HALOLALUNE PRODUCTION

Association sans but lucratif


Dénomination : HALOLALUNE PRODUCTION
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 859.813.245

Publication

10/06/2014
ÿþÁ6OD 22

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

2 8 -05- 2014

BRUXELLES

Greffe

ll

*19119352*

N° d'entreprise: 0869.813.245

Dénomination

(en entier) : Halolalune Production

(en abrégé) :

Forme juridique : A.S.B.L.

Siège : 85 avenue de l'Indépendance belge, 1081 BRuxelles

Objet de l'acte : Réélections d'administrateurs et Président, Secrétaire, Trésorier

Suite à l'Assemblée générale du 26 juin 2006, les administrateurs suivants ont été réélus et conservent les

mêmes fonctions; le Conseil d'administration se compose comme suit :

- Joël Merlin, Président

Caroline Binard, Secrétaire

- Marianne Binard, Trésorière

Suite à l'Assemblée générale du 27 juillet 2009, les administrateurs suivants ont été réélus et conservent les,

mêmes fonctions; le Conseil d'administration se compose comme suit :

- Joël Merlin, Président

- Caroline Binard, Secrétaire

- Marianne Binard, Trésorière

Suite à à l'Assemblée générale du 31 août 2012, les administrateurs suivants ont été réélus et conservent,

les mêmes fonctions; le Conseil d'administration se compose comme suit :

- Joël Merlin, Président

- Caroline Binard, Secrétaire

- Marianne Binard, Trésorière

Joël Merlin,

Président

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou ['organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/10/2012
ÿþOndememingsnr : 8598.13.245

Benaming

(voluit) : HALOLALUNE Production

(verkort) : HALOLALUNE

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Belgische Onafhankelijkheidslaan 85 -1081 Brussel

Onderwerp akte : Vertaling van de constitutieve akte

Ondergetekenden : .

Caroline Binard, gedomicilieerd te rue Alphonse Planche, 38 - 6210 Villers-Perwin, geboren in Gent, 6 april

1963

Marianne Binard, gedomicilieerd te Belgische Onafhankelijkheidslaan, 85, 1081 Brussel, geboren te Gent,.

op 5 november 1955,

Joél Merlin, gedomicilieerd te Belgische Onafhankelijkheidslaan, 85, 1081 Brussel, geboren te Brussel

(Ukkel) op 15 januari 1955,

Ana Valverde, gedomicilieerd in 57 Wallestein 1081 - BC Amsterdam, geboren in Madrid,op 14 december

1957,

Jean-Pierre Van Slype, gedomicilieerd in de rue du Sartiau 43-45 te 1430 Rebecq, geboren in Brussel op 19

april 1955,

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten waarvan zij de statuten als volgt opstellen:

Titel I - Naam, sociale zetel, duur, maatschappelijk doel

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Halolalune Production", voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'vereniging zonder winstoogmerk"(afgekort vzw.). De naam kan gewijzigd worden na eenvoudige unanieme beslissing van de Raad van Bestuur.

Artikel 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de Belgische Onafhankelijkheidslaan 85, 1081 Brussel en kan worden verhuisd naar een andere plaats door eenvoudige unaniem genomen beslissing van de Raad van Bestuur. De vereniging kan haar kantoren openen op eender welke andere plek in België of in het buitenland.

Artikel 3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4. De vereniging heeft tot doel: bijstand en steun voor de creatie, het ontwerp, de ontwikkeling,' productie en promotie van creatieve projecten op aile artistieke gebieden met inbegrip van geluidskunst, audiovisuele creatie, film, theater, literatuur, enz. Valorisatie, verspreiding en promotie van creaties,' aanmoediging en steun voor reflectie, vorming, ontwikkeling en productie van creaties in samenwerking met scholen, instellingen, privé- en andere verenigingen. Aanmoediging en steun voor internationale uitwisselingen en samenwerkingsverbanden op het gebied van de creatie en de economische ontwikkeling die ermee gepaard gaan. Ze kan aan derden informatie verstrekken, advies, onderzoek en dienstverlening verstrekken. Ze kan evenementen en gebeurtenissen organiseren in functie van het maatschappelijk doel, om dit te ontwikkelen en te promoten. Zoals conferenties, seminaries, symposia, workshops, festivals, openbare presentaties, geluids-, audiovisuele en multimedia-installaties, animatie, het uitgeven van boeken, brochures, tijdschriften, publicaties, in welke vomi dan ook, of enige andere, op dit moment nog onbekende, vorm van expressie of productie. Ze kan geluids-, audiovisuele of multimediawerken op een bekend of nu nog onbekend medium produceren en ze verspreiden onder het publiek vla een ander bekend of nu nog onbekend medium. Ze kan overeenkomsten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOb2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

9 OKT 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

afsluiten, en wel beheers-, vertegenwoordigings-, mandataire of andere overeenkomsten, met elke andere openbare of particuliere, fysische of morele persoon of entiteit.

In het algemeen kan de vereniging aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks het maatschappelijke doel vervullen of de interesse van haar leden. Zoals aankopen, verkopen, ruilen, zelf huren of te huur aanbieden van alle bemeubelde of onbemeubelde goederen.

Onder voorbehoud van de door de wet vereiste goedkeuring, kunnen alle gulle giften tussen Levenden of testamentairen aanvaard worden, en ook alle subsidies of schenkingen.

Titel Il - Vennoten, toelating, uitstap

Artikel 5. De vereniging is samengesteld uit buitengewone en gewone leden. Zij kan ereleden en aangesloten leden aanvaarden.

Artikel 6. Gewone leden, stichtende leden van de vereniging en elke fysieke persoon die door twee vennoten wordt vertegenwoordigd en toegelaten tot de twee derde meerderheid van stemmen van de Raad van Bestuur, die zijn beslissing niet hoeft te rechtvaardigen. Hun aantal is onbeperkt maar niet minder dan drie. Vennoten of gewone effectieve leden vormen de Algemene Vergadering.

Artikel 7, De vereniging kan een steun comité bevatten dat bestaat uit ereleden. De titel van erelidmaatschap wordt toegekend aan personen die aan de ene kant de vereniging willen ondersteunen of helpen bij de realisatie van haar maatschappelijk objectief en aan de andere kant, officieel erkend zijn door een twee derde meerderheid van de stemmen in de Raad van Beheer. De titel van erelid sluit de mogelijkheid niet uit om gewoon lid te zijn of te worden.

Artikel 8. De vereniging laat aangesloten leden toe als fysieke of morele personen kunnen aangesloten lid worden van de vereniging, Men kan slechts lid van de vereniging worden wanneer men door de Raad van Beheer als zodanig wordt toegelaten. De titel van lidmaatschap wordt toegekend aan mensen die enerzijds via hun lidmaatschap het maatschappelijke doel van de vereniging onderschrijven en aan de andere kant, unaniem aanvaard worden door de Raad van Bestuur. De vennoten genieten, indien van toepassing, van bepaalde diensten van de vereniging. Die worden in het algemeen reglement verduidelijkt.

Artikel 9. De leden hebben geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid. Ze zijn niet persoonlijk betrokken bij de verplichtingen van de vereniging.

Artikel 10. Leden zijn verplicht om de huidige statuten te respecteren, de besluiten van de Algemene Vergadering en de beslissingen van de Raad van Bestuur, vastgelegd in een reglement van algemene orde, indien van toepassing.

Artikel 11. De Raad van Bestuur kan beslissen om lidgeld te vragen of een jaarlijkse bijdrage indien men lid

wil worden van de vereniging als gewoon lid en/of ereild en/of aangesloten lid.

Het bedrag ervan wordt goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

Artikel 12. Het ontslag, de schorsing en de uitsluiting van de Leden gebeurt zoals bepaald door Artikel 12 van de wet. Uittredende of uitgesloten leden, en hun erfgenamen of rechtsopvolgers van overleden vennoten, bezitten geen enkel recht op liet maatschappelijk goed, geen deel in het vermogen van de vereniging. Ze kunnen geen aanspraak maken op de teruggave van schenkingen of bijdragen die door hen werden betaald.

Titel HI - Raad van Beheer - Dagelijks bestuur

Artikel 13. De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste twee gewone leden, benoemd door de Algemene Vergadering van vennoten, met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 14. Het mandaat van beheerder wordt gratis uitgevoerd. Kosten die verband houden met de taak, kunnen worden terugbetaald mits goedkeuring van de Raad.

Artikel 15. De bevoegdheid van de Raad van Bestuur strekt zich uit tot alles wat niet is voorbehouden aan de Algemene Vergadering door de wet of in de huidige statuten. De bestissingen worden genomen na een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 16. De gekozen bestuurders kunnen worden verwijderd door de Algemene Vergadering voor ernstig verzuim die schade berokkent aan de vereniging. De vergadering beslist bij geheime stemming en met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 17. De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met betrekking tot de verplichtingen/beloftes van de vereniging. Hun aansprakelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van hun mandaat en de nalatigheid in hun beheer.

Artikel 18. De Raad van Beheer kan zijn bevoegdheden, het dagelijkse bestuur of andere taken, overdragen aan één of meer leden of aan een derde. Hiervoor bepaalt hij dan de taak, het gezag en de vergoeding, indien van toepassing. De Raad van Bestuur kan ook een mandaat aan personen toevertrouwen, die hij met dit doel worden aangesteld.

Bij buitenrechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee gemandateerde beheerders.

De Raad van Beheer vaardigt een huishoudelijk reglement uit voor de onderwerpen die zij nodig acht.

Artikel 19. De Raad van Bestuur kan slechts uitspraken doen, indien de meerderheid van zijn leden volgens de regels, aanwezig is of vertegenwoordigd. Een bestuurder die niet aanwezig is, kan een schriftelijk volmacht geven aan een andere beheerder. Die mag slechts één enkele volmacht bezitten. De Raad van Bestuur kiest tassen hen een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Hun mandaat duurt drie jaar en ls hernieuwbaar. De beslissingen worden genomen met een meerderheid van twee derde van de kiezers. ln geval van pariteit is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Beslissingen worden vastgelegd in akten, ondertekend na goedkeuring tijdens de volgende vergadering door de voorzitter. De te produceren documenten in de rechtbank worden ondertekend door de voorzitter of twee gemandateerde beheerders.

De leden van de Raad van Bestuur zijn bevoegd om elk afzonderlijk te handelen en om de officiële documenten van de vereniging geldig te ondertekenen.

Titel IV - Algemene Vergadering

Artikel 20. De Algemene Vergadering staat open voor gewone leden van de vereniging, aangesloten leden en ereleden.

Artikel 21. Zijn voorbehouden aan de bevoegdheid van de Algemene Vergadering:

1. Veranderingen in de statuten

2. Benoeming en Ontslag van bestuurders

3. Goedkeuring van de rekeningen en morele verslagen van het voorgaande jaar

4. Goedkeuring van de vooruitzichten voor het volgende verslagjaar

5. Vrijwillige ontbinding van de vereniging

6. Uitsluiting van gewone vennoten

Artikel 22. Men houdt een jaarlijkse Algemene Vergadering elk jaar gedurende het eerste trimester. Een buitengewone Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur zo vaak als het maatschappelijk belang of doel dit eist of wanneer een vijfde van de leden dat verzoekt.

Artikel 23. Een Algemene Vergadering vindt plaats op de aangeduide dag, uur en plek zoals aangeduid in de convocatie. De oproep wordt per gewone post verstuurd aan aile gewone leden, aangesloten leden en ereleden, ten minste acht dagen voor de vergadering. ze worden ondertekend namens de Raad van Bestuur. Zij bevatten de agenda.

Artikel 24, De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Raad van Bestuur. Een secretaris van de vergadering wordt benoemd door de Algemene Vergadering in het begin van de zitting. Alleen gewone leden, hebben het recht, in volgorde van hun bijdragen (zo dat gebeurt), om te stemmen. Een lid kan zich laten vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering door een ander lid. Een afwezige gewone beheerder of medewerker kan een geschreven volmacht doorgeven aan een ander gewoon lid. Elk lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem, één enkele volmacht, op de Algemene Vergadering. Een beheerder of een gewoon lid kan slechts één enkele volmacht dragen.

Artikel 25. De Algemene Vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De beslissingen worden genomen met een meerderheid van twee derde van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 26. Met uitzondering van de door de wet voorziene gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en kan de vergadering besluiten nemen buiten de dagorde. De beslissingen op van de Algemene Vergadering worden opgenomen in de akten ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergadering.

C.= Moo2.2

. 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Lu¬ k B - Vervoig



Titel V - Rekeningen



Artikel 27. Het maatschappelijke boekjaar/ eindigt op 31 december van elk jaar en dit voor de eerste maal op 31 december 2003. Elk jaar worden de rekeningen van het voorgaande jaar en de begroting voor het lopende jaar voorgesteld door de Raad van Bestuur " - de Algemene Vergadering. Beide zijn onderworpen aan de goedkeuring van laatstgenoemde.





Titel VI - Ontbinding en opheffing

Artikel 28. In geval van ontbinding van de vereniging, zal de Algemene Vergadering een of

meer vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. In het geval dat dit niet het geval is, is de

uittredende Raad van Bestuur verantwoordelijk voor de opheffing.

Artikel 29. Na afbetaling van alle schulden en vereffeningsonkosten, worden de resterende netto activa gestort aan een vereniging zonder winstoogmerk, die gelijkaardige objectieven nastreeft, aansluitend aan het maatschappelijke doel van de vereniging.

Artikel 30. De huidige statuten van de vzw "Haloialune Productie" zijn unaniem goedgekeurd door de Algemene grondwetgevende Vergadering op 14 juli 2003.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Aldus opgemaakt in evenveel exemplaren als er oprichters zijn en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering te Brussel op 14 juli 2003.

De Algemene Vergadering van vandaag verkozen als bestuurders :

Joël Merlin, President

cavatine Binard, Secretaris

Marianne Binard, Penningmeester

Joël Merlin

President



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HALOLALUNE PRODUCTION

Adresse
AVENUE DE L'INDEPENDANCE BELGE 85 1081 BRUXELLES

Code postal : 1081
Localité : KOEKELBERG
Commune : KOEKELBERG
Région : Région de Bruxelles-Capitale