HORIZON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HORIZON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.441.283

Publication

21/05/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111 +191026 2*

4

D 2014

ter griffie van de egerlandatalige

rechtbank van koophandel--Bt. scl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr :0449.441.283

Benaming (voluit) : HORIZON

(verkort) :

Rechtsvorm : Openbare Bevek naar Belgisch Recht - Categorie ICBE, naamloze vennootschap Zetel : Havenlaan 2

1080 BRUSSEL

Onderwerp akte : BEKRACHTIGING CREATIE VAN NIEUWE COMPARTIMENTEN - STATUTENWiJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig april tweeduizend veertien, door Meester Carl, OCKERMAN, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de heer Kevin Seminck, wonende te 9300 Aalst, Alfred Nichelsstraat 7, handelend in zijn hoedanigheid;' van volmachtdrager krachtens beslissing van de raad van bestuur de dato 23 april 2014 van de naamloze vennootschap "HORIZON", Openbare Bevek naar Belgisch recht volgens de categorie iCB-Effecten en Liquide middelen, waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan 2,

aan ondergetekende notaris heeft gevraagd om de hiernavermelde onderhandse beslissing de dato 23 april; 2014 van de raad van bestuur van voormelde vennootschap tot creatie van de compartimenten en toekenning van de specifieke benaming, te weten; "CSOB Svet S High Tech Bonusom 1" t.e.m. "CSOB Svet S High Tech Bonusom 10" in voormelde vennootschap te bekrachtigen.

De raad van bestuur heeft beslist tot oprichting van de nieuwe compartimenten te weten: "CSOB Svet S High Tech Bonusom 1" t.e.m. "CSOB Svet S High Tech Bonusom 10" .

De doelstellingen van voormelde compartimenten werden als volgt vastgesteld:

De activa van "CSOB Svet S High Tech Bonusom 1" Le.m. "CSOB Svet S High Tech Bonusom 10" ' worden belegd in functie van de beleggingsdoelstellingen zijnde, enerzijds, op de specifieke vervaldag van het, compartiment, de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de initiële inschrijvingswaarde, gehanteerd tijdens de; initiële inschrijvingsperiode, en anderzijds het realiseren van een rendement, afhankelijk van de evolutie van: index(en) en/of aandelen.

De raad van bestuur of de algemene vergadering kan bovendien periodiek beslissen coupons uit te keren conform de modaliteiten beschreven in het prospectus.

De concrete modaliteiten per compartiment, waaronder de referentiemunt, de vervaldag, alsmede de vooropgestelde structuur zullen bij de openstelling van het compartiment gedetailleerd beschreven worden in het prospectus.

De iCBE belegt meer dan 40% van haar vermogen rechtstreeks of onrechtstreeks in schuldvorderingen zoals bedoeld in de Europese Spaarrichtlijn.

Overeenkomstig artikel 17, § 1 van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles beslist de vergadering volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten, "Artikel 28. Compartimenten

(...)

§106 "CSOB Svet S High Tech Bonusom 1" t.e.m. "CSOB Svet S High Tech Bonusom 10"

De activa van elk compartiment worden belegd in functie van de beleggingsdoelstellingen zinde, enerzijds, op de specifieke vervaldag van het compartiment, de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de initiële inschrijvingswaarde, gehanteerd tijdens de initiële inschrijvingsperiode, en anderzijds het realiseren van een rendement, afhankelijk van de evolutie van index(en) en/of aandelen.

De raad van bestuur of de algemene vergadering kan bovendien periodiek beslissen coupons uit te keren ' conform de modaliteiten beschreven in het prospectus.

De concrete modaliteiten per compartiment, waaronder de referentiemunt, de vervaldag, alsmede de vooropgestelde structuur zullen bij de openstelling van het compartiment gedetailleerd beschreven worden In.

"

het prospectus.

De ICBE belegt meer dan 40% van haar vermogen rechtstreeks of onrechtstreeks in schuldvorderingen zoals bedoeld in de Europese Spaarrichtlijn."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Jüor-

eehouderi

, Yan het

elgisch Staptsblad

mod 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, notulen van de raad van bestuur van 23 april 2014 met volmacht, de gécoÔrdineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie. bij to epassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Carl OCKERMAN

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persti(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2014 : BL566412
20/06/2014
ÿþMcd

Pr7."Peç-i)11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111.1)11.1112uN111111

neergelegd/ontvangen op

JUNI 2014

ter griffie van ceederlandstalige _reirlithank van könrh

cfltfet.larussel---

Onciernemingsnr : 0449,441.283

Benaming

(voluit) HORIZON

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap, Openbare Bevek naar Belgisch recht

Zetel Havenlaan 2, 1080 Brussel

Onderwerp akte: ontslag

De Raad van Bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van mevrouw Marleen Willekens als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 mei 2014.

De samenstelling van de Raad van Bestuur is dan ook als volgt " 7 Voorzitter: Luc Vanderhaegen, Bestuurders: Theo Peeters, Christine Deleyei Wouter Vanden Eynde en Olivier Morel.

Opgemaakt te Brussel op 2 juni 2014.

Christine Deleye Wouter Velden Eynde

Bestuurder Bestuurder

02/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

deerelëgtiiontvengcn op

7

,c

illil.JJ11,1.111 Il

Ondernemingsnr :0449.441.283 Benaming (voluit : HORIZON

23 JUNI 2014

-geffiê van de Ne-cie 1V"'cistalige

r-e,4244trix Brussel

beh aa Bel Stem

1

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort):

Rechtsvorm: Openbare Bevek naar Belgisch Recht - Categorie ICBE, naamloze vennootschap

Zetel: Havenlaan 2

1080 BRUSSEL

Onderwerp akte BEKRACHTIGING CREATIE VAN NIEUWE COMPARTIMENTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf juni tweeduizend veertien, door Meester CarC OCKERMAN,

' dat mevrouw Cinthia Van Huffel, wonende te 9800 Deinze, Poel straat 66, handelend in hoedanigheid van,

volmachtdrager krachtens beslissing van de raad van bestuur de dato 11 juni 2014 van de naamloze:, vennootschap "HORIZON", Openbare Bevek naar Belgisch recht volgens de categorie ICB-Effecten en Liquide middelen, waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan 2?

aan ondergetekende notaris heeft gevraagd om de hiemavermekle onderhandse beslissing de dato 11 juni,: 2014 van de raad van bestuur van voormelde vennootschap tot creatie van de compartimenten en tcekenning van de specifieke benaming, te weten:. "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 1" t.e.m. "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 10" in voormelde vennootschap te bekrachtigen.

De raad van bestuur heeft beslist tot oprichting van de nieuwe compartimenten te weten: "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 1" t.e.m. "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 10".

De doelstellingen van voormelde compartimenten werden als volgt vastgesteld:

De activa van "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 1" te.m. "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 10" worden belegd in functie van de beleggingsdoelstellingen zijnde, enerzijds, op de specifieke vervaldag van het compartiment, de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de initiële inschrijvingswaarde, gehanteerd tijdens de initiële inscheingsperiode, en anderzijds het realiseren van een rendement, afhankelijk van de evolutie van index(en) en/of aandelen.

De raad van bestuur of de algemene vergadering kan bovendien periodiek baslissen coupons uit te keren; conform de modaliteiten beschreven In het prospectus.

De concrete modaliteiten per compartiment, waaronder de referentiemunt, de vervaldag, alsmede de , vooropgestelde structuur zullen bij de openstelling van het compartiment gedetailleerd beschreven worden in" het prospectus,

De ICBE belegt meer dan 40% van haar vermogen rechtstreeks of onrechtstreeks in schuldvorderingen zoals bedoeld In de Europese Spaarrichtlijn.

Overeenkomstig artikel 17, § 1 van de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief, beheer van beleggingsportefeuilles beslist de vergadering volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten: "Artikel 28. Compartimenten

(" " " )

007 "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 1" te.m. "CSOB Svet S Nemeckym Bonusom 10"

De activa van elk compartiment worden belegd in functie van de beleggingsdoelstellingen zijnde, enerzijds, ' op de specifieke vervaldag van het compartiment, de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de initiële inschrijvingswaarde, gehanteerd tijdens de initiële Inschrijvingsperiode, en anderzijds het realiseren van een, rendement, afhankelijk van de evolutie van Index(en) en/of aandelen.

De raad van bestuur of de algemene vergadering kan bovendien periodiek beslissen coupons uit te keren conform de modaliteiten beschreven in het prospectus.

De concrete modaliteiten per compartiment, waaronder de referentiemunt, de vervaldag, alsmede de. vooropgestelde structuur zullen bij de openstelling van het compartiment gedetailleerd beschreven worden in het prospectus.

De ICBE belegt meer dan 40% van haar vermogen rechtstreeks of onrechtstreeks in schutdvorderingen zoals bedoeld in de Europese Spaarrichtlijn."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

x

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, notulen van de raad van bestuur van 11 juni 2014 met volmacht, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Carl OC KERMAN

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bulan aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van 1..qik 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/07/2014 : BL566412
10/04/2014 : BL566412
07/08/2014 : BL566412
16/10/2014 : BL566412
27/02/2014 : BL566412
31/12/2013 : BL566412
19/12/2013 : BL566412
28/06/2013 : BL566412
07/05/2013 : BL566412
16/04/2013 : BL566412
05/04/2013 : BL566412
29/03/2013 : BL566412
01/02/2013 : BL566412
26/09/2012 : BL566412
14/09/2012 : BL566412
14/05/2012 : BL566412
26/04/2012 : BL566412
16/04/2012 : BL566412
14/03/2012 : BL566412
08/03/2012 : BL566412
08/03/2012 : BL566412
08/03/2012 : BL566412
02/01/2012 : BL566412
16/12/2011 : BL566412
25/11/2011 : BL566412
21/11/2011 : BL566412
18/10/2011 : BL566412
19/09/2011 : BL566412
05/09/2011 : BL566412
16/08/2011 : BL566412
10/08/2011 : BL566412
23/05/2011 : BL566412
22/04/2011 : BL566412
18/04/2011 : BL566412
31/03/2011 : BL566412
17/03/2011 : BL566412
11/10/2010 : BL566412
02/09/2010 : BL566412
23/06/2010 : BL566412
29/03/2010 : BL566412
23/02/2010 : BL566412
08/02/2010 : BL566412
16/09/2009 : BL566412
09/09/2009 : BL566412
11/08/2009 : BL566412
27/05/2009 : BL566412
26/05/2009 : BL566412
12/03/2009 : BL566412
03/03/2009 : BL566412
13/02/2009 : BL566412
09/01/2009 : BL566412
29/04/2015 : BL566412
20/11/2008 : BL566412
17/10/2008 : BL566412
22/09/2008 : BL566412
11/09/2008 : BL566412
22/08/2008 : BL566412
23/07/2008 : BL566412
30/06/2008 : BL566412
19/06/2008 : BL566412
09/06/2008 : BL566412
15/05/2008 : BL566412
25/04/2008 : BL566412
13/03/2008 : BL566412
06/03/2008 : BL566412
19/12/2007 : BL566412
07/12/2007 : BL566412
09/11/2007 : BL566412
21/09/2007 : BL566412
06/09/2007 : BL566412
30/08/2007 : BL566412
20/08/2007 : BL566412
31/07/2007 : BL566412
16/07/2007 : BL566412
07/05/2007 : BL566412
25/04/2007 : BL566412
25/04/2007 : BL566412
14/03/2007 : BL566412
30/01/2007 : BL566412
10/11/2006 : BL566412
16/10/2006 : BL566412
05/10/2006 : BL566412
20/09/2006 : BL566412
11/09/2006 : BL566412
05/07/2006 : BL566412
02/05/2006 : BL566412
03/04/2006 : BL566412
27/02/2006 : BL566412
13/02/2006 : BL566412
06/01/2006 : BL566412
23/08/2005 : BL566412
10/05/2005 : BL566412
21/04/2005 : BL566412
14/04/2004 : BL566412
02/03/2004 : BL566412
15/04/2003 : BL566412
19/10/2015 : BL566412
22/05/2002 : BL566412
12/04/2002 : BL566412
08/11/2000 : BL566412
20/05/2000 : BL566412
11/04/1997 : BL566412
01/01/1997 : BL566412
22/12/1995 : BL566412
16/07/1993 : BL566412
10/03/1993 : BL566412
10/03/1993 : BL566412
12/05/2016 : BL566412
14/12/2016 : BL566412
15/12/2016 : BL566412
22/03/2017 : BL566412
23/11/2017 : BL566412
06/12/2017 : BL566412
23/02/2018 : BL566412
22/03/2018 : BL566412
22/05/2018 : BL566412

Coordonnées
HORIZON

Adresse
HAVENLAAN 2 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale