IMMO SCHUMAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO SCHUMAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.346.427

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 11.09.2014 14583-0582-011
12/12/2012
ÿþ _ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111!lijile111,1,11]*111

Voc behot aan Belgi Staats

Iln i

2C 1Z

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.346.427

Benaming

(voluit) : IMMO-SCHUMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1180 BRUSSEL, MONTJOIELAAN 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 27 november 2012, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot een kapitaalvermindering met een bedrag van vier miljoen zeshonderdachtenveertigduizend en drie Euro en negenenvijftig Eurocent (4.648.003,59 EUR) om het geplaatste kapitaal ten bedrage van zes miljoen honderdzevenennegentigduizend driehonderdachtendertig Euro en twaalf Eurocent (6.197.338,12 EUR) te brengen naar één miljoen vijfhonderdnegenenveertigduizend driehonderdvierendertig Euro en drieënvijftig Eurocent (1.549.334,53 EUR) en dit door kwijtschelding van de volstortingsplicht.

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit vervolgens het kapitaal te verhogen met drie miljoen vierhonderdvijftigduizend zeshonderdvijfenzestig Euro en zevenenveertig Eurocent (3.450.665,47 EUR) door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen om het te brengen van één miljoen vijfhonderdnegenenveertigduizend driehonderdvierendertig Euro en drieënvijftig Eurocent (1.549.334,53 EUR) naar vijf miljoen Euro (5.000.000,00 EUR) en uitgifte van vijfhonderdzesenvijftigduizend zevenhonderdachtennegentig (556.798) nieuwe aandelen tegen pariwaarde, van dezeltde soort en met dezelfde rechten ais de thans tie-,staande, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

En terstond heeft de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "SPADE HOLDING B.V.", Kamer van Koophandel Nederland nummer 33222161, opgericht bij akte verleden op 26 juli 1990, gevestigd te 4105JL Culemborg (Nederland), Marsstraat 6, houdster van tweehonderdnegenenveertigduizend negenhonderdnegenennegentig (249.999) aandelen, ver-'klaard op de vijfhonderdzesenvijftigduizend zevenhonderdachtennegentig (556.798) nieuwe aandelen in te tekenen, verbindt zich tot drie miljoen vierhonderdvijftigduizend zeshonderdvijfenzestig Euro en zevenenveertig Eurocent (3.450.665,47 EUR), en betaalt deze som volledig af door inbreng in natura van de hierna beschreven goederen: de vordering in rekening-courant van voornoemde Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "SPADE HOLDING B.V." op de vennootschap doch ten belope van drie miljoen vierhonderdvijftigduizend zeshonderdvijfenzestig Euro en zevenenveertig Eurocent (3.450.665,47 EUR).

Vergoeding

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbreng worden de vijthonderdzesenvijftigduizend zevenhonderdachtennegentig (556.798) nieuw bijgemaakte en volledig afbetaalde aandelen verstrekt aan de inbrenger, zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalverhoging door inbreng in natura definitief is.

Verslagen

11 Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft bedrijfsrevisor Kris MEULDERMANS van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS", een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 602 § 1, W. Venn. De besluiten van dit verslag dd. 23 november 2012 luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV IMMO SCHUMAN bestaat uit een gedeelte van een schuldvordering ten bedrage van ¬ 3.450.665,47.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk Is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 556.798 volstorte aandelen van de NV IMMO SCHUMAN. Deze vergoeding houdt geen rekening met het negatieve eigen vermogen van de vennootschap, doch is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

Wij willen er op wijzen dat na de geplande kapitaalverhoging artikel 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing blijven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.".

21 In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen warden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering stelt vast dat in de bekendmakingen sinds enige tijd de benaming "IMMO SCHUMAN" wordt gebruikt doch statutair nog steeds "IMMO-SCHUMAN" (met koppelteken) werd vermeld. De vergadering besluit het koppelteken in de vennootschapsbenaming niet meer te hanteren en de statuten hieraan aan te passen.

De vergadering besluit om een volledig nieuwe tekst van statuten te aanvaarden die voortaan in het Nederlands luidt, waarbij deze in overeenstemming wordt gebracht met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving. De statuten van de vennootschap luiden voortaan als volgt:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De naamloze vennootschap met de naam IMMO SCHUMAN, met zetel te 1180 Brussel, Montjoielaan 49,

opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen Euro (5.000.000,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in achthonderdenzesduizend zevenhonderdachtennegentig (806.798) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractie-waarde van één/achthonderdenzesduizend zevenhonderdachtennegentigste (1I806.798ste) van het kapitaal.

3. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

4. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden.

Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechtigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht.

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voorschriften, interim-dividenden uit te keren.

Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerech-itigd-iheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

5. Bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

6. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1)de aankoop, de verkoop, de ruil, de commissie, de makelarij, de lease of de erfpacht, de verhuur, de

bouw, de uitbating, de opwaardering, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard

ook.

2)de uitvoering van alle mogelijke infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op

verkaveling en opwaardering.

3)De uitvoering van alle mogelijke renovatie- en verbouwingswerken van bestaande gebouwen alsook de

instandhouding van gebouwen.

Voor-

behouden ?an het Belgisch

Staatsblad

4)Tenslotte alle aannemingen waarvan de aard of het hoofddoel het productief maken is van gebouwen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door in het bijzonder bezig te zijn met de bouw van gebouwen, onder te verdelen in appartementen of andere kavels, de binneninrichting, zowel onroerend als roerend, en na algehele voltooiing, het beheer en uitbating.

Daartoe kan de vennootschap op alle mogelijke wijzen samenwerken met of deelnemen In alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of gerelateerd doel of die van aard zijn om bij te dragen aan de onderneming, aan haar grondstoffen kan opbrengen en bijdraagt aan de afzet van diensten.

7. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 14 uur.

Minstens zeven (7) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoor-idigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijge-isteld van deze formaliteit.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt BVBA "LVC & PARTNERS", ondernemingsnummer 0459.859.677, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 228 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats`'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor; historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.08.2012 12480-0360-010
03/06/2011
ÿþMotl 2,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



23

Griffie

I IIlIJ IJI 11111 11111 IIIJ 11111 IJ1I 11111 il 1111

*11082613*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442.346.427

Benaming

(voluit) : Immo Schuman

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montjoielaan 49, 1180 Ukkel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - benoeming nieuwe bestuurder

Op de bijzondere algemene vergadering van 13 mei 2011, gehouden ten maatschappelijke zetel, werden' met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- het ontslag van de heer Magnus Claesson, Résidence Les Sommets, Routes de Vermala 51, 3963 Crans-Montana, Zwitserland te aanvaarden

hij wordt vervangen door de vennootschap LVC & Partners BVBA, met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 228, 2020 Antwerpen voor een mandaat van 6 jaar

- de heer Jasper Van Kessel, Marsstraat 6, 4105 JL Culemborg, Nederland als bestuurder te herbenoemen voor een mandaat van 6 jaar

- de vennootschap LVC & Partners BVBA te benoemen als bijkomend gedelegeerd bestuurder, naast de heer Jasper Van Kessel, beide voor een mandaat van 6 jaar

De vennootschap LVC & Partners BVBA zal vertegenwoordigd worden door de heer Luc Van Coppenolle, Anna Bijnstraat 18, 2600 Berchem.

Voor eensluidend afschrift,

LVC & Partners BVBA, vertegenwoordigd door Luc Van Coppenolle

Op de saaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2009 : BL615996
07/11/2008 : BL615996
07/11/2008 : BL615996
21/08/2008 : BL615996
08/08/2007 : BL615996
03/10/2006 : BL615996
01/08/2006 : BL615996
27/10/2005 : BL615996
03/09/2005 : BL615996
20/01/2005 : BL615996
16/07/2004 : BL615996
07/08/2003 : BL615996
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0451-011
17/07/2002 : BL615996
11/07/2000 : BLA059294
01/01/1996 : BLA59294
14/02/1992 : BLA59294
17/11/1990 : BLA59294

Coordonnées
IMMO SCHUMAN

Adresse
MONTJOIELAAN 49 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale