I.C. OPPENHEIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I.C. OPPENHEIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.422.382

Publication

23/07/2014
ÿþ"te mod 11.1

r--

Lek 13

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111

*141418 7*

ter neergelegd/ontvangen op

1 1 JUL( 2014 " griffie van de Nelffndstalige

rei.. II ank van-Koophandel -Brussel 



Ondememingsnr : 0427.422.382

Benaming (voluit) : IC Oppenheim

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drukperastraat 4

1000 Brussel

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - kapitaaisvermindering -kapitaalsverhoging - aanpassing vereffeningsprocedure - aanpassing statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 30 juni 2014, nog niet geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van "IC. OPPENHEIM", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "Luber P.V.B.A." bij akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op 24 oktober 1984, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 22 november nadien onder nummer 373-11, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd,, werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry Van Caillie op 14 juni 2013, bekendgemaakt: alsvoren op 5 juli daarna, nummer 13102796, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) de in het kapitaal geïncorporeerde, belaste reserves te verminderen met achtenzestigduizend vierhonderd negenentachtig euro éénentwintig cent (¬ 68.489,21) om het kapitaal te brengen van': honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) op honderdenelfduizend vijfhonderd en tien euro negenenzeventig cent (¬ 111.510,79), zonder vernietiging van aandelen, deels voor een bedrag van twaalfduizend negenhonderd drieëndertig euro vijfenzestig cent (¬ 12.933,65) tot aanzuivering van geleden verliezen en deels tot beloop van vijfenvijftigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 55.555,56) door terugbetaling aan de vennoten elk in verhouding tot hun huidig aandelenbezit

(2) De besluiten van het vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten'; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Etswinde De Deyne", met zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, vertegenwoordigd door Mevrouw Etswinde De Deyne, bedrijfsrevisor, de dato 24 juni 2014, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura luiden letterlijk als volgt:

"6.Besluit.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

- in eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap, uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- in tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van art. 537 W.I.B. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- in derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 50.000,00 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van art 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in art. 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een kapitaalvermindering besluit op 30.06,2014 van in totaal 68.489,21 EUR waarvan 55.555,56 EUR geldt als reële kapitaalvermindering en anderzijds) vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 50.000,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.I.B, 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen `faimess opinion" uitmaakt. "

(3) in het kader van artikel 537 WIB 92 (zoals voorafgaandelijk uiteengezet) een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het kapitaal te brengen van honderdenelfduizend vijfhonderd en tien euro negenenzeventig cent (E 111.510,79) op honderdéénenzestigduizend vijfhonderd en tien euro negenenzeventig cent (¬ 161.510,79) door inbreng in natura (vordering in rekening-courant), zonder creatie van nieuwe aandelen, mits verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

(4) vaststelling dat de voorgaande kapitaalsvermindering en kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdéénenzestigduizend vijfhonderd en tien euro negenenzeventig cent (E 161.510,79) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen.

De vergadering besluit vervolgens met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten ingevolge de genomen besluiten hiervoor en dit als volgt:

De huidige tekst van artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderd éénenzestigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 161.510,79) gesplitst in duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend driehonderd vijftigste (1/1.350*) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

(5) om de statuten aan te passen aan de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren.

Tengevolge van voormelde beslissing wordt de huidige tekst van artikel 23 van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 23: Ontbinding.

De vennootschap bilft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt ïn de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bijzijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

in de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris-revisor, de revisor of de accountant heeft opgemaakt."

Artikel 23bis: Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden,

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 23ter: Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of een zaakvoerder van de vennootschap bi eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de hechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap, op het ogenblik van het indiening van dit eenzijdig verzoekschrift, haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vergif eningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel v66r elke andere uitkering aan de vennoten uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laelste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan hek

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Artikel 23quater ontbinding-vereffening in één akte.

Ingevolge artikel 184, §5 Wetboek Vennootschappen is de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte slechts mogelijk indien voldaan wordt aan de volgende cumulatieve voorwaarden:

- er wordt geen vereffenaar benoemd;

- er geen passiva werd opgenomen in de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

- alle vennoten op de Algemene Vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met éénparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

Volmacht De zaakvoerder stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten, met name de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd védr de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het' wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tepelijk hiermee neergelegd.

De expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 30 juni 2014,

alsmede volgende stukken:

- de gecoördineerde tekst der statuten;

- het verslag van de bedrijfsrevisor inzake inbreng in natura;

- het verslag van het bestuursorgaan inzake inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiad

1.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.12.2013, NGL 22.01.2014 14012-0443-016
05/07/2013
ÿþBenaming (voluit) : IC Oppenheim

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drukpersstraat 4

1000 Brussel

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - kapitaalsverhoging - aanpassing statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 14 juni 2013, geregistreerd te Brugge, tweede kantoor op 17 juni 2013, boek 277 blad 3 vak 13, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van "IC OPPENHEIM", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap niet beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "Luber P.V.B.A." bij akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op 24 oktober 1984, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 22 november nadien onder nummer 373-11, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry Van CailLie op 26 juni 2009, bekendgemaakt alsvoren op 27 juli daarna, nummer 091062485, met éénparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) het kapitaal te verhogen met tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het te brengen van honderdduizend euro (E 100.000,00) op honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) door inbreng in geld en creatie van zeshonderd (600) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal ingeschreven worden aan fractiewaarde, zijnde honderd drieéndertig euro drieëndertig cent (¬ 133,33).

(2) vaststelling dat de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel afbetaald werd en dat het kapitaal werd verhoogd tot honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), gesplitst in duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de ' navolgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), vertegenwoordigd door duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend driehonderd vijftigste (1/1.35 fe) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen." Volmacht: De zaakvoerder stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle '' inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven De Wit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor cie inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neeroelecid.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 14 juni 2013,

alsmede de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris* hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 2 6 ji ti m 2013

:'I rtJ-tr4

. ~" ~.

Ondernemingsnr : 0427.422.382

21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.11.2012, NGL 14.01.2013 13009-0173-015
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 14.02.2012 12034-0165-015
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 04.02.2011 11025-0339-015
27/07/2009 : BL531909
19/05/2009 : BL531909
01/08/2008 : BL531909
01/08/2007 : BL531909
17/07/2007 : BL531909
27/07/2005 : BL531909
03/11/2004 : BL531909
25/07/2003 : BL531909
22/08/2002 : BL531909
12/12/2000 : BL531909
23/09/1999 : BL531909
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.11.2015, NGL 15.01.2016 16016-0435-014
01/01/1993 : BL531909
01/01/1992 : BL531909
01/05/1990 : BL531909
02/12/1988 : HA63945
26/11/1987 : HA63945

Coordonnées
I.C. OPPENHEIM

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale