HOLDING PVC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOLDING PVC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 559.858.759

Publication

27/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatblbfkend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte egOV ,11t_~r~

Hh'

Ondernemingsnr : 553. 358 .7SJ

I

Benaming (voluit) : HOLDING PVC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

I;

Zetel : Lloyd Georgelaan 10

1000 Brussel

derwerp akte :Oprichting van een nieuwe vennootschap, uit splitsing van NV IMMO J.V.C.

I, j

Qn

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats tel Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van; Damme - Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); op achtentwintig juli tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging, blijkt dat er een naamloze vennootschap werd; ;; opgericht, genaamd "HOLDING PVC", uit splitsing van de naamloze vennootschap "Immo J.V.C."; ii met zetel te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 159, ondernemingsnummer 0450.837.489.

j 1° Identificatie der oprichters

1/ de heer VAN CAENEGEM Jacques Emiel, geboren te Zottegem op 26 november 1945, niet meer; ; gehuwd, wonende te Monaco, 17, avenue de l'Annonciade.

2/ Mevrouw VAN CAENEGEM Sabine, geboren te Gent op 26 maart 1975, ongehuwd, wonende tel 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 223.

Vervulling van de wettelijke formaliteiten

j 1. De raad van bestuur van de vennootschap heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna "het! ; voorstel" genoemd, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het; Wetboek van vennootschappen.

;; Dit voorstel werd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge, neergelegd op 30 mei 2014, hetzij meer dan zes weken vóór de huidige algemene vergadering 1 en werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juni daarna onder nummer! 14115697.

De heer Filip VOSSEN, handelend in hoedanigheid van bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte li aansprakelijkheid "VOSSEN en C°", met kantoor te 9185 Wachtebeke, Langelede 28/a, heeft op; 25 2014 het verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van? deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"Ondergetekende, Filip VOSSEN, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA; il VOSSEN en C° - bedrijfsrevisor, met zetel te 9185 Wachtebeke, Langelede 28/a, werd aangesteld; om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742, 745 en 746,: verwijzend naar het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel! 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van! Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan l de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het; boekhoudkundig con tinuiteitsprincipe,

,; Bij de beëindiging van de controlewerkzaamheden, is ondergetekende van oordeel dat :

; - De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen uitgevaardigd door;

j

het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; 1

- De oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de; ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; i.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van;

1. nauwkeurigheid en duidelijkheid _ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

y011op

1 g Alle 2014

te, griffie ~anaNaaeria

n~~ /%erechtbahk ar, kohade/ Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode aan nettoboekwaarde verantwoord is door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige partiële splitsingsverrichting. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activa- bestanddelen in "going-concern" optiek.

De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding 1.580.410,78 EUR bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 1.264 aandelen zonder de aanduiding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigd 1/.1.264ste van het maatschappelijk kapitaal,

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het con tinui'teitsprincipe aan de netto-boekwaarde heeft geleid komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap « IMMO .7.V.C. », toe te kennen 1.264 aandelen van de naamloze vennootschap « HOLDING PVC ».

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, onderhavig verslag kan niet worden beschouwd als een "fairness opinion':

Onderhavig verslag (in totaal 29 pagina's) werd uitsluitend opgemaakt bij toepassing van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de naamloze vennootschap « HOLDING PVC » onder de opschortende voorwaarden van: 1/ de voorafgaandelijke realisatie van de inbreng in natura bij de oprichting van de naamloze vennootschap « HOLDING SVC » ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap « IMMO J. V. C. » zoals voorwerp van het ander controleverslag door ondergetekende op datum van heden en 2/ de daadwerkelijke realisatie van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap « IMMO J.V.C. » tot oprichting van de naamloze vennootschap « HOLDING PVC», én kan aldus geenszins worden aangewend voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 25 juli 2014.

BV/BVBA VOSSEN en C° - bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door Filip Vossen'

2. Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder 1) werd in de agenda van deze algemene vergadering vermeld (art. 748, § 1 eerste alinea W.Venn.) en bij toepassing van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen en van de artikelen 745, laatste lid en 746, laatste lid, van het Wetboek van vennootschappen werden geen verslagen opgemaakt zoals beschreven in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen.

Goedkeuring van de partiële splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid over te gaan tot partiële splitsing van de naamloze vennootschap "IMMO J.V.C." door overdracht van de deelneming die de vennootschap bezit in de naamloze vennootschap "MEDICIS INVEST" naar de nieuw op te richten naamloze vennootschap "HOLDING PVC". Voor alle duidelijkheid: deze inbreng omvat niet de aandelen die naar aanleiding van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MEDICIS INVEST" op 24 juni 2014 door de naamloze vennootschap "SANDRINE" werden uitgereikt aan de naamloze vennootschap "IMMO J.V.C."

De overdracht zal gebeuren zoals voorzien in het splitsingvoorstel.

Beschrijving van het overgedragen vermogen.

Het naar de naamloze vennootschap "HOLDING PVC" af te splitsen vermogen omvat de deelneming van de naamloze vennootschap "IMMO J.V,C." in de naamloze vennootschap "MEDICIS INVEST", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 223, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer 0450.838.281, meer bepaald honderdzesennegentig (196) aandelen. Voor alle duidelijkheid: deze inbreng omvat niet de aandelen die naar aanleiding van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MEDICIS INVEST" op 24 juni 2014 door de naamloze vennootschap "SANDRINE" werden uitgereikt aan de naamloze vennootschap "IMMO J.V.C.".

Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap "HOLDING PVC" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO J.V.C." in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap.

Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap door toedoen van haar bestuursorganen.

De duizend tweehonderd vierenzestig (1.264) nieuw uit te geven aandelen van de nieuwe vennootschap "HOLDING PVC" worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO J.V.C." ais volgt:

aan de heer Jacques VAN CAENEGEM 1.222

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- aan mevrouw Sabine VAN CAENEGEM 42

1.264

DEELNAME IN DE WINST

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap in

de winst deelnemen vanaf datum van hun uitgifte, overeenkomstig het splitsingsvoorstel,

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014, uitgevoerd door de naamloze vennootschap "IMMO

J.V.C." voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit

boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten

vennootschap.

Oprichting van de naamloze vennootschap "HOLDING PVC"

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de

Partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als

gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld;

Maatschappelijk kapitaal ¬ 805.000,00 ¬ 30.418,46 ¬ 124.983,25 ¬ 620,009,07

Wettelijke reserve

Belastingvrije reserves

Beschikbare reserves

Eigen vermogen ¬ 1.580.410,78

B. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de oo te richten vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid de naamloze vennootschap "HOLDING PVC" op te

richten en de statuten ervan vast te leggen als hierna bepaald.

Statuten

Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de

benaming "HOLDING PVC".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 10

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..,), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, ln eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatïeondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- er; uitvoer van om het even welkegoederen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



III. BI3ZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdenvijfduizend euro (¬ 805.000,00)vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vierenzestig (1,264) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd vierenzestigste (1/1.264ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste In strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de ._opeisbare__schulden_betalen,__ingeuai_ _de ._baten__de_ _Lasten _.aanmerkelijk.te _boveh._geau._of._.de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- R

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de' schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt, zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de raad van bestuur, door een bestuurder belast met het dagelijks bestuur, of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Commissaris

De comparanten verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde zaterdag van de maand juni om twaalf uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden in 2016.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurder, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling. -Indien-wordt-geopteerd--voor--de-pr-oc-edure- van-schr-iftelijke--besluitvorming -zoals-uiteengezet in Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

' mod 11.1



~ k

artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Bekrachtiging - overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2014. Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan, dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING BESTUURDERS

Vervolgens hebben de comparanten beslist te benoemen tot eerste bestuurders:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Huis Peeters", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 10 bus 4 en ondernemingsnummer 0432.863.290, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN CAENEGEM Philip, geboren te Zoersel op 19 november 1981, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 223.

2/ Mevrouw HELEWAUT Doris Maria Norma, geboren te Brugge op negen september negentienhonderd vierenvijftig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 223.

3/ De heer VAN CAENEGEM Philip, geboren te Zoersel op 19 november 1981, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 223.

Vervolgens hebben de comparanten beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

1/ De heer VAN CAENEGEM Philip, geboren te Zoersel op 19 november 1981, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 223.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en twintig.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ 1 mod 11.1

"

"

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket, BTW administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan het kantoor CPJ Accountants te 8450 Bredene, Rietstraat 12, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag oprichters

Verslag bedrijfsrevisor

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme- Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Op de laatste blz. van Luik n vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 22.06.2016 16214-0500-011

Coordonnées
HOLDING PVC

Adresse
LLOYD GEORGELAAN 10 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale