H & A BLANKENSTEIN BEHEER B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H & A BLANKENSTEIN BEHEER B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.368.205

Publication

30/04/2013
ÿþtIM3

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i R

III

i

eUSSEL,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0819.368.205 1--9-AVR. 2013



Benaming (voluit) : H&A Blankenstein Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97 (4d° verdieping)

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN TWEE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN (artikel 674 van het Wetboek van vennootschappen) - PROCES-VERBAAL VAN DE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien april tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid H&A Blankenstein Beheer, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat 97: (4de verdieping), hierna "de Vennootschap" of "de te Splitsen Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het splitsingsvoorstel de dato 1 maart 2013 en beslissing tot de oprichtingen van "Thesaurier Beheer" en "Waldstone" ;

a) splitsing van de Vennootschap door enerzijds oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thesaurier Beheer", met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping), Eerste;; op te Richten Vennootschap en anderzijds door oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Waldstone", met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping), Tweede op te Richten Vennootschap, samen genaamd 'de Nieuw op te Richten Vennootschappen'.

en

b) tot de ontbinding van de Vennootschap zonder vereffening;

Als gevolg van de splitsing zal het gehele vermogen van de Vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel overgaan enerzijds op de utt de splitsing ontstane nieuwe vennootschap Thesaurier Beheer en anderzijds op de uit de splitsing ontstane: nieuwe vennootschap Waldstone.

VERMOGENSBESTANDDELEN TOEGESCHEIDEN AAN DE OP TE RICHTEN BESLOTEN' VENNOOTSCHAPPEN MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Thesaurier Beheer

Bijgevolg werden, onder andere, aan Thesaurier Beheer overgedragen,

Vorderingen op meer dan één jaar, Lening 1), Lening 2), Vorderingen op minder dan één jaar,. Beleggingen.

Waldstone

Bijgevolg werden, onder andere, aan Waldstone overgedragen,

Vorderingen op meer dan één jaar, Lening 3), Lening 4), Beleggingen.

Voor een meer nauwkeurige beschrijving van de hierboven vermelde actief- en passietbestanddelen wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel.

Het hierboven opgesomde Afgesplitst Vermogen Thesaurier Beheer en het Afgesplitst Vermogen Waldstone', wordt hierna gezamenlijk het Afgesplitst Vermogen genoemd.

TOESCHEIDING en KOSTEN

Teneinde betwisting te vermijden over de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de te:'. Splitsen Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de;: gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij,', onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen zijn in de opgave van de toegescheiden vermogens,:; beslist de vergadering in afwijking van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen, dat alle activa en:' passiva van de te Splitsen Vennootschap, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke:; vennootschap zij toekomen, worden verdeeld onder Thesaurier Beheer en onder Waldstone elk ten belope: van de helft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a mod 11.1



Voor, behouden aan het ,Belgisci" F Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist tevens dat alle kosten voortvloeiend uit de splitsing elk voor de helft worden gedragen door de Nieuw op te Richten Vennootschappen.

BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN:

De vergadering beslist dat alle verrichtingen gesteld door de Vennootschap met betrekking tot het Afgesplitst Vermogen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zullen zijn uitgevoerd voor de helft voor rekening van Thesaurier Beheer en voor de helft voor rekening van Waldstone vanaf 1 januari 2013 om 0.00 uur.

OMRUILING EN UITREIKING VAN NIEUWE AANDELEN.

AFSTAND VAN EVENREDIGE VERDELING - RUILVERHOUDING - UITREIKING VAN NIEUWE AANDELEN

De vergadering beslist dat de Vennootschap het Afgesplitst Vermogen zal inbrengen in de Nieuwe op te Richten Vennootschappen tegen een waarde die werd vastgesteld op basis van de cijfers per 31 december 2012.

Naar aanleiding van deze inbreng van het Afgesplitst Vermogen in de Nieuwe op te Richten vennootschappen zal een kapitaal worden gecreëerd in enerzijds Thesaurier Beheer (het Thesaurier Beheer Kapitaal) en anderzijds Waldstone (het Waidstone Kapitaal).

ln ruil voor de inbreng van het Afgesplitst Vermogen zullen de Nieuwe Vennootschappen elk nieuwe aandelen uitgeven, De vergadering beslist dat de fractiewaarde van de aandelen uitgegeven door Thesaurier Beheer en Waldstone gelijk is aan 0,01 EUR.

Het aantal nieuw uit te geven aandelen van de Nieuw op te Richten Vennootschappen wordt bepaald door respectievelijk het Thesaurier Beheer Kapitaal en het Waldstone Kapitaal te delen door de fractiewaarde van één aandeel van de Nieuw op te Richten Vennootschappen.

Met andere woorden en evenwel in afwijking van het splitsingsvoorstel om te

voldoen aan de minimum kapitaalvereisten voor een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, zoals opgelegd door het Wetboek van vennootschappen:

- de heer Hendrik Blankenstein krijgt in ruil voor 1.235 aandelen van de Vennootschap, 1.855.000 aandelen in Thesaurier Beheer ; en

- mevrouw Anke Ewald Blankenstein krijgt in ruil voor 1.235 aandelen van de Vennootschap, 1.855.000 aandelen in Waldstone.

Daarenboven zal er geen opleg in geld zijn naar aanleiding van de onderhavige splitsing.

De vergadering stelt tevens vast dat de nieuw uit te geven aandelen door de Nieuw op te Richten Vennootschappen aan de vennoten van de te Splitsen Vennootschap niet naar evenredigheid met hun respectievelijke rechten in het kapitaal van de te Splitsen Vennootschap zal geschieden en derhalve wordt deze beslissing, overeenkomstig artikel 751, §5 van het Wetboek van vennootschappen, genomen met unanimiteit van stemmen.

WIJZE VAN UITREIKING

De vergadering beslist dat onmiddellijk na (I) de goedkeuring van de onderhavige splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap én (ii) de oprichting van de Nieuw op te Richten Vennootschappen, de enige zaakvoerder van de Nieuw op te Richten Vennootschappen of een daartoe aangestelde lasthebber, de uitgegeven aandelen zal inschrijven in het aandelenregister van respectievelijk Thesaurier Beheer en Waldstone, met inbegrip van de volgende gegevens.

- de identiteit van de vennoten;

- het aantal aandelen dat aan de nieuwe vennoten toekomt.

De vergadering beslist tevens dat de zaakvoerder van de Nieuw op te Richten Vennootschappen het register van aandelen van de te Splitsen Vennootschap zal vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door de inschrijving naast het aldaar per vennoot aangetekende aandelenbezit van de woorden enerzijds voor de aandelen toebehorend aan de heer Hendrik Blankenstein "omgeruild tegen 1.855.000 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Thesaurier Beheer met toevoeging van de datum van het splitsingsbesluit " en anderzijds voor de aandelen toebehorend aan mevrouw Anke Ewald Blankenstein "omgeruild tegen 1.855.000 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Waldstone met toevoeging van de datum van het splitsingsbesluit"

De zaakvoerder kan zich ten dien einde laten vertegenwoordigen door een advocaat van het advocatenkantoor Loyens & Loeff, kantoor hcudende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handeten en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling evenals door elke andere volmachtdrager.

WINSTDEELNAME

De vergadering beslist dat de nieuw toegekende aandelen in de Nieuw op te Richten Vennootschappen zullen delen in de winst vanaf het begin van het eerste bcekjaar.

RECHTEN DIE DE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De aandelen in de te Splitsen Vennootschap zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde en zonder onderscheid in categorieën. De te Splitsen Vennootschap heeft geen andere effecten dan gewone aandelen uitgegeven.

De vergadering beslist dat er door de Nieuw op te Richten Vennootschappen geen bijzondere rechten toegekend worden aan de vennoten van de te Splitsen Vennootschap.

BEZOLDIGING AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET VERSLAG BEDOELD IN ARTIKEL 746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,y "

Voorbehouden aan het .Solgisclt Staatsblad

De vergadering stelt vast dat aangezien, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, werd afgezien van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen, er geen bedrijfsrevisor werd aangesteld om het verslag ln het kader van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen op te stellen.

Voor de volledigheid wordt nog toegevoegd dat de enige zaakvoerder van de Vennootschap opdracht heeft gegeven aan Aelvoet & Partners BVBA, gevestigd te Tervurenlaan 143, 1150 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Saman, bedrijfsrevisor, om overeenkomstig artikel 219 Wetboek van vennootschappen, een bijzonder verslag op te stellen betreffende de oprichting van Thesaurier Beheer en Waldstone door inbreng in natura ten gevolge van de onderhavige splitsing.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN ZAAKVOERDERS VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

De vergadering beslist dat er geen bijzondere voordelen warden toegekend aan de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen.

2° Oprichting en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thesaurier Beheer", met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping), waarvan een uittreksel van de statuten en van de tijdelijke bepalingen afzonderlijk zullen worden gepubliceerd. Dit uittreksel omvat de besluiten van de revisor betreffende de inbreng in natura.

3° Oprichting en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Waldstone", met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping), waarvan een uittreksel van de statuten en van de tijdelijke bepalingen afzonderlijk zullen worden gepubliceerd. Dit uittreksel omvat de besluiten van de revisor betreffende de inbreng in natura.

4° Vaststelling, gelet op voorafgaande beslissingen, de splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&A Blankenstein Beheer" door enerzijds oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thesaurier Beheer" en anderzijds door oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Waldstone", dat eerstgenoemde vennootschap bijgevolg definitief opgehouden heeft te bestaan en dat voornoemde nieuwe vennootschappen werden opgericht.

De boeken en bescheiden van de Vennootschap worden gedurende de wettelijke termijn bewaard op de zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thesaurier Beheer", met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping).

5° Aanstelling van de bijzondere gevolmachtigden: de heer Johan Lagae of mevrouw Els Bruis, woonstkeuze doende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie alle machten worden verleend om alle verrichtingen te doen ten einde:

a) de inschrijving van de Vennootschap in het rechtspersonen register te schrappen;

b) tot de inschrijving van de nieuwe uit de splitsing ontstane vennootschappen in het rechtspersonenregister over te gaan en desgevallend het nodige te doen voor het bekomen van een nieuw BTW-nummer, alsmede het nodige te doen bij latere wijzigingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2013
ÿþ Motl 'Nord 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13041539*

r0 4 tIA11. 2013

BAÙsirt.

Griffie

Ondernemingsnr 0819.368.205

Benaming

(voluso " H & A Blankenstein Beheer

(verkort) -

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Koningsstraat 97 (4de verdieping), B-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een splitsingsvoorstel

door oprichting van twee nieuwe vennootschappen (hierna de Splitsing) op te stellen en ter goedkeuring voor te leggen aan haar buitengewone algemene vergadering, en dit overeenkomstig de artikelen 674 iuncto 743 van

het Wetboek van vennootschappen (W.venn.).

b'

1. Doel van de Splitsing



Deze verrichting kadert in het voornemen van de vennoten om, in het kader van de organisatie van een

dt gestroomlijnd beleid, welke de werking van de Vennootschap ten goede zal komen en waarbij verwacht wordt Mdat de nieuw op te richten vennootschappen beter zullen functioneren dan de Vennootschap, het gehele

r.t vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, af te splitsen en onder te brengen in twee nieuw op te richten

o vennootschappen (hierna ook de Nieuwe Vennootschappen). De aandelen van de eerste nieuw op te richten

eg

vennootschap zullen volledig in handen zijn van de heer Hendrik Blankenstein en deze van de tweede nieuw op

Óte richten vennootschap zullen volledig in handen zijn van mevrouw Anke Blankenstein.

tel

g--L

r ~ Er wordt verder verduidelijkt dat beide vennoten, zijnde de heer Hendrik Blankenstein en mevrouw Anke Blankenstein, elk een gelijk aantal aandelen bezitten op een totaal van 2.470 aandelen in de Vennootschap.  ce

q. Onmiddellijk na de Splitsing zullen er twee nieuwe vennootschappen worden opgericht door de aanwending van

ril het gehele vermogen van de Vennootschap, met name: Thesaurier Beheer BVBA, die wordt opgericht door de

ce heer Hendrik Blankenstein en Waldstone BVBA, die wordt opgericht door mevrouw Anke Blankenstein.

De Splitsing beoogt met andere woorden om het gehele vermogen van de Vennootschap af te splitsen

el enerzijds naar Thesaurier Beheer BVBA (50%) en anderzijds naar Waldstone BVBA (50%). Het gedeelte van

ril het gehele vermogen dat wordt afgesplitst naar Thesaurier Beheer BVBA bestaat in concreto uit:

°: (i) Vorderingen op meer dan één jaar ten belope van 11.787.500 EUR, te vermeerderen met vervallen interesten ten belope van 2,824.914,71 EUR, die de Vennootschap bezit op de heer Hendrik Blankenstein



eg ; bestaande uit de volgende Leningen;

a. Een Overeenkomst van Geldlening d.d. 20 december 2009 zoals gewijzigd en aangepast op 21 juni 2012,

n1 ter vervanging van de Akte van Geldlening d.d. 22 maart 2008 en terugwerkend op 22 maart 2008 met een huidige hoofdsom van 9.539.500 EUR (hierna Lening 1); en

,ce

ce b. Een Akte van Geldlening d.d. 30 September 2008 zoals gewijzigd en aangepast op 21 juni 2012 met een

P hoofdsom van 2.248.000 EUR (hierna Lening 2);

(ii) Vorderingen op minder dan één jaar met betrekking tot de rekening/courant pensioen ten belope van 27 EUR;

Op de Laatste biz van Luik B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de Lnsiiumenterende notaris hetzij van de pier, r/iolnir ii bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve,-tegenwoomiigen

Verso Naam en handtekening

DL

Neergelegd stuk : VOORSTEL TOT SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN TWEE NIEUWE

VENNOOTSCHAPPEN OPGESTELD OVEREENKOMSTIG DE ARTIKELEN 674 IUNCTO 743 VAN HET

WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De enige zaakvoerder van de Vennootschap heeft op 1 maart 2013 besloten om dit voorstel tot splitsing

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

(iii) Terug te vorderen VAB & voorheffing ten belope van 4.049,63 EUR:

(iv) Beleggingen ten belope van 913.862,15 EUR; en

(v) Liquiditeiten ten belope van 130.613,39 EUR.

Het hierboven opgesomde gedeelte van het gehele vermogen wordt hierna het Afgesplitst Vermogen Thesaurier Beheer genoemd.

Het gedeelte van het gehele vermogen dat wordt afgesplitst naar Waldstone BVBA bestaat in concreto uit:

(i) Vorderingen op meer dan één jaar ten belope van 11.787.500 EUR, te vermeerderen met vervallen interesten ten belope van 2.820.813,93 EUR, die de Vennootschap bezit op mevrouw Anke Blankenstein bestaande uit de volgende Leningen;

a. Een Overeenkomst van Geldlening d.d. 20 december 2009 zoals gewijzigd en aangepast op 21 juni 2012, ter vervanging van de Akte van Geldlening d.d. 22 maart 2008 en terugwerkend op 22 maart 2008 met een huidige hoofdsom van 8.750.000 EUR (hierna Lening 3); en

b. Een Akte van Geldlening d.d. 17 maart 2009 zoals gewijzigd en aangepast op 21 juni 2012 met een hoofdsom van 3.000.000 EUR (hierna Lening 4);

(ii) Terug te vorderen VAB & voorheffing ten belope van 3,670,65 EUR;

(iii) Beleggingen ten belope van 846.044,49 EUR; en

(iv) Liquiditeiten ten belope van 202.937,81 EUR.

Het hierboven opgesomde gedeelte van het gehele vermogen wordt hierna het Afgesplitst Vermogen

Waidstone genoemd.

Het hierboven opgesomde Afgesplitst Vermogen Thesaurier Beheer en het Afgesplitst Vermogen Waidstone wordt hierna gezamenlijk het Afgesplitst Vermogen genoemd.

Onderhavige Splitsing treedt vanuit juridisch oogpunt in werking van zodra (i) de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap de verrichting heeft goedgekeurd én (ii) de Nieuwe Vennootschappen werden opgericht.

Overeenkomstig artikel 674 W.venn. zal de Vennootschap worden ontbonden zonder vereffening na afloop van de verrichting.

2. Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de Vennootschap en van de Nieuwe Vennootschappen

a. De Vennootschap

- Naam van de vennootschap: H&A Blankenstein Beheer

- Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -

- Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 97 (4de verdieping), 1000 Brussel

- Maatschappelijk doel: overeenkomstig haar statuten wordt het maatschappelijk doel van de Vennootschap als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft ten doel:

Het - al dan niet tezamen met anderen - verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen - rechten van intellectuele eigendom daaronder begrepen -, zomede het beleggen van vermogen alles uitgezonderd die activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - aan dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen opnemen of doen opnemen van gelden, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder -doch niet uitsluitend - ten behoeve van dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies."

b. Thesaurier Beheer BVBA

- Naam van de vennootschap: Thesaurier Beheer

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 97 (4de verdieping), 1000 Brussel

Maatschappelijk doel: het maatschappelijk doel van Thesaurier Beheer BVBA zal ais volgt luiden:

"De vennootschap heeft ten doel:

Het - al dan niet tezamen met anderen - verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen - rechten van intellectuele eigendom daaronder begrepen -, zomede het beleggen van vermogen alles uitgezonderd die activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - aan dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen opnemen of doen opnemen van gelden, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder -doch niet uitsluitend - ten behoeve van dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap;

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies."

c. Waldstone BVBA

- Naam van de vennootschap: Waldstone

- Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 97 (4de verdieping), 1000 Brussel

- Maatschappelijk doel: het maatschappelijk doel van Waldstone BVBA zal als volgt luiden:

"De vennootschap heeft ten doel:

Het - al dan niet tezamen met anderen - verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen - rechten van intellectuele eigendom daaronder begrepen -, zomede het beleggen van vermogen alles uitgezonderd die activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - aan dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen opnemen of doen opnemen van gelden, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder -doch niet uitsluitend - ten behoeve van dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap;

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies."

3. Ruilverhouding van de aandelen geenopleg in geld

De Vennootschap zal het Afgesplitst Vermogen inbrengen in de Nieuwe Vennootschappen tegen een waarde die werd vastgesteld op basis van de cijfers per 31 december 2012. Naar aanleiding van deze inbreng van het Afgesplitst Vermogen in de Nieuwe vennootschappen zal een kapitaal worden gecreëerd in enerzijds Thesaurier Beheer BVBA (het Thesaurier Beheer Kapitaal) en anderzijds Waldstone BVBA (het Waldstone Kapitaal).

In ruil voor de inbreng van het Afgesplitst Vermogen zullen de Nieuwe Vennootschappen elk nieuwe aandelen uitgeven. De fractiewaarde van de aandelen uitgegeven door Thesaurier Beheer BVBA en Waldstone BVBA zal gelijk zijn aan 0,01 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het aantal nieuw uit te geven aandelen van de Nieuwe Vennootschappen zal bepaald worden door respectievelijk het Thesaurier Beheer Kapitaal en het Waldstone Kapitaal te delen door de fractiewaarde van één aandeel van de Nieuwe Vennootschappen.

Met andere woorden: - Hendrik Blankenstein krijgt in ruil voor 1.235 aandelen van de Vennootschap, 1.482.000 aandelen in Thesaurier Beheer BVBA; en

- Anke Blankenstein krijgt in ruil voor 1.235 aandelen van de Vennootschap, 1.482.000 aandelen in Waldstone BVBA,

Daarenboven zal er geen opleg in geld zijn naar aanleiding van de Splitsing.

4. Wijze waarop de aandelen in de Nieuwe Vennootschappen worden uitgereikt

Onmiddellijk na (i) de goedkeuring van de Splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap én (ii) de oprichting van de Nieuwe Vennootschappen, zal de enige zaakvoerder van de Nieuwe Vennootschappen of een daartoe aangestelde lasthebber, de uitgegeven aandelen inschrijven in het aandelenregister van respectievelijk Thesaurier Beheer BVBA en Waldstone BVBA.

5. Datum van winstdeelname nieuwe aandelen en bijzondere regelingen

De nieuw toegekende aandelen in de Nieuwe Vennootschappen zullen delen in de winst vanaf het begin van het eerste boekjaar.

6. Datum van boekhoudkundige werking

Alle verrichtingen gesteld door de Vennootschap met betrekking tot het Afgesplitst Vermogen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor de helft voor rekening van Thesaurier Beheer BVBA en voor de helft voor rekening van Waldstone BVBA vanaf 1 januari 2013 om 0.00 uur.

Er wordt verduidelijkt dat, overeenkomstig artikel 747 W.venn., de enige zaakvoerder van de Vennootschap de vennoten op de hoogte zal stellen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van de Vennootschap zou voordoen tussen de datum van het huidige voorstel tot splitsing en de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap zich zal uitspreken over de Splitsing.

7. Rechten toegekend aan vennoten met bijzondere rechten en aan houders van andere effecten

Er zijn geen vennoten in de Vennootschap met bijzondere rechten, evenmin worden bijzondere rechten of maatregelen voorzien voor de houders van andere effecten.

8. Verzaking aan de verslaggeving over het splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 746, voorlaatste lid W.venn.

De enige zaakvoerder van de Vennootschap heeft van haar vennoten vernomen dat zij wensen gebruik te maken van de mogelijkheid die hen wordt geboden door het voorlaatste lid van artikel 746 W. venn. om te verzaken aan de verslaggeving over het splitsingsvoorstel door een bedrijfsrevisor. Een bedrijfsrevisor zal dan ook niet geïnstrueerd worden om een verslag op te stellen over het splitsingsvoorstel en er wordt hem/haar in dit kader dan ook geen bezoldiging toegekend.

Voor de volledigheid wordt nog toegevoegd dat de enige zaakvoerder van de Vennootschap opdracht zal geven aan Aelvoet & Partners BVBA, gevestigd te Grote Haagstraat 139, 1040 Etterbeek, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Saman, bedrijfsrevisor, om overeenkomstig artikel 219 W. venn., een bijzonder verslag op te stellen betreffende de oprichting van Thesaurier Beheer BVBA en Waldstone BVBA door inbreng in natura ten gevolge van de Splitsing. De bijzondere bezoldiging voor het opstellen van beide verslagen bedraagt in totaal 2.500 EUR exclusief btw.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

9. Bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders van de vennootschappen die aan de Splitsing deelnemen.

10. Beschrijving en verdeling van de over te dragen activa en passiva

De Splitsing beoogt het oprichten van Thesaurier Beheer BVBA en Waldstone BVBA aan de hand van een inbreng van het Afgesplitst Vermogen van de Vennootschap.

Onder punt 1 van dit voorstel tot splitsing (doel van de Splitsing) wordt in detail beschreven welke activiteiten deel uitmaken van het Afgesplitst Vermogen.

De eigen vermogensbestanddelen van de Vennootschap (kapitaal en reserves) zullen naar aanleiding van de Splitsing worden verdeeld over de Nieuwe Vennootschappen overeenkomstig de verdeelsleutel als bedoeld in artikel 213 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en de administratieve commentaar terzake,

Met het oog op het vermijden van enige betwisting betreffende de verdeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de Vennootschap, wordt er uitdrukkelijk bepaald dat alle elementen van het actief en het passief waarvan op basis van de omschrijving onder de punten 1 en 10 van dit voorstel tot splitsing niet met zekerheid kan worden vastgesteld of ze toebehoren aan Thesaurier Beheer BVBA dan wel aan Waldstone BVBA, worden verdeeld onder Thesaurier Beheer BVBA en onder Waldstone BVBA, elk ten belope van de helft.

11. Verdeling van de aandelen van de Nieuwe Vennootschap onder de vennoten van de Vennootschap

Op datum van dit voorstel tot splitsing ziet de verdeling van de aandelen in de Vennootschap er als volgt uit:

De heer Hendrik Blankenstein: 1.235 aandelen (50%); en

- Mevrouw Anke Blankenstein: 1.235 aandelen (50%).

Bij de oprichting van de Nieuwe Vennootschappen, die zal plaatsvinden volgend op de goedkeuring van de Splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap, zullen de aandelen in de Nieuwe Vennootschappen als volgt worden toegewezen aan de vennoten van de Vennootschap:

op datum van de oprichting van Thesaurier Beheer BVBA, zullen aile 1.482.000 nieuwe aandelen uitgegeven in Thesaurier Beheer BVBA toegekend worden aan de heer Hendrik Blankenstein; en

- op datum van de oprichting van Waldstone BVBA, zullen alle 1.482.000 nieuwe aandelen uitgegeven in Waldstone BVBA toegekend worden aan mevrouw Anke Blankenstein.

12. Bodemdecreet

In zoverre als nodig zal de Vennootschap vóór de Splitsing de verplichtingen naleven die krachtens het Vlaams Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna het "Bodemdecreet") moeten worden vervuld. Meer bepaald zullen, in zoverre als nodig, de bepalingen uit artikel 101 tot 115 van het Bodemdecreet nageleefd worden.

13 .Fiscaal regime van de Splitsing

De enige zaakvoerder van de Vennootschap verklaart dat deze Splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211 en 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en gebeurt met toepassing van de artikelen 117, §2 en 120, laatste lid, van het Wetboek der Registratierechten, en de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW.

14. Aansprakelijkheid

De enige zaakvoerder van de Vennootschap verklaart kennis te hebben genomen van de bepalingen die betrekking hebben op de specifieke aansprakelijkheid van de enige zaakvoerder van de Vennootschap tegenover elke vennoot van de Vennootschap, met betrekking tot het nadeel dat deze vennoten zouden hebben

"

Vopr-

(bblVout9en

aan het

Belgisch

Staatsblad

c

geleden ten gevolge van een bij de voorbereiding en de totstandkoming van de Splitsing begane fout (artikel 687 W.venn.).

15. Neerlegging bij de griffie van het voorstel tot splitsing en goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderhavig voorstel tot splitsing zal door de Vennootschap worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van koophandel te Brussel, minstens zes weken váór de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap zich dient uit te spreken over de Splitsing.

Gedaan te Brussel, op 1 maart 2013, in twee exemplaren. Eén exemplaar zal worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en één exemplaar zal worden bewaard in de boeken van de Vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel,

Intertrust (Belgium) NV/SA,

met de heer Christophe Tans als vaste vertegenwoordiger

Zaakvoerder

Ois de malste biz. van 1u+< 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende, notaris hetzij van do persotomwn} bevoegd de rcrhieperseen len aanzien van derarin tr vi..rtingenwoordrger3

Verso Naam en handtekening

05/03/2013
ÿþ mod 11.1

1-171iT'7Iàln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*13037998x

V beh

aa

Be. Sta<

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

22 FEB 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0819368205

Benaming (voluit) : H&A Blankenstein Beheer B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht gelijkgesteld met een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :VASTSTELLING VERLIES VAN DE NEDERLANDSE NATIONALITEIT -

f; NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien februari tweeduizend dertien, door Meester Denis Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm; van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd;, Georgefaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap naare Nederlands recht gelijkgesteld met een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&A Blankenstein Beheer B.V.", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15,:' volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Kennisname van de Nederlandse omzettingsprocedure en in het bijzonder van de wil van dei: Vennootschap om niet langer onderworpen te zijn aan het Nederlands recht.

2/ Vaststelling dat de zetel van werkelijke leiding alsook de maatschappelijke zetel verplaatst is van 2000; Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15 naar 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping) en dit niet ingang' van 28 juni 2012.

3/ Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen van de Vennootschap.

4/ Wijziging van de maatschappelijke benaming in "H&A Blankenstein Beheer".

5/ Aanneming van een nieuwe tekst van statuten die uitsluitend, als gevolg van voorgaande beslissingen, in overeenstemming is met het Belgisch recht.

Het uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DUUR.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij; draagt de benaming "H&A Blankenstein Beheer".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping).

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,; mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,: filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

DOEL.

De vennootschap heeft ten doel:

Het - al dan niet tezamen met anderen- verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen;; in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan, I; alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan: vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van goederen - rechten van intellectuelej, eigendom daaronder begrepen - zomede het beleggen van vermogen alles uitgezonderd die activiteiten;: wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder - doch niet uitsluitend - dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen;, opnemen of doen opnemen van gelden, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder -doch niet uitsluitend- ten behoeve van dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap;

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenentwintigduizend zeshonderdveertig euro (29.640 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd zeventig (2.470) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweeduizend vierhonderd zeventigste (1/2.470ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien (15) juni, om zestien (16) uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest,

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag het bestuursorgaan eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering' van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, kan deze zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht ' aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vooe, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, ; hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

6i Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae of mevrouw Els Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveidstraat 101-903, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 973, Te bis van het Wetboek registratierechten.

~' Voot behouden aan het Belgisch Staatsblad

Carl Ockerman Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.02.2013, NGL 19.02.2013 13043-0231-013
26/07/2012
ÿþMod wort! 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II 1111 III 111111 I I I!II I II

*12131993*

Neergelegd ter griffie ntu ~r~eeReahptbaïlls van Koophand

17 JUS. Ztiïi

Griffie

Ondememingsnr : Benaming 0819358205

(voluit) : H. & A. Blankenstein Beheer BV

(verkort) : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Rechtsvorm : 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15

Zetel : UITREKSEL UIT DE EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITEN VAN DE VENNOTEN VAN 28 JUNI 2012 - ONTSLAG EN BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

(volledig adres)

Onderwerp akte



Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de venncten van 28 juni 2012

"De vennoten besluiten om de zaakvoerder TSS Belgium B.V. o.v.v. BVBA, met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, RPR Antwerpen 0479.309.662, vertegenwoordigd door de heer Edo Hendrickx, vaste vertegenwoordiger, te ontslaan met ingang vanaf de datum van dit besluit.

De vennoten beslissen, met ingang vanaf de datum van dit besluit, met eenparigheid van stemmen, om als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, te benoemen en dit voor een onbepaalde duur;

Intertrust (Belgium) NV/SA

met maatschappelijke zetel te B-1000 Brussel, Kcningsstraat 97, 4e verdieping

RPR Brussel 0435.177.929

De vennoten nemen akte van het feit dat de heer Christophe Tans, wenende te 3700 Tongeren, Gravierstraat 96, zal optreden als de vaste vertegenwoordiger van lntertrust (Belgium) inzake bovenvermeld zaakvoerdersmandaat.

Tenslotte besluiten de vennoten om volmacht te verlenen aan de heer Christophe Tans, woonstkeuze doende te Koningsstraat 97, 4e verdieping, B-1000 Brussel, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle daden te stellen en alle documenten te tekenen die nodig zijn vocr de publicatie van onderhavige beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad"

Voor analytisch uittreksel.

Christophe Tans

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 28.06.2012 12229-0283-014
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 12.07.2011 11287-0011-013
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 28.06.2010 10222-0185-013
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.02.2010, NGL 08.03.2010 10061-0565-014

Coordonnées
H & A BLANKENSTEIN BEHEER B.V.

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale