorend aan derden.

IV. Patrimoniumvennootschap.

1. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

4. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

V. Diverse.

1. De participatie, onder welke vorm ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle

ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

titel of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

2. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

3. Tussenpersoon in de handel, zoals de makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

4. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/186ste deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel. Dit kapitaal werd ten belope van 6.200,00 euro volstort; de heer Koçibellinj Altin dient nog 8.000,00 EUR te volstorten en de heer Marino Josè dient nog 4.4,00 EUR te volstorten.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsakte.

5. Het boekjaar begint op één januari en verstrijkt op eenendertig december van elk jaar.

6. Een gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei van ieder jaar om 14.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in het oproepingsbericht. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

7. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. reserves-winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

9. Ontbinding-vereffening: De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Daarna werd een eerste algemene vergadering gehouden, waarin werd beslist tot de benoeming van twee niet-statutaire zaakvoerders: 1. de heer Koçibellinj Altin, voor onbepaalde duur, hetgeen door hem werd aanvaard, zijn mandaat is

Luik B - Vervolg

onbezoldigd en 2. De heer Marino Josè, voor onbepaalde duur, hetgeen door hem werd aanvaard, zijn mandaat is onbezoldigd.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar 2014.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2013 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

De bv ovv bvba Boekhoudkantoor Huygen met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Bentincklaan 3, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 01.09.2015 15563-0057-014
30/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GUSTO & ARTE

Adresse
DE MEEUSSQUARE 35 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale