HEMIRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEMIRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.364.831

Publication

14/08/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegeitontvaRgen op

0 0 AUG. 2014

ter griffie vang'&ederlandsfalige rechtbank van- koophandel Brussel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad Ondernemingsnr : 0475364831

Benaming (voluit) : Hemira

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dr. Charles Leemansstraat 12

1082 Brussel (Sint-Agatha-Berchem)

Onderwerp akte : ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 184, §5 W.Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig juli tweeduizend veertien, door Meester Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "Hemira", waarvan de zetel gevestigd is te 1082 Brussel (Sint-Agatha-Berchem), Dr. Charles Leemansstraat, " 12, hierna "de vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Kennisname van goedkeuring van het verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar eindigend per;, 30 april 2014.

2/ Goedkeuring van de jaarrekening van de Vennootschap per 30 april 2014 en goedkeuring van de; resultaatbestemming.

3/ Kwijting werd verleend aan de bestuurders voor het boekjaar dat beëindigd werd op 30 april 2014.

4/ Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap wordt toepassing gemaakt van de; mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening; van de Vennootschap in één akte.

5/ Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de!, Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

6/ De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij; de wet verplichte termijn op volgende adres: Avenue Emest Solvay, 76, P.I. Saintes, 1480 Tubize (Saintes).

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moesten worden genomen voor de consignatie van; gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Joseph Van der Cruycen, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders en om desgevallend later deze bankrekening(en) af te sluiten.

7/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Joseph Van der Cruycen, die te dien einde woonstkeuze doet te 1701 Dilbeek (Itterbeek), Plankenstraat, 48, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers,' met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket.' met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een verslag van het; bestuursorgaan en een verslag van de externe accountant opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 27.09.2013, NGL 27.11.2013 13671-0171-012
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 28.09.2012, NGL 29.11.2012 12652-0034-011
17/04/2012
ÿþ moa 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

04APR 202

BRUSSEL

Griffie

UI! IIIVao1)IIIIaIIIaae" IIII

V bah

aa

Be Stal

IIII

Ondernemingsnr : 0475.364.831

Benaming (voluit) Hemira

(verkort) :

Rechtsvorm.: Naamloze vennootschap

Zetel : Dr. Charles Leemanssfraat,12

1082 Brussel (Sint-Agatha-Bercheni)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twee april tweeduizend en twaalf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Hemira", waarvan de zetel gevestigd is te 1082 Brussel (Sint-Agatha-Berchem), Dr, Charles Zeemansstraat,' 12, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van één miljoen achthonderd vijfendertigduizend zeshonderd tweeënvijftig euro (1.835.652,00 EUR), teneinde het te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2° Vervanging van artikel 5 der statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500, 00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achttienduizend negenhonderd tweeënzeventig (18.972) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénachttienduizend negenhonderd tweeënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Joseph Van der Cruycen, die te dien einde woonstkeuze doet te 1701 Dilbeek Otterbeek), Plankenstraat, 48, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, de,

gecoördineerde tekst van statuten),

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2012
ÿþ mod 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11 BRUSSELt

behouder aan het Belgisch " 12018167* Lqqq~~=;;; ~ ~'~~ ~4~r

Staatsbla

Griffie

Ondernemingsnr : 0475364831 Benaming (voluit) : Hemira

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dr. Charles Leemansstraat, 12

1082 Brussel (Sint-Agatha-Berchem)

Onderwerp akte :OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijftien december tweeduizend en elf, door Meester Eric Spruyt, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd, Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Hemira", waarvan de zetel gevestigd is te 1082 Brussel (Sint-Agatha-Berchem), Dr. Charles Leemansstraat, 12, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Omzetting van alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen in aandelen op naam. Vaststelling dat er buiten de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen geen andere effecten aan toonder circuleren binnen de vennootschap.

2/ Beslissing tot de volgende statutenwijzigingen als gevolg van de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam die voorafgaat:

- wijziging van artikel 9 van de statuten met betrekking tot de aard van de aandelen;

- wijziging van artikel 21 van de statuten met betrekking tot de oproeping tot algemene vergaderingen;

- wijziging van artikel 23 van de statuten met betrekking tot de formaliteiten die moeten vervuld worden om tot een algemene vergadering te worden toegelaten als volgt:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling

opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.".

3/ Werden herbenoemd tot bestuurders van de vennootschap:

- de heer Wilfried De Niel, wonende te 1082 Brussel, Dr. Charles Leemansstraat,12;

- de heer Joseph Van der Cruycen, wonende te 1701 Dilbeek, Plankenstraat, 48;

- de heer Dirk Van de Vondel, wonende te 1701 Dilbeek, Lennikseweg, 98.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Joseph Van der Cruycen, die te dien einde

woonstkeuze doet te 1701 DILBEEK (literbeek), Plankenstraat, 48, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Eric Spruyt

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2011 : BLA115331
10/11/2010 : BLA115331
17/11/2009 : BLA115331
13/11/2008 : BLA115331
05/11/2007 : BLA115331
07/12/2006 : BLA115331
16/10/2006 : BLA115331
28/11/2005 : BLA115331
06/10/2004 : BLA115331
22/03/2004 : BLA115331

Coordonnées
HEMIRA

Adresse
DR. CHARLES LEEMANSSTRAAT 12 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale