HL COVENT GARDEN MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HL COVENT GARDEN MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 505.997.530

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

RAAD VAN BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR :

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Evenwel dient de raad van bestuur voor de volgende beslissingen de voorafgaande instemming van de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap te bekomen, welke instemming moet worden gegeven met een meerderheid van drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen:

- iedere beslissing met betrekking tot het vervreemden of het in eender welke zin bezwaren van de aandelen gehouden door de gewone commanditaire vennootschap  HL Covent Garden in de vennootschap  Immobilière du Royal Rogier (met ondernemingsnummer 0437.901.847) (hierna  IRR ) of van haar activa, andere dan het vervreemden/bezwaren in de uitvoering van  Permitted Financing ;

- iedere beslissing met betrekking tot de verkoop van de onroerende goederen van IRR;

- iedere beslissing met betrekking tot de ontbinding en/of vereffening van IRR;

- iedere beslissing met betrekking tot de uitoefening van voorkooprechten of met betrekking tot enige transactie die resulteert in de vervreemding van de aandelen gehouden door de vennootschap in IRR;

- iedere beslissing met betrekking tot het verlenen aan derden van rechten op de aandelen van IRR of op de rechten verbonden aan deze aandelen.

Voor de doeleinden van dit artikel heeft  Permitted Financing de volgende betekenis: (i) de leningen aangegaan door IRR voor een bedrag tot honderdtweeënveertig miljoen euro (EUR 142.000.000) om de bestaande schuld van IRR ten tijde van de aankoop van de aandelen door de vennootschap te herfinancieren en (ii) de leningen tot een bedrag van zestig miljoen euro (60.000.000,00 EUR) voor de tussentijdse financiering van het kapitaal plus de verbonden overeenkomsten met betrekking tot securitization (met inbegrip van de verlenging en wijziging van zulke overeenkomsten op voorwaarde dat het rendement voor de stille vennoten van de gewone commanditaire vennootschap HL Covent Garden of van IRR niet op substantiële wijze is aangetast.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van

haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer

bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen naar keuze toekennen.

Indien het dagelijks bestuur aan meerdere personen wordt gedelegeerd, zullen deze personen deze bevoegdheden individueel kunnen uitoefenen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van  directeur of  algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUURUUR :

De vennootschap wordt jegens derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is tenslotte, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING :

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste werkdag van de maand mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding  ja ,  neen of  onthouding . De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 25 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SALDO NA VEREFFENING : Het na vereffening overblijvende saldo wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun respectievelijke aandelenbezit.

DIVERSE BEPALINGEN

Volmachten: alle oprichters zijn in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de heer Nils Vermeulen, gedomicilieerd te Hoogstraat 21, 2580 Beerzel, ingevolge twee onderhandse volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 61.500 aandelen werd in geld als volgt ingeschreven:

Staatsblad

" door de vennootschap  HANNOVER LEASING Belgien Beteiligungs GmbH & Co. KG , voornoemd sub 1., ten belope van tweeduizend negenhonderd tweeënvijftig (2.952) aandelen,

" door vennootschap  HANNOVER LEASING Beteiligungs GmbH & Co. KG , voornoemd sub 2., ten belope van achtenvijftigduizend vijfhonderd vierentachtig (58.584) aandelen.

Elk aandeel werd volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de bestuurders: Worden tot bestuurder benoemd, voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2019:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. de heer Laurentius Rucker, geboren te Neuburg an der Donau, op 15 oktober 1963, gedomicilieerd te Hugo-Hofmann-Straße 35A, 82064 Straslach-Dingharting (Duitsland);

2. de heer Klaus Steixner, geboren te Tegernsee (Duitsland), op 17 mei 1958, gedomicilieerd te

Ludwig-Thoma-Straße 44, 83700 Rottach-Egern, Duitsland.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31

december 2015.

Eerste jaarvergadering: in 2016.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. Twee volmachten werden aan de

oprichtingsakte gehecht.

Coordonnées
HL COVENT GARDEN MANAGEMENT

Adresse
MARCEL THIRYLAAN 77, BUS 4 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale