H & M HENNES & MAURITZ, AFGEKORT : H & M

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : H & M HENNES & MAURITZ, AFGEKORT : H & M
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.925.741

Publication

02/04/2014
ÿþ mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i

40719 5

N

i

m

f:iiS7 2014

13FILKsgt.

Griffie

Ondernerningsnr : 0465925741

Benaming (voluit) : H&M HENNES & MAURITZ

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Prinsenstraat 8

1000 Brussel

Onderwerp akte : REELE KAPITAALVERMINDERING EN REELE VERMINDERING VAN DE UITGIFTEPREMIES - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien maart tweeduizend veertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "H&M i{ HENNES & MAURITZ', waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Prinsenstraat 8, hierna "de;' Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van vijf miljoen tweehonderd tweeënnegentig duizend euro (5.292.000,00 EUR) om het te brengen op veertig miljoen euro (40.000.000,00 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal.

De kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de: huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling deels in speciën en deels in natura van een; bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2/ Vermindering van de uitgiftepremies, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van honderd negenenvijftig miljoen acht duizend euro (159.008.000,00 EUR) alsook met;' vijfentachtig miljoen zloty (85.000.000,00 PLN) uitgedrukt in EUR aan de OANDA wisselkoers van 12 maart;` 2014, hetzij twintig miljoen vijfhonderdduizend achthonderd euro (20.500.800 EUR), om ze te brengen op honderd;; en zeven miljoen zeshonderddrieënnegentig duizend achthonderd tweeënnegentig euro (107.693.892 EUR)

Deze vermindering werd aangerekend op de fiscaal werkelijk volgestorte uitgiftepremie.

De vermindering van de uitgiftepremie strekt ertoe de rekening `uitgiftepremies' van de Vennootschap in. overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze vermindering van de uitgiftepremie zal geschieden door terugbetaling deels in speciën deels in natura, van een bedrag gelijk aan het bedrag van de vermindering van de uitgiftepremie aan de aandeelhouders evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

31 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5;. van de statuten door de volgende tekst:

" Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertig miljoen euro (40.000.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd twintigduizend (520.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die ieder een,; gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

4/ Vervanging van artikel 2 van de statuten ingevolge de beslissing van de raad van bestuur tot zetelverplaatsing;; ais volgt

"Artikel 2. ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Prinsenstraat 8.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

;,)

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vd6rregistratie in toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþMcd Word Iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffielafigeeRtcliontvangen op

*14146140*

Ondememingsnr ; 0465.925.741

Benaming

(vokiit) : H&M HENNES & MAURITZ

verkori I

ter I 8 JULI

griffie van de Nederiandstalige htbank van kooRlenclel Brussel

rec

II

III

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Prinsenstraat 8, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris - herbenoeming bestuurders

(Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 26 mei 2014 op de maatschappelijke zetel)

De aandeelhouders beslissen dat:

1.Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door Lieve Comelis, herbenoemd wordt als commissaris;

2.de duur van het mandaat van de commissaris op drie jaar wordt vastgesteld, eindigend "na de jaarvergadering van 2017;

De aandeelhouders stellen vast dat het mandaat van de heer Jyrki Peter Tervonen afloopt na de algemene vergadering. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Jyrki Peter Tervonen te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van vandaag. Het mandaat van heer Jyrki Peter Tervonen loopt af na de algemene vergadering van 2020. Het mandaat van de heer Jyrki Peter Tervonen is onbezoldigd.

De aandeelhouders stellen vast dat het mandaat van de heer Karl-Johan Erling Giiran Persson afloopt na de algemene vergedering van 2015. Met het doel de mandaten zoveel als mogelijk gelijk te laten lopen, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de heer Karl-Johan Erling Giiran Persson vervroegd te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van vandaag. Het mandaat van heer Karl-Johan Erling Gôran Persson loopt af na de algemene vergadering van 2020. Het mandaat van de heer Karl-Johan Erling Gijran Persson is onbezoldigd.

Luc Van Gompel

Volmachthouder

Op de iaatee bb, van Luik B vermelden 13e_cto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peiso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Onderneming snr: 0465.925.741

Benaming

(voluit) : H&M Hennes & Mauritz

(verkort).

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Prinsenstraat 8, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Intrekken en verlenen bijzondere volmachten

(Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 3 juni 2014)

Beslissing 1: Intrekken en verlenen bijzondere volmacht met betrekking tot het sluiten van arbeidsovereenkomsten

De Raad van Bestuur beslist om, met ingang van vandaag, de bijzondere volmacht die werd toegekend aan de heer Sylvain Crouzat door de beslissing van de Raad van Bestuur van 28 januari 2014 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 februari 2014 in te trekken.

De Raad van Bestuur beslist in navolging hiervan een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Maria Hansson Engblom, country controller, wonende te Kruisdagentaan 60, 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe).

Deze volmacht bestaat uit het aangaan van arbeidsovereenkomsten namens de werkgever en het verrichten van aile formaliteiten en procedures betreffende de beëindiging van dergelijke overeenkomsten, met uitzondering van de vertegenwoordiging voor de arbeidsrechtbanken.

De volmachten kunnen op ieder moment herroepen worden en eindigen in ieder geval automatisch wanneer de volmachthouder niet meer in dienst van de Vennootschap is.

Beslissing 2: Intrekken en verlenen bijzondere volmacht met betrekking tot het dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur beslist om, met ingang van vandaag, de bijzondere volmacht die werd toegekend aan de heer Sylvain Crouzat door de beslissing van de Raad van Bestuur van 28 januari 2014 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 februari 2014 in te trekken,

De Raad van Bestuur beslist in navolging hiervan een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Maria Hansson Engblom, country controller, wonende te Kruisdagenlaan 60, 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe).

In haar hoedanigheid van gevolmachtigde belast met het dagelijks bestuur mag zij in het bijzonder de volgende bevoegdheden afzonderlijk optredend uitoefenen, beperkt tot een bedrag van 1.000.000 euro :

-Tekenen van aile briefwisseling en correspondentie, waaronder inbegrepen maar niet beperkt tot de briefwisseling in het kader van de 30 april 1951 (Burgerlijk Wetboek, Boek 111, Titel V111, Hoofdstuk il, Afdeling 2 bis), het aanvragen van vergunningen (zoals bijvoorbeeld: milieu-, socio-economisch-, exploitatie-, bouwvergunningen) of melding van meldingsplichtige werken.

-Tekenen van cognossementen, vrachtbrieven, andere transportdocumenten, douaneformulieren, ten behoeve van de handelsgoederen en het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van aile brieven, pakketten, lossen en eender welke zending, aangetekend of niet, met of zonder aangegeven waarden.

-Het ondertekenen van cheques en wissels (accepteren, endosseren, innen) alsmede bankoverschrijvingen. -Het aanwerven en ontslaan van personeel in bijkantoren.

-Het voeren van gerechtelijke procedure en het beëindigen ervan.

-Het aangaan en beëindigen van alle mogelijke handels- en andere contracten, leasing en verzekeringscontracten inbegrepen, ten dienste van de normale activiteit van de vennootschap, zoals

18 JUL1 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van eehandel Brussel

III It1,M11.! II

Op de laatste blz. van Luik vermelden. ecto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

4,P

bijvoorbeeld maar niet beperkt tot contracten voor maintenance, aanschaffen en verkopen van investeringsgoederen nodig voor de activiteit van de vennootschap.

-Het openen van bank- en girorekeningen;

-Het voldoen van aile wettelijke verplichtingen ten behoeve van de sociale, fiscale en verzekeringswetgeving, het sluiten van sociale akkoorden.

-De vertegenwoordiging bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het register van rechtspersonen, de ondernemingsloketten, de MW-administratie en het IBeIgisch Staatsblad en zijn Luxemburgse equivalent

De volmachten kunnen op ieder moment herroepen worden en eindigen in leder geval automatisch wanneer de vormachthouder niet meer in dienst van de Vennootschap is.

Luc Van Gom pel

Voimachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handlekening

21/02/2014 : BL633259
29/11/2013 : BL633259
05/01/2015
ÿþ mod 11.1



r~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dere»gelegdiontvertgen cep







2 2 DEC. zont

ter griffie van da NedeCiandstalige

rechtbank vaeagphandel Brussel

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0465.925.741

Benaming (voluit) : H&M HENNES & MAURITZ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prinsenstraat 8

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :REELE VERMINDERING VAN DE UITGIFTEPREMIES - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf december tweeduizend veertien, door Meester Alexis; LEMMERLING, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap H&M HENNES & MAURITZ, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Prinsenstraat 8,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van de uitgiftepremies, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van vijftig miljoen euro (50.000.000,00 EUR), om het te brengen op zevenenvijftig miljoen; zeshonderddrieënnegentigduizend achthonderdtweeënnegentig euro (57.693.892,00 EUR),

Deze vermindering werd aangerekend op de fiscaal werkelijk volgestorte uitgiftepremie.

De vermindering van de uitgiftepremie strekte ertoe de rekening 'uitgiftepremies' van de Vennootschap in; overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze vermindering van de uitgiftepremie geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de vermindering van de uitgiftepremie aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig, aandelenbezit.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der'

Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : BL633259
21/06/2012 : BL633259
12/12/2011 : BL633259
07/07/2011 : BL633259
14/06/2011 : BL633259
16/11/2010 : BL633259
12/07/2010 : BL633259
30/06/2010 : BL633259
11/06/2010 : BL633259
28/04/2010 : BL633259
21/09/2009 : BL633259
11/08/2009 : BL633259
11/08/2009 : BL633259
28/07/2009 : BL633259
13/05/2009 : BL633259
05/02/2009 : BL633259
29/09/2008 : BL633259
03/03/2008 : BL633259
02/07/2007 : BL633259
13/07/2006 : BL633259
14/04/2006 : BL633259
21/03/2006 : BL633259
20/02/2006 : BL633259
11/07/2005 : BL633259
13/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif îè vang legd/ontvangen op

Voorbehouden ui

aan het

Belgisch Staatsblad



n





*150997 8*

Ondernemingsnr : 0465925741

0 2 JULI 2045

ter griffie van de Nederlandstalige

ttiMitMe-110 ~tarldel Brussel

rt te

~. e

Benaming (voluit) : H&M HENNES & MAURITZ

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Prinsenstraat 8

1000 Brussel

Onderwerp akte .:REELE VERMINDERING VAN DE UITGIFTEPREMIES -STATUTENWIJZ1G1NG

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend vijftien, door Meester Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "H&M HENNES & MAURITZ", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Prinsenstraat 8, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Vermindering van de uitgiftepremies, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van dertig miljoen euro (30.000.000,00 EUR), om ze te brengen op zevenentwintig miljoen zeshonderd drieënnegentigduizend achthonderd tweeënnegentig euro (27.693.892,00 EUR).

Deze vermindering werd aangerekend op de fiscaal werkelijk volgestorte uitgiftepremie.

De vermindering van de uitgiftepremie strekte ertoe de rekening `uitgiftepremies' van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze vermindering van de uitgiftepremie zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de vermindering van de uitgiftepremie aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten). Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(olnien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/05/2004 : BL633259
29/01/2004 : BL633259
03/06/2003 : BL633259
02/05/2003 : TG091758
27/09/2002 : TG091758
15/09/2000 : BL633259
07/07/2000 : BL633259
29/01/2000 : BL633259
24/11/1999 : BL633259
01/06/1999 : BLA101025

Coordonnées
H & M HENNES & MAURITZ, AFGEKORT : H & M

Adresse
PRINSENSTRAAT 8 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale