IMMO GUIMARD 7

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO GUIMARD 7
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 810.881.594

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod Wordt 7.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Idu111,u0i I1111

neergelegd;t>'ntvarrgen op

2 8 APR, 2014

ter griffie van deetkelerlandstalige. rerhibank van I

coco at ide! Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(volt) : IMMO GUIMARD 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montoyerstraat 10,1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming en ontslag bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 14 APRIL 2014

1, De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag, met ingang vanaf 1 mei 2014, van de heer Bernhard Veithen, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap.

2. De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om Mevrouw Nicole Strunkheide, wonende te Kurhessenstral3e 72, 60431 Frankfurt am Main, te benoemen als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 mel 2014.

Mevrouw Nicole Strunkheide wordt benoemd als bestuurder voor een termijn die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2015. Mevrouw Nicole Strunkheide zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 1 mei 2014, is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

- de heer Stefaan Derycke;

- mevrouw Sheelam Chadha; en

mevrouw Nicole Strunkheide.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de. vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DIA Piper", met kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 5915, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om aile noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met. betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 23.06.2014 14208-0118-028
08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111111116 0847

0*

pV

DEC 241à

Griffie

ByIagenTiifhët Bèlgisdi Sta tsbl d - 081OiT2Oi4 - Annexes du Moniteur belge

Onderneniingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : Immo Guimard 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekennen van bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 16JULI 2013

1.De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen, om aan mevrouw Annette Marbs, wonende te Berliner Stresse 12, 55294 Bodenheim, Duitsland, en aan de heer Konstantin Ramer, wonende te Ramerberg 33, 65183 Wiesbaden Mitte, de volgende bijzondere machten toe te kennen, elk afzonderlijk samen handelend' met één bestuurder

"De machten om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. haar financieringszaken en alle daarmee' gerelateerde zaken m.b.t. zekerheden, in België en in het buitenland. Deze bijzonder volmacht omvat, zondere hiertoe beperkt te zijn, de machten om (i) de vennootschap te vertegenwoordigen t.a.v. banken en andere externe leningverstrekkers, (ii) namens de vennootschap te onderhandelen en overeenkomsten gesloten met banken en andere externe leningverstrekkers, te ondertekenen, alsook gerelateerde documenten, (iii) namens de vennootschap zekerheden toe te staan, (iv) namens de vennootschap fondsen te ontvangen en te tekenen voor hun ontvangst, en (v) namens de vennootschap alle andere handelingen te stellen en maatregelen te treffen waartoe de vennootschap zich rechtsgeldig kan verbinden m.b.t, de bovenvermelde financieringszaken."

Deze bijzondere volmacht wordt toegekend met ingang vanaf 2 mei 2013 en geldt tot de datum waarop zij wordt ingetrokken. Deze bijzondere volmacht kan door de Raad van Bestuur ten allen tijde worden ingetrokken, met onmiddellijke ingang.

2.De Raad van Bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de, Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien', nodig, om aile noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van. Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en II.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentérende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2013
ÿþI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIHI IIlI I IIUIUI A

" 13195463*

~~~~er~.

DEC 2 013

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO Guimard 7

(verkort) :

lRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Montoyerstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER: AANDEELHOUDERS GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 2 DECEMBER 2013

1. De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om mevrouw Sheelam Chadha, wonende te Avenue Montjoie 253, 1180 Brussel, te benoemen als bestuurder van de vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang.

Mevrouw Sheelam Chadha wordt benoemd als bestuurder voor een termijn die automatisch zal verstrijken n.a.v, de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2015, Mevrouw Sheelam Chadha zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf datum van onderhavige bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-de heer Bernhard Veithen;

-de heer Stefaan Derycke; en

-mevrouw Sheelam Chadha

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

2.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren t en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO Guimard 7

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 30 SEPTEMBER 2014 BIJ WIJZE VAN EENPARIG SCHRIFTELIJK AKKOORD

1.De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag, met ingang vanaf 30 september 2014, van Mevrouw Nicole Strunkheide en de heer Stefaan Derycke, in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap.

2.De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de volgende personen, te benoemen als nieuwe bestuurders van de vennootschap:

-de heer Matthias Schulgen, wonende te Wittelsbacherallee 58, 60385 Frankfurt-am-Main, Duitsland; en -Dr. Kilian Mahler, wonende te Am Schmerbroich 66, 53757 Sahkt Augustin, Duitslans.

De heer Matthias Schulgen en Dr. Kilian Mahler worden benoemd ais bestuurders van de vennootschap, niet ingang vanaf 30 september 2014, voor een termijn die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2015. De heer Matthias Schulgen en Dr. Kilian Mahler zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 30 september 2014, is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-mevrouw Sheelam Chadha;

-de heer Matthias Schulgen; en

-Dr. Kilian Mahler.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk optredend,

3.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om aile noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om aile nodige formulieren te tekenen en in te dienen bil de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en II,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Vo.

beh4

aan

velg

Staati

rgClegdlvrz[var:gen op

14 NOV. 2014

ter griffie ven de Nederlandstalige

rechtbank vanrkoo han

~ de! Ert.lsUc1

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2013
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i~~J~~+~

21 OKT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO Guimard 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Montoyerstraat, 10

(volledig adres)

Onderwees akte : VERSLAGEN - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een proces-verbal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO Guimard 7", met zetel van de vennootschap te 1000 Brussel, Montoyerstraat, 10, opgemaakt door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris, te 1000 Brussel op 14 oktober 2013, ter registratie neergelegd.

Vennootschap met ondernemingsnummer 00810.881,594/ RPR Brussel.

De vergadering neemt de volgende beslissingen:

- II. Met eenparigheid, beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", met zetel van de vennootschap te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal, 18, commissaris van de vennootschap, vertegenwoordigd door de Didier Matriche, bedrijfsrevisor, die zijn kantoren heeft op hetzelfde adres, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, over de inbreng in natura die hierna voorzien is, over de toegepaste methoden van waardering en over de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het verslag van de commissaris besluit in volgende termen

"4. Besluit

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Vennootschap Immo Guimard 7 NV, bestaat uit een gedeelte van een lening van IVG Immobilien Belgien aan de Vennootschap ten belope van EUR 950.000,00. Dit gedeelte zal worden ingebracht tegen nominale waarde.

"Bij het beëindigen van onze werkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de Normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren, waarbij de Raad van bestuur van de Vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

"De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 15.447 aandelen op naam van de vennootschap Immo Guimard 7 NV zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap wordt zo op EUR 1.011.500,00 gebracht, vertegenwoordigd door 16.447 aandelen.

"Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

"Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context,

"Sint-Stevens-Woluwe, 10 oktober 2013.

"De commissaris

"PwC Bedrijfsrevisoren BCVBA

"Vertegenwoordigd door

"(getekend)

"Didier Matriche

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Bedrijfsrevisor".

Ill.  IV. a. De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met negenhonderd vijftig duizend euro (E 950.000,00) om het van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) te brengen op één miljoen elfduizend vijfhonderd euro (E 1.011.500,00), door de uitgifte van vijftienduizend vierhonderd zevenenveertig (15.447) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, tegen de fractiewaarde van de huidige aandelen, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte.

b. De vergadering beslist dat deze vijftienduizend vierhonderd zevenenveertig (15.447) uitgegeven aandelen, volledig volgestort, aan IVG Immobilien Belgien, zijnde het Belgisch bijkantoor van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits recht IVG Institutional Funds GmbH, met zetel te 60549 Frankfurt am Main (Duitsland), THE SQUAIRE 18, Am Flughafen, aandeelhouder van onderhavige vennootschap, toegekend zullen worden als vergoeding voor de inbreng van een schuldvordering met een bedrag van negenhonderd vijftigduizend euro (¬ 950.000,00), zijnde een gedeelte van de lening, welke op vandaag vijf miljoen vijfhonderd en vierduizend tweehonderd achttien euro twee cent (¬ 5.504.218,02) bedraagt, die IVG Immobilien Belgien heeft toegestaan aan onderhavige vennootschap.

V. De vergadering beslist de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze aan te passen aan de genomen beslissingen. Bijgevolg beslist de vergadering :

-Artikel 2 van de statuten te wijzigen om het aan te passen aan de nieuwe zetel van de vennootschap zoals die verplaatst werd bij beslissing van de raad van bestuur van 3 september 2012 en bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober 2012, onder nummer 12168675, De eerste zin van dit artikel wordt vervangen door :"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Brussel (1000 Brussel), Montoyerlaan, 10."

-Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen elfduizend vijfhonderd euro (E 1.011.500,00), vertegenwoordigd door zestienduizend vierhonderd zevenenveertig (16.447) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zestienduizend vierhonderd zevenenveertigste (1/16.447ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, allen volledig volgestort."

-In artikel 10 van de statuten wordt de eerste zin vervangen door :"Indien een aandeelhouder (hierna genoemd de "Kandidaat-Overdrager') alle of een deel van zijn aandelen en de daaraan verbonden afzonderlijke lidmaatschapsrechten (hierna de 'Titels") wenst over te dragen, dient hij de Raad van Bestuur van de vennootschap bij aangetekend schrijven (hierna de "Kennisgeving"), alsook Bank Sal. Oppenheim jr. & Cie. AG & Co KGaA in Keulen, handelend als "Depotbank" voor het Fonds (hierna "Depotbank" genoemd), van zijn voornemen op de hoogte te brengen".

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd

Uitgifte (2 onderhandse volmachten, 1 verslag van de raad van bestuur, 1 verslag van de commissaris;

- gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/12/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ntvangen op



,F

814229930

1 0 CEC, 2014

ter gri,;e van de Nederlandstalige

rechtbank van ke ander Brussel



Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO Guimard 7

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 30 SEPTEMBER 2014

1. De Raad van Bestuur stelt hierbij aan als bijzondere gevolmachtigden, de heer Martin Waekens, wonende te Steenbergestraat 6b, 3384 Glabbeek, België, en REART SPRL, met maatschappelijke zetel te Route de la Marache 19a, 1380 Lasne, België, en met ondernemingsnummer 0830.803.614, vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder de heer Christophe Mignot (hierna elk alleen aangeduid als de "Bijzonder Gevolmachtigde" en samen als de "Bijzonder Gevolmachtigden"), - waarbij de Bijzonder Gevolmachtigden steeds samen dienen te handelen, of waarbij elke Bijzonder Gevolmachtigde samen dient te handelen met een andere gevolmachtigde die eveneens is aangesteld door de Raad van Bestuur en die over dezelfde machten beschikt, of met een lid van de Raad van Bestuur - om alle handelingen te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap en om de vennootschap ten volle te vertegenwoordigen in alle handelingen m,b.t, het beheer (property en asset management) van alle onroerende goederen van de vennootschap, hetzij eigendom van de vennootschap, hetzij in hoofde waarvan de vennootschap over de zakelijke rechten beschikt (hierna aangeduid als de "Onroerende Eigendommen").

De Bijzonder Gevolmachtigden zijn in het kader van bovenvermelde bijzondere volmacht in het bijzonder gemachtigd om :

a) de vennootschap te vertegenwoordigen t.a.v. publieke overheden en administraties, in het bijzonder t.a.v. de bevoegde Stad/Gemeente, de administraties bevoegd voor stedenbouw, de administraties bevoegd voor milieuaangelegenheden, de brandweer, de administratie van het kadaster, het kantoor van hypotheekbewaring, enz. in alle aangelegenheden;

b) alle wettelijke handelingen te stellen m.b.t, het beheer van de Onroerende Eigendommen, hierbij inbegrepen de terbeschikkingstelling en de teruginbezitname van gehuurde of (tijdelijk) bezette ruimten in de Onroerende Eigendommen en het uitvoeren van desbetreffende overdrachtsprotocollen (hierbij inbegrepen ingaande en uitgaande plaatsbeschrijvingen, enz.);

c) te onderhandelen met alle huidige en toekomstige huurders en bezetters van de Onroerende Eigendommen in alle zaken m.b.t. huur en onderhuur, en overeenkomsten en regelingen m.b.t. bezetting, hierbij inbegrepen het onderhandelen en sluiten van overeenkomsten, in het bijzonder van huur en onderhuur overeenkomsten en bezettingsovereenkomsten;

d) alle akkoorden inzake het afrekenen van enige verplichtingen die voortkomen uit huur en bezettingen tegenover bedragen in hoofdsom, stortingen of zekerheden in uitvoering van huur en bezettingsovereenkomsten, te sluiten en te ondertekenen;

e) berekeningen van diensten uit te voeren en om deze berekeningen te bespreken met huurders, bezetters en gebruikers;

f) de vennootschap te vertegenwoordigen t.a.v. alle nutsmaatschappijen en leveranciers van diensten, hierbij inbegrepen het sluiten van elke Overeenkomst met deze leveranciers inzake herstellingen, veranderingen en onderhoud van de Onroerende Eigendommen;

g) overeenkomsten met adviseurs en makelaars te onderhandelen en te sluiten;

h) nota's en facturen voor huur, kosten en vergoedingen in het kader van het beheer (property en asse management) van de Onroerende Eigendommen uit te sturen;

i) alle verplichtingen van de vennootschap in haar hoedanigheid van eigenaar-verhuurder overeenkomstig;

de huur en/of bezettingsovereenkomsten m.b.t. de Onroerende Eigendommen na te komen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

{Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het is de Bijzonder Gevolmachtigden tevens toegestaan om alle andere handelingen te stellen en om alle verklaringen te maken die nuttig of nodig zijn in het kader van onderhavige bijzondere volmacht.

Het is de Bijzonder gevolmachtigden niet toegestaan om de Onroerende Eigendommen van de hand te ' doen, en in het bijzonder om de Onroerende Eigendommen te vervreemden, en om enige lasten op het de Onroerende Eigendommen te vestigen.

Deze bijzondere volmacht wordt toegekend met ingang vanaf 1 oktober 2014 en geldt tot de datum waarop zij wordt ingetrokken. Deze bijzondere volmacht kan door de Raad van Bestuur ten allen tijde worden ingetrokken, met onmiddellijke ingang.

2. De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr, Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "D LA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 5915, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig. om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il,

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 27.05.2013 13137-0299-028
15/05/2013
ÿþ atfr Mod Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblai

Iiiiiii11110113111111111111

MEI 2013

BRussie

Griffie

Qndernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO Guimard 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - benoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GENOMEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 17 APRIL 2013

1. De vergadering beslist éénparigheid van de stemmen tot het ontslag van de heer Patrik Mermans, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 29 maart 2013.

2. De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de heer Stefaan Derycke te benoemen als bestuurder van de vennootschap, eveneens met ingang vanaf 29 maart 2013.

De heer Stefaan Derycke wordt benoemd ais bestuurder voor een termijn die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2015. De heer Stefaan Derycke zai zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 29 maart 2013, is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-de heer Bernhard Veithen; en

-de heer Stefaan Derycke.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk optredend,

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DtA Piper, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, and elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en II.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/10/2012
ÿþ ~" " _7.~~__w..__ " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1.1!11ae~s*

BRUSSEL

0 3 OKT 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO GUIMARD 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 3 SEPTEMBER 2012

1. De vergadering beslist met éénparigheid van de stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van de Lloyd Georgelaan 7, te 1000 Brussel naar de Montoyerstraat 10, te 1000 Brussel, en dit met ingang vanaf 1 oktober 2012.

2. De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DIA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 12.06.2012 12172-0463-028
31/05/2012
ÿþ C, i Mod2.1

3 IyLv~aP~t ~i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" izosaosa"

II

i

be

a.

BE Sta

21 [MAI 2012 BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO GUIMARD 7

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming van commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN -VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 3 MEI 2012

1. De vergadering beslist unaniem om PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, met zetel te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Didier Matriche, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap voor de drie volgende boekjaren, te weten de boekjaren eindigend per 31 december 2012, 2013 en 2014. Aldus zal het mandaat van commissaris komen te vervallen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2015.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor LIDLA Piper", met Kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid.tot subdelegatie, and elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llill

*12006762

OmBifffie 281..)-L° 2011

Ondernemingsnr : 0810.881.594

BenamÉng

(voluitl : IMMO GUIMARD 7

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp aft te : Ontslag en benoeming van bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER.' AANDEELHOUDERS GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 20 DECEMBER 2011

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag van de heer Jan-Wouter: Buitink, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap.

Het ontslag van de heer Jan-Wouter Buitink, zal gelden met ingang vanaf 1 december 2011.

2.De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de heer Patrik Mermans, wonende te 2600 Berchem, Koninklijkelaan 39, te benoemen als bestuurder van de vennootschap.

De heer Patrik Mermans wordt benoemd als bestuurder met ingang vanaf 1 december 2011.

De heer Patrik Mermans wordt benoemd voor een termijn die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2015. De heer Patrik Mermans zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 1 december 2011, is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-de heer Bernhard Veithen; en

-de heer Patrik Mermans;

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig. verbonden door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot' subdelegatie, and elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen. met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van. Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad---211Ï2701/10 - Annexes du Nroniteur belge

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 30.05.2011 11137-0122-028
26/05/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho 11111111,!IIII111,111i11,1111111 BRtieïr

aan 16ME1 20111

Belg Staat

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO Guimard 7

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER AANDEELHOUDERS DO. 5 MEI 2011

1. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Jôrg Homan, met ingang van 1 januari 2011, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap.

Met ingang vanaf 1 oktober 2010 is de raad van bestuur van de vennootschap samengesteld uit de volgende personen:

- de heer Bernhard Veithen; en

- de heer Jan-Wouter Buitink

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders; samen handelend.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper', met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, and elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzander lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.05.2010, NGL 25.05.2010 10132-0537-026
28/05/2015
ÿþMod wo"i 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i1III111111ENy1NN

neergelegc;/erttvangen op

t 8 t,frr."21 2015

ter griffie var, 01~.GIv,ffiee,lF2DdS.(4 lige

Ondernemingsnr : 0810.881.594

Benaming

(voluit) : IMMO Guimard 7

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders en commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 7 MEI 2015

1. De vergadering beslist unaniem om (i) mevrouw Sheelam Chadha, wonende te Avenue Montjoie 253, 1180 Brussel, (ii) de heer Matthias Schulgen, wonende te Wittelsbacherallee 58, 60385 Frankfurt-am-Main, Duitsland en (iii) Dr, Kilian Mahler, wonende te Am Schmerbroich 66, 53757 Sankt Augustin, Duitsland, te herbenoemen als bestuurders van de vennootschap, voor een termijn van 6 jaar die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2021. Mevrouw Sheelam Chadha, de heer Matthias Schulgen en Dr. Kilian Mahler, zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

2. De vergadering beslist unaniem om PwC Bedrijfrevisoren, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Didier Matriche, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap voor de drie volgende boekjaren, te weten de boekjaren eindigend per 31 december 2015, 2016 en 2017. Aldus zal het mandaat van commissaris komen te vervallen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2018.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr_ Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Pipe?', met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
IMMO GUIMARD 7

Adresse
MONTOYERSTRAAT 10 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale