HUISARTSEN JANSSENS & DUSAUCHOIT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSEN JANSSENS & DUSAUCHOIT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.524.497

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 24.07.2014 14337-0601-011
19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.05.2013, NGL 14.08.2013 13422-0601-011
23/01/2012
ÿþP4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11_5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840.524.497

Benaming

(voluit) : HUISARTSEN JANSSENS & DUSAUCHOIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broustinlaan 69, 1083 Ganshoren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 21 december 2011 en het bijzonder verslag van de zaakvoerders d.d. 22 december 2011 betreffende een quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222, § 1 van het: Wetboek van vennootschappen.

1 2 JAN. 2012

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111111111111111111111/1fl o~

*izoaz*







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/11/2011
ÿþf

Modal)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111

*11166804*

V bet; aa Be Sta.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : et9 V y 5).9'

Benaming

(voluit) : "HUISARTSEN JANSSENS & DUSAUCHOIT"

Rechtsvorm : BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN

EEN

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : broustinlaan, 69 te 1083 Ganshoren.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Marc BOELAERT, ter standplaats Ganshoren-Brussel, op 13 oktober 2011, date een BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht waarvan de statuten de volgende bepalingen bevatten:

1° Vennoten: Mevrouw DUSAUCHOIT Christine Fernanda René Maria, geboren te Brugge,: (rijksregisternummer :590314-00856)

Op 14 maart 1959, huisarts, wonende te Ganshoren, Broustinlaan, 69.

2) De heer JANSSENS Vincent Marie Léon Irène, geboren te Gent

Op 10 november 1959, huisarts, wonende te Ganshoren, Broustinlaan, 69. (Rijksregisternummer : 59111001135).

2° Rechtsvorm: BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3° Benaming: "HUISARTSEN JANSSENS & DUSAUCHOIT".

4° Doel: In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheervennoot op het gebied van huisartsgeneeskunde, dit door de vennoten rekening houdend met de Medische Plichtenleerondermeer betreffende het beroepsgeheim

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesherenvennoten verbinden zich ertoe hun volledige

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden, vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheervennoot toe te laten zich verder te bekwamen in; voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake huisartsgeneeskunde en dit in de breedste betekenis; van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

-het verwerven van alle nodige activa of het dragen van alle nodige kosten om de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot te vergemakkelijken en om het statutair doel te verwezenlijken,; rechtstreeks dan wel onrechtstreeks (waaronder begrepen de terbeschikkingstelling van deze activa (en het. dragen van de erop betrekking hebbende kosten) aan de zaakvoerders en/of de werknemers als manier om hen; te verlenen).

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. Dit bijkomstig doel kan enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid,; aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen." De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag;

deelnemen.in_alle_ondernemingen die_een.gelijkaardig_doel-nastreven_maar_overeenkomsten_die_geneesheren;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- , behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren

5° Maatschappelijke zetel: Broustinlaan, 698 te 1083 Ganshoren. Hij mag in elk ander gedeelte van Brussel, van het Brussels van het Vlaams Gewest worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

6° Duur van de vennootschap: Onbeperkt vanaf haar oprichting.

7° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: 18.600,00 euro, gesplitst in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

8° Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Over de aanwending van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9° Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap en de kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend om in geld of effekten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

10° Begin en einde van elk boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het eropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag waarop de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

11° Algemene vergadering:

- plaats: De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangewezen in de oproepingsberichten. - tijdstip: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering op de 19 mei om 11 uur. Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

- Voorwaarden voor de toelating: Elk aandeel geeft recht op één stem.

12° Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder: De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap op kontraktueel gebied en bij het gerecht. Zij zijn bevoegd alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle akten die de vennootschap verbinden worden geldig ondertekend door elk der zaakvoerders afzonderlijk.

In geval er gebruik gemaakt werd van een delegatie of een volmacht, zal de ondertekening door de afgevaardigde of de mandataris geldig de vennootschap verbinden binnen de perken van de hem toegekende bevoegdheden.

13° Benoeming tot zaakvoerder: De heer JANSSENS en mevrouw DUSAUCHOIT, voornoemd.

De zaakvoerder zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen

M.BOELAERT, Notaris

MEDEDELING

-Uitgifte van de akte van 13 oktober 2011;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUISARTSEN JANSSENS & DUSAUCHOIT

Adresse
BROUSTINLAAN 69 1083 BRUSSEL

Code postal : 1083
Localité : GANSHOREN
Commune : GANSHOREN
Région : Région de Bruxelles-Capitale