ILOCAL BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ILOCAL BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 806.453.248

Publication

14/06/2012
ÿþ-i <<

1.1 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod wond 11.1

IIII II II( III I II III I II III

*12105390*

BRUSSEL

0 5 J111420121

Ondernemingsnr : 0806.453.248

Benaming

(voluit) : iLocal België

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : Tervurenlaan 13A bus 2, 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 27 april 2012 blijkt dat de aandeelhouders hebben beslist om de vereffening op 27 april 2012 definitief te sluiten. De vennootschap heeft per 27 april 2012 definitief opgehouden te bestaan, De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden te 1011 AC Amsterdam (Nederland), De Ruyterkade 154 en dit minstens gedurende de wettelijke termijn. Er werden geen maatregelen genomen voor de consignatie van gelden bij de Deposito- en Consignatiekas.

De aandeelhouders hebben de heer Piet-Hein Kruls belast om alle formaliteiten aangaande de afsluiting van de vereffening te vervullen, zoals onder meer de ondertekening van de formulieren I en II, de afsluiting van de bankrekeningen, de ondertekening en indiening van de aangiften in de vennootschapsbelasting en dergelijke

meer.

Tot slot werd mandaat gegeven aan de vzw Securex Ondernemingsloket go-Start voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging enlof schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle andere administratieve formaliteiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend.

De heer Piet-Hein Kruls

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van duik B vermelden : Recto' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te Vertegenwoordigen

Verso' Naam en handtekening.

22/12/2011
ÿþbe

a

Bi

St~

Ondernemingsnr : 0806.453.248 Benaming (voluit} : iLocal België

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 13 A bus 2

1040 BRUSSEL

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig oktober tweeduizend en elf, door Meester Denise: ; DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met' handelsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,,: Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende:', registratiemelding draagt:

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het lsfe Registratiekantoor van VORST op 3 november 2011. Boek 82 blad 13 vak 6. Ontvangen vijfentwintig euro (25E) (getekend) VAN MELKEBEKE.",

' dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;;

"iLocal België ", waarvan de zetel gevestigd is te Etterbeek (1040 Brussel), Tervurenlaan 13 A, bus 2,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf achtentwintig oktober;:

tweeduizend en elf.

2° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende bestuurders van

rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer Taco Titulaer, en

- de heer Hendrik Ypma.

3° Werd benoemd als vereffenaar :

- Mevrouw Dorine Theodora Maria Petronella Vonk-Vork, wonende te Comriekade 9, 2481 AD:

Woubrugge (Nederland).

4° Machten van de vereffenaar:

" De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek.; van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder, dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan allee zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder: betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere; belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn.; machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen'; door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 1B9bis van het Wetboek van,' vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de: rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de.: uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staak slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoorde moeten voorleggen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

iw II u i 1 I ni in



*11191935*

2 DEC,: 201

Griffie

# mod 11.1

Voor-behotaden *ah :f` Belgisch Staatsblad

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan VIW Securex Ondernemingsloket go-Start met maatschappelijke' zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het ' verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van Mevrouw Dorine Vonk-Vork als vereffenaar).

Denis DECKERS Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" 11168414*

~ u i~tir~`r~lfw

~

26 -10- 2011

Griffie

Ondernemingsnr: 0806453248

Benaming

(voluit) : iLocal België

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Etterbeek (1040 Brussel), Tervurenlaan 13 A bus 2

" Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien oktober tweeduizend en elf, door Meester Denis ' DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "iLocal België", waarvan de zetel gevestigd is te Etterbeek (1040 Brussel), Tervurenlaan 13 A, bus 2,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vierhonderd achtendertigduizend driehonderd. vijfentwintig euro (438.325 EUR), om het kapitaal te verhogen tot vierhonderd negenennegentigduizend achthonderd vijfentwintig euro (499.825 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 001-6507975-30 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op twaalf oktober tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd negenennegentigduizend achthonderd vijfentwintig euro (499.825 EUR) en is verdeeld in zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder nominale waarde.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de'

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 07.07.2011 11262-0451-014
18/05/2011
ÿþ Mptl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II I II H II I III I IIIIIIVSI

*11076694"

Neergelegd ter griffie van de Rechfbank Van Koophandel le Antwerpen, pp

Griffie 0 6 MEI 2011

Ondernemingsnr : 0806.453.248

Benaming

(voluit) : iLocal Belgïe

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 84/3 te 2600 Berchem

Onderwerp akte : Verplaatsing van de Maatschappelijke zetel

Op 30 maart 2011 beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijk zetel over te brengen van de Uitbreidingstraat 84/3 te 2600 Berchem naar de Tervurenlaan, 13 A, bus 2 te 1040 Brussel (Etterbeek) vanaf 21 Maart 2011.

De heer Dirk De Man wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van de indeplaatsstelling , om alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen betreffende de bovengenoemde besluiten genomen door de vennootschap en die inschrijvingen en neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van koophandel, en de publicatie van deze beslissing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad vereisen.

Dirk De Man

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 30.08.2010 10462-0288-014

Coordonnées
ILOCAL BELGIE

Adresse
TERVURENLAAN 13 A, BUS 2 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale