HUIS VAN DE GENEESKUNDIGE KRING V.U.B., AFGEKORT : G.K.

Association sans but lucratif


Dénomination : HUIS VAN DE GENEESKUNDIGE KRING V.U.B., AFGEKORT : G.K.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 423.468.742

Publication

02/07/2014
ÿþ MOD 2.2

Litz-aLre ' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

; Ondernemingsnr : 423.468.742

Benaming

(voluit) : Het Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B. vzw

(verkort) : Geneeskundige Kring

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Laarbeektaan 103 - 1090 Jette

Oncierwerp akte: BENOEMING EN ONTSLAG BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

Op 12 mei 2014 besliste de Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Het Huis van

de Geneeskundige Kring te Laarbeeklaan 103 te 1090 Jette met Unanimiteit:

1) Te ontslaan als bestuurders:

- de heer Frederik Fleurinck, Schoolstraat 1 9320 Nieuwerkerken, geboren te Leuven op 7 mei 1992

- de heer Niels Debaenst, Joost vd Vondelstraat 21 1800 Vilvoorde, geboren te Veurne op 17 februari 1992

- mevrouw Elfi Toumaye, Beukenlaan 12 8310 Sint-Kruis, geboren te Jette op 29 februari 1992

- de heer Armin Debbaut, Westdieplaan 18 8420 Wenduine, geboren te Brugge op 16 augustus 1991

2) Te benoemen ais bestuurders:

- mevrouw Joke Van Nuffel, Mercatorlaan 21 3191 Hever, geboren te Mechelen op 22 juni 1993

- de heer Jame de Mey, Nelernolenstraat 11 1700 Dilbeek, geboren te Aalst op 12 juif 1993

mevrouw Haaike Bens, Grotstraat 45 2990 Wuustwezei, geboren te Witrijk op 27 april 1993

- mevrouw Julie Bussche, Nachtegalendreef 5 8000 Brugge, geboren te Brugge op 15 juni 1993

3) Deze hebben onder elkaar aangeduid:

- Voorzitter: mevrouw Joke Van Nuffel

- Ondervoorzitter de heer Jame de Mey

- Penningmeester: mevrouw Julie Bussche

- Secretaris: mevrouw Haaike Bens

4) De statuten blijven ongewijzigd.

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nee

Voo

behou

aan .1Belgh

Staats1

[tan II







rgelegdiontijangen op

23 l'UNI 2014

ter griff e van de Nederlestalige

rechtbcAk van keaphnndengireussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2013
ÿþ M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ilit119,111

BAUSSLL

2 2 OCT. 2013

Griffie

Ondernerningsnr : 423.468.742

Benaming

(voluit) : Het Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B vzw

(verkort) : Geneeskundige Kring

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Laarbeeklaan 103 - Jette

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR WIJZIGING STATUTEN

Op 7 mei 2013 besliste de Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Het Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B. te Laarbeeklaan 103 te 1090 Jette met Unanimiteit:

1) De Statuten van de vzw te wijzigen, meer specifiek de artikels 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9, 14, 15, 17, 18 (zie*

bijlage) "

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B.". Deze naam moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "vereniging

zonder winstoogmerk" of door de afkorting "v.z.w.". Personen die voor de vereniging optreden zonder deze vermelding kunnen persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor het geheel of een gedeelte van de aangegane verbintenissén.

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken de verkorte benaming "G.K." te gebruiken.

Art, 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te Laarbeeklaan 103, 1090 Jette. De

vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Brussel. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voorgenoemd arrondissement.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van het onderwijs en de studie van de Geneeskunde en de Biomedische Wetenschappen, alsmede de wetenschappelijke, socio-culturele, sportieve en studentikoze vorming van haar leden.

Zij is bevoegd om alle activiteiten in te richten en alle roerende en onroerende goederen, die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, in eigendoms- en andere zakelijke rechten uit te oefenen en te verwerven.

Art. 4. Het Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B. v.z.w. onderschrijft de naleving van de minimumstatuten zoals opgelegd door de V.U.B.

Art. 7. Kan als toegetreden lid door de raad van bestuur worden aangenomen: elke student ingeschreven of afgestudeerd in de studierichtingen Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen of Tandheelkunde aan de Faculteit Geneeskunde en Farmacie van de Vrije Universiteit Brussel.

Toegetreden leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering en kunnen geen afschriften of gelden van rekeningen noch verzegeling van goederen vorderen.

Elk toegetreden lid kan te allen tijde uit de vereniging treden nadat hij/zij het ontslag per aangetekende brief aan de raad van bestuur één maand op voorhand ter kennis heeft gebracht en het opeisbaar lidgeld aangezuiverd is.

Tot uitsluiting van een toegetreden lid kan slechts overgegaan bij wijze van een twee derde meerderheid door de raad van bestuur en mits het toegetreden lid uitgenodigd is voor verweer.

Art. 8. Kan als effectief lid door de raad van bestuur worden aangenomen: elke student ingeschreven voor minstens de helft van zijn/haar studiepunten in de Geneeskunde of Biomedische Wetenschappen aan de Faculteit Geneeskunde en Farmacie van de Vrije Universiteit Brussel, die bovendien het principe van het Vrij Onderzoek onderschrijft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo2.2

Elk effectief lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden nadat hij/zij het ontslag per aangetekende brief aan de raad van bestuur één maand op voorhand ter kennis heeft gebracht en het opeisbaar lidgeld aangezuiverd is.

Tot uitsluiting van een effectief lid kan slechts overgegaan bij wijze van een twee derde meerderheid op de algemene vergadering waarbij het aangesloten lid is uitgenodigd is voor verweer.

in geen geval kan een uittredend of uitgesloten lid afschriften of gelden van rekeningen noch verzegeling van goederen vorderen.

Art. 8. bis. Een lid van de vereniging dat voor zijn of haar eerste academiejaar aan de faculteit Geneeskunde & Farmacie ingeschreven is heeft geen stemrecht.

Art. 9. Kan als erelid door de raad van bestuur worden aangenomen: elke oud-student of sympathisant van de Faculteit Geneeskunde en Farmacie van de Vrije Universiteit Brussel en elke andere persoon, met inbegrip van elke rechtspersoon, op grond van bijzondere verdiensten ten opzichte van de vereniging.

Ereleden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering en kunnen geen afschriften of gelden van rekeningen noch verzegeling van goederen vorderen.

Tot uitsluiting van een erelid kan slechts overgegaan bij wijze van een twee derde meerderheid door de raad van bestuur en mits het toegetreden lid uitgenodigd is voor verweer.

Art. 11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum 4 bestuurders. De raad bestaat minstens uit een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester, De leden worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. In ieder geval moet het aantal bestuurders lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De bestuurders handelen als een college en oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Art. 14. Elke kandidaat-voorzitter moet effectief lid zijn en zijn kandidatuur en lijst met kandidaat-bestuursleden indienen bij de huidige voorzitter of secretaris, ten minste één week voor de aanvang van de algemene vergadering die is bijeengeroepen om de bestuurders te verkiezen,

Art. 15. De kandidaten voor de functies van voorzitter en penningmeester moeten reeds een jaar effectief lid geweest zijn en actief betrokken zijn geweest bij de vereniging. De kandidaten voor de functies van voorzitter en ondervoorzitter moeten voldoen aan de tradities van de vereniging.

Art. 17. De verkiezingen gebeuren bij geheime stemming. Een stembus zal op een op voorhand aangekondigd tijdstip en locatie nabij de hoofdzetel van de vereniging beschikbaar zijn, onder toezicht van de secretaris en penningmeester. Een effectief lid dat niet aanwezig kan zijn kan een volmacht geven aan een ander effectief lid, men kan echter niet over meer dan één extra volmacht beschikken.

Art. 18. Het mandaat van de bestuurders eindigt bij de bekendmaking van de resultaten van de beslissende stem ronde.

De afzetting van een bestuurder wordt door de algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezig of vertegenwoordigde leden.

Art. 24. Elke algemene vergadering heeft plaats op dag, uur en plaats aangeduid in de oproeping, die aan elk lid bezorgd wordt. De oproepingen gebeuren door middel van brief, e-mail of fax, ten minste acht kalenderdagen voor de vergadering en warden ondertekend door de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur. De termijn voor een bijeenroeping is ten minste acht dagen.

De uitnodiging bevat de agenda, die door de raad van bestuur wordt vastgesteld. De algemene vergadering kan ook punten behandelen welke niet op de uitnodiging voorkomen, doch kan bij meerderheid tegen minderheid deze ook afwijzen.

Art. 28, Insgevallend de beslissingen niet genomen kunnen worden met de vereiste meerderheid, staat het een oud-voorzitter van de vereniging vrij een doorslagnemende beslissing te nemen, tenzij een andere oud-voorzitter dit verbiedt.

Een beslissing genomen door de algemene vergadering met de vereiste meerderheid is geldig, tenzij ten minste drie oud-voorzitters zich hier tegen verzetten op grond van overmacht of traditiebreuk. Desgevallend wordt de zitting verdaagd en dient na ten vroegste drie dagen of ten laatste tien dagen hervat te worden met de betreffende stemming als eerste agendapunt.

M0p 2.2

Luik B - Vervolg

2) Te ontslaan als bestuurders:

- de heer Wietse Wiels, Plankenstraat 100 1701 ltterbeek, geboren te Ukkel op 23 november 1991

- mevrouw Ellen Orinx, Isidoor Crockaertstraat 3301731 Zellik, geboren te Jette op 7 februari 1991 - mevrouw Isabelle Verlinden, Moorstraat 81 2870 Breendonk, geboren te Boom op 5 mei 1991

- mevrouw Valerie Reynaert, Kouterstraat 47 3090 Overijse, geboren te Jette op 12 november 1991

3) Te benoemen als bestuurders

- de heer Frederik Fleurinck, Schoolstraat 1 9320 Nieuwerkerken , geboren te Leuven op 7 mei 1992

- de heer Niels Debaenst, Joost vd Vondelstraat 21 1800 Vilvoorde, geboren te Veurne op 17 februari 1992

- mevrouw Elfi Tournaye, Kasteellaan 20, Kampenhout 1910, geboren te Jette op 29 februari 1992 - de heer Armin Debbaut, Westdieplaan 18 Wenduine 8420, geboren te Brugge op 16 augustus 1991

4) Deze hebben onder elkaar aangeduid;

- Voorzitter: de heer Frederik Fleurinck

- Ondervoorzitter: de heer Niels Debaenst

- Penningmeester: de heer Armin Debbaut

- Secretaris: mevrouw Elfi Tournaye

Wietse Wiels

Voorzitter

Ellen Orinx

Ondervoorzitter

Valerie Reynaert

Penningmester

Isabelle Verlinden

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/10/2012
ÿþ MOD22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i~iuouHauiuHuoi

" iavsssa*

i

16®CT,1D12

Griffie

ondemerningsnr : 423468.742

Benaming

(voluit) : Het Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B vzw

(verkort) : Geneeskundige Kring

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Laarbeeklaan 103 - Jette

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

Op 8 mei 2012 besliste de Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Het Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B. te Laarbeektaan 903 te 1090 Jette met Unanimiteit

1) Te ontslaan als bestuurders:

- de heer Antoine Lambot ,Rue des tisserands 8 F59126 Ijnselles, geboren te Etterbeek op 20 maart 1990 - de heer Arn Van Royen, Hondstraat 18, 2550 Kontich, geboren te Boom op 19 september 1990

- mevrouw Sylvia Faict, Lindendries 128, 1730 Asse, geboren te Jette op 28 augustus 1990

- mevrouw Emma op de Beke, Konijnenlaan 5, 3080 Tervuren, geboren te Amsterdam op 3 augustus 1990

2) Te benoemen als bestuurders

- de heer VUletse Wiels, Plankenstraat 100, 1701 ttterbeek, geboren te Ukkel op 23 november 1991

- mevoruw Ellen Orinx, Isidoor Crockaertstraat 330, 1731 Zellik, geboren te Jette op 7 februari 1991

- mevrouw Valerie Reynaert, Kouterstraat 47 3090 Overijse, geboren te Jette op 12 november 1991

- mevrouw Isabelle Vertinden, Moorstraat 812870 Breendonk, geboren te Boom op 5 mei 1991

3) Deze hebben onder elkaar aangeduid:

- Voorzitter: de heer VIfietse [iets

- Ondervoorzitter: mevrouw Ellen Orinx

- Penningmeester: mevrouw Valerie Reynaert

- Secretaris: mevrouw Isabelle Verlinden

Wietse Wrels

Voorzitter

Ellen Orinx

Ondervoorzitter

Valerie Reynaert

Penningmester

Isabelle Verlinden

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/05/2011
ÿþvi behc.

aar

Belç Staal

M00 2.2

rz.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

@RUSSEL

,13 -O5 1U11

Griffie

Ondernemingsnr : 423.468.742

Benaming

(voluit) : Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B vzw

(verkort) : Geneeskundige Kring

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Laarbeeklaan 103 - Jette

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

Op 3 mei besliste de Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Het Huis van de Geneeskundige Kring V.U.B. te Laarbeeklaan 103 te 1090 Jette met Unanimiteit:

pt

" 11079136

1) Te ontslaan als bestuurders:

- de heer Adriaan Wilgenhof, Kluisbos 23, 1501 Buizingen, geboren te Halle op 8 februari 1989

- de heer Xavier Gallào, Heideroosje 6, 1860 Meise, geboren te Etterbeek op 5 augustus 1989

2) Te benoemen als bestuurders

" - de heer Antoine Lambot ,Rue des tisserands 8 F59126 Linselles, geboren te Etterbeek op 20 maart 1990

- de heer Arn Van Royen, Hondstraat 18, 2550 Kontich, geboren te Boom op 19 september 1990

- mevrouw Sylvia Faict, Lindendries 128, 1730 Asse, geboren te Jette op 28 augustus 1990

- mevrouw Emma op de Beke, Konijnenlaan 5, 3060 Tervuren, geboren te Amsterdam op 3 augustus 1990

3) Deze hebben onder elkaar aangeduid:

- Voorzitter: de heer Antoine Lambot

- Ondervoorzitter: de heer Arn Van Royen

- Penningmeester: mevrouw Sylvia Faict

- Secretaris: mevrouw Emma op de Beke

Adriaan Wilgenhof

Voorzitter

Xavier Galloo

Ondervoorzitter

Op-de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Arn Van Royen Penningmester

Sylvia Faict Secretaris

Coordonnées
HUIS VAN DE GENEESKUNDIGE KRING V.U.B., AFGE…

Adresse
LAARBEEKLAAN 103 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale