IMMO LAURENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO LAURENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.968.447

Publication

04/10/2012
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Star

25SEP. 2012

" -USSEL

Griffie

uhII ii

1I6 I4II1 8I5IIII*

Ondernemingsnr : ©e,( StÔ qq1

Benaming o I

(voiuít) : IMMO LAURENT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Oudergem (1160 Brussel), Tweesteenwegenstraat, 6 Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Paul BELLEMONT, te Sint-Gillis-Brussel, op twintig september tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd negen bladen nul renvooien op het Eerste Registratiekantoor van Vorst op vierentwintig september tweeduizend en twaalf, boek 86 vak 94 vak 10. Ontvangen vijfentwintig euro (25); v. de ontvanger (getekend): onleesbaar", blijkt hetgeen volgt.

1, OPRICHTING.

1) Mevrouw LAURENT Carina Gasparina Rita, vastgoedmakelaar, erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars onder nummer 504575, geboren te Schaarbeek op veertien april negentienhonderd drieënzestig, feitelijk en contractueel van goederen gescheiden echtgenote van de Heer DUYCK Christiaan Leon André, wonende te 3070 Kortenberg, Stationsstraat, 89D.

2) De Heer LAURENT Jan Bertha André, geboren te Schaarbeek op zeven juni negentienhonderd drieënzestig, contractueel van goederen gescheiden echtgenoot van Mevrouw HELSEN Mireille Hélène Edmonde, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Hertenlaan, 7,

3) De Heer LAURENT Yves Jean Marie, geboren te Schaarbeek op acht november negentienhonderd eenenzestig, contractueel van goederen gescheiden echtgenoot van Mevrouw VERHELLEN Brigitte, wonende te 3020 Herent, Groenstraat, 160.

hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam "IMMO LAURENT", met maatschappelijke zetel te Oudergem (1160 Brussel), Tweesteenwegenstraat, 6.

Il. STATUTEN.

De statuten van de vennootschap luiden ondermeer als volgt:

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, wereldwijd voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

Aile hoegenaamde bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, en alle hoegenaamde handelingen betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, of voor rekening van derden hetzij in samenwerking met derden. De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle onroerende goederen, rechten, gebouwen en gronden verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, leasen, verkavelen, ordenen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, er toezicht op uitoefenen, bouwen, verbouwen, opmeten, afpalen, schatten, laten verbouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, verzekeren. Alle activiteiten van vastgoedmakelaar, het aanbrengen van klanten, het promoten en de makelaardij in onroerende goederen en universaliteiten zoals bijvoorbeeld handelsfondsen, het verhandelen van gebouwen of appartementen op plan, de verkoop van woningen, villa's, appartementen, handels-, kantoor-, industriële of andere gebouwen volgens het principe van sleutel op de deur. Aile activiteiten van syndicus en beheer van onroerende goederen en gebouwen.

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw of voor renovatiewerken van individuele woningen, appartements-, handels-, kantoor-, industriële of andere gebouwen en bouwpromotor.

Het uitoefenen van aile activiteiten inzake expertise en deskundige opdrachten, zowel op verzoek van privépersonen of ondernemingen als in uitvoering van een gerechtelijke opdracht.

De bemiddeling inzake leningen, financieringen, bouwpremies, verzekeringen en bouwaanvragen,

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden en inkrimpen van onroerend vermogen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks 'of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

in het algemeen mag zij alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Algemene bepaling

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Duur:

De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur, ingegaan op twintig september tweeduizend en twaalf.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in honderdzesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Bij de oprichting werd elk aandeel volledig volgestort.

Op de aandelen werd volledig ingeschreven in geld en tegen pari van honderd euro ieder door de consoorten LAURENT Carina, Jan en Yves, voomcemd, elk van hen tot beloop van tweeënzestig aandelen. Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet statutair benoemd, en, in dat laatste geval, voor een duur aan dewelke door een besluit van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het.bestuursorgaan (artikel 14).

De zaakvoering kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur, al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen (artikel 15).

De zaakvoering heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is (artikel 17).

Aile rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden gevoerd (artikel 20).

Alle handelingen en akten die de vennootschap binden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders, geldig ondertekend door minstens twee van hen, samen handelend, met uitzondering van hetgeen volgt (artikel 21).

Alle handelingen en akten die de vennootschap binden binnen het kader van de activiteiten van vastgoed makelaar en/of syndicus van gebouwen worden echter geldig ondertekend door één zaakvoerder (artikel 21).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren vestigen, zowel in België ais in het buitenland.

Controle:

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen Weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één enkel commissaris, natuurlijke of rechtspersoon, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Niettegenstaande is, in afwijking van wat voorafgaat, de benoeming van een commissaris niet verplicht ais de vennootschap aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet. Algemene vergaderingen:

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei te zestien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag of de dag erna, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, andere dan een zaterdag, op hetzelfde uur.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten.

Voor-+tehoudien

aan het Belgisch Staatsblad

Elk aandeel geeft recht op een enkele stem. De vennoot die eigenaar is van meerdere aandelen heeft recht'

op een aantal stemmen gelijk aan dit van zijn aandelen.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserve - Winstuitkering:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de

verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal

heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden

peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt,

wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Ontbinding - vereffening:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering

van vennoten de vereffenaar(s) aan en bepaalt zij hun bevoegdheden, hun emolumenten, en de wijze van

vereffening overeenkomstig de artikelen 181 tot 196 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184§5 van hetzelfde Wetboek.

III. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De vennoten, bijeengekomen in een eerste buitengewone algemene vergadering, hebben bovendien met

eenparigheid volgende besluiten genomen:

1. EERSTE BOEKJAAR EN EERSTE JAARVERGADERING.

Het eerste boekjaar is bij uitzondering begonnen op twintig september tweeduizend en twaalf en het eindigt

op eenendertig december tweeduizend dertien.

Bijgevolg zal de eerste algemene jaarvergadering plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

2. BESLUIT GEEN COMMISSARIS TE BENOEMEN.

Er werd verklaard dat de vennootschap voor haar eerste boekjaar aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, waarnaar artikel 141 van hetzelfde wetboek verwijst, zal voldoen, en bijgevolg werd besloten geen commissaris te benoemen.

3. BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee.

Werden benoemd tot de functie van niet statutaire zaakvoerders, zonder beperking van de duur:

1°) Mevrouw LAURENT Carina, voornoemd, en

2°) de Heer LAURENT Jan, voornoemd.

Zij mogen handelen overeenkomstig de bepalingen van artikelen 17 en 21 van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



-Voor gelijkluidend analytisch uittreksel-(get) Paul BELLEMONT, notaris

Werden gelijktijdig neergelegd : een eensluidende uitgifte van de akte bevattende een bankattest



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16510-0002-009

Coordonnées
IMMO LAURENT

Adresse
TWEESTEENWEGENSTRAAT 6 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale