HOME SEBRECHTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOME SEBRECHTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.694.142

Publication

20/06/2014
ÿþMod Word 11.1

iie-4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grlffWvan de akte

" neergelegd/ontvangen op

Ondernemingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : HOME SEBRECHTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: François Selorechtslaan 40, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel, opgemaakt op datum van 2 juni 2014 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hetgeen volgt:

"Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

a.De overnemende vennootschap

Naam Home Sebrechts

Vorm 1 Naamloze venncotschap

Maatschappelijke zetel: F. Sebrechtslaan 40, 1080 Brussel

RPR (Brussel) 0442.694.142

Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van anderen, alle verrichtingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met rusthuizen.

De vennootschap mag eveneens de functie van bestuurder uitoefenen in elke andere vennootschap, zich borg stellen of garant.

Zij mag alle roerende en onroerende, financiële, commerciële of industriële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag belangen nemen op welke wijze, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die een soortgelijk, analoog, gelijkwaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen en zelfs met hen te fuseren

De vennootschap mag alle borgstellingen, hypotheken, panden of andere zekerheden stellen of aangaan met betrekking tot leningen, kredieten, waarborgen of verplichtingen van gelijk welke aard die hetzij door de vennootschap zelf hetzij,binnen de grenzen van het vennootschapsbelang, door een verbonden onderneming of door eender welke andere derde zijn aangegaan.

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Jan De Braband ere, Notaris te merelbeke, op drieëntwintig januari negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven februari negentienhonderd eenennegentig., onder nummer 910207-122.

De statuten werden voor een laatste maal gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door Meester Denis Deckers, Notaris te Brussel, op vierentwintig december tweeduizend en acht.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 62.000 E et wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder 1/2.500ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

11

imiiinIAN

11 JUNI 2011f

ter grIfflo van deargerlandqtge

koophande!

111111

Op de laatste biz. ven Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

lo,De over te nemen vennootschap

Naam: Home Castel

Vorm : Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel :, Avenue Comté de Jette 1, 1090 Brussel

RPR : (Brussel) 0451.026.442

Doel:

De vennootschap heeft tot doel om voor eigen rekening of voor rekening van anderen, alle verrichtingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met "Rusthuizen".

Zij kan alle industriële, commerciële, roerende en onroerende, financiële of burgerlijke handelingen stellen, die direct of indirect met haar doel verband houden.

Zij kan met aile middelen belangen hebben in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met identieke, soortgelijke of een verwant doel of die voor haar een bron van ontwikkeling of een opportuniteit zou uitmaken.

De vennootschap kan elke zekerheid stellen, zich borg stellen, hypotheken, panden of elke andere zekerheid of verplichting ontvangen of toestaan, voor elke lening, krediet, verplichting, of waarborg van welke aard ook, aangegaan door de vennootschap of door eender welke andere derde.

De vennootschap werd opgericht bij akte voor notaris Meester Pierre Van den Eynde, notaris te Sint Joost ten Node, op dertig september negentienhonderd drie en negentig en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op zevenentwintig oktober negentienhonderd drie en negentig, onder nummer 931027-86.

De statuten werden voor een laatste maal gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door Meester Denis Deckers, Notaris te Brussel, op vierentwintig december tweeduizend en acht.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 62.525,00¬ en wordt vertegenwoordigd door 2.050 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder 1/2.050ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

NV Home Sebrechts is eigenaar van 100% van de aandelen van NV Home Castel

Op 16 oktober 2012, heeft NV Home Sebrechts van NV Reste! Résidences een aandeel van NV Home Castel verworven, waardoor NV Home Sebrechts eigenaar is geworden van 2.050 aandelen (hetzij 100%) van NV Home Castel.

Datum van wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. De over te nemen vennootschap heeft geen enkel ander effect uitgegeven.

Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschap.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschap.

Fiscaal regime van de fusie

De fusie wordt uitgevoerd in overeenstemming met de vrijstellingsregeling van de vennootschapsbelasting.

De fusie is niet onderworpen aan de registratierechten.

De fusie niet onderworpen aan de BTW conform de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW, Bijkomende vermeldingen

Ondergetekenden verbinden er zich wederzijds toe om alles in het werk te stellen om de fusie te realiseren volgens de hierboven beschreven wijze, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en rekening houdend met de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, alsook de wettelijke bepalingen met betrekking tot de exploitatie van de woonzorgcentra.

De raden van bestuur van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap verklaren dat zij kennis hebben van de verplichting, zoals voorzien ln artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, om het fusievoorstel zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, en rekening houdend met de regelgeving inzake rusthuizen"

voor eensluidend afschrift

Armonea NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door NC Ventures BVBA

Vertegenwoordigd door Nicholas Cator

...

t

,.,.

.4 T.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 10.07.2014 14305-0402-040
03/10/2014
ÿþ~

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : François Sebrechtslaan 40, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging vaste vertegenwoordiger

UMREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 1 SEPTEMBER 2014:

"Na bespreking en stemming neemt de Raad van Bestuur met eenparigheid van de uitgebrachte stemmen de volgende beslissingen:

1.t4EEMT KENNIS van de beslissing van haar gedelegeerd bestuurder Armonea NV, om haar vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van het bestuursmandaat in de vennootschap, zijnde NC Ventures BVBA, vast vertegenwoordigd door Nicholas Cator, met ingang van 1 september 2014, te vervangen door Coolberry BVBA, met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Nindsebaan 36, ingeschreven in het RPR (Leuven) onder het nummer 0557.985.867, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Christiaan Cools, wonende te 3140 Keerbergen, Nindsebaan 36. "

voor eensluidend afschrift

ArmOnea NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door Coolberry BVBA Vertegenwoordigd door Christiaan Cools

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Med word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neE>.:-ge'lr5d/ontv,~fnyun op

*14180039*

11.11111111

Ondernemingsar : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : HOME SEBRECHTS

(verkort) :

2 4 SEP. 2014

ei' griffie van de ~~r~~lai~dstalige '~~ttti~~~ Y/51-1 r~nnnh~~nrrel BrucJc!

19/08/2014
ÿþMod Word 11.1

:. i,< t' In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Armonea NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door NO Ventures BVBA Vast vertegenwoordigd door Nicholas Cator

Ondernemingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : Home Sebrechts

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : François Sebrechtslaan 40, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming en herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de algemene vergadering d.d. 26 juni 2014:

"Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering met unanimiteit de volgende beslissingen:

BESLIST tot de benoeming als bestuurder van de vennootschap, met ingang van heden tot de algemene vergadering van aandeelhouders die in 2020 zal gehouden worden:

-Lightcube BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Houwaart, Roesselberg 41, ingeschreven in het RPR (Leuven) onder het nummer 0833.263.256, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Ann Viaene, wonende te 3390 Houwaart, Roesselberg 41.

BESLIST de volgende bestuurders te herbenoemen met ingang van heden tot de algemene vergadering van aandeelhouders die in 2020 za! gehouden worden:

-Armonea NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, F. Sebrechtslaan 40, RPR (Brussel) 0889.421.308, vertegenwoordigd door NC Ventures SPRL, met maatschappelijke zetel te 1050 Elsene, Rue Kerckx 37 bus 1, ingeschreven in het RPR (Brussel) onder het nummer 0891.429.604, vast vertegenwoordigd door Nicholas Cator, wonende te 1050 Brussel, Rue Kerckx 37, bus 1.

-CogNoesis BVBA, met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Bredestraat 48, RPR (Gent) 0892.236.880, vast vertegenwoordigd door Christophe Van Nevel, wonende te 9920 Lovendegem, Bredestraat 48;

-Ugeman BVBA, met maatschappelijke zetel te 9270 Laarne, Groene Meersen 26, RPR (Dendermonde) 0832.104,503, vast vertegenwoordigd door Geert Uytterschaut, wonende te 9270 Laame, Groene Meersen 26."

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 26 juni 2014:

"Na bespreking en stemming neemt de Raad van Bestuur met eenparigheid van de uitgebrachte stemmene de volgende beslissingen:

BESLIST tot de herbenoeming van Armonea NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jansmolenbeek, F. Sebrechtslaan 40, RPR (Brussel) 0889.421.308, vertegenwoordigd door NC Ventures SPRL, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Rue Kerckx 37, bus 1, ingeschreven in de RPR (Brussel) onder het nummer 0891.429.604 en vast vertegenwoordigd door Nicholas Cator, met woonplaats te 1050 Brussel, Rue Kerckx 37, bus 1, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 26 juni 2014 "

lI

*1415 444"

1

eergeiesdfonnFangen op

0 7 AUG. 2014

ter griffie V G-riftr Nederiandstalige rechtbank van koophand

el.Baasse

27/08/2014
ÿþMod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van glkte

r9h,) t 4eû,

~erÎe



Luik B



WIMI1

n

u

r ~~~y

echtheryk ~~~ t~

hk

Ondernemingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : HOME SEBRECHTS (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 1080 Brussel, François Sebrechtslaan 40. (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Heeren, te Turnhout, vervangende, Anne-Mie Szabó te Turnhout, belet, op 31 juli 2014, kortelings te registeren, met als enig doel te warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HOME SEBRECHTS", met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, François Sebrechtslaan 40, ondernemingsnummer 0442.694.142, RPR Brussel, onder meer:

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "HOME CASTEL", met maatschappeljike zetel te 1090 Brussel, Avenue Comté de Jette 1, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over de overnemende vennootschap,

Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap,

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 1 januari 2014, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

2. vastgesteld heeft dat de fusie door overneming van de vennootschap "HOME CASTEL", door de

vennootschap "Home Sebrechts", verwezenlijkt is, en dat de eerstgenoemde vennootschap definitief

opgehouden heeft te bestaan,

VOLMACHTEN: waren aanwezig bij volmacht:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de navolgende aandeelhouders:

1. De naamloze vennootschap "ARMONEA", met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, François Sebrechtslaan 40, ondernemingsnummer 0889.421.308 RPR Brussel.

Vertegenwoordigd zoals voorzien door de statuten door twee bestuurders samen handelend, waaronder één van categorie A en één van categorie B, te weten:

a) De heer de Mevius Frédéric, wonende te 49 Abingdon Road, Londen W8 6AN (Groot-Brittannië), op zijn beurt vertegenwoordigd door de heer Van Laer Johnny, wonende te 2275 Lille (Gierle), Schoolblok 7A ingevolge onderhandse volmacht de dato 16 juli 2014;

b) de naamloze vennootschap Mussenhoeve NV, met zetel te 2530 Boechout, Mussenhoevelaan, 222, ondernemingsnummer 0430.784.225 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN den BRANDE Lodewijk Comeel Marc Jozef, wonende te 2530 Boechout, Mussenhoevelaan, 222, op: zijn beurt vertegenwoordigd door de heer Van Laer voornoemd ingevolge onderhandse volmacht de dato 8 juli: 2014;

2. De naamloze vennootschap "RESTEL RESIDENCES", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel' (Eisene), Eugene Flageyplein 18, ondernemingsnummer 0455.168.540 RPR Brussel.

Vertegenwoordigd zoals voorzien door de statuten door twee bestuurders samen handelend, te weten:

a) de naamloze vennootschap Armonea voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NC Ventures met zetel te 1050 Brussel, Kerckxstraat 37 bus 1, ondernemingsnummer 0891.429.604 RPR Brussel, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste.

_____ vertegenwoordiger de heer Nicholas Cator, wonende te 1050 Brussel, Kerckxstiaat 37 bus 1, op zijn beurt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

P/?anael ciste_

_

.~~

vertegenwoordigd door de heer Remijsen Kurt Ludovicus Maria, wonende te 2380 Ravels, Klein Ravels 80,' Ingevolge voormelde onderhandse volmacht de dato 8 Juli 2014;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ugeman met zetel te 9270 Laame, Groenemeersen 26, ondernemingsnummer 0832.104.503 RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Uytterschaut Geert Frans Maria, wonende te 9270 Laame, Groenemeersen 26, op zijn heurt vertegenwoordigd door de heer Remijsen Kurt voornoemd ingevolge voormelde onderhandse volmacht de dato 8 juli 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Christine VAN HAEREN.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een expeditie van de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met volmachten.

.r., ~.a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L_.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 16.07.2013 13316-0165-038
03/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

El i ] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i UIl I Hill II II H AI

*13101127*

Riele ,JI, MO

24JUN 206

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : HOME SEBRECHTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : François Sebrechtslaan 40, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 19 JUNI 2013:

"De algemene vergadering, na beraadslaging en met unanimiteit:

1.BENOEMT, met ingang van 17 juni 2013, CogNoesis BVBA, met maatschappelijke zetel te Bredestraat 48, 9920 Lovendegem, ingeschreven in het RPR (Gent) onder het nummer 0892.236.880 als bestuurder van de vennootschap, vertegenwoordigd door Christophe Van Nevel, wonende te Bredestraat 48, 9920 Lovendegem.

Het mandaat van CogNoesis BVBA wordt toegestaan voor een periode van één jaar en zal ten einde lopen na de algemene vergadering van aandeelhouders die in 2014 gehouden zal worden."

voor eensluidend afschrift

Ugeman BVBA

Bestuurder

vertegenwoordigd door

Geert Uytterschaut

CogNoesis BVBA

Bestuurder

vertegenwoordigd door

Christophe Van Nevel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

27/05/2013
ÿþ Mod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

id



miusen

1 5 hi E12a13'

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : HOME SEBRECHTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : François Sebrechtslaan 40, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van Bestuurders - wijziging vaste vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 19 APRIL 2013:

"De algemene vergadering, na beraadslaging en met unanimiteit:

1.NEEMT KENNIS van het ontslag, met ingang van 19 april 2013, van NO Ventures BVBA, niet maatschappelijke zetel te Rue Kerckx 37 bus 1, 1050 Elsene, ingeschreven in het RPR (Brussel) onder het nummer 0891,429.604, vast vertegenwoordigd door Nicholas Cator, ais bestuurder van de vennootschap.

2.BENOEMT, met ingang van 19 april 2013, Ugeman BVBA, met maatschappelijke zetel te 9270 Laarne, Groene Meersen 26, ingeschreven In het RPR (Dendermonde) onder het nummer 0832.104.503 als bestuurder van de vennootschap, vast vertegenwoordigd door Geert Uytterschaut, wonende te 9270 Laarne, Groene Meersen 26. Het mandaat van Ugeman BVBA wordt toegestaan voor een periode van één jaar en zal ten einde lopen na de algemene vergadering van aandeelhouders die in 2014 gehouden zal worden. "

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 19 APRIL 2013:

"Na bespreking en stemming neemt de Raad van Bestuur met eenparigheid van de uitgebrachte stemmen de volgende beslissingen:

1.NEEMT KENNIS van de beslissing van haar gedelegeerd bestuurder Armonea NV, om haar vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van het bestuurmandaat in de vennootschap, zijnde Orsa Management BVBA, vast vertegenwoordigd door Arnoul della Faille, met ingang van 19 april 2013, te vervangen door NC Ventures BVBA, met maatschappelijke zetel te 1050 Elsene, Rue Kerckx 37 bus 1, ingeschreven in het RPR (Brussel) onder het nummer 0891,429.604, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Nicholas Cator, wonende te 1050 Elsene, Rue Kerckx 37 "

voor eensluidend afschrift

Armonea NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door NC Ventures BVBA

Vertegenwoordigd door Nicholas Cator

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/02/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbh

IJIJ 11H11 11 II 11 1111 11111 11111111! 1J II

" 13029099*

~~~ v~r:t~ ~jij ~+~etie

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : HOME SEBRECHTS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : F. Sebrechtslaan 40, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van Bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 20 DECEMBER 2012

Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering met unanimiteit de volgende beslissingen:

1.NEEMT KENNIS van het ontslag, met ingang op 20 december 2012, van de heer Dirk Van de Brande, wonende te 2275 Lille, Singel 19, als bestuurder van de vennootschap.

voor eensluidend afschrift

Armonea NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door Orsa Management BVBA

Vertegenwoordigd door Arnoul della Faille

20/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

It rDa In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ó SEP 2°11

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12157297*

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : F Sebrechtslaan 40 - 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking en Toekenning bijzondere bevoegdheden UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR gehouden op 24 mei 2011

Na bespreking en stemming neemt de Raad van Bestuur met eenparigheid van de uitgebrachte stemmen de volgende beslissingen:

BESLIST de bijzondere bevoegdheden in te trekken die bij beslissing d.d. 15 juni 2009 werden toegekend aan Solminco BVBA;

BESLIST Cognoesis BVBA, Bredestraat 48, B-9920 Lovendegem met als zaakvoerder Christophe Van Nevel, wonende te Bredestraat 48, B-9920 Lovendegem, de volgende bijzondere bevoegdheden toe te kennen:

1° De gewone briefwisseling ondertekenen;

2° Alle goederen nodig voor de activiteiten der vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel, kopen of verkopen, met uitzondering van onroerende goederen;

3° Van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zowel in kapitaal als intrest en bijhorigheden, om welke reden het ook zij, als ook alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst te nemen en er geldig kwijting voor verlenen namens de vennootschap;

4° Alle sommen betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden;

5° Bij banken en spaarkassen, en bij het bestuur der postcheques, alle rekeningen openen in naam van de vennootschap; alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders, etc. ondertekenen, verhandelen en endosseren; wissels accepteren en avaleren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten verlengen, en toestemmen in uitstel van betaling, compensatie en subrogatie eisen of toestaan;

6° Namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten overleggen of in ontvangst nemen; alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend ondertekenen;

V,

beha

aai

Bel

Staa

I



Ondernemingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) ; HOME SEBRECHTS

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

7° Inventaris opmaken van alle goederen en waarden van de vennootschap;

8° Derden in zijn plaats stellen voor de uitvoering van één welbepaalde bevoegdheid.

Uitdrukkelijk is bedongen dat:

(i)inzoverre de hiervoor opgesomde handelingen of verbintenissen betrekking hebben op een bedrag, of een tegenwaarde tot voorwerp hebben van minder dan vijfentwintigduizend euro (25 000 EUR), zij geldig door de genoemde gedelegeerde kunnen worden verricht of aangegaan;

(ii)inzoverre zij dit bedrag of deze waarde overtreffen, de vennootschap dient vertegenwoordigd te worden overeenkomstig de statuten;

(iii)alle vastgoedverhandelingen, alle akten die betrekking hebben op hypothecaire formaliteiten waardoor het onroerend patrimonium van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks wordt bezwaard, de akten van kwijting indien ze meteen ook opheffing van hypothecaire inschrijving in het voordeel van de vennootschap tot gevolg hebben, akten waarbij de vennootschap zich borg stelt voor derden, niet behoren tot de bevoegdheden van de gedelegeerden, ongeacht het bedrag of de tegenwaarde van de verrichting.

(iv)alle betalingsopdrachten slechts geldig kunnen worden verricht door de handtekening van de gedelegeerde die samen moet optreden met 1) een bestuurder of ii) een andere gedelegeerde aan wie deze bevoegdheden werden toegekend.

Cognoesis BVBA, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Christophe Van Nevel kan de vennootschap in het kader van deze bevoegdheden rechtsgeldig alleen verbinden en Cognoesis BVBA kan in het kader van dit mandaat alleen rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar zaakvoerder Christophe Van Nevel.

Voor eensluidend uittreksel

ARMONEA NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door Orsa Management BVBA

Vertegenwoordigd door Arnoul della Faille

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r Im~wnmuim~i~m~~1m

Voor- *iaias3aa

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla'

Q fi JUL 2012

rein~~Liai%

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : HOME SEBRECHTS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : F Sebrechtslaan 40 - 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 28 JUNI 2012

Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering met unanimiteit de volgende beslissingen:

BESLIST de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) 0446.334.711 te herbenoemen als commissaris van de vennootschap. De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CBVA om dhr. Stefan Olivier aan te stellen als vertegenwoordiger belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van het revisorenkantoor.

Het mandaat wordt toegekend voor een periode van drie jaar, namelijk voor de controle van de boekjaren 2012, 2013 en 2014 en eindigt tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders die beraadslaagt en besluit over de jaarrekening per 31/12/2014 en die gehouden wordt in 2015,

De bezoldiging van het mandaat van commissaris werd bepaald op armonea groepsniveau en bedraagt 120.000 EUR (exclusief BTW) per jaar voor alle armonea entiteiten, Dit bedrag zal verdeeld worden onder de verschillende armonea entiteiten volgens een nog te bepalen verdeelsleutel.

Voor eensluidend uittreksel

ARMONEA NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door Oma Management BVBA

Vertegenwoordigd door Arnoul della Faille

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 05.07.2012 12276-0275-039
22/11/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111111111111111111111111111111

" 11175025.

Ondernemingsar : 0442.694.142

Benaming

(voluit) : Home Sebrechts

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Avenue F. Sebrechts 40 - 1080 Brussel

Onderwerp akte : Neerlegging van een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders dd 03/10111 conform artikel 556 van het wetboek van vennootschappen.

Arrnonea NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Orsa Management bvba

vertegenwoordigd door

Amoul della Faille de Leverghem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 15.07.2011 11302-0540-038
04/03/2011
ÿþMod 2.1

LURS e f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11J11,111.1111j11161111,!11111

VOO behou aan t Belgi: Staats

111



BRuM

22 FEB xD14~

Griffie

Ondememingsnr : 0442.694.142

Benaming

(voluit) Home Sebrechts

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Avenue F. Sebrechts 40 - 1080 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder/benoeming nieuwe bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 3 februari 2011 Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering met unanimiteit de volgende beslissingen:

1.NEEMT kennis van het ontslag van bestuurder Next! Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Sumatralaan 12, vast vertegenwoordigd door Daniel Grossmann en dit met ingang op 3 februari

2011. .

2.BENOEMT tot bestuurder van de vennootschap met ingang op 3 februari 2011, NC Ventures BVBA, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Saint-Georgesstraat 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0891.429.604 en neemt kennis van de benoeming door NC Ventures BVBA van Nicolas Cator, wonende te 1050 Brussel, Saint-Georgesstraat 25, als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van NC Ventures BVBA.

NC Ventures BVBA zal het mandaat verder uitoefenen van bestuurder Next! Consulting BVBA. Voormeld mandaat zal ten einde lopen na de algemene vergadering van aandeelhouders die in 2013 gehouden zal worden.

Voor éénsluidend uittreksel

Armonea SA

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Orsa Management BVBA

Vertegenwoordigd door

Arnoul della Faille

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 26.07.2010 10343-0401-037
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 30.07.2009 09522-0120-036
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 05.06.2008 08181-0204-036
26/09/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.08.2007, NGL 20.09.2007 07726-0051-012
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.05.2007, NGL 21.06.2007 07252-0055-037
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.05.2006, NGL 30.06.2006 06353-0235-021
28/06/2005 : BL541575
02/07/2004 : BL541575
11/08/2015
ÿþfr" Mod Word 11.1

`=r_t Y~,~- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

1A,ti,~~ neergelegd/ontvangpa o





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

3 1 MIL' 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

Brussel

Voor- 11111111

behouden aan het Belgisch 1 11589 I

Staatsblad

IVI



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING GEI-{OUDEN OP 26 JUNI 2015:

"Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering met unanimiteit de volgende beslissingen:

BESLIST tot de herbenoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kfeetlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonen register (Brussel) 0446.334.711 als commissaris van de vennootschap. De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CBVA om dhr. Stefan Olivier aan te stellen als vertegenwoordiger belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van het revisoren kantoor,

Het mandaat is toegekend voor een periode van drie laar, namelijk voor de controle van de boekjaren 2015, 2016 en 2017 en eindigt tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van leden die beraadslaagt en besluit over de jaarrekening per 31 december 2017 en die gehouden wordt in 2018.

De bezoldiging van het mandaat van de commissaris werd bepaald op Armonea groepsniveau en bedraag 120.000 EUR (exclusief BTW) per jaar voor alle Armonea entiteiten. Dit bedrag zal verdeeld worden onder de verschillende Armonea entiteiten volgens een nog te bepalen verdeelsleutel"

voor eensluidend afschrift

Armonea NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door Coolberry BVBA

Vertegenwoordigd door Christiaan Cools

0442.694.142

HOME SEBRECHTS

Naamloze Vennootschap

François Sebrechtslaan 40, 1080 Brussel

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2003 : BL541575
05/07/2002 : BL541575
11/07/2000 : BL541575
03/06/1999 : BL541575
29/12/1998 : BL541575
07/02/1991 : BL541575
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 11.07.2016 16320-0252-047

Coordonnées
HOME SEBRECHTS

Adresse
FRANCOIS SEBRECHTSLAAN 40 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale