IMMO CHEVEUX D'ARGENT

NV


Dénomination : IMMO CHEVEUX D'ARGENT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 849.065.348

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 20.12.2012, GGK 25.10.2013, NGL 28.10.2013 13642-0014-033
23/07/2013
ÿþmod 11.1

In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 2JUIL. 2013

s. " . ,*"`"

3"~+a~.

Griffie

_-a

Ondernemingsnr : 0849.065.348

Benaming (voluit) : IMMO CHEVEUX D'ARGENT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 331-333 1050 Brussel

Onderwerp akte :VEREENVOUDIGDE FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IMMO CHEVEUX D'ARGENT DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP AEDIFICA - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING BIJZONDERE MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 24 juni

2013, dat bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

,; vennootschap "IMMO CHEVEUX D'ARGENT', met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan

nummer 331-333, die volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLUIT: Aan de vereenvoudigde fusie door overneming van "IMMO CHEVEUX D'ARGENT"; door de naamloze vennootschap"AEDIFICA" voorafgaande formaliteiten:

;; De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het fusievoorstel opgesteld op 24 april 2013 door de; ;; raden van bestuur van de overnemende vennootschap en van IMMO CHEVEUX D'ARGENT overeenkomstig; artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen en neergelegd, voor elke vennootschap, op de griffie van de; Rechtbank van Koophandel van Brussel op 25 april 2013, dat voorziet in de fusie door overneming in de zin van; ;; het artikel 676,1° van het Wetboek van vennootschappen, van IMMO CHEVEUX D'ARGENT door de naamloze; vennootschap "AEDIFICA", openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 1050! Brussel, Louizalaan 331-333, BTW BE 0877,248.501 RPR Brussel, (hierna "AEDIFICA" ), als gevolg waarvan: IMMO CHEVEUX D'ARGENT haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, ten gevolge van; haar ontbinding zonder vereffening, overdraagt aan AEDIFICA,

De datum waarop de handelingen van de vennootschap boekhoudkundig geacht worden voor rekening van; AEDIFICA te zijn verricht, is 20 december 2012.

De vermelding van de neerlegging van dit fusievoorstel en een uittreksel van dit fusievoorstel werd bekend= gemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 7 mei 2013 onder nummers 2013-05-07/0069781 en

0069782. "

Voor zover als nodig, verklaart de voorzitter en erkent de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd,;

dat overeenkomstig het artikel 720 §§2 en 3 van het Wetboek van vennootschappen, één maand voor huidige;

algemene vergadering, de enige aandeelhouder kennis heeft kunnen nemen van volgende documenten :

het fusievoorstel d.d. 24 april 2013 waarvan hij eveneens een kopie heeft kunnen verkrijgen;

;; de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van AEDIFICA;

tussentijdse cijfers van IMMO CHEVEUX D'ARGENT de dato 20 december 2012;

tussentijdse cijfers van AEDIFICA de dato 31 december 2013;

de bestuurders- en controleverslagen van AEDIFICA over de laatste drie boekjaren

Bovendien verklaart de voorzitter en erkent de enige aandeelhouder vertegenwoordigd als gezegd dat;

overeenkomstig artikel 719, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen, het voormeld;

gemeenschappelijk fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel;

,; door de vennootschap en door de overnemende vennootschap minstens zes weken vóór huidige vergadering.

De enige aandeelhouder heeft geen opmerkingen op voormelde documenten. "

Ondergetekende Notaris heeft bijgevolg het bestaan en de interne en externe wettigheid vastgesteld van de; akten en formaliteiten aangaande de geplande fusieverrichting, die rusten op de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT: Fusie en ontbinding

2.1. De vergadering beslist tot de ontbinding zonder vereffening van deze vennootschap en tot de fusie door! overneming met de naamloze vennootschap AEDIFICA, overnemende vennootschap, conform het voornoemde fusievoorstel, waardoor het gehele vermogen van IMMO CHEVEUX D'ARGENT, zowel de activa als de; !? passiva, wordt overgedragen aan AEDIFICA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

"

"

C1D

mod 11.1

Voor-

k behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen zullen er geen aandelen AEDIFICA door de' overnemende vennootschap uitgegeven noch toegekend worden in ruil voor de duizend tweehonderd en tien (1,210) aandelen die AEDIFICA bezit in de vennootschap.

Alle handelingen verwezenlijkt door de vennootschap vanaf 20 december 2012 worden vanuit boekhoudkundig oogpunt beschouwd als zijnde verricht voor rekening van AEDIFICA.

2.2, De vergadering beslist dat overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen, de jaarrekening van de vennootschap over het tijdvak tussen 21 september 2012 en 20 december 2012 zullen worden opgesteld door de raad van bestuur van de vennootschap en zullen worden onderworpen aan de goedkeuring van de volgende gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van AEDIFICA; gezegde vergadering zal op die gelegenheid worden uitgenodigd om kwijting te geven aan de bestuurders en aan de commissarissen van de vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van de fusie. 2.3. De vergadering beslist dat de boeken, en de documenten van de vennootschap zullen worden bewaard door AEDIF1CA, op het adres van haar maatschappelijke zetel, gedurende de termijn voorzien door de wet. DERDE BESLUIT: BIJZONDERE MACHTEN

3.1. De vergadering verleent alle machten aan de heer Stefaan GIELENS, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen ingevolge de genomen besluiten, waaronder om de verwezenlijking van de hierboven vermelde fusie vast te stellen en om het vermogen te beschrijven dat ingevolge de fusie zal worden overgedragen aan AEDIFICA.

3.2. De vergadering verklaart daarenboven als speciale mandataris van de vennootschap aan te stellen; de gewone commanditaire vennootschap Adminco met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Alsembergsesteenweg, 999, bus 14, om alle nodige stappen en formaliteiten te ondernemen die nodig blijken te zijn ingevolge de genomen besluiten, bij alle private of publieke administraties, waaronder bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voornoemde mandataris mag, in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle akten en documenten ondertekenen, in de plaats stellen, en in het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013
ÿþ MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

2 5 AVR. 2013

snIMELLES I

Greffe

U1(11191111 j

11

i

Rél

Mo b~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0849.065.348

Dénomination

(en entier) : IMMO CHEVEUX D'ARGENT

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue Louise 331-333 -1050 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Dépôt d'un projet de fusion par absorption

Dépôt d'un projet de fusion par absorption de la société anonyme IMMO CHEVEUX D'ARGENT par la société anonyme AEDIFICA établi en application de l'article 719 du Code des sociétés. Le texte intégral du projet de fusion par absorption est disponible sur le site internet de la société AEDIFICA sous le lien http://www.aedifica.belfrlassemblees-generales-2013 ou http://www.aedifica.be/nl/algemene-vergaderingen-2013. Un extrait est reproduit ci-après.

Le conseil d'administration de la société anonyme AEDIFICA (ci-après dénommée « AEDIFICA » ou « la société absorbante ») et le conseil d'administration de la société anonyme IMMO CHEVEUX D'ARGENT (ci-après dénommée « IMMO CHEVEUX D'ARGENT » ou « la société absorbée ») ont décidé de commun accord d'établir le présent projet de fusion conformément aux dispositions de l'article 719 du Code des sociétés.

LDESCRIPTION DE LA FUSION PAR ABSORPTION

Il est envisagé qu'AEDIFICA absorbe IMMO CHEVEUX D'ARGENT dans le cadre d'une opération assimilée à une fusion par absorption, conformément à l'article 676, 1° du Code des sociétés, cette opération ayant pour effet le transfert, par suite d'une dissolution sans liquidation d'IMMO CHEVEUX D'ARGENT, de l'intégralité du patrimoine de cette société, activement et passivement, à AEDIFICA qui est déjà titulaire de toutes les actions d'IMMO CHEVEUX D'ARGENT.

!MENTIONS PRÉVUE A L'ARTICLE 719 DU CODE DES SOCIÉTÉS

1. FORME, DÉNOMINA ION, OBJET ET SIÈGE SOCIAL DES SOCIÉTÉS CONCERNÉE (ARTICLE 719, ALINÉA 2, 1° DU CODE DE1S SOCIÉTÉS)

1.1. LA SOCIÉTÉ A ABSORBER : IMMO CHEVEUX D'ARGENT

a) La société absorbée est la société anonyme de droit belge IMMO CHEVEUX D'ARGENT, dont le siège social est établi à 1050 Bruxelles, 331-333 avenue Louise. Elle est inscrite à la Banque Carrefour des Entreprises (registre des personnes morales de Bruxelles) sous le numéro 0849.065.348 et n'est pas assujettie à la TVA.

Cette société a été constituée le 21 septembre 2012 par acte passé devant le notaire Marc Sledsens, notaire de résidence à Antwerpen, L'acte de constitution a été publié aux annexes du Moniteur belge du 8 octobre 2012 sous le numéro 2012-10-081165716. Ses statuts ont été modifiés pour la dernière fois, suivant acte reçu par Maître Catherine Gillardin, notaire résidant à Bruxelles, le 20 décembre 2012, publié aux Annexes du Moniteur belge du 31 janvier 2013 sous le numéro 2013-01-31/0018144.

Le capital social s'élève à 744.150 E et est représenté par 1.210 actions sans mention de valeur nominale. Ce capital est intégralement libéré.

b) Aux termes de l'article 3 des statuts, l'objet social de la société est le suivant Traduction libre

« Article 3.

La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, pour son compte ou pour compte de tiers

(a)Toute opération immobilière: donner en location, prendre en location, acheter et vendre tous biens

immobiliers, la réalisation de lotissements et constructions, toutes opérations propres à une entreprise agricole

ou d'aménagement paysager, toute gestion de biens immobiliers.

(b)Toute intervention en qualité de promoteur: le développement et la construction de biens immobiliers

dans le sens le plus large du mot; la co-création, l'aménagement et la rénovation, à condition que les

attestations nécessaires soient disponibles et présentes.;

(c)L'exploitation d'un bureau d'études en matière d'études de marché et études similaires

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

C (d)La fourniture de conseils, tant en matière financière, économique, commerciale et administrative, l'organisation de sociétés, et la gestion et la représentation d'entreprises.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Tout ceci dans le sens le plus large du mot.

La société peut faire, tant en Belgique qu'à l'étranger, tous actes et opérations Industrielles, commerciales ou financières, pouvant directement ou indirectement amener le développement de son entreprise ou en faciliter la réalisation. Elle peut acquérir tous les biens mobiliers ou immobiliers, même si ceux-ci ne se rattachent pas

directement ou indirectement à son objet social. t

Elle peut prêter, emprunter, hypothéquer, mettre en gage y-compris son fonds de commerce en faveur de tiers.

Elle peut également s'intéresser (par voie de souscription, de participation, d'achat d'actions) dans toutes sociétés, entreprises ou associations existantes ou à créer, dont l'objet est identique, analogue, similaire ou connexe à tout ou partie de celui de la présente société, ou qui peuvent promouvoir son entreprise ou faciliter la commercialisation de ses produits et services,

Elle peut exercer des fonctions d'administrateur, gérant, directeur ou liquidateur dans d'autres sociétés et prester tous autres services en faveur de tiers.

La société n'exercera aucune activité pour laquelle une autorisation est requise sans avoir préalablement obtenu cette autorisation. »

1.2. LA SOCIÉTÉ ABSORBANTE : AEDIFICA

a) La société absorbante est la société anonyme de droit belge AEDIFICA, Société d'investissement à capital fixe immobilière publique, en abrégé « sicaf immobilère publique de droit belge», dont le siège social est établi à 1050 Bruxelles, avenue Louise 331-333. Elle est inscrite à la Banque-Carrefour des Entreprises sous le numéro 0877.248.501 et identifiée à la NA sous le numéro NA BE 877.248.501.

AEDIFICA a été agréée le 8 décembre 2005 par la Commission Bancaire, Financière et des Assurances en tant que sicafi publique.

Cette société a été constituée aux termes d'un acte reçu le 7 novembre 2005 par Maître Bertrand NERINCX, notaire résidant à Bruxelles, publié aux Annexes du Moniteur belge du 23 novembre suivant, sous les numéros 20051123/05168051 et 20051123/05168061.

Ses statuts ont été modifiés à plusieurs reprises et, pour la dernière fois, suivant acte reçu par Maître Catherine Gillardin, notaire résidant à Bruxelles, le 7 décembre 2012, publié aux Annexes du Moniteur belge du 20 mars 2013 sous les numéros 2013-03-20/0045101 et 0045102.

Le capital social de la société s'élève à 254.278.949,91 ¬ et est représenté par 9.891.853 actions, sans désignation de valeur nominale.

Les actions AEDIFICA sont cotées sur NYSE EURONEXT Brussels.

b) Aux termes de l'article 3 de ses statuts, son objet social est décrit comme suit :

« ARTICLE 3 -- OBJET

La société a pour objet principal le placement collectif de moyens financiers du public en biens immobiliers

au sens de l'article 7, alinéa ler, 5° de la Loi et de l'article 2, 20° de l'Arrêté Royal.

En conséquence à titre principal, la société investit en biens immobiliers, à savoir

-les immeubles tels que définis aux articles 517 et suivants du Code civil,

-les droits réels sur des immeubles,

-les actions ou parts avec droit de vote émises par des sociétés immobilières qu'elle contrô e exclusivement

ou conjointement,

-les droits d'option sur des biens immobiliers,

-les actions de sicafi pu)lique ou de sicafi institutionnelle, à condition dans ce dernier cas qu'un contrôle

conjoint ou exclusif soit exercé sur celle-ci,

-les parts d'organismes de placement collectif immobiliers établis dans un autre Etat membre de l'Espace économique européen et inscrits à la liste visée à l'article 129 de la Loi, dans la mesure où ils sont soumis à un contrôle équivalent à celui applicable aux sicafi publiques,

-les certificats immobiliers visés à l'article 5, §4 de la loi du 16 juin 2006 relative aux offres publiques d'instruments de placement et aux admissions d'instruments de placement à la négociation sur des marchés réglementés,

-les droits découlant de contrats donnant un ou plusieurs biens en location-financement à la sicafi ou conférant d'autres droits d'usage analogues,

-tous autres biens, parts ou droits qui seraient définis comme biens immobiliers par la Lof ou l'Arrêté Royal ou toutes autres activités qui seraient autorisées par la réglementation applicable à la société.

La société peut également procéder à toutes opérations et toutes études ayant trait à tous biens immobiliers tels que décrits ci-avant et accomplir tous actes qui se rapportent aux biens immobiliers tels que l'achat, la transformation, l'aménagement, la location, la location meublée, la sous-location, la gestion, l'échange; la vente, le lotissement, la mise sous le régime de co-propriété, l'intéressement, par voie de fusion ou autrement, à toute entreprise ayant un objet similaire ou complémentaire, mais dans le respect de la réglementation applicable aux sicafi et, en général, toutes les opérations se rattachant directement ou indirectement à son objet social. La société ne peut agir comme promoteur immobilier.

A titre accessoire ou temporaire, la société peut effectuer des placements en titres autres que ceux décrits ci-dessus, pour autant que ceux-ci soient négociables sur un marché réglementé. Elle peut détenir des liquidités sous la forme de dépôts à vue ou à ternie ou de tous instruments du marché monétaire.

La société peut en outre effectuer des opérations de prêt d'instruments financiers et des opérations sur des instruments de couverture, pour autant que ces derniers visent exclusivement à couvrir le risque de taux d'intérêt et de change et à l'exclusion de toute opération de nature spéculative.

i.. La société peut donner un ou plusieurs immeubles en Location-financement. Une activité de location-financement avec option d'achat des immeubles peut uniquement être exercée à titre accessoire, sauf si ces immeubles sont destinés à des fins d'intérêt public. »

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge 2.DATE À PARTIR DE LAQUELLE LES OPÉRATIONS DE LA SOCIÉTÉ ABSORBÉE SONT CONSIDÉRÉES D'UN POINT DE VUE COMPTABLE COMME ACCOMPLIES POUR LE COMPTE DE LA SOCIÉTÉ ABSORBANTE (ART. 719, ALINÉA 2, 2° DU CODE DES SOCIÉTÉS)

c. 2.1. Le patrimoine absorbé sera intégré dans les comptes sociaux d'AEDIFICA, conformén)ent aux normes

1FRS en vigueur (1AS 40 et 1FRS 3, point 2, b), avec effet au 20 décembre 2012, date de la prise de contrôle de IMMO CHEVEUX D'ARGENT par AEDIFICA.

2.2. La fusion par absorption se fera donc sur la base des comptes d'IMMO CHEVEUX D'ARGENT arrêtés au 20 décembre 2012.o

Conformément à l'article 704 du Code des sociétés, les comptes d'IMMO CHEVEUX D'ARGENT pour la période comprise entre le 21 septembre 2012 (date de début de son exercice comptable en cours) et le 20 décembre 2012 seront établis par le conseil d'administration d'IMMO CHEVEUX D'ARGENT et seront soumis à l'approbation de la prochaine assemblée générale ordinaire d'AEDIFICA.

3.DROITS ASSURÉS PAR LA SOCIÉTÉ ABSORBANTE AUX ACTIONNAIRES DE LA SOCIÉTÉ ABSORBÉE QUI ONT DES DROITS SPÉCIAUX AINSI QU'AUX PORTEURS DE TITRES AUTRES QUE LES ACTIONS, OU LES MESURES PROPOSÉES À LEUR ÉGARD (ARTICLE 719, ALINÉA 2, 3° DU CODE DES SOCIÉTÉS)

Toutes les actions de la société à absorber sont des actions ordinaires.

II ne sera donc attribué aucun droit spécial par la société absorbante aux actionnaires de la société à absorber.

4.AVANTAGES PARTICULIERS ATTRIBUÉS AUX MEMBRES DES ORGANES DE GESTION DES SOCIÉTÉS APPELÉES A FUSIONNER (ARTICLE 719, ALINÉA 2, 4° DU CODE DES SOCIÉTÉS)

Aucun avantage particulier ne sera accordé dans le cadre de la fusion aux administrateurs de la société à absorber, ni aux administrateurs de la société absorbante.

III.PRÉCISIONS QUANT AU PATRIMOINE IMMOBILIER DE LA SOCIÉTÉ A ABSORBER

IMMO CHEVEUX D'ARGENT est seule propriétaire d'une maison de repos avec et sur terrain, le tout grevé d'un droit d'emphytéose, située à 4845 Jalhay, avenue F. Jêrome 38, cadastrée ouy ayant cadastrée Jalhay, 2lème Division, Section C, numéros 602, 603, 604(A, 59318, 5991A, 600, 601, 587/B, 5861B, 6051G, 6051H, 6061X et 506/Z pour une superficie totale de 3ha 90 a 21 ca.

La juste valeur de ce complexe immobilier a été déterminée le 31 mars 2013 par un expert indépendant permettant à la société de disposer d'une évaluation ne remontant pas à plus de quatre mois de la date de l'absorption envisagée conformément à l'article 31, § 4 de l'arrêté royal du 7 décembre 2010 relatif aux sicafi. Il sera demandé que l'expert indépendant confirme que la situation économique générale et l'état du complexe immobilier n'exige pas une nouvelle évaluation. Le complexe immobilier sera intégré dans les comptes d'AEDIFICA à sa juste valeur telle quelle est déterminée par l'expert indépendant dans son évaluation susvisée.

La juste valeur des biens immobiliers détenus par AEDIFICA et ses filiales a été évaluée par ses experts indépendants le 31 décembre 2012 (publié le 19 février 2013) respectivement le 31 mars 2013 (qui sera publié le 14 mai 2013) dans le cadre de l'évaluation trimestrielle (et son actualisation) des biens immobiliers d' AEDIFICA et de ses filiales. Eu égard au fait que le projet de fusion est déposé dans les quatre mois de la dernière évaluation (actualiation), il sera demandé à l'expert indépendant de confirmer, lors de l'assemblée générale des actionnaires 'AEDIFICA délibérant sur la fusion par absorption envisagée, que la situation économique générale et l'ét t du complexe immobilier n'exige pas une nouvelle évaluation (aride 30, al. 3 de l'arrêté royal du 7 décembre 2010).

La situation comptable au 20 décembre 2012 de la société à absorber se présente comme suit : IV.OPÉRATIONS CONCOMITANTES

Le conseil d'administration d'AEDIFICA envisage de proposer à l'assemblée générale des actionnaires d'AEDIFICA, de réaliser, le jour de l'absorption de la société IMMO CHEVEUX D'ARGENT, l'absorption de la société anonyme de droit belge TERINVEST et l'absorption de la société en commandite simple de droit belge KASTEELHOF.

V.RÉGIME FISCAL DE LA FUSION PAR ABSORPTION

La fusion par absorption à intervenir sera régie par les articles 210, par. ler, 1° bis, 211, par. 1er, al. 6 et 217, 1° du Code des impôts sur les revenus et ne sera donc pas réalisée sous le bénéfice de l'exemption en matière d'impôt des sociétés visée par l'article 211 par. ler, al. ler du Code des impôts sur les revenus.

La fusion par absorption à intervenir sera réalisée en exonération de droits d'enregistrement conformément aux articles 117 et 120, alinéa 3 du Code des droits d'enregistrement.

La fusion par absorption à intervenir n'est pas soumise à la TVA.

Sous réserve des exonérations prévues par l'arrêté royal du Code des impôts sur les revenus, le précompte mobilier lié à la fusion par absorption sera retenu.

VI. MENTIONS COMPLÉMENTAIRES

Le présent projet de fusion sera soumis à une assemblée générale extraordinaire des actionnaires de chacune des sociétés, qui se tiendra au moins six semaines à partir du dépôt du présent projet de fusion au greffe de tribunal de commerce de et ce, conformément aux dispositions de l'article 719, alinéa 2 du Code des sociétés.

Les sociétés donnent pouvoir à Me Benoît Nibelle ou Me Xavier Gérard ou Me Ingrid Quinet, dont le cabinet est établi à 1170 Bruxelles, 150 chaussée de La Hulpe, avec pouvoir d'agir séparément et de subdélégation, en vue d'effectuer le dépôt du projet de fusion, ainsi que la publication aux Annexes du Moniteur belge du lien

0--I

'Réservé

au

Moniteur

belge

Volet B - Suite

hypertexte du projet de fusion vers le site internet d'ÀEDIFICA, conformément à l'article 75 du Code des sociétés.

Fait à Bruxelles, le 24 avril 2013, en quatre exemplaires, un pour chaque société et deux pour le greffe du tribunal de commerce compétent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

31/01/2013
ÿþiu.`'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

C111103.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NeargOlegd tr griffie van de Rechtbank van ;.et1:.'2e^ei `", Antwerpen

op LU,AN.i433

Gr.ifedff/er,

111

13 18149*

;s Ondernemingsnr :13E0849.065.348

Benaming (voluit) :IMMO CHEVEUX D'ARGENT

(verkort)

i; Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Satenrozen 1/a 2550 Kontich

ii Onderwerp akte :KAPITAALSVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 20; december 2012, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van dei li naamloze vennootschap "IMMO CHEVEUX D'ARGENT", met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1/a, Volgende; beslissingen genomen heeft

li Eerste besluit : zetelverptaasting

;i De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1050 Brussel, Louizalaan 331-333.;

;i Tweede besluit : Besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in geld

i; De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van zeshonderd tweeëntachtigduizend; ii zeshonderd vijftig euro (682.650,00¬ ) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00¬ );

op zevenhonderd vierenveertigduizend honderd vijftig euro (744.150,00¬ ) door inbreng in geld. Tot vergoeding;

van deze inbreng zullen duizend honderd en tien (1.110) nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder nominale li waarde, met stemrecht en die voor het overige van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen zullen ;; bieden ais de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen vanaf heden deelnemen aan de winst en stemrecht genieten. i

Derde besluit : Volstorting van de kapitaalverhoging

Vierde besluit: Vaststelling dat de kapitaalverhoging in geld verwezenlijkt is.

De vergadering stelt vast dat, na de verwezenlijking van voormelde inbreng in geld, de kapitaalverhogingi

ij

r; verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap op zevenhonderd vierenveertigduizend honderd vijftig euro

;; (744A 50,00E) werd gebracht, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd en tien (1.210) aandelen, zonder; nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd tiende (1/1.210e) van het kapitaal vertegenwoordigen eni volgestort zijn.

Vijfde besIuit : statutenwijzigingen ;

i De vergadering beslist om de statuten aan te passen met de genomen beslissingen Zesde besluit : ontslag  benoemingen

'i De vergadering beslist om het ontslag te aanvaarden van

- de naamloze vennootschap "SENIOR LIVING GROUP", met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1/a, treedt; op als vaste vertegenwoordiger de gewone commanditaire vennootschap "BOTS MANAGEMENT", gevestigd tel 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer; BOTS Barend Michel, van Belgische nationaliteit, wonende te 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75.

f.

o - de naamloze vennootschap "SL FINANCE", gevestigd te 2550 Kontich, Satenrozen 1/a, treedt op als vasteij

vertegenwoordiger de heer BEELEN Dominiek Emilie, van Belgische nationaliteit, wonende te 3440 Zoutleeuw

(Helen Bos), Jan Van Heelustraat 16/a j

HIn hun hoedanigheid van bestuurder en geeft hen, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de; ir eerstvolgende jaarvergadering van de Vennootschap, kwijting voor de uitoefening van hun mandaat als:

ii bestuurder van de Vennootschap tijdens het lopend boekjaar tot op datum van deze vergadering.

i; - de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte ;i aansprakelijkheid "BDO ATRIO BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchem),I ii Uitbreidingstraat 66, bus 13, vertegenwoordigd door de heer Erik THUYSBAERT, bedrijfsrevisor,

ii In haar hoedanigheid van commissaris en geeft haar, onder voorbehoud van bevestiging tijdens dei il eerstvolgende jaarvergadering van de Vennootschap, kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat als;

i; commissaris van de Vennootschap tijdens het lopend boekjaar tot op datum van deze vergadering "

___:_D _vergadeorgbeslis.aisbestuursleteAe_b_emem oreen:pesiodevanaes-jaar_ ,.______-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden e aan het

Belgisch Staatsblad

P

1. de naamloze vennootschap AEDIFICA, vastgoedbevak naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te' 1050 Brussel, Louizalaan 331-333, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de Heer Stefaan Gielens, voornoemd

2.De Heer Gielens Stefaan Maria Jules, geboren te Brussel op 21 oktober 1965, wonende te 3010 Kessel-Lo, Leming 11;

3. De Heer Kotarakos Jean, geboren te Ukkel op 20 febrùari 1973, gedomicilieerd te Ukkel, Karmelietenstraat 55

Hier aanwezig en aanvaardend.

De vergadering besluit om tot commissaris te benoemen voor een termijn van drie jaar, omvattende de boekjaren tweeduizend en dertien tot en met tweeduizend en vijftien, om te eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zestien: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG", met zetel te 1831 DIEGEM, De Kleetiaan 2, vertegenwoordigd door de heer Hubin, bedrijfsrevisor, dewelke zijn mandaat heeft aanvaard.

De bezoldiging van de commissaris werd vastgesteld 2.500 euro (exclusief BTW en kosten)per jaar.

De alhier benoemde bestuurders komen samen en besluiten als gedelegeerd bestuurder te benoemen de naamloze vennootschap AEDIFICA, vastgoedbevak naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de Heer Stefaan Gielens, voornoemd.

Zevende besluit : Bevoegdheden.

De vergadering verleent aile bevoegdheden aan de bestuurders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen, en aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

Achtste besluit : Blizondere volmacht.

De vergadering verklaart tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan te stellen de BVBA KREANOVE, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Distelstraat 46, teneinde in naam en voor rekening van de vennootschap alle wijzigingen bij de kruispuntbank der ondernemingen en de B.T.W. te bewerkstelligen, en dit via een ondememingsloket naar keuze.

Te dien einde mag de lasthebber in naam van de vennootschap aile verklaringen afleggen, aile akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 Coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012
ÿþbet'

aa

Be

Stai

1111111111111111111

*12165716*

mod 11,1

eeoriflegd ter oral Yell die Rfe1belffik v~lrl Koophoiedei to Aerepen, op

Griffie 2 l SEP. 2012

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Mit 9 olâ s, 3 `t

Benaming (voluit) : IMMO CHEVEUX D'ARGENT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2550 Kontich, Satenrozen lia

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;; Broederminstraat 9, op eenentwintig september tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

de naamloze vennootschap "SENIOR LIVING GROUP", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Satenrozen lia, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer,,

; 0869.769.702. £'

Intekenaar (artikel 450, ten tweede, Wetboek van Vennootschappen)

de naamloze vennootschap "SL INVEST", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Satenrozen lia,:; ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0882.889.446. Voornoemde comparanten werden vertegenwoordigd door mevrouw DE GROOF Veronik Clairette Marcel, van Belgische nationaliteit, wonende te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Sneeuwbeslaan 23, ingevolge;, onderhandse volmacht.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam : "IMMO CHEVEUX D'ARGENT"

3. Zetel: te 2550 Kontich, Satenrozen lla F;

4. Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel in aIs buiten BeIgië, zowel voor eigen rekening als voor rekening van;; anderen:

(a) alle onroerende verrichtingen, namelijk: het huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende;' goederen, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de= landbouw- en hoveniersbedrijven, alle beheer van onroerende goederen;

(b) het optreden als bouwpromotor: het ontwikkelen en laten bouwen van alle onroerende goederen in de' ruimste zin van het woord; het mede-oprichten, inrichten, bouwen en verbouwen voor zover er de vereiste attesten voorhanden en/of aanwezig zijn;

(c) het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel en de'; tussenhandel in het algemeen;

(d) het verlenen van adviezen, zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied, de;: organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële verrichtingen; verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag; alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband=; houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen. (door middel van inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen); nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel'i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso'(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

Voorhouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen en alle andere diensten ten behoeve van derden leveren.

De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00), verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP Panbas Fortis.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te', wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen.

Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10.1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien :

- de naamloze vennootschap "SENIOR LIVING GROUP", voornoemd, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de gewone commanditaire vennootschap `BOTS MANAGEMENT", gevestigd te 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ir)

mod 11.1

Voor-

aan het ondernemingsnummer 0862,403.739, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de

Belgisch heer BOTS Barend Michel, van Belgische nationaliteit, wonende te 2950 Kapellen, Canadezenlaan 75, - á

Staatsblad 2) de naamloze vennootschap "SL FINANCE", gevestigd te 2550 Kontich, Satenrozen 1/a, ingeschreven in het

' rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0894.020.690, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de heer BEELEN Dominiek Emilie, van Belgische nationaliteit, wonende te 3440 zoutleeuw (Helen Bos), Jan Van Heelustraat 16/a.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap ' meer dan twee aandeelhouders heeft.

¬ In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene i vergadering bevoegd is,

Djrectiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de = bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité,

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze,

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

DJ geliiks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en Iegt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur. Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon `gedelegeerd bestuurder' genoemd, in de andere gevallen `persoon belast met dagelijks bestuur.

Jzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte 'volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht,

Vertegenwoordiging

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 16.a/, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikeI 16.b/ en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere ; volmachthouders zoals voorzien in artikel 16.c/, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden,

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

2. Wordt benoemd tot commissaris voor een termijn van drie jaar, omvattende de boekjaren tweeduizend en dertien tot en met tweeduizend en vijftien, om te eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van- -het-jaar--tweeduizend- zestien: --de - burgerlijke, -vennootschap - onder--de- vorm-- van. -een--cobperatievei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO ATRIO BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 66, bus 13, vertegenwoordigd door de heer Erik THUYSBAERT, bedrijfsrevisor.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luii( BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch 5taateblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IMMO CHEVEUX D'ARGENT

Adresse
LOUIZALAAN 331-333 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale