H.A.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : H.A.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.312.449

Publication

29/08/2014
ÿþ Mod wad 11.1

t[s ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N







ter griffie van tas;rif;iidei-landstaliye

1et;11i.f.àcï17;4.vcdI7.kOC3p'..-e^n¬ jei-E;t"{ ,siel-

neergelegd/ontvangen op

2 0 AU. 201,i

Ondernemingsnr : 445.312.449

Benaming

(voluit) : HAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louizalaan 176/9, 1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel + ontslag en benoeming van bestuurders Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 03/01/2014:

Na beraadslaging, neemt de buitengewone Raad van Bestuur, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen met onmiddellijke ingang:

1. Ontslag van de volgende gedelegeerd.. bestuurder.

B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90 en

ondememingsnummer 0425.267.301.

B.F.S.H. Management is vast vertegenwoordigd door de heer Thibaut van HSvell, zaakvoerder.

2. Benoeming van de volgende gedelegeerd bestuurder:

Blue Fount NV, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90 en

ondememingsnummer 0462.649.121.

Blue Fount Is vast vertegenwoordigd door B.F.S.H. Management, op haar beurt vast vertegenwoordigd door

de heer Thibaut van H6vell.

Het mandaat van deze bestuurder is onbezoldigd.

3. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar de Léon Grosjeanlaan 90 te B1140 Brussel.

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering d. d. 03/01/2014:

Na beraadslaging, neemt de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen met onmiddellijke ingang:

1. Ontslag van de bestuurder B.F,S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90 en ondememingsnummer 0425.267.301. B.F.S.H. Management is vast vertegenwoordigd door de heer Thibaut van Hbvell, zaakvoerder.

2. Benoeming van de volgende bestuurder Blue Fount NV, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90 en ondememingsnummer 0462.649.121. Blue Fount is vast vertegenwoordigd door B.F.S.H. Management, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Thibaut van Hbvell.

Het mandaat van deze bestuurder is onbezoldigd.

Voor eensluidend uittreksel,

B.F.S.H. Management CVBA

Vertegenwoordigd door Thibaut van HSvell

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2014
ÿþMod Wood 11.1

fleer r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblá~ ~ng maken kopie

na neerlegging ter griffie van dè akte . $ragen op

d

*14161 11,111111111

Ondernemingsnr : 0445.312A49

Benaming

(voluit) : HAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Louizalaan nummer 176 bus 9 te Brussel (1050 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OPSLORPING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ROBIMMO & CO"-MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap «HAM», met maatschappelijke zetel te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan nummer 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0445.312,449 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op zevenentwinting mei daaropvolgend, boek 5/4 blad 13 vak 10, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Adviseur a.i. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTEE BESLUIT.

FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ROBIMMO & CO"

De vergadering beslist de onderhavige vennootschap te fuseren door overneming, in overeenstemming met artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 176/9, waarvan zij al de aandelen bezit en met overdracht van heel haar vermogen de dato van de huidige fusie, op basis van de tussentijdse rekeningen per dertig september tweeduizend dertien, zodat al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap sinds een oktober tweeduizend dertien vanaf nul uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zullen zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, op voorwaarde dat deze laatste gans het passief van de overgenomen vennootschap betaalt, al de kosten van haar ontbinding zonder vereffening draagt en haar waarborgt tegen elke vordering.

TWEEDE BESLUIT.

KWIJTING AAN DE BESTUURDERS EN BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

Onderzoekt de vergadering het voorstel, ter nakoming van artikel 727 van het Wetboek van

vennootschappen:

a) tot goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HAM", van de balansen van de overgenomen vennootschap van het lopende boekjaar en om kwijting te geven aan de bestuurders en de commissaris van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co", voor de uitoefening van`hun mandaat van de eerste januari tweeduizend dertien tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

b) om de boeken en documenten van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co", te bewaren op de zetel van de naamloze vennootschap "HAM" gedurende de door de wet bepaalde termijn.

TUSSENKOMST - BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ROBIMMO & CO"

En terstond is hier tussengekomen: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.F.S.H. Management", voornoemd, vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder, Baron van HÜVELL tot WESTERFLIER Thibaut Raoul Bayard Nathan, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan 4, handelend overeenkomstig de door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co" van heden toegekende machten.

Welke tussenkomende, na voorlezing te hebben aanhoord van al wat voorafgaat, ons verzocht heeft vast te stellen dat ingevolge de aanvaarding_ van de fusie door de onderhavige vergadering, de ontbinding zonder Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

D Au6 2014

ter grime

vin

rechtbank van koophandel

Qo eaerlana8ta .

phanae J Brussel

Griffie

DERDE BESLUIT

MACHTEN

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan Baron van HÜVELL tot WESTERFLIER Thibaut Raoul Bayard Nathan, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan 4, voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om het uittreksel van de algemene vergadering op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw Marie-Valentine GERVAIS, wonende te 1785 Merchtem, Processiebaan 14, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de voormelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten bij de Administratie van de belasting op de toegevoegde waarde alsook voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

vereffening van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co", voornoemd, en de overdracht van heel haar vermogen nu werkelijkheid geworden is, en al de andere besluiten genomen , na die aanvaarding, nu definitief zijn geworden.

De vergadering verklaart en verzoekt de notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen actief van de vennootschap onroerende goederen bevinden, en dat zij geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit waarop enig decreet of ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is.

Het overgedragen vermogen van de vennootschap bevat volgende onroerende goederen:

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

A.GEMEENTE GANSHOREN  tweede kadastrale afdeling  gemeentenummer 21392

ln een appartementsgebouw, genaamd « RESIDENTIE COEUR VERT », gelegen te Ganshoren, Maria van

Hongarijelaan, 52-56, gekadastreerd volgens titel sectie A deel van nummers 851F, 88/F en 82/D, met een

oppervlakte van achtenveertig aren twaalf centiaren (48a 12ca), gekadastreerd volgens recent kadaster sectie

A nummer 85/K voor eenzelfde oppervlakte:

1.LOT 1. De parkeerplaats niet nummer "-1.11", gelegen in de ondergrondse verdieping, parking -1,

omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats als dusdanig;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zeventien/tienduizendsten (17110.000sten) van de

gemene delen, waaronder de grond.

II.LOT 2. De parkeerplaats met nummer "-2.29", gelegen in de ondergrondse verdieping, parking -2,

omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats als dusdanig;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zeventien/tienduizendsten (17/10.000sten) van de

gemene delen, waaronder de grond.

B.STAD BRUSSEL  negende kadastrale afdeling - Artikel nummer 04623

In een opbrengst  en handelseigendom op en met grond, gelegen te Hoogstraat 121-123 en 125,

gekadastreerd volgens titel en recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie K nummer 1580/D met een

oppervlakte van twee are (2a):

l.Lot 1: zijnde de handelsruimte, omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: de inkom van de handelsruimte gelegen aan de voorkant yan de

straat met etalage, de handelsruimte zelf, water-closet en bureau;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd en elf/duizendsten (211/1.000sten) der

algemene gemene delen, waaronder de grond.

II.Lot 10; zijnde het appartement gelegen op de vijfde verdieping aan de linker zijde, omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: een voordeur, inkomhal, een woonkamer met open keuken, een

kamer, een douchekarner met w.c.;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drieënveertig/duizendsten (43/1.000sten) der

algemene gemene delen, waaronder de grond.

c)Het privatief en uitsluitend genot van: het plat dak aan de achterzijde, ten laste van onderhoud en beheer.

I11.Lot 11: zijnde het appartement gelegen op de vijfde verdieping aan de rechter zijde, omvattende:

a)In privatieve en uitsluitende eigendom: een voordeur, inkomhal, een woonkamer met open keuken, een

kamer, een douchekamer niet w.c.;

b)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: veertig/duizendsten (40/1.000sten) der algemene

gemene delen, waaronder de grond.

c)Het privatief en uitsluitend genot van: het plat dak gelegen aan de achterzijde, ten laste van onderhoud en

beheer,

ti Viáor-

behpuden

ban het

Belgisch

Staa sb ad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatebeideép.dtMlitefieldf9Pie na neerlegging ter griffie van de akte

111 111 1 8 ';',!:;

ter gela van CT.

rechtbank van Sruse

Griffie



Ondememingsnr : 0445.312.449

Benaming

(voluit) : HAN!

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Louizalaan nummer 176 bus 9 te Brussel (1050 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE DOOR OPSLORPING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "EURASIA VENTURE PARTNERS" - MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap «HAM», met maatschappelijke zetel te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan nummer 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0445.312.449, opgemaakt voor Meester Gérard lNDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEVVERCK de CRAYENCOUR", op tweeëntwintig met tweeduizend veertien, geregistreerd op het lste Registratiekantoor van Brussel 3 op elf juni nadien, boek 30 blad 4 vak 16, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "Eurasia Venture Partners"

De vergadering beslist de onderhavige vennootschap te fuseren door overneming, in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, van de naamloze vennootschap "Eurasia Venture Partners", waarvan de zetel gevestigd is te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan nummer 176 bus 9, waarvan zij al de aandelen bezit en met overdracht van heel haar vermogen de dato van de huidige fusie, op basis van de tussentijdse rekeningen per dertig september tweeduizend dertien, zodat al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap sinds een oktober tweeduizend dertien vanaf nul uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zullen zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, op voorwaarde dat deze laatste gans het passief van de overgenomen vennootschap betaalt, al de kosten van haar ontbinding zonder vereffening draagt en haar waarborgt tegen elke vordering.

Tweede beslissing

Kwijting aan de bestuurders en bewaring van de documenten

De vergadering beslist, ter nakoming van artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen:

1)tot goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders van de naaiploze vennootschap "HAM", van de balansen van de overgenomen vennootschap van het lopende boekjaar en om kwijting te geven aan de bestuurders en de commissaris van de naamloze vennootschap "Eurasia Venture Partners", voor de uitoefening van hun mandaat van de eerste januari tweeduizend dertien tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

2)om de boeken en documenten van de naamloze vennootschap "Eurasia Venture Partners" toe te vertrouwen aan de onderhavige vennootschap "HAM", die ze op haar zetel zal bewaren gedurende de door de wet bepaalde termijnen.

Het overgedragen vermogen van de vennootschap bevat een procent (1%) in voile eigendom op volgende onroerende goederen:

GEMEENTE ELSENE - (derde afdeling)

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Brasserie 55", opgericht op een perceel gelegen op de

hoek van de Fritz Toussaintstraat 55 en de Juliette VVytsmanstraat, gekadastreerd volgens titel en recent

Le

*14146157*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

uittreksel uit de kadastrale legger sectie C nummer 219/02/G8 met een oppervlakte van twintig are eenentwintig' centiare (20a 21ca)

VASTSTELLING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHTEN

1. De onderhavige vennootschap verklaart voldoende kennis te hebben van de overdrachten die voorafgaan en er geen meer uitgebreide beschrijving van te vergen.

2. Boekhoudkundig worden de overdrachten geacht te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap ''HAM" vanaf een oktober tweeduizend dertien vanaf nul uur.

3. De onderhavige vennootschap vervangt en wordt van rechtswege in de plaats gesteld in aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

4. De onderhavige fusie wordt gedaan op voorwaarde dat de onderhavige vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap overneemt, al haar verbintenissen uitvoert, al de kosten van de ontbinding zonder vereffening draagt en ze waarborgt tegen elke vordering.

5. De goedkeuring van het lopende boekjaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "HAM", gelden als kwijting voor de bestuurders van de naamloze vennootschap "Eurasie Venture Partners", voor de uitoefening van hun mandaat tussen een januari tweeduizend dertien en de dag van de fusie.

6. De boeken en de documenten van de overgenomen vennootschap op de zetel van de huidige vennootschap zullen bewaard worden gedurende de door de wet bepaalde termijnen.

VERGOEDING VAN DE OVERDRACHT.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 726 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden aangehouden door de overnemende vennootschap zelf. Er worden met andere woorden geen aandelen uitgereikt voor de vijfduizend (5.000) aandelen van de naamloze vennootschap "Eurasie Venture Partners", dewelke worden aangehouden door de naamloze vennootschap "HAM".

Derde beslissing

Machten

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan Baron van HÛVELL tot WESTERFLIER Thibaut Raoul Bayard Nathan, voornoemd; voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om het uittreksel van de algemene vergadering op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootscliappen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Marie-Valentine GERVAIS, wonende te 1785 Merchtem, Processiebaan 14, woonplaats kiezend op de maatschappelijke zetel van de vennootschap teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de voormelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten bij de Administratie van de belasting op de toegevoegde waarde alsook voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEll, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

/oor-

, becueÇn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik E, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.10.2014, NGL 09.10.2014 14643-0010-013
15/10/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.10.2014, NGL 09.10.2014 14643-0012-013
29/11/2013
ÿþMaa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

19 -1i- 2013

Griffie

1 N

Ondememingsnr : 0445.312.449

Benaming

(veruit) : HAM

(verkort):

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Louizalaan 17619 -1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusieverslag

FUSIEVERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

AAN DE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Fusie door opsforping van de naamloze vennootschap EURASfA VENTURE PARTNERS door de naamloze vennootschap HAM.

TUSSEN

-B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door de heer van Htivell tot Westerflier Thibaut;

-lmsowa NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0444.917.917, vertegenwoordigd door Mevrouw Cornelia van Hiivell-Verwater;

-Redwell Investments BV, met maatschappelijke zetel in Nederland, 2333 CC Leiden, Einsteinweg 5, ingeschreven in de KvK onder het nummer 341.42.789, vertegenwoordigd door de heer Volkers Pim.

Bestuurders van Eurasie Venture Partners NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondernemingsnummer 0888.687.373,

EN

-B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door de heer van Htivell tot Westerflier Thibaut;

-De heer van Htivell tot Westerflier Thibaut, wonende te B-1180 Brussel, Groene Jagerslaan 23, houder van het rijksregisternummer 70.07.12-361.22;

-Mevrouw Dagou Julie, wonende te B-1180 Brussel, Gelovigenstraat 50, houdster van het rijksregisternummer 80.07.19-404.76.

Bijlagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur beige.

Bestuurders van HAM NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondernemingsnummer 0445,312.449,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wordt het volgende uiteengezet:

Overeenkomstig artikels 676, 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Eurasia Venture Partners NV en HAM NV dit verslag opgesteld waarin de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop deze zal plaatshebben worden uiteengezet.

Reden van de fusie:

De raden van bestuur voorzien de twee voornoemde vennootschappen te fuseren met de volgende

doelstellingen:

-de activiteiten te herstructureren,

-de bestaande juridische, operationele en administratieve structuren te optimaliseren en vereenvoudigen,

-de creatie van een eengemaakte operationele en economische strategie, zonder belangenconflicten,

-het beheer van de thesaurie te optimaliseren,

-beheerskosten te besparen,

-de financieringsmogelijkheden van huidige en toekomstige projecten te verbeteren,

-een meer solvabele balans te creëren alsook een grotere activapool.

Vanuit een juridisch oogpunt is de fusie door opslorping de meest geschikte operatie om deze doelstellingen te verwezenlijken.

De raad van bestuur van Eurasia Venture Partners NV verklaart dat de vennootschap geen enkel vastgoed bezit.

A. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de vennootschappen: Opgeslorpte vennootschap:

De naamloze vennootschap Eurasia Venture Partners, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Loulzalaan 17619, en ondernemingsnummer 0888.687.373, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam :

1. De investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, oertificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (sem1)-publiek juridisch statuut hebben.

2. Net beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

3. De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

4. Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan aile verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van diezelfde vennootschappen garanderen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op aile mogelijke manieren een belang stellen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door een statutenwijziging onder de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Opslorpende vennootschap:

De naamloze vennootschap HAM, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondernemingsnummer 0445.312.449, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel:

-uitbating beenhouwerijen, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van vlees van alle geslachte dieren of delen ervan, zowel rundsvlees, varkensvlees, schapenvlees, als alle andere soorten, inclusief wild, gevogelte, bereide vleeswaren, bereide gerechten, kant en klaarschotels en andere aanvullende artikelen;

-de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in alle zuivelproducten;

-de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

-het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

-de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés;

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing; techno-consult; assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking;

-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere onroerende waarden; van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, dit alles voor eigen rekening of in deelneming met derden;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur, dit alles in acht genomen de vorm van de vennootschap;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

-het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-hef ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, hef bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

-het onderzcek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

-alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtsreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortelijk of samenhangend dcel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbLadt

B, Datum vanaf dewelke vanuit een boekhoudkundig oogpunt alle handelingen van de opgeslorpte vennootschap worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap:

Vanuit een boekhoudkundig en fiscaal oogpunt zal de opslorping een retroactief effect hebben per 30 september 2013.

Alle handelingen van de opgeslorpte vennootschap vanaf 30 september 2013 zullen vanuit een boekhoudkundig oogpunt worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap.

De opslorping zal worden verwezenlijkt op grond van een boekhoudkundige staat van Eurasie Venture partners per 30 september 2013.

De aandeelhouders van beide vennootschappen zullen samenzitten in buitengewone algemene vergaderingen vóór Meester Gérard INDEKEU, notaris te Brussel, binnen ten vroegste de zes weken na de neerleggingsdatum van onderhavige fusieverslag bij de bevoegde griffies van de Rechtbank van Koophandel, en dit om te beraadslagen over het fusievoorstel overeenkomstig artikels 722 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Gemaakt te Brussel, op 12 november 2013,

in negen exemplaren, een per partij, waarbij elke partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen, twee

exemplaren voor de neerlegging in de griffies van de Rechtbanken van Koophandel en een voor de Notaris.

Voor HAM NV,

BFSH Management CVBA, vast vertegenwoordigd door Thibaut van Hdvell

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþi' Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

N

im

~

BRUSSEL

119 -ni- 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.312.449

Benaming

(voluit) : HAM

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Louizalaan 176/9 -1050 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusieverslag

FUSIEVERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

AAN DE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Fusie door opslorping van de naamloze vennootschap ROBIMMO & CO door de naamloze vennootschap HAM.

TUSSEN

-B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door de heer van Hóvell tot Westerflier Thibaut;

-Imsowa NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0444.917.917, vertegenwoordigd door Mevrouw Comelia van Hiivell-Verwater;

-Mevrouw Dagou Julie, wonende te B-1180 Brussel, Gelovigenstraat 50, houdster van he rijksregistemummer 80.07.19-404.76.

Bestuurders van Robimmo & Co NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondernemingsnummer 0436,475.056,

EN

-B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door de heer van Hiivell tot Westerflier Thibaut;

-De heer van Hïivell tot Westerflier Thibaut, wonende te B-1180 Brussel, Groene Jagerslaan 23, houder van het rijksregistemummer 70.07.12-361.22;

-Mevrouw Dagou Julie, wonende te B-1180 Brussel, Gelovigenstraat 50, houdster van het rijksregistemummer 80.07.19-404.76.

Bestuurders van HAM NV, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondememingsnummer 0445.312.449,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wordt het volgende uiteengezet:

Overeenkomstig artikels 676, 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Robimmo & Co NV en HAM NV dit verslag opgesteld waarin de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop deze zal plaatshebben worden uiteengezet.

Reden van de fusie:

De raden van bestuur voorzien de twee voornoemde vennootschappen te fuseren met de volgende

doelstellingen:

-de activiteiten te herstructureren,

-de bestaande juridische, operationele en administratieve structuren te optimaliseren en vereenvoudigen,

-de creatie van een eengemaakte operationele en economische strategie, zonder belangenconflicten,

-het beheer van de thesaurie te optimaliseren,

-beheerskosten te besparen,

-de financieringsmogelijkheden van huidige en toekomstige projecten te verbeteren,

-een meer solvabele balans te creëren alsook een grotere activapool.

Vanuit een juridisch oogpunt is de fusie door opslorping de meest geschikte operatie om deze doelstellingen te verwezenlijken.

De raad van bestuur van Robimmo & Co verklaart dat de vennootschap de volgende vastgoederen bezit:

-1 studio aan de Hoogstraat 121, 1000 Brussel, 5de verdieping

-1 studio aan de Hoogstraat 125, 1000 Brussel, 5de verdieping

-1 appartement aan de Hoogstraat 125, 1000 Brussel, 2de verdieping

-2 parkings aan de Maria van Hongarijelaan 52-56, 1083 Ganshoren (n°11 en 29)

A. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de vennootschappen: Opgeslorpte vennootschap:

De naamloze vennootschap Robimmo &Co, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondernemingsnummer 0436.475.056, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel: een patrimonium uit roerende en onroerende goederen te vormen, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot de aankoop, de verkoop, het valoriseren, het verkavelen en uitrusten van aile onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het huren en verhuren, het beheren, het onderhouden, het herstellen, het bouwen en verbouwen van dergelijke goederen, alsook van alle roerende goederen.

Het optreden als makelaar in onroerende goederen.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde gelijkaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag har doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden voor verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Zij zal hiertoe een jaarlijkse provisie bedingen waarvan het bedrag bepaald wordt op een per duizend op het bedrag van de gewaarborgde schulden.

P

1<

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opslorpende vennootschap:

e De naamloze vennootschap HAM, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176/9, en ondememingsnummer 0445.312.449, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel:

-uitbating beenhouwerijen, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van vlees van alle geslachte dieren of delen ervan, zowel rundsvlees, varkensvlees, schapenvlees, als alle andere soorten, inclusief wild, gevogelte, bereide vleeswaren, bereide gerechten, kant en klaarschotels en andere aanvullende artikelen;

-de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in alle zuivelproducten;

-de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

-het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

-de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industriafisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés;

-het uitvoeren van aile studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing; techno-consult; assistentie op gebied van management, engineering en consuiting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking;

-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere onroerende waarden; van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, dit alles voor eigen rekening of in deelneming met derden;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur, dit alles in acht genomen de vorm van de vennootschap;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

-het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

-alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtsreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

$

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,B1: Datum vanaf dewelke vanuit een boekhoudkundig oogpunt alle handelingen van de opgeslorpte bennootschap worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap:

Vanuit een boekhoudkundig en fiscaal oogpunt zal de opslorping een retroactief effect hebben per 30 september 2013,

Alle handelingen van de opgeslorpte Vennootschap vanaf 30 september 2013 zullen vanuit een boekhoudkundig oogpunt worden geacht te zijn Verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap.

De opslorping zal worden verwezenlijkt op grond van een boekhoudkundige staat van Robimmo & Co per 30 september 2011

De aandeelhouders van beide vennootschappen zullen samenzitten in buitengewone algemene vergaderingen váór Meester Gérard INDEKEU, notaris te Brussel, binnen ten vroegste de zes weken na de neerleggingsdatum van onderhavige fusieverslag bij de bevoegde griffies van de Rechtbank van Koophandel, en dit om te beraadslagen over het fusievoorstel overeenkomstig artikels 722 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Gemaakt te Brussel, op 12 november 2013,

in negen exemplaren, een per partij, waarbij elke partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen, twee

exemplaren voor de neerlegging in de griffies van de Rechtbanken van Koophandel en een voor de Notaris,

Voor HAM NV,

BFSH Management CVBA, vast vertegenwoordigd door Thibaut van Hi vell

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.04.2013, NGL 17.06.2013 13194-0532-014
17/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0445.312.449

Benaming

(voluit) : H.A.M.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rozenhoek 6A - B-9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming en ontslag bestuurders en gedelegeerd bestuurders, verhuizing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering der aandeelhouders d.d. 26/04/2013.

Na beraadslaging neemt de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen met onmiddellijke ingang:

1. Ontslag van de volgende bestuurder:

- de heer Christian De Wolf;

2. Benoeming van de volgende bestuurders: - - -

- de cooperatieve vennootschap met beperkte aanspraleelijkheid B.F.S.H, MANAGEMENT, met

maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, eh ondememingsnummer 0425.267.301, vast

vertegenwoordigd door de heer Thibaut van Heivell tot Westerflier;

- De heer van Hi vell tot Westerflier Thibaut;

- Mevrouw Dagou Julie.

Het mandaat van deze bestuurders is onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 26/0412013.

Na beraadslaging neemt de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen met onmiddellijke ingang:

1. Ontslag van de volgende gedelegeerd bestuurder:

- de heer Christian De Wolf.

2. Benoeming van de volgende gedelegeerd bestuurder:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.F.S.H. MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te B-1050 Brussel, Louizalaan 176 bus 9, en ondernemingsnummer 0425.267.301, vast vertegenwoordigd door de heer Thibaut van H5vell tot Westerflier;

Het mandaat van deze gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd,

3. Verhuizing van de maatschappelijke zetel naar het volgende adres : Louizalaan 176 bus 9  B-1050 Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 1 1,1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 6 J,»NI '2013

Griffie

1uh1

II

<13091 62*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

` behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel,

BFSH Management CVBA,

bestuurder

vast vertegenwoordigd door Thibaut van Hávell tot Westerflier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,A

19/04/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha

aan Bel Staal

limellw111,11111

ouaenaarde

1 0 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 445.312.449

Benaming

(voluit) : H.A.M.

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : 9660 Brakel, Rozenhoek 6A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - omzetting aandelen - ontslag en benoeming bestuurder

Uit een akte verleden voor notaris Eric Goedertier, te Zottegem, op 20 december 2011, neergelegd ter publicatie in het Belgisch Staatsblad, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap om te zetten van

Belgische frank in Euro, zodoende dat het kapitaal van zeven miljoen Belgische frank (7.000.000 BEF) wordt

gebracht op honderddrieënzeventigduizend vijfhonderd vijfentwintig komma zesenveertig euro (173.525,46 ¬ ).

Tweede beslissing

De vergadering beslist om de aandelen  die thans nog aan toonder zijn -- om te zetten in aandelen op

naam.

De vergadering beslist daartoe de toonderaandelen te vernietigen en een aandelenregister aan te leggen.

Overhandiging van de aandelen aan toonder

De vennoten verklaren dat zij de aandelen aan toonder die in hun bezit zijn, hebben overhandigd aan de

Raad van Bestuur.

De heer Christian De Wolf, voornoemd, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder, en

vertegenwoordigend de Raad van Bestuur, verklaart voormelde aandelen aan toonder in ontvangst te hebben

genomen.

De heer Christian De Wolf verklaart namens de Raad van Bestuur dat zij zullen overgaan tot vernietiging

van deze aandelen en onmiddellijk een aandelenregister met vermelding van de aandelen op naam zoals

hierboven vermeld, zullen aanleggen met ingang vanaf heden.

Derde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de vermelding van de bedragen in Euro, aan alle

voormelde beslissingen en aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist om nieuwe statuten aan te nemen, met behoud van de benaming, de duur, het doel,

de zetel en het kapitaal, zoals hierboven aangepast.

STATUTEN

A. NAAM - DUUR - ZETEL- DOEL

Artikel 1 - Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap, onder de naam "H,A.M.".

Artikel 2 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld.

Artikel 3 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9660 Brakel, Rozenhoek 6A.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig Brussel

Hoofdstad worden verplaatst bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het Buitenland;

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- uitbating beenhouwerijen, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van vlees van alle geslachte dieren of delen ervan, zowel rundsvlees, varkensvlees, schapenvlees, als alle andere soorten, inclusief wild, gevogelte, bereide vleeswaren, bereide gerechten, kant en klaarschotels en andere aanvullende artikelen;

- de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in alle zuivelproducten;

-- de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

- de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, produktiediversificatie, nieuwe produkten en/of procédés;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing; techno-consult; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie nocdzakelijk zijn zonder enige beperking;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere onroerende waarden; van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, dit alles voor eigen rekening of in deelneming met derden;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins; alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur, dit alles in acht genomen de vorm van de vennootschap;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van beekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, cornmissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenper-isoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologiën en hun toepassingen;

- alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortelijk of samenhangend dcel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddrieënzeventigduizend vijhonderd vijfentwintig komma zesenveertig euro (173.525,46 ¬ ).

Het is verdeeld in zevenduizend (7.000) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 - Vorm van de aandelen

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van elke categorie van aandelen op naam. Elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

In dat register worden aangetekend:

1 nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van zijn aandelen;

2 de gedane stortingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

3 de overgangen met hun datum.

De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen of nadat de formaliteiten voorgeschreven door artikel 1690 van het E3urgerlijk Wetboek zijn vervuld. Het staat de vennootschap vrij een overdracht te erkennen en in het register in te schrijven, waarvan zij het bewijs vindt in de brieven of andere bescheiden waaruit de toestemming van de overdrager en van de overnemer blijkt.

C. VERHOGING, VERMINDERING en AFLOSSING VAN HET KAPITAAL

Artikel 7 - Verhoging van het kapitaal

Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal volgens artikel 603 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot verhoging van het kapitaal alleen worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 8 - Voorkeurrecht van de aandeelhouders

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigt.

Behoudens afwijking toegestaan door de algemene vergadering en daartoe speciaal in de oproeping vermeld, kan het voorkeurrecht worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 9 - Vermindering van het kapitaal

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een Notaris besluiten tot een reële of formele vermindering van het kapitaal volgens de voorschriften van de artikelen 612 tot 614 van het Wetboek van Vennootschappen.

D. OBLIGATIES

Artikel 10 - Uitgifte van gewone obligaties

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 486 en 487 van het Wetboek van Vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten. Hij beslist of de obligaties aan toonder dan wel op naam zijn.

Artikel 11 - Uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants

De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants volgens de artikelen 489 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de bevoegdheid daartoe verleend aan de raad van bestuur.

E. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12 - Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders,

al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de

vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden

bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er

opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en de duur van hun opdracht mag zes jaren niet te

boven gaan, Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid. Zij kunnen te allen tijde door de

algemene vergadering worden ontslagen. Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is echter verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in

zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 13 - Vacature

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig

in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De

nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

Artikel 14 - Voorzitter

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad

voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

Artikel 15 - Collegiale besluitvorming

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten

en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Artikel 16 - Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de

vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee

bestuurders.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot

bijeenroeping.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België,

aangewezen in de oproepingsbrief.

~ 5 i Artikel 17 - Oproeping en agenda

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

Artikel 18 - Besluitvorming - Vertegenwoordiging van de afwezige leden

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthouding worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Artikel 19 - schriftelijke besluitvorming

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door de bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Artikel 20 - Bezoldiging

Bij iedere benoeming van bestuurders beraadslaagt de algemene vergadering over de vraag of de bestuurders voor de vervulling van hun ambt bezoldigd worden en zo ja, dan stelt zij de wijze en de omvang van die bezoldiging vast.

Bovendien kan de algemene vergadering aan de bestuurders vanaf het volgend boekjaar tantièmes toekennen te nemen uit de winst die volgens deze statuten kan worden uitgekeerd. Het totale bedrag van deze tantièmes wordt toegekend aan de raad van bestuur, die over de onderlinge verdeling tussen zijn leden besluit.

Artikel 21 - Strijdig belang

Indien een bestuurder rechtstreeks, of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdkg is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behaart van de raad van bestuur, muet die mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt. De betrokken bestuurder moet de commissaris, indien er één is, tevens op de hoogte brengen,

Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het controleverslag dat de commissaris aan de jaarvergadering voorlegt.

Artikel 22 - intern bestuur - Beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 23 - Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Artikel 24 - Uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Artikel 25 - Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, binnen of buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen,

ArtiKel 26 - Bijzondere volmachten

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

F. CONTROLE

Artikel 27 - Controle

Zolang de vennootschap voor het laatste afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 93 van het Wetboek van Vennootschappen, niet overschrijdt, is de onderneming niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijgestaan dcor een accountant.

G. ALGEMENE VERGADERING

ArtiKel 28 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van april om vijftien uur. Indien die dag een zaterdag, een

zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een

notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle

aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren, op verzoek van dit orgaan,

inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

Artikel 29 - Plaats van de vergadering

De gewone, bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetet van de

vennootschap tenzij een andere plaats wordt aangewezen in de oproeping.

ArtiKel 30 - Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting

De raad van bestuur kan zowel de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, als een

bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen

op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris is verplicht een bijzondere of buitengewone

algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd: het moet de

agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping tot die algemene vergadering moet geschieden binnen drie weken na het gedane verzoek.

In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de aandeelhouders, ander voorwerpen

worden toegevoegd.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 31 - Openbaarmaking van de oproepingen tot de algemene vergadering - Termijnen

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda;

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam,

die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen

wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden; van de vervulling van deze formaliteit behoeft

evenwel geen bewijs op naam te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten, die met medewerking van de vennootschap

werden uitgegeven op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

Artikel 32 - Depotclausule

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun

gemachtigden kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te

richten aan de zetel van de vennootschap.

Vanaf dit tijdstip tot na de opheffing van de algemene vergadering kan ten aanzien van de vennootschap

geen aandeel worden overgedragen.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de

oproeping tot de vergadering.

Artikel 33 - Aanwezigheidslijst

De aandeelhouders of hun vertegenwoordigers ondertekenen de aanwezigheidslijst.

Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen, indien hij deze lijst niet van tevoren heeft

ondertekend.

Artikel 34 - Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet

aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot

de vergadering te worden toegelaten.

Artikel 35 - Verplichte vertegenwoordiging van eigenaars van aandelen in onverdeeldheid of ingeval van

vruchtgebruik op aandelen

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort of in geval van vruchtgebruik op aandelen, is de

uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als

eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 36 - Voorzitterschap

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens

afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die raad.

Artikel 37 - Verdaging van de vergadering

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van

de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen,

Artikel 38 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 39 - Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

H. REKENING EN REKENSCHAP - BEPALING EN BESTEMMING VAN DE WINST - OPENBAARMAKING

VAN DE JAARSTUKKEN

Artikel 40 - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 41 - Boekhouding - Inventaris - jaarrekening - jaarverslag

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de

waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld.

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de

bestuurders de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de

toelichting.

De bestuurders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid volgens de

voorschriften van de artikelen 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorschrift is niet van toepassing indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 93 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 42 - Wettelijke reserve

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 43 - Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat

een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de

aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst

geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Artikel 44 - Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften

van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

1. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 45 - Ontbinding

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel

van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling

verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na

homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap

haar zetel heeft.

Artikel 46 - Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, alleen,

gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 47 - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel 48 - Wijze van vereffening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

J. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 49 - Keuze van woonplaats

Alle bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Alle kennisgevingen ter zake van de vennootschap aan aandeelhouders of obligatiehouders op naam, geschieden aan hun woonplaats zoals vermeld in de oprichtingsakte of in het register van de aandelen of obligaties,

In geval van verandering van zijn woonplaats moet de aandeelhouder of obligatiehouder zijn nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap. Zolang die mededeling niet is gedaan worden zij geacht woonplaats gekozen te hebben in de oorspronkelijke woonplaats.

Deze bepaling is van overeenkomstige toepassing in geval van overlijden van een aandeelhouder of obligatiehouder of in geval van verplaatsing van de zetel van een vennoot-rechtspersoon.

Vierde beslissing

Ce vergadering beslist de Naamloze Vennootschap BEMEC hierboven vermeld, en haar vaste vertegenwoordiger De Wolf Christian, te ontslaan als bestuurder met ingang vanaf 31 december 2011.

Vijfde beslissing

Ce vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen met ingang vanaf 1 januari 2012; de vennootschap naar Zwitsers recht "HAM SWISS", Aktiengesellschaft, met zetel te 6300 Zug (Zwitserland), Artherstrasse 28A en ondernemingsnummer CH 170303588904 voor wie als vaste vertegenwoordiger zal optreden: de heer De Wolf Christian, voormeld.

Zesde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen aan de Raad van Bestuur alle nodige volmachten te geven voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor gelijkvormig uittreksel afgeleverd met het oog op publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad, na neerlegging op de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde.

Eric Goedertier

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging, met daarin opgenomen de gecoördineerde statuten;

kopie van de statuten van de vennootschap naar Zwitsers recht "HAM SWISS";

- bewijs van inschrijving in het "Commercial Register of Canton Zug" van de vennootschap naar Zwitsers

recht "HAM SWISS".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-1,-"eh c;Mn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.04.2012, NGL 22.05.2012 12126-0018-013
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 17.06.2011 11180-0295-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.09.2009, NGL 30.09.2009 09790-0032-013
06/05/2015
ÿþ-,04p4 Mod Word 11.1

(71*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

nee rgeieg tetsniwelyj eIT op

2 3 APR. 2015

ter griffie t{. rGi~ïffieáecierlendetege

~~

r~~~t?í> ~.,~ N í.~,~,se~-r~r~l

,,. ~~

Ondernemingsar : 0445.312.449

Benaming

(voluit) : HAM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Léon Grosjeanlaan nummer 90 te Evere (1140 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANVULLEND PROCES-VERBAAL BIJ HET PROCES-VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 22 MEI 2014 DIE BESLIST HEEFT OVER DE FUSIE DOOR OPSLORPING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ROBIMMO & CO"

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders van de naamloze vennootschap « HAM », met maatschappelijke zetel te Evere (1140 Brussel), Léon Grosjeanlaan nummer 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0445.312.449 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negen februari tweeduizend vijftien, geregistreerd op het Registratiekantoor van Brussel I, op vijftien april daaropvolgend, boek 0 blad 0 vak 6061, ontvangen vijftig euro (50EUR), geind door de Ontvanger, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap «HAM», met maatschappelijke zetel te Evere (1140 Brussel), Léon Grosjeanlaan nummer 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0445.312.449, verleden voor Meester Gérard INDEKEU, geassocieerd Notaris te Brussel, op tweeëntwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor van Brussel 3, op 27 mei 2014, boek 5/4 blad 13 vak 10 en waarvan een uittreksel bekendgemaakt werd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 augustus daarna onder het nummer 14161937, werd de fusie door opslorping van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd was te 1050 Brussel, Louizalaan 176/9, BTW en Ondernemingsnummer (RPR Brussel) 0436.475.056 verwezenlijkt.

Krachtens deze fusieakte door opslorping, werd het gehele actief en passief van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co", voornoemd, overgedragen aan de naamloze vennootschap «HAM» zonder uitzonderingen of voorbehoud.

Er wordt thans vastgesteld dat er bij het actief onroerende goederen niet werden vermeld in de voornoemde akte hoewel zij deel uitmaakten van het overgedragen actief.

Dit uiteengezet, verzoekt de huidige vergadering Ons dit verzuim recht te zetten en te bevestigen, voor zover dit nodig is, dat het actief van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "Robimmo & Co", de hierna beschreven onroerende goederen bevatte, welke bijgevolg zijn overgedragen in het kader van de fusie door opslorping van de naamloze vennootschap "Robimmo & Co" door de naamloze vennootschap «HAM», voornoemd.

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD BRUSSEL negende kadastrale afdeling

Artikel nummer 04623.

In een opbrengst -- en handelseigendom op en met grond, gelegen te Hoogstraat 121-123 en 125,

gekadastreerd volgens titel en recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie K nummer 1580/D met een

oppervlakte van twee are (2a):

De kelder nummer 1 omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

De gezegde kelder met haar deur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ace-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vier duizendsten (4/1.000sten)in de gemeenschappelijke delen van het onroerend geheel waaronder de

grond.

De kelder nummer 10 omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

De gezegde kelder met haar deur,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vier duizendsten (4/1.000sten)in de gemeenschappelijke delen van het onroerend geheel waaronder de

grond.

De kelder nummer 11 omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

De gezegde kelder met haar deur.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

elf duizendsten (1111.000sten)in de gemeenschappelijke delen van het onroerend geheel waaronder de

grond.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08331-0204-013
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 02.07.2007 07356-0122-011
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 28.07.2006 06573-0322-012
05/12/2005 : OU044744
18/07/2005 : OU044744
03/08/2004 : OU044744
07/08/2015
ÿþ15

Voor-behoude aan het Betgisct Staatsbla

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te_maken kopie na neerlegging ter griffie vanldye- k elp J`ri'ontRay - i 03

<15116 34

br or-Urfa

rvc;",banlC van ~ruu:; -~1

G'riff~é ~=

Ondernemingsnr : 0445.312.449

Benaming

(voluit) : H.A.M.

(verkort) :

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Léon Grosjeanlaan 90 -1140 Evere

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel tussen H.A.M. NV en Blue Fount NV



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

FUSIEVOORSTEL

VAN DE RAAD VAN BESTUUR AAN DE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Fusie door opslorping van de naamloze vennootschap H.A.M. door de naamloze vennootschap BLUE FOUNT,



TUSSEN

- Blue Fount NV, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0462.649.121, vertegenwoordigd door BFSH Management CVBA op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer van Hovell tot Westerflier Thibaut;







- De heer van Hovell tot Westerflier Thibaut, wonende te B-1640 Sint-Genesius-Rode, Vredefaan 4, houder' van het rijksregisternummer 70.07.12-361.22;

- Mevrouw Dagou Julie, wonende te B-1180 Brussel, Chaussée de St Job 473, houdster van het rijksregisternummer 80.07.19-404.76.



Bestuurders van H.A.M. NV, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Gros3eantaan 90, en', ondernemingsnummer 0445.312.449,





EN

- B.F.S.H. Management CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90,' ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.267.301, vertegenwoordigd door de heer van: Hovell tot Westerflier Thibaut;

- de heer van Hovell tot Westerflier Thibaut, wonende te B-1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan 4, houder', van het rijksregisternummer 70.07.12-36122;

- Redwell Investments BV, met maatschappelijke zetel in Nederland, 2333 CC Leiden, Einsteinweg 5, ingeschreven in de KvK onder het nummer 341.42.789, vertegenwoordigd door de heer Volkers Pim.



Bestuurders van Blue Fount NV, met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90, en ondernemingsnummer 0462.649.121.





WORDT HET VOLGENDE UITEENGEZET;

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikels 676, 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen H.A.M. NV en Blue Fount NV dit verslag opgesteld waarin de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop deze zal plaatshebben worden uiteengezet.

Reden van de fusie:

De raden van bestuur voorzien de twee voornoemde vennootschappen te fuseren met de volgende

doelstellingen:

- de activiteiten te herstructureren,

- de bestaande juridische, operationele en administratieve structuren te optimaliseren en vereenvoudigen,

- een eengemaakte operationele en economische strategie, zonder belangenconflicten te creëren,

- het beheer van de thesaurie te optimaliseren,

- beheerskosten te besparen,

- de financieringsmogelijkheden van huidige en toekomstige projecten te verbeteren, - een meer solvabele balans te creëren alsook een grotere activapool.

Vanuit een juridisch oogpunt is de fusie door opslorping de meest geschikte operatie om deze doelstellingen te verwezenlijken.

De raad van bestuur van H.A.M. NV verklaart dat de vennootschap de volgende vastgoederen bezit: een handelsgelijkvloers + kelders gelegen te B-1000 Brussel, Hoogstraat 121-125

A. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de vennootschappen: Opgeslorpte vennootschap:

De naamloze vennootschap H.A.M., met maatschappelijke zetel te B-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90, en ondernemingsnummer 0445.312.449, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel:

- uitbating beenhouwerijen, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van vlees van alle geslachte dieren of delen

ervan, zowel rundsviees, varkensvlees, schapenvlees, als alle andere soorten, inclusief wild, gevogelte, bereide

vleeswaren, bereide gerechten, kant en klaarschotels en andere aanvullende artikelen;

- de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in aile zuivelproducten;

- de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

- de uitvoering van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés;

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing; techno-consult; assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van aile werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking;

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere onroerende waarden; van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, dit alles voor eigen rekening of in deelneming met derden;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het even welke vormt in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur, dit alles in acht genomen de vorm van de vennootschap;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how, en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

- alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtsreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap heeft ook het volgende tot doel:

Een patrimonium uit roerende en onroerende goederen te vormen, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot de aankoop, de verkoop, het valoriseren, het verkavelen en uitrusten van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het huren en verhuren, het beheren, het onderhouden, het herstellen, het bouwen en verbouwen van dergelijke goederen, alsook van aile roerende goederen.

Het optreden als makelaar in onroerende goederen.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk Kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen .aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde gelijkaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag har doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden voor verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Zij zal hiertoe een jaarlijkse provisie bedingen waarvan het bedrag bepaald wordt op een per duizend op het bedrag van de gewaarborgde schulden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam:

- De investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch statuut hebben.

- Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

- De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

- Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan alle verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van diezelfde vennootschappen garanderen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

rt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan op alle mogelijke manieren een belang stellen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus nëgentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het ,vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door een statutenwijziging onder de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Opslorpende vennootschap:

De naamloze vennootschap Blue Fount, met maatschappelijke zetel te 8-1140 Brussel, Léon Grosjeanlaan 90, en ondernemingsnummer 0462.649.121, waarvan het maatschappelijk doel zoals volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel:

L Voor eigen rekening:

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur:

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden:

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Elke activiteit inzake 'project management' van bouwprojecten, met inbegrip van het optreden als bouwheer in het kader van deze projecten alsmede elke hiermee verbonden dienst, alsook, de oprichting en exploitatie van coördinatiecentra in administratieve zaken, en meer in het bijzonder, van adviesbureaus inzake bouwwerken, het bouwen en andere speciale technieken, toezicht op het terrein, technische en financiële expertises, haalbaarheidsstudies, veiligheidscoördinatie en gezondheid, alsmede alle raadgevingactiviteiten, waaronder management consulting met inbegrip van onder meer de optimalisatie van de aanvoer van grondstoffen en goederen, marktstrategieën, aannemen van personeel, bronnen en wijze van financiering, systemen en informaticamethoden , werkmethoden en werkprocedures;

- Alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening: alle bijdragen aan de vestiging of ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder het verlenen van financieel, technisch, commercieel of administratief advies in de breedste zin van het woord (uitgezonderd advies over belegging van geld en dergelijke), raadgeving, bijstand en het uitvoeren van diensten rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van administratie en financiën, van verkoop, van productie, van technieken van commerciële organisatie en distributie, en meer algemeen het beleid en de uitoefening van alle activiteiten in verband met dienstverlening en management in de breedste zin van het woord aan alle willekeurige fysieke- of rechtspersonen, het uitoefenen van alle mogelijke mandaten onder de vorm van studies van organisatie, van expertises, van technische of andere handelingen en adviezen, in alle domeinen begrepen in haar maatschappelijk doel;

De aankoop, verkoop, afstand, ruil en het beheer van elke vorm van roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van alle roerende en onroerende goederen en rechten.

Zij mag participaties nemen onder om het even welke vorm, in alle soorten industriële, commerciële, landbouw, financiële of immobiliën of andere vennootschappen, die reeds bestaan of nog moeten worden opgericht, alsook alle andere financiële operaties verrichten of investeringen doen, met uitzondering van die activiteiten die door de wet worden voorbehouden aan banken of spaarkassen;

- handelaar in onroerende goederen, alle onroerend goed verrichtingen; waaronder de promotie, de aankoop, verkoop, ruiling van onroerende goederen, de vestiging van zakelijke rechten, de exploitatie en het bëheer van onroerende goederen;

- het beheer en de exploitatie van intellectuele eigendomsrechten, zoals merken, knowhow, tekeningen of modellen, kweekproducten, uitvindingen, auteursrechten, naburige rechten, het verlenen van licenties, octrooien.

- de ontwikkeling, de organisatie, de promotie van alle mogelijke evenementen, concerten, spektakels, vergaderingen, conferenties, beurzen en salons, evenals alle mogelijke commerciële en administratieve activiteiten die verband houden met bovenvermelde activiteiten.

- de raadgeving en de vorming in verband met de hierboven vermelde activiteiten,

- het geven van adviezen op het gebied van de algemene beleidsvorming in de onderneming, namelijk "General Management", alsmede het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheers- en financiële adviezen in alle sectoren en het verlenen van diensten aan andere bedrijven op het gebied van marketing, verkoop, public relations, personeelszaken, financiën en organisatie.

- leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

- leiding en de controle, in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen, en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te zichten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij mag alle zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

B. Datum vanaf dewelke vanuit een boekhoudkundig oogpunt alle handelingen van de opgeslorpte vennootschap worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap:

Vanuit een boekhoudkundig en fiscaal oogpunt zal de opslorping een retroactief effect hebben per 3D juni 2015.

Alle handelingen van de opgeslorpte vennootschap vanaf 30 juni 2015 zullen vanuit een boekhoudkundig oogpunt worden geacht te zijn verwezenlijkt voor rekening van de opslorpende vennootschap.

De opslorping zal worden verwezenlijkt op grond van een boekhoudkundige staat van H.A.M. NV per 30 juni 2015.

De aandeelhouders van beide vennootschappen zullen samenzitten in buitengewone algemene vergaderingen vóór Meester Gérard 1NDEKEU, notaris te Brussel, binnen ten vroegste zes weken na de neerleggingsdatum van onderhavige fusievoorstel bij de bevoegde griffies van de Rechtbank van Koophandel, en dit om te beraadslagen over het fusievoorstel overeenkomstig artikels 722 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Gemaakt te Brussel, op 15 juli 2015, in negen exemplaren, een per partij, waarbij elke partij erkent haar exemplaar te hebben ontvangen, twee exemplaren voor de neerlegging in de griffies van de Rechtbanken van Koophandel en een voor de Notaris.

Voor H.A.M. NV,

Blue Fount NV,

BFSH Management CVBA,

Thibaut van Hdvell

gedelegeerd bestuurder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2003 : OU044744
22/10/2002 : OU044744
19/07/2002 : OU044744
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2015, NGL 07.10.2015 15644-0381-014
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 07.10.2015 15644-0382-013
04/07/2001 : OU044744
13/10/1999 : OU044744
25/09/1998 : OUA4623
25/10/1996 : BL550466
01/01/1993 : BL550466

Coordonnées
H.A.M.

Adresse
LEON GROSJEANLAAN 90 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale